|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
26.8.2007 15:15:45   
sayuri
MArjetka se zihr user posted image , pa user posted image , pa user posted image , pa user posted image , pa mogoče še kaj user posted image user posted image user posted image .

Tud jst skoz sm špegam, če se nas bo usmilila, pa zgleda, da nas bo do jutri za nos vlekla user posted image

Goya, ti si pa user posted image ? Pridna. Jst bi tud lahko....če bi se mi dalo. user posted image  Nimam cajta, morm navijat. user posted image  Mi je ta drugi brat(ki tam navija) iz Švice sporočil, da ima Franci manj kot 10km do  cilja in da je v svoji kategoriji že prvi user posted image user posted image user posted image . Morm še bolj navijat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 826
26.8.2007 15:21:33   
blanč
Sayuri še jaz navijam skupaj s tabo. Naj bo Franci user posted image najboljši. Ja kar se pa marjetke tiče, me pa že malo skrbi.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 827
26.8.2007 15:37:25   
sayuri
Pa fortun tud ni še nč poročala user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 828
26.8.2007 15:38:48   
sayuri
user posted image  A V G U S T user posted image

BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • upajoča (2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8. nadaljevanje z menopurjem
  • zalazoya (2.IVF;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 7.8 Diphereline, nadaljevanje 2. dan user posted image z Menopur, predvidena punkcija konec avgusta
  • ele (2.ICSI?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur, 18.8. punkcija
  • DaisyE (2.ICSI;PO,dr.Reš) začetek špikanja 9.8
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8. razgovor,začetek oktobra femodeni,26.10 injekcije,9.11. gonal, 20.11. predvidena punkcija
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8
  • pikovit (5.IVF;PO,dr.Reš) pregled 30.8
  • taša33 (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • zvezdica26 (1.IVF) 17.8. začetek Suprefact
  • Ozone (ICSI;LJ) pogovor 17.8 + začetek Suprefact
  • Katica77 (1.ICSI;PO, dr.Reš)
  • PAMELA (MB, dr. Reljič), kratek postopek, začetek 24.8. Menopur

user posted image  SEPTEMBER  user posted image

BORKE ZA user posted image

• Goldy (1.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Gita14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden konec avgusta, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš)
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • MIŠEK 13 (zamrznjenčki, Dubaj?)
  • šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)
  • mami26 (2.IVF)
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič)
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9.
  • pika74 (LJ) zamrznjenčki
  • macka27 (2.ICSI;PO,dr.Reš), začetek postopka sredi septembra
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor

user posted image Navijačice:
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, bekyca

user posted image AKTUALNO V TEM TEDNU user posted image

Ponedeljek, 27.8

Torek, 28.8.

Sreda, 29.8.
PAMELA - UZ
zalazoya - punkcija?

Četrtek, 30.8.
zalazoya punkcija?

Petek, 31.8.
Skye - UZ

Sobota, 1.9.

Nedelja, 2.9.

user posted image user posted image  T R E P E T A L K Euser posted image user posted image
(beri TESTI)

upajoča greje user posted image user posted image  - TEST ??

fortun greje ?? - TEST ??

DaisyE greje ?? - TEST ??

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj sfulala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 829
26.8.2007 20:06:54   
GoYa
Bi marjetko kr nalomila mal user posted image . Nas takole pusti čakat ceu dan user posted image . A misliš, da bom dežurala do polnoči? Morm it user posted image . No, do 22h bom pokonci, ko moram user posted image dobit. Več pa ne.

A fortfun je tud mela ET? Hitro tudi ti povedat, koliko user posted image  greješ.

Sayuri, bravo za brata user posted image . Verjetno ga zdej žurate. A je potem bil do konca prvi v svoji kategoriji? Mu kar čestitam user posted image . Upam, da ga ni tik pred koncem kdo prehitel user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 830
26.8.2007 20:35:22   
sayuri
Evo, pa je spet zmagal user posted image . V skupnem seštevku je bil 22.user posted image , v svoji kategoriji pa PRVIuser posted image . MA res je norec. Se je čist po men vrgu user posted image user posted image user posted image

Evo, še linki user posted image

http://services.datasport.com/2007/tri/zofingen/RANG202.HTM 
http://services.datasport.com/2007/tri/zofingen/RANG022.HTM 

ZA vse skupaj je potreboval 7 ur in 11 minut. user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 831
26.8.2007 20:49:26   
dajamaja
Sayuri, da ne boš šla zdej z njim laufat, ko še ti treniraš. user posted image user posted image user posted image
Res je dober! Že vsak del tekme je naporen, kaj šele vse skupaj. Čestitke!!!

Naše transferke nas pustijo pa precej čakat, ne? GoYa glej, da boš ti bolj milostna z nami.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 832
26.8.2007 21:19:50   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja
GoYa glej, da boš ti bolj milostna z nami.

Hm, hm, a misliš, da bi bla user posted image . Ok, se bom potrudila user posted image .

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 833
26.8.2007 21:58:23   
upajoča
Oj,marjetica pa menda ne boš spet šele jutri ob nečloveški prezgodnji uri nam sporočila kako je bilo na et?Že skoz špegam -babji firbec.,ti pa nič, grem počasi v user posted image en lep pozdrav upajoča

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 834
26.8.2007 23:12:59   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ste face!!! Pa taka skrb zame. Sem pa res nesramna, da vas tako dolgo pustim čakat. Se bom kar sama malo user posted image .

Ja včeraj po zadnjem javljanju sem šla od doma, potem me pa ni bilo nazaj do dons popoldan in ker sem si z nočnim razgrajanjem zgleda popolnoma razsula bioritem, me je pobralo user posted image .

Zdaj pa k poročilu...

Od naše nepremagljive enajsterice je ostalo bore malo. Samo 7 jajčec je bilo zrelih, od tega se jih je šest oplodilo, štirje zarodki so se tekom tedna nehali ravijat, dva sta pa danes še nekaj migala, pa sta verjetno tudi tik pred zdajci. Vstavili smo oba. Ko sem malo čekirala po netu, bi rekla, da sta nekje v fazi poznih morul (neki takega kot tisti v oranžnem kvadratku na Reševem znaku - 5. kvadratek po vrsti), definitivno pa nista blastocisti, sem preiskala cel net, pa blastociste drugače zgledajo.

Reško se mi tud ni zdel kaj optimističen. Prejšnjič me je začudeno gledal, ko sem ga spraševala, kaj če ne bo, češ, zakaj pa ne bi bilo, danes mi je razlagal o majni možnosti zanositve z IVF. Prejšnjič je rekel, da so lepi zarodki, danes se mi je zdelo, da se kar malo izmika, ko sem ga vprašala, kako zgleda.

U glavnem, nič kaj optimistično. Test imam 9. 9. prej ga ne bom delala, ker sem prvič dobila user posted image  pred testom, upam da bo tudi tokrat milostna. Ostajam na dveh prometrijumih na dan. Malo sem se že smilila sama sebi, verjetno se bom še bolj smilila sebi v nadaljevanju (vi boste mogle seveda poslušat user posted image ), ampak bomo preživeli. Pravijo, da gre v tretje rado, no upam, da tud zame to drži.

Jutri mam šiht, tako da grem zdaj spat (upam, da bo ratalo), jutri popoldne se vam pa malo bolj posvetim. Še enkrat hvala za vso skrb, zlate ste user posted image .

Lahko noč, pa eno bolho na pomoč.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 26.8.2007 23:13:11 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 835
27.8.2007 6:57:16   
zalazoya
dobro jutro

marjetica si se le javila. Jaz sem imela 1. postopek vse krasno, 10 blastocist, rezultat 0. Tukaj ni pravila. Ostani pozitivna in grej svoje user posted image  user posted image . Vse bo OK. Jaz definitivno navijam za vas. 

Moje poročilo z današnjega UZ: Reš pravi, da sem hitro dozorela user posted image , se pravi danes pade stopka in v sredo ob 8-ih punkcija. Sem prava kokoška se mi zdi da kar na jajčnikih sedim, foliklčov veliko koliko bo polnih bomo pa vidli. Nabolj pa me skrbi kaj bm rekla v službi danes. Go Ya kaj si si pa ti zmislila a ti si pa jutri na vrsti, koliko časa boš doma ? Kej strah, jaz si bom probala danes ketonal zrihtat.

No zdej moram na šiht, se javim kasneje.

Pozdravček vsem.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 836
27.8.2007 7:25:03   
sayuri
Evo mene na delovnem mestu - beri "na RR" user posted image . Danes še lahko tkole zjutraj čekiram RR, jutri pa začnemo s konferencami v šoli, naslednji teden se že začne pouk user posted image , tko da ne bom tako zelo pridna v prebiranju, kot do sedaj.user posted image

Zalazoya madonca se hitro obrača pri tebi. Čas tko hitro beži.... Danes zvečer si lepo zapiči stopko user posted image  V službi pa reci, da imaš zdravstvene zadeve. Saj jnisi dolžna razlagat, kako in kaj. Itak boš bolniško prinesla.user posted image
DaisyE, ti ti ti user posted image  Ob celo noč si me dala. user posted image Še spat ne morem več zarad tebe, vstajat se mi pa ni dalo in računalnika prižigat, da preverim, če si se javila user posted image   KAkorkoli že...poročilo je leo, sedaj lepo greješ user posted image user posted image . Sta na varnem, na toplem in tako bo tud ostalo. user posted image  Bog ve, če je Reš ostale kaj fotral, da niso obstali. Ta dva borca pa že zdaj rineta z glavo v zid oz z glavo v steno maternice user posted image user posted image . Lepo delaj in bodi tko dobre volje, kot do zdaj. To preverjeno pomaga.user posted image
Goya,čeprav si v ilegali, si zdaj ti naslednja "žrtev", da te obdelamo user posted image user posted image user posted image . Daj rožici vzgled lepega vedenja in se javi tko, kot se spodobi - ob človeški uri user posted image
upajoča, kako se kaj počutiš? Kdaj imaš datum testa? Da dopolnim seznam user posted image . Imaš že kakšne znake napetih prsi in krče tam dol?

dajamaja sam enkrat sem šla z bratom laufat, pa je on tri kroge naredu, jst pa komi enga user posted image user posted image user posted image . Mi velik manjka. user posted image  Kakih 5 let vsakodnevnih treningovuser posted image . Tko da...bom jst kr bolj sama zase ostala. Pa kakšno nedolžno žrtev, kot je moja prijateljica, si izberem, da mi ni ravno dolgčas, ko hodim.user posted image

Počasi moram ta malega v vrtec peljat. Drugače pri meni ni nič novega, kar se ta rdeče tiče user posted image  danes je že 42. dan user posted image  Me je že imelo, da bi šla po CB test. Sam je brez veze,ker so mi prejšnji teden na urgenci rekli, da betaHCG lepo pada. Tako da...mi je brez veze neke teste delat. Če je ta teden ne bo, bom poklicala gin., da mi da une tablete za sprožitev.user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 837
27.8.2007 8:02:31   
GoYa
Prva stvar, ki sem jo naredila danes v službi, je to, da sem se priklopila na RR user posted image .

Marjetka draga, user posted image user posted image  sta pri tebi in močno močno stiskam pesti, da vsaj en ostane tam kjer mora tam enkrat do maja, a ne. Res gre v tretje rado (to je veljalo pri meni), ampak zate to ne drži. Pri tebi bo šlo v drugo. Navijam user posted image .

Zalazoya, mah ne vem. Menda bom kar rekla danes šefici, da rabim jutri fraj in verjetno kar do petka in da si bom bolniško zrihtala. Ampak, ker ve, da smo  za prvega user posted image  rabli IVF, po itak takoj posumila za kaj gre. Moj pravi, pa naj, kaj te briga. Ker kar koli se bom zmišljevala, se bojim, da ne bo na koncu kaj izpadlo in bo ugotovila, da sem ji "lagala" (kar pa jaz ne znam), čeprav ji res nisem dolžna nič razlagati. Samo smo v službi tak dober kolektiv, da se dobro štekamo in vsi o vseh skoraj vse vemo.
Doma bom verjetno do ET. Ketonala ali česa podobnega ne bom vzela. Bom stisnila zobe, kaj pa čem. Ampak me je že danes zjutraj zvilo. Ponavadi me tik pred zdajci, tokrat pa že en dan prej. Ufffffffffffff. Komaj čakam, da bo jutri punkcija mimo in da bo vse ok. Tokrat me neka panika daje, da mi ne bi prej folikli popokali.

Sayuri, jaz definitivno ne bom sporočala novičk ob 23h ali 24h ali pa zjutraj okoli 5h, tako kot nekateri user posted image user posted image .

Ok, šibam, ker mam čez 1 min sestanek.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 838
27.8.2007 8:09:37   
Bety upa
Pozdravljene punce!

Zelo pridne ste na tej temi. Jaz se moram nazaj "zasvojiti" z internetom user posted image , če hočem biti na tekočem. 2 meseca sem bila brez in počutim se, kot da sploh ne obstaja....user posted image

Mozart.....Kje si ti?....tako bi rada slišala vesele novice......Ko pogledam ta njen plusek,...samo močno držim pesti, da bo vse OK....user posted image user posted image

Sayuri, kdaj ti greš v nov postopek?

Goya, držim pesti tudi za drugega otročička.....Saj bo, to sama veš. Če ne prvič, pa drugič....

Zdaj pa grem v službo.....Dobro opravite, punce....Vse, ki grejete user posted image user posted image , pa kavice nič ne pijte....vašim otročičkom škodi....Držim pesti za user posted image user posted image

LP

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 839
27.8.2007 8:24:40   
fortun
Torej punce moje drage najprej se vam globoko opravičujem za tako pozno javljanje...user posted image user posted image  sem pa res nesramna, a ne? ampak sem bila cel vikend leteča in se nisem uspela prikonektat na internet... saj mi oprostite, a ne? user posted image user posted image

ja, naj vam najprej zaupam, da sem danes čist down... sem bila prejle na wc-ju, pa imam nek rdeč izcedek, kot prvi dan M... kaj naj to pomeni? se mi kar meša user posted image user posted image

pa, da vam povem, da itak nič ne pričakujem, ampak močno si vseeno želim user posted image user posted image user posted image

a veste, da je bil pripravljen samo 1 jajček???? pa še ko mi ga je vstavil je rekel: "ja če se pa ne bo prijelo, pa ne vem kaj bom naredil z vami..." mi je že v soboto vse dol padlo... tako žalostna sem že cel vikend, danes pa sploh...

grem kar delat, da pozabim na vse...

upajoča - men je rekel 2*200mg prometriumana na dan - pa nobene injekcije...

ja, DaisyE glede teh lukenj... to je pa spet zgodba zase... sem pa preživela menda najhujših 45 min v svojem življenju... sem imela tak mehur, da je še Reško kar gledal... ko sem se ulegla na mizo, je bil kar dvignjen, kot ena velika bula... pišuka, sem mislila, da ne bom zdržala in da mi bo ušlo - a si predstavljaš kako bi Reš reagiral, ko bi bil ves moker user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 840
27.8.2007 8:26:38   
fortun
aha, še tole: CB moram narediti 7.9. ... ja mislim, da bo to najdaljših 12 dni v mojem življenju...

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 841
27.8.2007 9:24:42   
kajatina
Tudi jaz se javljam za avgust. 3-ji IVF postopek - prva injekcija suprefacta 23.8. in upam, da čez 14 dni menopur; prof. Tomaževič, LJ. klinika.
Držim vam vsem pestke.

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 842
27.8.2007 9:25:07   
bekyca
O, kake čvekice ste. user posted image   Sem rabla pol ure, da sem vas prečitala.

Mozart. moram ti čestitat - to je bilo pa res lepo presenečenje. Si rekla, da čakaš na IVF, zdaj pa plusek? user posted image user posted image user posted image  NORO. Želim ti lepo user posted image  in zdravega user posted image user posted image user posted image user posted image .

Punce, vsem vam pa itak držim pestke, saj veste da sem med navijačicami - GO, GO, GO user posted image user posted image

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 843
27.8.2007 11:44:35   
Ozone
Joj, tega vsega pa niti prebrat ne morem. Toliko se dogaja. Me ni bilo nekaj dni tukaj gor, pa že kar plusi padajo.user posted image user posted image user posted image . Tako se dela.
Drugače pa se še vedno špikam s suprefactom in imam v petek 31.8. prvi UZ. Danes sem dobila M, tako da upam, da bo do petka vse ok in po padu še Menopur.

Držim pesti za vse čakajoče in tiste, ki pridemo za vami s user posted image user posted image .

lp

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 844
27.8.2007 12:39:14   
dajamaja
Marjetka, ne se dat črnim mislim! Saj veš, da Reš tudi na splošno ne preveva od optimizma - ma cel cajt nekaj rezerve. Če sta lumpa do sm zdržala, ni vrag, da ne bi še do konca potegnala! Po tem strokovnem tolmačenju, se vračam k delu za katerega sem plačana user posted image  Se tipkamo, upam da zvečer, sicer pa čez kak teden - ta cajt se pa držte in zdržte!!!!

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 845
27.8.2007 12:53:43   
GoYa
Fortun, na izcedek gledaj, kot na dober znak - vgnezditvena krvavitev.
Držim pesti. Saj rabiš samo enega, pa tega ta pravega in nič več user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 846
27.8.2007 12:56:33   
DaisyE
Na hitro se malo švercam iz šihta... Sem že čisto sesuta, ker sem se odvadila delat.

Dajamaja, kam pa greš, da šele čez en teden?

Fortun, mogoče je pa vgnezditvena?

Evo sem že optimist.

Moram šibat, preden me dobijo user posted image .

Do popoldan, vse lepo...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 847
27.8.2007 13:14:05   
sayuri
Fortun, tud jst mislim, da bi za tale tvoj izcedek bila kriva vgnezditev. Glede na to, da je od Etja minilo komajda 2 dni? MAlo več nasmeška na obraz in visoko glavo gor. user posted image  Me smo tukajle s  teboj user posted image  Glede besed dr. Reša pa itak veš...ko si že tko čist na dnu, on pol še kako tako blekne, da te še bolj na tla potolče. Potrebuješ eno samo pikico in ta se zdaj greje pri tebi. Zagotovo ji je lepo na toplem user posted image

Bety upa, se je težko nazaj na net privadit, a ne? Ja, poznam to. Saj potem, ko pa not padeš, se ne moreš pa odvadit user posted image . Midva sva nameravala v nov postopek okobra. Sam me tale ta rdeča dobesedno zeza user posted image  in je po SSju še ni user posted image  KAj ti si jo že dobila od SSja? Povej mi, če moraš tud kaj kontrolirat betaHCG?

kajatina D O B R O D O Š L A med nami user posted image user posted image user posted image . Te bom nalepila na seznamček, navijat lahko pa takoj začneš user posted image . Me že navijamo zate, saj vidim, da si že v postopku user posted image
Ozone, vidim, da se tudi pri tebi dogaja. user posted image  Fajn user posted image

Grem zdaj seznam uredit, ker je kar nekaj novosti.user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 848
27.8.2007 13:15:43   
sayuri
TA glavno sem vam pa pozabila povedat. user posted image  Moja prijateljica je že kako uro v porodni sobi in sem jst čist na trnih. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 849
27.8.2007 14:23:55   
Skye
kajatina dobrodošla user posted image user posted image user posted image

DaisyE in fortun čestitke za uspešno opravljen ET in držim pesti, da bo september nepozaben mesec, ko bosta obe ugledale magičen user posted image .

Fortun veš kako pravijo kvaliteta nad kvantiteto, pa še potem je dosti odvisno od sreče, zato nič obupati, nikoli ne veš....mogoče pa je bil ta izcedek res vgnezditev.
                                                          user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No jaz se pridno špikam, in tud glavobol noben dan ne pozabi nameuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?