|
RE: IVF-ICSI avgust,september 25.8.2007 5:04:19
|
|
|
|
DaisyE
|
Dobro jutro! Moji notranji organi, ki so bili udeleženi pri punkciji, so včeraj rekli, tale naša šefica tole vse skupaj prelahko jemlje in so mi demonstrirali, da jim punkcija ni bila niti najmanj všeč. In jaz sem cel dan bolj kot ne preležala. Ampak, je blo zgleda za poslovilca, ker sem bila že zvečer ok, dons sem pa prav fantastično. Ok najprej self service kufe. Dons je sobota, pa bom skuhala več sort... navadno kavo, ki pripelje nasmeh na usta , črno kavo brez cukra , kapučino in energetsko kavo za lepo soboto. Dajamaja s pirom ga samo naskrivaj še serjem, ker zdaj nimam več izgovorov, da bi ga pila. Bom pa isto self service naredila, da si lahko popoldne vsak vzame, kar hoče. Evo, že filam hladilnik , ampak prosim, po pameti. No evo PAMELA, kolk folikelčkov. Zdaj pa hitro po piru usekat - do zdaj se je obnesu. Isto velja zate Skye jaz že veselo navijam. GoYa hvala, da si pogledala naše lumpe. Sicer dvomim, da jih je še vedno toliko, ampak jih je pa vseeno fajn videt. Upam, da ti današnji UZ prinese stopko. Bom še jaz malo žleht - me prav zanima, kako Reško izgleda, kadar nima glavne besede. Naša tosja ma pa novo obleko.... A je nosečniška? (mislim avatar )? Upajoča meni je dal prvič 3 po ET, zdaj bomo pa videli. Po moje ti je dal dva zato, ker ni potrebe za tri. On že vidi, kako notri zgleda in glede na to, da je bilo prvič vsaj na začetku upešno, verjetno ne rabiš treh. Meni po moje tri daje že samo zato, ker sem taka masiva od človeka - Nič se sekirat, ker ni vredno, raje jutri svoje in pelji kam na lepše. Fortun, danes lepo opravi. so nedvomno že čisto veseli, da jih mama pride iskat. Pa izogibaj se lukenj na cesti, da ti ne uide v hlače do postojne. Ob 9h bodo že pri tebi. Neverjeten občutek a ne? Zalazoya tudi ti lepo opravi na UZ, pol pa hitro poročat, kdaj greš na mizo, da bomo vedli navijat. U glavnem, vzemte kak kafe.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 25.8.2007 5:05:25 >
|