|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
12.8.2007 7:09:59   
DaisyE
Guten morgen.

Na svetu ni lepše stvari kot sveže jutro. Vsako jutro vstanem zelo zgodaj, da slučajno ne bi zamudila prelepega ljubljanskega sončnega vzhoda. Res. Ni lepšega, kot zjutraj stopiti na balkon in se zazreti v sivo nebo, še bolj sivo cesto in se veseliti, da je promet kljub zgodnji uri že v polnem zamahu ter brez problema preglasi vse te neumne ptiče, ki hočejo neki težit. Potem se pa zazreš v sosednjo stolpnico in gledaš kako začne postajati rumena od sonca in če maš srečo, ga nekje ob 10h zagledaš.

Vidite drage moje, tako se jaz tolažim, ko me neusmiljen alarm vsako jutro tukne iz postelje, kaj vsako jutro, rečmo temu rajš vsako noč. Druga tolažba je pa, da se moram itak navadit za šiht vstajat. Pa ne vem, kaj me bolj veseli, sončni vzhod ali bližajoči se šiht. Se je kar težko odločit.

Včeraj je naš zablokiral računalnik, torej sem bila odrezana. In ker imam danes nekaj nepoštenih planov z nim user posted image , user posted image , user posted image , sem ga kar pustila v iluziji, da sem ful prijazna in sploh ta boljša žena.

Zalazoya, če si že nazaj iz UZ, daj me porfavor osrečit in mi kaj napiši, da ne bom kot en zombi sama na netu. Upam, da je šlo fajn. Ampak odkrito povedano me zate sploh ne skrbi preveč, ker maš vedno tolk eskimčkov.

Sayuri, kako soba za tamalega. Kakšne barve si je izbral?

Pikovit uživaj na morju, zdaj si ga sploh zaslužiš, ker si bila tolk pridna, da si Reškota poklicala.

Anonimna, moje špike so tudi čisto kratke. Po moje iste kot od dajemaje. So pa tud iste kot prvič, ko so šle v rit. Samo da prej so šle pod pravim kotom not, zdaj grejo pa poševno. Mam pa zdaj na vsaki strani trebuha 4 luknje, na levi en flek, pa vsak dan mam izbokline na obeh straneh. In seveda nisem malo bolj baročna (kot je rekla pikovit user posted image user posted image user posted image ), ampak sem prototip baroka. Tule sva z Rešem popolnoma enotna, s tem da mene to bolj zabava kot njega. user posted image

Tosja, lepo prosim, da malo manj spiš in se večkrat javiš, ker te je tako lušno brat. A si bla na klomifenu, al še to ne? Daj, še en test naredi za ziher, pa zato, ker je tolk fajn tiste črtice gledat. user posted image user posted image user posted image  A si se že zmenila za kaj prejšnji datum?

Cati, zarad špik se sploh ne sekirat. Čez čas postane prav fajn. user posted image  Pa jaz sem itak mnenja, da je najboljš, da si jih sam dajaš, ker vsaj veš kaj delaš. Naš zadnje čase izraža neke želje, da mi bi jo on dal, pa mislim, da bolj zato, da me heca, ker pol uživa, ko naredim tako zgroženo faco, kot da je predlagal, da mi bo vse nohte na roki populil.

Goldy, če veš samo to, kar si prebrala tu, potem v bistvu veš vse in še več kot rabiš. user posted image user posted image user posted image

Dajamaja kaj je zdaj to!? Najprej me s tistim pirom tako prestrašiš, da sem v mislih že videla, kako se v mukah zvijam na postelji v bolnici, ker sem fasala hudo hiperstimulacijo, zaradi kombinacije menopurja in piva, pol me pa vabiš na pir. In to ravno na dan, ko me ni na netu. ts, ts, ts... user posted image user posted image user posted image

Zalazoya evo kafe je kuhan. user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 12.8.2007 7:12:31 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 276
12.8.2007 7:31:10   
DaisyE
No zalazoya, vidim, da neki laufaš po netu, oglasiš se pa nič ne. A ni dober kafe? Zdaj se bo pomalem že ohladil. Če hočeš, lahko novega skuham. Če nočeš kafeta, mam pa tud vodo, pa cedevito, pa sok, pa mleko, pa čaj lahko tud skuham. Z limono ali brez.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 277
12.8.2007 7:32:09   
zalazoya
jutro

ja eni smo bolj zgodne sorte, kofi je odličen.

Očitno je prišlo do napake, nimam nobenga UZja še . Še tečko čakamo, pol mam pa 2. dan pri Rešu pregled oz verjetno bom samo menopur dobila, pol pa šele UZ po končani tečki. Zdej mam tud jaz sam preluknjan trebuh pol bom pa verjetno imela še rit user posted image .
Daisye a imaš ti zdaj tudi diphereline?
Res je da sem imela veliko zamrznjenčov sam se niso prijeli tko da ne vem če je Ok da jih je preveč, ker ne moreš v drugi postopek, pa če se sveži niso prijeli je mal možnosti da bi se esikmčki, so boj iste sorte.

jaz sem včeraj cel dan preležala ob TV na koncu me je že hrbet bolel, dons bom majčkan bolj aktivna, upam da bo še kej od vremena to poletje, sej mogoče je pa sonce zunaj nisem še rolet dvignila user posted image .

Sayuri kje si ? ti si tud bolj zgodnje sorte a je šoping uspel?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 278
12.8.2007 7:48:05   
DaisyE
Uf, sem šla prav nazaj gledat, kako to, da sem se zaštrikala in sem našla krivca. Dajamaja! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaja, jaz sem tud na diphereline. in tri ampule menopurja. Da bo boljše kot prvič.

Kdaj pa čakaš user posted image ? Kolk prej pred predvideno si dobila prvo špiko. Jaz sem mislila, da bova štartala isto kot s suprefactom - en teden prej, ampak me je zgleda planiral samo dan, dva prej. No pol mu pa še to ni uspelo, ker je moja šefica user posted image  rekla, da nje pa že ne bo kdo komandiral in je prišla malo prej. Pol sem pa na tisti dan, ko bi mogla dobit prvo dipherelinko imela že 2. dan user posted image  in sem štartala z obojim.

Sayurce pa zgleda nič ni videt. Mogoče ma pa Filip tako fajn novo sobo, da jo še malo spat pusti.

No zdaj sem pa še malo bolj nazaj pogledala, pa vidim, kje je zmešnjava. Upajoča je mela dons UZ! No, zdaj pa le hitro na poročanje.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 12.8.2007 7:59:38 >

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 279
12.8.2007 8:08:15   
zalazoya
ja se zgodi ko nas je a toliko tukaj, včasih te dva dni ni pa rabiš kar neki časa da se prebiješ. Pa kej mem udariš. user posted image  

ja jaz sem začela en teden prej in imam isto terpaijo kot ti samo eno ampulo menopurja po mojem, ker je rekel da sem zadnjič dobro odreagirala, da ne bomo nič komplicirali. U bistvu pa še ne vem, ti pa se že bližaš punkciji a že hodiš zjutraj na UZ ? Al maš še user posted image ?
Kaj pa kašna domača terpaija, jaz za enkrat samo elevit, apiko med, počasi bom še kakšen pirčke spila.

punce a ste kej športno aktivne al ste bolj lene sorte kot jaz, jaz se najraj z biciklom vozim, če sem mi že da. Sem pa zadnjič brala da moraš pazit kakšen zic imaš, ker dugače si laho pošoduješ en živc pa ne doživljaš več toliko orgazmov oz manj intenzivno in da moramo na sevisu reč da nam zamenjajo zic. Kva nej jim že rečem? user posted image  user posted image  user posted image  da zarad orgazma ali kaj user posted image  user posted image  user posted image . Bo treba kej druzga pogruntat user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 280
12.8.2007 8:09:55   
DaisyE
Alooooooo zaspanke!!!!! user posted image  user posted image user posted image

Meni je dolgcajt!!!!! Kaj me briga, če je nedelja. Če moram jaz tako zgodaj vstajat, zakaj bi pol ve lahko spale!?

Budnica!!! user posted image

Filip! Zbudi mamo!

Dajamaja, na bajto bo treba! Plato pometat!

Dajmo, dajmo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 281
12.8.2007 8:17:18   
DaisyE
Ej zalazoya, če jim pa to rečeš, da naj ti zic zaradi orgazmov zamenjajo, pol boš pa ena od mojih junakinj. Pridem plačat menjavo zica. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem mela šele 4 špiko dons, prvi UZ mam pa 8. dan ciklusa, v sredo. Pol bomo pa videli, kako in kaj. Zdaj mam pa še tečko. Od domače terapije nimam pa nič, ker se nočem nič sekirat in ker sem popolnoma neresna. user posted image  Samo kak pir. user posted image user posted image user posted image  Bogi moji otroc.

Kak zic pa morš met, da je ok? Saj če veš obliko, pol jim samo pokaži, kakega hočeš in upaj, da niso istega brali kot ti. Čeprav jaz še vedno navijam, da jim kar po resnici poveš. Ni je čez odkritosrčnost! user posted image user posted image user posted image  Če bi bila jaz serviser bi ti ga v tem primeru zastonj zamenjala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 282
12.8.2007 8:34:52   
zalazoya
ja bi bla absolutno dogodek dneva pri serviserju, zastojn servis forever. Se bom raje srehajala user posted image .  jaz misim, da nič bolj ne uniči orgazma kot to da na silo delaš otroke ker ne moreš zanosit pa loviš minute, sekunde bicikl ni nič proti temu. Sam da majo kej za pisat pa za raziskovat, me prav zanima ker norc je to pogruntu, pa kako že user posted image  Čudno da nam pol pir dovoljo pit, če je vse tok škodljivo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 283
12.8.2007 8:47:32   
Anonimen
Regle ste me kar nasmejaleuser posted imageuser posted image . Zalazoja ti samo pazi, da ti kje tak zic ne naštimajo, da še dol nauš hotla, ker ti bo fajnuser posted image .

Jaz bo mal hitra, ker so me antibiotiki za Juser posted image i in zdaj dežuram na WC. Hudo je kot še nikoli. v roku 3 mesecev sem 3X  dobil anatibiotike (punkcija, potem na drug mesec ET, pa histeroskopija) in včeraj se je mojemu črevesju zmešalo, tak da je zdaj moja  najboljša prijateljica WC školjka, včeraj sva se dobili minimum 23x. ponoči še nekaj krat in danes to najino srečanje nadaljujeveuser posted image . sploh ne morem brez njeuser posted image . Pa da nama je ja lepo, je moj dragi šel na daljše službeno potovanje, tak da sve res lahko čist sami. joj kak ljubim to življenjeuser posted image . Edino moja zverina user posted image je ljubosumna na najin odnos in skoz tečnari, sitnari, joka, o sprehodih pa ne bi, ker n evem ali me obliva od vročine zuni ali od klicanja moje najboljše prijateljiceuser posted image user posted image

ajde pupe držite se, čim manj modric, čim manj bolečin, pa čim več foliklov, predvsem kvalitetnih, da se razumemouser posted image .

Ena je spraševala o iglah, so kul so, nič ni narobe z njimi če se dajejo v trebuh. Pa ena o Drobniču, baje je najbolj nežen na punkciji, strokovnjak pa je itak sam redkobeseden, da na RR ne bi bil sprejetuser posted image .

Marjetka, ti ap kar rukni tisto pivouser posted image .

Pikovit uživajuser posted image

(odgovor članu zalazoya)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
12.8.2007 8:47:51   
zalazoya
Daisye kofi je bil enkraten, je treba ponovit. Zdele se moram lotit še malo hišnih opravil. Lahko se dobimo popoldne na kakšnem pirčku, do takrat bodo čveke verjetno že vstale.
čau 

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 285
12.8.2007 8:51:26   
DaisyE
Ja glede na škodljivost vsega, kar nas obdaja, je pomoje še najbolj varno kar umret. Ker nikoli ne veš, kdaj bo iz kakega jogurta kak karcenogen element skoču, kdaj ti bo krema za sončenje postarala kožo za 345 let, kdaj ti bo mleko možgane odpihnilo in podobno. Najboljš, da si kar na piru, ki je vsaj znan strup. user posted image user posted image user posted image  

Seksanje na sekunde je pa res najboljše kar te lahko v življenju doleti. In jaz pravim, če ne drugega sem iz svoje neplodnosti potegnila vsaj to, da je seks zdaj namenjen samo še užitku in nikoli, nikoli, nikoli več mi ne bo treba na uro! Pa če tole ni fajn, pol pa tud ne vem, kaj je. user posted image  JUPI.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 286
12.8.2007 8:56:24   
DaisyE
Čav zalazoya, pa hvala za družbo.

Kaj pa zdaj user posted image

Nč še en kafe bom.

Pa malo se bom smilila sama sebi, ker sem tragičen lik. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 287
12.8.2007 8:58:20   
Anonimen
a mene pa ne vidiš ali me več ne marašuser posted image user posted image . no prav ,pa grem če mi tu ni mestouser posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
12.8.2007 9:06:19   
DaisyE
OOO Mišek, šele zdaj sem te zagledala.

Ampak mater ti si pa res strelovod za vse user posted image  sveta. Mater sem tolk jezna, da bom šla kar enga razbit. user posted image .

Evo še malo životinskega carstva
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ni hudič, da ne bo kaj pomagalo!!!

Navijam tolk, da mi bojo vse kapilare v glavi popokale. Resno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 289
12.8.2007 9:07:33   
DaisyE
Na, frišen kafe mam skuhan! user posted image

Samo ne pol mene krivit, če boš spet na wcju.user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 290
12.8.2007 9:09:17   
DaisyE
Na zdaj je pa še ona šla...

Use zaserjem.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 291
12.8.2007 9:10:54   
sayuri
Evo, sayuri se javlja na dolžnost user posted image  

Ste me tok nasmejale, kot že neki časa ne. user posted image user posted image user posted image  Rožica, ful te je lepo spet brat user posted image user posted image user posted image

Danes je naš ta mal potolkel vse rekorde in spal do 7.10 user posted image user posted image user posted image . Skor je Živ žav zamudu user posted image user posted image user posted image  In potem se doživele spreobrnenje - moj mož je vsatl in ga zrihtal, naredu zajtrk in pritisnil gumb na tv, jst sem pa še v postelji ostala ter dremuckala do pol devetih user posted image  Pol sem pa že začela razmišljat o perilu, ki ga imam namen že cel teden zlikat user posted image , pa o tem, da bi šla malo skakat z user posted image , pa o mojem obljubljenem dopoldanskemuser posted image   ali vsaj sprehodu user posted image . no, sej čas imam še. user posted image  Moram najprej prečekirat RR. Saj veste, kako je z odvisnostjo user posted image .

Rožca, danes je imela UZ upajoča se mi zdi user posted image  Si malce pomešala štrene user posted image . Vsekakor čakamo, da se javi in poroča. user posted image
Sobica za Filipa je naročena. user posted image  Dobimo jo čez 3 mesece. Je pa v rumeni in modri barvi. user posted image  Nič ni on izbiral, ampak mama. user posted image user posted image user posted image   Me je pa včeraj ta mal vprašal, kdaj bomo kuhinjo naročil, ker naša je že stara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ok, res ima kuhinja že 7 let, ampak stara pa ni user posted image  Sam triletniku to razložit user posted image  SMo pa včeraj še malce po LJ lutali - jst to toooook rada delam, ker imam tooooook rada LJ user posted image . Dolg časa nisem šla že ob Ljubljanici in je včeraj toooook pasalo user posted image  Čeprav ni blo nč folka-ne vem al se dežja bojijo al so še na dopustu.user posted image  KAkorkoli že....domov smo prišli pozno in iemli smo se lepo.

Jst pa še kar ta rdečo čakam user posted image  Mi zamuja 2 dni.user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 292
12.8.2007 9:16:25   
GoYa
No, babuške, dejte mi zdej to o piru mal razložit. Ok, sem že slišala, da naj bi pomagala pri rasti foliklov. Pa je to res? Al je to sam tako "rekla, kazala"? In koliko ga moraš spiti, pa kdaj (a ko se špikaš al že prej)? Pa kerega - za alkotom ali brez? In še to...kako spraviš to reč po grlu nekoga, ki ga ne more niti vohat, kaj šele spit? user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 293
12.8.2007 9:24:19   
DaisyE
Slabe volje sem... user posted image user posted image user posted image

Ker sem našga Miška čisto zignorirala.

Pa tolk se razveselim, ko nas kaj pogleda.

user posted image user posted image user posted image

Ja za UZ sem pogruntala, da je upajoča ta glavna dons. Ampak zgleda tolk težim tule po forumu, da se ga vsi na daleč izognejo. Še malo pa me bo administrator dol zabrisu in mi dal doživljenjsko prepoved javljanja.

Ne vem, kaj naj rečem. Tolk si naspidirana, da me je kar sram pred tabo. user posted image user posted image user posted image
Ampak kuhno maš pa res že staro. Se moram kar strinjat s Filipom. Mislim!? A ne veš, da se to na dve leti menja!? Ko se umaže, greš pa novo naročit. user posted image user posted image user posted image

Kaj pa tečka? Mene glih zapušča. Jo bom u rit brcnila in z motorko do tebe prignala. Če jo seveda hočeš. Če ne jo bom pa na pol presekala. Mislim!? Zdaj se pa že preveč samovoljno obnaša!!! Jo bo treba manir naučit!!!

In zdaj sem glih prave volje!user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 294
12.8.2007 9:24:27   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa
In še to...kako spraviš to reč po grlu nekoga, ki ga ne more niti vohat, kaj šele spit? user posted image

NAjbolj od vsega to tud mene zanima user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 295
12.8.2007 9:27:07   
Anonimen
Goya ti kar rukni, če ti v Mb ginekologi svetujejo, potem je že nekaj na temu. Eno pivo na dan lai manj, alhko tudi brezalkoholno, jaz sme kar brezalkoholno štepala, ker pr nas ni alkoholauser posted image , ene 2x sem celo ruknila alkoholno. Nos si podrži in vsaj pol kozarca na eks rukni. Drugače pa ful paše ob pici in čipsu, njami.

Marjetica, ka pr vas tak dežuje, da maš skoz nevihtne oblake nad sabo, jaz sme sonček poslala, kaj ni pršuuser posted image . Saj ni čudn, me nič ne uboga, ga vsak dan prosim naj  se mal skrije, ap noče, še bolj nabija user posted image . Hvala ti za životinjsko carstvo, aja kave pa ne hvala, ne kliči vraga, ker tale moja prijateljica več ni prijateljicauser posted image , ne vem kaj me ma tak radauser posted image . a da to mojo nago rito gledauser posted image

Jaz pa mam eno vprašanje, kaj se lahk živi samo od rižauser posted image , mene bo pobralo, saj me že zdaj ni več user posted image . pa komi so mi malo joškice zrasle in zdaj ko bo moj pršu domov, bo še tu puščavauser posted image

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
12.8.2007 9:29:59   
DaisyE
GoYa, če ti ne paše pir, se nč ne matri z njim. Lepo ga zapakiraj v tisto mehurčkasto folijo in mi ga pošlji. Jaz bom vse popila. Pa ne zato, da bodo folikli bolj rasli ampak zato, ker ga rada pijem. user posted image (Spoštovani dr. Rugelj, če zdaj to bereš, se prosim obrni stran). Jaz mam tele folikle samo za izgovor.

Mislim, da v množici artiklov, ki jih priporočajo za rast foliklov, lahko vsak neki zase najde in sicer nekaj takega, kar mu paše, ne zdi se mi pa smiselno silit z nečim, kar ti ni všeč.

Je pa 100%, da je uni dr. Vla... (ne znam napisat) iz MB rekel, da pir pomaga. Na polnočnem klubu, takrat, ko je bila oddaja o neplodnosti. Čez eno leto bo pa Vitalinea glavni hit! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 297
12.8.2007 9:30:24   
sayuri
Roža, Mišek bo nazaj prišla - zihr ma zdaj kak bol neumen opravek od RRja user posted image . Tko da....depra škodi lepoti user posted image

Veš kaj, zdaj mi boš še ti s kuhinjo težila user posted image . Bi bla s ta malim originalen team.user posted image  
Ta rdečo pša kar napodi do mene-bi jo prav rada srečala. Uf...že 3 mesece je nisem imela in pravzaprav čist paše user posted image  SAm zdajle po čiščenju mi pa zamuja - kar sicer pravjo, da se rado zgodi. user posted image Jst bi pa čimprej rada te tri cikluse skozi dala, da se začnem spet fiksat user posted image  Najbolje, da pride na 14 dni, pa pol septembra že začnem. user posted image

No, o piru sem jst enkrat že spraševala in zaenkrat vem sam to, da ne sme bit alkoholno, pa da ga ima dajamaja zlo rada. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 298
12.8.2007 9:31:09   
Anonimen
marjetica user posted image , nič bat, pa daj te motorke in svedre, štemarce pusti pri miru, ti nič ne pašejouser posted image .

Sayuri filip in marjetica mata prav, mi se kar na 2 leti selimo, da nam ni treba menjat kuhinjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 299
12.8.2007 9:32:43   
DaisyE
kaj se lahk živi samo od riža

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kitajcem menda kar uspeva.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še ogromno jih je.

Zakaj pa samo od riža?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?