|
RE: IVF-ICSI avgust,september 12.8.2007 7:09:59
|
|
|
|
DaisyE
|
Guten morgen. Na svetu ni lepše stvari kot sveže jutro. Vsako jutro vstanem zelo zgodaj, da slučajno ne bi zamudila prelepega ljubljanskega sončnega vzhoda. Res. Ni lepšega, kot zjutraj stopiti na balkon in se zazreti v sivo nebo, še bolj sivo cesto in se veseliti, da je promet kljub zgodnji uri že v polnem zamahu ter brez problema preglasi vse te neumne ptiče, ki hočejo neki težit. Potem se pa zazreš v sosednjo stolpnico in gledaš kako začne postajati rumena od sonca in če maš srečo, ga nekje ob 10h zagledaš. Vidite drage moje, tako se jaz tolažim, ko me neusmiljen alarm vsako jutro tukne iz postelje, kaj vsako jutro, rečmo temu rajš vsako noč. Druga tolažba je pa, da se moram itak navadit za šiht vstajat. Pa ne vem, kaj me bolj veseli, sončni vzhod ali bližajoči se šiht. Se je kar težko odločit. Včeraj je naš zablokiral računalnik, torej sem bila odrezana. In ker imam danes nekaj nepoštenih planov z nim , , , sem ga kar pustila v iluziji, da sem ful prijazna in sploh ta boljša žena. Zalazoya, če si že nazaj iz UZ, daj me porfavor osrečit in mi kaj napiši, da ne bom kot en zombi sama na netu. Upam, da je šlo fajn. Ampak odkrito povedano me zate sploh ne skrbi preveč, ker maš vedno tolk eskimčkov. Sayuri, kako soba za tamalega. Kakšne barve si je izbral? Pikovit uživaj na morju, zdaj si ga sploh zaslužiš, ker si bila tolk pridna, da si Reškota poklicala. Anonimna, moje špike so tudi čisto kratke. Po moje iste kot od dajemaje. So pa tud iste kot prvič, ko so šle v rit. Samo da prej so šle pod pravim kotom not, zdaj grejo pa poševno. Mam pa zdaj na vsaki strani trebuha 4 luknje, na levi en flek, pa vsak dan mam izbokline na obeh straneh. In seveda nisem malo bolj baročna (kot je rekla pikovit ), ampak sem prototip baroka. Tule sva z Rešem popolnoma enotna, s tem da mene to bolj zabava kot njega. Tosja, lepo prosim, da malo manj spiš in se večkrat javiš, ker te je tako lušno brat. A si bla na klomifenu, al še to ne? Daj, še en test naredi za ziher, pa zato, ker je tolk fajn tiste črtice gledat. A si se že zmenila za kaj prejšnji datum? Cati, zarad špik se sploh ne sekirat. Čez čas postane prav fajn. Pa jaz sem itak mnenja, da je najboljš, da si jih sam dajaš, ker vsaj veš kaj delaš. Naš zadnje čase izraža neke želje, da mi bi jo on dal, pa mislim, da bolj zato, da me heca, ker pol uživa, ko naredim tako zgroženo faco, kot da je predlagal, da mi bo vse nohte na roki populil. Goldy, če veš samo to, kar si prebrala tu, potem v bistvu veš vse in še več kot rabiš. Dajamaja kaj je zdaj to!? Najprej me s tistim pirom tako prestrašiš, da sem v mislih že videla, kako se v mukah zvijam na postelji v bolnici, ker sem fasala hudo hiperstimulacijo, zaradi kombinacije menopurja in piva, pol me pa vabiš na pir. In to ravno na dan, ko me ni na netu. ts, ts, ts... Zalazoya evo kafe je kuhan.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 12.8.2007 7:12:31 >
|