|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
25.10.2007 13:27:45   
Ketrin
Scorpiogirl, super za dinarčke!!! Kar kupi, če bo le kaj pametnega in ti bo všeč!

Mogoče pa lahko čutiš brcike?! user posted image  Pravijo da je odvisno od lege user posted image  ! Mogoče pa so brceki!!! user posted image user posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
25.10.2007 13:56:01   
sasy20
Ojla!

Pri nas je tako lep sonček da sem bila sedaj malo zunaj sem šla v trgovino pa na mali sprehod.
Drugače pa sedaj kuham; meso z zelenjavo in krompirej, to je najbolje ker samo v pečico daš in se samo peče.
user posted image  za dobre novice. Le tako naprej punce; optimistično in se bo za vse dobro končalo. Za resnično srečno in ursko pa user posted image

Tako uživajte papa

Aja jaz sem NS imela že začetek meseca user posted image  sedaj sem imela GP user posted image . Drugače pa hvala za čestitke.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
25.10.2007 17:17:07   
kekec in mojca
Sinska, ful ful ful dobre novice!!! Ful sem vesela zate!!!

Ketrin, na eni drugi temi sem videla, da veš za trgovine v Gorizi. A mi lahko poveš za katero, ki prodaja PP ali pa Chicco? Imam sestro v Ajdovščini, pa je rekla, da bi šla malo pogledat zame, samo ne pozna pa čisto nič...

Pogrešam Tosjo - danes se ni nič javila. Ali pa sem zgrešila njene poste?

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
25.10.2007 17:19:36   
sinskaT
Ho ho, poglejte kaj sem našla, čisto "po pomoti" :
http://www.ringeraja.ba/default.asp
Nisem vedela, da obstaja tudi bosanski Ringaraja, finofajn!user posted image
Sicer so verjetno še na novo, ker nimajo veliko postov...

Uživajte aprilčice, jaz grem spet jest, zdaj dva tedna nisem jedla kot je treba (na silo) in eko, danes se mi je odprlo, vse bi pojedla mljask mljask! Zaenkrat ni nobenega kilograma več, pa tudi navadne hlače lahko nosim (če imam odpeti gumb hihi). Kje pravite, da imajo najboljše user posted image kavbojke, kvalitetne*? Vem, da se je že nekaj govorilo o tem, pa zdaj kot za nalašč ne najdem.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
25.10.2007 20:06:48   
barby78
Ojla aprilčice!
SinskaT,me veseli da je vse tako kot mora bit.sedaj lahko končno mirno zadihašuser posted image .
Držim pesti za resnično srečno in Urško.punci vse bo OK.bosta videli.zato ker vse  aprilčice mislimo na vaju.vse bomo aprila vozile naokoli našeuser posted image .

Aja pa povedat moram,kako me je user posted image  danes presenetil.včeraj mi je sam preko neta kupil Angel sound in mi je šele danes povedal.tako bom tud jaz lahko čez kakšna 2 dni poslušala našo pikico.komaj čakam.
se čujemo.
vsem aprilčicam en velikuser posted image  in LP.

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
25.10.2007 21:09:54   
NaTaŠa*
Pozdravljene moje drage aprilčice!

Najprej za na seznam: naslednji GP imam 22.11.

Tako mela sm UZ in je vse v najboljšmu redu. Kr se tiče izcedka, pa ni nič narobe je naravn pojav pri vsaki nosečnici, sam ene ga imajo malo več kot druge. Drgač je pa baby velik 14.4 cm in je ozivel tako da čez kakšen dan pa bom čutla resnične brcike. Na naslednjem pregledu me bo malo bolj UZ pregledau da bo vidu vse organe,... Videla sem želodec, srček, nogice, mahanje z rokicami,...

Bilo je super. Všeč mi je k mi moj G čisto use pokaže in mi razloži pri nekaterih pa nič ne vidiš in nič ne slišiš. tako da je use O.K.

Zj grem pa počivat, še prej pa poslušat srčka mojega babya.

LAHKO NOČ vsem aprilčicam! Pobožajte svoje bušije!

PA-PA!!!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
26.10.2007 8:18:35   
tasyo
Dobro jutro, punce!
Pa ne da sem prva... No, saj po tejle noči si pa to kar zaslužim - spet so se začele bolečine v križu. Mislim da me vse skupaj opozarja, da moram več počivat - se bom potrudila. Sicer sem pa v redu.

Vijolica, čestitke!user posted image  Mogoče pa to, kar čutiš, so prve brcike... Aja, če se ti da, si naredi ticker, da bomo vedele točno, koliko si noseča... Jaz sem namreč tak firbec in prav luštno mi je gledat tele naše plavalce, kako rastejo!
Barbi, tvoj dragi te je pa res lepo presenetil - bravo zanj! Boš videla, kako je luštno poslušat svoje dete. Punce, a ve vsak dan uporabljate angelsounds? Ker se sama včasih zasekiram, da našemu pikolinotu to ni najbolj všeč - zadnje čase je tako živahen, da ga moram skos lovit...

Nič, se javim še kasneje, grem zajtrkovat! Božajte trebuščke!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
26.10.2007 8:38:50   
Ketrin
Dobro jutro zaspanke! user posted image

Ja, vreme je res samo za spat...

Violica user posted image user posted image user posted image  za pregled!!! Ja, daj si naredi ticker! Se strinjam s Tasyo. Jaz tudi gledam tele naše dojenčke, kolk so zrasli.... user posted image user posted image

O, Barby, kako lepa gesta tvojega možeka!! user posted image

Sinska, nekje je bilo res nekaj napisanega o kavbojkah... Pa tudi jaz ne vem več kje (ko pa tok čvekamo user posted image ) Sem si pa najbolj zapomnila, da je Tosja v MB v HM kupila vraga in pol za 150 EUR! V LJ pa ni NIČ!!!

Kekec in mojca, Tosja je rekla da je par dni ne bo zaradi selitve, če se ne motim.... Saj veš, da je nadzornica user posted image user posted image

Glede trgovin pa: Goriza je tako majhna, da sigurno kaj najdeš. Ena trgovina je Bernardi (tam imajo samo cunjice) Potem pa je enih par privat (ne vem imen) čisto v centru. To so tiste majhne tipične italijanske trgovine... V eni imajo npr. vozičke z Disney motivi... Ful cortik. Če bo šla v Gorizo naj parkira nekje v centru in se sprehodi....Sigurno bo našla, je res vse na kupu in ne more falit!

Drugače pa je v Udinah Chiccolandia, trgovina od PP, pa tale Il bambino.... To pa so že večji centri, ki so tam ob obvoznici... Drugače pa vprašaš...negozzi per il bambini pa ti bodo povedali...

Sva pa šla včeraj z user posted image  v Baby center (kok je tam vse drago user posted image ) In sva gledala vozičke. No, primerjala sva PP GT3 in Chicco S3. Pa se mi zdi PP bolj vodljiv in praktičen. Chicco se res lepše zloži, ampak ima plastična kolesa user posted image

No, ja, samo v vednost!

Lep deževen dan!user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
26.10.2007 8:57:56   
u04111976
Pozdravljene!

Ketrin, midva sva se za voziček že odločila in definitivno bo to PP GT3 completo. Sva zadnjič mal po internetu gledala cene (da vključiva nakup v proračun), pa modele, pa nama je bil najbolj fajn. Tak da sva potem šla še v trgovino, kjer sva gledala še Chicco top fix tri-al nekaj takega, ampak je odločitev že padla, tudi zaradi barve.

Lep dan!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
26.10.2007 8:58:10   
tasyo
Ketrin, a ti si tudi že začela vozičke gledat in primerjat? Jaz sem bila prejšnji teden v BC, pa sem bila najbolj presenečena, ker so se mi vsi trikolesniki, ki so se mi prej zdeli oh in sploh, sedaj zdeli takooo veliki, da se bo naš pikolino sigurno izgubil noter. Tako da sem odkorakala ven in ugotovila, da je boljš, da še malo gledam samo po netu...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
26.10.2007 9:08:18   
Ketrin
Ja, Urša, se strinjam s tabo. Meni je ta PP GT3 completo super. Včeraj sem ga celega pregledala in sem navdušena... Edino tuki v BC imajo samo 2 barvi, ki mi nista všeč. Čaka se pa 2 meseca...user posted image  V ITA pa so ful cenejši...vsaj na netu sem tako videla. Tko da zdej bova šla sam še v trgovino PP na Celovški, da mi kaj podrobno razložijo...in potem je kocka padla... Moram samo še sestrično vprašati, če so saldi v ITA tudi za otroško opremo... Pa vam sporočim!

Tasyo, jaz sem najprej pogledala na netu, kaj mi je sploh všeč. Potem pa sva včeraj prvič šla v BC, da vidim voziček v živo.... No, pa mi je všeč. Kupila pa ga bom v Ita, računam enkrat januarja.... Saj pravi, če bodo popusti ga bom kar kupila...

Kam pa se druge nagibate?

Mene pa samo zanima glede teh avto sedežev. Baje morajo biti neke oznake varnosti... Ima katera več pojma o tem kaj je dobro in kako je s tem....

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
26.10.2007 9:08:36   
NaTaŠa*
Dobro jutro aprilčice!

Hvala lepa usem na čestitkam. Kaj pa moram naredit da imam ta ticker. Sm že gledala in vidla da ga imate use sam nism vedla kako se to zrihta.

Zj letim nekaj pojest ker sm full lačna pa se slisimo kasneje.

LEP DAN!!!

PA-PA

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
26.10.2007 9:12:45   
sasy20
Dobro jutro čvekice!

Ste pa že navsezgodaj pridne, jaz pa sem taka zaspanka sploh v takem vremenu.
Sem pa dons slabe volje, ker mi je v kuhinjo pritekla voda iz pralnice ki jo imava nad sabo tko da bomo mogli spet sanacijo stropa delati, ko bodo popravili cevi v pralnici user posted image . Skos je nekaj če si v bloku...prej sem živela skos v hiši in se še malo navajam na sosede user posted image  pa na to da se vse sliši user posted image . Ampak sej jim bo naš user posted image  vrnil milo za drago ko se bo jokcal user posted image .
Malo heca....sej se da samo je pa razlika blok - hiša.

Drugače pa me kar naprej boli križ in mislim da se te bolečine ne bom rešila do poroda. Tako da se je moram kar navaditi.
Tko sedaj pa šibam na zajtrk, sploh nimam ideje kaj bi jedla user posted image  

Si pišemo papa

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
26.10.2007 9:19:09   
barby78
Morgen aprilčice!
Sem ravno brala poste na strani oktoberk.Komaj čakam,da bomo me tako daleč,ko se bomo pogovarjale o čakanju na porod,nekatere pa že o porodni izkušnji.ja,saj bo kmalu.če gledam,da smo že skoraj na polovici...se mi zdi,da čas kar beži.kaj pa vam?user posted image

Vidim,da ste že izbirale vozičke.Ja,jaz tud prisegam na PP.sem pri našem sedemletniku imala 2 in sem bila več kot zadovoljna.no,prvi voziček nismo imeli tako dolgo,ker se ni zložil v marelo,smo pa zato drugega (marelo) gurali skoraj do 5.leta.No,pa da poudarim,tako velik se je potem vozil samo na morju.in to zvečer,ker je vedno zaspal,ko smo se kam odpravili.pa sem videla,da ni bil edini.meni se zdijo PP vozički zelo vzdržljivi.
Kaj pa ste imele druge aprilčice pri svojih prejšnjih otrocih?
se čujemo
LP

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
26.10.2007 9:22:54   
Ketrin
Evo violica, sem kar copy paste, od takrat, ko smo si me tole naredile... Se še spomnite punce.... A veste da je bilo to avgtusta....user posted image user posted image   Res gre hitro! Ja, Barby jaz sem tudi razmišljala da smo že skoraj na polovici....madona še malo pa bo novo leto! user posted image user posted image

Evo, violica, poskusi......
1. greš na link http://lilypie.com/ -->izbereš expecting a baby-->in izbereš vse kaj ti je všeč-->no in ko boš vse naredila, prvo povezavo kopiraš in greš na "MOJA RINGARAJA"-->to je čisto zgoraj v kotu-->izbereš moj profil-->in to kar si prej skopirala kopiraš sem

2. če pa poleg tega hočeš še tistega dojenčka ki se vidi greš pa na link http://babystrology.com -->izbereš Baby Tickers --> izpolniš vse potrebno in spodnjo povezavo ravno tako kopiraš kot sem ti zgoraj napisala...s tem da naredi enter pri prejšnjem kopiranju, da gre to kopiranj ev novo vrsto.

Barby, kaj pa stolček za v avto?

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
26.10.2007 9:29:21   
barby78
Ojla Ketrin!
Ja,glede avtosedeža-najprej bom imela jajčko,to ki je v kompletu z PP vozičkom,je baje zelo dobra.moram še mal povprašat.pol kasneje tisti večji sedež,pa bom verjetno imele citroenovega,ker so baje tudi dobri,predvsem pa varni.če si ne bom premislila.
kakšnega boš pa mela ti in kdaj se boš odpravila po nakupih?
LP

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
26.10.2007 9:30:34   
Katja 271
Morgen aprilke!

sinskaT, spraševala si za kavbojke - jst sem jih kupila v H&M v CE za 39 EUR. Pa sem full srečna v njih. Kroj se mi dopade, pa še ta pas je tako elastičen, da že sedaj lepo objame trebušček in mi ne leze dol. V C&A sem kupila pa ene črne hlače, pri teh si pa pas prepognem na polovico pa tud ne leze dol.

Jst sem imela pa včeraj 2. pregled. Sicer je vse OK, toxo sem prebolela, voda in kri OK...  Sem si pa full želela UZ, pa ni imela časa. user posted image Pa sem imela že denar dvignjen, da si bom plačala. Ijooo... sem samo 2x vidla našga škratka, pa še za spol me zdej firbec matra, do morfologije je pa še takoooo daleč... Mah, ti UZ bi morali biti bolj pogosti! No, naslednji pregled imam 28.11.2007 (za Tosjo, ko bo utegnila)

Punce, lep vikend vam želim! Izkoristite ga, kolikor se le da, ker itak prehitro mine. Mi pa danes našega user posted image  peljemo na 1. koncert - na Kreslina (menda, da zdej naši pikolinoti že slišijo zunanje zvoke... 

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
26.10.2007 9:34:10   
u04111976
Mi smo pri obeh imeli vse od PP, in je bilo BP. Res da je Maša  vse dobila za Mihatom. Je pa zdaj tako kot bi bila prvič noseča, nimam čisto nič. Posteljico bom dobila nazaj (bomo videli v kakšnem stanju po teh letih), pa nekaj cotk mi bo posodila prijateljica (je med novemberkami-komaj čakam da rodi!).

Ker smo imeli dva avtomobila, smo imeli po dvoje sedežev, tako da drugi par je bil sposojen, ne vem katera firma, nam je pa tudi dobro služil.

Ketrin midva sva gledala barvo mocca, ampak je meni malo pretemen, mi pa nobena druga ni všeč. So pa v Celju že kakšno leto skor sami rdeči vozički.

Nama bo voziček kupila (beri-ne plačala) sestrična, ki ima hrvaško državljanstvo, tako da ga ne bova vzela v Trstu, ker so tu v eni trgovini bili res ful prijazni (pa že tak igrače tu kupujemo), pa sva se odločila da dava njim zaslužit. Kupila ga bova najbrž januarja ali februarja. In do takrat bomo imeli vse izvide, do izvidov ne kupujemo nič.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
26.10.2007 9:39:42   
barby78
Katja 271,me veseli da je vse OK in da si prebolela toxo.user posted image a UZ ti pa ni delala,praviš?
moja G pa mislim da na vsakem pregledu naredi UZ.no,do zdaj mi ga je 3X in mislim da mi ga bo tudi pri naslednjem pregledu,to je 6.11.upam ,vsaj.čeprav sem pred kratkim brala,da naj bi odkrili,da pogosti UZ,naj ne bi bili ravno najboljš,čeprav po drugi strani pa pravijo,da je to čist neškodljivo.saj več ne vem,komu in kaj naj verjamem.

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
26.10.2007 10:20:54   
barby78
OJ,a kaj gledate albume na RR?
jaz komi čakam,da bomo me objavile našo skupno fotografijo z našimiuser posted image  in spodaj pripisale APRILČICE 2008.nas že kar vidim na tistih slikicahuser posted image .
A sem čist nora al kaj? ja,kaj čemo-hormoni delajo svoje.
PA-PA

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
26.10.2007 11:32:09   
Ketrin
Barby, jaz sem mislila imet stolček kar od PP. Pač ta ki pride v kompletu.... Kaj pa vem kdaj bom začela kupovat. Po moje januarja, ko bodo popusti... user posted image

Ja, to z rdečimi in zelenimi vozički je pa res....Tko kot so bli včasih sami žametni rjavi, z velikimi kolesi (ko smo bili mi dojenčki user posted image ), so zdaj res vsi rdeči.... Jaz bi imela tega turkizno modrega, ampak ga ni... Mogoče bo v ITA?!

Jaz tudi komaj čakam, da se enkrat dobimo, punce moje.... Včasih se popoldan spomnim na vas in bi včasih kar kaki kolegici rekla na primer: a veš da je mela Sasy danes pregled in da je S Sinsko vse ok. Pa se potem spomnim, da vas ne poznajo.....in bi me čudno gledale.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, urša, se strinjam, da do izvidov ne kupiješ nič.... Čeprav verjamem da bo vse BP... user posted image  Hi,hihi, me smo te začele kr Urša klicat...... user posted image user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
26.10.2007 12:19:23   
barby78
Ojla!
A že kaj kuhate?jaz sem še čisto brez idej.bom naredila nakaj na hitrco,ker danes se mi res ne da za štedilnikom stat.komaj čakam da pride user posted image  domov,ker grema mal po nakupih.mogoče me pa spet s čim preseneti.a se vam zdi,da si preveč dovolim,glede na to da sem na B?ampak ne morem bit skoz v bajti.pa saj pravijo,da če nimam strogega mirovanja,da potem lahk grem mal naokol,sam brez pretiravanja.a je katera,ki je na B,že imela kontrolo? si druge upate kam it al ste povečini bolj doma?
LP vsem aprilčicam

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
26.10.2007 12:20:54   
u04111976
Ja sej je prav, sej bi drgač dala, pa nisem vedla prej, da se izpisuje uporabniško ime... bolj malokrat sodelujem na kakšnih forumih in to.

Jaz sem zadnjič videla eno ko je imela takšnega svetlo modrega-s sivo in bež. Je bil še najboljša kombinacija, pa mi je bilo nerodno vprašat. Pa saj grem večkrat v Žalec, pa če jo še kdaj srečam jo bom pa kar vprašala.

Trgovka v trgovini mi je rekla, da so možne tudi druge kombinacije za v IT, ampak načeloma ne. Če večkrat hodiš tja, potem le poglej, drugače pa je na internetu isto kot to kar se dobi pri nas.

Vam bom zaželela kar lep vikend, pa se pišemo drug teden. Mamo cel vikend še dela v hiši. So nam danes pripeljali kurilno olje, tak da bomo kar že tam tudi začeli kurit. Hoj saj na mrzlem pa ja ne mormo delat, ne !?

Pridne bodite! Božajte bušije!

P.S. men se zdi da že nekaj čutim, bom bolj sigurna če bo večkrat čez dan.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
26.10.2007 12:29:59   
Ketrin
Barby, po moje ni nič narobe če greš malo ven. Pa saj moraš malo na zrak al pa v trgovino.... Jaz nisem bila še nikoli tako dolgo na bolniški pa ne vem... A so ta previrjanja res tko stroga... Saj če nimaš strogo mirovanje...po moje greš lahko tudi ven...

Joj, Urša. Vem kerga si vidla... Ta je men tud najlepši. Ampak ta je model 2007. Več pa je tukaj
http://www.pegperego.com/page.php?sid=8557d685de94f77e1eae53a18de393c7&pageid=IJVNL001&idf=04&idp=0000000012&cl=C

Sem pa našla seznam baby trgovin v ITA (Gorica, Trst in Udine). Pa ne vem a naj kar copy paste tule gor al kaj???

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
26.10.2007 12:31:18   
Ketrin
Kako sem pa jaz zdej to pisala???? user posted image user posted image user posted image user posted image  Se opravičujem, upam, da vam je kaj jasno... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......