|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
24.10.2007 10:51:25   
NaTaŠa*
Lepo pozdravljene souser posted image !
Vidim da ste že prov aktivne pri pisanju, lepo. Vidim pa tudi da imate že kar nekaj debat, sploh pa o avtomobilih. Pri meni je tako, jaz nimam avta ker sem ga 2 leti nazaj prodala moj pa ima športn avto, in sicer HONDO. Razmišljava da kupiva še kšna avto zravn alpa da Hondo prodava. Za enkrat še nevem kako se bo odloču, ker pravi da mu je žau da proda Hondo in da bi raj kšna družinsk avto kupu, ampak nevem dva avta sta velik strošek. Jest bi rada mela Peugeota Partnerja ker mi je avto res cool pa še dost prostora ima, sploh pa je visok in lahko dam noter vozek brez kakršnih koli problemov.

Lep dan še naprej pa bušije pobožajte!

PA-PA

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
24.10.2007 11:23:58   
Ketrin
Zokica, kaj prav res si imela modrice od ultrazvoka al kaj??? user posted image Zakaj pa ji nisi rekla, da te boli in da nisi kriva če ne dela... user posted image Ne razumem zakaj si bila tiho!? user posted image Moja G. je imela zadnjič tudi neke težave z nastavitvijo UZ ampak se ni nič bunila in tudi me ni drgnila s tisto zadevo, je probavala na svoji roki.... Če pa bi me, bi ji pa absolutno povedala.... Če si imela modrice, si predsatavljam, da te je moralo kar boleti in ne bi smela biti tiho... Pa kaj če je ona zdravnica ti pa ne! user posted image

No, uapm, da se ti to nikoli več ne zgodi, ampak drugič povej!

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
24.10.2007 13:21:20   
malamalinca
Hej, tasyo, ti praviš, da pri vas odprava na morje zgleda kot selitev narodov???

No, naj ti povem, kako je to letos poleti zgledalo pri nas: ata in dva otroka na sedežkih v passat karavanu, prtljažnik poln prtljage, sovoznikov zic poln prtljage in vsi možni prosti kotički polni prtljage, na strehi pa troje koles.Zadaj za passatom pa mama ( jaz ) s twingotom s podrtimi zadnjimi zici in v prtljažniku....NEMŠKA DOGA!
Seveda zopet vsi možni prazni kotički nafilani s prtljago, s tem, da imamo pavšal in smo že prejšnje vikende boga in pol dol zvozili.

Prihodnje poletje bo najbrž isto, samo, da bo  prvi avto touran in ne passat karavan, ter da bodo zadaj trije in ne dva otroci vsak s svojim avtosedežem.Kul, ne?
Pa spet mama zadaj s twingotom in nemško dogo....

To bi mogle vidt, kako so se mi eni mulci režal, ko je naša psica v prtljažniku vstala (ko sva stali na semaforju ) in se reva sploh ni mogla orng vstat, twingo je pa zaplaval levo-desno, ko se je vrtela okoli svoje osi in iskala idealni ležeči položaj za potovanje.
user posted image  Sej je blo tut men smešn.....

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
24.10.2007 13:22:24   
malamalinca
aja, sem pozabila napisat, da se grem danes spet razvajat na refleksoconsko masažo stopal...možek me časti, na vsake dva tedna....Ful uživam....
Zvečer pa spet na telovadbo...komaj že čakam

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
24.10.2007 13:25:19   
sasy20
Ola!

Jaz sem iz pregleda vse je ok, moja pikica je baje zelo aktivna skače tam po trebuščku user posted image . Je samo G gledala po UZ tako da je jaz nisem vidla ampak važno je da je vse ok. Kri in vodo mi je tudi pregledala in je rekla da imam super kri dovolj železna user posted image  tako da sem v user posted image .

Naslednji pregled imam 23.11.2007, morfologijo pa 6.12.07.

Za morfologijo mi je rekla da lahko moj zravn pride sam ne vem če bo lahko ker jo imam zjutraj on pa ima službo in da se tudi na CD lahko posname...juhu bomo meli še en CD od našega pikca.

Tako sedaj pa šibam kuhati kosilo papa

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
24.10.2007 14:27:23   
Ketrin
Sasy, bravooooooo!!! user posted image user posted image user posted image  Kok fajn, da miga in se razgibava, ne? Si ti že čutila brcike? Če ne jih boš po moje kmal, glede na to da je mali v muvingu.... user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
24.10.2007 15:35:36   
u04111976
Hvala še enkrat za vse pestke!

Ketrin, žal je tako, da bodo vedeli če se je plod okužil šele po rezultatu AC.

Glede avtomobila pa je takole, moj ima peugeota 307CC, nova pridobitev naše družine to poletje. Ker se bo družina povečala smo se odločili, da od tasta kupimo fiat multiplo, ker bo ravno novemba zamenjal (nam bo podaril še montano), tako bomo imeli družinski avto, sanjski avto pa bo tudi ostal v družini. Tudi nas čaka selitev, namen je bil do decembra, ampak smo zdaj rekli, da tako imamo čas tja do srede marca. Je pa problem, ker je vedno treba čakat na majstre. Veliko zna moj naredit sam, čisto vse brez majstrov pa vendar ne gre. Najbolj se veselim nakupov v IKEI, že mam velik stvari naštudiranih.

LP, pridne bodite.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
24.10.2007 15:46:22   
Ketrin
user posted image user posted image user posted image  Malamalinca, to pa je pravi projekt! In res selitev narodov.... Si mogla prov dobr zgledat v Twingiču z dogo zadaj... user posted image user posted image  No, na morje pa ste le prišli, ne?! user posted image user posted image

Urša, se pravi, da moraš tudi ti plačati AC, kot resnično srečna, ne? Jaz res držim pesti in mislim na vas punce!!! Saj bo!!!user posted image

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
24.10.2007 17:25:58   
sasy20
Ketrin brcik še ne čutim upam pa da jih bom kmalu user posted image  se že veselim tega lepega občutka.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
24.10.2007 18:42:42   
pikica030407
pozdravljene aprilčice user posted image
jaz sem ravnokar prisla iz NS. Da vam javim, da  z mojim user posted image  je vse OK razmerje je 1:4730 jupiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image ,sploh ga ni mogla zelege dobit na ekran dolg je 7cm.
JAz sem zelo srecna mojemu pa se je tud dopadlo in je zelo vesel da ga je videl in slisal.user posted image user posted image user posted image

Bodite lepo in v user posted image

Lpo

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
24.10.2007 19:11:44   
kekec in mojca
Tole s selitvijo je pa res svetovno!!! user posted image Ful sem se nasmejala, Malamalinca! A to hodite kam kampirat?

Malo prej sem pogledala seznam in videla, da je Tosja res pripisala glede otrok. Nisem niti pogruntala, kaj so tisti obrazki zraven - sem mislila, da je to spol naših pikic. V glavnem, za seznam (reva, spet boš morala nekaj spreminjat), mi imamo doma že enega user posted image . Tudi glede porodnišnice še nisem preveč odločena, ali bo MB ali SG. Upam, da slednje... je pa vse odvisno od trenutka, ko bo to malo bitjece prišlo na svet. user posted image zate, ker si tako pridna!

Sasy in pikica, vesela sem za dobre rezultate NS!

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
25.10.2007 8:42:12   
sky77
Jutro

Ura že 8,35 pa še nikjer nobene. Sej vem, zunaj je mrzlo in je kar težko zlezti iz tople postelje. user posted image  Jaz sem malega že oddala v vrtec. Ga je pomočnica vzgojiteljice vsega poljubčkala samo da je stopil v sobo. Se mi to zdi tako lepo, da imajo vzgojiteljice rade otroke.

Čestitke vsem za dobro opravljeno nuhalno. Zdaj pa čakamo na morfologijo.

Imam pa danes oblečene nosečniške hlače in že vem, da jih bom cel dan vlekla gor. Sej se me lepo oprimejo, ampak vseeno imam občutek da mi lezejo dol.

Zdaj pa šibam v službo

Imejte lep dan

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
25.10.2007 8:43:39   
Ketrin
Dobro jutro mačkice!user posted image

Pikica super za NS! user posted image  No zdej smo pa zaključile z NS pregledi... In to vse uspešno se mi zdi!!! user posted image user posted image user posted image

Malamalinca sem tudi jaz hotela vprašat, kje pa imate pavšal? Midva sva tudi zdaj jeseni kupila ta veliko prikolico in baldahin. Peljala pa jo bova 1.5. v Savudrijo.... Bomo tudi imeli pavšal... In potem bom kar celo poletje z user posted image  na morju! user posted image user posted image user posted image

No, punce moje, lep dan želim!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
25.10.2007 9:17:19   
tasyo
Dobro jutro!
Uf, kako paše, če ni treba prezgodaj zlesti iz postelje... Kar ne vem, kako bom funkcionirala, če bom šla novembra nazaj v službo. Po eni strani se ful veselim, po drugi pa - vožnja me ful utrudi, pa ne predstavljam si bit 8 ur večinoma na nogah-zaradi križa. No, pa sej bomo videli, kaj bo rekla G...

Pikica, user posted image čestitke tudi tebi za NS! Zdaj smo pa res vse in lahko spet odštevamo...

Malamalinca, to sem se nasmejala... Če midva ponavadi prestavljava ves inventar, mam pri tebi občutek, da tovorite celo hišo!user posted image  Res da vzameva še 2 otroka, ampak kje nabereva tolk prtljage, mi pa ni jasno. Sploh zato, ker imamo hišico na Krku, pa potem večino stvari že dol. Ma, sej je brez veze - če bo vreme drugo leto lepo, bomo septembra že potovali dol z našo pikico, mi trije. Verjetno pol zase manj spakiraš, ker bolj na dete misliš.

Sky, glede na to, da to ni tvoja prva nosečnost, te samo občudujem, da so ti hlače za nosečke še malce prevelike... Jaz jih nosim že 3 tedne, ker nisem prenesla tiščanja - pa tako fino tople so čez križ! Prvi teden so tudi meni še malo dol lezle (ja, kupila sem si še 1 št. večje od normalne konfekcije, če bi se začela redit v noge, pa se na srečo zaenkrat nisem), zdaj pa so mi že lepo prav, trebušček že drži gor. Pa se mi sploh ne zdi, da se ga že tolko vidi. Se mi je na začetku zdelo, da ga je že ful, zdej pa sploh ne - pa bi ga že tako rada razkazovala!

Včeraj sem se prebila do približno polovice kupa, danes nameravam zlikat še ostalo. Čeprav nimam prave volje, ker me začne potem grozno boleti križ. A ima še katera te težave?

Aja, da ne pozabim. Popoldan sem bila v Zagrebu in me je skoraj kap - a veste da imajo nekatere trgovine že novoletne popuste za otroško opremo? Madona, upam da pri nas ne bodo začeli tako zgodaj, ker bi res rada nekaj prišparala, apak pred januarjem oz. koncem decembra pa res še ne mislim it v šoping!

Nič, želim vam lep dan in pridno božajte svoje trebuščke! Jaz grem pa še našega pikolinota mal poslušat z angelsoundom. Mogoče me inspirira za delo...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
25.10.2007 9:25:39   
sky77
Tasyo  mene pri likanju sicer ne boli križ, mi pa mali/a zleze čist nekam dol, tako da imam občutek kot da mi bo vsak trenutek padel ven. Se moram potem kar uležt, ker se niti prav ne morem usest. Zato zlikam res samo tisto kar je nujno, ostalo pa nalagam na kup.

Pa še glede nosečniških hlač - ja vse so mi še preširoke (jih imam še iz prejšnje nosečnosti), to pa zato, ker sem štartala z manj kilogrami kot pri Roku. No saj imam še vedno -2, tako da se sploh ne čudim da mi hlače lezejo dol. Samo kaj ko se ne morem zredit, ker pojem ful in to ob raznoraznih nemogočih urah (beri ob 2 ponoči) user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
25.10.2007 9:27:52   
barby78
Morgen aprilčice!
Vidim,da se pogovarjate o dopustu.Moram priznat,da sem jaz ena izmed tistih,ki celo strelo vlečejo poleg na morje (za vsak slučaj),čeprav potem več kot pol neuporabljenega pripeljemo nazaj.Letos je moj pred dopustom hotu vse pregledat,kaj dam v kufre.Pa mu ni uspelo.hvala bogu.ker pol bi tak nesli sam kake kratke hlače pa kratke rokave pa kopalke in kako brisačo.in to je to.groza.In naš avto (picasso),ki niti ni tako majhen,je bil nabito poln.pa to z 1 otrokom.revež,je še zadi na sedežih imel vsega polno.ne vem kak bo kaj drugo leto?pa še naš labradorček bo šel z nami.ja.ne vem al bomo mogli kak mini bus najet,al pa se bom morala jaz čemu odpovedat.verjetno bo to tazadnje.

Glede nosečniških hlač pa moram povedat,da si jih tud js kr gor vlečem,tak da če kam grem,sem že pol skor mal živčna.razen trenerka iz H&M-a mi fajn pride,ker je cela bolj oprijeta.navadne kavbojke me pa motijo,ker ko se vsedem me tiščijo.to se mi pa ne zdi glih najbolš.

Tosja za seznam ti še nisem povedala,da imam doma že enega sedemletnikauser posted image ,ki že nestrpno pričakuje svojouser posted image .

Vsem user posted image user posted image user posted image  za opravljeno NS.Tiste,ki pa imate danes GP,pa vse naj,naj.
Jaz že komaj čakam na svoj GP,06.11.

se čujemo.PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
25.10.2007 10:02:32   
NaTaŠa*
Dobro jutro aprilčice!
Jest sm pa vesela da mi ni treba prov zgodaj ustajat za u službo, tko da lahko saj mal dalj časa poležim. Čeprav ne poležim prav dolgo ampak mi paše že če ustanem ob 8h namesto ob 5h.

Kar se tiče dopusta je pa tako! Letos sem bila na dapustu za drug let pa nism prov sigurna kam in kako,... Upam pa da bom šla saj za en teden da se mal namočim.

Likanja pa jest sploh nemaram in se ga izogibam na use možne načine, če je le možno, takoj ko je perilo oprano in suho ga zložim in upam da ne bo preveč pomečkano, drugače pa likam samo kr je nujno.

Kar pa zadeva user posted image  hlače je pa tako. Hlače so tako narejene da so široke k jh pa oblečem mam pa občutek da zgledam kukr klovn k so tko široke,... Sj u pasu mi niso k mam trakce da lohka reguliram širino, ampak bom zdržala sj jh mam tko sam za h G alpa kšnmu drugmu DR., drgač sm pa skos kr u trenerki.

Aja dons mam G in upam da mi bo povedau kaj je z temu mojmu izcedkem, upam pa da ni kj hujšega.

Zaenkrat vas lepo pozdravljam pa se slišimo ko pridem od G, čeprav bo to pol šele enkrat zvečer k mam uro šele ob 17h.

Lep dan še naprej!

Pobožajte bušije!

PA-PA!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
25.10.2007 10:33:20   
u04111976
Ketrin meni AC ne bo potrebno plačat, gre na napotnico, AC je v mojem primeru obvezna in bodo 100% povedali, če se je plodek okužil ali ne. Če je prišlo do okužbe se nosečnost prekine, če ne ponavadi mamice ostanejo na zdravilih do konca nosečnosti, te pa celo nosečnost podrobneje pregledujejo-opravljajo UZ pogosteje in kontrole so poleg G tudi v LJ porodnišnici.

Nas bo zdaj pet. Lani smo šli na morje z dvem avtomobilim (C3 in Peugeot 206CC), letos smo kupili večjega-Peugeot 307CC, ampak smo bli ful napakirani, tak da strehe nismo mogli odpret, smo se pa potem po morju lahko vozili brez. Drugo leto pa moj že sanja, da bom jaz peljala otroke in prtljago z Multiplo (seveda še prištejem Montano), on pa bo lahko šel z motorjem.   Ma tako veselje (še vedno po vseh teh letih)!! Pa saj, to je pa res najmanj kar lhko, je tak otroček. Tako se veseli user posted image , pravi da zdaj mu bo pa še bolj po otročje vleklo.  Tile naši moški.... sem tak vesela da so taki!! Pri nas res drži:"Kar seješ to žanješ!" Mi zna moj čisto vse 2x vrnit.  Ga moram mal pohvalit, ko pa je zdaj tako optimističen in me skoz gor drži.

Lepo se imejte, božajte bušije, pa seveda na svoje moške tudi ne pozabite!! 

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
25.10.2007 11:19:56   
zokica
oj, ja Ketrin, veš jaz sem pač taka da nerada komu kaj povem in sem rajši tiho. zelo sem bila razočarana in resno razmišljam, da sploh ne bi šla rodit v Rakičan ampak bi šla raje na Ptuj ali pa v Mb, ker v bistvu mi je tak vseeno, kam grem, no bi do Mb prišla prej kot do Ptuja, ker je po bližnjici bližje pa še avtocesto Lenart - Mb bodo letos odprli, tako da bi imela dobre pol ure do Mb ali pa še manj. Ker to, kar se dogaja v Rakičanu je žalostno. Vem, ker je moja sestra rodila tam, sicer v stari porodnišnici, no kaj pomaga nova, če je osebje isto in se kljub temu nesramno obnašajo. bom še resno razmislila o vsem skupaj!!!
upam, da se kaj takega ne bo nobeni od vas pripetilo. povem ti, da sem bila po ns v takšnem strahu, da bo prišlo do splava, ker imam rizično nosečnost, že cel čas jem Spasmex, ker zraven tega, da se mi je posteljica premaknila, se mi še maternica krči in sem cel čas lahko samo upala, da bo vse v redu. no, 7. imam ultrazvok ( takrat ima moja sestra rok in bom drugič teta ) in upam, da mi bo G povedala kakšne dobre novice!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1969
25.10.2007 11:33:21   
sinskaT
Danes je po dolgem času pri nas posijalo sonce!!! Drage moje, hvala za vso podporo in dobre želje, predvsem tebi, resnično srečna!

Prišel je izvid, več kot dober. Ne morem verjet, da so me tako prestrašli, sem mislila da je že konec sveta. Pa imam le blago displazijo sluznice, mal so mi nosečniški hormončki ponagajal in ne bodo zdaj NIČ delali, pa še naj bi se pozdravilo samo, če ne prej, pa po porodu. Sem tako vesela, ne bom pretiravala, če rečem, da sem zdaj ena izmed najbolj srečnih nosečk!!!user posted image Si predstavljate, da ti dohtar reče, no tole pa slabo kaže, kar odščip, da ni invazivni rak, sledijo nevzdržni dnevi čakanja in potlej (se zahvaljujem bogu) je vse ok. Ajajaj, no saj pravim, kar nas ne ubije nas ojača in verjamem, da bom od zdaj naprej še bolj močna in pogumna bodoča mamica user posted image .

Že ta vikend greva z lubijem na sprostitveno masažo in šoping, juhu, prihajam nosečniške hlače (plus ostale zadevščine, ki jih vsaka ženska nujno rabi user posted image ).
Tudi na dopust sem že pomislila, čeprav je še daleč. Najprej bo padel Pariz upam, da že letos, sva ga zdej prestavila zarad teh komplikacij. Drugo leto pa ne bo več motorja, pa mojmu ni nič hudo, čeprav je čist mahnjen na te brm brm...
In si tudi predstavljam kako bo po dolgem času it na morje z avtom. Za plac se pa ne sekiram, če sva lahko z motorjem pretovorla za dva za 2 tedna, bomo pa tudi za tri v avtu user posted image ni vrag.
Uf, šibam k mamici na kosilo, da se mal polubčkamo in postiskamo.
lep dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1970
25.10.2007 11:47:27   
u04111976
Joj SinskaT, to je pa res dobra novica!!!!!  Sem zelo vesela!  Je res, da takole čakanje in ČE-ji, je grozno. Samo da sta vidva zuser posted image   vredu!  Tudi meni so rekli da je okužba najbrž stara, ampak dajmo rajši zdravljenje in AC, da bomo sigurni. In se čisto strinjam z njimi, je pa bolje, da te pripravijo tudi na najbolj črn scenarij.

Uživajta na masaži, pa pri mamici na kosilu in cartlanju!!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
25.10.2007 12:10:23   
tasyo
Bravo, sinskaT! Kako lepe novice! Sem prav vesela, da se je tako dobro izteklo. Pa ni vrag, da se bo pri tebi, Urša, tudi! Še naprej držim pesti, ve pa ostanite optimistke!
Sinska, uživaj na kosilu!
Meni se pa ne da kuhat! A ma katera kakšno dobro idejo, ki ne vzame preveč časa? Pa da niso testenine, ker sva jih jedla včeraj...

Neposredna povezava do sporočila: 1972
25.10.2007 12:24:36   
malamalinca
Čestitam sinskaT, saj sem vedela da bo vse ok.Sedaj pa samo še čakamo na super novičke od resnično srečne in Urške.

jaz sem včeraj izvedela za izvid DHT, moram povedat, da se tveganje ni zmanjšalo, temveč povečalo in sicer iz 1:2584 na 1:2400.
Mislim pa, da je izvid za moja leta še vedno super (33 let, novembra 34)

kekec in mojca, ketrin, ja imamo pavšal, v Valkaneli, prikolico za 5 oseb z baldahinom.Men je to ful dobr, ne zamenjam za nič na svetu, otroci so skoz lepo na zraku in jih imaš lahko na očeh...Valkanela je lep kamp, z novimi urejenimi sanitarijami, skratka smo ful zadovoljni.

Sasy20, user posted image user posted image user posted image  za NS, še malo pa bomo čutile brcike tudi me, bolj pozne aprilčice.

Včeraj nisem šla na telovadbo, imamkar malo slabe vesti, ampak sem v trenutku postala ful zaspana in sem šla raje spat.Pa v ponedeljek!

1.novembra gremo z družinico v Izolo na kratke počitnice, za tri dni, se bomo malo sprehajali, malo plavali v bazenu (no, jaz ne) in uživali.Pa obvezno moramo it v Koper v Casa del popo imajo čokoladne pripravke na 100 in 1 način...njami....To je ena taka ful nobel slaščičarna.

a ni lep sonček?? Me pa po službah v pisarnah zaprte (no vsaj jaz) namesto, da bi bila na svežem zraku in uživale v zadnjih toplih žarkih.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
25.10.2007 12:31:36   
Ketrin
Oooo, Sinska!!! Kako lepo, kako super! user posted image  Zdaj pa si res najsrečnejša user posted image !!!Uf, sem si še jaz oddahnila...

No, zdaj pa držimo pesti še za Resnično srečno in Uršo! Potem pa smo na konju drage moje! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1974
25.10.2007 13:22:43   
scorpiogirl
Pozdravljene, bejbeuser posted image user posted image

kako fajn je prebrat lepe novičke od pikice in siniskeuser posted image user posted image user posted image

tudi jst že kar lepo v nosečniških hlačah okol hodim ... sicer jih še mal gor vlečem, samo so tooooooolk fajneuser posted image pa tople čez ledviceuser posted image

tele brcike pa mene že prov medejouser posted image se mi večkrat zdi, da že nekaj čutim ... samo je še čisto prezgodaj tole ... 14 tednov, pa precej zalogeuser posted image user posted image user posted image

sem pa že dobila celo vrečo posteljnine zauser posted image
pa čakam na kakšna znižanja, da si privoščimo previjalno in vozičekuser posted image je prišlo nekaj denarja sedaj in ne bi rada vsega zapravila pa potem brskala za stvari zauser posted image user posted image

lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......