tasyo
|
Dobro jutro! Uf, kako paše, če ni treba prezgodaj zlesti iz postelje... Kar ne vem, kako bom funkcionirala, če bom šla novembra nazaj v službo. Po eni strani se ful veselim, po drugi pa - vožnja me ful utrudi, pa ne predstavljam si bit 8 ur večinoma na nogah-zaradi križa. No, pa sej bomo videli, kaj bo rekla G... Pikica, čestitke tudi tebi za NS! Zdaj smo pa res vse in lahko spet odštevamo... Malamalinca, to sem se nasmejala... Če midva ponavadi prestavljava ves inventar, mam pri tebi občutek, da tovorite celo hišo! Res da vzameva še 2 otroka, ampak kje nabereva tolk prtljage, mi pa ni jasno. Sploh zato, ker imamo hišico na Krku, pa potem večino stvari že dol. Ma, sej je brez veze - če bo vreme drugo leto lepo, bomo septembra že potovali dol z našo pikico, mi trije. Verjetno pol zase manj spakiraš, ker bolj na dete misliš. Sky, glede na to, da to ni tvoja prva nosečnost, te samo občudujem, da so ti hlače za nosečke še malce prevelike... Jaz jih nosim že 3 tedne, ker nisem prenesla tiščanja - pa tako fino tople so čez križ! Prvi teden so tudi meni še malo dol lezle (ja, kupila sem si še 1 št. večje od normalne konfekcije, če bi se začela redit v noge, pa se na srečo zaenkrat nisem), zdaj pa so mi že lepo prav, trebušček že drži gor. Pa se mi sploh ne zdi, da se ga že tolko vidi. Se mi je na začetku zdelo, da ga je že ful, zdej pa sploh ne - pa bi ga že tako rada razkazovala! Včeraj sem se prebila do približno polovice kupa, danes nameravam zlikat še ostalo. Čeprav nimam prave volje, ker me začne potem grozno boleti križ. A ima še katera te težave? Aja, da ne pozabim. Popoldan sem bila v Zagrebu in me je skoraj kap - a veste da imajo nekatere trgovine že novoletne popuste za otroško opremo? Madona, upam da pri nas ne bodo začeli tako zgodaj, ker bi res rada nekaj prišparala, apak pred januarjem oz. koncem decembra pa res še ne mislim it v šoping! Nič, želim vam lep dan in pridno božajte svoje trebuščke! Jaz grem pa še našega pikolinota mal poslušat z angelsoundom. Mogoče me inspirira za delo...
|