|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
23.10.2007 14:24:01   
sky77
Ojla

Vidim da teče beseda o avtomobilih. No o tem bi pa lahko marsikaj povedala, ker moj menja avtomobile kot po tekočem traku. Poklicna deformacija pač. Odkar imava Roka, sva imela že laguno karavana, pa lancio zeta (enoprostorec), pa renault grand espace, zdaj sva pa na trenutno malo manjšem renaultu scenicu. In ker se jaz vozim s "tavelikim" avtom, se moram kar naprej navajat na nove avtomobile. Je pa tako, da je meni fajn ker so tile enoprostorci malo višji in imaš potem boljši pregled nad dogajanjem na cesti. Kaj se bo pa moj zmislil ko bomo dočakali še enega člana družine - kdo ve. Mogoče bomo pa vzeli kombi user posted image  user posted image  user posted image

Dajte mi povedat, kaj sem edina ki še vedno nosi nenosečniške hlače? Mene zaenkrat še motijo, ker imam občutek da mi lezejo dol. Glede bund je pa takole. Jaz v prvo nisem kupovala kakšnih ekstra nosečniških jaken in bund. Sem kupila običajno bundo, malo bolj širokega kroja in sem jo nosila celo zimo brez problema pa me je bil sam trebuh.

Glede raznoraznih vraž glede opreme - dajte no, potem bi mogla jaz in vse drugorodke in več vso opremo prodat. Je pa res, da se bližajo novoletni popusti, pa potem januarja redni popusti. Bi svetovala da počakate na kakšno akcijo in potem kupite. Me pa moji doma ful sekirajo, ker nočem vprašat za spol. Sploh mojo mami skrbi, kaj bom če bo punčka. Kot da punčka ne more biti v modrem. Ker cunjic imam več kot preveč in mi je smotano kupovati roza cunjice samo zato ker bi imela punčko. Sploh pa roza niti ni moja priljubljena barva.

Urška, Sinska in Resnično srečna želim vam vse naj naj. Boste videle da bo vse ok in da bomo aprila skupaj porivale vozičke user posted image

Zdaj pa šibam po Roka v vrtec

papa

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
23.10.2007 15:13:05   
NaTaŠa*
LEP POZDRAV SOuser posted image !

Kr se tiče teh vraž zaradi opremljana sob in kupovanja stvari za naše dojenčke je pa tko, pravijo da ni dobr kupit nič pred 7 mesecem, pol pa kao ni panike. Sam jest tko ne mislm nič prpravljat prej pomoje enkrat 1 mesec pred PDP. Tko mi bo zadnji mesec hitreje miniu.

Za na seznam:  GP imam 25.10.

Lep dan še naprej pa svoje buhije pobožajte!!!

PA-PA

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
23.10.2007 15:22:58   
Tejcha
Babe, sej vas nočm strašit, sam dejte si vsaj splanirat, kaj bi rade in kako... če se že vraž bojite, :)
kaj pa, če val mulčki prehitijo? Js že ne bi zdržala, če ne bi bilo po moje... :)

Js v to vraže ne verjamem, poleg tega pa imam doma enoletnika in vso opremo še skoraj čist friški. Ko mu je kaj premajhno, operem in zložim za drugo rundo. Posteljico (košaro) imam doma, previjalna bo itak aktualna še za Tilna, blazina za dojenje je super stvarca in jo že imam, črpalka za vsak slučaj je tudi pospravljena... Pri Tilnu sva voziček kupila, ko sem bila v 5. mesecu, ker je bil edini, ki mi je bil sploh všeč in je bil v Šparu slučajno res po smešni ceni. In tudi sedaj ga ne menjam za nič na svetu!!! Jajčka bo tako kot je bila pri Tilnu tudi izposojena - sem že zmenjena... Kaj pa še drugega?
Edino, kar bova sedaj dokupila je dodatek k vozičku Buggypod. Pa še to bolj za Tilna. Sicer že hodi in bo verjetno aprila prava mala vrtavka, vendar si ne znam predstavljati malo daljšega sprehoda z 1,5 letnikom, ki mu bo enostavno dovolj in se bo poknil na tla.

Jooj, sm zatežila.

Tudi js sm v soboto prvič začutila metuljčke v trebuščku. Juhuuuu! sicer je res vse še čisto nežno, ampak čutim! In občutek je božanski...

Pončo: ja, tud js ga imam v planu, takoj, ko svoje bunde ne bom več mogla zapret... to pa upam, da še ne bo tako hitro, čeprav se mu buši že kar precej pozna.

Zdej pa šibam kuhat.

Papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
23.10.2007 16:51:01   
NaTaŠa*
Pozdravljene souser posted image !
Povejte mi kako čutiš prvo brco user posted image ?
Danes že ceu dan čutim neko ščipanje po trebuhu pa nism sigurna ali je to brcanje,... Slišala sem da se čuti kukr mehurčki, ali kruljenje ampak nism sigurna.
Čeprav se mi zdi nemogoče pravijo da se čuti okoli 20 tedna, jaz pa sm v 17 tednu. Ali je mogoče da ga že čutim?

V naprej se vam zahvaljujem za odg.!!!

Pobožajte svoje bušije!!!

PA-PA

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
23.10.2007 16:54:31   
zolika
Sky77 če sem te prav razumela tudi ti še ne nosiš nosečniških hlač? Jaz tud ne! Sem jih včeraj dala na sebe - pa sem imela občutek, da jih bom vsak čas izgubila  - pa sem jih dala še nazaj v omaro! Za nekaj časa...user posted image

Drugače pa vidim da teče ena prav ženska praktična debata o avtomobilih! Jaz vozim fiat grande punto - mož ima pa touarega - tako,da...vsaj za zdaj še ne razmišljava o enoprostorcu - bomo pa videli kako bo! Sem rekla, ko bo čas za kupit voziček - bova šla z mojim avtom, da vidim če mi sploh gre v prtljažnik - da slučajno ne bova nikamor mogla sama...

A ste že kaj špegale katere vozičke bi izbrale? meni je všeč JANE na 4 kolesa, ko ga imajo v Pikapolonici...ampak je moj rekel, da še imava čas...bo že držalo. Čeprav je ravno on tisti, ki se mu mudi...kdaj bo kdaj bo kdaj bo...od kar sva bila na NS in je bil zraven je čist drugačen _ se mi zdi da šele sedaj razume, da se nekaj dogaja! user posted image
Je bil ves iz sebe ko ga je videl...oziroma jo je videl....user posted image  ah ti naši ateji! user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
23.10.2007 16:58:34   
zokica
Ola, jaz sem imela 16. nuhalno svetlino in sem bila nad zdravnico zelo razočarana!!!user posted image  Ne samo, da je uro in pol zamujala, ampak, ko mi je delala uz, je bila zelo groba. Ker ji je aparat nekajkrat ponagajal in ni dobila lepih posnetkov, je bila živčna in me je s tistim za uz tako udarjala po trebuhu, da sem imela modrice. Kot da sem zdaj jaz kaj kriva!?user posted image
No, drugače bi naj bilo vse ok, samo nekaj me zanima. Koliko so bili pri ns veliki vašiuser posted image ? Moj je bil samo 6,5 cm, baje pa bi naj bili okrog 9 cm. Ve katera kakšna je normalna velikost?

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
23.10.2007 17:02:36   
NaTaŠa*
Pozdravljena zolika!
K sm šla jest na NS je šel tudi moj zravn. Biu je presrečen ker je vidu otroka. Skos je pravu da se na slikicah ne vidi tko kukr se če ga gledaš direkt na monitorju. Tko da sm prov vesela da je šel zravn pa da je tudi to vidu.
Misli da je prov da grejp moški zravn na NS ker malo drugače gledajo na use. Sploh pa začnejo gledat drugače če so pri porodu, tko da če je le možno nj so zravn, razn če niso tko kukr je moj alergični na use kr se tiče zdravstva,... Moj če bi šu zravn mislim da bi imeli več dela z nemu kukr pa z mano.

Lep dan še naprej!

PA-PA

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
23.10.2007 17:06:24   
NaTaŠa*
OJ ZOKICA!
Pri meni je bil/a velik/a 10cm. nevem pa kok je normalna velikost. jest sm bla na NS v 14 t. Tko da ne vem točn je pa odvisn. Pri vsaki je drgač.  Nč se ne sikiraj, bo že zrasu oz. zrastla.

PA-PA

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
23.10.2007 17:29:32   
zolika
ojla ZOKICA - jaz sem imela NS v 13t - velik je bil 6,56 cm in je dr rekel da je vse BP! Tako,da NI PANIKE!!!!user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
23.10.2007 19:13:41   
pikica030407
user posted image zdravo aprilčice  user posted image , upam da ste vse vredu.

Jaz mam jutri kot zgleda zadnja od nas NS, malo me je ze strah, ceprav pa sem nemirna ze cel teden in mocno upam da je s pikecom vse ok. 
lepo bodite,v user posted image

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
23.10.2007 19:36:29   
Tanja555
Ojla zokica, jaz sem imela nuhajno v 13. tednu in je bil moj user posted image  velik 6,4 cm in to je vse ok user posted image .
Vijolica_23, jaz sem v 17. tednu in sem že prej čutla nekaj, kar bi lahk blo kot brcike, sam nisem bila čist prepričana. Danes zjutraj sem imela pa slučajno roko na trebuhu, ko me je nekaj od znotraj brcnilo, potem malo kasneje sem pa začutla "tiste" mehurčke in zdaj se že cel dan nekaj dogaja in sem čist happy user posted image .
Baje pa je tako, da lahko nekatere bodoče mamice začutijo brcike šele po 22. tednu, odvisno tudi od lege posteljice, podkožnega maščevja... tako da brez skrbi user posted image

Lep pozdrav vsem aprilčicam user posted image

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
23.10.2007 19:43:42   
scorpiogirl
še en pozdravček od meneuser posted image

zokica, moj je bil (13t) 7,29 cm, pa je rekla, da je mal velik za 13 tednov, da je najbrž kakšen dan starejšiuser posted image tko da je zihr vse ok ... kje si pa delala NS, da se je tako obnašala zdravnicauser posted image

pikica, držim pesti za jutriuser posted image

uf, punce, kar avtomobile kupujeteuser posted image sem vam čist foušuser posted image midva bova še kar en čas z mojim ubogim swiftičem se okol vozilauser posted image pa upam, da bo tist vozek, k mi je bil všeč (Pikolo, skupaj z lupinico) šel v prtljažnik ... o tistih z velikimi kolesi sploh ne upava razmišljatuser posted image

lepo se imejte, pa fejst se crkljajteuser posted image

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
23.10.2007 19:45:47   
kekec in mojca
Mi bomo morali kupit kar marsikaj novega za dojenčka, čeprav imamo že enega triletnika: novo previjalno mizo, ker je stara že dotrajana, novo jajčko (stara je bila izposojena in zelo zelo nepraktična), pa tudi nov voziček. Edino oblačilca ostanejo - seveda v primeru, da ne bomo imeli punčke - vendar bom tu komplicirala kar se da malo.

Malo razmišljam v smeri, da bi pogledala z možem za novim avtom - enoprostorcem - vendar bi prej raje uredila stanovanje. Sicer nismo v stanovanjski krizi, imamo najeto neprofitno stanovanje, kjer nas nihče ne bo metal ven, vendar saj veste - radi bi šli na svoje in ven od tu, ker včasih res nimam več občutka, da sem doma v Sloveniji.

Neposredna povezava do sporočila: 1938
23.10.2007 19:47:06   
kekec in mojca
Zanimalo me je še samo to: katera izmed nas ima doma že vsaj enega otroka? 

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
23.10.2007 21:18:27   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: pikica030407

Jaz mam jutri kot zgleda zadnja od nas NS, malo me je ze strah, ceprav pa sem nemirna ze cel teden in mocno upam da je s pikecom vse ok.

user posted image user posted image user posted image user posted image pikica - slabe misli vstran šššššššššvcccccccc ššššššššššššššcccccccccccccc user posted image    Seveda, bo vse vredu! user posted image
Pa javi, kako bosta navdušena.

zokica - ti se pa nič ne sekirajk z velikostjo...pol bodo še vse aprilčice dale gor svoje mere user posted image in boš še doktorirala s teh številk user posted image user posted image user posted image Te hecam, veš! user posted image
Tako, kot smo mi različno veliki, tako so tud naši pikolinoti. user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 1940
23.10.2007 21:20:37   
tosja

Vas kaj zgečka v trebuščku, občutite metuljčke? Ste morda pomislili, da so to prvi gibi vašega otročička. Nekatere bodoče mamice, predvsem tiste, ki niso noseče prvič, lahko zdaj že začutijo gibe ploda. Kako neverjeten občutek je to! Da pa vas ne bi prestrašili, povemo predvsem prvorodkam, da večina mamic prve gibe občuti okoli 20. tedna nosečnosti, povsem normalno pa je tudi, če prve gibe začutite šele kasneje, po 22.  tednu nosečnosti. To velja predvsem za tiste mamice, ki imate kar nekaj kilogramov svoje zaloge. Zato kar mirno, tudi zato, ker boste prvi nežni gib zagotovo občutili med mirovanjem. Oborožite se z veliko mero potrpljenja! Verjemite! Vredno bo!
Vas kaj zgečka v trebuščku, občutite metuljčke? Ste morda pomislili, da so to prvi gibi vašega otročička. Nekatere bodoče mamice, predvsem tiste, ki niso noseče prvič, lahko zdaj že začutijo gibe ploda. Kako neverjeten občutek je to! Da pa vas ne bi prestrašili, povemo predvsem prvorodkam, da večina mamic prve gibe občuti okoli 20. tedna nosečnosti, povsem normalno pa je tudi, če prve gibe začutite šele kasneje, po 22.  tednu nosečnosti. To velja predvsem za tiste mamice, ki imate kar nekaj kilogramov svoje zaloge. Zato kar mirno, tudi zato, ker boste prvi nežni gib zagotovo občutili med mirovanjem. Oborožite se z veliko mero potrpljenja! Verjemite! Vredno bo!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Za tiste, ki ne berete nazaj user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
24.10.2007 8:03:22   
simvir
Dobro jutro!

Pa ne da sem prva. Včeraj sem vas brala, pa ste toliko napisale, danes sem se pa bolj zgodaj za računalnik vsedla (se user posted image že celo jutro dere pod oknomuser posted image ).

Odprle ste kar nekaj zanimivih debat.

Oprema Jaz imam skoraj čisto vse od prvega, drugače pa bi začela nekje po novem letu. Ker je oprema kar draga se tako stroški malo porazdelijo po mesecih, pa še kakšno akcijo lahko ujamete.

Avtomobili Midva sva, ko je bil sin star cca 6 tednov zamenjala avto, sva videla, da samo z dvema cliotoma ne bo šlo. Zdaj imamo Scenika, mi smo pač zvesti Renaultu ker moj tam dela. Ravno včeraj in danes je spet na izobraževnju v Revozu. Meni je enoprostorec super, sediš malo višje. Verjetno pa bomo sedaj kupili še montano, ker ko mi kam gremo, je to kot selitev narodovuser posted image user posted image user posted image .

Bunde Prvič sem rodila v maju, takrat sem nosila kar svojo smučarsko bundo, ki je malo širša, bomo videli če bom zdaj z njo prišla skozi zimo.

Kekec in mojca Na seznamu je Tosja(user posted image ) označila koliko ima katera otrok - vsaj za tiste, ki so povedale.

Pikica kot zadnji ti želim vso srečo danes na NSuser posted image . Boš videla, da bo vse ok. Nato pa že vse čakamo morfologijouser posted image .

Ja, ja Tosja, saj zdaj smo pa že štirikrat prebrale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
24.10.2007 8:20:59   
u04111976
Hvala vsem za spodbudne besede!

Včeraj v LJ sem dobila zdravila in 14.11. imam AC v LJ porodnišnici, do takrat pa vse po protokolu. GP imam 7.11.-za seznamček.

LP

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
24.10.2007 8:30:55   
tasyo
Ojla!
Sem mislela,da bom prva, potem pa sem se najprej spravila prebrat vse, kar ste včeraj napisale,pa me je simvir prehitela!

Vidim, da ste se začele pogovarjati o opremi. Midva bova kar počakla do novega leta, pa potem upala na kakšno fajn akcijo, da si malo znižava stroške. Pa tudi lažje je, če nimaš potem vsega naenkrat v enem mesecu... Sicer pa so se tudi najini starši že ponudili, da bodo kaj kupili - bomo videli. Zdaj se mi zdi še malo prezgodaj - vsaj do prvih brcik in morfologije. Upam samo, da ne bom potem preveč pretiravala! Se bo treba še v hiško preselit spomladi!

Midva sva avto zamenjala ko sem prvič zanosila, tako da imam Xsaro picasso in sem zelo zadovoljna. Je pa tko, da že sedaj pri nas dopust izgleda kot selitev narodov, tako da ne vem, kako bo potem, ko bo tu še en mali pikolino! Bo treba kar kombi ali pa mini tovornjaček!user posted image

Pikica, brez strahu - prepričana sem, da bo tudi pri tebi vse v redu! Pa čakamo poročilo!

Danes se bom pa tudi sama morala lotit likanja, ker je kup že takšen, da se sploh več ne vidim ven! Me je kar groza. In te hudičeve srajce, ki jih sovražim likat. Vse ostalo kar gre.. Ah, namesto da javkam, bi se lahko lotila dela. Se bom sigurno še kaj oglasila, ker bom "nujno potrebna počitka", pa vsak izgovor prav pride. Do takrat pa božajte trebuščke!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
24.10.2007 8:32:17   
tasyo
Urša, držim pesti, da bodo zdravila naredila svoje in je z malim vse ok! Drži se!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
24.10.2007 8:33:39   
sasy20
Dobro jutro!

Vidim da ste se včeraj razpisale...no pa da še jaz dodam....
Midva bova dobila previjalno mizo, voziček in oblekce od moje sestre ker je tamala stara komaj 2 leti. Za lupinco bova pogledala tam proti koncu katero bova kupila, pojsteljico pa mi bodo v službi kupili.
Tako da bova le tiste dodatke ki nama bojo še manjkali dokupila, pa seveda kakšno cunjo če bomo slučajno imeli fanta user posted image

Avto sva midva zamenjala avgusa letos, ker sva kar slutila da je ratalo in teden dni po nakupu sva zagledala user posted image user posted image . Aja kupila sva Renault megane karavan, odločala sva se med senicom in meganom. Sva ful zadovoljna prostora je res veliko pa glede na to da bomo sedaj trije bo čisto dovolj velik.

Tako pupe sedaj pa jaz šibam na tako težko pričakovani pregled poročam ko pridem nazaj.
Vsem ki vas danes čaka G srečno pa naši zadnji Pikici na NS tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
24.10.2007 9:10:01   
Ketrin
Dobro jutro mačke moje!

Kako smo?

Vidim, da je včeraj potekala čist debata o opremi in avtomobilih. No, to kar si mislim o teh vražah o opremi sem že povedala včeraj... user posted image  Midva bova šla tudi pred ali po novem letu v ITA po voziček, takrat so baje saldi in je vse znižano. Jaz sem voziček že izbrala, sicer na internetu. Ga grem pa danes pogledat, če mi je všeč tudi v živo. Tako bom 100% odločena in potem če v ITA (gremo kar velikrat) vidim kako akcijo, gremo v akcijo! user posted image

Glede avtomobilov: midva imava Berlingota in Xsaro cupe. Zdaj pa razmišljava, da bi Xsaro zamenjala za enoprostorca. Pa kolebava med Xsaro Picaso in Renault Espace.... Drugače pa so meni tudi ful všeč enoprostorci...se dobro počutim v njih.

Sasy srečno na pregledu.... user posted image

Pikica ti pa ni živčke napenjat, vse bo super in potem bomo zaključile naše uspešne preglede NS! In se pripravljle na brcike in morfologijo. user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
24.10.2007 9:11:04   
Ketrin
Urša, kaj so samo to rekli? Torej moraš na AC al kako!? Še vedno držimo pestkeeeeeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
24.10.2007 9:18:11   
simvir
Urška 14.11. bomo, tako kot za resnično srečno dva tedna prej, vse držale pesti, da bo AC potekala brez problemov in da bodo rezultati dobri.

sasy20 srečno na pregledu

Vse pišete o likanju, jaz pa moram rečt, da skoraj nič ne likamuser posted image . Odkar imam sušilca vedno vse toplo vzamem ven in takoj zložim, pa sploh ni zmečkano. Je pa res da sedaj nisem v službi in da user posted image  ne potrebuje srajc.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
24.10.2007 10:20:08   
zokica
oj!nuhalno svetlino sem imela v Rakičanu pri dr. Čopijevi. ne vem zakaj se je tako obnašala, ker sem slišala da jo drugače vsi hvalijo. jaz plačujem zdravstveno zavarovanje, da me zdravijo in s tem bi človek tudi pričakoval, da bi se lahko malo bolj dostojno obnašali, ne pa da greš od pregleda domov z neznosnimi bolečinami in modricami!!!user posted image  ne vem, zakaj sem plačala 60 evrov, za pregled ali za poznejše bolečine!!!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......