|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
29.10.2007 10:18:16   
MARUŠKA28
glede angelsounda- jaz ga poslušam zjutraj in zvečer že 14 dni, saj sem imela hude krvavitve v skoraj 14 t pa se je potem umirilo. Ker mi ponovnega tekanja do ginekologa - bila sem prejšnji dan na nuhalni in ob 1. krvavitvi na urgenci - niso priporočali, sem si nabavla to napravco in je super. Slišim vedno srček, se pa utripi zelo razlikujejo če so tvoji ali od otročka. Otrokovi so res čist podobni zvokom vlaka - )tistih starih rdečih ne teh fancy simensov :-))., pa še tisti ki jih prešteje dam medaljo; jaz se "zgubim" že pri 50 njegovih utripov, tako da jih štejem sam v 10 s in potem pomnožim s 6. V 10 s ima moj fantek (?) od min 23 do max 26 utripov kar je v 1 minuti približno 138 - 156. Pa mislim, da bo kar džalo ker ni imel ne na ginek. pregledu in ne na nuhalni višjega kot 156 ut./min.

Evo, sem ti še napisala skoraj dr. disertacijo na temo utripi na angelsoundu. Skratka SE SLIŠIJO. Sem pa tudi jaz oklevala z nakupom te napravce pa ne zarad 66 evrov, ampak ker sem mislila, da je to še ena bedarija in da bom samo čist zdivjana in živčna če jih kak večer ne bom slišala. Tolk se pa poznam, da bi letela naslednji dan do ginekologinje pa sramota gor ali dol. No, pa se je izkazalo da je vredna nakupa.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
29.10.2007 10:18:45   
Ketrin
Joj, sem spet pritisnila napačen gumb... user posted image

Resnično srečna super za pregled!

Barby po moje si tudi svoj utrip poslušala.... Poskusi še enkrat. Po moje ni panike in ni treba h G.

Midva pa sva v soboto v Hoferju kupila dva bodija za našega pikca... za EUR. Pravijo mamice, da je to poceni! user posted image  No, pa sem kupila prvo stvar za dojenčka.... user posted image  Pa še knjigico To sem jaz sem kupila..... user posted image

Zdaj pa dovolj za nekaj časa.... user posted image

Skratka punce moje lepo se imejte v tem zaenkrat še "grdem" vremenu.... 

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
29.10.2007 10:32:17   
simvir
Živjo!

Mi smo preživeli lep vikend. Včeraj sva bila z user posted image  na predstavi Evangelij po Čušinu, pa je bilo prav lušno, smo se malo nasmejali.

Pa izvedela sva, da bova v nedeljo kstna botra moževi nečakinji. Zdaj moram še v nabavo kakšnega spominka in knjigice, drugače pa bo dobila kar denar. Ali morda katera ve kakšen lep verz, ki je primeren za krst?

Angelsounda jaz nisem kupila, se mi zdi precej drago, sicer pa sedaj mojega otročka čutim že skoraj vsak dan. Res je to, da v drugo veš kakšni so gibi otroka in zato prej veš ali ga že čutiš.

Tejcha tudi jaz ti izrekam iskreno sožalje. Ti kar zajokaj, saj veš da brez solz težko preboliš izgubo.

user posted image  za vse uspešne nakupe.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
29.10.2007 11:13:05   
Tanja555
Aprilčice, pozdravljene!

V petek sem bila na UZ pregledu in sem zelo vesela! Videla sem svojega otročička, kako se premetuje, kolca, premika rokice in nogice, njegov srček, obrazek...user posted image
Tosja, morfologijo imam 6.12.2007! Hvale, ker tako lepo urejaš seznamčekuser posted image ! Upam, da selitev poteka ureduuser posted image !
Vikend je bil prekratek: soboto sva z dragim prespala, v nedeljo pa je šel moj dragi na LJ-polmaraton in sem šla navijat in bila mokra do kolenuser posted image

Lep dan vsem!
PS: Tejcha tudi moje sožaljeuser posted image !

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
29.10.2007 14:31:52   
Ketrin
Ej punce, ko je tolk govora o tem AngelSoundu.... Men je to čist predrago in vem, da bi se čist napsihirala in ne bi mogla zaspat predno bi slišala utrip in to.... Tko da tega ne bom kupovala....

Me pa zanima, če bi se utrip slišal tudi prek tega k majo zdravniki okol vratu (ne vem kako se reče, no) user posted image  Tisto ko nam poslušalo pljuča, ko moramo globoko dihati... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
29.10.2007 18:06:29   
barby78
Ojla aprilčice!
Hvala vsem za tolažbo.
moram povedat,da sem prej še enkrat poskusila in sem iskala tako dolgo,da se našla utrip naše pikice.user posted image in je bil OK.sem ugotovila,da ni več slišat toliko na desni strani,kjer sem jaz iskala,ampak bolj na sredini.in pol nisem nič klicala G.,da ne bi rekla da paničarim.no v glavnem,da sem zdaj pomirjena.
Še enkrat hvala in LP vsem.user posted image

P.S. pa še nekaj me zanima.A vas tud kaj razganja zdaj v drugem tromesečju gledeuser posted image ?

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
29.10.2007 18:09:35   
zolika
ojla punce moje...vidim da na veliko debatirate o Angel soundu?! user posted image

Jaz nisem ravno pristaš takih in podobnih zadev...lepo je slišat srčeka....ampak ko potem ni samo to...ko se kdaj zgodi da se ne sliši prav pa da je utripov manj kot mora bit...in smo že panične! In tega nočem - zato se temu raje,. če ni nujno izognem! Je potem slajše čakat na UZ ko ti zdravnik da za poslušat srčeka in je vse OK! user posted image

Tako,da...dam ta denar za kako drugo zadevico za user posted image !

Sem vidla da tudi o vozičkih debatirate. Jaz sem se odločila da bo naš "avto" od HARTANA Topline cl - in še nekaj...ker je to nemška proizvodnja sem klicala sestrično v Sttugardt - in mi je našla trgovino kjer imajo takega za 350e z vrečo - pri nas pride malo manj kot 700e! Tako,da...gremo v Nemčijo! user posted image

Lepo bodite!

lp

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
29.10.2007 18:48:30   
resnično srečna
pozdravljene...

vikend je minil...celo prežurala sva s predragim dve noči in se malo pozabavala s prijatelji...in je po dolgem času kar pasalo...danes sem imela spet tempo v službi...po službi letela na banko dvignit denar za jutrišnji AC in sedaj zganjam živčnost....he he...kar nekako nelagodno mi je, ko pomislim, da bom jutri zjutraj navsezgodaj Pušenjaku za nabodalce in da bo naš otročiček ostal brez vode v bazenu za kratek čas...

no ja upam, da bo vse ok, da se bom ob gledanju Uz zabavala in ne bom niti čutila tiste dolge igle...pa da se bo bazenček hitro napolnil...

se je pa končno začel večati tud moj trebušček...sicer hlače brez problema še zaprem ampak se pa že vidi trebušček, še posebej, če imam oblečeno kako srajčko na preklop...

Tejchi...moje sožalje...jaz imam na srečo po mamini strani še oba...dedka in babico... in ne predstavljam si, da bi odšla iz mojega življenja...ne še...smo preveliki prijatelji in preveč mi pomenita...in kakorkoli si dopovedujem, da se starata in da bo enkrat prišel čas...nočem še...tako da vem da ti je hudo...ti kar svojo žalost pokaži in ne skrivaj je vase...to je še slabše za pikico v tebi...zjokaj se...in zapomni si...stara mama bo vedno živa...v tvojem srčku...in ko jo boš pogrešala, jo zagotovo najdeš tam...

Angel Sound...he he...je zanimiva zadeva...me uspava, ko poslušam, kako se naš pikec obrača, pljuska in nori...in kako njegova lokomotiva dela...ne paničarim pa, ko ga ne najdem takoj...saj vem, da je nekje skrit in je takrat nedosegljiv za svojo mamo...pač tudi jaz včasih izklopim svoj stik s svetom, pa mu prepuščam to pravico, da še malo uživa sam s seboj...

vozički...mi smo imeli v prvo Inglesino...tako globokega kot marelo...in sta se obnesla...zelo...ker sta bila prelepa in lepo ohranjena, smo ju prodali skoraj za isto ceno, kot sta bila kupljena...

sedaj se pa ogrevava za PP...ampak za Pramette...ker smo prostorsko zelo omejeni...pa še spomladanski in se mi nekako zdi, da nam košara sploh ne bo prišla v poštev...barva nama je najlepša oranžno bež...ampak se bojim, da jo bova zelo težko še kje dobila...se bomo malo pomatrali in okrog obrnili virtualni svet...

eto...ker moram naslednje dni biti v ležečem položaju se verjetno ne bom javljala...morda malo iz postelje...bom pa v mislih z vami...

uživajte v teh prostih dnevih...in bodite srečne v vsakem trenutku...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
29.10.2007 20:03:29   
sinskaT
Resnično srečna, želim ti, da bo AC uspešna in bo samo potrdila, da je z otročkom vse dobro. Potem pa le počivaj in pusti, da te crkljajo.lp

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
29.10.2007 20:12:00   
MARUŠKA28
Tudi jaz - kot sem že napisala - sem bila mnenja, da je angelsound še ena reč za denar zapravit, ki ni nujno potreba, samo če imaš res ful rizično nosečnost in si dnevno tudi 3 x zamenjaš vložke ker krvaviš, pa verjemite, da je lepo pred spanjem slišat srček otročka, da veš da še živi in da je vredno biti že 2 meseca v stanovanju brez izhodov drugam kot 3 x h ginekologinji in na NS. Se pa sliši utrip - vsaj pri normalni telesni teži nosečnice - 100%. To pa je bil tudi moj namen pisanja za barby 78.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
29.10.2007 20:44:24   
barby78
Resnično srečna,držim pesti zate,predvsem pa za tvojega user posted image  in verjamem,da bo vse v najlepšem redu.Pa še nekaj za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočka vsem mojim aprilčicam

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu MARUŠKA28)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
29.10.2007 21:25:51   
NaTaŠa*
Pozdravljena Ketrin in ostale aprilčice!

Tist k majo zdravniki okoli vratu je stetoskop in prek njega se tudi sliši ampak pol šele prot koncu ko je otrok že dost velik. Mislim da bi se ga slišal že od 7 meseca.

Kr se tiče angelsaunda pa jest pravm tko na začetko 1 tedn ko sm ga kopla sm skos poslušala srčka,... sam zj pa koj enkrat na 2-3 dni sam tok da ga slišim pol je pa koj use uredu. NI pa res da maš slušalke skos gor,... dobr ne rečem za kšno user posted image  k ma rizično user posted image  pol vrjamem da ga vsaj 2 dnevno posluša. Vsaka ma svoje mnenje o angelsoundu.

LAHKO NOČ APRILČICE IN SOuser posted image !

PA-PA!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
30.10.2007 5:54:29   
resnično srečna
eto----(_)? sem vam skuhala...zdaj grem pa svoj trebušček nastavit igli...

sicer je tole popolnoma nehumana ura, pa še noč je bila taka, da moram sedaj paziti, da ne stopim na lastne podočnjake...ampak bo že...

uživajte...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
30.10.2007 8:23:31   
Katja 271
Resnično srečna - najprej hvala za jutranjo kavico!
Danes ti želim resnično veliko sreče! Naj bo poseg čim manj naporen in naj bo rezultat tak, kot si ga vsi želimo! Naužij se gledanja svojega dojenčka, katerega boš aprila najbolj ponosno kazala svetu! Potem pa lepo počivaj in pusti, da drugi počnejo stvari namesto in za tebe (predvsem v službi)!
Pa javi se, ko bo le možno! Mislim nate!

In, ostale aprilčice, kako kaj preživljate te krompirjeve počitnice? Ste kar po službah ali ste si privoščile kaj dopusta? Kakorkoli, izkoristite tale kratek delovni teden za stvari, ki jih najraje počnete in seveda s tistimi, s kateremi ste najraje!
Pa čimveč gibanja v naravi - sem se včeraj pogovarjala z eno babco in je rekla, da vse, kar mi lahko svetuje za lažji porod, je veliko hoje. Torej aprilčice - hodkat, hodkat in še enkrat hodkat!

Neposredna povezava do sporočila: 2039
30.10.2007 8:31:09   
u04111976
Resnično srečna, predvidevam, da si zdaj že v pripravah, če nisi že gotova. Kot vidiš tu vse mislimo nate, ter držimo pesti. Naslednje dni pa le počivaj. Pa oglasi se ko boš lahko.

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
30.10.2007 8:45:26   
tasyo
Dobro jutro tudi od mene!

Resnično srečna - Katja je tako lepo napisala, da se jaz samo pridružujem njenim željam. Verajmem, da bo vse ok in da bomo lahko klepetale vse do aprila in še dlje! Drži se, stiskam pesti zate in za pikolinota! user posted image user posted image user posted image

Vidim, da se je vnela razprava o Angelsoundu. Sej je res veliko denarja, ampak verjetno vse tiste, ki smo imele začetek težaven in zelo negotov, lažje zaspimo, ko slišimo bitje naših sončkov. Sama ga ne uporabljam vsak dan, kadar pa me zaskrbi (pikanje po trebuhu, slabo počutje...), je pa to sredstvo, ki me pomiri in mi je prišparal že kakšen kliv h G. Sicer pa itak vsaka sama presodi, če se ji zdi vredno dat toliko denarja. Je res drag. Midva sva kolebala, ampak sem takrat glih dobila 100e od zavarovalnice, pa sem potem rekla - pa naj bo to prvo, kar si bom privoščila za pikolinota.

Barby, mene še nič ne razganja - ne user posted image in ne energija. Sploh se mi zdi, da mam čisto obrnjen bioritem. V prvem trimesečju nisem mogla spat, kar neki bi počela - pa nisem smela, zdaj pa bi počivala in spala - non stop. Se moram prav prisilit, da sploh kaj naredim po hiši. Malo mogoče botruje tudi moj boleč križ oz. išjas... Ali pa se samo tolažim s tem. Sem pa veliko bolj mirna in pozitivna in bolj kot ne ves čas nasmejana. Pa skrbet so me začele čisto druge stvari - ali bo hiška pravočasno nared in podobno.

Vikend je bil za naju zelo kratek - pa tudi tele počitnice ne bodo bistveno daljše, ker dragi danes in v petek dela, jutri greva na en rojstni dan (kar je sicer super, ampak časa za naju pa zmanjka, zato potem nadoknadiva, ko ne moreva spat ponoči in čvekava...), v čatrtek bo itak eno samo laufanje, v soboto pa dobiva obiske, ker imam rojstni dan, tako da bo treba kej pripravit. V bistvu bova veliko skupaj, ampak ne bova mogla počet stvari, ki bi jih rada. Joj, kako si želim, da bi se tole vreme mal popravilo! Tale sivina in dež me dobesedno ubijata. Verjetno je to razbrati iz posta...

Nič bom nehala težit. Aja, včeraj mi je uspelo pridet do frizerja, tako da sem sedaj spet podobna človeku in še s svežo barvo!user posted image

Pridno božajte svoje trebuščke!

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
30.10.2007 9:11:59   
sasy20
Jutro!

Včeraj se nisem uspela nič oglasiti, ker sem pri sestri doma pazila moji nečakinji ( user posted image  8 let in user posted image  2 leti ), prava mala user posted image . Sem bila potem kar utrujena, sploh zaradi tamale ker je tako hiper aktivna da je groza.
Kako ste pa ve kaj?
Mene moj križ še vedno matrauser posted image  tko da me po pol ure hoje al pa po eni uri sedenja tako peče v križu da se moram uležt.

Sem pa včeraj zvečer začutila nekaj kar mi je mami rekla da bi lahko bile brcike user posted image  sem bila ful vesela in sedaj samo čakam da bodo spet.
Glede Angel sounda... jaz ga nimam, nekako se nisem odločila zanj, sedaj pa bom tko vsak dan bolj čutila brcike tko da ga ne rabim. 

Resnično srečna user posted image  da bo vse potekalo ok in da bodo izvidi tudi ok user posted image
Tejch user posted image  pa zjokaj se to najbolj pomaga.

Aja pa še ena tema je bila, če vas kaj razganja...mene ja user posted image  sedaj več kot sva na začetku user posted image , nekako mi bolj paše. Tako da sedaj res uživam polna energije, da me le ne bi matral križ in prebava user posted image .

Tako sedaj pa hitro na zajtrk potem pa se še kaj oglasim.

Papa

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
30.10.2007 9:29:09   
Barb77
Ojla aprilčice!
Dolgo sem se pripravljala na to, da se včlanim v tole prijetno skupinico. Sledim vam praktično že od začetka ko vas je bilo le peščica. Zaradi svoje "vraževernosti" pa se nisem žeela vključiti - da nebi bilo prehitro, tako da sem čakala vse do NS. Naslednji dan pa sem šla s  svojo družinico na dopust (14 dni Mehike), tako da sem vse skupaj preložila.
Da se malo predstavim, sem mamica male še ne 2 letne pikice Maše, tako da imam nekaj malega izkušenj z porodi in počutjem. Moja prva nosečnost je potekala idealno, sem bila res super nosečka. Kot kaže pa bo tudi ta SUPER, saj ninam nobenih problemov, tako da komaj sploh čutim da sem nosečko. Res da me že kakšne 14 dni lepo opozarja z brcikami da se le nekaj dogaja.
Zdaj pa bi imela nekaj vprašanj za mnogorodnice - ali vas že kaj peče zgaga? Mene vsake toliko časa malo zagrabi, potem pa grem kakšno malenkost pojest in je OK. Potem pa me zanima še, ali kaj nosite okoli svoje prve pikice?Jaz svojo Mašo kar vsak dan pocrklam in prenosim, tako da bova mogli počasi to ukiniti. No pa še zadnje vprašanje (da ne bom preveč težila) kdaj se vam zdi najprimernejši čas da razložim svoji pikici (stara je 1 leto 9 mesecev), da bo dobila bratca ali sestrico. Malo ji že namigujem da imam dojenčka v trebuščku, samo se mi dozdeva da še ne dojame.

Neposredna povezava do sporočila: 2043
30.10.2007 9:38:14   
simvir
Ojla!

Resnično srečna, upam da je AC potekala brez problemov, zdaj bomo vse nestrpno pričakovale tvoje rezultate, ki pa bodo verjetno čez kakšen teden, kajne.

Glede user posted image mi zaenkrat še nič bolj ne paše kot prej, še dobro ker tako ne smeva do morfologije, ko mi bo g preveril če se je posteljica dvignila. No ampak midva z  user posted image pa vseeno včasih mal na izi probavauser posted image . Kdo bo pa zdržal čisto brezuser posted image ?

Ali ste se zadnje dni kaj vagale, zdaj naj bi nam začeli rasti kilogrami. Jaz sem se do sedaj zredila 3.5 kg, kaj pa ve?

Barb77 dobrodošla. Jaz svojega skoraj 18 mesečnika dvigujem ko je pač potrebno, drugače se pa bolj na tleh stiskava in crkljava. Glede dojenčka pa mu občasno povem, da imam v trebuhu user posted image , in da bomo imeli user posted image  takega kot je njegova sestrična (stara bo 3 mesece). Včasih kar sam začne božati moj trebuh, drugače pa verjetno še ne razume čisto vsega. Se pa pogovarjam z njim o tem in mu razlagam.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
30.10.2007 10:00:53   
u04111976
Tasyo, vidim da tudi ti ta vikend praznuješ. Jaz imam rojstni dan v nedeljo, ampak ker ima moja Maša rojstni dan 9.11. praznovanje za družino pripraviva tisti vikend, ki je bližje njenemu rojstnemu dnevu. Letos sploh nimam idej kaj naj jim skuham, da bi bilo posebnega, pa seveda čim manj dela. Tako da če ima katera idejo, prosim da napiše.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
30.10.2007 12:17:48   
sinskaT
jap, pa imamo krompirjeve počitnice. Ko sem bila še sama šolarka, sem jim rekla kar mrtvaške, pa se preveč grozno sliši in sem zdaj to opustila. Danes šibnemo iz Ljubljane na vas, kjer nas bo veliko, tako da verjamem da mi ne bo dolgčas.

Glede Angelsounda - tudi jaz sem se odločila, da ga ne bom imela, ker bi potlej preveč paničarla, pa pač sva se z mojim odločila, da bova raje kupila Angelcare, tisto varovalo,ki ga daš v posteljico, ko je dojenček že na svetu user posted image .
Kar se tiče user posted image , sva pa midva zdaj malo opustila zaradi odščipa, čeprav naju že oba trga in bo kmalu dovoljeno vse, pa drugače se tudi da vse porihtat, sej ni samo goli seks seveda - je treba bit iznajdljiv in je volk sit ter koza cela user posted image .

Simvir - sparšuješ za kilce. Zaenkrat so kar na mestu, mam pa velik apetit, pa na srečo tudi fajn metabolizem in upam, da ne bom preveč buškasta okrog racala (če pa bom, pa tudi prav - bomo po porodu vse spedenal : )

Takole grem si en sendvič naredit, potlej pa na sprehod po dežju. Želim vam mirne praznike.lp

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
30.10.2007 12:24:13   
scorpiogirl
Haljo, punceuser posted image

Resnično srečna, držim pesti za pregleduser posted image user posted image user posted image

Urška, to jim pripraviš celo kosilo? Pri nas je praznovanje samo narezek in sladkarijauser posted image Za kosilo pa lahko narediš kaj klasičnega (meso - pečeno pa ocvrto; kakšno francosko solato, al pa mogoče take hladne solate, tud s testeninami, mal zelenjave za prilogo, krompir ...). Jaz bi najbrž na čem takem ostala, za nemesojedce pa kakšno ribico al pa solato z morskimi sadeži (mogoč s hobotnico). Če imajo pa kak bolj poseben okus, lahko pa mal eksperimentirašuser posted image

Včeraj sva končno dobila previjalnouser posted image user posted image komaj čakam, da bo pobeljeno (to sicer čaka mene, tako da se moram čimprej spravit delatuser posted image user posted image ), da sestavimo to čudouser posted image pa upam, da bo vse ok, da ne bo kej manjkalo, ker grem direkt tisti nesposobni prodajalki vrat zavituser posted image sem včeraj že napisala ogorčen mail na firmo, ker imajo nesposobno prodajalkouser posted image

drug teden pa dobim Angelsoundsuser posted image ful vesela, ker imam tako redko preglede (na 6 tednovuser posted image ) in bi full rada vmes tudi poslušala našo pikicouser posted image je pa pri nas čist predrag, na ebayu sem se nekaj trudila (hvala, Malamalincauser posted image ), pa mi je sedaj ena kolegica ga ponudila, tako da sem kar vesela, da nisem dalj časa vztrajala na ebayuuser posted image

o, poglej, mamo kar enepar škorpijonk med aprilčicamiuser posted image   Tasyo in Urška, že vnaprej vse najboljše pa najlepšeuser posted image user posted image (da slučajno ne pozabimuser posted image )

Tejcha, moje sožaljeuser posted image kar zjoči se, bo bolje

imejte se krasnouser posted image pa držite pesti za tole moje čaranje po stenahuser posted image user posted image

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
30.10.2007 13:38:11   
resnično srečna
pozdravljene...

evo mene...če ne bi imela lelvkoplasta na trebuhu in ne bi ležal v postelji sploh ne bi vedela, da se je kaj dogajalo...lo je zelo hitro...uz otroka, še zadnje merjenje, razkužijo trebuh in med tem ko gledajo otročka v bodejo skozi trebuh iglo in vzemejo eno konjsko injekcijo plodovnice...nobene krvi, bolečina je pa skundna..

moj najdražji je bil z menoj in seje čisto raznežil, ko je naš junak z rokicami lovil iglo...ubošček...na srečo sva bili dve in sva potem dve uri skupaj ležali in klepetali, potem te pa spustijo domov...

nič posebnega...počutim se ok...rezultati pa bodo čez 14 dni...

upam le, da ne dobim kake vročine, krčev, krvavitev...ker to so pa potem alarmantni znaki...

barby 77 dobrodošla...

pišuka aprila bo res gužva...

se javim še kaj direktno iz postelje...he he ...hvala bogu za leptope in wireless strežnike, ker nisem navajena biti cel dan v postelji...o mojem bom umrla od dolgčasa he he..

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
30.10.2007 14:12:43   
pikica030407
Pozdravljene aprilcice!

Upam, da ste vse fajn. user posted image
Samo tolko da povem, da mam ponovni pregled 16.11., za morfologijo pa se moram se najavit, bom poklicala po praznikih.
Lepe praznike vam zelim, ceprav niso najboljsi, ampak vseeno. Uzivajte in bodite v user posted image
papa

(odgovor članu MARUŠKA28)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
30.10.2007 14:44:17   
Barb77
OJla! 
No še slabo urico pa jo pobrišem domov! Odkar se je premaknila ura sem kar malo bolj utrujena, pa tudi vreme je bolj turobno, tako da komaj čakam na urico ko popokam svoje stvari in jo pobrišem domov.

Kot kaže bomo imele aprilčice precej dela z proslavljanji ta konec tedna. Tudi midve z mojo pikico bova očku pripravili eno RD tortico user posted image  - je praznoval že v soboto, samo smo samo "veselico" prestavili kar na jutri, ker smo bili v nedeljo na maratonu.

Imam spet eno vprašanje, ali katera spi na trebuhu? No,jaz mislim da še ni panike, saj me ne tišči, pa tudi naš user posted image  je še tako majhen, da  mu malo stisnjen bazenček po moje še ne škodi. Kaj menite ve?
Se slišimo po praznikih, pa lepo bozajte buhije user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......