tasyo
|
Dobro jutro tudi od mene! Resnično srečna - Katja je tako lepo napisala, da se jaz samo pridružujem njenim željam. Verajmem, da bo vse ok in da bomo lahko klepetale vse do aprila in še dlje! Drži se, stiskam pesti zate in za pikolinota! Vidim, da se je vnela razprava o Angelsoundu. Sej je res veliko denarja, ampak verjetno vse tiste, ki smo imele začetek težaven in zelo negotov, lažje zaspimo, ko slišimo bitje naših sončkov. Sama ga ne uporabljam vsak dan, kadar pa me zaskrbi (pikanje po trebuhu, slabo počutje...), je pa to sredstvo, ki me pomiri in mi je prišparal že kakšen kliv h G. Sicer pa itak vsaka sama presodi, če se ji zdi vredno dat toliko denarja. Je res drag. Midva sva kolebala, ampak sem takrat glih dobila 100e od zavarovalnice, pa sem potem rekla - pa naj bo to prvo, kar si bom privoščila za pikolinota. Barby, mene še nič ne razganja - ne in ne energija. Sploh se mi zdi, da mam čisto obrnjen bioritem. V prvem trimesečju nisem mogla spat, kar neki bi počela - pa nisem smela, zdaj pa bi počivala in spala - non stop. Se moram prav prisilit, da sploh kaj naredim po hiši. Malo mogoče botruje tudi moj boleč križ oz. išjas... Ali pa se samo tolažim s tem. Sem pa veliko bolj mirna in pozitivna in bolj kot ne ves čas nasmejana. Pa skrbet so me začele čisto druge stvari - ali bo hiška pravočasno nared in podobno. Vikend je bil za naju zelo kratek - pa tudi tele počitnice ne bodo bistveno daljše, ker dragi danes in v petek dela, jutri greva na en rojstni dan (kar je sicer super, ampak časa za naju pa zmanjka, zato potem nadoknadiva, ko ne moreva spat ponoči in čvekava...), v čatrtek bo itak eno samo laufanje, v soboto pa dobiva obiske, ker imam rojstni dan, tako da bo treba kej pripravit. V bistvu bova veliko skupaj, ampak ne bova mogla počet stvari, ki bi jih rada. Joj, kako si želim, da bi se tole vreme mal popravilo! Tale sivina in dež me dobesedno ubijata. Verjetno je to razbrati iz posta... Nič bom nehala težit. Aja, včeraj mi je uspelo pridet do frizerja, tako da sem sedaj spet podobna človeku in še s svežo barvo! Pridno božajte svoje trebuščke!
|