resnično srečna
|
pozdravljene... jaz sem imela GP 24.10. ob 07.20....ampak me moj G ni nič matral, ker je videl kdaj imam AC...mi je pa naredil nekaj zelo lepega...je rekel: Ajde skoč na stol...pa mi pustil, da sva na UZ gledala našega junačka...v pičlih 14 dneh je zrasel za 6 cm, bil je pa ravno v akciji, tako da je nekaj časa stal na glavi, nekaj časa se je prekopiceval in mahal in sva se prav nasmejala... res užitek...za tosjo naslednji GP 20.11...drugače me je pa vprašal, če še delam in naj v drugi polovici nosečnosti (čez tri tedne) malce razmislim o tem, da se kar počasi umirim...res je, da imam stresno službo, polno živčnih vojn, rokov in nepredvidenih zapletov in včasih imam kar občutek, da delam v kaki štali, ker stalno čistim kako svinjarijo, ki jo zakuhajo drugi... ...ampak jaz sem človek akcije in mora se mi dogajati...zaenkrat mi še gre in ne predstavljam si, da bi bila cele dneve doma in se smilila sama sebi...malce razmišljam, da bi ostala doma nekje 15. januarja, pa da se pripravim na dojenčka, ker če se rodi (upam, da ne) v 32. tednu potem bom imela samo mesec dni časa...toliko se mi zdi pa fer, da mu naklonim...saj veste...materinska šola, pa pripravljanje sobice in opreme, šivanje posteljnine in pletenje dekic ( to sem delala že pri prvem, ta bo pa na istem)... drugače pa tudi jaz že čutim spet malo medenico....se mi malce širi in boli...predvsem če sem v službi 10 ur in vmes ne vzamem nobene pavze...no ja malico si privoščim ampak jem kar med pisanjem kakih pomembnih mailov ali pa med telefonskimi pogovri...tako pač je, če ne znaš reči NE strankam in sodelavcem... naslednji teden dobim kandidatko za nadomeščanje med mojo odsotnostjo in upam, da ne bo ravno "blondinka" in ji bo šlo kaj v glavo, ker če mi je kaj težko, mi je reči ljudem: oprostite, ampak ne ustrezate... pa še malo se nam že mudi...v torek me čaka AC, potem pa nekaj dni ležanja...saj tegale AC me ni strah...baje je prav fino, ker cel postopk lahko gledaš dojenčka na UZ...me je pa strah tistega 1 % možnosti za splav... Ketrin midva plačava AC zato, ker imava drugače dober rezultat po DHT 1:7000 in še malo...ampak je pa brez kombinacije samo 1:379...sicer zaradi mojih let ampak G. vseeno pravi, da ni potrebe da tvegam, če obstaja AC...in denar je le samo denar...naj bo v obtoku...si bom pač privoščila kak mesec kako cunjico manj pa bomo na koncu vsaj sigurni... kar se tiče avtomobila...he he...pri nas je norija...karavan ampak v prtljažniku je naš kosmatinec v kletki, na zadnjem sedežu otroci, na strehi pa montana...v Strunjanu ima moj predragi hišico in tam bova (če bo sreča mila) celo poletje tudi midva z naraščajem...saj poletje je zato da se uživa in zato sva ga tudi tako planirala... je pa res cela odisejada, da gremo...čeprav sem jaz glede pakiranja kar pripravna, saj sem kot aktivna športnica celo življenje živela v potovalkah in kovčkih ter sem navajena stalnega potovanja...moj sin je sedaj isti in očitno nam je to v krvi... nič...čas je, da jo mahnem v službo...uživajte, pa se beremo kaj med vikendom... pip G.
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|