|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
26.10.2007 12:32:45   
Ketrin
Bom kar probala. Pa kar bo, bo! Upam, da kateri kaj pomaga...

UDINE

PICCOLI SOGNI                                                    
ITALY, FRIULI VENEZIA GIULIA
33031 Basiliano (Udine)
C/ocentro Comm.arcobaleno   

Tel: (0039) 0432-830289   

PICCOLI SOGNI
33042 Buttrio (Udine)
Via Nazionale 20/b   

Tel: (0039) 0432-683138   

PICCOLI SOGNI
33010 Cassaco (Udine)
C/ocentro Comm.alpe Adria   
Tel: (0039) 0432-882976   

BABY PULMAN RETAILS
Cervignano (Udine)
Via Udine 49
Tel: (0039) 0431-31820   

BABY PULMAN RETAILS
33037 Loc. Casanova (Udine)
Via Angoria, 103   

Tel: (0039) 0432-410036   

IO BIMBO
33040 Pradamano (Udine)
Via Marconi 38   
Tel: (0039) 0432-670526   

IO BIMBO
33010 Reana Del Roiale (Udine)
S.s. 13 Pontebbana Km 138   

Tel: (0039) 0432-854664   

RAMONDA ABBIGLIAMENTO
33010 Reana Del Roiale (Udine)
Via Nazionale 9   

Tel: (0039) 0432-880154   

PRESCHERN VIDA
33018 Tarvisio (Udine)
Via Vitt. Veneto, 83   

Tel: (0039) 0428-2405   

CAPPUCCETTO ROSSO .
33028 Tolmezzo (Udine)
Via Matteotti, 11   

Tel: (0039) 0433-41436   

IO BIMBO
33059 Villa Vicentina (Udine)
Via Trieste 17/b   

Tel: (0039) 0431-31820   Fax: (0039) 0431-339 5956630

GORICA

CASA DEL GIOCATTOLO
34170 Gorizia (Gorizia)
C.so Verdi, 78   

Tel: (0039) 0481-33504   

TUTTO PER IL BAMBINO
34074 Monfalcone (Gorizia)
Piazza Della Repubblica, 12   

Tel: (0039) 0481-790162   

TRST

COBEZ
34016 Opicina (Trieste)
Via Nazionale, 30   
Tel: (0039) 040-211284   Fax: (0039) 040-211284
Email: cobez@cobez.it   

CIP & CIOP
34137 Trieste (Trieste)
Via Battisti, 12   
Tel: (0039) 040-370440   

CUCCIOLO
34100 Trieste (Trieste)
Campo San Giacomo, 3   
Tel: (0039) 040-763063   

IO BIMBO
34129 Trieste (Trieste)
Via M. D'azeglio, 1   
Tel: (0039) 040-970185   Fax: (0039) 040-5956630

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
26.10.2007 12:41:36   
simvir
Ojla punce!

Ste se pa razpisale. Saj je prav tako.

Mi smo sedaj dve noči slabše spali, no mali se je zbudil, pa se potem kar naprej premetaval. Mu že cel teden nagajajo petice, ki so se očitno odločile da bodo pogledale na plan. V sredo je imel vročino 38°C, ki pa je potem padla. Očitno bo pri nas z zobki tako kot se je tudi začelo - vedno na polno luno (saj se je rodil tudi takratuser posted image ), z malo vročine.
Ja čez pol leta se bomo pa tudi me o prvih zobkih naših user posted image  pogovarjale.

Najprej moram še čestitati sinskiT za odlične izvideuser posted image , pa barby za tako fajn presenečenje od dragega.

Glede opreme - mi imamo voziček PP Pramette (seveda rdečuser posted image ) in bo počakal tudi novega člana. Je še čist ok, samo podloga je mal zdrgnjena od čeveljčkov. Kupila pa sva ga v PP trgovini na Celovški. Lupinico (Maxi-cosi) imam tudi še doma, sem jo že takrat dobila rabljeno, sam je že kar precej stara - tako da to bom morda kupila drugo. Drugo pa tako vse že imamo.

Uz pregledi so v tem času odvisni od g volje. Moj vem, da mi tudi 6.11. ko imam naslednji pregled še ne bo delal UZuser posted image , tako da bom videla user posted image  šele na morfologiji v zač. decembra.

Jaz sem se pa začela ful veseliti user posted image  in obujati občutke po rojstvu. Komaj čakam, da ga stisnem k sebi, sedaj pa svojo srečo prenašam na prvorojenca - ga skoz nekaj stiskam pa lubčkam. Včasih se sama sebi zdim smešna.

Zdaj bom pa nehala nakladat, moram za kosilo pripravit (cvetačna juha, repa, pire krompir in hrenovke).

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
26.10.2007 12:42:37   
NaTaŠa*
Ketrin hvala ti!
Evo sm že zrihtala tako da bote use vidle kok sem noseča oz. v kermu tednu sm. Še enkrat hvala.
Grem zj južnat pa se slismo mal kasneje.

PA-PA

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
26.10.2007 12:51:15   
sasy20
Oj!
Je sestrična ki se drugače ful malo vidiva prišla k men na user posted image   dela v Bruslu pa je redko kdaj v SLOž.
Vidim da ste se kar razpisale o opremi in vam moram povedati da me kar prime, da bi tudi jaz izbirala vozičke pa za enkrat ne bom ker je od sestre še čisto lep in dober tako da se kar izogibam debati o vozičku. Bom pa mogla lupinico oz stolček za avto kupit, pa še ne vem katerega bom...ste vi že kaj gledale...kakšen predlog?....

Glede bolniške in sprehodov...ja jaz sem kar bolj doma...mogoče grem na kavico v spodnji lokal ali pa v trgovino pa še to ne za dalj kot pol ure, ker enostavno ne upam, da me kdo ne obišče na domu...pa še službo imam čisto blizu doma...tako da kar komaj čakam da bom začela delat.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
26.10.2007 13:25:02   
malamalinca
ojla aprilkice,
vidim, da se je že kar razplamtela debata o vozičkih, pa naj še jaz svoj piskrček pristavim, mi mamo pa Quinny-a, je bil takrat, ko se je ta drug user posted image  rodil ful moderen in sicer freestyle, rdeče barve, trokolesnik.In imamo tudi lupinico od maxi-cosi in pa tudi Quinny košaro .A ti vozički niso več tako moderni?
men je ful lep in dober za vozit, sploh po makadamu.

Sicer imam pa od opreme VSE ( 3.otrok ), le če bo user posted image , bo treba nekaj roza cunjic nabavit, ne zarad tega, ker bi rabil, ampak zarad lepšga.To je pa tudi vse, vse ostalo imam.Aja, edino tisti ležalnik za na mizo postavit bomo mogli še kupit.

A ni fino, da bo spet vikend? 

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
26.10.2007 14:11:56   
sinskaT
Še enkrat hvala, ker ste vesele zame, zdaj lahko tudi jaz razmišljam o vozičkih, lupinicah (še pred kratkim sem mislila, da je to nekaj za dojenčka oblečt user posted image ) in kar še zraven spada.

Vidim, da nas čaka kar lep finančni zalogaj,ampak ne bo hudega. Moj lubek je tako priden kar se dela tiče, ima zdaj še več energije in motivacije, pa mi je hecno, ko pride domov in reče:"Danes sem pa za voziček delal." Mal za hec mal za res, men gredo pa kar solzice od sreče...ful je prijetno, ko vidiš, da je partner presrečen, ker sta user posted image .
No , sem čist zalutala s pisanjem, hotela sem pa samo povprašat, če ima katera konkretne izkušnje z Jane vozički, natančneje Pro Slalom trokolesnik. Pa baje se ga dobi samo v Pikapolonici pri nas v Slouser posted image Men je zelo všečen, pa močan zgleda, bomo rabli enega "terenca", ker sm čez vikende na podeželju (se hecno sliši..), pa je fajn, če ma voziček oreng gume a ne.

Glede kavbojk, grem pa kar v Graz jutri pogledat, pa še Ikea (čist btw hi hi...nazadnje bomo pa ravno tu najdalj). Tnx - Ketrin in Katja.user posted image In barby78 tudi jaz komaj čakam skupinske sličice APRILČICE 2008, to bo lušno!

Ja, res je fino, da bo spet vikend, uživajte!

< Sporočilo je popravil sinskaT -- 26.10.2007 14:12:19 >

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
26.10.2007 14:13:57   
sinskaT
Uau, ravnokar sem ugotovila, da sem dopolnila 14. teden - to je zame uuuuaaaauu, ker sem med ta zadnjimi aprilčicami user posted image , res gre hitro ta čas zato moramo uživat vsak moment!
papa

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
26.10.2007 15:48:07   
kekec in mojca
Dober dan, aprilčice!

O vozičkih raje ne bi... po moje se bom kar razjokala. Od prvega imamo sicer voziček, ohranjen, pa ga nočem imet, ker je bil... čuden no. Imel je svojo pot. user posted image Jaz sem ga tišala v eno, on je pa šel v drugo smer. Drugače zgleda kot nov, tudi kolesa nima tistih najmanjših, ročaj se premika naprej - nazaj - v bistvu bi imela takšnega, samo z drugim podvozjem. Razmišljala sem, da bi kupila PP Skate, ki ga še ni pri nas, samo ne vem... tako drago je vse skupaj. Potem sem gledala Brevijevega (modela  ne vem, vem pa, da je bil rdeči user posted image ), zadaj je imel velika kolesa, spredaj pa majhna. V igri je tudi Hartanov, ki sem ga sicer videla nekajkrat v živo, kupit se pa da preko interneta.

Mene včasih malo čudno gledajo, ampak se vedno opogumim in ko vidim starše s katerim vozičkom, ki mi je všeč, jih ustavim in vprašam za njihovo mnenje. In vedno dobim odkrit odgovor. Edino čudno me gledajo, ker se mi še nič ne vidi, da sem noseča.

Zadnjič sem bila tako dobre volje - sodelavka me je vprašala, v katerem mesecu sem in ko sem ji povedala, me je pohvalila, da sem dobra, ker lahko oblečem še stare kavbojke... Vedno sem imela probleme z odvečno težo in kar pazim na to, da se ne bi preveč zredila,  mi je to še bolj laskalo. Nič me ne tišči, bomo videli, kako bo šlo naprej. Sem pa tudi jaz počasi šla v lov za nosečniškimi oblačili in sem sklenila, da bom kupila eno lepo nosečniško majico, gor pa si dala natisnit FANTEK ALI PUNČKA? ali pa PSSST! Počivam!

Tak, nakracala sem ogromno skupaj, zdaj pa se grem spravit na čago... Lepo se imejte, mene danes ne bo doma...

Ketrin, hvala za trgovine! Zlata si!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
26.10.2007 16:36:33   
resnično srečna
pozdravljene...

jaz sem imela GP 24.10. ob 07.20....ampak me moj G ni nič matral, ker je videl kdaj imam AC...mi je pa naredil nekaj zelo lepega...je rekel: Ajde skoč na stol...pa mi pustil, da sva na UZ gledala našega junačka...v pičlih 14 dneh je zrasel za 6 cm, bil je pa ravno v akciji, tako da je nekaj časa stal na glavi, nekaj časa se je prekopiceval in mahal in sva se prav nasmejala...

res užitek...za tosjo naslednji GP 20.11...drugače me je pa vprašal, če še delam in naj v drugi polovici nosečnosti (čez tri tedne) malce razmislim o tem, da se kar počasi umirim...res je, da imam stresno službo, polno živčnih vojn, rokov in nepredvidenih zapletov in včasih imam kar občutek, da delam v kaki štali, ker stalno čistim kako svinjarijo, ki jo zakuhajo drugi...

...ampak jaz sem človek akcije in mora se mi dogajati...zaenkrat mi še gre in ne predstavljam si, da bi bila cele dneve doma in se smilila sama sebi...malce razmišljam, da bi ostala doma nekje 15. januarja, pa da se pripravim na dojenčka, ker če se rodi (upam, da ne) v 32. tednu potem bom imela samo mesec dni časa...toliko se mi zdi pa fer, da mu naklonim...saj veste...materinska šola, pa pripravljanje sobice in opreme, šivanje posteljnine in pletenje dekic ( to sem delala že pri prvem, ta bo pa na istem)...

drugače pa tudi jaz že čutim spet malo medenico....se mi malce širi in boli...predvsem če sem v službi 10 ur in vmes ne vzamem nobene pavze...no ja malico si privoščim ampak jem kar med pisanjem kakih pomembnih mailov ali pa med telefonskimi pogovri...tako pač je, če ne znaš reči NE strankam in sodelavcem...

naslednji teden dobim kandidatko za nadomeščanje med mojo odsotnostjo in upam, da ne bo ravno "blondinka" in ji bo šlo kaj v glavo, ker če mi je kaj težko, mi je reči ljudem: oprostite, ampak ne ustrezate...

pa še malo se nam že mudi...v torek me čaka AC, potem pa nekaj dni ležanja...saj tegale AC me ni strah...baje je prav fino, ker cel postopk lahko gledaš dojenčka na UZ...me je pa strah tistega 1 % možnosti za splav...

Ketrin midva plačava AC zato, ker imava drugače dober rezultat po DHT 1:7000 in še malo...ampak je pa brez kombinacije samo 1:379...sicer zaradi mojih let ampak G. vseeno pravi, da ni potrebe da tvegam, če obstaja AC...in denar je le samo denar...naj bo v obtoku...si bom pač privoščila kak mesec kako cunjico manj pa bomo na koncu vsaj sigurni...

kar se tiče avtomobila...he he...pri nas je norija...karavan ampak v prtljažniku je naš kosmatinec v kletki, na zadnjem sedežu otroci, na strehi pa montana...v Strunjanu ima moj predragi hišico in tam bova (če bo sreča mila) celo poletje tudi midva z naraščajem...saj poletje je zato da se uživa in zato sva ga tudi tako planirala...

je pa res cela odisejada, da gremo...čeprav sem jaz glede pakiranja kar pripravna, saj sem kot aktivna športnica celo življenje živela v potovalkah in kovčkih ter sem navajena stalnega potovanja...moj sin je sedaj isti in očitno nam je to v krvi...

nič...čas je, da jo mahnem v službo...uživajte, pa se beremo kaj med vikendom...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
26.10.2007 22:23:18   
scorpiogirl
En lep večer, souser posted image

crknjena popolnoma ... najbrž ima luna prste vmes ... tako, da grem kmalu vodoravnouser posted image imam pa končno novo barvo las, čeprav mojemuuser posted image ni lih všeč, da si dajem kemijo na glavo, zdaj ko semuser posted image user posted image
jutri pa v Lj ... sva na netu najdla eno fajno previjalno ... tako, kot celo paše v najino sobo (sva precej na tesnem), pa še cena je ugodna. Če je res taka, kot zgleda na sliki, greva jutri tud že z njo domovuser posted image
uf, PP vozički so za naju čist predragiuser posted image sva gledala Pikolo, ker se nanj namontira še lupinica ... men je lep, zgleda fajn, cena je pa tud sprejemljivauser posted image

sem pa danes crkljala tamalo od sestrične ... je res tak cuker maliuser posted image user posted image

lepo se imejte, pa fajn se crkljajteuser posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
27.10.2007 12:30:08   
NiLe
Hojla aprilčice,

ura je že poldne, pa se še nobena ni javila user posted image ... tako da vam jaz danes prva zaželim en lep dan, pa prekrasen vikend in čudovite praznike.

Vidim, da se pogovarjate o opremi, vozičkih ... no, mi imamo oblačil dovolj - tako za punčko kot fantka, posteljico, previjalno mizo oz. predalnik, stajco, ležalnik, prenosno torbo ... voziček imamo to že ene 4 (prvi je bil GRACO - prodala naprej, nato PP marela - dotrajana, nato sposojen trikolesnik ABC design - vrnila, sedaj pa ABC štirikolesnik), pa ne vem, če ne bova kupila novega. Pa lupinica nama manjka, ker sva prvo prodala, drugo pa sva imela sposojeno. Zaenkrat še nisem nič gledala, mi bojo pa veš informacije prav prišle.

Ta teden sem bila doma na bolniški, pa smo imeli kar pestro. Mene je dva dni matralo spodaj, sem se očitno prehladila mehur, potem sta še oba moja user posted image zbolela, tako da smo imeli veselico. Drug teden sem prav tako doma, ker je mlajša na AB - spet, pa tudi moja zdravnica je rekla, da naj se ornk pocajtam - grlo in nos me stalno matrata.

Zdele pa šibam kuhat: goveja juhca z zdrobovimi žličniki, pražen krompir in gov. meso v omaki, zelena solata. Popoldne pa bom pekla z mojo pupiko, ki mi ful rada pomaga pri tem - čokoladne muffne.

Imejte se lepo, uživajte s svojimi najbližjimi.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
27.10.2007 13:01:59   
sky77
Ojla

Pa sem tudi jaz dočakala vikend. Sem imela danes še zadnji seminar, zdaj se moram pa samo še naučit in naredit izpit pa bo.

Se pa še vedno počutim nenosečo, ker razen trebuha res nimam nobenih ostalih znakov. Prvič sem imela vsaj boleče prsi, sedaj pa še to ne. Se mi pa zdi, da gre nosečnost kar mimo mene, tako hitro vse poteka. Se vidi da je tale moj drugi. Pri Roku se mi je vse tako vleklo, sem komaj dočakala vsak pregled posebej.

Vidim da se pogovarjate o vozičkih. Pri nas smo za Roka kupili jane slalom, trokolesnik. Meni je super, res all road varianta. Primeren je za vse terene, ne trese preveč, je zelo stabilen in še ni težek (gledano tako, da lahko dam sama cel voziček brez problema v avto, ali ga dvignem s tamalim vred). Še moj je super zadovoljen z njim, pa zna kar precej stvari skritizirat. Skratka mi ga ne menjamo. Za po trgovinah in za v vrtec imamo pa malo večjo marelo. Potem bomo dokupili samo še bugyboard (upam da je napisano prav) pa bo.

Evo pa se je likalnik segrel. Zdaj pa veselo v akcijo user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
27.10.2007 14:10:31   
Tejcha
IZVIRNO SPOROČILO: sky77

Vidim da se pogovarjate o vozičkih. Pri nas smo za Roka kupili jane slalom, trokolesnik. Meni je super, res all road varianta. Primeren je za vse terene, ne trese preveč, je zelo stabilen in še ni težek (gledano tako, da lahko dam sama cel voziček brez problema v avto, ali ga dvignem s tamalim vred). Še moj je super zadovoljen z njim, pa zna kar precej stvari skritizirat. Skratka mi ga ne menjamo. Za po trgovinah in za v vrtec imamo pa malo večjo marelo. Potem bomo dokupili samo še bugyboard (upam da je napisano prav) pa bo.

Začetek praznikov je pri nas zelo žalosten, saj je včeraj umrla stara mama. user posted image
Vseeno se poskušam zaradi male bibe čimbolj zamotiti in s tem posledično tudi več visim na netu, sploh zdle, ko sta moj in Tilen skupaj zadrnjohala...

Sky77, tudi pri nas bomo Jane Slalom opremili z Buggy-jem, vendar ne -boardom, temveč -podom. Tilen bo aprila star leto in pol in mu bo po moje tud pasalo, da se bo lahko na kakšnem daljšem sprehodu poknil v sedež poleg bratca oziroma sestrice. Z vozičkom sem ultra zadovoljna, ne morem ga prehvaliti, res ne! In tudi sedaj, ko je na tržišču še veliko več vsega in ogrooomno izbire trikolesnikov, ga ne dam! Čist pri vsakem  drugem modelu sem našla par stvari, ki so me motile in me še, tale je pa res špica...

Se grem malo mojima dvema pridružit vodoravno. A se je katere že lotila tista "super energija", ki naj bi prišla v drugem trimesečju? Js namreč še kr čakam nanjo...

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
27.10.2007 14:18:54   
barby78
Ojla aprilčice!
Moram vam povedat,da sem jaz tud danes že lahko poslušala srček naše pikice z Angel soundom.je res prekrasnouser posted image .sva si kar oba z user posted image  nadela vsak svoje slušalke in sva poslušala.mal je trajalo preden sem najdla utripanje,pol je pa šlo.mislim,da je to to in da nisem poslušala svoj utrip.pol bi se po moje drugač čulo.je blo ful hecno,ko je user posted image  mal po trebuhu potolkel in je čez nekja trenutkov čist isto naredilo nazaj.sva se od srca nasmejalauser posted image .res zanimiva stvarca.moj je bil pol tak navdušen,ko je poslušal,je rekel,da zdaj je pa poln energije.res sem mu hvaležna za takšno presenečenje.hvala Drejči!user posted image
tak,to sem vam želela povedat,ker sem res srečna in sem to hotela deliti z vami..
LP vsem mojim aprilčicam.PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
27.10.2007 14:44:35   
barby78
Se opravičujem,ker nisem prej nič postov brala.tako da ti sedaj,Tejcha izrekam globoko sožalje ob izgubi tvoje stare mame.

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
27.10.2007 16:37:17   
Jo@n
Pozdravljene souser posted image !
Tudi jaz se sprašuje, kdaj bo nastopilo obdobje, ko bom polna energije... Sicer čisto za v podn še nisem, je pa res, da zvečer pred Tvjem včasim malo "odmeditiram", pa čez vikend po kosilu se tudi prileže....

Dobra novica, toxo sem kot kaže že prebolela ( se že 31 let družim z mucki, in sem bila skoraj ziher, da sem okužbo že prebolela). Drugače se počutim ok, komaj čakam GP, ki bo (šele 7.11), user posted image kavbojke mi vztajno lezejo dol...

S user posted image  greva ta vikend na obisk k enomesečni deklici, se hecam, da greva mero probat, kako nama kaj tako drobnega paše v naročje.

Pobožajte bušije in lep vikend,
Joan

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
27.10.2007 20:01:52   
kekec in mojca
Tejcha, iskreno, iskreno sožalje tudi iz moje strani. user posted image

Lahko je drugim reči, da ne smeš biti žalostna zaradi pikice, če pa čutiš drugače! Zato joči, če si želiš, izjoči vse, kar te boli, ker ti bo potem lažje. Vsekakor ne boš zase in za pikico naredila nič dobrega, če boš čustva držala v sebi.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
27.10.2007 23:04:47   
NaTaŠa*
Pozdravljena sinkaT!!!

Najprej ti moram povedati da je tudi meni full všeč ta model in resn razmišlljam da se zapelem do Kranja in si ga kupim, ker vem če ga ne bom kupla mi bo žal, res žal.

Drgač pa tako, mam eno kolegico, k ga ma in je res navdusena nad njim. Ona pravi da bi ga čisto vsaki priporočla.

Pravi da je lahek, praktičen, lahko se ga zloži, zasede malo prostora lo je zaprt, njen sinek je prov rad u vozičku in se prevaža okoli, itd... Lohka bi ti naštevala še in še. Ampak kr je najbolj pomembn je to da ima sama pohvale za ta voziče. Ona ga je kupla v Pikapolonici in mislim oz. nisem še nikjer zasledila da bi ga imel na zalogi oz. da bi ga prodajali.

Tako da če ti je res všeč kar veselo v najbližjo Pikapolonico po voziček.

LEP POZDRAV!!!

PA-PA

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
28.10.2007 11:40:37   
sinskaT
Ojla violica_23 (in ostale aprilčice!)

Meni se tudi še najbolj dopade tale JAne, zdaj pa sploh ko same pohvale berem. No, saj časa je še kar nekaj, mene pa že malo srbijo prsti user posted image . Včeraj sem se oborožila z nosečniškimi cunjami. ok, priznam, včasih sem prava shoppaholic in sem si nabavila kar troje user posted image hlače (jeans, žametke), par puloverjev in majc, sp. hlačk, udobne škorenjce, šal in rokavice. Ja kaj, treba je poskrbet za udobje nas nosečk. Zelo sem zadovoljna z C&A ter H&M cunjami za nosečke, v gradz-u imajo kar lepo izbiro.

Jo@n - tudi jaz komaj čakam, da bomo vzeli mero, še malo pa bo rodila moževa sestra. To bo veselo!

No, kakšen deževen dan, ga bomo preživeli kar doma, pa mogoče kakšen kino, če je kaj v redu za gledat.

Zelo mi je žal za izgubo Tejcha. Kar prepusti se žalosti, izjoči se, pikica bo že razumela, ne bo nič hudega. So tile naši lumpiji veliko bolj odporni, kot pa si mi mislimo.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
28.10.2007 21:32:15   
NaTaŠa*
Pozdravljene souser posted image !

Upam da niste prav slabe volje zaradi takega vremene kot ga imamo. Jaz sem že cel dan doma in kr skos nekaj opletam s tem cunjam,... Nekaj dajem sušit, nekaj sem dala prat, nekaj pa sm likala,... kaj pa nj v takem vremenu!
            Kar pa se tiče user posted image  hlač, sem jh šla jest zadno iskt v Kranj in sm jh komaj najdela, sam moram pa povedat da glede na to da se jh nosi zelo kratek cajt so predrage. Saj zame, za ostale pa nevem kaj mislite. Ampak kaj nj, kupiti sm jh mogla, ker nisem mogla okol hodt v trenerki.
             No za enkrat bo dovolj se še kaj slisimo. Grem se namazat s kremo in skočt v pižamo, kšn film pogledat pa spat.

POBOŽAJTE SVOJE BUŠIJE PA LAHKO NOČ!

PA-PA!!!

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 28.10.2007 21:34:27 >

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
29.10.2007 7:46:34   
barby78
Morgen aprilčice!
Ja danes sem pa jaz malce bolj zgodnja.se kar pozna da se je ura prestavla.
Imam eno vprašanje,za vse tiste,ki uporabljate Angel sounds.Ali ste kdaj merile utrip všegauser posted image .jaz sem ga včeraj popoldan in takrat je bil okrog 150/min,kar se mi zdi OK (normalno je baje od 120-160 na min).pol pa sem ga merila še enkrat zvečer,je bil pa komaj 82/min.a mislite,da je možno da sem to slišala svoj utrip.ne vem no,mene je ful zaskrbelo in zdaj ne vem ali naj grem danes k svoji G al kaj naj?svetujte mi,prosim,me res skrbi.
LP vsem aprilčicam,od Barby78

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
29.10.2007 7:58:05   
tasyo
Dobro jutro, punce!
Tejcha, iskreno sožalje ob izgubi stare mame - ti kar jokaj, če te to tolaži, pikica bo v redu!
Sicer pa upam, da ste preživele lep vikend. Midva sva bila pri mojih, ker je imela mami rojstni dan. Tako da je bila hiša ves čas polna, jaz pa posledično zvečer utrujena kot sam hudič. Tiste energije drugega trimesečja pri meni še ni od nikjer! Danes upam, da mi bo uspelo pridet do frizerja, ker sem že čisto zaraščena!

Barby, jaz sem skoraj prepričana, da si poslušala svoj utrip. Preden pokličeš G, poskusi še enkrat in vsakič, ko bo utrip okoli 80/min, ga preskoči, se premakni. Boš videla, da boš našla vašega lumpka! Majin pikolino je zadnje čase tako rad ravno v sredini, kjer se njegov utrip prekriva s šumom moje aorte, tako da moram kar manevrirat, da ga lepo ujamem.

Sinska, me veseli, da si zdaj tako zadovoljna in že šopingiraš! Sej mal se pa moramo razvajat, kajne? Za Jane pa tudi jaz ne vem, če ga prodajajo še kje drugje kot v Pikapolonici. Sicer pa se nam še ne mudi, tako da lahko še malo pobrskamo po netu.

Tako, zdaj si grem privoščit zajtrk, potem pa se še kej javim. Če ne prej, ko pridem (upam) od frizerja.
Pozdravček in božajte trebuščke!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
29.10.2007 9:09:28   
NaTaŠa*
Dobro jutro aprilčice!

Tudi jaz poslušam srčka z angelsoundom. Zadno v četrtek k sm bla pr G in sm ga prašale je reku da to ni nič narobe, G pravi da lahko prideš na svojo žilo in poslušaš svoj utrip. Jest sm tud zadno poslušala pa sem enkrat naštela 165u/min naslednjič pa komaj 80u/min, tako da je možno da sm poslušala svoj utrip. Sj k pa enkrat dobiš lego otroka pa točn veš kje leži in s kerega konca se najbolj sliš.

LEP DAN ŠE NAPREJ PA SVOJE BUŠIJE POBOŽAJTE!

PA-PA!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
29.10.2007 9:42:50   
sinskaT
Tasyo tudi jaz grem k frizerju, upam da bova obe zadovoljne po posegu. Jaz se bom kar orenk ostrigla, novo obdobje v življenju - nov imidž user posted image .

lepo se imejte aprilčice!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
29.10.2007 10:14:12   
Ketrin
Dobro jutro punce moje!

Tejcha tudi moje sožalje... Ne zadržuj preveč čustev v sebi, je bolje da gredo ven....user posted image

Sinska bravo user posted image user posted image user posted image  za šoping. Jaz bom tudi šla v AUT v tale HM in CA. Čeprav sem v petek bila pri prijateljici, ki je šla danes zjutraj rodit user posted image  in mi je dala polno vrečo user posted image  cunjic. Tko da sem spet nova... Kupila bi si samo ene lepe fine črne hlače za v službo, ker zdaj hodim z odprtimi... user posted image user posted image user posted image

NiLe se vas je pa prehlad čisto lotil, kaj!? No crkljajte se in bo hitro dobro!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......