|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
25.9.2007 14:17:52   
simvir
Živjo še z moje strani

Jaz zaenkrat nimam problemov s prebavo, mal me napenja, ne pa toliko kot v prvi nosečnosti - takrat je bilo pa res grozno. Pomaga to, kar je napisala že NiLe, s tem da sem jaz vedno pila prezračen Donat (prej je stal v kozarcu - sam ne vprašat kakšni so potem kozarciuser posted image ), pa tudi Activia je super. Zaenkrat nisem uporabila še nobene od teh stvari, je pa res da pojem večje količine navadnega jogurta - to je stvar, ki mi zdaj najbolj paše.

Prehladi me tudi na srečo še niso napadli. Tu pa pomaga šipkov čaj, limona, pa fiziološka v nos. Če traja dalj časa, je pa najbolje da malo odležite, drugače se znajo prehladi za nas kar razvleči, ko pa ne smemo jesti zdravil kot ponavadi.

Glede jokanja sem pa že zadnjič pisala, da jokam ob kakšnih brezveznih filmih, pa ko pojem kakšne pesmi(ce). Smo zdaj pač bolj razdražljive.

Zanima me tiste, ki ste že dobile od komisije podaljšano bolniško (tasyo, barby78...), kdaj ste začele z bolniško prvič? Ali je že pretekel cel mesec?  Jaz naj bi ta teden dobila, pa zaenkrat še nisem.

Danes grem pa na predstavitev Justa. Sem spomladi nabavila kar precej, pa se bom še malo pozanimala o uporabi (tudi med user posted image ).

Javite kako je bilo na pregledih, zdaj se začenja naval NS.

Lp

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
25.9.2007 14:23:31   
scorpiogirl
Pozdravček, soaprilčiceuser posted image

mene je včeraj tud hotelo nekaj zagrabit, sem se zbudila z bolečim grlom ... pa je propolis (upam, da to lahkouser posted image ) pozdravil vse, tako da sem danes spet superuser posted image

jutri pa spet pregled, komaj čakam, da vidim našo pikicouser posted image

vsem, ki imate preglede ali NSuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
25.9.2007 14:44:23   
zolika
Ojla punce moje! Kako ste kaj...a veste kaj sem danes naredila...šla sem v Ariela - malce gledat - in se NISEM mogla upreti da ne bi kupila enih luškanih klačk - mehkih iz pliša vel. 62. Take lepe zelene... Vem, da je hitro...ampk vseeno - za dušo! user posted image

Kaj pa se razdražljivosti zadeva - bom počasi postala rekorderka v tem! Veliko stavri me spravi iz tira...ne morem si pomagat! Pa moja skoz neki žerem pa gnjavim..,pa nič mi ni prav - je reko kaj šele bo .- da bo zraven mene čist siv ratal! user posted image

Kaj hočemo....

Bo že!

Lepo bodite!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
25.9.2007 18:55:17   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. - GP 03.10. NS user posted image

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04.
NS 25.09 Izola 

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 16.10. NS 24.09. CE

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. - GP 10.10.
NS 01.10. KR

user posted image   tejka**: PDP 07.04.

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04. NS 02.10. LJ

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 09.10. 
NS 01.10. LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 04.10. NS 02.10. Feldbach, MB 

user posted image   Majček28: PDP 10.04. NS 02.10.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   5erca04: PDP 11.04. NS 25.09. MB

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 25.10. NS 26.09.

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   barby78: PDP 13.04. - GP 01.10.  NS 04.10.

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04.  - GP 16.10.  NS 04.10.   LJ

user posted image   Calena: user posted image  PDP 14.04. - GP 27.09. NS 28.09.

user posted image    MARUŠKA 28 (28 let): PDP 15.04.

user posted image   kekec in mojca: PDP 15.04. SG

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. NS 04.10.

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 16.04. - GP 11.10.  NS 03.10.  LJ 

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 16.04. - GP 28.09NS 02.10. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 16.04. - GP 03.10.
 NS 28.09.   LJ

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 16.04. - GP 10.10.
NS 04.10. CE

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS 11.10.

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04. NS 04.10.

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS 10.10.

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04. - GP 08.10.
 NS 09.10. CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS 10.10.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04. NS 15.10.

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. -  GP 07.11. NS 03.10.

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS 10.10. PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. - GP 04.10.
NS 11.10. Izola

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04. - GP 01.10
NS 15.10.  LJ 

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. -  GP 01.10.

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04.

user posted image   zolika: PDP 24.04. -  GP 02.10. MB

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image  GP 06.11.

user posted image   leni5: user posted image  PDP 25.04. - GP 28.09.  Izola

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04. NS 12.10. PO

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 02.10. NS 16.10.

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 26.04. PO

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 28.04. NS 08.10.

user posted image   scorpiogirl (26 let):PDP28.04. - GP 26.09. KR 

user posted image   malecka24: PDP29.04.  PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04.

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP... NSuser posted image

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image   modrookica: GP 26.09.  NS 20.09.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
57 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    

Mamacebela in cebelca27  - dobrodošla 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
25.9.2007 19:37:28   
Srčekgirll
sinskaT upam, da resuser posted image Sam jst mam kr filing, da bo malo zamudiluser posted image in bo okrog 30ega, saj imava z mojim skorej vse na datum 30, razen roj. dnevou neuser posted image Bomo vidl, pustimo se presenetit. Men ni važn kdaj bo, sam da bo in zdravouser posted image .
K bo čas oz. ko bomo bliže datumu, se bomo mogle vsaj bolje spoznat al pa vsaj kako sliko ena drugi poslat, da se bove prepoznale. Če maš mogoče MSN mi ga pošl na ZS pa tm poklepetave/mo.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
26.9.2007 7:56:43   
tasyo
Dobro jutro! Kako ste, punce? Jaz sem se po dolgem času fino naspala, sem spala od desetik pa do sedmih! user posted image  To je pa že kar uspeh. Tako da se danes počutim veliko bolje kot včeraj. Me pa spet začenja malo križ bolet, upam da bo minilo. Nekaj me tudi špika, tako da bom tele deževne dni bolj ali manj počivala, ziher je ziher....

Tosja, kako je bilo? Čakam na tvoje poročilo!
Vse, ki imate NS ali GP, držim pesti, pa javite, kako je bilo! Lep dan, pa božajte svoje trebuščke!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
26.9.2007 8:08:33   
sinskaT
Morning aprilčice!

Jaz sem pa prav dobre volje, ker (spet trkam) sem se znebila ta hujšega prehlada, zdaj pa samo še cartanje pa priboljški in bo. Tako, da Tasyo, lepo da si se naspala, jaz tudi, vem kako dobr se pol počutiš. Ti pa kar počivaj, če špika, verjetno od vsega raztezanja pa user posted image raste in se razvija.

Tosja tudi mene zanima kako je šlo, sem pomislila, da ima naša pridna deklica dan D. Btw. - a lahko še meni dopišeš NS imam 16.10. (ko boš naslednjič kaj urejala seznam).

Srčekgirll - tudi jaz imam en tak občutek, da bo glih na moj roj. dan (30.4. to bi blo fino user posted image ).

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
26.9.2007 8:29:01   
malamalinca
Živjo souser posted image ,
jaz si pa ne morem kaj, da ne bi malo pojamrala, saj je z mojimi slabostmi vedno huje, ne pa bolje, sedaj sem dobila še drisko in sem bila dva dni doma, na bolniški, ker sem bila res izčrpana.

Upam, da tale slabost res čimprej mine, takole pa še ni bilo v nobeni od mojih nosečnosti

Vebo, pošiljam ti tri user posted image user posted image user posted image , za srečo, da boš čimprej prebolela izgubo in prišla nazaj k sebi.

Nič ne pišete o NS, drage moje

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
26.9.2007 8:59:25   
aisha84
Tasyo in vsem ostalim hvala, da ste me spomnile naj poročam kako je bilo na NS. Sem čist pozabla, se opravičujem..
  Na pregledu sem bila v Domžalah. Moj user posted image  je bil tudi zraven. Ko pridete notri najprej opozorite, da imate CD zraven. Če prepozno poveste, vam ne more več posnet na CD. user posted image  je lepo migal, mahal,.. Slišala sva srčka, 154 udarcev na minuto, G nama je pokzala glavico (tudi možgane). Dobila sva tri luštne slike. G je rekla, da ve spol otroka. Sva rekla, da ne želiva vedet, tako sva se pač odločla. G je bla zelo prijazna, dobila sem en list z raznimi podatki, ki ga moram dat osebni G. NS je minimalna, kar je zelo dobro, tveganje za genske okvare 1:12600. To je tako na kratko, vse.
  Za vse, ki rade že kakšno stvar za svoje user posted image  pogledate, link do luštnih copatkov. http://freeweb.siol.net/jfurdi/copatki.html

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
26.9.2007 9:09:31   
Katja 271
Aisha84, hvala za poročilo z nuhalne. Končno se je ena javla, user posted image  Ostale, dejmo poročat! No, mi imamo danes ta pregled v Dravljah pri Babnikovi. Ampak šele ob 18:20, tako da naše poročilo sledi jutri.

Malamalinca, tole s slabostmi se pa tudi meni dogaja. Do zdaj mi dejansko sploh ni bilo nikoli slabo, sedaj v 12. tednu se mi pa kar dviguje od slabosti. Pa ravno, ko bi moralo vse popuščati.user posted image

Nosečkice, lepo se crkljajte, saj prihajajo deževni dnevi, ki so kot nalašč za kakšno razvajanje.

(odgovor članu aisha84)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
26.9.2007 9:15:57   
tejč29
Evo jaz bom napisala o NS...včeraj popoldan sem bila v Dravljah pri Pušenjaku. Vse OK...moja pikica ni več pikica ampak je že pravi otroček velik 7,5 cm in težek 22 g. Vse se je lepo videlo, rokice, nogice in tudi majhen navihan nosek (isti kot maminuser posted image ) in srček bije 170 udarcev na minuto. Tveganje imam zelo majhno 1: 5080 - zato sem še toliko bolj srečna....
Ko sem na poti domov gledala slikice z UZ res nisem mogla zadržati solz od veselja.
Kar se tiče slabosti pa se pri meni kar nadaljujejo - nimam neke sheme - slabo mi je lahko kadarkoli, tudi ponoči - največkrat pa sem fuč popoldan oz. zvečer - verjetno zaradi preutrujenosti.
Kaj pa trebušček? Vam že kaj raste? meni se je čisto malo izbočil spodnji del, ampak ni še nič očitnega. Tudi kg so isti pravzaprav imam 3 manj kot pred zanositvijo, to pa zaradi bruhanja in ker sploh nimam apetita.
Danes pa grem v baby center in si bom za darilo za uspešno prvo trimesečje kupila nekaj lepega....

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
26.9.2007 9:27:32   
Katja 271
tejč29, bravo za uspešno opravljeno NS! Le kupi kaj lepega, si z dojenčkom zaslužita. Je pa res že pravi korenjak s temi svojimi 7,5 cm. user posted image user posted image user posted image
Kaj pa spol? Se ni videlo, ali nista želela vprašati?

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
26.9.2007 9:48:42   
maja24-2
Dobro jutro
Pa imamo spet slabo vremeuser posted image , včeraj pa smo izkoristili še zadnje sončne žarke, na sosednji hribček smo šli na sprehod in na koncu narbali celo košaro gobicuser posted image  sicer jih bo papcav samo moj lubi, bom pa naslednje leto vse nadoknadila, tudi kar se tiče kostanja ni priporočljiv nam zna biti zelo slabo in nam prav nič dobro ne dene, se pa spomnim pred 3 leti ko sem šla rodit je bila sezona kostanja in tiste na forumu ko so želele iti rodit so se najedle kostanja in so res šle, tako da je res lahko kaj na tem.
Kar se tiče pa prehladov sem si kupila revijo nosečnost in tam je tema tudi prehlad, kaj storiti...
Če te praska in boli grlo je ful dobro in tud res pomaga - preverjeno, če grgraš slano vodo zjutraj in zvečer, C vitamini ki so v obliki tabletk in ne naravni pa niso priporočljivi, vsaj tako piše.
pozdraček

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
26.9.2007 10:10:55   
Kaa
Pozdravljene aprilčice tudi iz moje strani! user posted image

Mene pa danes ful žgečka v trebuhu in srbi koža. Se je kateri to dogajalo?

Sicer pa že komaj čakam na pregled, ker se 4. tedni od zadnjega pregleda grozno vlečejo. Če bi bilo po moje, bi hodila na UZ vsak teden. user posted image
Na NS se še nisem naročila, najprej je na vrsti pregled, nato pa še to. Bom pa kar vse skupaj opravila pri svojem G.

Drugače se počutim ok, slabosti počasi minevajo, sem pa dobila apetit za znoret. Samo jedla bi. In trebušček se že tudi pozna. user posted image

Nič, lepo se imejte, božajte svoje bušije in si kmalu spet pišemo!

Lp

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
26.9.2007 10:11:01   
barby78
Morgen aprilčice!
Simvir,sprašuješ glede bolniške-ja,pri meni je že minil en mesec,ker sem z bolniško pričela 20.08.moram priznat,da me je blo ful strah,kako bo na komisiji,pa sploh ni nič takega.v sobi je bil samo en zdravnik,prav simpatičen in zelo prijazen.vprašal me je o počutju,itd. na koncu pa mi je zaželel,da bi nosečnost minila brez kakšnih hujših težav.za en mesec mi je podaljšal,za naprej bomo pa videli.
kako se kaj imate danes?mene kar malo zebe,pa tako neprijazno vreme je.
bom danes kar počivala. 
a veste,da imam včasih občutek kot da ne bi bila noseča?!me je kar strah kaj bo rekla G na pregledu,čeprav se ga ful veselim.se to dogaja mogoče še kateri?LP vsem.

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
26.9.2007 10:42:35   
sasy20
Jutro!

Kako ste kaj danes na ta deževen dan? Jaz sem bolj lena tako da je pravi dan za počivanje in lenarjenje user posted image . Drugače se počutim super, samo komaj čakam petek ko bom vidla user posted image  upam da bo vse ok. Zelo sem vesela ko berem poste od NS da je vse ok...mene oz. naju to čaka v torek komi čakam.
Jaz pa sem za bolniško od komisije dobila kar odločbo na dom, tako da nisem nikamor šla. Moj osebni zdravnik je poslal vse potrebno  naprej tako da so potem oni poslali odločbo službi in meni. Imam pa podaljšano do 10.10 potem pa bomo vidli naprej.

Uživite

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
26.9.2007 10:51:51   
Ketrin
Dobro jutro!

Danes pa še vse spite, a? Kot vreme....

Aisha, bravo za NS! user posted image user posted image

Tosja, skrbi me, ker se ne javiš!!!! user posted image user posted image user posted image

Malanalinca, hudo mi je zate. Meni je sicer še vedno vsako jutro slabo (bruham pa ne vsak dan več)...In slabosti pojenjajo....Tko da sem prepričana, da bodo tudi pri tebi....Zdaj smo že skoraj mimo tega "slabega" dela nosečnosti.... Drži se in počivaj! user posted image user posted image

(odgovor članu aisha84)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
26.9.2007 11:02:28   
u04111976
Superuser posted image da poročate o NS, večino nas ta pregled še čaka, pa smo že nestrpne!!!

Javite se še ostale!! Čakamouser posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
26.9.2007 11:03:48   
Ketrin
No, se opravičujem....tale moj prejšnji post sem začela pisat ob ene 8 zjutraj...takrat se še ni nič dogajalo... Zdaj pa sem ga kar poslala....in vidim, da ste vmes veeeeeelikoooo napisale.

Katja, prosim poročaj, jaz imam v sredo NS tudi pri dr. Babnikovi.

Tečj, pa to so res super novice, no!!! Kako sem vesela vsake take novičke!! Kar pojdi v Baby Center in si privošči....to je res lep uspeh.... Bravo! user posted image

Maja24-2 zakaj pa ne smemo jesti gob? Jaz sem zadnjič naprimer jedla zrezke s šampijoni.... user posted image  Ma, jaz kar vse jem, no kar mi paše...tudi morske sadeže, pa spet pravijo da ne.... user posted image user posted image user posted image

Kaa, mene ne žgečka, me pa zdajle dva dni v spodnjem desnem delu špika....mogoče sprememba vremena? user posted image

Drugače pa punce za prehlad: veliko žlico medu v skodelico, dobro premešat medeka, potem pa pol limone kar direktno notri stisnit....spet premešat in pojesti. Večkrat na dan! Naravno in učinkovito... Moj lubi je zdaj čist prehlajen, pa sem ga včeraj nafilala s tole žaubico (se je sicer neki buniuuser posted image ), ampak danes je mnogo boljši! Tko da pomaga!

No, izgleda da vas je kar nekaj na bolniški, zato se pazite tegale butastega vremena in počivajte... Seveda tudi tiste v službi.... user posted image

Tosja, še vedno spiš????

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
26.9.2007 11:21:04   
leni5
Čau aprilčice!

Že dolgo se vam nisem oglasla, ker smo bli bubani, no jaz ne, ampak moja mala. Zdaj je vse o.k. in že nestrpno čakam petek, ko imam GP, da se naročim za NS...
Upam, da ste vse o.k....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
26.9.2007 12:26:14   
tosja
Se morm javit, da ne boste mislile, da je kaj narobe... user posted image
Sicer sem bila včeraj tako žalostna in razočarana!!! Moja G vporodnišnici mi je rekla, da bo mi delala primerjalno NS (ne tiste prave, ker pač nima licence) in zgodnjo morfologijo. Ker ji je zbolela hči jo je nadomeščal drug zdravnik... KATASTROFA!!! UZ mi je delal celi 2 minuti!!!!
Morfologije mi sploh ni nardil... user posted image  tako sem razočarana nad mariborsko porodnišnico, nad odnosom!!! In za nameček sem začela včeraj jokat za vsako figo - sam cmerim se user posted image  user posted image  user posted image
Ta porodničar, ki ga ženske hvalijo, pa mene NIKOLIIIIIIIIIIIII več ne bo pogledal (Faris Mujezinovič) user posted image
Drug teden upam, da se moja G vrne z bolniške - ji mislim čist vse servirat...mi je vseeno kako me bodo gledali.
V Mb bom rodila sam, če bo dete pohitelo, drugač pa ni šans!!!

Zaradi take šlamparije sem si prestavila NS v Feldbachu user posted image
Komaj čakamo naslednji teden!!!

Mi je včeraj rekel Mujezinovič - zakaj pa ste sploh prišli, saj vidite, da srček utripa, nič ni narobe, drugega ploda pa ni več...user posted image  user posted image  user posted image

Moje mu sem že prej rekla, da ne sme nič govorit... user posted image  mi je blo pol žal user posted image

Pa še, ko me je sestra sprejela, je šel ven in rekel, da pride takoj - prišel je čez dobrih 10 min, mene je že zazeblo - sem se pokrila z jopco... pa sestra mi na srečo ni dala gela na trebuh... user posted image

Trenutno sem en velik jokajoč otrok user posted image  user posted image  user posted image  saj bo bolje! user posted image
Ketrin - HVALA  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
26.9.2007 12:43:01   
Ketrin
Joj, Tosja, moram priznat, da si me kar malo prestrašla, ko se nisi nič javila, oz. si samo seznamček poslala....
Uffff, sem si kar oddahnila zdaj ko sem te prebrala....

Ne narobe razumet, oddahnila sem si da je user posted image  ok in da si ti ok. Ne vzami si preveč k duši Tosja, zdaj smo vse malo user posted image , saj si nas včeraj prebrala.... Vse samo jokamo, pa tudi zaradi bedasti stvari. Kaj šele ti, ko so takole delali s tabo - z vama! user posted image  Ko pride tvoja G. nazaj ji kar povej kar se je zgodilo... Saj kako pa naj bi te gledali, saj boš vse po pravici povedala, pa naj ona to zadrži zase, ali pa naprej pove.... No, skratka žal mi je, da je bil tak butast pregled user posted image , pa tako si se ga veselila...kot vse!

Ampak, nič hudega, čimprej se potolaži, pojej par vitaminčkov, da se ne prehladiš (če si morala včeraj vsa razgaljena čakat user posted image ). Naslednji teden pa imaš spet pregled... .Poglej, ti vsak teden vidiš in slišiš tvojega srčka, tudi to je nekaj!!!

Papa, user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
26.9.2007 12:47:05   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. - GP 03.10. NS user posted image

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04.
 Izola  NS user posted image

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 16.10.
CE  NS user posted image  

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. - GP 10.10.
NS 01.10. KR

user posted image   tejka**: PDP 07.04.

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04. NS 02.10. LJ

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 09.10. 
NS 01.10. LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 04.10. NS 02.10. Feldbach, MB 

user posted image   Majček28: PDP 10.04. NS 02.10.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   5erca04: PDP 11.04.  
 NS user posted image   MB
user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 25.10. NS 26.09.

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   barby78: PDP 13.04. - GP 01.10.  NS 04.10.

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04.  - GP 16.10.  NS 04.10.   LJ

user posted image   Calena: user posted image  PDP 14.04. - GP 27.09. NS 28.09.

user posted image    MARUŠKA 28 (28 let): PDP 15.04.

user posted image   kekec in mojca: PDP 15.04. SG

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. NS 04.10.

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 16.04. - GP 11.10.  NS 03.10.  LJ 

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 16.04. - GP 28.09NS 02.10. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 16.04. - GP 03.10.
 NS 28.09.   LJ

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 16.04. - GP 10.10.
NS 04.10. CE

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS 11.10.

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04. NS 04.10.

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS 10.10.

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04. - GP 08.10.
 NS 09.10. CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS 10.10.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04. NS 15.10.

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. -  GP 07.11. NS 03.10.

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS 10.10. PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. - GP 04.10.
NS 11.10. Izola

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04. - GP 01.10
NS 15.10.  LJ 

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. -  GP 01.10.

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04.

user posted image   zolika: PDP 24.04. -  GP 02.10. MB

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image  GP 06.11.

user posted image   leni5: user posted image  PDP 25.04. - GP 28.09.  Izola

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04. NS 12.10. PO

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 02.10. NS 16.10.

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 26.04.  NS 16.10. PO

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 28.04. NS 08.10.

user posted image   scorpiogirl (26 let):PDP28.04. - GP 26.09. KR 

user posted image   malecka24: PDP29.04.  PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04.

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP... NSuser posted image

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image   modrookica: GP 26.09.  NS user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
57 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    

Mamacebela in cebelca27  - dobrodošla 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

PDP - število user posted image

01.04. 1
02.04.
03.04. 2
04.04. 1
05.04. 1
06.04. 1
07.04. 3
08.04.
09.04. 1
10.04. 3
11.04. 3
12.04. 2
13.04. 1
14.04. 2
15.04. 4
16.04. 4
17.04.
18.04. 3
19.04. 3
20.04. 5
21.04. 1
22.04.
23.04. 1
24.04. 2
25.04. 2
26.04. 4
27.04.
28.04. 2
29.04. 2
30.04.

??? 4 user posted image ???
PDP

Naša črtica koraka
nikica18
eminak
modrookica

< Sporočilo je popravil tosja -- 26.9.2007 12:55:58 >

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
26.9.2007 12:49:23   
tosja

user posted image user posted image user posted image   NUHALNA SVETLINA - september   user posted image user posted image user posted image

26.09. Katja271

28.09. NiLe, Calena

user posted image user posted image user posted image    NUHALNA SVETLINA - oktober   user posted image user posted image user posted image

01.10. simvir, jazabel

02.10 sasy20, Majček28

03.10. Ketrin, tasyo

04.10. barby78, sky77, Tejcha, u04111976, maja24-2, SpaliG

08.10. Sandrin

10.10. mišeka, gregica74

11.10. JuR_ChIkA

12.10. Srčekgirll

15.10. matejchykam, malamalinca

16.10.  Jo@n, sinskaT

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
26.9.2007 12:49:31   
sasy20
Ola!

Grozna izkušnja Tosja, upam da boš v Feldbachu bolj zadovoljna s pregledom in odnosom. Pa sej to je katastrofa, pa že tko smo občutljive pa nas jemljejo čist kot da nič ni. Komaj čakamo preglede da vidimo pikice in čakamo vspodbudne besede '' ves je ok '' potem pa tko. Joj kok sem jezna na naše zdravstvo.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......