NiLe
|
Dobro jutro, aprilčice pa smo jo dočakali - jesen, namreč. Zjutraj megla, kar mraz je, še dobro, da nas potem obišče sonček in da je svet spet lepši . Vebo: hudo mi je zate , upam, da se kmalu podata v nove boje in le glej, da se še kaj oglasiš in sporočiš novico, da si spet . Ketrin: super za izlet v Benetke. Jaz sem bila nazadnje tam ohohoo let nazaj in bi z veseljem spet šla malo pogledat. Tejcha: jap, tale čas ki prihaja, bo poln prehladov, virozic. Upam, da bo samo tole in ne kašna angina ali kaj hujšega, ker se potem ne moremo izognit AB. Tudi pri nas zaenkrat "samo" kihamo in smrkamo. Maja24-2: meni na srečo ali pa tudi ne (da se ne bo preveč pznalo na kilaži ) vse paše. Včasih mi izrazito zadiši kakšna hrana in potem samo na to mislim in čakam, da si izpolnem željo. Zadnjič mi je ful zadišal "kitajc" in sem šla iskat kislo-pekočo juho. Edino, kar mi ne diši preveč so sladkarije, piškoti, kar je pa čisto v redu - saj ni zdravo , a ne? Jaz že z veseljem nosim nosečniške kavbojke, čeprav mi malo dol lezejo, ker je taka elastika, da se je ne da regulirat. Ampak navadnih hlač od prej ne spravim več gor. Kot vidim, se začenja čas pregledov NS in držim pesti, da vse izvemo samo lepe novice, da vidimo naše in pa izvemo za spol, seveda tiste, ki si to želijo. Mi2 bova vprašala. Tako, želim vam lep začetek zadnjega septembrskega tedna in uživajte v teh jesenskih dneh.