tasyo
|
Dobro jutro! Katja za nuhalno! Sem tako vesela vsake, i prinese lepe novičke! Sama mam tudi NS pri Babnikovi naslednji teden, zato me še toliko bolj veseli, da je ženska fajn. Seveda čestitke tudi ostalim, ki imate uspešne NS že za sabo - aisha in tejč! Tosja, žal mi je zaradi tvoje slabe izkušnje! Kakorkoli obrneš, vsi ljudje niso za vse poklice in žal vse prevečkrat opažam, da G, ki bi morali imeti največ posluha za nosečke, tega nimajo. Ne smemo pa vseh zdravnikov metat v isti koš - eni so pa res fenomenalni, eni se potrudijo. Žal pa vsakega kdaj preseneti slab dan - pa sploh ne zagovarjam ravnanja s tabo - to je bilo čist nedopustno! Vsekakor drug teden povej svoji G, kaj se ti je zgodilo, mislim da mora bit seznanjena. Ti pa do takrat samo uživaj v nosečnosti. Čeprav vem, kako je z užitki, ko ti prične smrdet skoraj vsa hrana... Sama jem vse, od gob, kostanja, tudi pršut, pa če bi mi zadišal plesniv sir, bi ga tudi pojedla. Ker tisto, kar si zaželim, ponavadi vsaj prenesem, sicer mi je pa po vsaki "zdravi" hrani obupno slabo. Katastrofa. Sem pričakovala, da bo zdaj iz dneva v dan bolje, pa ni - so dnevi, ko cel dan rigam, želodec se mi obrača ko sam slišim za hrano - da o raznih dišavah niti ne govorim (mi je tudi že čez steno iz kopalnice smrdelo) , tako da se na koncu smilim sama sebi. V soboto nameravam v šoping, da bom imela sploh kaj oblečt za na NS, pa ne vem, kako bom prenesla pot do Celja, meni je že 10 km veliko in v avtomobilu skoraj za vsako bruham. Katastrofa. Ampak to je vsaj edina stvar, ki mi dejansko sproži bruhanje. Čeprav bi si občasno želela, da se zbruham, da mi ne bi bilo tako zelo slabo... Joj, pri nas je pa danes tak mraz, da si bom kar zakurila, preden grem pod tuš... Mi prav paše, ko je lepo toplo, zunaj pa dežuje. Pridne bodite, božajte trebuščke, pa se slišimo kasneje!
|