|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
26.9.2007 21:21:37   
zolika
To pa nekaj ni OK!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
26.9.2007 21:22:27   
zolika
Evo zdaj pa je napisala prav, da sem to jaz "Zolika" napisala...zakaj je prej napisal da sem resnično srečna?!??!?!?!?! Če pa to ni moj vzdevek?????

ČUDNO! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
26.9.2007 21:37:02   
maja24-2
Mi je zelo žal ob enem pa sem malo žalostnauser posted image , na reakcijo kostanj - gobe stem da ni priporočljiv vas res nisem hotela stračit oz. ste se nekatere celo razburile, mi je zelo žal da ste tako razumele vam pa stem nisem hotela nič slabega, vsaj vem v bodoče da je včasih bolje biti tiho.
Lahko nočko

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
26.9.2007 22:14:27   
Jo@n
V Dravljah je 50, s CD pa 60E.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
27.9.2007 6:36:59   
kekec in mojca
Maja, vsak namen je dober in verjamem, da je bil takšen tudi tvoj, zato ne se sekirat. Nihče te ni osebno napadal, pač povemo svoje mnenje. Nisem niti vedela, kdo je pisal o prehrani in te teme niti nisem odpirala, ker pač se držim načela, ki sem ga slišala v bolnici.

Kar se tiče kostanja, nisem vedela, da ne smeš jesti in ne vem, zakaj ne, glede gob pa... sama razen šampinjonov ne jem nikoli nobenih drugih. In te šampinjone bi jedla še sedaj, če se bi mi jih zluštalo (ampak zaradi mojih user posted image  se to najbrž ne bo zgodilo).

Forum je živ, tukaj najdemo takšne in drugačne odgovore. Ne bit žalostna, če se vedno vse ne strinjamo s teboj - zato pa je še toliko bolj zanimivo, ker vsaj debatiramo o tem ter spoznamo različna mnenja in ne govoričimo tja v tri dni.

Sicer pa imamo user posted image en razlog za našo občasno čudno obnašanje: HORMONI!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti pa še naprej kar pridno skrbi za nas tečke nosečke, verjemi, da ti bomo na koncu hvaležne.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
27.9.2007 7:19:55   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: 5erca04

NISEM ŠE PLAČALA BOM PA PLAČALA 60E PA ŠE POSNELA MI BO NA DVD.TO JE
V MB-JU.

Zakaj pa kričiš??? Velike črke so za kričanje...

Ja tud jaz sem bila prehitra pri NS - nisem pa bila pri Pelkičevi.
Pol pa tud ne vem zakaj toliko o teh (dragih) samoplačniških - tud mene bodo prišle preiskave 81 EUR (NS + Combing test)

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu 5erca04)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
27.9.2007 7:25:01   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image Hvala vsem, ki ste mi posredovale cene user posted image

resnično srečna - vse aprilčice bomo močno stiskale pestke, da bo vse čimprej za tabo in da bodo rezultati dobri!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Te pa popolnoma razumem, kakšno "štalo" lahk naredijo zdravniki - sem tud sama sprobala! Drži se in pogumno naprej! user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
27.9.2007 7:46:52   
Katja 271
Dobro jutroooo!!!

Resnično srečna, ti se kar pomiri glede tega brisa. Kolikor sem jst podučena, slab rezultat ne vpliva na plodek. Je pa najbolj pomembno to, katero imaš pod-oceno v C (1-10), kjer recimo 1-3 sploh ni tako slab izvid, ker se rado zgodi, da se sam popravi nazaj v B ali celo A. Ti kar optimistično - bodo že poštimali tako, da bo prav. Vsekakor pa stiskam pesti za čimnižjo oceno in te prosim, da poročaš kako si.

No, mi smo imeli pa včeraj pregled nuhalne svetline in sem obljubila poročilo. Opravili smo ga pri Babnikovi v Dravljah in se mi je zdela "fejst baba". Je vse povedala, pogledala... super res.

Naš jenček je pa velik 5,2 cm, kar je ravno prav glede na starost (11t4d). Rezultati so bili vsi fenomenalni. Verjetnost za DS je 1 : 16.231. Menda ima samo 8% dojenčkov boljši rezultat. Vidla pa sva že možgančke, hrbtenico, želodček, jetrčka. Na rokicah smo prešteli tudi vseh 10 prstkov . 
Na začetku je bil pikec buden in nama je mahal, takoj ko mi je pa G povedala, da je NS vredu (to je prva stvar, ki zmeri), sem se pa jst pomirila, dojenček pa nam je pokazal hrbet in zaspal. Smo ga buckal in budil, pa je kar spal. Jah, nam je že začel povzročat preglaviceuser posted image . No, tako je tudi ta 3D filmček izgubil ves pomen, slikice so pa tud bolj slabe. Nič zato, važno da je jenči zdrav. Aja, cena pregleda s CD-jem je 60 EUR.
Pa seveda srčka smo poslušal. Pa je revčku tako hitro utripal, ker je bila mamica razburjena zaradi samega pregleda, da je imel pupek pulz 171. user posted image  Zdej sem pa vesela, potolažena, pomirjena in se iz minute v minuto bolj veselim te nosečnosti. user posted image

Evo pupe, tudi vsem ostalim želim, da se tole čudovito doživetje konča s super izvidi!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
27.9.2007 7:57:41   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  Čestitke Katja za tako dober rezultat! user posted image
A pol tud spola niste vidl?

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
27.9.2007 8:09:19   
Katja 271
Tosja, hvala za čestitke.
Ja, s spolom je pa tako, da sicer sva vprašala, ampak 1. ni hotla nič slišat o tem, da sva firbčna. 2. pa je rekla da je čudno naštiman, čeprav ga je na eni slikici lepo videti od spredaj.
Tako da zdej res ne vem, al se ni videlo, ali ne rada govori o spolu (ker je res napoved na NS menda samo 60% - skor isto kot 50-50%user posted image )
Bo treba lepo počakat do morfologije v 20. tednu.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
27.9.2007 8:15:19   
tasyo
Dobro jutro!
Katja user posted image  za nuhalno! Sem tako vesela vsake, i prinese lepe novičke! Sama mam tudi NS pri Babnikovi naslednji teden, zato me še toliko bolj veseli, da je ženska fajn. Seveda čestitke tudi ostalim, ki imate uspešne NS že za sabo - aisha in tejč!

Tosja, žal mi je zaradi tvoje slabe izkušnje! Kakorkoli obrneš, vsi ljudje niso za vse poklice in žal vse prevečkrat opažam, da G, ki bi morali imeti največ posluha za nosečke, tega nimajo. Ne smemo pa vseh zdravnikov metat v isti koš - eni so pa res fenomenalni, eni se potrudijo. Žal pa vsakega kdaj preseneti slab dan - pa sploh ne zagovarjam ravnanja s tabo - to je bilo čist nedopustno! Vsekakor drug teden povej svoji G, kaj se ti je zgodilo, mislim da mora bit seznanjena. Ti pa do takrat samo uživaj v nosečnosti. Čeprav vem, kako je z užitki, ko ti prične smrdet skoraj vsa hrana...
Sama jem vse, od gob, kostanja, tudi pršut, pa če bi mi zadišal plesniv sir, bi ga tudi pojedla. Ker tisto, kar si zaželim, ponavadi vsaj prenesem, sicer mi je pa po vsaki "zdravi" hrani obupno slabo. Katastrofa. Sem pričakovala, da bo zdaj iz dneva v dan bolje, pa ni - so dnevi, ko cel dan rigam, želodec se mi obrača ko sam slišim za hrano - da o raznih dišavah niti ne govorim (mi je tudi že čez steno iz kopalnice smrdelo)user posted image , tako da se na koncu smilim sama sebi.
V soboto nameravam v šoping, da bom imela sploh kaj oblečt za na NS, pa ne vem, kako bom prenesla pot do Celja, meni je že 10 km veliko in v avtomobilu skoraj za vsako bruham. Katastrofa. Ampak to je vsaj edina stvar, ki mi dejansko sproži bruhanje. Čeprav bi si občasno želela, da se zbruham, da mi ne bi bilo tako zelo slabo...

Joj, pri nas je pa danes tak mraz, da si bom kar zakurila, preden grem pod tuš... Mi prav paše, ko je lepo toplo, zunaj pa dežuje.
Pridne bodite, božajte trebuščke, pa se slišimo kasneje!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
27.9.2007 8:16:36   
resnično srečna
Ko smo že pri hrani...tole sem danes dobila od kolegice, ki dela na Zdravniški zbornici...jaz ne paničarim, vendar ker delam tudi na uvozih iz daljnih dežel, verjemite da vem, kaka panika je zadnje čase in kako zoprne stvari dobivamo ...ker sem sigurna, da vse pazite na prehrano, ki naj bi bila bogata z železom (med temi pa je veliko suhega sadja) se izogibajte:

Vsem oreskom in arasidom uvozenim iz USA, Brazilije, Kitajske, Egipta,
     pistacijam iz Irana, posusenemu sadju, pistacijam, oreskom in
     izvedenim proizvodom iz Turcije. Ker je riziko, da vsebujejo
     aflatoksine, ki ze v zelo majnih kolicinah povzrocajo raka na jetrih.

In ne kupovat wasabi peas uvozenih iz Japonske - ker vsebujejo dva
     zelo strupena aditiva, ki sta v vecini EU drzav prepovedana (med
     drugimi tudi v Belgiji, ceprav jih tukaj gladko prodajajo v Sushi
     factory - sem se prepricala prejsnji teden!!!) Toliko o kontroli
     implementacije evropske zakonodaje!

Tole vam pisem iz aktov, ki jih trenutno seciram tako, da nisem
     slisala od snazilke
!

Drugače pa punce hvala za tolažbo..ne boste verjele ampak ste me pomirile...in jaz enako nočem biti histerična, ampak samo ko sem pokazala izvid, sem dobila datum za naslednji dan...

Malo me tolaži, da imam malo čez 10. uro najprej NS s Pušenjakom, pa naju bo s predragim upam da razveselil...

potem grem pa stiskat zobke, da tale odvzem tkiva ne bo preveč bolel in da slučajno ne poškodujejo pikca v meni (ne vem zakaj, ampak kar nekako mislim, da je dečko...)

kar se pa tiče težav, ko napišem post...se pa vnaprej in za nazaj opravičujem...samo resnično ni kriv računalnik, ker je enako če sem na domačem ali pa na službenem...he he..očitno sem zakleta...

uživajte dekleta, čeprav je dan turoben in deževen...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
27.9.2007 8:17:39   
simvir
Dobro jutro!user posted image

Kako ste? Jaz sem danes super spala, sem verjetno nadoknadila še za včeraj.

Glede hrane bi rekla to, da vsaka pač je kar ji paše. Vsaka se sama odloči kaj bo jedla in na to verjetno ne vpliva mnenje drugih. Je pa res da nekateri preveč komplicirajo.

Resnično srečna - držim pesti za boljše rezultate in dobro opravljeno NS. Poročaj in ostani čimbolj mirna. user posted image user posted image

Katja 271 - user posted image  za NS. Po takem pregledu si res lahko pomirjena. tudi za določitev spola bo še čas.

Neposredna povezava do sporočila: 1263
27.9.2007 8:39:44   
sinskaT
Resnično srečna - glede odščipa - prav nič ne boli, kar pogumno. Pa tudi ne bi ti šli tega delat, če bi s tem kakorkoli škodovali user posted image . Držim pesti, da bo vse ok. Pa sporoči, zanima me tudi kako se ti je zdelo pri doc. Pušenjaku.

Kako ste pa kaj ostale? Jaz sem malce slabotna, ker sem šla dat kri in urin za vse tiste user posted image preiskave. Upam, da prehlad ne bo vplival na rezultate ali pač???

Sploh nisem hotela gledat koliko epruvet je našopala, ne prenašam dobro te odvzeme krvi pa cepiva, kar slab mi rata, pa še na tešče...
No smo preživeli. 

Imejte se skrajno lepo, pa božajte bušije, ki so iz dneva v dan večji - baje naši pikolinčki zrastejo cca. 2mm na dan user posted image .

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
27.9.2007 8:41:23   
sinskaT
Katja - skor pozabla - user posted image user posted image user posted image za NS, lepo brat dobre novice.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
27.9.2007 9:05:30   
sasy20
user posted image user posted image user posted image  za dobre novice o NS to je tako lepo slišati. Ja mene danes tako zebe, da po stanovanju hodim oblečena kot en medo user posted image . Gelede hrane jaz sicer sem probala dva kostanja in mi ni bilo preveč dobro po njima me je začelo takoj tiščati user posted image  tako da ga ne bom jedla, če pa bi mi pasal pa bi ga z užitkom pomljaskala. Gobice pa sem ravno včerja pri tašči jedla mmm.. so ble dobe,ne  jem jih sicer v velikih količinah ampak zmerno mislim da jih lahko. Pravijo kar ti paše tisto lahko ješ..

Aja zamima me če je bila katera pri Pušenjaku na NS, ker jaz jo imam pri njemu...kako je ?
Tako so user posted image  vsem ki imate daens preglede čimprej sporočite vesele novičke.

Papa

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
27.9.2007 9:08:02   
Tejcha
Joj, kk ste pridne!

Sem potrebovala kar nekaj časa, da sem prišla skozi poste.

user posted image user posted image user posted image za vse dobre rezultate in user posted image user posted image user posted image za tiste s problemčki... Vse bo dobro!!

Zdej pa šibam do konca pripravit vabila za Tilnov RD - v nedeljo bo sonček upihnil prvo svečko, meni pa se zdi, da sem šele včeraj prišla iz porodnišnice, user posted image

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
27.9.2007 9:18:27   
Ketrin
Dobro jutro mačke!

Zdej neki nisem čist razumela, oz. posta od "ta prave" resnično srečne o brisu ne vidim.... No, vsekakor ti želim da bi bilo vse dobor in držim pesti.

Katja bravo, kako je res lepo slišati vse te lepe novičke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz imam v sredo NS pri Babnikovi in se veselim, da je "fejst baba" user posted image

Maja, čist si nas narobe razumela.... Sploh ni letelo nate... Jaz sem v mojem postu napisala, da kolk me tukaj na našem aprilskem forumu nič ne kompliciramo. Brala sem druge forume, marec, maj.... Tam so bolj komplikatorke (vsaj se mi zdi) in tisti forumi na nosečnost in porod pa prehrana....Tam sem brala vse živo kaj ja kaj ne.... Zato je do vsega tega prišlo..... Nate pa niti slučajno ni to letelo! Zato, prosim ne bit žalostna! Oprosti če smo/sem te razžalostila!!! user posted image user posted image

Drugače pa je meni še vedno zjutraj slabo in tudi bruham, seveda samo slino in žolč, ker drugega ni! Ampak bo že!!! Zdaj so naši malčki že pravi korenjaki!!! user posted image

Lep deževen dan vsem mojim user posted image !

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
27.9.2007 9:20:20   
Ketrin
Sinska, si morala bit tešča za odvzem krvi in urina? So ti rekli, da moraš bit na tešče!? Jaz imam v ponedeljek, ampak, jaz zjutraj moram neki jest, drugače mi je še bolj slabo.... user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
27.9.2007 9:27:46   
sinskaT
Ja, prav poudarili so, da moram bit na tešče. Pa naj si kej sabo vzamem, kar priboljšek in nekaj za spit, za 'takoj po tem. Zato pa sem šibala že ob 7ih zjutraj, da ja ne bi bilo preveč slabosti...
Nevem v čem je fora, da ne smeš nič pojest prejuser posted image
Aja, bom kar še enkrat vprašala, če katera ve: Ali zmeren prehlad vpliva na rezultate odvzema krvi in urina? Da mi ne bojo kako paniko delal zarad tega.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
27.9.2007 9:30:38   
u04111976
Super za vse NS!!! Še povejte kako je, predvsem tudi mene zanima, če kateri povejo za spol.

Glede odščipa pa takole: meni so pred leti odščipnili del, ker je bil moj izvid PAP III (nebi točno vedela kaj in kako), takrat so mi razložili, da kaže to na spremenjeno celice. Odščipnila mi je moja G v ambulanti, me ni nič bolelo, pa tudi zakrvavle nisem nič. Izvid je bil vredu in od takrat ni bilo posebnih težav, tako da ne skrbi, vse bo OK!

TASYO ti moram povedat da tudi jaz rigam, tak da to ni res. Pa ni važno kaj pojem ali popijem. Zadnjič zvečer, sem že ležala pred TV, se mi kar naprej po malem riga, potem pa vstanem, hočem it na WC, pa se mi je tako rignilo, da sem se sama sebe ustrašla, moj je skor umrl od smeha, men ni blo pa nič smešno.

Moje popoldanske slabosti počasi minevajo, sam mam še vedno tak butast okus v ustih, moram skoz po požirkih pit, al pa žvečilke žvečit (sam dokler so sladke)...
Začel me je že občasno srbet trebuh, kar je zaskrbljujoče glede na strije od prej, ker je to še prehitro, da bi me srbelo. Trebušček se mi pa res že pozna, tak da so mi res fajn nosečniške hlače, ko trebušček tak lepo objamejo. Vsega skupaj sem že pridobila1,5 kg. Sem se probala mal ahtat, pa se kg že vseeno kopičijo.

No, da končam tale prosti spis: lepo se imejte, se pišemo!! Jejte pa po svoji vesti (pestro).

Aja še to je katera iz Celja ali okolice?

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
27.9.2007 9:36:19   
Katja 271
Oooo... punce, hvala vsaki posebej za čestitke.user posted image

Sej boste vidle kako lepo doživetje je ta NS in kako res lažje zadihaš po tem pregledu. Pa še tisti "takritični" tedni tako odpeketajo mimo. Mislim, da sva se midva oba z bodočim očkom šele sedaj čist zares začela zavedati da bova starša.

Moram pa še jst malo pokomentirat "perečo problematiko" user posted image

Prehrana - jst mislim da telo že samo pove kaj paše oz. škoduje in kaj ne. Se mi zdi veliko bolj pomembno to, da se obremenjujemo s tem, da bomo jedle bogato, svežo hrano, polno vitaminov in mineralov. Bomo naredile več koristi, kot pa če bomo tuhtale česa ne smemo.

Laboratorij - mene je že na prvem pregledu G poslala v laboratorij in nisem rabila bit tešča. Ketrin, ti se kar lepo nafruštkaj preden boš šla od doma. Bi te že posebej opozoril, če bi mogla bit tešča. SinskaT, kako je pa z izvidom v času prehlada pa nimam pojma. Sej te bodo obvestili, če bo kaj narobe. In to že naslednji dan, ko dobijo izvide (vsaj pri moji G je tako).

Oblačila - Tasyo, a boš šla v H&M in C&A v Celju, kjer imajo nosečniške oddelke? Al si iz okolice CE in boš kupila samo večje cifre? No, mene fajn zanima kaj se dobi kej od nosečniških oblačil v CE. Poročaj prosim, pa naj ti vožnja mine brez slabosti!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
27.9.2007 9:49:41   
u04111976
Katja jaz sem iz Celja, v H&M sem bila  12.9., za datum vem, ker se je en dan prej odprl C&A. Takrat sem si kupila nosečniške kavbojke (40 EUR), mel so tudi take športne hlače z žepi-črne, rjave zelene, pol so mel žametne sive hlače in ene tri modele kavbojk, imeli so tudi krila, srajce, tunike in majčke. Se mi je dopadel tudi en puloverček, pa ker še ni dost velik buši, je čudno stal, tak da zgornje dele bom ponosla svoje dokler bo šlo. Razočarana sem bila, ker ni bilo nobenih barv, vse bolj sivo, rjavo, črno in bež.  V C&A nisem bila, ker mi je po dnevu ovoritve prijateljica povedala (je tudi noseča), da ni imela kaj kupit. Lahko pa da imajo zdaj že kaj večjo izbiro. V H&M se kaj od zgornjih delov da kupit kar med ostalimi.

Ko se boš odločila za nakupovanje, bolj vzami kot izlet, saj se včasih zgodi, da ko nekaj iščeš ponavadi ne najdeš. (meni skoraj vedno) Tud H&M ima včasih ful izbire, drugič pa nula. Jaz grem večkrat mal pokukat.

Veliko sreče pri nakupih!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1273
27.9.2007 9:58:12   
Katja 271
u04111976, super si! Hvala za izčrpen odgovor!
To pa res škoda da nimajo kakšnih pisanih oblačil. Zdej čez zimo bo že tako vse turobno, da se paše v kakšne mavrice naštimat user posted image
Bom pa vzela izlet v CE z rezervo, prav. Sej ponavadi je pri meni isto. Najdem takrat, ko najmanj iščem. Sicer sem pa razmišljala, da lahko zdej po NS tudi dušco privežem s kakšnim nakupom za našega piškotka. Čist tko za lušt kakšno dudo ali pa slinček user posted image  Pa tud če bo treba kakih 60 km zato nardit user posted image

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
27.9.2007 10:39:58   
scorpiogirl
Pozdravljene, souser posted image

uf, dobro, da normalno dela ... očitno tistega od "resnično srečne" ni nikjer več, pa še nekaj drugih postov manjka, se mi zdi ...user posted image  ampak vsaj zdaj delauser posted image

jst tud komaj čakam tole NS, da pol brez skrbi kupim kakšno malenkost zauser posted image  sem že včeraj videla ene take lepe zelene žabiceuser posted image  pa medvedka, da ga na šipo v avtu pritrdiš "baby on board"user posted image

aja, mene je tud dala v laboratorij včeraj na pregledu, pa ni nihče rekel, da bi morala bit tešča, tko da pomoje lahko čist normalno jeste, če vam ne rečejo, da ne smeteuser posted image
uf, hlače ... jst jih bom kar na Brezjah kupila ... ena privat šiva kavbojke in dela tudi nosečniške ... tko ne bo težav s probavanjem (ker vem, da tiste, ki mi bodo kje všeč, mi zagotovo ne bodo prav), pa še cena je kar fajna ... mislim, da so ene 32 evrčkovuser posted image  aja, pa ene tri različne načine ima, ni vse samo tista elastika čez trebuh, so tud take za regulirat, če ima katera rajši take.

aja, za seznamček: naslednji GP 7. 11., NS pa 17. 10.
sem se skor prepozno naročila, ker imajo do 17. vse zasedeno, to je pa tud zadnji datum, ko je naša pikica še ne bo prevelikauser posted image  se bo pa spol mogoče tolk boljš videluser posted image

naredite si krasen danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......