|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
24.9.2007 16:08:15   
jazabel
Hojla user posted image !
najprej pozdrav novim user posted image , tebi, Vebo, pa vso srečo in user posted image .

kar pa se ostalih tiče, sploh ne morem verjeti, a se samo jaz redim? res, da nisem niti enkrat bruhala (srečka, pač), ampak vseeno. Grem lepo pridno vsak mesec eno kilo gor, čeprav ne pretiravam s hrano. Sem vege in mi sladko sploh ne paše. Čisto noro mi pa že od vsega začetka diši svež kruh user posted image . Prav tako ne mine dan brez egota in jabolka ter tone zelenjave.

Kar se tiče vitaminov sem na Elevitu in tu so že vsi v paketu skupaj, g. pa mi je predlagal tudi magnesol tablete proti krčem.
Glede strij se bolj ali manj redno mažem (čeprav bi se morale kar pošteno masirati) že dober mesec - najprej se se z Waleo, pa mi je smrdela, zdaj mam pa od eucerin - ta prijetno, nežno diši.
drugače pa utrujenost mineva, edino nočnemu nespanju po odhodu na WC se ne morem upreti.
uživajte

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
24.9.2007 16:11:26   
jazabel
Scorpiogirl - glede kostanja ni panike, samo ne pretiravaj, da te bo preveč buši bolel in da ne boš preveč napihnjena.

(odgovor članu jazabel)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
24.9.2007 17:08:42   
Jo@n
Pozdravljene aprilčice!
sinskaT, kot kaže si na NS za mano, jaz imam uro 18.15, sem pa naročena pri Pušenjaku. Se že veselim pregleda. Če se srečamo, me pocukaj za rokav!

Drugače sem OK, veselim se pregleda naslednji teden, ko me čaka nekakšen mini sistematski s plusi in minusi, upam da bo tudi UZ, da bom še jaz imela kaj od pregleda... user posted image

Mene popoldne in zvečer še vedno zdeluje utrujenost, od ostalih težav sta tu še nočno lulanje in boleč križ. Ima katera kakšen nasvet za križ, trenutno poizkušam s trdoto ležišča, pa se kot kaže nobena varianta ne obnese. Še najbolje je vstati..

Slabosti me bodo kot kaže obšle...

Držite se, pazite na pikice!

(odgovor članu jazabel)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
24.9.2007 17:20:05   
zolika
Ojla dekleta....tudi mi smo preživeli en lep jesenski vikend! user posted image

Scorpiogirl  - glede kostanjev...jaz sem jih v soboto jedla - pa nisem občutila nobenih "napak" če smem tako reči...žal se jim nisem mogla upret - tako kot se ne morem upret zlatim kroglicam v juhi! user posted image user posted image user posted image

Mislim pa da ni nič narobe če ji ješ! Ali pač? ne da bi vedela!

Počasi se pripravljam na pregled 2.okt - a še prej me čaka odhod v laboratorij ( GROZA!!!! ) ne maram igle! user posted image

Pa bo že - ampak v četrtek bom mogla tud it v laboratorij - saj grem na pregled za šiht! To bo šlo krvi...user posted image  Kolik je ni šlo do zdaj!

Lepo bodite!

aja, v petek sem si kupila v CE dvoje nosečniških hlač - ene v H&M druge v C&A! user posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
24.9.2007 19:20:34   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  čvekice moje, sem vas komaj prebrala.
Jutri bom porihtala sezname, ko pridem s pregleda! user posted image
Zdaj grem pod tuš, pa bušija masirat (AVENT Moisturising Light Oil) user posted image  fino diši, pa ni nič mastno user posted image

user posted image  user posted image  user posted image
vebo - žal mi je...sedaj vaju čuva user posted image  Se že veselim, ko se nam oglasiš z veselo novico... user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
24.9.2007 20:01:34   
5erca04
Draga,nič se ne sekiraj, če vstran pogledaš še igle čutiš ne, tako so bili v MB nežni, pa sem ful boječka. Jaz pa jutri na nuhalno res me zanima kak bo. Upam da ste aprilčice pridne,mi imamo trgatve jaz pa tam samo sedim in jim prvič zavidam dela. Upam da mi bodo jutri rekli da več ni rizično oin da je vse ok,čeprav vem da je mala možnost. Bom pač potrpela in zato imela zdravega otroka.user posted image Lep pozdrav vsem

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
24.9.2007 20:34:11   
kekec in mojca
Spet se oglašam po vikendu slabosti, saj niti za računalnik nisem mogla sesti. Obupno je bilo, pa tako sem se veselila, da je že vse za mano...

Komaj komaj čakam, da se začne drugo trimesečje, ko bomo baje polne energije... user posted image  Ker te mi zadnje čase obupno primanjkuje. Upam, da bom potem sposobna pisat še kaj pozitivnega, ker se mi zdi, da v tej temi samo še jamram...

Vebo... zal mi je za tvojo nosečnost. Vsaj z naslednjim ciklusom ti ni treba čakati...

(odgovor članu 5erca04)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
24.9.2007 20:36:48   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: tosja(AVENT Moisturising Light Oil) user posted image  fino diši, pa ni nič mastno user posted image

A si sigurna, da diši? user posted image  Baje imamo nosečnice nek poseben dar za to, da najdemo tisto, kar diši - ampak samo nam, ostalim baje smrdi do amena.

Vsaj moj mož tako pravi... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
24.9.2007 20:51:47   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

IZVIRNO SPOROČILO: tosja(AVENT Moisturising Light Oil) user posted image  fino diši, pa ni nič mastno user posted image

A si sigurna, da diši? user posted image  Baje imamo nosečnice nek poseben dar za to, da najdemo tisto, kar diši - ampak samo nam, ostalim baje smrdi do amena.

Vsaj moj mož tako pravi... user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  s tem bi se pa moj dragi tud sigurno strinjaluser posted image  user posted image
ker meni krema od DM pa olje ful lepo dišita ... mojemu pa fulllllllllll smrditauser posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
24.9.2007 20:55:53   
kekec in mojca
Moram za zadnje tri dni nekaj nadoknadit, pa boste dobile kar tri poste zaporedoma. user posted image

Zdaj pa vprašanje - ali tudi vas mučijo hormoni - v smislu jokanja?

Jaz se jočem za vsako stvar: poplave in žrtve, slikice doječkov, slab dan v službi, pa zato ker mi Kekec reče "jaz mam tebe tud jad, mamiiiiiiii!"; ker je (spet) rdeča luč na semaforju; pa ker ne morem posesat po stanovanju in ker mi je nonstop slabo...

Obupno... obupno! V prvi nosečnosti me ni tako hudo mantralo!

Neposredna povezava do sporočila: 1185
24.9.2007 20:59:41   
kekec in mojca
[/quote]
user posted image  user posted image  s tem bi se pa moj dragi tud sigurno strinjaluser posted image  user posted image
ker meni krema od DM pa olje ful lepo dišita ... mojemu pa fulllllllllll smrditauser posted image
[/quote]

Ti bi mogla videt mojega moža, ko gre se gre za mano tuširat!!! Kar kurjo kožo dobi, ker NE MORE vohat šampona, ki ga edino lahko uporabljam, saj ima kolikor tolikor dober vonj. Je pa to šampon od velede "s prijetnim vonjem po limonah". user posted image

No, pa imam spet razlog, da imam solzne oči!

Neposredna povezava do sporočila: 1186
24.9.2007 21:44:18   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Moram za zadnje tri dni nekaj nadoknadit, pa boste dobile kar tri poste zaporedoma. user posted image

Zdaj pa vprašanje - ali tudi vas mučijo hormoni - v smislu jokanja?

Jaz se jočem za vsako stvar: poplave in žrtve, slikice doječkov, slab dan v službi, pa zato ker mi Kekec reče "jaz mam tebe tud jad, mamiiiiiiii!"; ker je (spet) rdeča luč na semaforju; pa ker ne morem posesat po stanovanju in ker mi je nonstop slabo...

Obupno... obupno! V prvi nosečnosti me ni tako hudo mantralo!

jst se zares jočem ne ... razen poplave so me res prizadele, da sem tudi zajokala, ker imam starše in ogromen del družine v Železnikih.
mi pa večkrat gre za kakšno malenkost na jokuser posted image  sploh slikce otrok so take pa kakšni cmeravi filmi ... včasih (baje) ful kompliciram za kakšno stvar pa kaj me grozno motiuser posted image  so baje za vse to krivi hormoniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1187
24.9.2007 22:07:59   
Srčekgirll
Ojla! Po dolgem času se vam spet javljam. Najprej bi prosila tosja, če mi lahko na seznamu popraviš, kr sm takrat se malce zmotila, pa še nekaj bi dodala.
Srčekgirll (24
let) PDP
(namesto 27.4.) 25.4.08, NS 12.10.07, Postojna
HVALAuser posted image user posted image user posted image
Pa drgač punce, kako preživljate svojouser posted image ? Jst jo zaenkrat ODLIČNOuser posted image . Nič user posted image nimam, v službo še vedno hodim, čeprou sm mislna it kr že na bolniško, pa sm se premislna. Zdej me v službi kr mal crkljajo, user posted image ful mi pomagajo in pazjo, da ne dvigujem kaj težkega ipd.user posted image
No, fajn bodite še naprej pa se še kej oglasim.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA - PA

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 1188
25.9.2007 7:28:49   
kekec in mojca
Srčekgirl, si ti ena srečka nosečka!  Želim ti tako lepo nosečnost še naprej.

Drugače pa je danes začetek mojega 12. tedna... user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
25.9.2007 9:10:35   
Ketrin
Jutro damice!

Kako smo?! Jaz sem včeraj zaspala že ob 20....in sem spala do zjutraj! Ko malo dete! user posted image user posted image  Lubi je reku, da bo sigurno fant, ker tolk spi in je lenčina (tolk kolkr zdej spim, nisem splala vse svoje življenje skup user posted image ). Ampak smo že v 2. tromesečju in zdaj bo baje vse šlo na bolje! user posted image

Joj, kekec in mojca! Jaz tudi jokam. Jokam ko gledam film, jokam v službi, jokam ker sem lačna, jokam ko lubija ni doma, jokam kadar se vrne.... Jokam kar tko za brez veze, ampak ne morem se zadržat....  No sej ne jokam v potokih, ampak mam pa solzne učke.... user posted image  Jap, kaj nam delajo hormoni...

Drugače pa je mene tudi začel križ grozno bolet in kolena tudi. Pa se lubi heca in pravi, da nimam še nič trebuha, da bi me dol tiščalo...kaj šele bo! user posted image

Tosja, srečno!!!! Javi se!!!!  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1190
25.9.2007 9:41:19   
maja24-2
Dobro jutro
Pri nas še nimamo sončka, ko pa bo pa letim hitro na en sprehod, mi je včeri lubi reku da sem tako kot bi mela plučnico ampak men se res ne da it ven sama.

Sedaj pa nekaj za tiste ki ste zaprte, jaz sem ful zaprta sej grem sicer vsak dan, sam težko pa še ne vem kako je z napenjanjem na WC ali lahko kaj škodim user posted image  Zanima pa me ali vam kaj pomaga donat in koliko ga spijete. Mene resnično že čisto vse napenja, da je groza sedaj tud jabolka ne morem več pojest k vsi okrog neme dol popadajouser posted image

Kar se pa tiče bolečine v križu pa ni kaj dosti  za pomagat saj pri meni je bilo tako v 1. nosečnosti in mi  ni pomagala ne masaža ne kremce skratka sem jo morala v zakup vzet.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
25.9.2007 9:52:05   
sasy20
Jutro!

user posted image  sem zdej pisala ful dolgo pa mi je vse skupaj vn vrglo.....
Joj punce jaz se vsak jutr tako lačna zbudim da je joj....v prvih tednih nosečnosti nisem mogla nič jest zaradi user posted image  zdej pa imam ful apetit...no sej se že vidi da sem pridelala 1 kg.
Glede zaprtosti se je meni sedaj ustalilo, ker  popijem 2 dcl Donata in nimam več težav, me pa tudi vsaka stvar napenja in potem... user posted image

Srečno vsem ki imate danes NS ali GP, poročajte o veselih novicah.
Uživajte papa

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
25.9.2007 10:09:28   
maja24-2
Še nekaj a že razmišljate o imenih vaših user posted image  
ker bo pri nas spet kriza če bo user posted image  sva se za Laro odločila čisto na koncu, za fantka nama pa nikoli ni bil problem skupaj izbrati imena in tud sedaj za fantla nebi bil probem, in če bo user posted image bo LAN za punčko bi jaz imela LUNO pa je moj čist proti, pol pa še Lara pride iz vrtca in reče mami a veš kateri znakec sem LUNA jupi in pol moj no a vidš da to ne gre..............
Men je pa sedaj to ime tako všeč
Se pa kar malo žrem ker zadnjič nisem vprašala kaj je. No bomo pa danes teden če ne bo popkovine mel med nogicam, ker Lara je imela celo nosečnost popkovino med nogicam tako da smo zvedli šele v 32 t da bouser posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
25.9.2007 10:17:55   
sinskaT
Dobro jutro!
Oglaša se vam prehlajena user posted image , ki se smili sama sebi zaradi tega, pa hkrati joče od sreče, da je vidla živahno bitjece, ki ga nosi pod user posted image . Tako, da se pridružujem tistim srečkam nosečkam, ki so ful čustvene. Zdaj me pa kar skrbi, ker se tako slabo počutim, sicer je vročina glih 37 st. C, pa grlo me boli, iz  nosa mal teče. Ti šment no, upam, da ne bo nič vplivalo na našega pikolinota. Kaj pa ve mislite? NilLe - kako rešujete pri vas prehlade?

Jo@n - potlej pa res drži moja ura (tudi Simvir pravi, da je naročena ob 20h) in se mogoče celo res vidive user posted image . In Srčekgirll, midve bova pa mogoče poklepetale v Postojni, glee na to, da imaš PDP en dan pred mano.

Glede zaprtosti - moram potrkat na les ampak se mi zdi, da imam še boljšo prebavo kot prej. Mogoče pomaga, da sem doma, hodim na sprehode in jem bolj zdravo hrano - baje pa res pomaga, če se dober premigaš, da te kr požene na WC user posted image .

Takole, nazaj pod dekico, pa čajčka pit, ve pa lepo uživajte in držim pesti za vse, ki boste imele te dni NS!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
25.9.2007 10:22:36   
cebelca27
Dobro jutro čvekice!

Najprej ful hvala za vse informacije o kremicah, bo treba nekaj kupit.
Gregica74 nisem iz Primorske, sm iz okolice Lj., ampak moj možiček dela v farmaciji in pozna v Izoli ginekologe, pa sva se pogovarjala da bi bilo fajn če bi rodila tam. Nisem pa 100%. Ampak kje je še to....user posted image ?
Zdaj komaj čakam naslednji GP in nuhalno, da zopet vidim pikico in user posted image !

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
25.9.2007 10:33:15   
NiLe
Jutro čvekice,

kako ste pridne user posted image . Vsem novim srečkam user posted image  ena lepa dobrodošlica in vsem tistim, ki imate v teh dneh preglede in NS - dobro opravite in poročajte user posted image

SinskaT: hmm, kako se spravim nad prehlade? Veliko čaja, za boleče grlo grgraj žajbljov čaj (sicer je user posted image  , ampak pomaga), jaz zjutraj pojem eno veliko žlico medu, zmešan z limoninim sokom, za nos pa čim več fiziološke raztopine ali pa sterimar (čim večkrat na dan), pa vitaminčki: limone, kivi, pomaranče ... Če imaš možnost ležati, pa le počivaj in naredi kakšen kratek sprehod na sončku. Meni je malo težje, ker hodim v službo, pa popoldne sem čist fuč, tako da se tudi odpočiti ne utegnem. No, če se bo stanje poslabšalo, bom pa vzela kakšen dan bolniške, da pridem k sebi.

Zaprtost: donat na tešče, lanena semena namočena v jogurt, suhe slive namočene v vodo. Zadnjič mi je ena kolegica omenila, da je vsako jutro pojedla en jogurt ACTIVIA in po 7 dneh se jih prebava čudežno uredila.

Še nekaj o čustvenosti oz. divjanju hormonov: jaz sem že po naravi bolj čustvena, sedaj pa mi vsaka malenkost orosi učke in sem res ena cmerica.

Lep dan ... za jutri je že napovedan dež, zato izkoristite sonček user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
25.9.2007 10:50:18   
barby78
Ojla aprilčice!
Pa mi je le uspelo spet zalaufat računalnik.sedaj smo pa že čisto pr koncu,s to našo prenovo.hvala bogu.
ste tolk napisale,da sem komaj uspela prebrat.jaz sem ravno prišla s komisije,glede bolniške in so mi jo padaljšali še za 1 mesec.priznam,da mi kar paše.komaj čakam na pregled v ponedeljek.pa še NS bo kmalu.se že ful veselim da bom videla našo pikico.
kako pa ste kaj ve?

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
25.9.2007 11:34:12   
tasyo
Ej, punce!
Danes sem pa med poznimi - za spremembo sem mal potegnila s spancem, ker je bila noč zelooo dolga. Včeraj popoldan mi je bilo grozno slabo, pa ne vem, če je bil kriv kostanj, ki sem ga jedla ali kaj drugega... Pa še prehladila sem se, tako da ne morem dihati skozi nos in sem se zbujala s suhim grlom, potem sem morala na WC, potem smrkanje - skratka, groza. Pa še nekaj me črviči, tako da me malo strah grabi, da ne bi bilo kaj narobe! Sej sem optimist, da bo vse super, glede na moje očutje se mora pikolinotu prav fino godit...

Prebava - jaz spijem 2 dl donata na tešče, pa včasih pomaga, drugič prav nič. Sadja razen borovnic niti pod razno ne morem jesti, ker mi je po njem slabo, jogurtov ne prenesem... In tako se borim z zaprtostjo ter se tolažim, da bo vse minilo...

Čustvenost - pred nekaj dnevi sem gledala en v bistvu mal brezvezen film, ko je prišel moj dragi domov - in tako jokala, da je bil prepričan, da se je zgodilo nekaj groznega... Hitro me kaj spravi iz tira in dobim solzne učke...

O imenih pa nekaj intenzivno še ne razmišljamo, vendar sva v globalu že dolgo časa odločena za fantka, za punčko pa še ne. ampak o tem potem, ko bova vedela, kaj nam bo prinesel april!

Zdaj grem pa še malo počivat, sem danes takooo utrujena! Pozdravček in božajte svoje trebuščke!

Vsem, ki imate danes GP ali NS pa user posted image !!! Tosja, sporoči!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
25.9.2007 11:47:14   
Ketrin
O, punce, danes smo se pa skoraj vse zvrstile tukaj gor! user posted image user posted image

No, potem smo očitno vse na istem...s čustvi in prebavo in slabostmi.... Potem je že vse OK, če vse (skoraj) isto doživljamo. Se mi zdi, da smo postale prave čveke, prava taka družinica tule gor...Jaz prav ne morem, da vsaj enkrat na dan ne pogledam kaj se vam kaj godi....Kok lepo! No pa so spet solzne učke! user posted image user posted image

Punce, dajte se zdaj merkat s temile prehladi, da ne bo kaj narobe... Okoli mene tudi vsi smrkajo in kihajo, ampak jaz se pa filam z vitamini ko nora... Bom kaml začela pomaranče in grejfrute lulat in kakat. user posted image user posted image  Zdajle je res butasto obdobje, kurijo še ne (vsaj pri nas) in notr je mraz ko user posted image ! Tko da ... preventivno vitaminčke papat, da bodo naši user posted image  čili in zdravi, me pa tudi... Zdaj se bo že začel buši poznat, vsak dan bolj. Pa vsak dan smo bolj stran temle nevarnostim ss! user posted image user posted image user posted image  Še NS damo vse čez in to je to...potem uživamo in lahko že  ogledujemo ali pa kupimo kake copatke! user posted image user posted image user posted image

Sem prov prosti spis napisala.... Zdaj grem pa papat tunin toast! Mljask! user posted image user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
25.9.2007 12:10:35   
u04111976
oooo pozdravljene, danes ste pa res pridne!!user posted image  Tudi jaz vas obvezno vsak dan preberem. Lepo da smo vse na istem z jokom, ker tudi mene moj včasih malo postran gleda. Pa je fajni, proba razumet! Morem povedat, da je šele zdaj prišlo za njim, da bo očka. Se mi že malo buši pozna, pa me gleda zvečer od strani, pa večkrat reče: kaj bomo imeli še dojenčka!!!???user posted image  

Vse ki imate prehlade, čuvajte se, počivajte, čajčke pijte, za grlo kakšen pržgan cuker(to je delala naša oma). Pa obvezno naj vas doma cartlajo!!!

Tiste ki imate v teh dneh GP ali NS, fino da bote vidle user posted image , pa javite kaj.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......