NiLe
|
Jutro čvekice, kako ste pridne . Vsem novim srečkam ena lepa dobrodošlica in vsem tistim, ki imate v teh dneh preglede in NS - dobro opravite in poročajte SinskaT: hmm, kako se spravim nad prehlade? Veliko čaja, za boleče grlo grgraj žajbljov čaj (sicer je , ampak pomaga), jaz zjutraj pojem eno veliko žlico medu, zmešan z limoninim sokom, za nos pa čim več fiziološke raztopine ali pa sterimar (čim večkrat na dan), pa vitaminčki: limone, kivi, pomaranče ... Če imaš možnost ležati, pa le počivaj in naredi kakšen kratek sprehod na sončku. Meni je malo težje, ker hodim v službo, pa popoldne sem čist fuč, tako da se tudi odpočiti ne utegnem. No, če se bo stanje poslabšalo, bom pa vzela kakšen dan bolniške, da pridem k sebi. Zaprtost: donat na tešče, lanena semena namočena v jogurt, suhe slive namočene v vodo. Zadnjič mi je ena kolegica omenila, da je vsako jutro pojedla en jogurt ACTIVIA in po 7 dneh se jih prebava čudežno uredila. Še nekaj o čustvenosti oz. divjanju hormonov: jaz sem že po naravi bolj čustvena, sedaj pa mi vsaka malenkost orosi učke in sem res ena cmerica. Lep dan ... za jutri je že napovedan dež, zato izkoristite sonček