malamalinca
|
Aprilčice, lepo pozdravljene, danes je lep dan, a ne? Upam, da se bo še otoplilo za nekaj stopinj. Jaz sem ugotovila, da mi rata slabo šele po zajtrku, torej, dokler dopoldne ne jem je ok, čim pa kej pojem mi pa rata slabo.Glede na mojih že začetnih preveč kil, bi bilo mogoče kar dobro, da tudi jaz hrane videt ne bi mogla nekaj časa.No, ampak sem si obljubila, da se s kilami ne bom obremenjevala, bom že po porodu hujšala, tako kot vedno. V prvi nosečnosti sem se zredila 20, v drugi 16 in če bi šlo z istim trendom naprej, bi se zdej mogla zredit za 12....ampak v to ne verjamem, saj imam po 8 tednih že +4 kg.Sploh ne vem od česa, saj ne jem sladkarij in nič več pravzaprav ne jem, kot prej, pa se kar redim.Trebuh imam pa tako napihnjen, kot da bom šla prav kmalu rodit. Vesnyca, rada bi ti povedala, da občudujem tvojo voljo in optimizem, po vsem tem kar se ti je zgodilo.Želim si, da se boš večkrat oglasila, saj me tvoji pluski spravljajo v boljše psihično stanje. Ena je vprašala, kako se razumemo s partnerji, odkar smo noseče? Jaz se ne ravno bleščeče, moram priznat, da mi gre na živce to, da če karkoli pojamram (ali da mi je slabo, ali da sem zaspana...) mi vedno reče, da prov hočem imeti vse nosečniške tegobe in da pretiravam. Je pa tudi res, da pričakujeva že tretjega otroka in take evforije, navkljub izrednemu veselju, kot je bila pri prvem, ni več