|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
12.9.2007 8:49:55   
u04111976
Tasyo, meni ni bilo treba na tešče, sem imela pregled šele ob 14.00, tak da kar kaj pojej. 

Sem pozabla povedat, da sem kupila kavbojke v H&M, sem zelooo navdušena!

Dobila sem že materinsko knjižico (zastonj) in mi je že vse vpisala, tudi prvi ultrazvočni pregled, tak da se mi ful čudn zdi, da jo nekatere dobite šele kasneje.

Naslednji GP 10.10., imam pa že datum v januarju, ker moram dobiti inekcijo RHogam-a, to je za tiste mamice katere so RH-.

Takole, zdaj pa čez tri tedne NS!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 876
12.9.2007 8:56:31   
Ketrin
Dobro jutro mačke!

Danes ste pa vse zgodnje!! Je lep, energičen in optimističen dan, ne!? user posted image

Sem vesela za vse srček, ki ste jih včeraj videle in slišale. In dobrodošle vse "nove" aprilčice...... To bo res prava gužva! user posted image user posted image

Pa še marčevke smo prehitele s čvekanjem.... BRAVO!!! user posted image

No, meni je bilo včeraj cel dan slabo, bruhala pa sem samo zjutraj. Tko da sem celo popoldne, ko sem prišla iz službe samo spala in zvečer in celo noč spet spala.... user posted image  Danes pa sem super! Zaenkrat!

Katja, kok super, in kok fensi, da si se kr prek spleta prijavila na NS! Ful dobr!!! Kako res čas hitro beži... še malo pa bomo že 3 mesece brez user posted image !!! user posted image user posted image

Punce moje, uživajte!

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 877
12.9.2007 9:01:26   
sasy20
Dobro jutro!

Vidim da ste danes že kar pridneuser posted image  jaz sem še malo zaspana...joj zdej ko ne hodim v službo sem postala tako lenauser posted image  ampak imam jutri izpit tko da se moram danes še ful učit.

Jaz sem bila na odvzemu krvi ob 12 in nisem bila tešča, so mi pa rekli da izvide pošljejo moji G. To sem naredila prejšnji četrtek tako, da če bi bilo kaj narobe predvidevam da bi me G že poklicala?? Kaj mislite??

Joj tak lep dan jaz moram pa za knjige user posted image  . Lepo se imejte papa

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 878
12.9.2007 9:28:46   
barby78
Morgen aprilčice!
Pa je pred nami spet en lep in prijetno topel danuser posted image .vsaj upam,da bo vreme zdržalo.najprej se moram zahvaliti Gregici 74,ki je na 34. strani dala tolk enih super linkov,da sem se jaz kar odločila da gremo v Italijo po avto za našo pikico.imajo res super izbiro,tolk enih krasnih stvari,da bi najraje kar zdajle šla.ma me včasih tak mika,da bi kar začela kupovat stvari,pa se mi zdi še malce prehitro.pa ve,že kaj kupujete?
ja,jaz si bom tud morala počasi po nove hlače.aja,u04111976 ti si rekla da si si jih kupila v H&M.kakšne so pa kaj cene?en velik pozdrav vsem bodočim mamicam.pa-pauser posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 879
12.9.2007 9:32:12   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. - GP 03.10. NS 19.09. 

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. - GP 18.09.
NS 25.09 Izola 

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 16.10. NS 24.09. CE

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04.

user posted image   tejka**: PDP 07.04.

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 12.09. LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 05.10. NS 18.09. Feldbach, MB 

user posted image   Majček28: PDP 10.04. NS 02.10.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 25.10. NS 26.09.

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   barby78: PDP 13.04. - GP 01.10.  NS 04.10.

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04.  - GP 16.10.  NS 04.10.   LJ

user posted image    MARUŠKA 28 (28 let): PDP 15.04.

user posted image   maja24-2: user posted image  PDP15.04. - GP 18.09.

user posted image   kekec in mojca: PDP 15.04. SG

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. NS 04.10.

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 16.04. - GP 11.10.  NS 03.10.  LJ 

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 16.04. - GP 28.09NS 02.10. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 16.04. - GP 03.10.
 NS 28.09.   LJ

user posted image   u04111976: user posted image  user posted image   user posted image  PDP 16.04. - GP 10.10.
NS 04.10. CE

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 16.04.

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04.

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS 10.10.

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04. - GP 08.10.  CE

user posted image   zolika: PDP 20.04.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04. NS 15.10.

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. -  GP 12.09.

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS 10.10. PO

user posted image   malamalinca (33let): PDP 21.04.

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. -  GP 01.10.

user posted image   KatyMM: user posted image  PDP 24.04.- GP 12.09.

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04.

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 02.10.

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   sinskaT: PDP 27.04. - GP 21.09.

user posted image   Srčekgirll: PDP 27.04. - GP 11.09. NS 12.10.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 28.04. - GP 17.09.

user posted image   malecka24: PDP29.04. - GP 12.09. PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04.

user posted image   vebo: PDP 30.04.

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image  PDP... - GP 10.09.

user posted image   nikica18: PDP... - GP 18.09.

user posted image   leni5: user posted image  PDP...  - GP 12.09.

user posted image   eminak: PDP...

user posted image   modrookica: GP 26.09.  NS 20.09.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
50 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    

Majček28 - dobrodošla 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

]

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 880
12.9.2007 9:33:42   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

12.09.2007 - GP

user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   

user posted image   simvir  user posted image

user posted image   tasyo  user posted image

user posted image   KatyMM  user posted image

user posted image   malecka24  user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 881
12.9.2007 9:36:14   
tosja
user posted image user posted image user posted image   NUHALNA SVETLINA - september   user posted image user posted image user posted image

18.09. tosja

19.09. matejka..

20.09. modrookica

24.09. aisha84

25.09. tejč29

26.09. Katja271

28.09. NiLe

user posted image user posted image user posted image    NUHALNA SVETLINA - oktober   user posted image user posted image user posted image

02.10 sasy20, Majček28

03.10. Ketrin

04.10. barby78, sky77, Tejcha, u04111976

10.10. mišeka, gregica74

12.10. Srčekgirll

15.10. matejchykam

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 882
12.9.2007 9:41:06   
sinskaT
Pozdravljene, aprilčice!
Prav rada bi z vami klepetala o pregledih in nuhalni, ko pa sem "tazadnja" na seznamu (za GP) in nimam kaj za povedat. Vseeno vas spremljam in držim pestke za vse! Drugače ste mi svetovale naj grem kar samoplačniško prej na pregled, pa sva se z user posted image kar  odločla, da če bo vse ok, bova malo pikico kar pustla na miru, naj se lepo rihta svojo sobico za naslednjih nekja mesecev user posted image , ko bo čas ga bova pa že malo pogledala, če je priden. Čisto sem presrečna, da je moj lubi tako zainteresiran in me razvaja 100/h. Ja, kaj čmo najin prvi baby, zelo zelo zaželjen.

Dajte se malo razpisat, kako se je spremenil vajin odnos odkar ste noseče (tudi tiste, ki že imate sončke doma), ali so same pozitivne spremembem kakšne težave...

Aprilčice rulajo! user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 883
12.9.2007 9:42:13   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: u04111976

Sem pozabla povedat, da sem kupila kavbojke v H&M, sem zelooo navdušena!

user posted image  user posted image  user posted image  Jaz pa dve tuniki! Kolk si dala za kavbojke. Jaz  nisem kupovala na user posted image  oddelku. Pa 15 EUR  za tuniko se mi zdi mal. Sem včeraj paradirala v njih user posted image  pa je bil  user posted image  tok navdušen. Bušija pa res ne morem več skrit user posted image
Bom zvečer probala slikco prlimat user posted image

Uživajteeeeeeeeeeeeeeeeee, jaz grem na en čaj in čvek, se beremo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 884
12.9.2007 9:47:31   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Aprilčice rulajo! user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  saj vem, da sem tečna user posted image  user posted image  user posted image  

Sam na kratko gledee najinega odnosa: mi2 živiva od
07. avgusta nekje nad oblaki... user posted image  tud na user posted image  sva čakala dolgo...in ko sva skor štartala z OPBM,
se je zgodil najin čudež user posted image

Veselje, veselje...na vsakem koraku, v vsaki besedi...

Če strnem: Srečna sva, kot še nikol!
Zdaj pa res šibam na čaj. user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 885
12.9.2007 10:09:33   
Ketrin
Pa Tosja, ti si res ena energijska bomba! user posted image user posted image

Glede najinega odnosa: midva sva skoz srečna!! Zdaj pa še toliko bolj!!!! V glavenm mi je dolg vsak trenutek ko nisem z user posted image , sploh ta teden ko je v CE na sejmu cele dneve..... user posted image  Ampak ga zvečer komaj čakam!!!

Skratka drugi pravijo, da nama je poroka obema dobor dela, ker oba žariva in dobr zgledava... user posted image user posted image  Poročila sva se namreč 7.7.07 user posted image user posted image

Drugače pa punce, mene zanima, če ste se ve kaj spremenile?! Men se zdi, da sem zdaj od kar sem nosečka kr bolj direktna in če mi kej ne paše, al pa če se mi kaj ne da, to tudi povem.... Prej pa sem se skoz vsem prilagajala... No, moja mami bi rekla: skrajni čas! user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 886
12.9.2007 10:11:24   
Ketrin
Aja, sem pozabila povedat, da se strinjam z Barby in se zahvaljujem Gregici 74!

Mi bomo šli tudi v ITA po voziček, sem si ga pa že izbrala, samo še v živo ga moram it pogledat..... Mnjammmm komi čakam! user posted image

Zdej grem pa delat! user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 887
12.9.2007 11:09:24   
malamalinca
Aprilčice, lepo pozdravljene,
danes je lep dan, a ne? Upam, da se bo še otoplilo za nekaj stopinj.
Jaz sem ugotovila, da mi rata slabo šele po zajtrku, torej, dokler dopoldne ne jem je ok, čim pa kej pojem mi pa rata slabo.Glede na mojih že začetnih preveč kil, bi bilo mogoče kar dobro, da tudi jaz hrane videt ne bi mogla nekaj časa.No, ampak sem si obljubila, da se s kilami ne bom obremenjevala, bom že po porodu hujšala, tako kot vedno.
V prvi nosečnosti sem se zredila 20, v drugi 16 in če bi šlo z istim trendom naprej, bi se zdej mogla zredit za 12....ampak v to ne verjamem, saj imam po 8 tednih že +4 kg.Sploh ne vem od česa, saj ne jem sladkarij in nič več pravzaprav ne jem, kot prej, pa se kar redim.Trebuh imam pa tako napihnjen, kot da bom šla prav kmalu rodit.

Vesnyca, rada bi ti povedala, da občudujem tvojo voljo in optimizem, po vsem tem kar se ti je zgodilo.Želim si, da se boš večkrat oglasila, saj me tvoji pluski spravljajo v boljše psihično stanje.

Ena je vprašala, kako se razumemo s partnerji, odkar smo noseče?
Jaz se ne ravno bleščeče, moram priznat, da mi gre na živce to, da če karkoli pojamram (ali da mi je slabo, ali da sem zaspana...) mi vedno reče, da prov hočem imeti vse nosečniške tegobe in da pretiravam.

Je pa tudi res, da pričakujeva že tretjega otroka in take evforije, navkljub izrednemu veselju, kot je bila pri prvem, ni več

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 888
12.9.2007 11:15:03   
zolika
ojla dekleta....sem si kr nekaj časa vzela, da sem vse prebrala - sem pa vidla na seznamu, da sem sporočila napačen PDP in sicer imam PDP 24.4. 08 ! user posted image  TOSYA - lahko poprviš prosim! Zlata si...sicer pa imam naslednji pregled 2.10. a še prej me čaka obisk v laboratoriju, ki ga imam 1.10. kri in voda bosta tekli...testirali me bodo še za tokso - ali sem jo  že prebolela v otroštvu ( UPAM)
Mi je pa rekla, da izvide kr k zdravniku pošljejo - pa ni mi potreba bit na tešče - naj normalno jem mi je še rekla! Tako, da... sicer pa glede na to, da grem v laboratorij ob 15h - bi do takrat že umrla od lakote!user posted image user posted image user posted image

Sem pa tudi sama preverila linke, ki so bili na RRju za vozičke - vam moram rečt - da so zanimive ponudbe! Sicer pa preverite še na www.kika.at - imajo tudi lepe! Naš bo zagotovo imel velike kole user posted image  ! In ročaj se bo dal premikat  naprej in nazaj! To so moje zahteve! Mi je pa tud od HARTANA všeč - kot sem že rekla... user posted image  sicer pa IMAMO ŠE ČAS!

Nič...bodisi dovolj!

lp

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 889
12.9.2007 11:26:57   
Ketrin
Hej punce, spet jaz!
Danes mi je mal dolgčas....še dobro da vas imam! user posted image

No, jaz sem si izbrala tale voziček.... Kaj pravite?
http://www.culladelbimbo.it/dettaglio.asp?art=6150

Hihihih!user posted image user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 890
12.9.2007 11:35:19   
Majček28
ojla, nosečke user posted image , upam da ste danes vse kot sonček!

Moram rečt, da tud sama nimam kakšnih problemog glede slabosti in vonjav. Je pa res, da se moj želoček vsak dan posebaj odloč kaj mu paše in kaj ne user posted image  Že samo pogled je dovolj, da vem česa ne bom in kaj bom!!

Imam pa obdobje, ko mi kronično primanjkuje energije. Ob vsaki priliki izkoristim, da se kam usedem al pa mal uležem. Doma imava 18 stopnic in vsakič se ki zdi, da sem osvojila Triglav user posted image
Baje, da bo kmalu boljš in da nas bo razganjal od samega presežka pozitivne energije, komaj čakam!!!

Tosja, vidim da si zelo ažurna, pridna, pridna user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 891
12.9.2007 12:13:51   
sinskaT
Ketrin, midva sva se poročila 30.6.2007 in se kar strinjam s tabo, da vsi pohvalijo kako se zdaj dobro drživa. Fino fajn, ko si tako na frišno poročen, pa še medeni tedni kar trajajo in trajajouser posted image . Da ne omenjam, kako sva v devetih nebesih, ker nama je tako hitro ratal naredit našega sončka-bonbončka.

Drugače pa verjamem, da je drugače, ko pričakuješ drugega, tretjega, itd. otroka, si bolj skuliran. Vidim pri mojih starejših sestrah. No, bomo vidli kako bo, ko pridemo do tamuser posted image .

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 892
12.9.2007 12:36:13   
moon
Zdravo aprilčice.
Se vam pridružim s svojo zgodbo če vam je prav.
PDP imam 25.04.08. Maja sem imela čiščenje v 11 tednu.
To je moja, se pravi trejta nosečnost, ker imam doma 2 letno sončico.
Prvi pregled sem imela 04.09 zaradi krvavitve. Na UZ so ugotovili, da imam majhen hematom. Predpisali počivanje, Dabreston in Buscopan. Kljub temu pijem samo MG tablete. Po 1 tedenskem počivanju že dva dni ne krvavim. Čakam na UZ 19.09. Upam, da bom z vami vse do aprila.user posted image

pa lep sončen dan

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 893
12.9.2007 12:40:45   
maja24-2
ojla punce
Končno se javljam user posted image mi je tipkovnica zaštekala tako da sem vas samo brala.
Danes sem se maročila na NS pri dr. Strah datum 4. 10. 07
Drugače pa komaj čakam torek in uz.
Ne vrjamem pa da se bo pri nas na nuhalni že videl spol saj smo pri Lari videli kaj bo šele v 30 t user posted image
Počutje super me pa po vsaki hrani boli zgaga, buši pa veselo rasteuser posted image
Lep sončen dan

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 894
12.9.2007 13:23:58   
simvir
Hojla!

Danes ste pa res pridne s pisanjem.
No jaz sem nazaj s pregleda. Videla sem svojega dojenčka user posted image user posted image (sploh ni več pikica - no vsaj meni se je tako zdelo ko je bil povečan), kako se premika in daje rokice v usta. To so res tako lepi trenutki, kar ves čas bi ga gledala. Velik je 3,2 mm - menda ravno prav za starost 10t. Dobila sem slikico user posted image  - sem morala prositi zanjo, pa mi je g rekel, če imam zanj čokolado (sem rekla da drugič - ma zmeri take fore).
Doma bom še vsaj do naslednjega pregleda čez štiri tedne - počitek.

user posted image  tudi za vse ostale, ki ste imele v teh dneh preglede - v teh treh dneh nas je bilo res veliko in zaenkrat imamo vse dobre novice. Kar tako naprej.

Glede laboratorija - danes sem dobila papirje, nekaj pregledov krvi ne bo potrebnih npr. toksokoplazma (sem imela sabo staro materinsko knjižico), oddati moram kri (ne rabim biti tešč), vodo pa pri nas oddajamo pred vsakim g pregledom. Pol ure preden sem naročena pri g grem v laboratorij, počakam izvid in ga nesem k dr. To mi kar ustrza, ker takoj vidiš rezultat. Rezultate krvi od zdaj pa pošljejo direktno k dr (te preglede krvi dela Zavod za transfuzijo krvi - določijo krvno skupino...).

Vprašala sem kako je z materinsko knjižico in sestra mi je povedala, da bi jo po zakonu morala dobiti vsaka nosečnica (nekaj časa, da ni bilo tako, sedaj pa je spet). No jaz sem jo danes dobila.

Še nekaj podatkov za seznam: naslednji pregled 9.10.2007, NS 1.10.2007

NS dela tudi moj g, tako da ne rabim hodit drugamuser posted image , edino spola menda na NS še noče povedat, bomo videli kaj bo takrat rekel.

Slabost - Meni je pa najbolj slabo takoj ko vstanem in pa čez dan če sem lačna  - moram karnaprej kaj jesti. Je pa veliko bolje kot v prvi nosečnosti, ko sem kar do 16t skoraj vsak dan zjutraj bruhala (Kekec in mojca upam, da bo pri tebi kaj prej minilo). Tudi smrdi mi nič, le vsi vonji so močnejši - malega takoj zavoham, da je pokakan.
Do sedaj sem se zredila 1,5 kg - upam, da se zredim približno toliko kot prvič ko sem se 16 kg. Koliko ste se pa kaj ostale zredile?

Pozdravljene nove aprilčiceuser posted image . Majček28 imava isti PDPuser posted image .

Uživajte v lepem vremenu in lp

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 895
12.9.2007 13:38:00   
simvir
Sem pozabila pokomentirati voziček, ki ga je izbrala Ketrin. Meni je ta kar všeč, tudi barva je lepa - ima kolegica takega PP Prametta. No jaz ima tudi PP Pramette od prvega sinka in ga ne zamenjam - no pri meni je bilo pred dobrim letom in pol ko sem kupovala voziček pomembno, da se zloži kot marela, in da ga dobim v avto (pa sem še morala dvigniti zadnjo polico pri Cliotu). Pa tudi da ga sama brez težav zložim. No naš danes 16  mesečnik se še danes občasno vozi v njem, pa upam da bo zrdžal tudi novega člana.
Saj drugače so mi trikolesniki super, samo meni je bila prednost da se na malo zloži.
Glede lupinice so od PP super, ker imajo podstavek, ki ga pritrdiš v avto. Bodi pa pozorna na to, da imajo dve različici, in ta ki je na sliki baje še ni za novorojenčke - otrok sedi zelo pokonci (ga ima prej omenjena kolegica, pa so jo to rekli že v porodnišnici).

Nočem nič težiti, povedala sem le nekaj svojih izkušenj (in od prijateljic - smo sedaj vsi z dojenčki, pa vsi s PP).
Sicer pa bomo o vozičkih lahko še na veliko razpravljale.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 896
12.9.2007 13:47:38   
Ketrin
SIMVIR, čestitam za dobre novice. To pa res ni več pikica, ampak je že dojenček. user posted image  Si prav videla rokice in nogice..... Iiiiiii! Bravo, barvo!!! Ko bi le bile same dobre novice vse do aprila! user posted image user posted image

Hvala, ker si pokomentirala voziček. Hvala za nasvet. Meni je ta tud všeč, saj pravim, da ga moram še v živo videti in prijeti in tko. Pa tuki v italijanskem jeziku ne razumem vsega, tko da upam, da so v naših trgovinah strokovni in ti svetujejo.... Sicer pa kakor si rekla: bo še dovolj časa za klepetanje o vozičkih. Pa še januarja pridejo novi.....

Drugače pa sem se jaz zredila za 2 kg. Mi skoz paše jest, drugače mi je tako slabo. Sploh ne smem imet prazen želodček.... user posted image

Moon dobrodošla! user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 897
12.9.2007 14:06:17   
simvir
Ja Ketrin, rokice in nogice so se že videle. Sicer ni še slika čisto jasna, je pa tudi moj g potrdil, da daje roke v usta. Res ne moreš verjeti kaj je dobre 3 mm velik dojenček sposobe delati. Jaz se še vedno čudim.

Glede vozičkov in opreme pa le še to: svetujem vam da greste čimvečkrat pogledat - tudi v različne trgovine za iste stvari, ker ti vsaka prodajalka pove drugače, no in kdaj naletiš tudi na tako ki res obvlada stvari in ti odgovori na vsa vprašanja, pa tudi ti že veš kaj več vprašati oziroma na kaj moraš biti pozorna.
Upam, da ne težim preveč - sama sem prvič vse preštudirala, pa mi je tudi kakšen nasvet prišel prav, na kaj moram biti pozorna.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 898
12.9.2007 14:09:54   
Ketrin
Simvir, ti si super!!!! Meni nič ne težiš, se mi zdi super, da nas (vsaj mene) malo usmerjaš. In sploh izkušnje prav pridejo..... Skratka hvala, super si!!!

P.S. vprašanj zate in te debate pa še zlepa ni konec..... hihihihii user posted image user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 899
12.9.2007 14:10:14   
Sandrin
Drage moj aprilčice!
Včeraj se je pri meni odvijala prava drama. V službi sem na spodnjem perilu opazila kri. Vsa žalostna sem se odpravila v Lj na urgenco, in bila pripravljena na tiste najhujše besede vsake nosečke, ki sem jih že dvakra morala poslušati: "Srček ne bije več".
Toda na UZ je srček lepo tiktakal, vsa srečna sem videla svojo malo pikico, ki trenutno meri 11,7mm. Kakšna radost, ko sem zvedela, da je vse ok.
Krvavim ne več, sem pa dobila Dabroston, v primeru krčev pa moram vzeti še Buscopan.

Komaj čakam april...........

Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.