|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
11.9.2007 13:20:03   
Ketrin
Čau punce!

Jaz sem ta teden tudi malo bizi, zato nisem skoz priklopljena.... Ja, september je tu in začela se je gužba.... user posted image

Tosja, kolk si fletna s skakajočo žabo, no!!! user posted image user posted image

Čakamo na zgodbe nosečk, ki so danes imele preglede...... user posted image user posted image user posted image

Bela vrtnica bravo za  user posted image !!!!

Lepo se imejte mačkice  pa božajte bušije, zdaj naše pikice (sem prebrala na bambino.si) že slišijo, čutijo kake volje smo.... user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 851
11.9.2007 13:27:31   
simvir
Živjo še z moje strani!

Najprej lep pozdrav Vesnyci, lepo da si se oglasila in da tako pozitivno razmišljaš. Iskreno ti želim, da boš čimprej spet user posted image . Oglasi se še kdaj.

Klepetale ste že o vozičkih in opremi. Mi imamo tudi že vso opremo od prvega sinka, tako, da ne bo potrebnih toliko nakupov, no nekaj za dušo bom sigurno kupila, pa če bo punčka tudi nekaj cunjic. No mislim, da je sedaj še res prezgodaj kupovati stvari, sploh opremo. Raje kupite kakšen mali body ali žabice, pa jih boste kar naprej ogledovale, kako je majceno - no to sem jaz kupila po enem od UZ.

Glede plačila storitev - moj g je tudi zasebnik s koncesijo in ni prav nič radodaren z UZ (samo okrog 10. tedna in morfologija), plačala sem pa mu še NS in pregled v 30. tednu. Slikico sem dobila, sem pa morala zanjo reči in je nisem plačala. Mislim, da bi bili lahko malo bolj radodarni, sploh ti zasebniki s koncesijo so očitno bolj škrtiuser posted image . Materinsko knjižico pa mislim, da dobi (vsaj morala bi jo) vsaka nosečnica brezpačno - jaz upam, da jo dobim jutri na pregledu, na prvem pregledu so rekli da je še prehitro.

Vesela sem za vas, ki ste v teh dneh videle svoje pikice in njihove user posted image . Jaz tudi komaj čakam na pregled jutri zjutraj, po pregledu pa moram še v laboratorij. Izvem verjetno tudi datum za NS.

Če ne prej se javim jutri in sporočim kako je bilo.

Lp

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 852
11.9.2007 13:27:50   
Katja 271
Evo nas... Prvi pregled smo končno dočakali. Naš pikolino je velik ravno prav za svojo starost (glede na zadnji dan M) in sicer 2,80 cm.

Očka je bil prisoten na UZ, čeprav sestra ni dovolila, ginekologinja se je pa potem strinjala. Vstrajnost se izplača. Dobila sva tri slikice in sva čist presrečna. Občutka, ki ga doživiš, ko prvič vidiš življenje, ki raste pod svojim srčkom se ne da opisati. Res. Bila sem tako ganjena, da sem pozabila kdaj imam naslednji pregled. Materinske knjižice pa nimam pri sebi.

Bela vrtnica, materinska knjižica ti pripada brezplačno. Drugače pošlji račun na zavarovalnico, da ti povrne stroške - gre za princip, ne za tisti drobižek. Midva sva dobila tudi 3 slikice in to brezplačno.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 853
11.9.2007 13:54:51   
Srčekgirll
No, danes sm bla na G pregledu, vidla sm mojo pikico, srček bije, zenkrat je vse ok, 12.10. mam pa NS.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 854
11.9.2007 14:04:56   
Ketrin
Bravo Katja271!!! Bravo Simvir!!! Kako lepo! Upam, da bodo zdaj od vsake samo lepe novice!! user posted image  

Punce, jaz sem tudi slišala, da mora vsaka user posted image  dobiti brezplačno materinsko knjižico. In če jo moraš plačati, pošlješ račun na ZZZS. Kot pravi Katja, gre za princip.... Če je 1 EUR pa 1!!!! Vsak dinarček prav pride....

Drugače pa se strinjam s tabo Simvir, da je še przgodaj kupovati opremo.... Seveda je! Jaz sem samo malo na netu pogledala vozičke, da sploh vidim kaj obstaja in kake so cene. Potem so pa v ITA itak januarja sconti in se baje da dobro kupiti vse te baby zadevice.... MMMMMM komaj čakam!!!!

A ste bile že vse punce v labaratoriju!? Kaj moraš bit tešč? In daš vodo in kri, al še kej? Jaz moram to it 1.10.

Neposredna povezava do sporočila: 855
11.9.2007 14:29:03   
Katja 271
Jaz sem bila danes v laboratoriju in sem dala samo kri - tri epruvetke. user posted image
Sem mislila da tud vodo, pa sem prav vprašala, kje je pa lonček, pa so rekl da ni treba. Sem pa dala vodo že gor v ginekološki ambulanti. Tam pa ne vem kaj vse preverjajo, če sploh še kaj drugega poleg tega da potrdijo nosečnost.

Verjetno pa vsak ginekolog dela drugače... A napotnice že imaš za laboratorij?
Pol lahko že po listkih vidiš kaj vse ti bodo pregledovali...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 856
11.9.2007 15:05:38   
Ketrin
Hvala Katja.

Ja, napotnice mi je sestra že dala, ja! Pa saj gor neki piše in so ene kljukice, pa kaj ko čisto nič ne razumem.... user posted image  No, ja! Saj me je čist informativno zanimalo kaj delajo s tabo! In kako je bilo pri tebi z rezultati? Ti jih kaj obrazložijo, al spet tista fora: če bo kaj narobe vas obvestimo?

Neposredna povezava do sporočila: 857
11.9.2007 15:08:18   
pinka1
Lepo pozdravljene!

Se malo oglašam, da vas pozdravim.

Vesnyca, me je zelo šokiralo tvoje sporočilo in kar nisem mogla verjet svojim ušesom, ko mi je bela vrtnica sporočila, da se tebi dogaja podobno kot kak teden prej pri meni. Zdaj je hujše že za tabo in vidim, da si že optimistka kot ponavadi.

Tudi jaz sem po naravi bolj optimist in vsaka izkušnja te nauči nekaj novega in te naredi bolj močnega. Sama se tolažim, da je boljše zdaj, kot da bi bilo pozneje kaj narobe in da ko mi bo naslednji otroček usojen, pa bo....

Jaz sem bila zadnjih nekaj dni na morju, zdaj pa nazaj v službi......

Za ostale nosečke pa sem full vesela da tako lepo gledate svoje pikice in se veselim z vamiuser posted image  še posebej za belo vrtnico, ki je moja full dobra prijateljica in je res super punca.

Lepe sončne pozdravčke vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 858
11.9.2007 15:34:59   
NiLe
Punce, me veseli, da iz tega foruma spet veje dobra volja in pozitivizem. Tako je treba user posted image user posted image user posted image

Bravo za vse tiste, ki ste imele te dni oz. vas še čaka prvi pregled in da je vse OK.
Sedaj pa se počasi že bližamo pregledom NS, ko bomo lahko izvedele tudi spol. No, mi bomo povprašali, pa tudi starejšega sina bom vzela s seboj.

Tosja, a lahko prosim dopišeš na seznam moj naslednji pregled, ki bo 3.10.

Danes je spet tako lep dan, uživajte v sončku in božajte bušije.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 859
11.9.2007 16:22:20   
sasy20
Ojla,
jaz sem nazaj s genetskega pregleda, ja nič posebnega se ni dogajalo le pogovor z dvema zdravnicama sem imala, kjer so risali drevesa naših družin in ugotavljali kakšne so možnosti kromosomskih napak pri poldu. Pri meni so rekli da je tveganje zelo majhno user posted image  tako da glede na sestrine težave ne morejo reči da bi lahko bilo karkoli povezano z genetiko. Tako še en uspešen pregled '' pogovor'' je za mano tako da sedaj komaj čakam NS kjer bova tudi midva vprašala za spol.
Tako bom saj vedla ali bom mogla kakšne oblekice kupovati ali ne...sestra ima namreč dve punčki in je za njiju imela čisto nove oblekce tako da jih sedaj špara zame user posted image  . Če pa bo fant pa bomo mogli kake roza stvari stran dat da ne bo sinček roza oblečen user posted image .

Glede matrinske knjižice pa sem jo tudi jaz kupila...ne vem nekaterim jo da zastonj, ko pa jih zmanjka pa te pošlje, da jo kupišuser posted image  čudno al kaj hočmo tako je...

Čestitke vse ki ste v teh dneh imele pregle in ste vidleuser posted image  pikic malih. Vecnyca in Pinka1 vama pa želim čimveč uspeha pri novih poskusih in da ostaneta taki pozitivki kot sta..pa oglasita se še kaj...

No zdej sem se pa razpisala...papa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 860
11.9.2007 16:27:49   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

A ste bile že vse punce v labaratoriju!? Kaj moraš bit tešč? In daš vodo in kri, al še kej? Jaz moram to it 1.10.

Jaz nisem bila tešča, pa me tud noben ni spraševal...user posted image
 Sam žile niso našli user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 861
11.9.2007 16:29:26   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  bravo za nas klepetulje klepetuljaste -
                   prehitele smo marčevke...za 3 strani user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 862
11.9.2007 17:02:55   
tasyo
Ej punce!
Tosja, najprej moram povedat, da mi tale tvoja žabica vsakič prikliče nasmešek na obraz!

Danes se počutim tako zelo fajn, malo me sicer še špika v spodnjem delu trebuha, ampak na to se bo treba kar počasi navaditi, kajne? Vidim da ste uspešno prestale svoje preglede, da se veselite - ja, tko je tudi prav! Saj smo v najlepšem obdobju življenja, kajne? Jaz že komaj čakam jutrijšnji pregled, čeprav me je - po pravici povedano- vseeno malce strah. Držite pesti, da bo vse ok!
Sem tako vesela, da je zunaj sonček - že cel dan poležavam na gugalnici in se martinčkam - paše. Počas se bom tudi navadila na počivanje - zdej sicer ne ležim več ves čas, ker se počutim dobro, ampak ne delam pa ničesar - skuham kosilo in to je to. Se bom kar razvadila, potem bo treba pa spet v službo, bo pa joj...

Upam da se tiste, ki ste še imele GP danes, še javite, jaz pa sporočim jutri takoj, ko pridem domov. Uživajte, božajte svoje trebuščke!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 863
11.9.2007 17:38:32   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Tosja, najprej moram povedat, da mi tale tvoja žabica vsakič prikliče nasmešek na obraz!
user posted image  user posted image  user posted image  vsak dan nasmešek na obrazu!!! Če se boš pozabla smejat, pa pridi mojo skokico pogledat! user posted image

Jaz že komaj čakam jutrijšnji pregled, čeprav me je - po pravici povedano- vseeno malce strah. Držite pesti, da bo vse ok!

user posted image  user posted image  user posted image  že držimo pesti - predvsem se sprosti, čeprav ti verjamem, da živčki delajo svoje...čez en teden bom jaz zelena kot moja skokica - pol pa me boš tolažla, a ne da me boš??? user posted image  

Počas se bom tudi navadila na počivanje - zdej sicer ne ležim več ves čas, ker se počutim dobro, ampak ne delam pa ničesar - skuham kosilo in to je to. Se bom kar razvadila, potem bo treba pa spet v službo, bo pa joj...

user posted image  jaz sem enaka...no danes sem tud likala user posted image  Res sem se polenla...ampak kje je služba.............................marec 2009 user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 864
11.9.2007 17:41:33   
tosja

user posted image user posted image user posted image   NUHALNA SVETLINA - september   user posted image user posted image user posted image

18.09. tosja

19.09. matejka..

20.09. modrookica

24.09. aisha84

25.09. tejč29

28.09. NiLe

user posted image user posted image user posted image    NUHALNA SVETLINA - oktober   user posted image user posted image user posted image

02.10 sasy20

03.10. Ketrin

04.10. barby78, sky77, Tejcha, u04111976

12.10. Srčekgirll

15.10. matejchykam

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 865
11.9.2007 17:44:11   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. - GP 03.10. NS 19.09. 

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. - GP 18.09.
NS 25.09 Izola 

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 16.10. NS 24.09. CE

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04.

user posted image   tejka**: PDP 07.04.

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 12.09. LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 05.10. NS 18.09. Feldbach, MB 

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 11.09.

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   barby78: PDP 13.04. - GP 01.10.  NS 04.10.

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04.  - GP 16.10.  NS 04.10.   LJ

user posted image    MARUŠKA 28 (28 let): PDP 15.04.

user posted image   maja24-2: user posted image  PDP15.04. - GP 18.09.

user posted image   kekec in mojca: PDP 15.04. SG

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. NS 04.10.

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 16.04. - GP 11.10.  NS 03.10.  LJ 

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 16.04. - GP 28.09NS 02.10. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 16.04. - GP 03.10.
 NS 28.09.   LJ

user posted image   u04111976: user posted image  user posted image   user posted image  PDP 16.04. - GP 11.09.
NS 04.10. CE

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 16.04.

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04.

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04. - GP 08.10.  CE

user posted image   zolika: PDP 20.04.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04. NS 15.10.

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. -  GP 12.09.

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04. - GP 11.09. PO

user posted image   malamalinca (33let): PDP 21.04.

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. -  GP 01.10.

user posted image   KatyMM: user posted image  PDP 24.04.- GP 12.09.

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04.

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 02.10.

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   sinskaT: PDP 27.04. - GP 21.09.

user posted image   Srčekgirll: PDP 27.04. - GP 11.09. NS 12.10.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 28.04. - GP 17.09.

user posted image   malecka24: PDP29.04. - GP 12.09. PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04.

user posted image   vebo: PDP 30.04.

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image  PDP... - GP 10.09.

user posted image   nikica18: PDP... - GP 18.09.

user posted image   mišeka: PDP... - GP 11.09.

user posted image   leni5: user posted image  PDP...  - GP 12.09.

user posted image   eminak: PDP...

user posted image   modrookica: GP 26.09.  NS 20.09.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
49 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 866
11.9.2007 18:57:46   
Majček28
Živjo dekleta,
prav presenečena sem bila, ko sem ugotovila koliko nas je v veselem pričakovanju in vse za april 2008!!user posted image

Ja, tudi sama sem na tem, za mano je prvi GP z uradno potrditvijo, imam prvo slikico mojega malčka in zdaj imam naročen pregled za NS za 2.10.

Naš predviden D Day bo 10.4. in vidim, da nisem edina. Kakorkoli je to srečen čas in se vsega fullll veseli, sem pa tudi vesela, da sem vas našla in da bomo lahko kdaj kaj poklepetale.

Tosja, tebi pa ne morem drugega reči, kot da si fulll extra pridna in se tkole lepo potrudiš, da slediš vse podatke. Res pohvalnouser posted image

Lepo se imejte in uživajte v dvojini (trijini,... )

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 867
11.9.2007 20:10:02   
kekec in mojca
Meni je tako slabo... saj ne znam nič dobrega napisat. Ful mi je hudo, shujšala sem že za tri kile, odkar sem izvedla, da sem noseča.

Ponoči sem spet tako bruhala... če ne bo bolje, bom šla k zdravnici po bolniško. Sploh nimam apetita, da bi jedla... Joj, da bi kmalu to minilo! Po vrhu mi vse smrdi, tuširanje in umivanje glave mi je muka, ker mi čisto vsi šamponi smrdijo. A mi lahko priporočate kateri šampon, ki nima hudega vonja, ker bom počasi še sama začela dobivat svoj vonj (zaradi neumivanja...).

Včeraj zvečer je malo manjkalo, da bi spet bruhala in to samo zato, ker je mojemu malemu Kekcu ati šamponiral glavo. Obup!!!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 868
12.9.2007 7:19:25   
Katja 271
Dobro jutro!
Njaprej vsem,  ki imate danes preglede želim same lepe novičke.

Ketrin, za izvide krvi je točno tako kot si rekla - če bo kaj narobe vas pokličemo. In to že takoj naslednji dan, ko dobijo rezultate. Če imaš samo en listek z rdečim tiskom, potem ti bodo vzeli samo kri. Če imaš pa še kak listek s sivim (mislim da) tiskom, bodo pregledali pa tudi vodo.

Kekec in mojca, ti si pa prava revička. Kaj pa če bi poiskusila s kakšno naravno kozmetiko (Loccitane)? Ne vem kaj bi ti drugega predlagala. Za tuširanje dejansko ne rabiš nobenega gela. Dovolj je, da se umiješ z vodo in kakšno brisačko. Ne vem... upam, da bodo težave kmalu izginile!

Majček28 - dobrodošla med nami čvekami! Pa vse lepo v nosečnosti!

Lepo se imejte in uživajte vsak trenutek posebej!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 869
12.9.2007 7:44:49   
mišeka
Pozdravljene punce!

Končno po mesecu dni čakanja na prvi pregled, sem včerej videla svojo malo pikico in srček, velika pa je 16,2 mmuser posted image . To je nekaj neverjetnega...dobila sem tudi materinsko knjižico in cel kup nasvetov - morem rečt, da sta dr. in sestra res super. Na NS pa sem naročena 10.10.07 v Dravljah. Že komi čakam. PDP je 18.4, kar je zelo fajn saj sem sama tudi ovenček;))
En velik nosečniški pozdravček vsem in veliko zdravih user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 870
12.9.2007 7:46:07   
u04111976
Dobro jutro, kako ste pridne s pisanjem, komaj utegnem sproti brati vašo pošto. Vidim da ste aktivne bolj eno in iste, KJE ste pa ostale??? Napišite kako je bilo kaj na GP, tiste ki boste kmalu na nuhalni, tudi malo povejte kako to zgleda.

Včeraj je bilo vse oh in sploh, tako da nisem prišla do računalnika. Bili smo na GP, veliki smo 22,4mm, srček pridno tiktaka, ter mali že kar fajn miga, tako da smo dobili pusek za srček in za gibe. Po ultrazvoku sem noseča dva dni manj, ampak PDP ostaja 16.4. Vzeli so mi kri in vodo, so me tudi dvakrat piknili, ker jim je žila ušla. Je pa imela tak debelo iglo, da me še danes vse boli. Drugih posebnosti ni, zredila sem se za eno kilo, dvakrat bruhala, pa ne zjutraj, ampak popoldne in zvečer, obakrat so bruhanje izzvala vonjave zunaj, bljak.

Ne vem točno katera je rekla da ima NS 4.10. pri dr.Strah, to je na isti dan kot jaz, KDAJ pa imaš uro??

LP, Urška

Neposredna povezava do sporočila: 871
12.9.2007 7:59:46   
tasyo
u04111976 - čestitke!user posted image  Je blo luštno videt pikeca, kako se premika, kajne? Jaz komaj čakam pregled danes - in stiskam pesti, da bo vse v najlepšem redu!!! Se vam oglasim, ko pridem domov. Bruham sicer ne, me pa vsak drugi dan zagrabi takšna neznosna slabost, da hočem kar znoret - in predvsem traja in traja in nič ne pomaga. Ponavadi se začne ponoči, predvčerajšnjim pa cel dan, sem bla čist povožena. Danes ni slie, malce mi je neprijetno, ampak to so lahko tudi živčki... A si bila tešča za kri? Ker sama moram nujno prej nekaj pojest, mam pregled šele ob 12.30, pa upam da mi zato ne bo treba jutri nazaj... Me vožnja nič kaj ne mika.

Tosja, seveda te bom tolažila oz. bodrila pred NS, ampak itak bo vse v najlepšem redu...

Vse, ki imate danes GP, srečno, pa poročajte! Se oglasim kasneje! Pridno božajte trebuščke!

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 872
12.9.2007 8:26:09   
gregica74
dobro jutro.
tudi jaz sem imela včeraj prvi pregled pri moji ginekologinji. sicer je bil to že tretji, ker sva zaradi neplodnosti težje prišla do zaželjenega user posted image , pa me zdaj malček več pogledajo. pikica kar pridno raste in smo namerili 19,04. pri nas pa pred 3 mesecem ne dobiš materinske knjižice. tako, da šele 10.10. dobim ta "modro knjižico" user posted image  na nuhalno sem pa tudi jaz naročena 10.10. v dravljah pri antončičevi. kolegica mi je rekla, da je zelo v redu, drugače me je pa itak reš sam kar naročil za ta datum.
glede slabosti sem jaz kot ptiček na veji. ni mi slabo, lahko vse jem in vse počnem. celo kolo me je zamikalo, ma mi ga je ginekolog odsvetoval. sem pa med dnevom kar utrujena. kot, da bi se mi baterije v trenutku izpraznile. ginekolog mi je priporočil naj jemljem kalcij, ampak moram prej v laboratorij dat kri za vse te možne bolezni. je katera že dobila izvide iz laboratorija? 

lep dan, čeprav jutro je blo malček hladno. 

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 873
12.9.2007 8:31:43   
Katja 271
Jupiii... jst sem dobila tudi datum za nuhalno. Sem kar preko spleta oddala prijavnico za Dravlje. In so mi v manj kot enem dnevu določili datum - 26.09. Že čez 14 dni. Smo tako veseli, da bo to tako hitro tukaj. No, za seznam pa še datum naslednjega GP - 25.10.. Uf, še sreča, da je vmes nuhalna, drugače bi bila kar dolga tale...

Tasyo, za laboratorij ne rabiš bit tešča. Pa good luck!!!

(odgovor članu gregica74)
Neposredna povezava do sporočila: 874
12.9.2007 8:47:41   
sky77
Jutro

Po neprespani noči se počasi sestavljam skupaj da začnem dan. Se je mali spet celo noč zbujal in jokal. Popoil je 2,5 dcl vode in posledičnop je bil zjutraj čisto premočen, pa še pleničko je razneslo od preveč lulanja.

Drugače pa sem jaz čisto ok. Še vedno brez znakov nosečnosti, brez napetih jošk in slabosti. Samo utrujenost me spominja na to da se nekaj dogaja.

V laboratorij je pa meni sestra rekla da moram it na tešče, vzeli so mi pa kri in vodo. Pokličejo pa samo v primeru da bi bilo kaj narobe. Samo bom vseeno preverila kar sama. Slabe izkušnje iz prve nosečnosti ko so se moji izvidi množično izgubljali.

u04111976  jaz imam 4.10 pregled pri Strahovi in to ob 15.30. Kdaj imaš pa ti uro?

Zdaj pa v službo

Imejte lep dan

papa

Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.