|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
10.9.2007 10:37:18   
Katja 271
Maruška28 in Sasy20, želim vama kopico dobrih novičk na teh genetskih posvetih. Ja, prosim, če poročata kako bo - tudi mene zanima. user posted image

Seveda vse lepo tudi tistim, ki imate danes preglede. Hitro poročat vesele novice o vaših srčkih!user posted image user posted image user posted image

Ketrin, ja tudi midva sva čist hamlasta na te vozičke. Sva jih pa zadnjič v Rutarju gledala. Čist na hitro, ker me je moj user posted image  kmalu stran "odvlekel", ko je videl da vozičke gledajo tiste mamice, ki imajo že kar velike bauhije. user posted image  Sva pa pofirbcala čist tko, zaradi cen, da vidva kako velik šparovček bo treba nabavt za vso to opremo.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 826
10.9.2007 10:39:55   
barby78
Ojla punce,oz.mamice!
kako pa kaj danes počutje?pri men je kar vzdržno,razen občasnih navalov slabosti.no,pa vsaj vreme imamo krasno.me zanima,če ima še katera NS 04.10.,v ZZ Dravlje,ker potem je možnost,da se srečamo,a ne?lep dan še naprej.pa-pauser posted image !

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 827
10.9.2007 10:56:35   
Ketrin
Maruška28 in Sasy20 SREČNO!!!! Tudi mene zanima, zato poročajta in seveda dobro opravita..... user posted image   user posted image

Katja271, mene je tudi malo sram gledat vozičke, brez bušija.... ampak tudi gledam zaradi cen. Pa da vidim kaj sploh zdaj obstaja....saj to so že prava vesoljska plovila, ne pa vozički taki kot smo se mi v njih vozili.... user posted image  Rada bi približno vedela kakšen voziček bi imela, pa da potem še malo po italiji in avstriji pogledam kako kaže.... Jaz sem si enkrat enega že izbrala.... user posted image  Disneyev voziček v Gorizi v ITA.... Tok huddddd! Pa ne vem če je še aktualen!?!? user posted image  

No, dost sanjanja, grem neki pojest, k buši poje.... user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 828
10.9.2007 11:10:39   
gregica74
Živijo aprilčice. Tudi mi smo končno po številnem jemanju tablet dočakali črtici. zame je to prva nosčnost, tako, da vse kar preberem je tako novo.  pdp imam 20.04.2008. dr.reš mi je naredil že 2 UZ in v četrtek sva slišala kako bije srček naše pikice. zaenkrat nimam nobenih slabosti in se super počutim. no, edino utrujena sem. ampak to nadoknadim s popoldanskim počitkom user posted image  pa dosti jem user posted image a ma katera tudi tako velik apetit? včeraj sem 2 x joto jedla. pa prej je nisem nikoli marala. sedaj pa imam kar apetit po minštricah in pa juhcah. in ker tolko jem sem se že za 2 kilograma zredila. tako, da že nove khlače kupujem :-)
to poletje sva začela z adaptacijo stanovanja in zdaj sva v pravem zagonu. vmes pa je prišla še ta lepa novica, ki jo po skoraj 2 letih nisva pričakovala.
vozičke sva tudi midva gledala. in sicer v baby centru od peg perego. in je bil prokleto drag. 770€. seveda vsebuje vse. no, pa sva šla mal na internet in sva v italiji našla istega za 550€ user posted image  ampak nas starši kar postavljajo na realna tla, da naj malo počakava z nakupi, da imava še veliiiiko časa za to. ampak saj vemo kako je, ko smo prvč noseči user posted image  se je pa svakinja že ponudla, da nam voziček kupi.

želim vam lep sončen dan.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 829
10.9.2007 12:04:34   
Ketrin
Gregica74, dobrodošla! In čestitam!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko se naša Tosja priklopi te bo uvrstila na seznam, zato le sporoči PDP, starost, kje boš rodila, in datum naslednjega pregeda..... A ne Tosja?

Kje pa si našla voziček toliko ceneje v ITA? Vem, da so ful ceneje v Italiji, ampak 200 EUR to je pa ful ceneje. Ja, malo moramo še počakati, čeprav bi ga jaz tudi že kupila.... No, še malo!!! user posted image

(odgovor članu gregica74)
Neposredna povezava do sporočila: 830
10.9.2007 12:12:15   
Katja 271
Ja, vemo kako je s temi nakupi. Pa kaj ko so te dojenčkaste stvarce tako carti, da se ne moreš upret, da ne bi vsaj firbcal. Čeprav vse prav dobro vemo, da imamo za nakupe še dooovoolj časa, se je prav težko brzdat.
Mi imamo jutri prvi pregled in če bo vse OK, si gremo za "nagrado" kupit eno dudico al pa slinček. user posted image  user posted image  ... Jaaa, vem, da ni dobro kupovati stvari pred 7 mesecem - za tiste vraževerne. OK, bom se probala upret skušnjavi, pa šla raje sebi kupit kakšne bolj široke in elastične hlače. V soboto sem morala že v šoping za novimi modrčki - ena številka večja je bila že nujno potrebna.

Kako je pa kaj z vašimi prsmi? Moje so full žilaste in grozno boleče. Na trebuhu ne spim že od ovulacije. Medtem ko otemnjenih kolobarjev pa ne opažam.

Neposredna povezava do sporočila: 831
10.9.2007 12:14:59   
zolika
Ojla punce...sem mogl kar malce pohitet, da sem vse prebrala - preden grem na šiht! Ste bile pridne s pisanjem,....vidim, da nas je ponovno nekaj več - kar me VESELI!!! Več nas je lepše bo!!!user posted image user posted image user posted image

Drugače pa je za mano en "slabostni" vikend - velikokrat sem bila na relciji wc kavč - ampak kaj hočemo! komaj čakam, da to mine...res - ker je prav zoperno! Nikamor prav ne upam it, da mi slučajno ne postane slabo! Včeraj sem vodila neko prireditev pa sem samo pesti držala da mi slučajno ne postane slabo! Pa je šlo skozi...user posted image

Drugače pa sem OK - sva povedala še mojim staršem in sestri - pa njegovi seveda - in že dobivava "modre" nasvete! Saj vem, da je vse dobronamerno - samo ČIM manj si to jemat k srcu - pa bo! Vsak ve VSE, kaj ne??

Najboljši je bil moj ata - ko sva povedala, da bo dedi - je rekel - takoj sem vedel, da si noseča ko si se vsedla za mizo - in obraz imaš drugačen! user posted image  in to reče naš ata...jah, seveda!user posted image  Pa smo se mogli kr lepo nasmejat!
Sem brala da že debatirate o vozičkih! Jaz sem si "avto" za našega korenjaka že izbrala! Od HARTANA! V mozirju imajo trgovino - in vam rečem - zame je ZMAGOVALEC. Pa še ful prijazna je bila gospa tam, ko sem klicala...tako,da...drugače jih imajo tudi v LJ Rutarju! Mi je rekla...

Nič - lepo bodite!

lp

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 832
10.9.2007 12:58:34   
sinskaT
Ojla, aprilske čvekice!
Kar malo  outsider-ke se počutim, ko ve čvekate o nuhalni, pa o vozičkih itd., sama sem med ta zadnjimi aprilčicami in še čakam 1. pregled. Ampak vas je lepo brat. Kmal pridem za vami user posted image .

Da ne pozabim, čestitke Gregica74!če sem prav razumela, sta dalj časa čakala na svojo pikico in zato sem takih novičk še posebej vesela. user posted image Tudi jaz imam kar dober apetit, pa sem zaenkrat shujšala eno kilo, nevem kako je to možno, se ne pritožujem hihi.
Me pa že malo tišči okrog pasu, tko da bo treba neki pogruntat. Mam vse kavbojke dokaj oprijete in mi je kar žal, da jih ne bom več nosila (nekaj časa...). Sem pa dobila dober nasvet, da lahko na take hlače prišiješ še en gumb, tam kjer je luknja in potem nekako povezneš raztegljivo blago z dvema luknjama čez, v bistvu natakneš. Joj, sem slaba pri razlaganju, upam da je vsaj približn jasno, kaj mislim. Kaj menite o taki rešitvi? Ker drugače so mi hlače prav, sam okrog pasu je tesno.

Še ena fora je pa tak elastičen pas prav za nosečke, ki sem ga videla samo v eni avstrijski štacuni. Pride širok ca. 30cm, nabran in ti ful lep buši nardi.

Drugače pa držim pesti za vse, ki imate te dni preglede in javite kaj!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 833
10.9.2007 13:12:43   
gregica74
tukaj je nekaj linkov,kjer si lahko ogledate skoraj vse modele s cenami. pošljejo tudi v slovenijo, sicer so pa poštni stroški okoli 40€.

http://www.newbabyland.com/home.asp
http://www.bimbomarket.it/department.asp?Id=38&gclid=CKP-363YuI4CFQdNXgodgGo1yw

http://www.ebabycom.it/

http://www.culladelbimbo.it/brands.asp?cat=14&idMacroNowOn=2
http://shopping.sconti.it/categoria/159/5/price/asc?gclid=CIClsvPZuI4CFR06XgodOHhxzA

tukaj je pa še moj PDP in ostalo: PDP 20.04.2008, 33, Postojna, pregled je pa jutri 11.09.
pa še to, danes imava z možem drugo obletnico poroke user posted image

mejte se :-)

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 834
10.9.2007 13:59:43   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

10.09.2007 - GP

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image   bela vrtnica  user posted image

user posted image   Jo@n  user posted image

user posted image   Naša črtica koraka  user posted image

11.09.2007 - GP

user posted image   Katja271  user posted image

user posted image   u04111976  user posted image

user posted image   Srček girll  user posted image

user posted image   mišeka  user posted image

user posted image   gregica74  user posted image

12.09.2007 - GP

user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   

user posted image   simvir  user posted image

user posted image   tasyo  user posted image

user posted image   KatyMM  user posted image

user posted image   malecka24  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 835
10.9.2007 14:01:56   
Srčekgirll
Hojla!
Spet sm mal prišla vas pogledat, da vidim kako ste. Jst sm super. Komaj čakam ju3, k mam prvi pregled in da vidm svojo pikico. Upam, da je vse user posted image . Vam 100% sporočim. Ve pa držte pesti ob 11h, da bouser posted image .user posted image user posted image user posted image
Se vidmo oz. slišmo ju3user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 836
10.9.2007 14:02:06   
simvir
Lep pozdrav moje souser posted image , po dobrem tednu se vam spet oglašam. Prejšnji teden smo bili na dopustu v toplicah. Če se še spomnite sem imela ravno pred dopustom težave, tako da se nisem nič kopala in sem raje počivala. Tudi možek se je izkazal s čuvanjem sinkauser posted image . Res je pasalo.

Še vedno jem Buscopan in Dabroston, občasno imam še bolečine v trebuhu - če sem preveč aktivna. Slabost še ni minila, občasno zjutraj bruham (samo ponavadi še ni kaj izbruhati).
Drugače pa imam v sredo končno pregled pri svojem g, komaj čakam, da vidim user posted image  in se prepričam, da je vse ok.

Večkrat sem pomislila na vas in sem upala, da ne bomo nobene izgubile, pa sem sedajle preletela napisano in videla, da smo izgubile Vesnycouser posted image . Pa ravno ona nas ve vse vzpodbujala in vedno nasmejala. Vesnyca pošiljam ti en cmok.

Pozdravljene nove članice. Gregica74 res sem vesela, da vama je po daljšem obdobju uspelo.

No toliko za enkrat od mene, kakšen komentar pa kasneje ali jutri.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 837
10.9.2007 14:04:20   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. - GP 03.10. NS 19.09. 

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. - GP 18.09.
NS 25.09 Izola 

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 16.10. NS 24.09. CE

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04.

user posted image   tejka**: PDP 07.04.

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 12.09. LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 05.10. NS 18.09. Feldbach, MB 

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 11.09.

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   barby78: PDP 13.04. - GP 01.10.  NS 04.10.

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04. LJ

user posted image    MARUŠKA 28 (28 let): PDP 15.04.

user posted image   maja24-2: user posted image  PDP15.04. - GP 18.09.

user posted image   kekec in mojca: PDP 15.04. SG

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. NS 04.10.

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 16.04. - GP 11.10.  NS 03.10.  LJ 

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 16.04. - GP 28.09NS 02.10. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 16.04. NS 28.09. LJ

user posted image   u04111976: user posted image  user posted image   user posted image  PDP 16.04. - GP 11.09.
NS 04.10. CE

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 16.04.

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04.

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   zolika: PDP 20.04.

user posted image   bela vrtnica: PDP 20.04. - GP 10.09.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04. NS 15.10.

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. -  GP 12.09.

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04. - GP 11.09. PO

user posted image   malamalinca (33let): PDP 21.04.

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. -  GP 01.10.

user posted image   KatyMM: user posted image  PDP 24.04.- GP 12.09.

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04.

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 10.09

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   sinskaT: PDP 27.04. - GP 21.09.

user posted image   Srčekgirll: PDP 27.04. - GP 11.09.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 28.04. - GP 17.09.

user posted image   malecka24: PDP29.04. - GP 12.09. PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04.

user posted image   vebo: PDP 30.04.

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image  PDP... - GP 10.09.

user posted image   nikica18: PDP... - GP 18.09.

user posted image   mišeka: PDP... - GP 11.09.

user posted image   leni5: user posted image  PDP...  - GP 12.09.

user posted image   eminak: PDP...

user posted image   modrookica: GP 26.09.  NS 20.09.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
49 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca user posted image   

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    
gregica74  - dobrodošla user posted image   user posted image   user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 838
10.9.2007 14:12:13   
tosja
 Da še jaz svoj user posted image  pristavim! user posted image

Da ne bi gledala vozičkov, ker nimam še tapravega user posted image  bušija mi na kraj pameti ne pride... Najin favorit je že izbran! user posted image  user posted image  user posted image
Glede sobe imam že tud naštudirano user posted image  ampak, ja sem vraževerna, tako da bom še par mesecev delala načrte...user posted image  user posted image
Saj je treba izpilit vse podrobnosti... user posted image  user posted image  user posted image

Danes sem bila na hitrco v H&M - punce drage, letos se nosijo takšne tunike, ki bodo super pasale na naše bušije. Sem ponosna lastnica dveh user posted image

Mimo otroškega oddelka pa sem letela user posted image  user posted image  user posted image

papa, se beremo zvečer user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 839
10.9.2007 15:29:12   
Anonimen
Čao nosečke mojeuser posted image

A sem vam rekla da vas ne bo zapustila in da se bom še vedno javljala, no obljubo tudi držim user posted image .
In tudi  še vedno vas bom kaj nasmejala in vas spravila v dobro voljo, mogoče ne takoj zdej, kasneje pa sigurnouser posted image .
Ma da še eno vidim da piše negativne misli in da jo je strah jo bom ukregala, velja?? Vas nima biti kaj strah, poglejte mene...Smo zmenjene?? HAHAHAHAHA, no zdej sem pa še sebe spravla v dobro voljo user posted image user posted image . Ampak moram rečt da ste že poboljšale kar se tega tiče, hihihihi...

Jaz sem bila danes pri svoji splošni zdravnici in bom ta teden doma, potem jo pa pokličem kako je, ampak jaz bom doma kar 14dni, kdo mi pa lahko vrne mojo pikicouser posted image ...nihče...zato se pa bom pošteno spočila od vseh stresovuser posted image .
Jaz sem drugače že malček boljše (imam občutek da vse prihaja za mano), sem pa ugotovila, da me je ta huda izkušnja naredila močnejšo in da na veliko stvari gledam zelo zelo drugače...še dobro da sem ostala čez noč v bolnici, ker sem se s sabo pogovorila precej stvari kako in kaj user posted image .

Vi pa se le razvajajte, pejte po kakšne lepe nosečniške cunjice, zdaj je pa že čas in nikakor ne skrivajte svojih trebuščkov ampak jih z veseljem pokažite, pa čeprav so še majčkeni user posted image .

Zdej pa grem naprej počivat in počakat moža da pride s službe, da bova skupaj papcala kosilo. Še dobro da imam svojo predrago mamico, ki je sedaj vsak dan pri meni par uric, mi prinese kosilo, malo mi pospravi (sej veste prah in sesanje sta neizbežna) in seveda vse živo čvekava, sedaj imava malček časa za naju dve. Kaj bi brez svoje mamice. No tudi tašča recimo da je ok, sam na žalost je spet samo taščauser posted image in ne moja mami. Mami je ena sama in prav to boste zelo zelo kmalu postale tudi ve moje aprilčice!!!

Toliko od mene za danes, pa se še kaj javim .

Papa in Cmook vsem user posted image , pa eno rožico za vsako user posted image .

Vaša Vesna.

< Sporočilo je popravil Vesnyca -- 10.9.2007 15:30:09 >

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 840
10.9.2007 15:54:38   
barby78
ojla aprilčice!
lep pozdrav Vesnyca tebi.me veseli,da razmišljaš tako pozitivno.in res lepo od tebe,da nas še vedno prideš pozdravit in vzpodbujat,da ne razmišljamo samo o tem,kaj bi lahko šlo narobe.in moram priznati,da se popolnoma strinjam s tabo,glede mame,res je ena sama in neprecenljiva.nihče je ne more nadomestiti.jaz to dobro vem.sem pred dvema letoma izgubila oba starša.ko,samo pomislim,da nikoli ne bosta videla svojega 2. vnuka ali vnukinjo in da naša pikica ne bo nikoli poznala najboljšo babi in dedija na svetu.ne morem kaj,da se ne bi razjokala.ni dneva,ko ne pomislim nanju.zato pravim,imejte rade svoje mame in očete,čeprav se vam včasih zdi,da vam hočejo soliti pamet.meni je zdaj žal za vse kar sem jima kdaj kaj takega rekla in jima delala sive lase.za večno bosta v mojem srcu!
ok,malo sem se razpisala in upam,da niste jezne,ker smo se dogovorile,da bomo pisale samo o lepih stvareh.je pač tako naneslo.lp vsem in imejte se radi!pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 841
10.9.2007 16:40:20   
sky77
Ojla souser posted image

Najprej Vesnyca, res si pogumna ko takole optimistično zreš naprej. Boš videla, še vedela ne boš kdaj boš spet nosečka tako hitro bo prišlo. Zdaj pa le počivaj in se pusti razvajati. Želim ti vse najboljše

Sem se pa danes naročila na nuhalno ki jo imam 4.10 pri dr. Strah in potem še 16.10 pregled pri G (za seznamček)

Drugače pa še vedno nimam nobenih znakov nosečnosti. No trebušček se že malo vidi, ampak ni tako očiten. Itak je še prekmalu. Glede jošk, ja no. Če so mi prvič ful narastle, zdaj ostajajo na istem. Ena boga košarica B. Upam da bom do poroda vsaj na C prilezla če ne še kaj več.

Moram pa ta teden obvezno v laboratorij, samo kaj ko mi ne uspe dovolj zgodaj vstat. user posted image  Vstanem ravno toliko prej da zrihtam malega in sebe, pa že šibava v vrtec in loviva zajtrk. Ma nič, bo treba mojega poslat v vrtec, da bo šla lahko kri dat.

Glede opreme za user posted image . Jo imam še vso od Roka, tako kot tudi cunjice. Če bo punčka bomo dokupili kakšno roza cunjico, ker za fantka imamo že vse. Je pa zdaj res še prekmalu za nakupe, mogoče nekje decembra ko so kakšne ugodne akcije sploh za vozičke, prej pa definitivno ne. V začetku leta pa se potem itak menjajo kolekcije in dobite letošnji model znatno ceneje.

Imejte se

papa

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 842
10.9.2007 19:51:51   
SpeliG
Živjo Vesnyca! Sem bla res vesela, ko sem brala tvoje pisanje, me veseli da se postavljaš na noge. Sem že enkrat napisala, ko je bilo tukaj samo jamranje in strahovi, da se lahko zgledujemo po tebi, ki si najhujše doživela in PREživela-zdaj pa pogumno naprej. Pravijo da ni važno če padeš, važno je, da se znaš pobrat. Želim ti vse najlepše in da se čimprej lahko vključiš med kakšne nosečke, z nami pa tudi še kdaj poklepetaj!

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 843
10.9.2007 20:21:03   
Jo@n
Pozdravljene souser posted image !
Jaz sem pa danes vidla bitje našega user posted image  in je po zagotovilu G vse v najlepšem redu. No, takoj za tem je slikici videl še user posted image , saj ga na vaginalni UZ niso spustili zraven... Veliki smo 1,4 mm, kar je za 3 dni več kot naj bi bilo po M, rok bo bolj točno  določila naslednjič, tako da ga sedaj ne bom popravljala.
Naslednji GP z vsemi pregledi bo 2.10. Joj, to se sliši takooo daleč. Mi je pa G  rekla, da se lahko takrat (bo 10. teden) povsem mirno naročim na NS, da je dovolj časa... Kaj mislite, je bolje poklicati prej?

Lepo se imejte, pobožajte bušije,
Joan

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 844
11.9.2007 8:35:40   
sky77
Jutro souser posted image

Jaz sem že iz laboratorija, kjer sem pustila malo krvi in vode user posted image .  So mi pa v prejšnji nosečnosti vsak izvid uspeli izgubit, tako da je bilo vse treba delat po 2x. Upam da bo zdaj kaj boljše.

Zdaj pa do 4.10 nimam nič pregledov user posted image . Jaz bi pa gledala vsak dan našo malo pikico.

No imejte lep dan, pa se beremo

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 845
11.9.2007 12:50:13   
bela vrtnica
Pozdravljene user posted image !
Žal sem te dni bila zelo zasedena in nisem bila nič za računalnikom oz. na RR. Naj vam povem, da sem imela včeraj prvi pregled. Bilo je vse ok. user posted image  lepo bije in naša pikica je velika 16,2 mm. Občutek je bil prekrasen, ko sem slišala utrip pikice. Res je lepo. Ampak glede našega zdravstva pa imam pripombo. Moja zdravnica je zasebnica s koncesijo in lepo računa čisto vsako stvar. Ko je delala UZ jo jaz vprašam ali dobim slikico in mi reče, a želite, potem seveda. (Ja seveda želim to je moja prva nosečnost in prvi pregled, seveda bi rada imela spominček. )Pridem do sestre in mi slikico zaračuna 2,5 € in seveda materinsko knjižico sem si morala tudi sama kupiti. No , toliko o našem zdravstu. Zanima me ali katere ve kako je  zakonsko s tem. Ali so res upravičeni zaračunavati te storitve. Saj to ni nobeno izredno bolezensko stanje ampak nosečnost, ki bi naj bila krita z zdravstvenim zavarovanjem. Sem morala malo pojamrati.

Ampak najbolj pomembno je, da je z mojo pikico vse ok in da tako tudi ostane.
Za NS se še nisem naročila, moram poklicati. A je bila katera v Velenju na NS, če je, bi jo prosila za telefonsko številko, sem slišala, da je ok.

Aja PDP je 19.4.2008, stara sem 28, novembra 29, rodila bom v Celju. Toliko za evidenco. Datum NS še sporočim, naslednji pregled imam 8.10.

Kako ste kaj ostale, upam da ste super.

Uživajte in pazite na svoje pikice in seveda pustite se razvajati.

Pozdravček.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 846
11.9.2007 12:53:05   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: sky77

Zdaj pa do 4.10 nimam nič pregledov user posted image . Jaz bi pa gledala vsak dan našo malo pikico.

user posted image  user posted image  user posted image  jaz tud user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 847
11.9.2007 13:03:52   
tosja

user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. - GP 03.10. NS 19.09. 

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. - GP 18.09.
NS 25.09 Izola 

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 16.10. NS 24.09. CE

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04.

user posted image   tejka**: PDP 07.04.

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 12.09. LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 05.10. NS 18.09. Feldbach, MB 

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 11.09.

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   barby78: PDP 13.04. - GP 01.10.  NS 04.10.

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04.  - GP 16.10.  NS 04.10.   LJ

user posted image    MARUŠKA 28 (28 let): PDP 15.04.

user posted image   maja24-2: user posted image  PDP15.04. - GP 18.09.

user posted image   kekec in mojca: PDP 15.04. SG

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. NS 04.10.

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 16.04. - GP 11.10.  NS 03.10.  LJ 

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 16.04. - GP 28.09NS 02.10. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 16.04. NS 28.09. LJ

user posted image   u04111976: user posted image  user posted image   user posted image  PDP 16.04. - GP 11.09.
NS 04.10. CE

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 16.04.

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04.

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04. - GP 08.10.  CE

user posted image   zolika: PDP 20.04.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04. NS 15.10.

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. -  GP 12.09.

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04. - GP 11.09. PO

user posted image   malamalinca (33let): PDP 21.04.

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. -  GP 01.10.

user posted image   KatyMM: user posted image  PDP 24.04.- GP 12.09.

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04.

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 02.10.

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   sinskaT: PDP 27.04. - GP 21.09.

user posted image   Srčekgirll: PDP 27.04. - GP 11.09.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 28.04. - GP 17.09.

user posted image   malecka24: PDP29.04. - GP 12.09. PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04.

user posted image   vebo: PDP 30.04.

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image  PDP... - GP 10.09.

user posted image   nikica18: PDP... - GP 18.09.

user posted image   mišeka: PDP... - GP 11.09.

user posted image   leni5: user posted image  PDP...  - GP 12.09.

user posted image   eminak: PDP...

user posted image   modrookica: GP 26.09.  NS 20.09.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
49 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca user posted image   

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 848
11.9.2007 13:04:57   
tosja

11.09.2007 - GP

user posted image   Katja271  user posted image

user posted image   u04111976  user posted image

user posted image   Srček girll  user posted image

user posted image   mišeka  user posted image

user posted image   gregica74  user posted image

12.09.2007 - GP

user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   

user posted image   simvir  user posted image

user posted image   tasyo  user posted image

user posted image   KatyMM  user posted image

user posted image   malecka24  user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 849
11.9.2007 13:13:52   
tosja
user posted image user posted image user posted image   NUHALNA SVETLINA - september   user posted image user posted image user posted image

18.09. tosja

19.09. matejka..

20.09. modrookica

24.09. aisha84

25.09. tejč29

28.09. NiLe

user posted image user posted image user posted image    NUHALNA SVETLINA - oktober   user posted image user posted image user posted image

02.10 sasy20

03.10. Ketrin

04.10. barby78, sky77, Tejcha, u04111976

15.10. matejchykam

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

pitje otrok
Lelly28 RR

Kaj največkrat pije vaš otrok, ko je žejen?

voda (77%)

sladkan čaj (0%)

nesladkan čaj (17%)

kupljen sok (0%)

domač sok iz sadja in/ali zelenjave (6%)

Število vseh glasov: 35

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!