tasyo
|
Ojla, punce! SEm že s pregleda in tudi že od kosila (sem se kar k tašči povabila). Midva sva danes prvič skupaj z našim atijem gledala, kako bije srček, ga poslušala in blazno uživala. Mala pikica je velika ravno toliko, kolikor naj bi bila - 19mm, sva tudi že videla rokice in "fiziološko popkovino" (- ki je baje zdej še črevo...), pa dobila 6 slikic, pol so mi pa še kup krvi odvzel, dobila sem materinsko knjižico, še naprej sem na bolniški, s tem da zdej ne rabim več strogo ležat, moram pa še vedno počivat - brez kakšnih težjih fizičnih obremenitev... Na poti domov sem 1x bruhala, upam da je bilo od vožnje in to ni kak napovednik!!!! Jutri se bom naročila na nuhalno, naslednji GP pa imam šele 7.11.!!!!, ker bo prej moga G na dopustu. Sej če bi blo kej posebnega, lahko grem prej. Hvala bogu, da bo vmes nuhalna, drugače se mi bo zmešalo!!! Bom pa verjetno kakšno popoldne smuknila v bolnico, ker je moja prijateljica bodoča G, pa mi bo kakšen UZ naredila, da bom bolj mirna... Uh, sem se razpisala! Punce, pridno božajte trebuščke!
|