|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
13.9.2007 9:02:42   
sasy20
Dobro jutro!

Joj kok je spet lep dan...jaz se morem danes še učit ker imam pop izpit , jutri pa greva z user posted image   na morje za 1 teden. Tako mi bojo dnevi še hitreje minili do naslednjeg pregleda user posted image  in NS - komi čakam.
Tole za DM bonus pa je fino - takoj jutri grem v DM po prijavnico user posted image .
Tosja user posted image  za take ažurne podatke, vidim da je PDP 16.4. vodilni bomo vidli kok nas bo res takrat rodilo, pol se bomo pa v porodnišnici lahko naprej pogovarjale user posted image .

Tko sedaj pa grem jest potem pa še mal za knjigo.

PaPa

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 926
13.9.2007 9:42:03   
SpeliG
Ja, prav lep dan se je spet naredil, sem takoj dobre volje. Pa tut počutim se boljše, se mi zdi, da se zadeve mal umirjajo, imam malo več energije, edino lačna sem pa stalno. Ampak ko začnem jest, itak ne morem veliko pojest, moram pa skoz imeti neke prigrizke s sabo.
No, materinske knjižice jaz še nimam, jo dobim na drugem pregledu, naročila pa sem se že tudi na NS, in se pridružujem puncam, ki bodo 4.10. v Dravljah.
Ena je spraševala, kako se kaj razumemo z našimiuser posted image  odkar smo nosečke; no, pri nama se zaenkrat ni dosti spremenilo, itak sva se vedno dobro razumela, edin kar dobim še več pozornosti, pa nekaterih del sem razbremenjena. Seveda se veliko pogovarjava ouser posted image , komu bo podoben in se veliko presmejiva na ta račun. Vglavnem, brez pritožb...

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 927
13.9.2007 10:00:48   
malamalinca
Lep dan vsem.

Tosja imam sveže podatke za tvoj seznam, naslednji GP imam 1.10.2007, NS 15.10.2007 in bom rodila v LJ.
Za NS upam, da je vredu datum, saj bom takrat nosečka točno 13 tednov.Kaj menite ostale?
Ful si pridna Tosja, da skoz vodiš tole evidenco, te bomo mogle enkrat na kakšno user posted image  peljat, al pa dve.

Kako ste? Meni je vedno bolj slabo, zjutraj mi ni prav nič, okoli 12 pa se začne in traja pozno v noč.Ampak zdaj že 2 dni nisem bruhala in to je pravi uspeh.user posted image user posted image
Še malo, pa jih bomo že začutile, še malo, malo

Jaz sem v drugi nosečnosti mojega škratka začutila že pri 13 tednih nosečnosti.

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 928
13.9.2007 10:06:12   
Ketrin
malamalinca, mislim, da je datum za NS ok. Baje se to dela med 11 in 14 tednom... Vsaj tako so meni rekli.

Ja, Tosja si pa res zasluži user posted image , če ne kaj več.... user posted image  Tosja, a ni lepo ko te samo hvalimo..... user posted image user posted image user posted image

Punce, meni je danes dolgčas za znoret. V službi ni dela, ampak notri pa moram bit....zunaj pa tak lep dan! No, jutri bo že bolje, petek je pa še na sejem v CE grem! user posted image user posted image  

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 929
13.9.2007 10:31:21   
modrookica
Živjo aprilčice!
Kako ste kaj? Danes je toook lep sonček, da se jst in moja pikici ful fajn počutiva :)))
Imam pa eno vprašanje za vas, če mi katera lahko svetuje. Dva dni nazaj sem ful bruhala, in vse je šlo od mene, mela sem celo vročino, potem sem vzela buscopan da se je bruhanje umirilo, tako da je to izgledalo kot kakšna trebušna viroza al pa gripa. Pa me zanima, če je katera že imela kake podobne težave in če lahko to kej vpliva na mojo pikico?

Najlepša hvala za nasvet in bodite v sončku. Objemček od naju :)
user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 930
13.9.2007 10:34:20   
Ketrin
Modrookica, kaj pa če bi poklicala G. in jo vprašala? Jaz nisem imela teh težav (trkam, trkam), tko da ti ne znam svetovati..... Jaz bi poklicala in vprašala..... Saj te nič ne stane?!

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 931
13.9.2007 10:43:10   
zolika
ojla dekleta....sem šla pogledat na DM stran pa piše:
Kako se prijavite?
-Prijavnice poiščite v prodajalnah dm po Sloveniji.
-V program se lahko prijavijo starši, katerih malček pride na svet med 1.1.in 31.12.2007.
-Prijava v program je mogoča ob predložitvi kopije rojstnega lista malčka.

A potem mi ko bomo aprila zibali ne pridemo v poštev???? user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 932
13.9.2007 10:50:31   
modrookica
Ketrin hvala za nasvet. Bom poskusla poklicat, sam moja G je do pon na dopustu tko da bom morala potrpet do takrat in mislit samo pozitivno, da to na mojo pikico ne bo vplivalo.
PA PA

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 933
13.9.2007 11:11:01   
Ketrin
Modrookica, seveda bo vse ok. In seveda misli pozitvno. Saj po moje ni nič. Sploh ker je tako hitro minilo in si zdaj čist ok. Ampak vseeno pokliči v ponedeljek, že zato da boš mirna. Najbrž bo rekla, da ni nič.... Po moje, če si zdaj čist ok, da ne bruhaš in se ne počutiš slabo, popij ali pojej velik vitaminov. Najbolje je na tešče spiti en kozarec sveže ožetih pomarančk, limon, grejfruta..... To ti ne more škoditi, ti bo pa vrnilo energijo in vitamin.... pa ne samo tebi!!! Tudi pikici! user posted image user posted image

Brez skrbi vse bo ok.

Zolika, mislim, da nisi dobro prebrala.... To kar si napisala je za prijavo tistih, ki so ravnokar postali starši. To bo nova akcija v letu 2008. To pa ti itak še nisi.

Zaenkrat pride za nas tole v poštev, kjer imamo popuste na nosečniške izdelke, ne na izdelke za dojenčke....
To je za nosečke....preberi še enkrat.user posted image
Kako se prijavite?
-Prijavnice poiščite v prodajalnah dm po Sloveniji.
-V program se lahko prijavijo vse bodoče mamice, katerih nosečniško stanje je zavedeno v letu 2007.
-Prijava je mogoča ob predložitvi materinske knjižice v prodajalni dm oz.posredovanju kopije strani imetnice materinske knjižice skupaj s prijavnico na naslov dm-a.

Drugače pa se bom najbrž ravno jutri videla z eno od poslovodij v DMu in lahko točno vprašam, če bo nova akcija tudi 2008. Mislim pa da sigurno bo, ker lani ko sem bila jaz user posted image  je bilo isto....Sicer se ni dobro izteklo, ampak akcija je bila enaka.

No, upam, da nisem preveč zakomplicirala. V glavnem zdaj se gremo prijaviti z materinsko knjižico.

Neposredna povezava do sporočila: 934
13.9.2007 11:21:47   
tasyo
Ojla, punce!
Jaz se pa danes spet ne počutim najboljše - mal mi je slabo, pa neki me šraufa... Ampak, ni panike. Pol težav prežene sonček. Sem kar malo žalostna - vse boste imele naslednje preglede bistveno pred mano!!! Kako za vraga bom pa toliko časa zdržala, da ne vidim svojega pikolinota???? Aja, jaz sem se  kar odločila, da bo fant, čeprav očka pravi, da bo sigurno punčka...user posted image

Pa da obrazložim še resnično srečno - vsi tisti posti z enako slikico so moji! In potem je res zoprno, če moraš vedno napisat, da si ti in ne nekdo drug....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 935
13.9.2007 11:45:39   
zolika
Ketrin...se opravičujem - nahitro sem pogledala...zmedena, kaj češ! user posted image user posted image user posted image

Hvala za opozorilo!

Grem danes v DM! Imam materinsko seboj  - tako, da...user posted image user posted image user posted image

tasyo - ne se sekirat - vse se da pretrpet! Verjemi! Ti samo lepo POČIVAJ, pa bo!!!! oK?user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 936
13.9.2007 12:07:30   
maja24-2
Ojla punce
Zunaj je res lepo sva z Laro ravnokar prišle iz sprehoda.
Modrooka naša Lari je pravkar prebolela trebušni virus, ki so ga tudi potrdili in seveda sem se vstrašla kaj če ga dobim še jaz pa so me prav lepo pomirili, da ni nič hudega samo da ne smeš dehidrirati in vročina ne sme biti višja ob 38,5 c
Mam pa eno vprašanje ali katera hodi na preglede v Leonišče Lj, jaz imam dr. Blejčevo me pa zanima ker imam v torek pregled, v prvo sem imela pregled in šele naslednji dan UZ sedaj pa ne vem ali je to pri njih praksa ali je bil zgolj slučaj, ker v ambulanti pa nima UZ vem pa da je čez hodnik.
Res je malo narodno da si kar 2 dni v tednu potem dop. odsoten
Lep pozdravček

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 937
13.9.2007 12:41:21   
Kaa
Pozdravljene!

Tudi jaz imam eno vprašanje: danes mi je bilo grozno slabo, ful sem bruhala in sem poklicala v službo, da ne pridem delat.

Zdaj pa me zanima sledeče user posted image : kam grem po bolniški list za danes? H ginekologu ali lahko grem k osebnemu zdravniku (noseča sem 9t)?
In kaj storiti v primeru, da še kak dan v tem mesecu ne bom sposobna za delo (namreč čisto odvisno od dneva-včasih mi je samo slabo, včasih grozno bruham in nisem sposobna it v službo)? Boljše počakat do konca meseca in potem iti po boln.list?

Se opravičujem, da morim s takimi vprašanji, ampak sem sveža v tem in me res zanima kako in kaj.

Hvala že vnaprej in uživajte!

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 938
13.9.2007 12:44:30   
malamalinca
V tretji nosečnosti sem od Blejčeve ušla....Bila njena pacientka 10 let.Totalno  nad njo razočarana.

Moje mnenje, če si bla v prvo tudi pri Blejc je, da se ji takrat pač ni dal delat ultrazvoka in te je raj naslednji dan naročila.Veš, njej je vseen, če moraš ti dopoldne manjkat v službi

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 939
13.9.2007 12:45:21   
malamalinca
Aja, zdaj sem pri Premru, imela pregled in istočasno čez hodnik še UZ pregled.V Leonišču

Neposredna povezava do sporočila: 940
13.9.2007 12:46:15   
leni5
Kaa, mislim, da ti da bolniško tvoja splošna zdravnica, ginekolog lahko napiše le predlog za bolniško...tako je blo pri meni pred prvim porodom...

Imam pa nove podatke za tosjo...GP 28.9., PDP 25.4., rodila pa bom v Izoli...

(odgovor članu Kaa)
Neposredna povezava do sporočila: 941
13.9.2007 12:46:15   
malamalinca
Kaa, bolniško ti napiše kar osebni zdravnik

Neposredna povezava do sporočila: 942
13.9.2007 12:51:01   
Kaa
Punce, hvala za odgovore! user posted image

Zdaj vsaj ne bom laufala od enega k drugemu, ampak bom kar šla do osebnega zdravnika.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 943
13.9.2007 12:56:39   
Calena
Ojla aprilčice,

Tudi jaz bi se vam rada pridružila, če me sprejmete. Noseča (drugič) sem slabih 10 tednov, PDP imam 14.04.2008, naslednji GP 27.9. in NS 28.9.
Sem pa iz Ljubljane in  imam že skoraj 4 letno hčerkico, ki se že zelo veseli bratca ali sestrice.

Današnji sonček kar pozitivno vpliva na počutje, a ne? Upam, da imate vse čimmanj težav in se fino počutite.

Lepo se imejte in uživajte v sončku!

Pa-pa
Calena

(odgovor članu Kaa)
Neposredna povezava do sporočila: 944
13.9.2007 13:06:32   
Kaa
Calena, seveda te sprejmemo! user posted image
Dobrodošla med aprilčicami!!! user posted image  user posted image

Zdaj nas je pa že kar nekaj - zelo vzpodbudno. Poletje je bilo fajn aktivno, hihi user posted image

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 945
13.9.2007 13:16:08   
simvir
Živjo!

Tosja - spraševala si glede daljše bolniške. Jaz sem prvič v taki situaciji, sem pa danes klicala k svoji osebni zdravnici, kjer sem imela sedaj 14 dni že odprto bolniško, da imam predlog g za bolniško še naprej. Jutri ji nesem obvestilo zdravniku od g, nato pa jih moram konec drugega tedna poklicati in spomniti da dajo to na komisijo. Mi je rekla, da za štiri tedne ne bi smel biti problem. Verjetno da do sklepa komisije počakaš doma. V službo sem pa včeraj klicala, da me še vsaj 4 tedne ne bo.

Zolika - user posted image  da ti je bilo bolje in za pridnost. Kako boš šele pospravljala ko nas bo ob koncu nosečnosti dajalo "gnezdenje" (tako pravijo, ko na koncu vse pospravljaš in pripravljaš).

Sasy20 - držim pesti za dobro opravljen izpit, ter ti želim lep dopust.

Meni je pa včeraj g rekel naj Buscopan neham jemati in ga vzamem po potrebi (do zdaj sem ga jemala 3x/dan). No včeraj popoldne ga nisem vzela in me je zvečer precej bolelo v trebuhu. Očitno kar preveč migam, ker sem mislila da me ne boli več. Danes sem ga dopoldne pa kar vzela. Mam še sina doma, pa me skoz kaj preganja okrog. Ga bom morala včasih kar tašči peljat, da si bom sploh spočila. Pa sem mislila, da bova zdaj več skupaj ko sem še doma.  No zdaj mislim, da je vsaj zaspal sam v posteljici. Grem še jaz počivat.

Calena - dobrodošlauser posted image

Lp

(odgovor članu Kaa)
Neposredna povezava do sporočila: 946
13.9.2007 13:36:43   
modrookica
Hoj
Maja24-2 najlepša hvala za odgovor, si me pomirila. Pri meni je ta hujše trajalo samo en dan, vendar še nisem čist v redu, se pa trudim veliko pit in vitaminčke jest tako da bova fajn jst in moja pikica.
Aprilčice bodte še naprej fajn in tudi jst se veselim z vsako novo, ki se nam pridruži.
pozdravček od mene.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 947
13.9.2007 15:14:07   
maja24-2
malamalica hvala ti , če ti ni zoprno bi te vprašala kaj se je dogajalo.
Jaz sem k dr. Blejec prišla marca ker sem mela splav pa sem bila nad Domžalskimi sestrami čisto razočarana, me k dr sploh niso spustile čeprav je delala, sem na koncu pristala pri dr. Blejčevi ki mi je žal povedala slabo novico, pa prvo nosečnost mi je na koncu vodila tudi ona no čeprav sva se vidle samo 2x ker sem šla v 37 t rodit.
No zadnjič pa me je ful razočarala na pregledu je bla prjazna na UZ pa bi začela kmal jokat sva šla z mojim tako slabe volje iz ordinacije vam povem se sploh nisva mogla veselit UZ pa je trajal vse skupaj 5 sekunt.

Neposredna povezava do sporočila: 948
13.9.2007 15:25:08   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Jutri ji nesem obvestilo zdravniku od g, nato pa jih moram konec drugega tedna poklicati in spomniti da dajo to na komisijo. Mi je rekla, da za štiri tedne ne bi smel biti problem. Verjetno da do sklepa komisije počakaš doma. V službo sem pa včeraj klicala, da me še vsaj 4 tedne ne bo.

Hvala, simvir, zlata si user posted image
Tud jaz sem ji odnesla (moj user posted image ) ta list od G, pa ni znala vredu prebrat user posted image  Naslednji teden pa moram javit v službo user posted image  da čakam na odgovor komisije user posted image
Me že danes črviči, ko se sam spomnim...user posted image  user posted image  user posted image
Mi je pa G rekla, da ne bom šla delat user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 949
13.9.2007 15:27:42   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Kaa

Zdaj vsaj ne bom laufala od enega k drugemu, ampak bom kar šla do osebnega zdravnika.

Potrdilo o bolniški moraš odnest delodajalcu v roku treh dneh!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Kaa)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.