|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
7.9.2007 10:13:56   
barby78
Morgen aprilčice!
Najprej en velik pozdrav Vesnyci,ki nas tako lepo tolaži in vzpodbuja,kljub njenemu nesrečnemu dogodku.hvala za podporo in me resnično veseli,da razmišljaš tako pozitivno.kar tako naprejuser posted image !
Kaj pa ostale?a vas kaj zebe?meni se čisto nič ne da,pa toliko imam dela,kot sem že povedala prenavljamo celotno stanovanje.pa še kmalu bom morala iti po našega drugošolčeka.ko vsaj ne bi bilo takšno vreme.lp vsem!!
Pa saj veste,negativne misli proč.jaz že razmišljam,kako se bom sprehajala z vozičkom.user posted image pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 776
7.9.2007 11:03:37   
SpeliG
Pozdravljene punce! Res nevem od kod toliko pesimizma, mi pa v tako lepem pričakovanju! Zgledujte se po Vesnyci, ki se ji je res zgodilo tisto, česar se vse bojimo, pa je polna pozitivne energije. Itak so to stvari, na katere ne moreš vplivat in če se zgodi, se zgodi, ne bo nič bolje, če se bomo že prej skoz sekirale kaj pa če bo...
Vglavnem, jaz uživam v tem obdobju, čeprav sem občasno čist brez energije in mi je slabo, ampak vseeno je to eno lepo obdobje. Ko se vozim iz službe razmišljam v stilu, "te bo mamica zdaj domov peljala, pa bova jedla..." Hecno, ne? Ampak tako je!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 777
7.9.2007 11:12:07   
sinskaT
Zdravo in bravo aprilčice! Vesnyca user posted image , kar tako naprej in kar javljaj se nam, za mene si še vedno naša aprilčica, le jenček bo prišel malo kasneje. Ti se kar pusti malo razvajat, si zaslužiš. Takole naj te dragi čuva

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 778
7.9.2007 11:16:18   
NiLe
Vesnyca, kapo dol. Navdušuješ me s tvojo energijo in pozitivno voljo ... res si faca user posted image  Ti se le večkrat oglasi in nas spravi v dobro voljo. Jaz te bom vsekakor vesela. Še enkrat hvala, ker si mi dala priporočilo za dr. Mihelič. Res sem bila zadovoljna z njo. Ko bi le bilo več takih zdravnikov user posted image

Kot je dejala SpeliG, tole res ni primeren čas za slabo voljo in negativizem. Punce, dejmo uživat v našem pričakovanju. Sedaj so še mičkene pikice, ampak ko bodo malo zrasli, bodo čutili, ko boste ve žalostne ali nesrečne. Zato: DOBRA VOLJA JE NAJBOLJA!!!

Lep dan želim. user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 779
7.9.2007 11:16:50   
sinskaT
Noče mi slikice kopirat...škoda, no v glavnem, moja domača naloga:

Ne glede na vse, kar se lahko pripeti, je zdaj čas, ko smo vesele, nasmeh na obraz, božat bušije in nič strahu, kajti me bomo to zmogle! Dobile smo največji dar, čaka nas najlepše potovanje.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 780
7.9.2007 11:17:44   
Ketrin
Bravo punce moje!

Končno smo malo prešaltale na lepše misli o prihodnosti!!!!

SpeliG tale tvoja mi je všeč, ko se pelješ domov.... user posted image user posted image  Luškano!
Jaz se tudi vsak dan ko grem v službo peljem mimo vrtca, kamor bo naš palček/ca hodil/a. In tudi sama sebe vidim kako bom mojega malčka peljala v vrtec.... Hihihihihi!

Drugače pa, ja mene zebe!!!! In jutri sem sama brez user posted image  in bom šla mal po štacuncah.... Jupijjjj!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 781
7.9.2007 12:53:47   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  trikrat HURA za pozitivizem user posted image  user posted image  user posted image
user posted image    Trikrat HURA za našo pozitivko Vesnyco   user posted image

Res, da je vreme GROZNO, kot da bi bili sredi oktobra, ali še bolje v začetku novembra...........brrrrrrrrr

user posted image  Naš mesec APRIL pa bo tako lep - a še katera razen mene razmišlja o tem? user posted image  Lep bo zato (v prvi vrsti) ker bomo končno objele in pocartkale naše zakladke... pa nasploh se mi zdi, da smo krasen letni čas in mesec izbrale user posted image  narava se bo začela prebujat - v maju bomo že imele vozičkarijado user posted image  user posted image  user posted image
Poletje bomo pričakali že "veliki" - pa dopusti, pa... jesen bo itak krasna, ko bodo user posted image  že začeli čebljati... čez zimo pa se bomo naučili hodit user posted image  user posted image  user posted image
Ja, Ketrin aprila pa gremo v jasli user posted image  user posted image  user posted image

Poglejte, ker me ne dajejo slabosti...me pa HORMONI mečejo sto na uro... user posted image  user posted image  user posted image

Lepo se imejte, božajte bušije,
                                      puste se razvajat in bodite user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 782
7.9.2007 12:54:40   
Katja 271
Vesnyca, svaka čast! Super punca si - ostani taka! In lepo prosim, pridi nas še kaj pokukat, ker očitno se je zadeva rahlo obrnila. Namesto, da bi me tebe tolažile, moraš bodiriti ti nas! Hvala! user posted image user posted image user posted image  Ti se le lepo crkljaj in čez zimo naberi energijo za nove podvige. No, boš pa na pomlad in poletje s trebuščkom okrog hodila. Toliko lepše, da se ne boš rabila z zimskimi nosečniškim bundami ukvarjat user posted image .

Ketrin, včeraj sva bile pa medve tisti, ki sva začele z domačimi nalogami, ne ve s Tosjo.user posted image Ah, sej čist vseeno, važno, da se je končno zadeva obrnila iz kislih obrazkov in črnih misli user posted image  ,v nasmeške in pozitivne misli user posted image ! Sem vesela, da je tako.

SpeliG, simpatična mami si, ni kej user posted image . Midva z user posted image  sva tudi že začela množino uporabljat, saj smo po novem trije.

Drugače pa je res mraz. Jst že dva dni doma peč prižigam. Zakaj bi nas pa zeblo... Napovedujejo pa lep in sončkast vikend, tako da ga le lepo izkoristite kje v naravi.

Pa veselo trgatev vsem iz vinogradniških okolišev!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 783
7.9.2007 13:01:29   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04. - GP...

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. - GP 03.10. NS 19.09. 

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04. - GP...

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. - GP 18.09.
NS 25.09 Izola 

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 16.10. NS 24.09. CE

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04. - GP...

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04.

user posted image   tejka**: PDP 07.04.

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 12.09. LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 05.10. NS 18.09. Feldbach, MB 

user posted image   resnično srečna: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04. - GP...

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04. - GP... LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 11.09.

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   barby78: PDP 13.04. - GP 01.10.

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04. LJ

user posted image    MARUŠKA 28 (28 let): PDP 15.04.

user posted image   maja24-2: user posted image  PDP15.04. - GP 18.09.

user posted image   kekec in mojca: PDP 15.04. SG

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. NS 04.10.
 user posted image   Ketrin (28 let): PDP 16.04. - GP 11.10.  NS 03.10.  LJ 

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 16.04. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 16.04. NS 28.09. LJ

user posted image   u04111976: user posted image  user posted image   user posted image  PDP 16.04. - GP 11.09.
NS 04.10. CE

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 16.04. - GP...

user posted image   SpeliG: PDP 18.04. - GP...

user posted image   zolika: PDP 20.04.

user posted image   bela vrtnica: PDP 20.04. - GP 10.09.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04. NS 15.10.

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. -  GP 12.09.

user posted image   malamalinca (33let): PDP 21.04.

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. -  GP 01.10.

user posted image   KatyMM: user posted image  PDP 24.04.- GP 12.09.

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04.

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 10.09

user posted image   zokica: PDP 26.04. - GP...

user posted image   sinskaT: PDP 27.04. - GP 21.09.

user posted image   Srčekgirll: PDP 27.04. - GP 11.09.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 28.04. - GP 17.09.

user posted image   malecka24: PDP29.04. - GP 12.09. PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04. - GP...

user posted image   vebo: PDP 30.04. - GP...

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image  PDP... - GP 10.09.

user posted image   nikica18: PDP... - GP 18.09.

user posted image   mišeka: PDP... - GP 11.09.

user posted image   leni5: user posted image  PDP... - GP 07.09.

user posted image   eminak: PDP... - GP 05.09.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
47 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    
T*i*A*r*A - dobrodošli user posted image   user posted image   user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 784
7.9.2007 13:03:10   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Katja 271

Midva z user posted image  sva tudi že začela množino uporabljat, saj smo po novem trije.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  midva jo že od testa user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 785
7.9.2007 13:04:13   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

07.09.2007 - GP

user posted image   leni5  user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 786
7.9.2007 13:19:26   
barby78
Ojla punce,pomoč rabim!
Prosim vas,če mi pomagate pri izbiri G,kamor bi šla na nuhalno.sploh ne vem kam naj grem,pa bi se že morala naročiti.povejte mi,če poznate kakega res dobrega in prijaznega G.Ali ima morda katera že izkušnje z nuhalno.jaz grem namreč 1..ker v prvi nosečnosti,se to še ni tak na veliko delalo,pri drugih dveh pa niti ni prišlo tako daleč.čuvajte se in crkljajte s svojimi najdražjimi!lpuser posted image

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 787
7.9.2007 13:49:04   
Ketrin
Katja, oprosti! Ti si dala domačo nalogo, ja!user posted image  Tosji pa sem rekla naj da na seznam tisto, ki ne bo naloge naredila.... user posted image

Skratka je res super, da smo spet pozitivne in polne pričakovanj. To je res en čudovit del življenja... user posted image user posted image  

Barby, jaz sem se kar sem prijavila, to kar je Tosja zadnjič poslala.... Drugače pa jaz nimam izkušenj!

ZDRAVSTVENI ZAVOD DRAVLJE
Ulica Bratov Babnik 10
1000 Ljubljana

Tel: 01/ 510 68 00
www. neplodnost.com
E-mail: info@neplodnost.com

Ja, mi tudi množino uporabljamo.... user posted image  Pa je prav zabavno! Pa tko cortik mi je, k me lubi boža po trebuščku in se pogovarja z malim.... Ja, čustevenost nas je vse prevzelauser posted image ..... Komaj čakam NS, da bo še lubi videl tole čudo v bušiju! user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 788
7.9.2007 13:56:33   
Katja 271
Na NS bom pa tud jaz šla v Dravlje, pa čeprav sem iz drugega konca Slovenije. Se mi dopade, ker imajo celo 4D UZ pa ti zapečejo filmček na CD. Sicer stane 10 EUR več, ampak tak "survenir" je pa itak neprecenljiv. Bomo pač naredili še lep izletek zraven. Naročila se bom pa šele po prvem pregledu v torek (končno), pa upam da bo še vedno dovolj zgodaj.

Ijooo kako sem vesela, da smo končno nehale jamrat in se začele lepe stvari ment. Super ste, punce! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 789
7.9.2007 14:16:22   
Ketrin
Katja, mislim, da se lahko kar naročiš. Itak je neodvisno od tvoje G. Vprašajo te za prvi dan zadnje menstruacije in ti določi datum. Ja, stane pa 60 EUR če hočeš še cd, brez pa je 50 EUR.

Tudi jaz sem vesela, da smo zaključile z "grdimi" in težkimi temami!!!

Neposredna povezava do sporočila: 790
7.9.2007 14:31:30   
Katja 271
Ej punce, dejte mi še neki povedat. Sploh tiste, ki ste že imele prve preglede.
A je bil lahko na prvem UZ (vaginalni) bodoči očka zraven? Naš je bil včeraj čist žalosten, ko sem mu namignila, da verjetno pa ne bo mogle v živo videti srčka.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 791
7.9.2007 14:33:17   
Ketrin
Ko sem jaz šla gledat srčeka, me je G. vprašala če sem sama, ali pokliče možeka notri..... Tko da: po moje gre lahko notri s tabo, oz. ga pokliče!

Mogoče pa je tudi odvisno od G. Če je tečna, mogoče nič ne vpraša ali ne dovoli??!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 792
7.9.2007 14:38:18   
Katja 271
Ketrin, pa ti je takrat, ko te je vprašala, če naj gre možek zraven, delala vaginalni UZ ali navaden?
Ker pravijo, da znajo komplicirat samo pri teh UZ s sondo user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 793
7.9.2007 14:52:55   
Ketrin
Vaginalni, ja! Notranji pregled.... user posted image  Drugega meni sploh še niso delali? Ti greš zdaj prvič na GP, ali si že bila?

Neposredna povezava do sporočila: 794
7.9.2007 15:35:42   
barby78
ojla punce,hvala za pomoč pri izbiri, za NS.sem kar poklicala v ZZ Dravlje in so me naročili v četrtek,04.10.evo,pa je problem rešen.le kaj bi brez vas?!zdaj se pa najem,pol pa počivat.sem cel dopoldan migala.user posted image pa-pa

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 795
7.9.2007 16:06:45   
bondi
Pozdravljene punce,

PDP 19.04.2007, prvi pregled 21.08.2007!

Srček bije... mama in tata sta presrečna!!! :)

Pa niti slabo mi ni... hehehe... da bi tako ostalo.

Ker sem komaj prišla do 32 strani... user posted image ... me samo na hiterco zanima ali imate tudi druge krče podobne menstruacijskim? Da se neham sekirat!? :)

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 796
7.9.2007 16:07:44   
bondi
user posted image ... reče se menstrualnim, a ne??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bondi)
Neposredna povezava do sporočila: 797
7.9.2007 18:07:26   
kekec in mojca
Ja, jaz jih imam in me ful daje panika. Nisem hotela nič pisat o tem, da ne bi ostalih strašla, sploh zato, ker smo itak vse bile čisto na psu... Krč se je začel podobno kot popadek, kot obroč, ki je šel od vrha maternice proti dnu. Ponoči me je zbudilo, bil je le en in potem je bilo ok.

Tolažila sem se, da je to zaradi zaprtosti... Mogoče je bilo res, ker se potem ni več ponavljalo.

Saj ne vem, kaj naj naredim zaradi zaprtosti. Donata ne morem pit, ker potem bruham. Slabo mi je za znoret, je blo dva dni vredu, pol pa spet jovo na novo. Zato se mi tudi ni dalo nič kaj dosti pisat.

Zdaj pa mi je še Kekec zbolel... in sva doma, ker ima virozo z drisko in bruhanjem. Si znate predstavljati, kako blazno me je strah, ker vem, da so v 1. trimesečju vsi virusi nevarni...

Dajte me malo potolažit, no!

(odgovor članu bondi)
Neposredna povezava do sporočila: 798
7.9.2007 19:02:57   
Jo@n
kekec in mojca  nikar se ne sekiraj, če je namenjeno, da zraste korenjak, bo vse v redu. Tudi Pušenjak pravi, da v sezoni virusnih obolenj in prehladov ter gripe ni zaznati povečanja števila napak in splavov.

Glavo pokonci, pa bo. Tudi jaz sem prebolela prehlad z vročino, se izogibala zdravil in upam na vse najboljše. Narava že ve kako in kaj.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 799
7.9.2007 20:11:27   
sasy20
Ojla
sem zdej kar dolgo časa brala da sem do konca prebrala kaj vse ste se pisale.....sm vidla da sem učeraj napako naredila ko sem napisala,da sem bila na urgenci vi pa ste iskale pozitivne misli...sori ni bil moj namen kogarkoli strašit ( nisem nič brala za nazaj )....lahko samo povem da je danes že dobro user posted image  tako da sama gledam na vse zelo pozitivno, me take stavari enostavno ne smejo vršti iz tira....vedno si pravim, da ima vse svoj namen...tako da samo  pozitivno punce in brez slabih misli. Uspelo nam bo priti do aprila ko bomo postale mamice user posted image .

Vesnyca vesela sem zate da si dobro, sedaj se le pusti razvajati in misli predvsem nase.....

Lepo spančkite papa

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?