SpeliG
|
Odlično, vidim da se je povrnila dobra volja!! Vreme je sicer res smotano, se me je že loteval prehlad, pa sem si danes vzela dopust, se odlično naspala (spala bi pa lahko odkar sem noseča kar 24 ur na dan) in se zgleda pozdravila. Čist mimogrede, Tosja, na seznamček lahko napišeš mojo starost: 27 let. Nevem, jaz pač mislim, da imamo vse razloge da smo presrečne, da nam je uspelo nekaj, kar nekaterim nikoli ne uspe oz. se veliko namučijo, preden pridejo sploh do tu, kjer smo me. Imam npr. dobro prijateljico, ki se že več let trudi zanosit, pa ne gre in ne gre. Nam pa je uspelo kar tako, mimogrede. In res sem se že kar navadila v mislih (včasih celo tut na glas, ha ha) pogovarjat z otročkom, pa si npr. rihtam muziko, pa ga "vprašam", ej a si danes za rock, al bi kaj bolj mirnega. Če me kliče v službo, vedno vpraša kako sta kaj vidva, in odgovorim v stilu "ah, delava, se nama je ful nabralo, ampak sej sva dva, bova že". No, ampak le če ni šefa v bližini, ker še kakšen mesec nimam namena povedat. Saj ne bo nič narobe, ampak doslej sva povedala samo določenim ljudem. Vidim da ste vglavnem že kar naročene na nuhalno svetlino, zanima me zlasti ordinacija v Dravljah. A ste datum lahko izbirale, ali pa že polno do oktobra? Ker bi bilo potem fino, da se tudi jaz že naročim...
|