|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
7.9.2007 20:39:25   
Katja 271
Ketrin, ja zdej grem prvič na pregled. Jutri bomo napolnili polnih 9 tednov, tako da zdej pa res že kooomaaaj čakam torek.
Bondi, ti  pa nikar ne skribi glede krčkov. To, kar opisuješ kot menstrualne krče, čutiš kako se maternica razteza. Do 8. tedna nosečnosti je že velika kot pomaranča in je normalno da to rast čutiš. Tudi mene špika in včasih prav nič nežno. Evo, pa da vas čist zares potolažim, bom prepisala še en članek iz revije Nosečnost, dr. Pušenjaka:

Bolečine od 8. od 10.
Od 8. ali 10. tedna dalje se nosečnice pogosto pritožujejo nad zbadajočimi bolečinami levo in desno v spodnjem delu trebuha proti dimljah, podobno kot sredi ciklusa, ob ovulaciji. Najbolj izrazito to opisujejo med gibanjem, ko se prepogibajo, sukajo, vstajajo, hodijo ali tečejo. Ta pojav povezujemo s prenašanjem sil na maternične vezi, ki se končujejo ob mehurju, križu ter dimljah oziroma sramnični zrasti. Ob premikanju maternica sledi gibu telesa ter povleče za vezi, podobno kot se zategujejo vrvi pri šotoru, ko piha veter. Težave v obliki zategovanja, ostrih ali zbadajočih in podobnih bolečin se lahko pojavljajo skozi vso nosečnost, vendar se do 20. tedna večina nosečnic tako navadi nanje, da jih večinoma ne motijo več, pa tudi svoje gibe v tem času večina prilagodi omenjenim težavam.

Ajdi, rožice, bodite fajn, pa lepo izkoristite vikend! Naj bo poln veselih dogodkov in lepih misli! Pa tudi crkljanja ni nikoli preveč - le zaposlite bodoče očke s kakšno masažo podplatov ;)

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 801
7.9.2007 20:45:35   
SpeliG
Odlično, vidim da se je povrnila dobra volja!! user posted image
Vreme je sicer res smotano, se me je že loteval prehlad, pa sem si danes vzela dopust, se odlično naspala (spala bi pa lahko odkar sem noseča kar 24 ur na dan) in se zgleda pozdravila. Čist mimogrede, Tosja, na seznamček lahko napišeš mojo starost: 27 let.
Nevem, jaz pač mislim, da imamo vse razloge da smo presrečne, da nam je uspelo nekaj, kar nekaterim nikoli ne uspe oz. se veliko namučijo, preden pridejo sploh do tu, kjer smo me. Imam npr. dobro prijateljico, ki se že več let trudi zanosit, pa ne gre in ne gre. Nam pa je uspelo kar tako, mimogrede.
In res sem se že kar navadila v mislih (včasih celo tut na glas, ha ha) pogovarjat z otročkom, pa si npr. rihtam muziko, pa ga "vprašam", ej a si danes za rock, al bi kaj bolj mirnega. Če me user posted image  kliče v službo, vedno vpraša kako sta kaj vidva, in odgovorim v stilu "ah, delava, se nama je ful nabralo, ampak sej sva dva, bova že". No, ampak le če ni šefa v bližini, ker še kakšen mesec nimam namena povedat. Saj ne bo nič narobe, ampak doslej sva povedala samo določenim ljudem.
Vidim da ste vglavnem že kar naročene na nuhalno svetlino, zanima me zlasti ordinacija v Dravljah. A ste datum lahko izbirale, ali pa že polno do oktobra? Ker bi bilo potem fino, da se tudi jaz že naročim...

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 802
8.9.2007 12:09:54   
resnično srečna
pozdravljene vse souser posted image in Vesnyca!

Me prav veseli, da smo spet nasmejane...še celo sonček se nam je prikazal...

kar se tiče nuhalne jaz nimam pojma kdaj bom šla...bom vse skupaj prepustila mojemu G., ki že ve kako in kaj...sicer pa moram itaq v ponedeljek poklicati, da mi pove kdaj se moram prit pokazat, da me vržejo na tehtnico, odvzamejo kri in pregledajo vodo...pa bova po mojem takrat naprej določila kaj in kdaj bomo kaj delali...

...na prvem pregledu našega "tatija" nisem vlekla zraven...ker je bilo prvič ob zoprni uri in drugičje bil rahlo nervozen...naslednjič ga pa po mojem niti ne bi mogla več zaustaviti, saj sem preveč govorila o tem kako fletkan je naš "et"...vsaj tako ga je krstil on, ker je na slikici še take nezemljanske oblike...

...tele spremembe temperatur so name vplivale katastrofalno...ko vsa podobna pingvinu pridem domov iz službe grem kar v posteljo, da se pogrejem in potem zaspim...danes mi je to uspelo celo do jutra...ampak priznam...12 ur spanja je pasalo...

...sedaj me pa čaka malo ospravljanja in maraton v likanju...ampak ker je mraz bo prav pasalo malo se gret ob likalniku...tako da...se oglasim kasneje, če bo kaka čvekica kaj napisala...

do takrat pa...uživajte punce...mislim, da se počasi začenja lepše obdobje nosečnosti (brez slabosti in  krčev)...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 803
8.9.2007 16:43:00   
lina10
Čestitke vsem aprilčicamuser posted image user posted image user posted image .Sama sicer spadam pod marčevke ampak je vseeeno lepo videti tudi ostale srečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 804
8.9.2007 20:14:02   
u04111976
Pozdravljene, danes je bil pa res en lep da, jih bo treba izkoristiti kolikor jih še bo. Uživajte še jutri, potem pa nov teden  in končno 1. GP!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 805
8.9.2007 21:54:05   
resnično srečna
ja res je bil super dan...najprej mal šopinga, potem kosilo s starši najdražjega...malo likanja, malo dela za službo (grrrr)...pa en obisk...sprehod s kužki...in zdaj se počasi pospravljm v posteljo in pred TV...

...U04111976...ti držim pesti za v ponedeljek...pa uživaj...če te bodo dali na ultrazvok he he...sicer se pa pozna, da je vikend in ste vse odklopljene od čarunalnikov...samo jaz sem očitno tako navezana na tole mojo tipkovnico he he...

...lahko noč bejbe...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 806
9.9.2007 9:49:49   
tasyo
Evo punce!
Sem vas ubogala, odgnala črne misli in sem zdaj polna optimizma in energije. Počutim se dobro, danes sem bila tudi že na WC (kar je ob grozni zaprtosti velik dnevni uspeh user posted image ), očitno pa tudi vreme zelo pozitivno vpliva name. Pa seveda - danes imava z možekom prvo obletnico poroke, tako da je vse še toliko lepše....
Zdaj pa čim prej na sonček in uživajte v lepem vikendu!!!

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 807
9.9.2007 9:50:33   
tasyo
pa sem spet resnično srečna.... A se to res ne da popravit???

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 808
9.9.2007 11:49:39   
SpeliG
Zdaj sem malo zmedena, nevem ali je pred mano pisala resnično srečna ali tasyo. Mislim, da si bila ti tasyo, ki si napisala da imata z možem danes prvo obletnico poroke. No, sem se prav morala oglasit, ker jo imava tudi midva in kar ne moreva verjet, da je že eno leto mimo! Lepo praznujta, midva bova tudi!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 809
9.9.2007 18:25:04   
kekec in mojca
Danes sem si ogledala Napumpana, pa rečem... pri porodu niso nič kaj pretiravali, moj prvi je potekal približno tako, kot tu... user posted image  Ko sem prišla noter, sem bila vsa vesela in govorila, kako bom naravno rodila itd. itd. itd. in BOG NE DAJ, da mi ponujajo kakršnokoli pomirjevalo ali olajševalo bolečin, po eni uri, ko se je pa res začelo, pa sem bila približno takšna, kot igralka... user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  

Tako da sem se kar jokala ob filmu, ker so me preželi vsi tisti lepi trenutki, ki sledijo ob porodu in ko prvič stisneš k sebi svojo štručko, katero si tako zelo zelo dolgo nosil v sebi. Ni lepšega občutka!

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 810
9.9.2007 19:33:58   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. - GP 03.10. NS 19.09. 

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. - GP 18.09.
NS 25.09 Izola 

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 16.10. NS 24.09. CE

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04.

user posted image   tejka**: PDP 07.04.

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 12.09. LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 05.10. NS 18.09. Feldbach, MB 

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 11.09.

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   barby78: PDP 13.04. - GP 01.10.  NS 04.10.

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04. LJ

user posted image    MARUŠKA 28 (28 let): PDP 15.04.

user posted image   maja24-2: user posted image  PDP15.04. - GP 18.09.

user posted image   kekec in mojca: PDP 15.04. SG

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. NS 04.10.

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 16.04. - GP 11.10.  NS 03.10.  LJ 

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 16.04. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 16.04. NS 28.09. LJ

user posted image   u04111976: user posted image  user posted image   user posted image  PDP 16.04. - GP 11.09.
NS 04.10. CE

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 16.04.

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04.

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   zolika: PDP 20.04.

user posted image   bela vrtnica: PDP 20.04. - GP 10.09.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04. NS 15.10.

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. -  GP 12.09.

user posted image   malamalinca (33let): PDP 21.04.

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. -  GP 01.10.

user posted image   KatyMM: user posted image  PDP 24.04.- GP 12.09.

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04.

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 10.09

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   sinskaT: PDP 27.04. - GP 21.09.

user posted image   Srčekgirll: PDP 27.04. - GP 11.09.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 28.04. - GP 17.09.

user posted image   malecka24: PDP29.04. - GP 12.09. PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04.

user posted image   vebo: PDP 30.04.

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image  PDP... - GP 10.09.

user posted image   nikica18: PDP... - GP 18.09.

user posted image   mišeka: PDP... - GP 11.09.

user posted image   leni5: user posted image  PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
47 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    
bondi - dobrodošli user posted image   user posted image   user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 811
9.9.2007 19:41:08   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

10.09.2007 - GP

user posted image   bela vrtnica  user posted image

user posted image   Jo@n  user posted image

user posted image   Naša črtica koraka  user posted image

11.09.2007 - GP

user posted image   Katja271  user posted image

user posted image   u04111976  user posted image

user posted image   Srček girll  user posted image

user posted image   mišeka  user posted image

12.09.2007 - GP

user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   

user posted image   simvir  user posted image

user posted image   tasyo  user posted image

user posted image   KatyMM  user posted image

user posted image   malecka24  user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 812
9.9.2007 19:47:54   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Katja 271

Ej punce, dejte mi še neki povedat. Sploh tiste, ki ste že imele prve preglede.
A je bil lahko na prvem UZ (vaginalni) bodoči očka zraven?

user posted image  user posted image  user posted image   seveda!!!

Moj sicer na prvem ni bil, ker sem bila na ginekološkem oddelku zaradi izcedka user posted image

Drugi je bil tud vaginalni - user posted image  zraven, sva bla čist nora, ko sva vidla srčka user posted image

Na tretjem, pa mi je G delala UZ  čez trebuh, pa je tud bil zraven user posted image  user posted image  user posted image

Ne ga strašit in mu jemat veselja user posted image  verjetno kak res "zategnjen" G nima rad očkov zraven, mislilm pa da so DOBRODOŠLI!!! user posted image  user posted image  user posted image

Tud v bodoče, bo zraven, če le ne bo v službi kaj res nujnega... user posted image  drugač pa je sploh ažurn in vodi evidenco pregledov in preiskav bolj vestno kot jaz ... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 813
9.9.2007 19:53:14   
sasy20
Dober večer souser posted image , kako ste kaj?
Jaz sem vsak dan, vsak dan mi je manj slabo, bolje se počutim tako da sem zelo vesela.  user posted image  Trebušček kar raste tako da me hlače že zelo tiščijo user posted image  in bom mogla kmalu u šoping saj po hlače... Pa vam se že pozna napet trebušček?

Aja za seznamček imam naslednji pregled 28.9.07, nuhalno pa še sporočim se naročim ta teden.

Lepo se imejte pa božite svoje trebuščke. 

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 814
9.9.2007 19:55:32   
modrookica
živjo in lep pozdravček vsem.
Tukaj gor sem bolj nova, vendar se veselim, da sem tudi jaz med vami aprilčicami, če se mojemu malču ne bo kej prej mudilo na svet :)). Ker še nisem na seznamu, me lahko dodate :) in skupaj delimo veselo pričakovanje.
Jst imam 26.9. že drugi GP in ga komaj čakam, drugače pa sem 20.9. naročena na nuhalno svetlino in se je seveda tudi ful veselim, saj mi je tooook lepo vidt tisto malo bitjece, ki ga je zdaj sam srček :)). O imenih še razmišljamo, ker se z mojim ne moreva zmenit za fantka, če bo pa punčka bo pa Lana in rodila bom zagotovo v Ljubljani :)).

Lepo se mejte in uživajte.
objemček

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 815
9.9.2007 20:00:31   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: modrookica

Jst imam 26.9. že drugi GP in ga komaj čakam, drugače pa sem 20.9. naročena na nuhalno svetlino in se je seveda tudi ful veselim, saj mi je tooook lepo vidt tisto malo bitjece, ki ga je zdaj sam srček :)).

user posted image  user posted image  user posted image  dobrodošla - pa PDP nam zaupaj! user posted image

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 816
9.9.2007 20:03:12   
modrookica
HEJ HEJ!
PDP izvem na NS, tako mi je rekla G, tako, da vam ga zaupam takoj ko ga izvem. :)))

lp

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 817
9.9.2007 20:10:31   
tosja

user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. - GP 03.10. NS 19.09. 

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. - GP 18.09.
NS 25.09 Izola 

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 16.10. NS 24.09. CE

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04.

user posted image   tejka**: PDP 07.04.

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 12.09. LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 05.10. NS 18.09. Feldbach, MB 

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 11.09.

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   barby78: PDP 13.04. - GP 01.10.  NS 04.10.

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04. LJ

user posted image    MARUŠKA 28 (28 let): PDP 15.04.

user posted image   maja24-2: user posted image  PDP15.04. - GP 18.09.

user posted image   kekec in mojca: PDP 15.04. SG

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. NS 04.10.

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 16.04. - GP 11.10.  NS 03.10.  LJ 

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 16.04. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 16.04. NS 28.09. LJ

user posted image   u04111976: user posted image  user posted image   user posted image  PDP 16.04. - GP 11.09.
NS 04.10. CE

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 16.04.

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04.

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   zolika: PDP 20.04.

user posted image   bela vrtnica: PDP 20.04. - GP 10.09.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04. NS 15.10.

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. -  GP 12.09.

user posted image   malamalinca (33let): PDP 21.04.

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. -  GP 01.10.

user posted image   KatyMM: user posted image  PDP 24.04.- GP 12.09.

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04.

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 10.09

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   sinskaT: PDP 27.04. - GP 21.09.

user posted image   Srčekgirll: PDP 27.04. - GP 11.09.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 28.04. - GP 17.09.

user posted image   malecka24: PDP29.04. - GP 12.09. PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04.

user posted image   vebo: PDP 30.04.

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image  PDP... - GP 10.09.

user posted image   nikica18: PDP... - GP 18.09.

user posted image   mišeka: PDP... - GP 11.09.

user posted image   leni5: user posted image  PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image   modrookica: GP 26.09.  NS 20.09.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
48 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca user posted image   

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    
bondi in modrookica  - dobrodošli user posted image   user posted image   user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 818
9.9.2007 20:49:21   
Jo@n
Midva greva jutri prvič pogledat najino pikico, pa vam zvečer sporočim kako in kaj. Ko sem se naročala, sem seveda vprašala, če je bodoči očka lahko zraven, pa je sestra, ki naroča, rekla da ne, ker je vaginalni pregled. No, midva se ne dava, in bo šel moj user posted image  vsaj do čakalnice z mano, morda pa vseeno uspe... Drugače pa bo videl slikico v čimkrajšem možnem času. Ga moram prav pohvalit, saj je iz dneva v dan bolj navdušen (pa je bil navdušen že takoj na začetku...). Vesela sem tudi jaz, le da sploh nimam občutka, da sem user posted image , ko me nič ne daje... Ko bi le tako šlo še naslednje mesece...

Punce, držite se, pobožajte bušije!

tosja, za evidenco, rodit bomo šli v Lj...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 819
10.9.2007 8:41:58   
sasy20
Dobro jutro!

Vsem ki imate danes GP želim da slišite user posted image  vaših malih pikic pa seveda da bo vse ok.
Jaz imam jutri genetski posvet v porodnišnici, spolh ne vem kaj vse bojo delali z mano user posted image  G mi je rekla da je to samo posvet, sestra pa da mi bojo delali UZ pa...ne vem kaj vse....Ali ima še katera ta posvet?

Tosja ali lahko še meni napišeš naslednji GP 28.9.07.

Lepo se imejte pa dobrodošle vse nove user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 820
10.9.2007 9:18:56   
Ketrin
Dobro jutro punce moje!

Ufff, kolk srčekov bomo danes in jutri videli!! user posted image user posted image user posted image  Srečno vsem puncam na pregledih!!!

Ena je spraševala za ZZ Dravlje. Meni je sestra datum določila sama, glede na prvi dan zadnje menstruacije. Potem pa me je vprašala, ali je datum in ura ok, oz. če lahko pridem takrat! Kolk je pa polno za oktober pa ne vem. Naroči se, saj te nič ne stane....itak ti določijo datum.

Glede zaprtosti: zjutraj pojej navaden jogurt z otrobi ali lanenimi semeni.... Pomaga!

Drugače pa tudi mene že hlače tiščijo, mam pa hvala bogu dvoje lepe hlače še od enkrat prej, ko sem bila malo bolj bajsika.... user posted image  In te so mi zdaj čist OK! Bo pa treba v šoping.

Punce, a ve tudi vozičke gledate po cesti, ko se kaka mamica mimo sprehodi.... Jaz sem bila včeraj v tivoliju in valda fulllll dojenčkov in otrok. In sem opazila, da imajo velika večina Quinny in PerPereggio....

Sem pa na www.ikea.it gledala otroške sobice..... Iiiiiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 821
10.9.2007 9:45:04   
sasy20
Oj,
jaz sem se sedaj naročila na NS ki jo imam 2.10.07 user posted image  komi čakam. Naročila sem se v Dravlje, pa sem najprej klicala na stacionarno št. pa mi je gospa tam dala mobi: 051/321 224 za naročit tko da tista ko se še more naročiti naj kar na mobi pokliče. Je pa 50€ brez filmčka, 60 € z filmom pa CD se tam dobi. Joj komi čakam.

LP

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 822
10.9.2007 10:20:02   
leni5
Pozdravljene souser posted image . Pa je za mano 1. pregled, vse o.k., UZ pa imam to sredo, tako da bom šele v sredo mirna, ko bom vidla, da je vse tako kot mora bit!
Drugače pa slabosti niso tako hude, ampak spala bi cel dan. Ta vikend smo praznovali 3 r.d. moje hčerkice in sem bla vsa fuč...
Tiste, ki ste že v drugo ali več user posted image ste že kaj omenile starejšim bratcem in sestricam???

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 823
10.9.2007 10:21:45   
MARUŠKA28
sasy 20 jaz se pravkar odpravljam ne genetski posvet v lj. Imam uro ob 13.00. sporočim zvečer kaj kej delajo s tabo in kako zgleda. Imela sem 1 x krvavitev pa ene 3 dni rahlih rjavih izcedkov. sama imam sum na nek sindrom, ki pa ni nek huda zadeva da bi se kaj vidlo navzven ali pa kaj druzga, da ti omejuje življenje. Le cel kup zob maš preveč, pa ključnic nimaš razvitih do konca; samo sem velik plavala in se sploh ne porajta. je pa 50% možnosti da se deduje, zato grem na posvet. v družini (bratranec) ima tud zajčjo ustnico in volčje žrelo, ta drug pa se je rodil z DS. In sem pristala na genetiki.

Punce sorry, nočem slabih stvari trosit, ampak eni se pač ubadamo tud s tem.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 824
10.9.2007 10:30:13   
sasy20
Maruška28, hvala piši kako bo na posvetu prosim, no pri nas je imala sestra težave v svojih nosečnostih...sedaj kaj vse je dala čez ne bom pisala.... tako da so tudi mene dali na genetski posvet.....
Upam da bo vse ok in da bo ta lep sončen dan še lepši.

LP

(odgovor članu MARUŠKA28)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?