|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
5.9.2007 21:24:19   
kekec in mojca
Vesnyca in vse ostale, ki  preživljate podobne stvari... tole bi ti rekla: ko bo potrebno jokat, joči. Nikar ne zadržuj žalosti v sebi, sicer bo prišla na dan v trenutku, ko jo boš najmanj pričakovala.

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 751
5.9.2007 21:41:16   
tosja
Vesnyca
user posted image  user posted image  user posted image  Žal mi je, da se je tako končalo...izjoči, daj iz sebe bolečino.
Ker si taka pozitivka, ti želim da se kmalu spet pridružiš user posted image  čvekicam.
Drži se!
user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 752
5.9.2007 22:40:34   
resnično srečna
Pozdravljene!

Najprej Vesnyca...tako mi je hudo...ker se je z vsako tvojo besedo, ki si jo tu napisala, čutilo kako zeloooo se veseliš tega bitjeca... življenje zna biti kruto...komaj občutiš neko zadovoljstvo in srečo, ti to vzame...AMPAK...ne pusti se...bodi močna in verjemi vase...in zagotovo ti bo uspelo...saj veš...kar si zelo želimo...se navadno tudi uresniči...vem, da sedaj besede nič ne pomenijo...ampak ravno včeraj me je moj G pogledal in rekel: "Če bo šlo kaj narobe in ne bova prišla do konca...takoj pozabiti...ne misliti več na to...in zakorakati naprej"...

...če bi bila bližje, bi te objela...ker je moč objema čudežna...stisni se k najdražjemu...in zberi spet moči in vero...in zagotovo ti bo uspelo...komaj čakam spet tvojih postov...v katerem koli mesecu že...in veš...če ne bo tvoj angelček  spomladanski, bo pa morda jesenski...ampak USPELO ti bo...

...vsem ostalim pa...moj GP včeraj je bil čaroben...glasba...in monitor na katerem se je prikazal ta mali čudež...prelep...nagajivo razigran...majhen...a živ...in baje se bori...da ostane z nama...tako da upam, da nam uspe preživeti naslednjih 14 dni...

...naslednji GP čez 14 dni...točnega datuma še ni...nekje tam tudi NS...

...dr. Strahova..iz Domžal je zelo pohvaljena ginekologinja...tako da tista, ki je spraševala o tem...pregled traja nekje 20 minut....cena po ceniku...če imate s seboj CD dobite tudi filmček baje...seveda morate priložiti potem kakšen ojro več...

jaz grem na NS kar pri svojem ginekologu...hvalijo pa tudi dr. Pušenjaka...

...pa bodoče očke le vzemite s seboj...sedaj bo edinstvena priložnost da dobro vidijo svojega otročka...ker vsi kasnejši ultrazvoki (morfologija) ne pokažejo več celega miška piška na zasloni temveč samo posamezne dele telesa...

...tosja...naša zvesta in ažurna zapisnikarca...moj PDP je 10.04...uradno sedaj...in smo v 8 6/7 tednu...

drugače pa moje počutje...hujšam (prstani mi letijo z rok)...trebušček raste...prsi še bolijo...brez slabosti si že skoraj ne znam predstavljati življenja...Donat moj zvesti oboževalec...pa jogurti s semenkami...he he...pa ne boste verjele ampak smrdijo mi sladkarije...nobene čokolade ali kaj podobnega ne spravim več vase...

...tako..dovolj me imate...držite se...borite se za svoje pikice...in ne pozabite: najbolj pomembne ste sedaj ve...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 753
6.9.2007 8:05:02   
tasyo
Vesnyca, šele zdaj sem prebrala tvojo zgodbo! Me je prav zmrazilo - vem, da te trenutno ne more potolažiti nobena beseda, ampak vem tudi, da si močna in boš tole prebolela! Stisni se k možeku, jokaj... Sama predobro vem, kako boli! Srčno upam, da se kmalu spet pridružiš nosečkam! Danes pa bom mislila nate, da ti čim lažje mine poseg!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 754
6.9.2007 8:06:08   
tasyo
kljub temu, da se zopet pojavlja resnično srečna, ti tole sporočam tasyo...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 755
6.9.2007 8:36:10   
Katja 271
Vesnyca, celo jutro že mislim nate in ti želim vse dobro na posegu. user posted image user posted image

Pa tudi ponoči sem premlevala in sanjala kako krute stvari lahko doletijo nosečnice in naše pikolinote. In potem nas pustijo čakati s prvim pregledom do 9. tedna. In do takrat smo vse prestrašene in v skrbeh ali je vse tako kot mora bit.
Ampak me bomo ostale lepih in pozitivnih misli za naše jenčke, kajne nosečke?! Vse bo vredu ...
Vsekakor pa si bom omislila tole napravico za mirnejši spanec. Stane sicer 60-70 EUR, ampak se mi zdi vredno.

AngelSounds je naprava, ki okrepi zvok, ki ga proizvaja otroček v trebušku.
bitje srca nerojenega otroka se sliši že od 12 tedna nosečnosti dalje. Ko se začne otročiček premikati, lahko slišiš njegove premike, brce, zvoke hranjenja. Vse te zvoke se lahko posname na kasetofon ali računalnik in imaš tako za vedno shranjene dragocene spomine na prve zvoke otrokovega življenja. Naprava je popolnoma varna in jo lahko enostavno uporabljate doma.
AngelSounds uporablja efekt ultrazvoka - ni samo mikrofon. je praktičen ker ima slušalke in ga nastaviš na poljubno mesto kjer se pač premika otroček, je izjemno lehek.

4 osnovne funkcije AngelSound-a:
poslušanje očarljivih zvokov bitja srca, brc in premikov otroka
spremljanje števila utripov otrokovega srca
snemanje otrokovega bitja srca - nepozaben spomin
snemanje bitja materinega srca - otrok ga lahko posluša še vrsto mesecev po rojstvu, kar ga pomirja

http://www.novilea.net/slo.aspx?language=SLO

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 756
6.9.2007 9:33:45   
sinskaT
Tudi jaz sem ponoči zelo slabo spala, veliko sem mislila na Vesnyco in sploh okrog možnih težav v user posted image , pa še zbadati me je začelo na desni strani, sploh ne vem kaj je to. Sem že malo paranoična in me je strah, če preveč špika, če spet ne nič tudi ni v redu, obupna sem. Če pozitivne misli ne pomagajo, kaj nam sploh še preostane? Čiči pa čaki usodo. Nič grem probat zdajle malo zaspat.Katja 271, hvala za to info., ko pridem do 12. tedna, bo to moj "must have".

Lp

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 757
6.9.2007 9:55:38   
Ketrin
Joj punce moje! Ko berem vse te poste, sem čist potrta. Koliko nas je že izkusilo grenkobo, ki jo trenutno doživlja Vesnyca. To je noro! Izgleda, da moraš imeti res totalno srečo, da gre v prvo vse prov, al kaj?

Kakorkoli nam je hudo za vse naše "web prijateljice", ki so izgubile svoje user posted image , se ne smemo dat! Spodbujat se moramo, gledat pozitivno naprej. Take novice vsako user posted image  še toliko bolj prizadanejo, zato moramo držati skupaj in biti močne...vse po vrsti! Na vse te neljube dogodke ne moremo vplivati, zato mislimo na lepe in pozitivne stvari. Vem, da je težko, tudi meni je, tudi jaz sem ponoči sanjala Vesnyco in dojenčke in grozne stvari....

Ampak, poglejte, a ni luštno, ko že 2meseca nimamo user posted image ? user posted image

Dajmo malo pozitivizma!!!

Katja, tale zadevica je pa super, hvala za informacijo.... S tem pa verjamem, da lažje spiš. Jaz si bom tudi to ubodla.... Punce, saj 12. teden bo pa tukaj kot bi mignil....

Povejte, boste šle kaj v šoping, so vam hlače že pretesne?! user posted image

Lep deževen dan,
Ketrin

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 758
6.9.2007 10:06:36   
Katja 271
Dejmo pozitivizma jaaa!!!user posted image
Ja, moramo se res bodrit med sabo, ker res ne moremo vplivati na usodo. Me gremo vseeno naprej in moramo gojit lepe misli za naše dojenčke. S črnimi jim lahko samo škodimo in res prikličemo kakšnega user posted image .

Evo, jst imam tud eno pozitivno novičko za vse: sem zadnjič pri (mislim da) enih poročilih poslušala statistiko, da se slabo konča 1 od 200 nosečnosti. No, norma za ta mesec je dosežena (žal mi je za tiste, ne me narobe razumet).

Domača naloga: vsaka eno pozitivno misel za ta deževni dan ;)user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 759
6.9.2007 10:16:24   
Ketrin
Bravo Katja!!!! Tako je prav!! user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem poslušala zadnjič statistiko rodnosti! In končno smo na pozitivni nuli!!!! In je končno več dojenčkov!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajmo punce, kje ste?!

Da ne bo Katja, oz. Tosya na seznam začela črnih pik dajat tistim, ki ne boste domačih nalog naredile! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 760
6.9.2007 11:31:01   
Anonimen
Ojla Ketrin in ostale punce na tej temi.

Naša Vesnyca je že v sobi in čaka na poseg, jo je full  strah in komaj čaka da bo vsega konec.Z podporo njenega moža, ki ji stoji ob strani in ob podpori vseh nas, ki jo imamo radi in mislimo na njo, bo kmalu boljše in kaj kmalu bo spet user posted image
Vsem tistim, ki ste doživele to kar danes doživlja naša Vesnyca pa bi rada povedala le to :
tudi sama sem v 8 tednu ostala brez enega od enojajčnih dvojčkov.Takrat mi je bilo hudo.A nisem vedela in niti pomislila, da se mi lahko zgodi še kaj hujšega in da lahko še kaj drugega boli še bolj.V 37. tednu pa sem rodila mojo Tio(drugi plod ki se je obdržal) in takrat se je moje življenje popolnoma spremenilo.Lahko vam povem, da je bolečina za otročkom, ki ga ne čutiš in ne vidiš bistveno manjša kot pa ko ga enkrat rodiš,ga vidiš, ga držiš, trpiš z njim,.....user posted image user posted image user posted image  in na koncu pravtako ostaneš brez njega.Od trenutka ko se je rodila moja Tia in vse do danes , malo kdaj pomislim na tisti mali plodek, ki mu je srček prenehal biti; mislim le na mojo Tio, katreo sem čutila v trebuščku, katreo sem držala v naročju in katere nikoli ne bom pozabila pa četudi bi imela še 10 drugih otrok.

Pred časom je ena mamica napisala : "BOG TI VZAME ENO RADOST,ZATO KER TI PRIPRAVLJA DRUGO, ŠE VEČJO" in to je res.Meni je vzel mojo prvo radost, mojo malo Tia Lano in mi dal mojo Naya Lino, živo in zdravo.

MISLIM NA VAS!

Edina

(odgovor članu Ketrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 761
6.9.2007 11:44:52   
Katja 271
Pa smo spet žalostne... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 762
6.9.2007 13:35:26   
Anonimen
Hallo punce,...

pravkar sem govorila z našo Vesnyco,.... vse je uredu in vas vse lepo pozdravlja.Popoldne gre domov.Se bo sama javla, čim bo lahko.

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 763
6.9.2007 13:35:42   
tosja
ŠcCcccccccccccccccccc slabe misli vstran...čeprav je danes en deževen, siv dan...user posted image

Glede nakupov...me še na srečo nič ne tišči. Sam sem, si že naročila ene krasne in ugodne user posted image  hlače, pa dve bombažni majici, pa dva pulija...
Sem že user posted image  napovedala en hud šoping po NS! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Punce moje - misdlimo pozitivno, spodbujajmo se...saj april je še tko daleč user posted image  user posted image  user posted image  Jaz se tud včasih doma počutim osamljeno, pol pa rečem šcccccccccccccccccccc pa morajo slabe misli vstran.
Tako sem danes že otrebila solato, skuhala krompir...čez dobre pol ure pa se spravim še k rižoti...njamiiiiiiii

Danes sem zeloooooooooooo srečna:
1) moja draga sestra ima rojstni dan user posted image
2) danes sva (smo) postali lastniki novega stanovanja, ki sva si ga takooooo zelooooooooooo želela! user posted image  user posted image  

Drage moje, kako preživljate te deževne dni...pr nas je že tak mraz user posted image ..jaz bi že kurla user posted image
Jaz zelo velik berem, pa mal kvačkam, pa pletem... TV me ne privlači user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 764
6.9.2007 14:04:34   
Ketrin
EDINA, žal mi je za tvojo zgodbo. user posted image

Tosja, pri nas je tudi mraz. Jaz sem tudi danes razmišljala o kurjenju... Pa cune se nič ne sušijo, skratka butasto vreme.... user posted image

ČESTITKE za stanovanje. To pa je velik dogodek!!! Super sta!

Pa tudi sestri čestitke za user posted image .

V glavnem punce, javite se kaj, sploh če ima katera pregled in lep dan

EDINA, prosim pozdravi Vesnyco in komaj čakam, da se nam javi.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 765
6.9.2007 14:07:23   
u04111976
...pa spet jikamo... moj pravi naj malo več pijem, ker to je pa že preveč...

Pa pozitivne misli!!!!!!!!! Mene skrbi, pa ni prva nosečnost.... Zato pa punce drage, čuvat se in zaupat šestemu čutu, če se vam kaj zdi da ni vredu, pa pot pod noge in k G al pa k dežurnemu...

Pa lep dan vam želim (si ga boste morale same narest glede na vreme)!!! Lahk pa tud mal spančkate-odličen dan za to!!!!!

Pridkane bodite, vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 766
6.9.2007 14:47:19   
NiLe
EDINA; ob tvoji zgodbi me je zmrazilo in užalostilo ... želim ti vse lepo user posted image . Pa lepo pozdravi Vesnyco.

Maja28-2; poslala sem ti ZS in vse podatke, za katere si me prosila.

Danes je res tako hladen in turoben dan, zato je toliko bolj pomembno, da se bodrimo, držimo skupaj in gledamo pozitivno naprej. Veselimo se naših pikic, ki nam rastejo pod srcem in ki nas bodo aprile razveselile s svojim prihodom na svet user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 767
6.9.2007 15:04:50   
sky77
Ojla

Mi tole uvajanje v vrtec pobere vso energijo tako da nisem sposobna nič napisat. Pa tudi prebrala še nisem nič tako da ne morem komentirat kar ste napisale. 

Sem imela pa danes pregled pri G in naša pikica lepo napreduje. Mi je rekla da je glede na velikost malo starejša kot je sprva določila, ampak da zaenkrat ne bo spreminjala datuma pdp-ja. Se moram pa naročit na nuhalno in it v laboratorij da mi bodo spet puščali kri.

Evo toliko za zdaj.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 768
6.9.2007 20:02:28   
sasy20
Ojla punce,
jaz sem ravnokar iz kliničenga, sem šla ker sem začela krvaveti. Me je pregledala ful prjazna zdravnica in je rekla da je polod ok in da ni nobene nevarnosti za enkrat....da bo krvavitev še malo ampak ne veliko. Morm počivat, dala mi je boscupan 3x na dan in kontrola pri moji zdravnici.
Toliko sedaj pa šibam nazaj počivat.

Papa

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 769
6.9.2007 20:07:51   
T*i*A*r*A
Hello drage souser posted image !

Malo pozno se vam pridružujem, ampak do prvega GP, ki sem ga imela danesuser posted image ,  se nisem želela prehitro veseliti... Sedaj je to za mano, moj PDP je 24.4.2008.
Danes sem že videla mojo pikico na UZ, in celo videla, kako ji utripauser posted image .
Noro dober občutek, pa itak to verjetno že veste...

Čez 14 dni imam ponoven UZ in upam, da bo vse ok. Potem bo pa čas, da moja starša izveta, da bosta dedek in babica!user posted image

Uživajte nosečnost, pa se kmalu slišimo...
user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 770
6.9.2007 20:23:56   
Jo@n
T*i*A*r*A  dobrodošla med nami, vidim, da imaš rok 2 dni pred mano. 

Kot kaže sodim med srečke user posted image , ki nam ni slabo. Knock, knock... Upam, da tako tudi ostane, uživam pa v tem vsak dan bolj. Prehlad prejšnjega tedna sem uspešno prebrodila, sem in tja me še malo daje kašelj.

Nosečniških znakov nimam, razen nočnega sprehajanja do WCja, sem in tja me muči zgaga (vendar me je občasno že prej). Sem pa opazila, da sem veliko prej utrujena, kljub temu da sem bolj večerna ptica, hodim sedaj relativno zgodaj spat (11h). Utrujenost pa me daje že po prihodu iz službe, tako da velikokrat popoldne odmeditiram pred računalnikom ali TV... 

Z user posted image  greva v ponedeljek na prvi GP, sicer bo moral počakati v čakalnici, bo pa vsaj slikico videl v čimkrajšem času :-)

Potem bo pa počasi treba pripraviti presenečenje bodočima babicama in dedku. user posted image

Ja, in zbrati pogum, najti pravo priložnost in povedati šefu. Ki je z načrti sicer že seznanjen, ampak realnost je pa druga zgodba, saj sem na vodilnem mestu, del zaposlenih pa že sedaj na odhajanju v porodniško. Vsaj neproduktivnosti nam ne more očitati... user posted image

Punce, uživajte in pazite na svoje pikice. V teh hladnih dneh se pa kar k bodočim atijem stisnite!

(odgovor članu T*i*A*r*A)
Neposredna povezava do sporočila: 771
7.9.2007 8:55:18   
tasyo
Punce, jaz danes skoraj celo noč nisem spala zaradi teh žalostnih zgodb. Sredi noči sem se prebudila, ker mi je G na UZ rekla, da pikici več ne bije srček, pol sem sanjala, da krvavim, skratka - ena grozna grozna noč. Tako da se bom verjetno za nekaj časa kar poslovila od tegale foruma, ker sem potem samo še bolj zdivjana in prestrašena, kar sem pa že tako dovolj.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 772
7.9.2007 9:24:47   
NiLe
Hej, Tasyo, ne bodi tako črnogleda. Veš, jaz zelooo veliko sanjam in v obeh nosečnostih sem imela velikokrat moreče sanje, raje ne povem, kaj vse sem sanjala ... To kar sanjamo je velikokrat odraz tega, kar se nam kuha v glavi. Odženi slabe misli!

Glej s pozitivne strani, da imaš novo življenje v sebi, probaj se veseliti in pozabiti na grde in slabe stvari. Meni je nosečnost najlepši čas in uživaj v vsakem trenutku. Če je namenjeno, da se ti kaj zgodi, se bo zgodilo. Vplivati na to resnično ne moreš. Zato, punca, pogum user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 773
7.9.2007 9:31:15   
Anonimen
Čao moje nosečkeuser posted image user posted image .

Najprej kot prvo---->> STRAN Z NEGATIVIZMOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Misliti morate striktno POZITIVNO!!!!!! Prav???????
Kar se je zgodilo meni, se je meni in mi je hudo, da vas je sedaj strah. Pustite mene, jaz sem že ok.
Pred pol urce sem prišla z bolnice, ker sem morala tam prespati, podrobnosti pa tud približno ne bom razlagala, ker ta tema ni za takšne stvari. Lahko samo povem, da sem dobro, prejokala sem en cel dan in se zopet postavila na noge in že razmišljam kako bo hitro minilo te tri mesece do ponovnega poskusa user posted image . Pa še 14dni bom na bolniški in se bom pustila razvajati z vseh strani, ja kaj, če lahko zakaj pa ne user posted image user posted image user posted image

Še enkrat vsem: APRILČICE je tema, za pisanje LEPIH, POZITIVNIH STVARI!!!!

Vi ne smete sedaj misliti na slabe stvari, vi ste sedaj v lepem pričakovanju in mislite le na to, a prav?!?!
Nočem biti zdej jaz tisti " razlog" za negativno energijo.

Moram vam pa povedat, da jaz bom kar še pisala kaj na aprilčice, vas bom spremljala, ne morem vas kar pustit, hahahaha.

Rada vas imam in čuvajte se.
Pa enga lupčka vsem.

Papa,
Vesna

(odgovor članu tasyo)
  Neposredna povezava do sporočila: 774
7.9.2007 9:45:27   
Ketrin
Čau Vesnyca!!!!

Kako sem te vesela! user posted image user posted image  Super, da si OK. No, ja, nekaj časa bo še trajalo, da si popolnoma opomoreš, ampak, a veš kok boš hitr spet user posted image ! In ko boš se kar nazaj k nam priključi, ne k julijkam, al karkoli že bo takrat.... user posted image user posted image  Me te ne damo!

Nisi ti kriva za negativizem, ne moreš pomagati! Zato sva včeraj s Tosjo cel dan težile tukaj na RR, da naj vse aprilčice napišejo eno pozitivno stvar, to je bila domača naloga.... Pa niso vse ubogale!! user posted image user posted image

Tasyo, da nehaj tako razmišljati. Zdaj ti prav nič ne fali, zato ne bodi tako pesimistična! Pojdi se malo sprehajat po Baby centru ali drugih otroških trgovinah, boš videla, da pomaga. Naj te dragi pelje v kino, pejt gledat film Napumpana, boš videla, da se boš sporostila!!

A ne punce....

Lupčeke vsem puncam 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?