|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
5.9.2007 13:30:25   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  pozdravljene čvekice!

Danes sem "vstopila" v 9. teden! user posted image
Moje počutje je super, sam vsak teden bi šla na UZ user posted image  MARUŠKA in tasyo: nič sekirat - navadit se je treba, da MORAMO počivat. Saj je tud men dolgcajt...pa za user posted image  VSEEEEEEEEEEEEE!
Saj nam tud noben ne da garanta, da pa po 12. tednu ne more prit do splava user posted image  Sploh nočem nič žalostnega pisat, ampak tukaj na RR lahko preberete toliko žalostnih zgodb...

Če G reče, da je potreben počitek, se bomo tega tud držale, a ne! user posted image

Se mi smilte tiste s slabostmi, ker jih jaz res ne poznam. Moram trkat na les, da ne pridejo! user posted image  user posted image  user posted image
Sem tud vesela, da bom lenarla še preostale mesece do poroda. Pa se sploh ne sekiram...za službo pa sploh ne. Si ne znam prestavljat, da bi morala v službo, kjer bi se vsako minuto bala al lahko dvignem, pa al lahko....user posted image
Pa še selitev naju (nas) čaka ta mesec! user posted image  user posted image  user posted image  Tako da bom "prisiljena" povedat sorodnikom, ki jih bo0va prosila za pomoč.user posted image  Tud v službi ne bi povedal, če ne bi bila prisiljena user posted image  Dedek in babica pa bosta presenečena po NS - čez dva tedna! user posted image

Vse, ki sprašujete glede NS - opravljajo jo med 11. in 14. tednom user posted image  je samoplačniški pregled za vse stare pod 35 let!

Donat tud jaz priporočam vsem user posted image  - poln magnezija, pa še fino kupčka podreš user posted image  če te zgaga, al pa te kaj tišči v trebuščku...

Drugače pa sem tud jaz ko sem (na željo mojga G) "preklopila" na Elevit čutila zaprtost. Ker s tem nisem imela težav. sem takoj začela za zajtrk jest jogurt s semeni (lan, sezam, sončnično s.) že naslednji dan je bilo vredu! user posted image

Sem pa med tistimi, ki nimate ravno velikega apetita! Za kar sem zeloooooooooooo vesela, saj sem med ta debelimi user posted image

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image  
Za vse, ki boste danes videle svoje pikice in slišale user posted image  pa zagotovo vem, da boste najanajsrečnejše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 726
5.9.2007 13:33:51   
sasy20
Ola,
sem iz pregleda vse je BP user posted image  sem ful vesela, delala mi je notranji UZ tako da sem vildla pikico in srčka. Naslednji pregled imam 28.9. do takrat sem še na bolniški. Pregledala mi je vodo in kri; voda ok, v krvi premalo železa je rekla da naj suho sadnje jem če mi meso smrdi, pa zmerla mi je pritisk ki pa je tudi ok.

Dobila sem tudi matrinsko knjižico oz sem jo mogla kupiti....Moram pa zdej na odvzem krvi v adrialab na Parmovi za preiskave o raznih bolezni. Na NS se bom nasledji teden naročila, ker je rekla da je še prekmalu.

Tako toliko o današnjem pregledu....
Mi je pa  še vedno slabo, glede zaprtosti sem začela zjutraj piti donat in pomaga....

Vsem ki imate danes pregled držim prestke, ostale pa mislite nase in na svoje pikice. user posted image

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 727
5.9.2007 13:46:54   
barby78
ojla aprilčice!
se opravičujem,ker se res dolgo nisem nič oglasila.za mano je GP.na UZ sem videla srček in kako živahna je naša pikica.ful je migal.se je res lepo vidlo.velik je pa približno 2 cm.ne vem ali je to primerno ali pa je bolj majhen,po mamici.naslednji GP pa imam 1.10.na nuhalno se še pa nisem naročila,ker še ne vem kam bi šla.zaenkrat je to vse.upam,da se kmalu kaj javim.sem bolj malo naRr,ker imam polne roke dela s prenovo stanovanja.imamo pravi kaos.malo še pa bo urejeno.lp vsem skupaj.

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 728
5.9.2007 14:01:29   
tosja
user posted image  spet jaz! user posted image

Za vse, ki ne veste kam na NS in ste iz osrednje SLO predlagam:
ZDRAVSTVENI ZAVOD DRAVLJE
Ulica Bratov Babnik 10
1000 Ljubljana

Tel: 01/ 510 68 00
www. neplodnost.com
E-mail: info@neplodnost.com

Ambulanta za ginekologijo in porodništvo
Ambulanta za neplodnost
UZ ginekoloških organov
UZ vodenja nosečnosti
- nuhalna svetlina
- morfologija ploda
- rast ploda
3D/4D UZ aplikacija v vseh tednih nosečnosti
UZ trebuha, mišic in kosti, testisov, vratu

Za
mag. Ušulo Reš Muravec, spec. ginekologije in porodništva, vem da dela tam...mislim, da sta še dva.

... če ima katera na slikci iz UZ  kratice...

BIP - prečni presek čez glavico
HC -  obseg glavice
AC - obseg trebuha
FL - dolžina stegnjenice
Foot - dolžina stopala

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 729
5.9.2007 14:02:04   
Ketrin
Čestitam za user posted image  Sasy in Barby!

Barby tudi jaz še ne vem kam bi se prijavila na NS? Ima kera kak predlog, oz. priporočilo!?

Ja, Tosja tolk je teh žalostnih zgodbic. Ampak jaz tega raje ne berem.... Me potem razžalosti in razjezi in zamori in nima smisla.... Kar bo bo! Saj tega nihče ne more v naprej vedeti.... Je pa tveganje veeeelikoooo manjše po prvem tromesečju. A nisi ti Tosja vkorakala v 10. teden? Deveti teden si že dala skozi, a ni tko?? Al pa tudi ne! user posted image  No, saj je vseeno, važno da si OK!!!

Punce pridne bodite....

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 730
5.9.2007 14:24:16   
Ketrin
Tosja, jaz sem kar poklicala! In imam datum NS 3.10. pri dr. Babnikovi.
50 EUR stane in dobiš slikice, če pa želišše CD pa 60 EUR. Lahko pa pirpeljemo možeke... user posted image user posted image

Madona kok enih pregledov.... Več kot sem jih imela celo življenje... Hvala bogu! user posted image

Torej imam NS 3.10, v tednu med 1. in 4.10 moram v laboratorij, naslednji GP pa imam 11.10. Ufff, še dobro da imam materinsko knjižico in notri popam listke... user posted image

Kje ste nosečke, ki ste danes imele pregled? Vesnyca kje si? user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 731
5.9.2007 14:39:29   
Anonimen

Živjo moje nosečke user posted image .

Sem bila na pregledu...a žal imam žalostno novičko, sedaj ko to pišem mi solze lijejo user posted image user posted image user posted image .
V glavnem, srček se ni več videl, je prenehal tiktatati. Menda pa, da je bil tudi plodek čudne oblike. Je G rekel da so lahko že izcedki kazali na to da bo morda nekaj šlo narobe in res je bilo tako.
Jutri zgodaj zjutraj me mož pelje na urgenco na abrazijo.
Punce meni je res zelo zelo hudo, pa tudi strah me je jutrišnjega posega, prav tresem se že sedaj.

Toliko od mene, več ne spravim od sebe.

Punčke moje čuvajte se, karkoli občutite da gre lahko nekaj narobe prosim vas TAKOJ h ginekologu, prosim poslušajte me...pazite na svoje pikice, a prav.

Se bom pa sigurno še kaj oglasila, da vas pozdravim, ampak sedajle moram najprej sebe sraviti v red in se pripraviti na jutrišnji poseg.

Rada vas imam....CMOOK.
Vesna

(odgovor članu Ketrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
5.9.2007 14:40:36   
KatyMM
Ja, u04111976, po moje da ni kriva prebava - vsaj zaenkrat nimama takih problemov. Ampak Donat pa pijem pridno:) To je taka napetost v trebuhu kot pred menstruacijo. Kolikor sem brala, so to bolečine, ker se širijo vse vezi, mišice in ne vem, kaj še vse. No saj še en teden do pregleda, pa bomov videli. Saj zna bit, da me skrbi brez potrebe, samo ... no saj same veste, kako je to. K vse neki špika in boli in potem si zaskrbljen.

Imejte se fajn:)

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 733
5.9.2007 14:44:14   
KatyMM
Vesnyca sem šele zdajle prebrala tvoj post. Res mi je hudo in ti pošiljam en velik user posted image  za tolažbo. Vem, da ti v tem trenutku tvoji žalosti ne pomagajo nobene besede. Mogoče ti bo pomagalo, če boš vedela, da mislimo nate!!

Drži se!

(odgovor članu KatyMM)
Neposredna povezava do sporočila: 734
5.9.2007 14:47:53   
Anonimen
Hvala KatyMM...ko si napisala če pomaga če boste mislile na mene...ja pomaga mi, res mi pomaga!!! Hvala ti in vsem mojim puncam ki boste mislile na mene.

Pa nikar ne misliti na slabe stvari...da se vam ne bo zmešalo.

Skrbite zase in svoje male pikice.

Še enkrat hvala.

Cmook

(odgovor članu KatyMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
5.9.2007 14:55:05   
u04111976
Joj Vesnyca res mi je hudouser posted image user posted image user posted image , kar jokam. Res ne vem katere besede bi bile na pravem mestu......user posted image   Drži se, rada se imejta, pa eno user posted image za srečo.....  Zdaj boš najbrž morala malo počakat, me držimo pesti, da boš čimprej spetuser posted image  in bomo čakale, da se nam kaj javiš! LUBČKA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 736
5.9.2007 15:09:56   
barby78
Vesnyca res mi je hudo zate,ker vem kaj prestajaš.men se je pri 2.nosečnosti zgodilo ravno tako.user posted image brez krvavitve le na UZ se ni več videlo utripa.še G je bilo ful hudo,čeprav ga je tako iskala.ne vem kaj naj ti rečem,samo drži se in misli pozitivno.čeprav kaj takega ne pozabiš nikoli,pa poskušaj vsaj malo misliti na kaj lepšega,da se vsaj za trenutek sprostiš.vso srečo jutri,pa javi se še kaj.moram pa priznat,da tega je tud mene najbolj strah.user posted image lp

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 737
5.9.2007 15:18:04   
Ketrin
O, joj! Ja, kaj pa je zdaj to!!!??? Vesnyca, sem morala dvakrat prebrati... Pa še zdaj ne verjamem! Kako je to mogoče!? Joj, tudi jaz user posted image  zate, res, sploh mi ne gre v glavo!!! Ne vem kaj naj rečem! Mislile bomo nate in držale pestke za jutri in da se čimprej spraviš k sebi in boš spet user posted image !

Lubica moja, drži se, veliko veliko poguma!!! In vso srečo na tem svetu ti želim! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa prosim, javi se jutri! Cmok!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 738
5.9.2007 15:44:02   
kekec in mojca
[Se mi smilte tiste s slabostmi, ker jih jaz res ne poznam. Moram trkat na les, da ne pridejo! user posted image  user posted image  user posted image

Tosja, jaz se s takšnimi, kot si ti, sploh nočem pogovarjat! user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 739
5.9.2007 15:47:32   
kekec in mojca
Uh, Vesnyca, tudi sama sem šele zdaj zasledila tvoj post. Žal mi je zate, vendar je bilo verjetno z otrokom nekaj hudo narobe. Grdo se sliši, vendar je bolje, da se je to zgodilo zdaj, kot pa kasneje.

Še malo, pa boš lahko pogumno zajadrala v nove boje!!! user posted image  Za srečo!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 740
5.9.2007 16:19:07   
NiLe
Vesnyca, zelo, zelo mi je hudo zate user posted image user posted image user posted image  in vedi, da bomo jutri v mislih s tabo številne punce, ki smo te imele priložnost "spoznati" preko neta. Mislim, da si ful pozitivna in optimistična oseba in verjamem, da bo tudi zate kmalu posijalo sonce user posted image user posted image user posted image .

Veš, ko sem šla jaz čez to, kar si ti dala skozi danes oz. kar te čaka še jutri ... sem bila totalno nepripravljena, poleg tega pa mi je G, ki me je na urgenci pregledal, totalno brez občutka povedal, kaj me je doletelo in kaj me čaka. Ne boj se posega, boš videla, da ti bo jutri odleglo, da je za tabo ... bolečina bo prisotna še nekaj časa... naj ti mož stoji ob strani, povežita se in mislita na to, da vaju v bližnji prihodnosti čaka še veliko lepega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mislim nate!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 741
5.9.2007 16:30:08   
maja24-2
NiLe
Ali mi lahko p'rosim posreduješ tel.št od G v Črnučah in kje to je.
Koliko časi si čakala na UZ pregled in seveda cena
Ker jaz ne vem če bom zdržala še 14 dni bi se res rada že kej prej prepričala če je vse OK
Hvala

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 742
5.9.2007 16:53:43   
bela vrtnica
Vesyca res mi je hudo zate. user posted image user posted image user posted image .
Vedi da mislimo nate in nam je hudo. Vendar verjamem v usodo, ki pa je včasih res nepredvidljiva. Ne boj se posega mi je Pinka1 povedala (ki je to doživela ne dolgo nazaj) , da traja približno 10-15 minut. Najprej si pozdravi svojo dušo in poskušaj razmišljati pozitivno, v noben primeru pe ne išči krivca v sebi kajti, če se je moralo zgoditi, ni bilo pomoči.
Upam, da takoj,ko boš pripravljena (fizično in psihično) , da se nam boš pridružila in čimprej postala  user posted image  in prelepa mamica.
Drži se in vedi da smo s tabo. Izjoči žalost in se stisni k dragemu.

Pozdrav,
bela vrtnica

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 743
5.9.2007 17:47:03   
maja24-2
user posted image Vesyca
Hudo mi je zate in prav dobro vem kako je to saj je pri meni to še zelo sveže meni se je to zgodilo konec marca, in takrat mi je blazno pomagal mož, osebje je zelo prijazno tud tvoj dragi je lahko non stop stabo mene je pospremil prav do operacijske sobe, tam pa se vse tako hitro dogaja da sploh ne dojameš in že spiš oz. se zbudiš v svoji sob, cca 30 si pod narkozo. Potem pa le počivaj in nič težkega dvigovat.
Čas pa bo počasi zacelil rane, ki tako močno bolijo pozabiš pa ne nikoli in prav je tako.

Si prva ki sem ti to napisala, saj do sedaj nisem imela moči. Je pa sedaj veliko bolje ko pričakujemo novega miška vendar je strah vedno prisoten
SREČNOuser posted image in le zjokaj se pomagauser posted image

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 744
5.9.2007 18:13:33   
sinskaT
user posted image user posted image user posted image Vesnyca, zelo mi je žal in mislim nate. Ko sem prebrala tvoj post, so me zalile solze, resnično ti želim v naprej vse dobro, da boš kmalu spet user posted image in bo prišel zdrav dojenček, ki ti je namenjen. Vem, da ti ni v veliko pomoč ampak jaz verjamem, da si močna punca in bosta skupaj z dragim to prebolela, nato pa z dvignjeno glavo naprej.
oglasi se še kaj, pošiljam ti  user posted image .

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 745
5.9.2007 18:34:20   
SpeliG
Vesnyca, tud jaz kar nisem mogla verjet, ko sem prebrala tvoj post. Kar jokat sem začela, ko sem pomislila na to, kako ste iskali srčka, pa ga ni bilo več.
user posted image  Tako čez net ko  beres poste, si kar nekako ustvariš mnenje o ljudeh ki pišejo in meni se zdiš ful pozitivna in močna oseba. Želim ti, da čimprej okrevaš in se pridružiš novi skupinici user posted image . Drži se, mislimo nate!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 746
5.9.2007 19:14:31   
Katja 271
Vesnyca, tako me v prsih stiska... Kako mora biti šele tebi... Resnično mi je žal zate in tvojo pikcio.
Jutri bo še težak dan, vendar bo z vsakim novim jutrom v tebi več sončka, poguma in volje, da boš šla v nove boje za zdravega jenčka. Punca, pogum! Vsekakor pa smo jutri s tabo in te držimo za roke!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 747
5.9.2007 19:56:48   
MARUŠKA28
Tudi jaz sem čisto šokirana in sploh ne morem verjet kaj berem Vesnyca. Seveda bom mislila nate in mi je zelo zelo žal, da se ti je zgodilo. Ti moram povedat, da sem zelo rada brala tvoje maile, pravzaprav sem ji kar ta prvo tvoje,ker si bila skozi tako pozitivna in polna življenja. Ne vem, ne znam ti točno opisat, ampak res si se mi zdela zelo fajn. Čist šokirana. Sem dobila kar mravljince po telesu. Res!
Drži se!!! Jaz verjamem da boš v redu, ker čutim da imaš energijo za življenje - v pravem smislu, da se veseliš vseh drobnih trenutkov itd...
Mene čaka pa genetika v ponedeljek, tako da sem čist na trnih in nisem več tako brezskrbna nosečka. Začelo se je že s tistimi izcedki, sicer so se umirili ampak bom pomirjena šele naslednji teden ko imam spet kontrolo, če bo kaj zraslo pa bo še kaj bil srček. Še prej pa gen. posvet v Lj.porodnišnici. BRRR me kar zmrazi, če se spomnim na ponedeljek. Grem na napotnico, da ne bo pomote, da sama kaj tolk vrtam. Preveč stvari je, da bi lahko rekli ah saj bo vse v redu...

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 748
5.9.2007 19:59:31   
sasy20
Vesnyca ko sem prebrala tvoj post sem se najprej zjokala....žal mi je da se je tudi tebi to zgodilo. Vem kaj prestajaš...bodi močna in misli pozitivno. Jutri se ne boj no saj jaz nisem imela slabe izkušnje je ful hitro vsega konec in ti povem da ti bo po tem ko bo vsega konec lažje....user posted image  bo vedno s tabo in vedi da bo kmalu sonček posijal le zate in boš spet kmalu user posted image . Jutri bom mislila nate tako kot vse ostale pa eno  user posted image  za srečo.

Oglasi se še kaj pa bodi močna....

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 749
5.9.2007 20:50:35   
tejč29
Vesnycauser posted image , kar solzo sem spustila, ker vem kako se počutiš (tudi moja sreča se je pri 1.user posted image  prehitro končala)...iz lastnih izkušenj pa ti povem, da moreš bit predvsem močna in mislit pozitivno (vem da je v tem trenutku težko, ampak...vseeno poskusi) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?