Freycha
|
No tako, enkrat imam tudi jaz grozno noč za sabo Zvečer sem jo dala ob pol devetih na joško in sem hitro ugotovila, da je prazna dam na drugo in tudi ta je bila prazna naredim Novalac, jo nahranim, mi zaspi na roki, jo dam v postlejico in se kmalu začne jokat. Pridem do nje in je bila čisto pobruhana in mokra. Jo vzamem ven, pa na previjalno, jo preoblečem, se še enkrat zbruha. Pa še kolcat se ji je začelo. Greva v mojo posteljo, jo dam na joško in se carta, nakar jo spet začne napenjati in še dvakrat konkretno polije. Jo vzamem v naročje in sem jo več kot pol ure cartala, da je zaspala. Dam spet v posteljico in je spala do 4h. Takrat jo podojim in se med dojenjem full napenja in začne prdeti, samo se mi je zdelo, da se je tudi pokakala. Spet na previjalno odvijem plenico, pa je bilo čisto malo pokakana. Med tem, ko staro plenico tlačim v palčka zavijalčka poserje celo previjalno, oblekice, sebe, noge je kar notri namakala porabim kar nekaj časa, da jo sčistim, ob pol šestih mi jo uspe pomiriti. Ob 6.15 pa se spet zbudi in začne jokat in se napenjat itd... ne vem, kdaj sva nazaj zaspali, zbudila sem se, ko je dragi prišel domov ob cca 7.30...... In ker nisem navajena takih noči sem čist zaspana. Sem dragemu že napovedala, da bo popoldan šel z njo ven za dve urci, da se jaz malo naspim...... aja punce, vse tiste, ki nosite modrce 24/7 - najdla sem sistem, da ne boste puščale, pa vseeno nimate modrca gor. Meni je še od čišče ostalo nekaj mrežastih hlačk, ki sem jih prerezala (tam, kjer sem dala vložek), pa eno tetra plenico notri, pa nič ne teče, ker so mrežaste hlačke prožne, se lepo primejo, pa nič ne tiščijo..... lahko daš pa tudi samo blazinice notri, pa je tudi ok
|