|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
23.8.2007 11:34:23   
kapica
Siskamiska skoda za tvoj plan, mogoce pa pride kdo k tebi na kavico?
Freycha, smo imeli kr podobno nocko, kar se nespanja tice. Pa nic ne moremo, moj se tud pocasi spravlja na sprehod, da se jaz malo zaspim. Na klobucek pa sploh nisem postudiralauser posted image , imam samo bombazno kapico. Za kremanje pa verjetno nci ne bom uporabila, bomo pac samo v sencki. Ko bo pa z nogicami v vodi, pa bo tako bolecen v bodi in kratek cas, tako da bo menda dovolj.
Backo, tega gugalnika jaz sploh nimam. Glede bruhanja pa , moj kr veckrat na dan pobruha, pa baje da je to normalno in se ne da kaj veliko narediti proti.
Ajvy, mogoce naredis malo krajsi sprehod. zanimivo, moj pa vedno spi ko top v vozicku ali lupinici.
Ulla, a spi tvoja zraven tebe v postelji? Ce ne , poskusi da je zraven tebe, pa naj bo budna, ti pa zraven dremas, saj se ji nic ne zgodi. Mene veckrat vrze, dokler mali zaspi, pa najprej jaz zaspim, potem pa se on ko mu je dolgcas. Kaj pa cem drugega.

Jaz sem sedaj eno rundo zaspala, sedaj pa grem mal pocistit, pa do konca spakirat, ker popoldan gremo na pot. Koncnooouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
23.8.2007 12:04:03   
Anonimen
joj kapica nič ne zaleže če zraven mene leži, se isto dere ko zmešana, samo na rokah je okuser posted image edin kar je, da je še moj pol čist hin, pa more v službo in cele dneve dela, tak da se ga usmilimuser posted image noče ležat, ne sama ne če si zraven, zato pa pravim da bi bla srečna če bi dudo zagrabla in se mal zamotlauser posted image računam da bo bolš ko jo bojo bolj te igračke in ropotulce in takšno zanimale.....

ja kar se pa krem tiče so baje te z visokim faktorjem, ker ne vem kajga vraga vse vsebujejo.....tak da vse kar je nad 20 je bolj škodljivo kot sonceuser posted image jaz se kar tega držim, pa saj ne hodiš po tahuj vročini in direktnem soncu z otrokom.....nas ni živ boh nikoli namazal, pa smo kar živiuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1252
23.8.2007 12:16:34   
siskamiska
Kapica lep dopust vam želim user posted image . a se boš imela možnost kaj javiti?

Jaz ju tudi nič ne mažem s kremami, ven gremo dopoldne ali popoldne, če jima pa sonček sveti v obraz dam pa na vožiček tetra plenico. Itak vedno spita ko smo zunaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
23.8.2007 12:22:29   
siskamiska
Še eno uprašanje imam za tiste ki so imeli otroci že zamašen nosek: ali so vam takrat kaj manj jedli?

Neposredna povezava do sporočila: 1254
23.8.2007 12:32:31   
Ajvy
Siskamiska, ne da je manj jedla ampak grše, sva morali pol ful časa kupčke podirat....
A si kje blizu McD-ja doma??

Jst sem tudi slišala, da je večji faktor čist brez pomena, ker je škodljiv, bolj kot sonce samo...mi tudi prakticiramo tetra planico na vozičku...

Ulla, kaj pa ta stolček gugalnik, moji je kar zanimivo, sploh k ji rata kako igračko premaknit...prosim, če me spomniš..a ste bili bidve kaj bolani na začetku...al je bilo vse super?? K mogoče se pa zaradi tega rada nosi po rokah...ne vem...
NAša ga je tudi začela mau srat..po rokah pa te zadeve, sam sem kr trmasta...me zanima katera bo bolj...

Bačko, naši je ležalnik gugalnik všeč...jst npr. pomivam posodo ona pa je notri, se sama zamoti, al pa tudi kaj podrema...se mau poigra...full ji pomeni, da je v dogajanju, ne pa sama v sobi....Aja, postavljen je pa na mizi, tak da ma fajn razgled..
Pa če pomislim, da ga nismo hteli kupit???

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 1255
23.8.2007 12:36:26   
tejči77
Freycha in ulla sočustvujem z vama. Nekam hudo znane so mi take noči. Ampak da vaju potolažim, saj bo bolje! (Tako sebe vsak dan tolažim).

Moja nočka je bila pa taka: od petih popoldan pa do enajstih se mi je drla, da nisem več vedla kaj naredit, hrbtenica boli ko hudič, je mala le že kar težka. No nekje ob enajstih jo je zmanjkalo, ha ha pa samo do dvanajstih, pa potem spet ob enih, potem pa nisem več zdržala in sem jo pustila v postelji in sva se spet vsako uro dojile do ene pol šestih, ko sva se dokončno zbudile in vstale, previle. No, ko bi jo morala peljat k Robijevi mami, da jo popazi, ker sem imela g, je pa zaspala. Da bodo spet vsi mislili kak bluzim in kako je pridna.
Pri g pa naslednje: šivi še po sedmih tednih in pol niso zaceljeni. In neko divje meso mi raste, da mi je še to morala poščipat. Halo?
In potem pridem domov, pa dobim po pošti izvide za Lariso. Seveda je alergična na kravje mleko, zato pa sva imele tako sranje in vročino in driske 14 dni nazaj, da sva pristale v bolnici. Hudo. Sem čisto potrta.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1256
23.8.2007 12:39:08   
Anonimen
eh ajvy isti šmornuser posted image user posted image niti v jajčki....igrače so ji zanimive kake velike, ono malo sranje zaenkrat še ne....edin ko leži naga na previjalni, tak gleda one igrače in se pogovarja z njimi in jih tepeuser posted image user posted image sam tudi ne za dolgo...
ma ni bla bolana, samo ti krči pomoje....ker prvih 14 dni je bla super pridna in je tud sama ležala kje in gledala pol pa zaspala....pol se je pa tole začelo in pomoje od tega....kaj vem.....ker saj ko ji nič ne fali je kar ok....ma res jo bom probala na dudo navadituser posted image pa da vidmo.....ker je utrujajoče skoz otročka na rokah met, no, pa mogoč bo res boljše ko se bo znala s kako igračko zamotit...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1257
23.8.2007 12:42:27   
tejči77
Ja, še nekaj sem pozabila napisat, tisto najpomembnejše (za mojga lubija seveda - samo mu še nisem povedala). G pravi nič seksa še kar nekaj časauser posted image , še vsaj en mesec.
Dobro, jaz bom že potrpela, mojga bo pa verjetno razgnal. Sej ne vem če mu naj povem, bo še težje čakal. Se hecam, zdaj ko je v Avstriji, da je pri lubici ker od mene nič ni.
Sva se parkrat skupaj tuširala, boljš da se več ne, revež bogi.
Sicer pa sploh ne vem zakaj se mi tako smili, saj mene šivi bolijo, ne njega, bo že zdržal hudiča.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
23.8.2007 12:45:14   
Anonimen
joj tejči ti maš tud pestrouser posted image bogi ti naši otročki....

za jutri so se mi obiski napovedali......upam da bo tamala znosnauser posted image ker je hudič, ko pride folk glih tist cajt ko malo derište tuli ko zverinauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1259
23.8.2007 12:46:23   
tejči77
ulla, res probi dudo. Jaz sem bila tudi proti, ampak včasih dela čudeže. Jaz sem jo ravnokar pomirila z dudo. Pa pri meni tudi pali včasih, ker bi rada skos jedla, ima nenormalen apetit. In ker mi je ped. rekla naj manj je - ja kako pa to doseči? No včasih se potem zadovolji z dudo, včasih je pa tako tečna da popustim in ji dam še repete, čeprav vem, da samo sebi delam škodo. Ampak, če tako histerično joka. A bi jo ve lahko pustile jokat lačno? Men se srce trga.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
23.8.2007 12:49:24   
tejči77
Ulla, jo daš pa obiskom v roke, da mal zadihaš, pa naj jo oni pomirijo.Sicer je pa tako, ko pride kdo k hiši, so nove face, zanimive, in potem je bolj radovedna in ne bo jokala. Samo gledala bo okoli. Ne smeš pa obiskom pustit, da ti jo tresejo. Meni so jo tresli na rokah, no tako malo bolj na grobo ujčkali, ker je začela jokat, je bilo samo še slabše in potem je seveda začela še polivat.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
23.8.2007 12:51:51   
tejči77
Babike, zdejle mi je res malo zadremala in sem vas kar napadla. Ne veste kako vas pogrešam, ko ne morem na RR.
Ampak sem hotela samo tole še napisat, ker sem tako vesela (se vid, da sem spila kozarec piva in se mi kar vrti) - moj lubi pride čez 28 ur domov. Vam povem, da grem potem za urco spat, pa čeprav podnev.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
23.8.2007 12:52:40   
Anonimen
pa si ziher da je res lačnauser posted image mogoč od šraufanja, pa ker jih sesanje pomirja pač vlačejo....slaba stran zize in flaše je da ven tečeuser posted image no midve se sam dojima, enkrat sem ji probala sam dat dodatek, ker je joško odklanjala in se histerično drla in nisma vedla kaj je, pa je moj zatežil s flašo pa sem ji dala....seveda je vse popila in pol ven zmetala in sem rekla nema više.....pa še patronažna je rekla da je to zaradi krčem in da naj je ne filam s flašo, čeprov noče zize....ko jo bo spustilo bo že jedla....in res je takuser posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1263
23.8.2007 12:58:27   
tejči77
Še imam čas. Še nekaj bedarij napišem.
Pa da ne jamram samo:
A niso naši otročki lepi, jaz bi jo kar gledala ko spi. Sej ne vem s čim sem si zaslužila to srečo. Kar pojedla bi jo. Sem včeraj zvečer med jokom mal pošpegala na TV, na A kanalu so imeli nedonošenčke in kako so se borili za življenje, tista drobcena bitja, kar zjokala sem se. Babike res imamo srečo, pa kakorkoli že je. Te kolike bomo že prenesle.user posted image

Zdaj vem kaj je to biti mamica in vse mamice neznansko spoštujem.

Babike, res sem spila samo kozarček piva (za mleko), ampak zgleda da imam še vedno slabo kri, Hg je nekje na 70, da me je zadelo. Ne bom več pila piva. Mogoče je vredu tudi brezalkoholno. A ima katera izkušnje?

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
23.8.2007 12:59:56   
majrim
bačko..jaz si ne predstavljam,da ne bi imela ležalnika...pol pa res ne bi nič naredila...tako pa zjutraj vstanemo,jo dam not,grem v miru na wc in se zrihtam, da v kuhinji niti ne govorim..ali ko je treba likat...vsestransko uporabna stvar...tečem,ker se oglašauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
23.8.2007 13:02:28   
tejči77
ulla, nič ji ne dajaj dodatka, imaš prav. Ker potem je samo sranje. Meni so ga začeli dajati že v p, zdaj se ga pa ne morem znebit. Flaška je majka zanjo. Popoldan ko ima krče pa zize sploh noče, da si moram črpat. Sicer ni veliko, ampak prav zaradi tega verjetno ne pridem na zeleno vejo, da bi se sam dojile.Ker pomoje, da če imam nekaj mleka, bi ga lahko imela tudi več.
In še adaptirana mleka se slabše prebavljajo in bo tvoja mala imela samo še večje kolike.
Ko moja včasih samo pri meni pije (beri redkokdaj), je vse v mejah normale).

Slikice naše Larise

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
23.8.2007 13:05:01   
tejči77
Babike, kam me boste poslale, ker sem tak tečna?

Ja, bačko, povej če boš reševala krče s čajčki, al ti pošljem kapljice iz Avstrije. Danes popoldne do ene petih moram mojmu javit, koliko jih kupi.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
23.8.2007 13:11:34   
Anonimen
pa kak to da so ti že v P podturili dodatekuser posted image meni ga ni noben niti omenil, pa se mi je mleko začelo delat šele tretji dan....prej sem jo pač pristavljala na zizo in kolker je blo je blo....mala čisto zadovoljna....edin pol je bla ****rija ker sma mogle prekinit dojenje zarad zlatence za 36 uruser posted image in je pila po flaši, z onimi groznimi ogromnimi luknjami, si mleko kar zlil vanjo, kot iz kozarca, revica sploh ni vedla kaj jo je doletelo in da je že sitauser posted image se je drla kot zverina, ker ona bi se na zizi cartala in jedla....no, takrat je pomagala malo duda, sem jo k sebi stiskala in ji tiščala dudo pa je blo za silo....jaz metala po 150 ml mleka stran vsakič ko sem si stisnilauser posted image pol ko sma pa domov prišle mi je pa pobralo mleko čisto, da same nervoze in živcev in vsega....konc me je skor v bolnci, res sem bla že čsto depresivna, ta prekinitev je bla še sam pika na i.....no, sam nisem obupala in sem jo pristavljala res kar naprej, na pol ure tudi, se mi je zdelo da mi sam na joški visiuser posted image v dveh dneh je blo spet mleka za izvoz, tak da se splača....

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1268
23.8.2007 13:35:36   
bačko
Tejči77 sem ti poslala na zs!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
23.8.2007 13:38:40   
siskamiska
Ayvi so MCDonalda imam nekje 15 minut hoje.

Tejci77 kolk se mismili tvoja sončica, upam dasta bolje, ti pa tudi. A glede kapljic se ti lahko prištulimo kdaj kasneje če jih bomo potrebovale?

Jaz imam tudi ležalnika in fanta naravnost uživata notri. Je jima cel žul z roko mahat po igračkah in mene opazovat.
Film o nedonošenčkih sem pa tudi jaz včeraj gledala, me je spet stisnilo pri srcu ko sem obujala spomine. Sicer našedva tudi približno nista bila tako boga ampak sem zarad Davida precej prejokala na EINT. To je res muka za  starše in če bom še kdaj srečka nosečka bom samo molila da ne pristane na EINT.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
23.8.2007 13:40:15   
siskamiska
Še glede piva- jaz sem pila nekaj časa UNI, sedaj sem se ga pa naveličala in pijem po malem Radler. Ne vem sicer koliko vpliva ima pivo na mleko, pomoje bolj na psiho.

Neposredna povezava do sporočila: 1271
23.8.2007 14:46:11   
Freycha
Menda pivo pomoje nič kaj dosti ne pomaga, samo jaz sem se prepričala, da je to super in spijem kakega Bandidosa light lemon in sem malo zadeta, pa še občutek imam, da imam potem več mleka user posted image user posted image  psiha je zlata vredna, če je v pravo smer naštelana.....

glede na kurčevo noč (oprostite izrazu, ampak kar je res, je res) je bil pa dan toliko boljši. Sva šla z dragijem v Intersport po majčko za tenis za kolega, ki praznuje, pa sem si kupila še eno super lepo jopico za 13€ (od razprodaj še ostalo), pa hlače 3/4 za 10€ in anorak, ki mi full paše za borih 44€ (tudi še ostalo od razprodaj) user posted image user posted image user posted image  Sicer sva zapravila 100€, ampak sva vzela na 4. obroke in se sploh ne bo poznalo user posted image

v ponedeljek me pa dragi pelje v šoping v H&M, ki so ga odprli v Europarku danes user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, tako sem zaspana, da bom malo kar zbudila sedaj, pa jo podojila, pa potem skuhala kosilo, da bo dragi odšel z njo na sprehod, da bom lahko malo odspala.......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1272
23.8.2007 14:52:01   
siskamiska
Freycha no vidiš, za dežjem vedno posije sonček. user posted image  za nakup.
Jaz ju pa hranim-spetuser posted image .
Komaj čakam da bosta zmanjšala število obrokov.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
23.8.2007 14:59:45   
baja*
Mi smo tud meli tako bolj noč.... Ob treh se je zbudil za dojenje in ko je pil je imel čisto odprte očke, tak da sem kr vedla, kaj me čaka - nošenjeuser posted image . Oči so mi že kar skup lezle, mali pa ni pa ni htel zaspat. Ratalo nama je nekje ob 5-ih. Ampak to še ni nič proti temu, kar nekatere doživljate. Prav smilite se mi, ko vas berem. Naj čimprej mine to obdobje. user posted image user posted image user posted image  Sam nekoč si bomo pa še kako zaželele, da bi lahko čas prevrtele nazaj in spet v rokah držale majhno nebogljeno štručko!
Kremic za sončenje jaz ne uporabljam, seveda pa ga ne izpostavljam direktno na sonce, vsaj na tisto močno sredi dneva ne.
Ajvy men je tud malo glupo dojit v javnosti, a vseeno podojim. Noro mi je predvsem zato, ker se ne znam na neki klopci tak fajn naštimat kot na kavču doma, ko dojim kar brez majce in z blazino.
Tejči nič nisi tečna! Hvala bogu, da ti je mala pustila, da si se malo razpisala danes!!user posted image
Ležalnik mi tud mamo. Na začetku nam ni glih preveč služil, zdaj pa vedno bolj. Prej npr. sem si glavo prala in je mali v ležalniku bil z mano v kopalnici, potem sva šla kuhat pa je kar not zakinkal... Ampak drugače ne spi not, to je danes drugič, ker mi ga ni za prestavljat v posteljico, ker rabim malo tišineuser posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
23.8.2007 15:03:56   
baja*
Aja, sem vas pozabla nekaj vprašat: Reneja je user posted image  komar trikrat pikno na ličkauser posted image . S katero kremico mu naj zdaj to namažem?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Najbolj srčkana imena za deklice
photo
V galeriji spodaj preverite najbolj srčkana imena za deklice v angleškem jeziku, ki so pospremljena s kratkim opisom ime...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?