Kristina_1
|
Kapica jaz ne bom otroka nič namakala v morju, saj se lahko kopa le v topli vodi, do 4. mesca, k š ne more temperature uravnavat. Če piha daš kapico gor, na direktnem soncu itak pa itak ne sme bit. Dojenje na plaži pa ni problem, razen če ti ni nerodno, pol se pa mal s pleničkoal pa z brisačo pogrneta, pa je. Na klobuček sem jaz mislila ob času oz. sem iskala kapco, pa mi je prodajalka ponujala klobuček in sem ga kupla, je ful cart in zelo tanek kot plenička. Sem pa še enga malo večjega in malenkost bolj toplega dobila za darilo. Bačko naša nič ne bruha, še kupček redko kdaj podre, samo enrat, da se ji je zelo malo pocedilo, ko je kupček podrla. Moj tastarejši je bil skor cel čas v ležalniku, se sploh ni mara pestvat, no razen pr men. Glede kreme pa sem jaz skeptična, tavečjega sem namazala, pa je bil flekast - baje da se jih do 6. mesca ne sme mazat, tko da bomo mi kr lepo senčko delali za tamalo. Pa še glede faktorja - baje ni priporočljivo uporabljat več kot 25 al pa 30, ker skor nič več ne zaščiti pa ful več kemije je noter. Ajvy jaz sem bla pr prvem tud ful sramežljiva sem vedno dojila na samem, je bil sam moj lahko zraven, zdej se pa ne obremenjujem preveč, pa podojim, kjer pač je, mal se tko obrnem, da nisem glih v centru pozornosti pa je. Kaj pa če bi šla na sprehod v času ko je itak budna? Ulla80 moja je mirna ko se uležem na hrbet in si jo dam na trbuh in prsa, pa počas lepo zadrema - to foro pa uporabljam, ko tavečjega popoldne uspavam. Ulla kr povej jim kdaj naj pridejo, kadar tebi paše. Siskamiska men je jedla manj in večkrat. Verjetno se je prej utrudla, pa bla bolj žejna. Sem ji pa pred vsakim dojenjem fajn spucala nosek. Tejči77, sej ponavadi alergija na kravje mleko izzveni po tretjem letu, sam da veš, ji boš pač kako drugo mleko dajala tačas. Freycha za dober nakup. Poročaj kako je zdaj v H&M-u. Mi po AD3 manj kakamo, ji pa dajem 7 kapljic. Corfu men spi 2 uri, pa še včasih 15-30min, če je kaj več je luksuz. Ustane okrog 8h, spat pa gre 10-11h, včasih že ob 9h zadrema.
|