rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska Še to sem pozabila napisat da sva bile včeraj z Rumbo na kavici in sem videla njeno princesko - prava lepotička . O, hvala! Pa da ne govorim o tvojih dveh princih. Sama lepota na pohodu. Upam, da ste uspeli pravočasno domov, da je Domen zdržal. Aja, jaz zlata ribica, sem imela s seboj CD (se še spomniš, da sem ti ga obljubila?), pa sem ti ga veselo pozabila dati. No, saj se verjetno ne mudi. Pa drugič. Pa btw, ful dobra ideja glede pokala! Kapica, mene še vedno spremlja zlata ribica. Pa je ne fotram več, pa kar noče stran. poldy in Afnica, super da vam gre tako dobro!!! Le tako naprej. *Malena*, patronažne zelo različno svetujejo. Meni, recimo, polno dojenje do dopolnjenega 6meseca, potem pa postopno uvajanje najprej zelenjavnjih nato sadnih kašic. Iz svojih izkušenj pa lahko povem, vsaj pri nas je bilo tako, da kasneje ko začneš z uvajanjem GH težje gre, saj starejši dojenčki težje sprejemajo nove okuse. Anej je začel dobivati pri dopolnjenih 6m, Hana pa šele pri dopolnjenih 9m, ker jo je prej absolutno zavračala. Sedaj bom verjetno poskusila malo bolj zgodaj in upam, da ne bo toliko težav. Btw, kivi spada v najbolj rizično skupino, zraven jagod, zato z njim ne bi začela. Pa mogoče je bolje kak dan dlje le en okus, ker se reakcija/alergija ne pokaže tako hitro. Meni pa so v razvojni prav svetovali frutke, ker imajo dodane vitamine. Jaz sem ga kupovala za na pot, drugače sem kašice pripravljala sama. Freycha, ti si proti dudi, jaz bi jo pa ful rada navadila nanjo. Madonca, smrklja mi že sedaj najde prst. C,c,c,c...! Upam, da mi rata. Sicer pa sem bila tudi sama orto proti dudi. Anej jo je dobil, ko so bili krči premočni, Hana je ni dobila, pa vleče prst. Sem bila prepozna, potlej ni hotela več nobene, pa imam doma vse možne izvedbe. Pa sej ni take panike z odvajanjem. madejka, jaz si nikoli nisem iztiskala mleka, ker sem vedno imela probleme s preveč mleka. Če še dodatno iztiskaš, s tem dodatno stimuliraš prsi in mleka je še več. En podoj je samo iz ene dojke, deugi iz druge. Nikoli iz obeh: spet da ne povečam ponudbe. Iztisnila sem ga samo po potrebi, če me ni bilo doma. bujenje otrok: zakaj jih pa budite? a premalo pridobivajo na teži? Jaz je ne budim, bolj molim, da bi dlje spala. To je šele projekt. obiski pri nas: kot običajno. spanje v zakonski postelji: sem še vedno fuuuul proti, a ko je kriza in nikakor noče spati, jo ravotako poknem v najino posteljo. Ma, vse se da požreti. *maja, me veseli, da je Mija ok, teža bo pa tudi šla gor. Škoda, da nisi uspela priti na kavico. Po morju se moramo pa res dobiti. Julija je pa danes ponoči uspela spati 5 ur. Malo pred polnočjo sva jo skopala (prj so jo matrali krči), pa smo malo potelovadili, jo zmasirala, podojila in v posteljico. Zbudila se je šele nekaj čez pet, se podojila in spala dalje do 7.15. Pa ne bom je preveč hvalila, da ne bomo jutri ponovno celo noč bedeli. Sedaj mi pa spi v naročju z dudo v ustih (Freycha, ne me kregat ).
< Sporočilo je popravil rumba -- 9.8.2007 12:41:34 >
|