|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
8.8.2007 21:22:38   
Anonimen
Freycha! Saj ravno to je.
Nekje je bila ena tema, kjer mama ni želela več otroka dojiti mislim da.
In si ti pač napisala, da tega ne odobravaš, sem narobe razumela, mislila sem, da ne odobravaš dodatkov.
Se opravičujem za napako user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 751
8.8.2007 21:23:10   
Anonimen
Punce, ne se pričkat. Ko nimamo otrok, si marsikatero načelo postavimo, za katero potem ugotovimo, da ga moramo požreti. In marsičesa, kar mislimo, da bomo počele, ker se nam je zdelo tako fajn, potem ugotovimo, da ni tko fajn in tega ne delamo. Teorija in praksa sta dva različna pojma. In vsaka dela po svojih najboljših prepričanjih.

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 752
8.8.2007 21:27:05   
Anonimen
Evo mene.... zdaj sme pojedla zadnji obrok danes in zdaj še samo pod tuš in spat do prve sirene...

Ena je danes spraševala po poskoku rasti...
Mi smo ga očitno doživeli... 5 tednov in 2 dni..
Namreč: naš mišek je pri vsakem obroku spil od 20-30 g in bil s tem zadovoljen. Zadnja 2 dni ga nisem nič tehtala, pri današnjih tehtanjih pa spije od 40-60 na podoj. No, zgleda včeraj ponudba ni ustrezala njegovemu povpraševanju, pa je blo treba dat dodatek zvečer. Danes je pa že bolje... Do sedaj brez dodatka..

Evo, že piska... Grem gledat kaj bi rad...

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 753
8.8.2007 21:32:25   
madejka
Halo babike! Nas princ mi je koncno zaspal na rokah, tak da lahko se malo tu napisem.

Mi smo dali skoz ta nesrecni mastitis in zdaj pridno stiskamo mleko po vsakem obroku. Zeankrat je mleka manj, ker moram manj pit... samo da ga ne bo zmanjkalo! Mali pa sprazni obe dojki, da je cisto poln, mleko se mu cedi od vsepovsod a dere se se karuser posted image Verjetno od prenazrtja? Joooj... sej vse pravite, da se pocasi vse uredi a neuser posted image Prej mi je bilo jasno, da se je lepo najedel iz ene dojke in spal tri ure. Zdaj se naje od obeh pa spi bolj malo...
Pa zdaj ko je imel krce zarad mojih antibiotikov se je lepo navadil, da se ga nosi, ko ga sraufa. A ni user posted image , da mali zdaj drugace ne zaspi ko na rokahuser posted image

Seniorke, imam vprasanjeuser posted image A ve ste si od zacetka iztiskale mleko po dojenju? Iz obeh ali samo iz tiste, iz katere je mali jedel? Ker meni je ena pediatrinja rekla, da si morm iz obeh izstisnit, tud ce je samo iz ene jedeluser posted image Ce bi si obe hotela spraznit sem tak lahko samo na pumpici... pa dojenje pa pumpicauser posted image Pa se to: jaz sil ahko stiskam eno uro, pa mogoce pride 25ml ven... kak zauser posted image Freycha dobis 120 ml ven??? Nekaj ne delam prav zgleda... presneto. user posted image Clovek kar zacne razumet zenske, ki so imele dojiljeuser posted image Si moram vsake tolko prebrat zakaj je dobro, da se otroka doji, da ne izgubim volje. Ta mastitis me je cisto potolkel!user posted image

Pa se eno stvar mam za vprasat: ko otroke budite za obroke pa to, kak jih uspete zbudit??? Nas mali tak spi, da mu ne pomaga ne previjanje, ne obkladki na nogicah s hladno vodo, ne zgeckanje, bozanje in cartanje itak ne, ne vonj po dojki... NIC! Ne bi ga pa rada prevec znervirala... Ma katera kaki fini recept?user posted image

No mi smo na 56, s tem, da so mu nekateri bodiji zarad sirokega previjanja premali in jih oblacimo pod tetra plenice. Ce ne bi bil siroko previt bi mu se 50 bla prav. Pajaci so pa 56 cisto dobri. Ampak mi smo se maliuser posted image 20.8. imamo posvetovalnico in me prav zanima, kolko je kaj gor dobil. Babice pravijo, da se fajn redi, meni se pa nic kaj ne zdi.

Ven hodimo mi vsak dan, za par ur, ampak smo samo tu po dvoriscu. Za kaki shopping al pa kavo se se nismo ojunacili. Mariborske kofetkarce, cez kakih 14 dni pa ze lahko racunate na nas!user posted image

Ej kak ste pa ve kaj z obiski? Ze full sprejemate oz. kdaj ste zacele sprejemat? Pred porodom smo se menle, kdaj pa kak sprejemat obiske po porodu. MI imamo đumbus ze od prvega dneva, ker pac ne zivimo za sebe, ampak v spodnjem stuku od babice, h kateri pac skoz vsi hodijo na obisk in vmes skocijo se k nam malega pogledatuser posted image Vceraj smo imeli prvi dan (!!!), ko smo bili lepo sami. Taaaak je pasalo!

Nic se grem jas kaj drugega naredit, ko imam tak blazeni cas... sploh ga nisem vec vajenauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 754
8.8.2007 21:33:10   
baja*
Kako lepo vas je brati, da se tak super rihtate!user posted image user posted image
Današnji dan je bil tudi za nas mnogo lepši od včerajšnjega.user posted image  Uspelo nam je celo v MIRU iti na kavico in na dva sprehodauser posted image . Včeraj mu je zgleda bilo prevroče v vozičku...
Glede dodatkov: jaz sicer še nisem rabila dodati, če bi mogla, bi pač dodala - saj nimaš izbire. Se pa strinjam s Freycho, da se je vredno potruditi in vztrajati pri dojenju. Ampak, če ne gre pač ne gre. Sama sem zagovornica dojenja in sem se tudi zelo potrudila, da mi je uspelo dojiti, kaj pa počnejo druge mamice pa je njihova stvar... Vsaka po svoji vesti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 755
8.8.2007 21:48:50   
Afnica
No, vidim, da sem imela res veeeeelikooooo mleka. Napumpat sem znala tudi do 200ml naenkrat!

Glede dude, sama sem tudi bila proti, ampak sta jo dobila že v bolnici, da sta razvijala sesalni refleks, ki ga zaradi nedonošenosti še nista imela razvitega. No, seveda je duda nekak ostala v navadi. Nista obsedena z njo, ju pa včasih zna lepo potolažit. 

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 756
8.8.2007 22:03:28   
Freycha
Tašonka, nič bat... se z maleno nič ne kregava, samo imam pa rada zadeve razčiščene (pa saj me malo poznaš, saj mi ni treba razlagati na veliko user posted image ).
Se pa strinjam s tabo glede načel. Jaz sem rekla: v moji postelji pa otrok NIKOLI NE BO SPAL user posted image user posted image user posted image  pa ne me vprašat kje je včeraj Dita spala, ker dragega ni bilo - v moji postelj seveda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 757
8.8.2007 22:08:36   
majrim
eh,tudi jaz sem vedno rekla,da naša neža ne bo spala v naši pojstli...a kaj,ko se ob 4 zbudi,pa gleda v tisti svoj vrtiljak in noče in noče zaspat nazajuser posted image ...pa si jo vzamem v pojstlo,samo da lahko zaspim še za kako urouser posted image ...od hudiča je...pa še pol gleda vse naokoli,ampak se z dragim obrneva vsak na svojo stran (on itak spi) in ji ne preostane drugega kot da zaspi tudi onauser posted image
...uf,grem spat,ker smo danes popoldan imeli eno žlahto od dragega, pa sem čisto crknjenauser posted image ...bi rabla eno masažo celega telesa.......uf,bi pasalouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 758
8.8.2007 22:13:30   
madejka
Mi smo tud rekli, da ne bo dude in da ne bo spal pri nasuser posted image Pa mamo dudo, sicer samo  za pomiritev, ker jo potem tak sam ven spukne. Pri nama pa spi, ker v svoji posteljici absolutno noce. Pri nama pa spi ko angelcek cele noci s samo enim podojem in se to, ko se zbudi samo malo miga in mrcka, pa se nic ne dere.user posted image Zakaj bi se matrali v posteljici?user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 759
8.8.2007 22:19:21   
Freycha
na evo, porabila zadnjo zmrznjeno zalogo mojega mleka, pa jo je pol ven zmetala, je dragi naredil še flaško Novolac in se je med pripravo drla ko jesihar, ko pa sva jo spravila skupaj, pa je zaspala. Pa sva naredila foro in dala malo v posteljo spati... evo že joka user posted image  No to je recimo dober način, da malo zbudiš user posted image user posted image user posted image

zdej jo bo pa dragi nafutral jaz pa šibam spat.... lahko noč punce, se beremo jutri!!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 760
8.8.2007 22:20:56   
corfu
Točno tako vsaka po svojih najboljših močehuser posted image
Naša ponoči in podnevi spi v svoji posteljici, ponoči se podoji in hop nazaj, je pa res da jo sede podojim, če bi jo leže bi takoj padla nazaj v komouser posted image . Očitno imam srečouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 761
8.8.2007 23:08:49   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Naša ponoči in podnevi spi v svoji posteljici, ponoči se podoji in hop nazaj, je pa res da jo sede podojim, če bi jo leže bi takoj padla nazaj v komouser posted image . Očitno imam srečouser posted image

Z našim je isto. Ampak včasih si pa kar želim, da bi znala tudi leže dojit in bi mi ga user posted image tam nekje ob 4-ih samo dostavil in odstavil, tak da bi lahko tudi jaz takoj padla nazaj v komo.user posted image  Ne pa da se včasih že prav matram nazaj zaspatuser posted image .

Nič, grem pod tuš pa spat. Kaj lepega sanjajte...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 762
9.8.2007 7:31:49   
Anonimen
dobro jutro, punce!

Evo... Zgodnja po lepo prespani nočki. Sicer me je iZak imel za norca, ker sem ga budila, pa mulčku ni bilo za jesti. Tako da očigledno od 21h zvečer do 5h zjutraj ni jedel nič. Samo spal. user posted image
Ampak, ko se je zbudil, je bila pa panika. LAČEN! Pa ni mogel jest, ker je imel poln nosek. Revček. Pa ni mogel jest, ker se je napenjal. Vseeno je zmazal 50 ml. Ko sem mu očistla noska. In ob podiranju kupčka je pokakal 60 g. user posted image  Potem se je celo sma zaigral malo v posteljici, a ga je to tak zmatralo, da je ob pol sedmih pomalcal še drugo jočko in zdaj spi. Jaz sem si ap uspela izčrpati še 30 ml mlekca user posted image , ker sem mela joške ko balone, da sem celo puščala kar se meni nikoli ne dogaja. user posted image

Zdaj sem pa že vse po netu prešnofala user posted image  , pojedla skledo kosmičev user posted image  in grem zdaj še malo oddremat poleg bebe. user posted image

Aha... pa joške me več ne bolijo. Zakaj? Ker sem nehala nosit modrc. V modrcu so me cele dojke bolele za crknit. Kot da bi v tkivu imela 1000 igel in bi me vse hkrati zbadale. Zdaj pa že od včeraj pustim zize prosto viset user posted image  in me bolijo samo tik po podoju, ko se zgleda začne spet mleko nabirat.
Mi gre pa zdaj na živce, ker mi majca ob bradavice drgne. A naj neham še majco nosit? user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
9.8.2007 7:53:17   
Freycha
dobro jutro!

noč je bila fenomenalna. jaz sem kidnila spat, dragi je nafutral Dito z Novalacom in jo dal ob pol dvanajstih spat. In mala? Carica je spala do pol petih user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem jo nafutrala in je takoj spet padla v komo, pa je kar prespala pri meni v postelji (čeprav sem imela dobre namene jo nazaj odnesti v postlejico, pa sem prej zaspalauser posted image ), pa ob sedmih spet auf, pa spet dojenje. Sedaj je pa nekaj jokala, ker jo je napenjalo, pa sem jaz raje vstala, pa rekla dragemu, naj neprej skupaj spita. Kar pomeni, da jo mora prej umiriti, preden zaspita in sedaj je že tišina v spalnici - očitno sta zaspala user posted image

Jaz pa skočim pod tuš, potem pa v trgovino, ker dobim dve avgustvoski nosečki na obisk, da dobita še "zadnje informacije" pred porodom user posted image user posted image

Aha, pa sklenila sem (to sedaj že drugič, ampak tokrat pa resno mislimuser posted image ), da bom popoldan hodila spat, pa magar za pol urce. Tole moje pomanjkanje mleka v pozno popoldanskih urah je izključno posledica utrujenosti.....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 764
9.8.2007 8:21:41   
Kristina_1
Mi smo pa bl mal spal ponoč. Ja tavečji tulu k norc, pol se je fajn zbruhu, pa vročino smo mu zbil (39,5), ob 4h zaspal. Pol pa sem mogla še vse pobrisat - sobco, pa dnevno in kopalnico in cunje terposteljnino sprat. Ob 6h pa je bla tamala že lačna in noče več spat user posted image . Mož je pelal fanta k p.
Ni mi jasno kako bo zgladalo, ko prideta domov, oba cel dopoldne crtat, pa še skuhat. Upam, da bo tamala zdržala v vozičku, da tacajt uspem kej na hitro skuhat. Tamala bi bla skoz na rokah,  kar je zelo nenavadno zanjo.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 765
9.8.2007 8:55:45   
arijana..
Živijo!
Mi smo  spet doma iz bolnice. Nekaj dni po rojstvu smo fasali vročino in pristali na pediatriji. Vročina je sicer padla že drugi dan, vendar pa smo ostali notri še nekaj dni na opazovanju. Zdaj, ko smo že nekaj dni doma, se mi zdi, da smo se že lepo navadili drug na drugega in moram potrkat na les, da večjih problemov ni. Mala pridno je, mleka je za zdaj dovolj, ta večja princesa pa je tudi zelo lepo sprejela mlajšo sestrico in do sedaj ni bilo čutiti nobenega pretiranega ljubosumja.
Zvesta ob prebiranju tvojih postov iz prejšnjih dni, sem imela občutek, da berem svoje misli in občutke pri prvem otroku. Tudi meni ni bilo jasno, zakaj se joče in je nemirna, trdila sem, da ima krče, v resnici pa je bila reva samo lačna. Tudi jaz se nisem in nisem mogla sprijaznit s tem, da sem dejansko pustila otroka stradat in, ko sem ji začela dajat Aptamil, sem imela še slabo vest, da se nisem dovolj potrudila z dojenjem. Občutek krivde so mi pa dejansko vzbudili vsi od patronažne do pediatrinje, ki so favorizirali izključno dojenje. Seveda je vse to vodilo v začaran krog in posledica je bilo še manj mleka. Tako, da prva je zrasla ob dojenju in dodatku in, ko jo danes pogledam ji nič ne manjka. Če te lahko potolažim, ti povem samo to, da je v drugo vse res 1000x lažje. Po prvem maratonskem porodu, sem v drugo rodila ekspresno hitro, dojenje je steklo brez večjih težav in, ko danes gledam nazaj, sploh ne morem verjet, zakaj sem se pri prvi toliko presekirala.
Imejte se lepo in uživajte v sončku dokler še traja.

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 766
9.8.2007 9:39:59   
bačko
Kako lahko vaši otroci spijo tudi po 5 ur?Moja se po 3 urah zbudi in pika.Včasih če je sreča po 4 urah.Upam da bo tudi naša kaj kmalu malo dlje spala sploh ponoči.No bom še kasneje pisala sem zdajle dobila obiske.
PA PA 

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 767
9.8.2007 10:00:18   
Ronči
Mene tudi zanima kako vam spijo ponoči po 4-5 ur??? Naša je točna kot urica...3 ure, nič več in nič manj.

You can't fix stupid.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 768
9.8.2007 10:14:58   
Freycha
Dita navadno prvo rundo odspi za 4. ure, potem se pa naprej zbuja na dve. Včeraj pa jo je triurni sprehod po mestu, pa pomoje tudi Novalac zadel, da je spala 5,5 ur skupaj......

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 769
9.8.2007 10:39:55   
NoviOčka
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
A naj neham še majco nosit? user posted image

Ja, pa kar na sprehod user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 770
9.8.2007 10:41:06   
*maja
Vidim, da ste zelo pridne s temle čvekanjem user posted image , naša pupa je ponoči tudi ekstremno pridna, ponavadi se zbudi samo 1X na noč (okoli 4.00) če pa je sreča pa spi kar lepo do šestih zjutraj.Samo ni preveč za havalit, da ne bo potem kar na enkrat prišel preobrat user posted image .
Mi smo s težo še vedno malo kritični, je dobila gor šele dobrih 300 gramov od porodne teže, pa je bila učeraj stara že cel mesec user posted image . No pediatrinja za enkrat še ne dela nobene panike, tako da bomo videli kako bo šlo naprej imva kontrolo spet čez en teden. Ja pa zrasla je tudi samo pol centimetra.... Drugače pa je vse hvala bogu OK.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 771
9.8.2007 12:38:35   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Še to sem pozabila napisat da sva bile včeraj z Rumbo na kavici in sem videla njeno princesko - prava lepotička user posted image user posted image user posted image .

user posted image  O, hvala! Pa da ne govorim o tvojih dveh princih. Sama lepota na pohodu.user posted image  Upam, da ste uspeli pravočasno domov, da je Domen zdržal.user posted image  Aja, jaz zlata ribica, sem imela s seboj CD (se še spomniš, da sem ti ga obljubila?), pa sem ti ga veselo pozabila dati.user posted image  No, saj se verjetno ne mudi. Pa drugič. Pa btw, ful dobra ideja glede pokala!
Kapica, mene še vedno spremlja zlata ribica.user posted image  Pa je ne fotram več, pa kar noče stran.user posted image
poldy in Afnica, super da vam gre tako dobro!!! Le tako naprej.
*Malena*, patronažne zelo različno svetujejo. Meni, recimo, polno dojenje do dopolnjenega 6meseca, potem pa postopno uvajanje najprej zelenjavnjih nato sadnih kašic. Iz svojih izkušenj pa lahko povem, vsaj pri nas je bilo tako, da kasneje ko začneš z uvajanjem GH težje gre, saj starejši dojenčki težje sprejemajo nove okuse. Anej je začel dobivati pri dopolnjenih 6m, Hana pa šele pri dopolnjenih 9m, ker jo je prej absolutno zavračala. Sedaj bom verjetno poskusila malo bolj zgodaj in upam, da ne bo toliko težav. Btw, kivi spada v najbolj rizično skupino, zraven jagod, zato z njim ne bi začela. Pa mogoče je bolje kak dan dlje le en okus, ker se reakcija/alergija ne pokaže tako hitro.
Meni pa so v razvojni prav svetovali frutke, ker imajo dodane vitamine.user posted image Jaz sem ga kupovala za na pot, drugače sem kašice pripravljala sama.
Freycha, ti si proti dudi, jaz bi jo pa ful rada navadila nanjo.user posted image  Madonca, smrklja mi že sedaj najde prst. C,c,c,c...!user posted image  Upam, da mi rata. Sicer pa sem bila tudi sama orto proti dudi. Anej jo je dobil, ko so bili krči premočni, Hana je ni dobila, pa vleče prst. Sem bila prepozna, potlej ni hotela več nobene, pa imam doma vse možne izvedbe.user posted image  Pa sej ni take panike z odvajanjem.user posted image
madejka, jaz si nikoli nisem iztiskala mleka, ker sem vedno imela probleme s preveč mleka. Če še dodatno iztiskaš, s tem dodatno stimuliraš prsi in mleka je še več. En podoj je samo iz ene dojke, deugi iz druge. Nikoli iz obeh: spet da ne povečam ponudbe. Iztisnila sem ga samo po potrebi, če me ni bilo doma.
bujenje otrok: zakaj jih pa budite? a premalo pridobivajo na teži? Jaz je ne budim, bolj molim, da bi dlje spala. To je šele projekt.user posted image
obiski pri nas: kot običajno.
spanje user posted image  v zakonski postelji: sem še vedno fuuuul proti, a ko je kriza in nikakor noče spati, jo ravotako poknem v najino posteljo.user posted image  Ma, vse se da požreti.
*maja, me veseli, da je Mija ok, teža bo pa tudi šla gor.user posted image  Škoda, da nisi uspela priti na kavico.  Po morju se moramo pa res dobiti.user posted image

Julija je pa danes ponoči uspela spati 5 ur.user posted image  Malo pred polnočjo sva jo skopala (prj so jo matrali krči), pa smo malo potelovadili, jo zmasirala, podojila in v posteljico. Zbudila se je šele nekaj čez pet, se podojila in spala dalje do 7.15.user posted image user posted image user posted image  Pa ne bom je preveč hvalila, da ne bomo jutri ponovno celo noč bedeli.user posted image  Sedaj mi pa spi v naročju z dudo v ustih (Freycha, ne me kregat user posted image ).

< Sporočilo je popravil rumba -- 9.8.2007 12:41:34 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 772
9.8.2007 13:08:35   
rumba
Evo, zdajle mi je lumpa zaspala kot top, odvrgla dudo, jaz pa sem jo položila v zakonsko posteljo, da bo mogoče še kaj spala, jaz pa malo po netu brskala. user posted image user posted image user posted image  Toliko o tem, kako sem proti spanju v najini postelji. user posted image  Še evropsko kartico zdravtvenega zavarovanja moram naročiti.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 773
9.8.2007 13:10:50   
siskamiska
Rumba nč hudega zarad CD-ja, sej se bomo še dobile pa ti bom kar takrat zatežila user posted image .
Domov smo uspeli pridet brez histerije, ker sta itak zaspala v avtu.

Maja saj bo Mija zrasla, mogoče pa samo malo več časa rabi, vse bo nadoknadila, ni bat. Res se mormo dobit kej na kavi ko prideta z Rumbo iz morja.

Freycha upam da si dobila Novalac.

Našedva mata tud dude, pa mleko dodajamo, pa včasih spita tudi v najini postelji in se imamo kljub vsemu ful fajn in uživamo, čeprav kršimo vsa načela user posted image user posted image user posted image .Hehe, mal heca mora bit.

Ponoči sta bila ful pridna, spet se mi je uspelo vsaj malo naspati user posted image user posted image .
Sem šla pa včeraj v BTC popoldne da pobegnem malo stran od otrok in glej ga zlomka, spet sem se mogla vrnit predčasno ker sta zganjala tak vik in krik da jih mož ni več obvladoval user posted image . Pa to sta mi že v drugo nardila, je reku mož da samo da se odpelem z avtom iz parkplaca da se takoj začneta dret user posted image .

Afnica me veseli da se imate super in da lepo napredujeta.

Zvesta a te je modrc slučajno kej tiščal?

Ronči in Bačko našedva sta začela šele sedaj spati malo dlje pa sta stara že 2 meseca.

Kristina_1, upam da je tavelik že bolje.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 774
9.8.2007 13:59:59   
madejka
Se jaz na raportu! Evo, pa se mi dogaja isto, kot na julijskih noseckah... napisem cel roman s vprasanji, pa me nobena ne slivi... razen rumbeuser posted image

Danes smo imeli kar naporno noc. No vsaj moj dragi jo je imel!user posted image Je mali zvecer zaspal nekaj cez osmo in ga potem nismo mogli zbudit za ob enajstih... Komaj komaj je nekaj malega pojedel, pa se to med dremanjem. Aja rumba mi ga zbujamo samo pri tej zadnji rundi, da se fino naje in potem spi 4-5 ur - podoj - pa spet 4-5 ur. Vsaj tak je blo vse noci do zdaj. Danes pa prvic ni palilo. user posted image Je sicer takoj zaspal in potem spal do 4.15, potem sva se dojila in se mi je zdelo da je kar veliko pojedel. A mali ni in ni zaspal vec nazaj. Ob sestih ga je moj dragi pobasal, pa sta sla v dnevno. Ati za racunalnik, pa malega v narocju pa je blo.user posted image Celo spala sta potem nekaj. Mami je pa spala do 11.!!!user posted image Takrat se je tud mali zbudil, pa smo jedli.
Joj se je pa zadnje case res razvadil, pa se hoce samo nosit.user posted image Hvala Bogu za blazino za dojenje, da je mali hkrati na rokah, mami pa nima rok do taluser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nisem dojila – zakaj sem se počutila kot n...
Mama treh otrok Melissa Willets je razložila, kaj jo je pri hranjenju otrok z adaptiranim mlekom najbolj motilo in kater...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?