|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
4.8.2007 14:30:25   
Anonimen
Kristina_1... naš spi, pa če bi ga šla menda tudi kopat. user posted image

Freycha... haha, saj imaš mogoče prav.... ampak če bi bil čisto po gregorju, bi me menda z zizo vred pojedel... Ker če Gregor ne dobi hrane ob uri in če je količinsko ni dovolj... user posted image
Ja, mi smo bili danes tudi na dolgem sprehodu. Smo se tudi slikali za osebno, pobruhali fotografa user posted image  in šli na prvo kofetkanje... Pol je bla pa že lakota...

(odgovor članu Kristina_1)
  Neposredna povezava do sporočila: 601
4.8.2007 16:43:37   
anja7
hojla!

Po včerajšnjem katastrofalnem dnevu (beri krči, jok,... cel dan), je danes zaenkrat tale dan prou čudovit. Spali skor celo noč, zjutri vstali, se najedli in šli po opravkih. Smo oddali vlogo za otroški dodatek, slikali našega Tilna za osebno, nabavli za kosilo,..user posted image user posted image  Res smo se imeli super. Doma je user posted image  skuhal kosilo, sva v miru pojedla, ker je Tilen spal, zdej je pa že dobro uro in pol buden in skoz dobre volje, se skoz smeje. Zdej se bomo šli pa za krst menit, pa mal na sprehod!  Sam upam, da ne bodo spet krči na pohodu. Mu pa tud midva danes nisva dala vetrovnih kapljic, edin kar sem mu dala 2x po2 kapljici Bimbi gas po jedi. Pa jaz pijem mamin čaj. Močno upam, da bo vsaj za odtenek boljš. Aja, drugač je pa danes naš Tilen star 1 mesec.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 602
4.8.2007 16:55:48   
anchy76
Ko sem prvič rodila, mi je "cimra" svetovala, da naj pijem Roiboos čaj, da je baje ful fajn, da ga ful hvalijo.
Jaz sem ji samo prikimala in jo pozabila vprašat, a ful fajn za nastajanje mleka ali za proti krčem.

Vseeno sem si ga nabavila in ga pri prvem pila vsak dan po ene 4 litre. Skuhala sem si pa mešanico tega Roiboos čaja (čaj rdečega grma), z bebe čajem in še kakšnim čajem za nastajanje mleka)

Mali ni imel krčev.

Sedaj v drugo spet  prakticiram ta čaj. Še sedaj ne vem za ziher, zakaj je ta čaj v resnici dober. Kolikor sem zasledila, naj bi ugodno vplival na prebavo.  Tudi ta drugi malček nima (še) krčev in trkam na les.

Torej-priporočam ga vsem, ki se spopadate s temi krči. Itak je treba veliko piti, če dojite in si skuhajte tale čaj.

Edina slaba stran je, da obarva zobe in je treba potem zobno pasto whitening uporabljat.

Aja, čaj se pa da kupit vsepovsod (DM, Mercator).

Upam ,da bo tudi pri vas delovalo, čeprav ni nujno, da je to to.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 603
4.8.2007 17:15:19   
baja*
Hojla:)user posted image

Dva dni sem bila brez računalnika in sem vas tak pograšala... Računalnik je virus staknil in smo ga mogli dat na servis. Hvala bogu smo uspeli rešit vse slike in posnetke od Reneja. Me je kar pri srcu stisnilo od strahu, da bom vse izgubila. Zato vam res toplo priporočam, da si vse sproti shranjujete na cd-je. Nikoli ne veš... Freycha, izgubila sem tisti članek o krčih. Mi ga lahko še enkrat pošlješ? Hvala. Še imaš moj mail? Pa čestitke tvoji in Tejčini pupiki za 1. mesec!user posted image  Rene bo pa jutri že 2 meseca.. Prehitro gre...

Trebušček imam tudi jaz še vedno malo. Ni glih neke sile. Sicer dobim nenosečniške kavbojke gor, ampak se raje ne vsedem, ker se bojim, da bi mi jih na riti razneslo.user posted image user posted image  Še vedno imam tudi tisto črto, lineo negro - za spomin na nosečnost.user posted image

Dojenje: z velikim veseljem in ponosom vam javljam, da nama je uspelo dojenje brez nastavka.user posted image user posted image  Super je!user posted image Pa končno smo si omislili blazino za dojenje. Freycha, midva se dojiva samo 7krat na dan, torej ne na 2 uri. In očitno je malemu to povsem zadosti (pa odkar se dojimo brez nastavka večinoma pije samo 10 min, potem se pa še malo pocarta). Ponoči smo spet spali 6 ur in pol, potem sem ga pa nosla uro in pol, da je nazaj zaspal. Skoraj vedno, ko bedi, ga moram nositi, če ne joka oz. bolj sitnari kot joka. Ker me že fajn roke bolijo (saj smo težki že 4,5kg) razmišljam, da bi si nabavila neki pripomoček pa ne vem, kaj je najboljše, kengurujček ali sling ali kaj?! Kje se dobi ta sling? No, sicer pa Rene še vedno veliko spi tudi podnevi. Berem, da od nekaterih bebike že prebedijo večji del dneva... Zgleda, da je naš bolj zaspane narave...
Aja, pa škilit je začeluser posted image  Kak dolgo pa to traja?

Jaz pa pogrešam Jelenche? Nič se več ne javi... Pa Afnica in AnjaO...

Aha, pa se je le zbudil naš mali falotek... Gremo najprej na joško, pol pa na roke...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 604
4.8.2007 17:17:02   
baja*
Anja7 čestitke tudi tebi in tvojemu Tilenu za 1. mesec.user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 605
4.8.2007 17:19:56   
baja*
No Anchy zdaj sem videla, da je tudi vaš fantiček praznoval prvi mesec na tem svetu... Čestitkeuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 606
4.8.2007 17:35:02   
anchy76
Baja, hvala za pozornost user posted image !

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 607
4.8.2007 19:40:24   
Anonimen
Čeeer!

Kako ste kaj, drage mamice?

Jaz sem še kar vredu, noč je bila mirna, sploh zaradi tega, ker je včeraj dan bolj prebedel ko spal.. Upam, da bo danes isto, ker se le zvečer fino naspim.. Popoldanski spanec mi nič ne pomaga..

Sem pa opazila, da je Patrick dobil mozoljčke.. Prebrala sem, da sta imela vajina otroka (Freycha in Baja*) tudi to.. A jih še vedno imata ali se je sčistlo?

Ja, naš mali je požrešen, je začel jesti 120 ml mleka.. No, če mu tak paše, pa če je sit, tudi prav..

Mi imamo posvetovalnico 8.8. in me prav zanima, za koliko se je zredil in povečal user posted image

Sem imela sorodnike na obisku in pravijo, da je Patrick precej velik za novorojenčka user posted image user posted image

(odgovor članu anchy76)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
4.8.2007 20:44:28   
Anonimen
Znorela bom!user posted image Spisala sem cel roman, pisala sem več kot tri ure, ker sem rekla, da se vam končno moram malo javit in sem spisala cel roman, pa ne vem, kako hudiča mi je ratalo vse skupaj zbrisat, preden sem objavila.user posted image Kar zbrisalo se je!user posted image user posted image user posted image
Ne morem še enkrat toliko pisat, nimam ne časa ne volje, zato bom samo kratko obnovo po spominu naredila.

Kristina_1, jaz sem sling kupila na mojskratek.si, kolikor se spomnim, je stal 50€.

Mi trenutno nimamo krčev, pa ne vem, ali je to po zaslugi tržiških kapljic proti krčem ali tega, da res pazim, kaj jem, ali pa mogoče obojega.

Plenice
uporabljamo mi že trojko (4-9kg). Dvojko sicer še spravimo na rit, ampak so tako tesne, da definitivno vedno spustijo in smo ga morali pri vsakem previjanju še umivat in preoblačit.

V četrtek smo Jureta prvič kopali in ga je patronažna še zmerila in stehtala in ima že 60 cm in 4.950 g!!! No, kilaža je zdaj že sigurno večja, ima ziher že čez 5 kil. Če bo takole rasel, ga ne bomo folgali oblačit.user posted image

Aja, patronažno sem vprašala o razliki med krči in kolikami in je rekla, da je to eno in isto, samo dva različna izraza sta.user posted image

Ajvy, želim ti čimprejšnje okrevanje!user posted image

Madejka, upam, da se hitro losaš mastitisa!user posted image

Patrickova_mami, kako se držiš?

Vsem, ki ste praznovali obmesečnice, vse najboljše!user posted image user posted image

Tako, upam, da nisem kaj pomembnega izpustila. Se jutri (upam) spet kaj javim.

Neposredna povezava do sporočila: 609
4.8.2007 20:59:38   
Ajvy
Freycha, zanima me ker so mi to svetovali, če mi slučajno zmanjka mleka, samo sem si zdej, ko sem zbolela dvakrat spupmala mleko, pa me tak bradavice bolijo, da na x gledam, ko se mala doji...
Ne se sekirat, ker pač nekaterih stvari ne veš, to je čisto normalno, veš kolikokrat ga bomo še polomile... meni ful pomaga ena knjiga: Dojenček, od rojstva do šole- nekaj takega ...

Hvala vsem za lepe želje ... mi je že mau bolje po teh antibiotikih, pa tudi pupa rada pije moje mleko, tak da nama dojenje zaenkrat že kar gre...

Ulla, če ti smem svetovati, ne jej preveč riža, ker to ni dobro za tvojo prebavo, ker zapira... ne vem pa kako vpliva na dojenčka.. 

Poldy, super za napredek..user posted image

Bačko, upam da je danes kaj bolje, moja je bial tudi včeraj čisto vremenska, smo jo imeli več ali manj po naročju...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 610
4.8.2007 21:04:26   
baja*
Tašonka, meni je tudi pri prejšnjem postu ratalo, da sem si ga zbrisala.user posted image  Pol pa jovo na novo.user posted image  O madonca, čez 5 kg ste že? Pa super, da ste se rešli krčev.user posted image A dojenje se je tudi kaj umirilo?
Patrikova_mami, Rene še vedno ima malo mozojčkov, ampak bistveno manj. Pa taki čisto mičkeni so, da se jih od daleč niti ne vidi. Po mojem so takrat nastali zaradi vročine.... Opazila sem tudi, da dobi par izpuščajev, ko se dere, potem, ko se umiri pa mu izginejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 611
4.8.2007 21:06:55   
Ajvy
Ronči, jst sem dobila že v P ene kapljive za v nos, poleg tega si skoraj vedno pred dojenjem zmasiram s toplo vodo joškovje, potem pa grem dojit... sicer mau traja, ampak mi je ful pomagal... mam prov en poseben lavorček, kamor si nalijem toplo vodo in masiram, dokler začetno mleko ne priteče, potem pa grem hitro dojit, da mi pupa izprazne jošk...

Čestitam vsem za enomesečnike...user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 612
4.8.2007 22:28:09   
majrim
baja...ti bolj priporočam sling...se bolj prilagaja tvojemu telesu in tudi malček čutitvoje telo bolj kot v kengurujčku...mojskratek.com...rtam ga vzemi, pa saj je že Tašonka napisala...jaz sem ga vzela prejšnji teden in sem fullllllllllllll zadovoljna...pa še doma lahko kaj narediš, ker maš fraj rokeuser posted image
...joj,kako vam  uspe tolko klepetat...kar zavidam vam...meni še zlikat ne uspe, ko je Neža v akciji..zdej ko pa spi morava izkoristit kak trenutek tudi za naju z dragim...samo še da dam G skozi,pa upam, da bo akcijauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 613
4.8.2007 23:10:09   
pupi
Pozdravljene!
Sem malo preltela kaj ste napisale, ampak res preletala in vidim da vse pridno dojite jaz pa že dva dni naše Naje ne morem nasititi s svojim mlekom zato dodajam, ful mi je žal in mam slabo vest. Sem mislila da mi bo bolj zalaufalo to dojenje pa NIČ user posted image !! Aja pa tisto kar se podojima, to je verjetno tak 10ml samo, ker mi 90ml dodatka glatko še zmaže, cuzlama z nastavkom. Pa kak me nervira ta nastavek, joj!!
Me pa znima ženskic, če fejst hodite okrog z vašimi pikeci, ker sma ble zadnjič, no dva dni nazaj z mamo v mestu, pa sma ble edine s takim malim pišekom veniuser posted image

Tašonka, kolike so malo bolj nobl izraza za krče, to je res ja

Zaenkrat je to vse z moje strani grem zdaj spat ker bo med 1 in 2h budnica

LN

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 614
4.8.2007 23:24:26   
kapica
Vau,punce, ste pa res cveke. A sedaj bomo se na tem forumu razturale kot smo pri noseckah, a?user posted image user posted image
Sem tudi sedaj na hitro preletela vse, pa se to z presledki, Dinota danes nekaj muci.
Glede trebuscka, a ve se ze sekirate zaradi tega? Pa ja ni se zdalec dovolj casa preteklo nouser posted image . Jaz ga tud se imam, ampak se mi zdi da nam to se cisto pripada. Maternica se verjetno ni cisto nazaj, pa kaksno vajo naredimo, pa bojo ploski trebuscki spet nazajuser posted image . Tako da ne se skrbet zaradi tega ze sedajuser posted image .
Potem dojenje, nama gre, mleko mi nic ne tece ven, ampak se mi zdi da enostavno nima in nima dovolj. On bi kr naprej zizal. Sploh danes, drugace se pa kr redno na dve uri dojima, podnevi in ponoci. Danes bomo poskusli, da spi v svoji posteljci, pa pravkar se Babyfon sprobavama, pa tud stvar deluje.
Freycha, a ti bos ze sla na kolo? A ni treba vsaj 6 tednov pocakat, pri CR pa verjetno se vec? Saj ti se v redu pocutis, ampak ce so notranji sivi ze cisto zaceljeni, pa tud ne vem no.
Madejka in Ajvy, upam, da vama bo slo cimprej boljeuser posted image .
Tasonka, jaz tud komaj najdem cas za RR, pa ko pridem enkrat sem, samo na hitrco natipkam in ze letim dalje.
Pupi, verjetno samo takrat ko si ti bila zunaj, ni bilo drugih malih dojenckov. Mi gremo vsak dan ven, sedaj ko se tud jaz boljse pocutim. Smo bili ze v trgovini, pa v mestu, danes sli celo na obisk. Tako da, ti kr mirno zunaj hodi, svezi zrak nic ne skodi, ce je dete primerno obleceno.
Baja, pri meni je isto z hlacami. Dobim jih gor, sam vsest se ne moremuser posted image .Sej bo tud to.Pa tista crta je tud pri meni se vidna, menda traja nekaj casa da izgineuser posted image .
Anja, cestitke za en mesecuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 615
4.8.2007 23:28:41   
Kristina_1
Ne vem katera je spraševala za zamrzovanje mleka. V skrinji ga lahko hraniš 3 mesece, pol pa ga daš v hladilnik odtajat in pogreješ ko rabiš.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 616
4.8.2007 23:30:38   
Anonimen
Tašonka, držim se kar dobro.. Hvala, ker si se spomnila name user posted image

Baja, tudi tako na daleč se mojemu ne vidi, da ima to, ko prideš bližje, se takoj vidi.. Ja, tudi moja sestra je rekla, da je to zaradi vročine in da je najbolje, da večkrat s hladno vodo umivaš, pa ne brisat, pač pustiš.. Bom probala, upam, da bo izginlo..

Pupi,
tudi jaz ne dojim več, mleka ni.. Če stisnem, stisnem itak na dan 10 ml samo.. Ne sekiraj se, zaradi tega nisi nič kaj slaba mama.. Kak narava da, tak tudi bo.. Ne sekiraj se, Pupi, otrok čuti, da se nerviraš in bo tudi on se nerviral.. user posted image
Ja, jaz sem že kar dosti krat šla s Patrickom v mesto, in res, tudi jaz sem videla, da sem sama s tak malim dojenčkom zunaj.. No, pa ena je še bila, namesto, da bi imela otroka v vozičku, ga je po mestu kar nosila.. Ja, če ima voljo, fajn..

Nič, jaz grem malo gledati TV, potem pa spat, upam, da bo ta noč spet bolj mirna..

NočKaa user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 617
4.8.2007 23:35:33   
Kristina_1
Ven pa tud mi pridno hodmo. Smo bli pri fotografu, večkrat v trgovini, veliko po sprehodih oz. okrog hiše, kadar tavečji ni v vrtcu. Na obiskih, na gasilski veselici, na rojstnem dnevu in še kje.

Neposredna povezava do sporočila: 618
5.8.2007 0:24:03   
Anonimen
baja*, sem potem zgruntala, kaj sem naredila, da sem si zbrisala vse - sem hotla kopirat, kar pri tolikšnem tekstu vedno preventivno naredim, če bi me slučajno ven zabrisalo, in ko sem označila ves tekst, da bi ga kopirala, sem ponesreči pritisnila eno tipko, da mi je vse zbrisalo. Mater sem štorasta.user posted image Sej zdej sem že prebolela, sem pa prej čist znorela in mi je šlo kar na jok.
Smo pa težkokategorniki, ja. Je bil že ob rojstvu ogromen, tako da nič čudnega.user posted image Dojenje nama pa tudi zdaj kar laufa. Sicer še vedno hoče ful pogosto pit, ampak mi pa ne visi več non stop gor. Včeraj nama je prvič ratalo brez dodatka, danes ga tudi (še) nismo uporabili.user posted image

majrim
, a ti znaš Nežo v sling naštimat? Si se znašla iz DVD-ja? Meni ne rata, sploh mi ni nič jasno, pa čeprav izgleda ful simpl tam, tako da ga še ne uporabljam.user posted image

pupi
, te ful razumem, da imaš slabo vest in da ti ni vseeno zaradi dojenja in dodajanja, ker sem se jaz isto počutila. Ampak bo minilo. Res je konec koncev pomembno, da je otrok sit in zadovoljen. In potolaži se s tem, da je še vedno boljše vsaj delno dojenje, če že polno ne gre. Pa ne tega za slabo vzet tiste, ki ne dojite več sploh, ker sem tudi v tej koži pristala že pri Špeli. Če ne gre, ne gre. Z glavo skozi zid nima smisla rinit, ker samo frustriraš sebe in otroka.

Ven
mi hodimo nekaj srednjega - ne veliko, ne malo. V mesto ali trgovino še nismo šli z Juretom, gremo samo tukaj v naselju ven s kužki na sprehod, če Jure glih ne spi, ko ju je treba ven peljat, pa v dež tudi nismo šli vsi.

Aja, še za trebušček sem pozabila prej povedat, da ga imam jaz še ful!user posted image Grozno raztegnjeno kožo imam. Mi je pa tašča prinesla neko super truper žavbico od Justa za krčenje kože, pa da vidimo, če bo res pomagalo. Upam.
Imam pa tudi še 10 kil viška, pa če dodam še tiste, ki jih še od prve nosečnosti nisem uspela dol spravit, je stanje porazno in me čaka eno težko hujšanje.user posted image

No, zdaj je pa mali končno zaspal in grem še jaz spat. Sem tole spet pisala kar en čas, ker se je skoz nekaj zbujal in sem ga dvakrat morala dat na jošk. Uh, pa spet nekaj godrnja, upam, da se ne bo zbudil spet.user posted image

Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 619
5.8.2007 11:43:25   
kapica
Kruh, sem pozabila vceraj vprasat, ce tud polnozrnat tako napenja?
Pa hvala za odgovore glede flesa pri slikanjuuser posted image .
Tasonka, to z trebusckom in kilami bo ze se slo dol, ne se sedaj s tem ubadat.

Po vcerajsnjem vecernem jokanju smo ponoci fajn spali, ni kaj. Dino samo dvakrrat buden, sva se hitro podojila in nazaj zaspala. Men se zdi, d aje bil vceraj preutrujen.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 620
5.8.2007 11:57:27   
Anonimen
Ojla..

Ja, Kapica tudi pri mojem je tak.. Ko je podnevi skoz buden, ponoči lepo spi.. Zato pa se nalašč igram z njim pred večerom, da se malo utrudi.. Ga slečem, pustim plenico, pol pa kar nekaj govorim, ... pa samo gleda okoli user posted image Mu paše ko je nagi.. user posted image

Mene pa zanima, če je to normalno, da otrok po jedi bruha.. Kupčke mu vedno podremo, in zna se zgoditi, da kar dosti krat podre.. Ampak bruha pa še vedno, ne veliko, pač toliko, da je nekaj.. user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 621
5.8.2007 11:57:56   
Anonimen
Kapica, po mojem polnozrnat kruh ne napenja.. Vsaj tako je zadnjič ena tu napisala..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 622
5.8.2007 13:12:17   
poldy
Jaz sem pa ugotovila, da imava z Uršo po tej telovadbi, ki jo imava zaradi njene rokice, veliko manj krčev. Pred dojenjem potelovadiva in se ful sprdi, pokaka in polula in je veliko manj težav. Pa ne pazim kaj dosti kaj jem. Tudi čokolado jem pa lešnike, v bolnici so mi za kosilo celo prinesli jagodno torto...Jagod sicer nisem pojedla ostalo pa!user posted image Pa svinjsko meso je blo na jedilniku pa slivov in jabolčni kompot, pa pica, v glavnem pestri jedilniki. Tako, da sem sklenila, da bom tudi doma jedla vse, razen jagod, oreškov(lešnike v majhnih količinah), školjk in pa fižola. Stročjega lahko. Itak se bo slej ko prej mogla navadit na vso hrano, če se jo čimhitreje, tem bolje. Pa dokler ne bo težav......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 623
5.8.2007 13:25:31   
Freycha
Poldy, kaj pa če bi ti napisala, kake vaje potem delaš z Uršo? Jaz bi kaj takega res rabila, da se mala sprdi in pokaka ter polula, predvsem prdenje bi bilo priporočjivo.....

jaz danes priznam, da nisem dobro. Predvsem zato, ker mi ni uspelo na kolo it, ker mala rabi 3x dozo cartanja in hranjenja glih takrat, ko bi jo na hitro podojila in šlauser posted image  Delno pa zato, ker imam danes občutek, da imam za vratom eno ooggrroommnnoo ketno, ki mi pusti sprehajanje samo po stanovanju. Svet se mi je naenkrat zožil in imam klavstrofobijo..... Danes me žre občutek nesvobode. Prvič v življenju sem v stanju, kjer ne morem kar it, ker rabim 5. minut zase in to me mori....
Sej bo boljše, valda...... samo  imam pa svoje žute minute in danes prvič v življenju razumem ženske, ki se zavestno odločijo, da ne bodo več dojile, ker je tako po eni strani lažje. Podpiram jih ne, razumem pa......user posted image

Nič, grem gledat, kaj mala sedaj rabi... verjetno spet cartanje......

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 624
5.8.2007 13:45:50   
poldy
Ja v bistvu je to handling, ki so nam ga predstavili tudi v materinski šoli. Izvajaš pritisk na določen del telesa, ki ga obremeniš. Recimo, ko previjaš in preoblačiš, dvigneš nogice. Primeš tako da daš svojo roko pod nogico in primeš za nasprotno, dvigneš rit tako da ima pokrčen hrbet in pokrčen vrat. Z drugo roko primeš za ritko(z dlanjo narediš "šalčko"). Obrneš na tisto stran za katero nogico držiš. Otrok avtomatsko potegne rokice in glavico na tisto stran katero obremeniš. Ravno tako lahko obračaš na trebuščka, le da tisto rokico čez katero obračaš malo dvigneš in podložiš pod glavo da se lažje obrne čez njo. Vse to delaš zelo počasi in vedno počakaš otroka da ti sledi. Če se želi pretegnit mu pustiš, ga narahlo spustiš, da naredi svoje.  Je pa fajn, če ti to nekdo pokaže, ker je po mojem težko si predstavljat. Pa kar nekaj časa rabiš, da se ulavfaš. Pa z rokicami mu pokažeš, do kam sega njegovo telo, tako da skleneš rokice, nogice, se dotakneš nogic z rokicami, pa obraza, trebuščka. Ko tako miga se vmes fajn "olajša".
Upam, da sem vam kaj pomagala!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

20 najlepših prazničnih imen za fantke in ...
Če pričakujete v decembru ali pa samo želite otročku nadeti praznično ime, si poglejte izbor 10 najlepših za fantke in 1...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

valentinovo
Lelly28 RR

Ali si s partnerjem za valentinovo izmenjata darilo oz. gresta nekam skupaj (sama,brez otrok)?

da (25%)

ne (75%)

Število vseh glasov: 24

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!