Anonimen
|
baja*, sem potem zgruntala, kaj sem naredila, da sem si zbrisala vse - sem hotla kopirat, kar pri tolikšnem tekstu vedno preventivno naredim, če bi me slučajno ven zabrisalo, in ko sem označila ves tekst, da bi ga kopirala, sem ponesreči pritisnila eno tipko, da mi je vse zbrisalo. Mater sem štorasta. Sej zdej sem že prebolela, sem pa prej čist znorela in mi je šlo kar na jok. Smo pa težkokategorniki, ja. Je bil že ob rojstvu ogromen, tako da nič čudnega. Dojenje nama pa tudi zdaj kar laufa. Sicer še vedno hoče ful pogosto pit, ampak mi pa ne visi več non stop gor. Včeraj nama je prvič ratalo brez dodatka, danes ga tudi (še) nismo uporabili. majrim, a ti znaš Nežo v sling naštimat? Si se znašla iz DVD-ja? Meni ne rata, sploh mi ni nič jasno, pa čeprav izgleda ful simpl tam, tako da ga še ne uporabljam. pupi, te ful razumem, da imaš slabo vest in da ti ni vseeno zaradi dojenja in dodajanja, ker sem se jaz isto počutila. Ampak bo minilo. Res je konec koncev pomembno, da je otrok sit in zadovoljen. In potolaži se s tem, da je še vedno boljše vsaj delno dojenje, če že polno ne gre. Pa ne tega za slabo vzet tiste, ki ne dojite več sploh, ker sem tudi v tej koži pristala že pri Špeli. Če ne gre, ne gre. Z glavo skozi zid nima smisla rinit, ker samo frustriraš sebe in otroka. Ven mi hodimo nekaj srednjega - ne veliko, ne malo. V mesto ali trgovino še nismo šli z Juretom, gremo samo tukaj v naselju ven s kužki na sprehod, če Jure glih ne spi, ko ju je treba ven peljat, pa v dež tudi nismo šli vsi. Aja, še za trebušček sem pozabila prej povedat, da ga imam jaz še ful! Grozno raztegnjeno kožo imam. Mi je pa tašča prinesla neko super truper žavbico od Justa za krčenje kože, pa da vidimo, če bo res pomagalo. Upam. Imam pa tudi še 10 kil viška, pa če dodam še tiste, ki jih še od prve nosečnosti nisem uspela dol spravit, je stanje porazno in me čaka eno težko hujšanje. No, zdaj je pa mali končno zaspal in grem še jaz spat. Sem tole spet pisala kar en čas, ker se je skoz nekaj zbujal in sem ga dvakrat morala dat na jošk. Uh, pa spet nekaj godrnja, upam, da se ne bo zbudil spet. Nočko.
|