Freycha
|
No, ko se enkrat pohvalim, da smo dobro spali, je drugo noč katastrofa. Naša mala full poliva in vsakič, ko se nahrani začne polivati, potem jo moram pa preoblačiti, pa se zbudi, pa noče spat, pa hoče spet na joško, pa se spet preveč nažre in spet poliva, itd itd itd.... ni vsak dan isto (kar se polivanja tiče), so pa obdobja, ko FULL poliva in obdobja, ko nič. Pa ne moreva poštudirati od česa je to odvisno. Včasih mirno zaspi, pa naenkrat samo teče iz nje, drugič se pa razburi, pa nič ne polije. Najhuje pa je, da se po hrani vedno začne napenjati, ker bi se rada sprdela in potem gre zgoraj in spodaj ven. Navadno več zgoraj kot spodaj. No, danes sem čisto neprespana in malo manj navdušena nad idejo, da bi imela hitro še enega ne ne hecam se, me še vedno to drži. Gorazdova, stran ali dve nazaj sem si vzela čas in napisala kaj in kako povečevati mleko. Če ti bo, si tisto preberi NoviOčka moj dragi je občasno tudi čisto na koncu živcev. Predvsem zato, ker bi meni rad prihranil, pa mi ne more, ker je mala izredno name navezana (no, saj to je logično). Jaz ga samo tolažim, naj bo strpen, da se mala ne zaveda, kaj počne in da dela nagonsko in da bo to obdobje minilo. Majrim a to so za krče, ker jim gre zrak v črevesje in se morajo sprdeti, ali gre za drugačne vrste krčev. Naša jih nima namreč, pa nimam pojma o tem. Njo samo zrak po črevesju matra, ker je tako, da ogromno zraka zraven poje. Mi je pa ratalo silna tečno leže dojiti in se bom počasi spravila učiti se sede. Se počutim ko en molzni stroj, ki leži na postelji in gleda v luft ali pa vmes malo drema in čaka, da se drago dete nahrani. Pa vem, da ne morem pričakovati od dragega, da bo stalno zraven mene ležal na postelji in mi krajšal čas, samo mene pa to vedno bolj ubija, ker mi je dolgčas. Enkrat ta teden si bom vzela čas in skočila v BC ali Pikapolonico po kako dojilno blazino, da se počasi navadimo sede. Tudi zato, da bomo lahko kam šli, pa če jo bo treba podojiti, ne bo nobenih problemov. Od mamine prijateljice hčerka je svojega malčka tako navadila leže dojiti, da se sede noče in je zaradi tega zelo prikrajšana in nikamor ne more iti. Tega si pa res ne želim! Joj, danes sva šla dopoldne nekaj na banko urejati in sva šla s tamalo in je tako lepo spala, da sva si še kavico v lokalu v senci privoščila, pop. pa so me klicali iz banke, da moram še nekaj prinesti, pa sem šla sama in je bil totalen luksuz. Po treh tednih in pol sem šla prvič sama nekam brez Dite in čeprav samo za pol urce, je bil občutek fenomenalen. Mi je kar baterije napolnilo, čeprav sem neprespana...... Nič, grem naprej kuhat, da bomo sploh danes jedli........ mater, od jutra nisem našla časa, da bi si glavo umila. To mi gre full na živce, da enostavno ne najdem časa, ko pa ga kaj imam, pa po možnosti nekje na netu zabušim
|