kapica
|
Haj cvekice ! Pa sem le uspela priti se do vas, da vas pozdravim in se spet vkljucim, kolikor se bo dalo. Vidim da imate kar precej problemov z dojenjem, tud pri meni je bilo isto, obupana do konca, ker ni bilo mleka in to tisti vecer, ko smo prisli iz P. Pa se cela nic pred nami. Sem sla kr kupit mleko v prahu, da Dino ne bi bil lacen. No, sedaj se je to uredilo, dojenje je koncno steklo, ampak bradavice bolijo ko , vedno, ko zacne sesati, kaksno minutko, dve , potem je pa v redu. Takrat bi lahko kr kricala zraven. Dijiva pa se nekje na 3-4 urce, okrog 40-45 minut. Najprej je na eni joski 25 min. priblizno, dokler ga ze komaj zbujam, potem ga previjem, potem mu dam pa se drugo josko. Tisto pa vlece dokler ne zaspi. Potem pa naslednjic zamenjam, zacnem z tisto josko, kjer sva ostala, da se posteno sprazni. Se mi je pa ze veckrat zgodilo, da ko sem ga previla in ga potem se na joski imela, da se je spet pokakal in sem spet previjala. Ampak drugace je pa v redu. Utrujenost se tud mene muci, ceprav kr spimo ponoci, nekje 2-krat se zbudimo, ampak sem od P se cisto izcrpana, ker tam pa res nisem nic spala no. Corfu, super, da je bil porod v redu, pa da je lepo steklo . Rumba, tud moj je mel zlatenico, pa ne v tako hudo obliki kot pri vama. Koliko je pa bila vrednost nazadnje? Pri nama najprej 16,3, pol 14,9, vceraj pa 13. Tako d ani treba vec kontrolirat. Ampak to pikanje mi je pa prav srce trgalo no. Freycha, ti pa spet v akciji, a? A lahko vprasam a si ze cist okrevala po CR al kako? Men se zdi, da res ne bom prisla vec na noge. Samo lezim in pocivam, moja mami je pri mani in sem res tako vesela, da lahko v miru pocivam.