Anonimen
|
Hojla.. Mene pa full zanima, če ima katera od vas probleme s svojim mlekom? Kot že veste, si ga vbrizgavam in davam malemu.. Problem je pa zdaj nastal, da nimam kaj dosti mleka, na dan si lahko stisnem največ 150 ml, nato ga moram hraniti s Aptamilom, ker mojega mleka ni pa ni... Kaj naj storim? Tašonka, jaz mojega zamotim s čajem Hipp, z okusom komarčka.. In mu nato dam dudo, pa zaspi.. Poskusi tudi ti, ker lahko se kaj zgodi s tvojimi joški, ker bi rad cel čas visel na njej.. Corfu, jaz imam na čase kar fejst močno čiščo, drugače pa normalno.. Jao, čakam, da se to konča, prav glupo mi je s totimi vložki hoditi naokoli, ko pa je takšna vročina Freycha, a ti že o novem otročku razmišljaš? Dobra si ti, ni kaj.. Z mojim dragim sma imela plan oziroma on: imeti enega otroka!! Sploh zaradi tega, ker sem dobila neko bolezen in sem bila kar večino časa v bolnici.. Evo, pa se je Patrick rodil, in že pravi, da želi še drugega otroka Danes je Patrick neki tečen, sploh noče spat, če zaspi, pa zaspi za pol ure, jaz se v pol urah sploh ne morem spočit.. Nevem, al pogreša ateja al kaj.. Ker danes ga ni doma, je pri mami, pride zvečer, mali pa cel dan tečen No, se javim kaj, zdaj čakam patronažno, ki zamuja Upam, da bo popek danes odstranila, ker zgleda, da je glih za ven dat
|