|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
23.4.2009 8:24:00   
karolina*

JAKOB!

Naj ti sije sonce sreče,
smeha zdravja polne vreče,
naj rožice vse pridejo na plan,
da ti okrasijo 2. rojstni dan!

VSE NAJBOLJŠE!!!
user posted image

< Sporočilo je popravil karolina* -- 23.4.2009 8:26:00 >

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
23.4.2009 10:28:09   
aprilčica07
karolina: hvala v sinetovem imenu:)user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
23.4.2009 10:34:08   
onur
Vse naj, naj, Jakob.user posted image
Karolina*, tudi jaz se bližam 30, vendar bom še malo počakala, nato pa se vam pridružim.

Danes sem bila že zjutraj pri zdravniku, sem šla Petji po AD3 kapljice, ker mi jih je zmanjkalo. Zjutraj je bil že avf pred sedmo, vendar se mami ni dala in je ležala v postelji, Petja pa zraven gugala in nazadnje še jokala, pa je bilo treba vstat, zdaj pa spi. Včeraj sva malo pohajale po Sežani. Danes pa bolj noter. Edino popoldan moram it do Opčin, ker je baje tam AM bolj poceni kot pri nas, pa grem pogledat.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2353
23.4.2009 16:02:06   
ona
Oj,
drage moje,jaz nimam cajta niti dihat,pa še unih 5 minut,ki imam ne pridem do računalnika...bom šla po prenosnika v pisarno in zadosti tegauser posted image
Zdej vas le na hitro pozdravim,ker letim na italijanščino,zjutraj sem bila na pregledu za koleno v Valdoltri in me bojo dali na magnetno resonanco-ne me vprašat kaj to jeuser posted image
No in tako grejo dnevi...nič se upam,beremo potem,uživajte v tem res groznem vremenu z 7 stopinjamiuser posted image ,če lahko tako rečem!!

APRILČICA,tvojemu Jakobu vse naj,naj za 2 svečko !!user posted image user posted image user posted image Pa poljubčka mu dej namesto nas,ok!
user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
23.4.2009 21:18:40   
mucka25
Samo nahitro čestitam malemu slavljencu.

Jakob vse najboljše, bodi razigran, vesel, zdrav in nasmejan mamin sonček. Pa da boš dobil zdravega bratca ali sestrico s katerim se boš ves dan igral. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
23.4.2009 22:30:58   
aprilčica07
Hvala babe v Jakobovem imenuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno spi, je imel tudi on naporen dan. Ni blo kot ponavadi, je blo vsega dosti, pa smo tudi večer malo podaljšali. Naj mu bo, ker je slavljenček:)

Sicer jst grem zdaj pod tuš, pa trebuh mazat. Pol pa spat. Jutri delat, v soboto šoping, v nedeljo piknik in torta in vse kar spada zraven, v pondeljek pridemo nazaj domov,v torek pa lajbah in uz srčka... bo pestro in se bo dogajalo:):) pol pa če bomo ok, v četrtek na roglo.. komaj čakam, da malo menjamo okolico, pa da malo počofotamo in se sprostimo.. sem že tečna, ker sem cel teden sama.. joj, te službe, saj hb, da  jo imamo, ampak zdaj bi res rabla, da je moj malo več doma, pa je vedno slabše in še slabše bo. Itak je kriza z kadrom pr njih, zaposlujejo pač ne, ena sodelavka  je na bolovanju in bo tam dlje cajta, en študira in ga tudi ni, pol pa moj in še  ena pupa šopata nočne in popoldanske in dežurstva... ma bomo preživeli, samo, da smo in bomo zdravi!

Uživajte.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
24.4.2009 9:25:24   
onur
Živjo in ena user posted image . Na, pa sem ja mislila, da bo kej sončka, pa nič. Joj, to zaguleno vreme. Upam, da bo jutri boljše, ker gremo k sestri na rojstni dan od tamale. Sicer ga ima v ponedeljek kot tašča, vendar bo naredila v soboto, da pridejo lahko tudi drugi muloti. Drugač pa sem bla včeraj prav jezna. Sem šla na Opčine, da kupim Novalac, ker je tam cenejši. Najprej čakam pol ure, da se bo lekarna odprla, nato pa nič in nič in še enkrat nič. Ja no, pa sem se obrnila in šla k nam v lekarno. Ni kaj, pa drugič več sreče. Tudi jaz čakam, da bo moj imel kaj več cajta - al je šola, al je služba, al pa trte. Tako, da zdaj čakam maj, ko bo imel dopust, da se mogoče kam odpravimo.

Neposredna povezava do sporočila: 2357
24.4.2009 12:26:54   
ona
user posted image

KAROLINA in ANAKARAIN!!!

Je mnogo stvari, ki si jih želiš
in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš…
so skromne besede, ki pomenijo veliko
in so prijateljstva, ki obstajajo..
samo enkrat v življenju si star 30 let.
Naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče
in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh.
Vse najboljše!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
24.4.2009 12:42:44   
aprilčica07
Še od mene:

karolina in anakarin: VSE NAJBOLŠE! Dosti veselja, sreče, zdravja, uspehov, predvsem pa dosti tisth malenkosti in pozornosti, ki nam dneve naredijo lepše in znosnejše. Lepo praznujte! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
24.4.2009 13:55:35   
mucka25
Karolina in Anakarin tudi z naše strani šopek rožic sreče in škatljica čokoladnih nasmeškov, ter zvrhan koš zdravja. Naj se vama v tem lepem okroglem letu utrne kaka zvezdica in izpolni skrita želja.  Vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image . 

Neposredna povezava do sporočila: 2360
24.4.2009 14:22:08   
karolina*
Hvala za voščilo punce. ANAKARIN tudi iz moje strani ti za 30 let želim veliko zdravja, uspehov, smeha in zadovoljstva v krogu svoje družinice!!!!

Punce, jaz sem danes dobila najlepše darilo za rojstni dan - odobritev 3-tedenskega dopusta!!!!!!! Sem tako vesela, da povedat ne morem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživejte!

< Sporočilo je popravil karolina* -- 24.4.2009 14:23:22 >

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
24.4.2009 14:24:15   
onur
Karolina* in anakarin user posted image , vse kar si sami želita in po tridesetem je življenje še lepše.

Neposredna povezava do sporočila: 2362
24.4.2009 18:34:15   
Anonimen
KAROLINA tudi tebi želim, da v prehod v 30 leto ti prinese veliko sreče, veselje, še več zdravlja in novo službo. Praznuj lepo v krogu družine in prijateljev!
http://www.happybirthdaytoyou.com/maincard.php?card=funny&image=candles&width=400&player=windows&swish=no&partner=&advertising=

evo ena čestitka :)

Vsem hvala za lepe želje! user posted image

Pa da tudi JAKOBU zaželim vse najboljšeuser posted image , veliko smeha in zdravja, da bo mamica imela čimmanj skrbi. Lepo praznujeteuser posted image
user posted image

(odgovor članu onur)
  Neposredna povezava do sporočila: 2363
24.4.2009 18:52:29   
mucka25
sem prilimala par slikic od tamalih.

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=13704&hash=ebbed8dbf8f0a519433dce743d7d7c9c

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
24.4.2009 21:32:53   
onur
Mucka25, lepe male princeske! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
24.4.2009 22:02:56   
MID
JAKOB,ANAKARIN IN KAROLINA vse naj,naj,za rojstni dan!
Naj bo lep vam prav vsak dan,
s soncem,srečo obsijan!

p.s.se nekaj trudim gor dat eno lušno slikco,pa ne gre in ne greuser posted image user posted image
Ma vam vseeno želim vsega lepega!user posted image

MUCKA punčki sta pa tako cartkaniuser posted image .Komaj čakam,da bom jaz v drugo pestvala...user posted image
Ostanite v cvetju,se beremo!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
25.4.2009 15:55:16   
ona
Ojla punce!
Ma,da jaz pridem do računalnika je res umetnost,vsi drugi imajo prednost pred mano,po prenosnika se mi pa ne da hodituser posted image
Skratka,kako ste kaj?No,MID se je javila,super!Pa še kaj nam sporoči kako si,ok!
Saj sploh ne vem kaj vam napisat,ker sem prav lena...zanimivo,končno pridem do pc-ja in ne vem kaj napisat,a?user posted image
Slavljenke,kako ste preživele rojstne dneve?In kako se zdej počutite s trojko spredaj?user posted image
KAROLINA,ma super da si dobila dopust!!!Sem še jaz vesela zate,ker vem v kakšnih pogojih delaš.
APRILČICA,vi ste jo verjetno mahnili na Roglo,kajne?Uživajte!
ONOUR,super,da si rezervirala sobo in kar se cene tiče se mi tudi meni zdi dokaj ugodna.
ANAKARIN,ste vsi zdravi?
MUCKA,ma so lušne tamale,jih bi človek kar vzel v roke¨!¨!!!

A,ja če se ne motim tudi TRIXI nekaj praznuje te dneve ma nisem sigurna.Ala javi nam,če je kaj novega,ok!

Nič grem še malo lenarit,ker nas čaka pester drugi tedenuser posted image  in se moram prav spočit,da gremo tja dol na una igrala.Gremo pa v torek zjutraj.Nekaj sem gledala vreme po italiji in baje,da bo v torek,ko mi pridemo dež,potem pa bo kar lepo s kakšno nevihtico.Upam,da nam zdrži vreme!
Zdej pa če se nič ne slišimo vas pozdravljam za en teden,ok!Lepo se imejte!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
28.4.2009 9:32:19   
karolina*
Hejla punce!!

Mucka pupike so prekrasne... Dolgčas vam pa -predvidevam-ni user posted image .

Manjše praznovanje je za nami, nič posebnega, v krogu družine. So me pa kar fajn zafrknili glede darila doma, sem pala na finto, tako da smo se fajn nasmejali.

Pri nas nič posebnega, večinoma smo doma, tatko se pridno uči, midve pa se znajdemo po svoje. Zadnje dni malo kolesarimo (smo namontirali stolček na moj bicikel, dokler se tatko uči) in tako s tamalo vandramo po gozdu, poteh,...prav lepo nam je. Danes bomo pa škornje in palerino dali, pa bomo šli čofotat po lužah.

MID, lepo, da si se oglasila...Kako si kaj?

Apričica, uživajte...BTW sm ti poslala eno ZS...  Si dobila?

Ona, tudi vi se mejte fajn, kljub temu, da vreme ni glih lepo...Glavno da ste skupaj in da  malo odklopite user posted image

Nič, šibam kaj delat...se še kaj oglasim

lp

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
28.4.2009 14:38:20   
onur
Živjo. Ja, to vreme ga pa res sračka. Gremo s tamalo ven, pa pridemo na pol poti in začne deževat, se obrnemo in gremo domov ter sedimo na pod kapom. Ja, no, bo že bolš. Drugač smo bli v soboto na rojstnem dnevu od nečakinje, se je dogajalo, ker je blo mulcev vse povsod. Včeraj je rojstni dan imela tašča in nečakinja (ki ga je praznovala v soboto). Pri nas smo pričeli uvajati gosto hrano in vse pljuvamo ven, ma upamo, da počasi bo šlo.

Neposredna povezava do sporočila: 2369
28.4.2009 18:44:47   
aprilčica07
Ojla

evo, še en pregled je za mano in zgleda, da je vse ok. Je rekla dohtarca da je tako minimalno možnosti, da gre karkoli narobe kot pr kašni, ki ima popolnoma normalno nosečnost. Mi je še zabičala, da naj končno začnem uživat. Jupiuser posted image user posted image user posted image Me je pregledala celo, celo amternični vrat mi je merila. Pa take naprave imajo v lj porodnišnici, da jih lahko tle pr nas samo sanjamo. Smo gledali našega bejbija na enkranu, ki je velik kot naša ta nova televizija, se pravi čez cel zid velik ekran..

karolina: mi2 sva tudi dosti sama, ampak se znava zamotit, ker kaj čemo, tako pač je... sploh pa ker smo ko nomadi, malo tle gori, malo doli v dolini, sploh pa zdaj moj z vseh sort urniki..... zs sem dobila, sem ti odgovorila.. sem pa med tem cajtom malo mojga tata spraševala o tem, tako, da ti odgovorim na zs..
onur: ja, dež ga res sračka.. mi2 sva štartala iz lj nazaj sem okrog 12 30 in je blo tam sonce, pa pridemo sem  pa spet dež.. ah ja, saj bo:)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
28.4.2009 18:48:02   
aprilčica07
mucka: pupiki sta pravi lepotički..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2371
28.4.2009 19:32:36   
onur
Bravo aprilčica07, sedaj pa uživaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2372
29.4.2009 7:51:48   
karolina*
Super, Aprilčica user posted image user posted image user posted image !!!!! Sem ful vesela zate in se pridružujem ukazu tvoje ginekologinje - ZAČNI UŽIVAT!!!!! Hvala za odgovor. Če še kaj izveš, pa mi sporoči.

Pr ns nč posebnega...Popoldan smo s tamalo čofotale po lužah in lovile paglavce v kalu user posted image  Jo ni bulše igračke user posted image user posted image .

V službi sem sama - Ona če ste že doma lahko prideš na eno kafe user posted image ...

Nč...nimam kej pisat...oglaste se kej...

lp

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
29.4.2009 16:40:47   
onur
Živjo, se še jaz malo javim. Pri nas smo še na uvajanju goste hrane, ki ne gre lih v promet. Mi je pa sedaj začela protestriat tudi pri mleku in tudi tega noče pit, so kalvarije ko sledi obrok. Počasi se malo obračamo iz hrbta na trebuh, včasih sami, včasih s pomočjo. Drugač sva danes sami, ker darling dela.

Neposredna povezava do sporočila: 2374
30.4.2009 7:58:05   
karolina*
Jutro punce...

Večina vas itak pohaja...Prav imaste... Js bi tudi user posted image user posted image  Mi je pa prou fajn v službi, ker sem sama, tako da lahko v miru naredim vse kar si splaniram.

Drugače pa vse po starem, tako da nimam kaj pametnega za napisat. Se boste ve razpisale ko se vrnete s počitnic.

Onur, pri hrani se pa nič ne sekiraj. Naša pupa je zelo neješč otrok.Je sicer vse, ni izbirčna, ma ful malo. In ti povem, da sem se toliko presekirala zaradi njene prehrane, jokala zraven, ker ni in ni hotela jest, hrano je držala v ustih tudi po eno uro, ostale mame so se hvalile, kako njihovi otroci navalijo na hrano, mi smo se pa mučili z žličkami... Do dne ko sem se nehala s tem obremenjevat...Takrat je začela jest... Količinsko še vedno ne veliko (v primerjavi z ostalimi ) ampak dovolj zanjo. Tako da - ti samo pazi da dosti pije, čim manj sladko in umetno, je pa naj takrat ko ji paše. Če vidiš da protesira jo umakni iz stolčka in poskusi čez 15 minut spet. Samo ne se sekirat in se s tem obremenjevat, ali celo tamalo silit, ker boš dosegla ravno nasprotno. Verjemi, sem poskusila in ti to govorim iz lastnih izkušenj. Presliši tudi vse opazke ljudi, da bi "mogla" jest to pa ono. Vse bo jedla, ampak vse ob svojem času. Poslušaj njo in se ravnaj po njej. Naša ima dobri dve leti in slabih 11 kg user posted image . Ma je zdrava, živahna, nabrita, govori 100/uro... Tako da - kar mirno naprej, uživajta v teh prekrasnih dnevih in ne dovoli, da ti jih uniči nekaj tako bedastega kot so predpisi koliko naj otrok v določeni starosti poje in koliko kg naj bi imel. Eden poje več, drugi manj...Dokler je punčka živahna se nimaš kaj sekirat. In če vidiš, da ji določen okus ne paše...prekini in ji ga spet ponudi čez en mesec ali dva...

LP

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj srčkana imena za deklice
photo
V galeriji spodaj preverite najbolj srčkana imena za deklice v angleškem jeziku, ki so pospremljena s kratkim opisom ime...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?