ona
|
Ojla punce! Ma,da jaz pridem do računalnika je res umetnost,vsi drugi imajo prednost pred mano,po prenosnika se mi pa ne da hodit Skratka,kako ste kaj?No,MID se je javila,super!Pa še kaj nam sporoči kako si,ok! Saj sploh ne vem kaj vam napisat,ker sem prav lena...zanimivo,končno pridem do pc-ja in ne vem kaj napisat,a? Slavljenke,kako ste preživele rojstne dneve?In kako se zdej počutite s trojko spredaj? KAROLINA,ma super da si dobila dopust!!!Sem še jaz vesela zate,ker vem v kakšnih pogojih delaš. APRILČICA,vi ste jo verjetno mahnili na Roglo,kajne?Uživajte! ONOUR,super,da si rezervirala sobo in kar se cene tiče se mi tudi meni zdi dokaj ugodna. ANAKARIN,ste vsi zdravi? MUCKA,ma so lušne tamale,jih bi človek kar vzel v roke¨!¨!!! A,ja če se ne motim tudi TRIXI nekaj praznuje te dneve ma nisem sigurna.Ala javi nam,če je kaj novega,ok! Nič grem še malo lenarit,ker nas čaka pester drugi teden in se moram prav spočit,da gremo tja dol na una igrala.Gremo pa v torek zjutraj.Nekaj sem gledala vreme po italiji in baje,da bo v torek,ko mi pridemo dež,potem pa bo kar lepo s kakšno nevihtico.Upam,da nam zdrži vreme! Zdej pa če se nič ne slišimo vas pozdravljam za en teden,ok!Lepo se imejte!
|