ona
|
Oj, MUCKA,ma kakšne dve lepotički sta!!!!Mene tudi ganejo taki mičkeni dojenčki... Zdej pa lepo počivaj in se nam čimprej pridruži!(magari bo malo težje kot prej klepetat ) KAROLINA,ja jaz ti tudi ne znam pomagat s tem,ker nisem imela nobenega s tako izkušnjo,mogoče je pa res krivo zdej tole vreme,toliko dežja...zdej zgleda,da bo sonček in ga izkoristi za bit na zraku,drugega ti ne znam povedat!! Kako je blo pri frizerki,zdej si vsa nova,a? ONOUR,glede tvojih destinacij sta obe meni za ne it.Sicer nisem bila še nikjer od teh dveh krajev,no razen majhna s starši,ma kdo se spomni za takrat Je pa PAG res samo sonce in ni sence,ker je bolj gol otok,pa niti nekega drevja ni tam.So bli eni moji kolegi lani in so bli zelo razočarani,so rekli,da tja je za it samo,če si sam brez otrok,ker res ni sence.Na Rabu pa imaš uno rajsko plažo,kjer je mivka v morju v nedogled,mivka na plaži,skratka mivke tam se ne rešiš še en cajt,ko se že domov vrneš.Mogoče kje drugje na Rabu zna bit boljše,saj sem jaz že nekaj gledala lani,ti bom najdla link,pa ti prilepim,kaj se mi zdi ok tam! APRILČICA,ma kar sama se farbaš?Joj,meni je tole farbanje las sedmo čudo,ker si jih nisem nikoli barvala in verjetno si jih še en cajt ne bom.Jaz ko se odločim grem enkrat na leto k frizerki,takrat naredim par pramenov in to je to!Jaz vem,da nisem sposobna niti pomislit,da se grem sama pobarvat Bravo,no! ANAKARIN,ma glede tvoje službe,pejdi tja provat v Koper,saj mogoče se ti tam odpre kakšna druga prilika,nikoli ne veš! TRIXI,kako ste vi? Joj,jaz imam tukaj tasta z njegovo in končno sta doumela,da nisem jaz njihova služkinja za kuhat in si sama delata za jest...ma je rablo cajta...joj,kar ne razumem,da me tako izkoriščajo,no!Ja,sj sem sama mona,ker se preveče sekiram za druge,namesto zase Ma končno so dojeli,da imajo stanovanje s kuhinjo in že če tako pogosto hodijo sem,pa naj si kaj naredijo za jest,ne da mene čakajo,kajne? Danes sem tudi prišla v kontakt z očetom teh dveh umrlih otročičkov in sem mu dala sožalje in vso podporo pri iskanju krivcev.Je zelo prizadet,se vidi in mi je res žal za njega ma ste gledale trenja včeraj,ma kako se izgovarjajo,da ni res,samo jaz verjamem temu očetu,ker tako res delajo na tem centru tukaj.Jaz mu samo želim,da mu rata,da nekdo prevzame krivdo.... Nič,grem kofetkat... A,ja sem vam rekla,da vozim tamala dva v bazen v Lipico vsako soboto?Tukaj eno društvo organizira vsako soboto plavanje oz. bolj uživanje v vodi in sta moja prav navdušena,če koga slučajno zanima? zdej pa res
|