|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
2.4.2009 12:49:09   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Babe moje drage, sem dobila izvdi po pošti in kromosomsko je vse ok, kariotip normalen, pa tudi spol vemouser posted image user posted image user posted image user posted image   Jejjjjj, sem vesela, da sem dokončno dočakala to pismo:):)

No, je sicer še en kup pregledov, ampak sem vesela in optimistična user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

superrrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lepo in brezskrbno nosečnosti ti želim, pa čimmanj sekerancije, da nadoknadiš za nazajuser posted image

MID drži seuser posted image

Anakarin...kako je z mucko?

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
2.4.2009 13:02:59   
Anonimen
Čau

vidim,da ste že nestrpne z novicami o MUCKi, ma do zdej ni še nič. Tud če so že opravili nalogo, vrjetno rabi nekaj časa, da pride najprej k sebi in poštima še pupike. Nič čakat, ko bo novica...do takrat upajmo, da je vse ok.

Danes sm oba mala poslala v vrtec, ta večjo pa na kontrolo k ortodontu in čez en mesec še enkrat na pragled. Pa sm po dooooolgem času sama doma in tud tuhtat al čem it pod rokami frizerke, ampak katere k mi vsaka po svoje neki štima. Ja sej bi mogla imet kako svojo frizerko, jz mam bolj svoj salonuser posted image .
Glede driskanja smo pogruntali, da je zarad vode. Naslednji dan  je komunalno podjetje obvestilo šole in vrtce, da otroci naj ne pijejo vode direkt iz pip, ampak prekuhano.
Grem kuhat, danes papcamo kislo repouser posted image . Le kdo jo bo jedu, me prav zanima, po dooooolgem času.

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2252
2.4.2009 14:54:36   
onur
Živjo. Kako kaj v tem deževnem dnevu. Jaz sem malo možeku pustila in šla malo babence do službe pogledat. Pa karte za Nove fosile sem šla kupt, greva po dolgem času spet na en koncert user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ona, ma pri računalniku zgleda, da ga je strela oplazila in je šlo napajanje, grafična in mrežna kartica. Upam, da ga ne bo več, ker smo lani za 1. januar imeli udar od strele, nam je omaro razfršolalo, računalnik crknil, v garaži je inštalacijo pometalo dol, ... Smo zadnji v linji in vse pokasiramo.
Mucka, upam, da je šlo vse dobro skozi in že pestvaš prinčipesi. user posted image user posted image user posted image user posted image
Trixi, upam, da bo s taščo šlo na boljše. user posted image user posted image user posted image user posted image
Mid, tudi pri nas v službi, je živa katastrofa (dobro, da sem na manjši lokaciji in nas je manj v timu). Direktorica, da ne govorim in njeni špijoti. Se kar za glavo primeš.
Anakarin, drugič ko pridem kaj gor v naše kraje te pokličem, če boš imela čas, pa gremo na kofi.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
2.4.2009 15:53:04   
iskanje
MUCKA je rodila Tino in Nino 15 do treh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
2.4.2009 17:12:52   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image MUCKA čestitke, čestitke, čestitke. user posted image za mamico in user posted image user posted image za pupike.
Nism dobila še sms-a od nje, ampak upam,da se bo kaj javila.
Uživajte, crtatajte se in javi se, ko boš doma.

(odgovor članu iskanje)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
2.4.2009 17:24:42   
trixi
Tipi, kdo siuser posted image , napiši nam kaj, ne samo brat, saj ne grizemo, smo same fanj punce tleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
2.4.2009 17:52:54   
trixi
ojla,
no pa da vidimo če imamo novo članico ali člana.
Sicer pa mucke čestitke, pa dosti cartanja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , fantoma doma pa dosti potrpljenja zdaj ko sta v manjšini. Bravo punce, upam, da ste vse tri OK.

Pa kje je ata, se bo opogumil in kaj napisaluser posted image
anakarin, kaj ti maš gsm od mucke, dej, sporoči ji naše čestitke, ma saj itak ve, da mislimo nanjo.
Ej, drugače pa huda fora tole z vodo, še dobro ste šli skoz, da ni bilo hujše.
ona, ti samo maham nazaj, drugega ti nimam kaj rečt, drži se
aprilčica, maš prijazne sodelavke, vsaj tista ki jo telefon preveže s tvoje user posted image . a sem te prav razumela, da prideš še delat če bo vse v redu?
MID, menjaj službo, druge ni, življenje je eno, služba bo pa že. Ma ni vredno, ma jaz na tvojem mestu grem magari pucat v trst, možgane na of in čao. Pa še zaslužiš po moje več. Dej res, vzemi se v roke, če ne boš sama poskrbela zase ne bo noben, še najmanj novodobni kapitalisti.
si grem skuhat en kafe, pridem nazaj, dejte vmes še kaj napisat, čau, čau

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
2.4.2009 19:02:39   
aprilčica07
mucka: čestitke za mali prinčipesiuser posted image user posted image user posted image user posted image lepa imena ste jim dali:):)
trixi: ja, itak smo tam kjer sem jst v glavnem same fanj babe... sicer niti nevem katera ima prevezan telefon, ker je itak tam doli kažin, nas je nekaj na hitro zmanjkalo in so tiste, ki so ostale itak najbolj nastradale..
onur:  glede centra za socialno delo se tudi jst nekako strinjam s tabo, je tolko birokracije, da če je na karti vse čisto, imajo najbrž zavezane roke.. saj nevem, ampak provam vsaj zastopit zakaj v sežani niso odreagirali... je pa res, da jst z csd-ji nimam izkušenj, kar sem jih osebno rabla je blo to, da sem poštimala porodniški, to so pa druge stvari kot take občutljive teme kot je skrbništvo in ločitve....
ona: ti imaš bistveno več izkušenj z njimi in verjetno lahko lažje sodiš in poveš mnenje..
kasso: hvala za čestitke.... zdaj upamo, da bo ok do konca..

Sem zdaj domov pršla smo bli pr sestrični na obisku in je blo pestro. jakob ni tel it domov, je tam užival z njenim sinekom, sta norela in divjala in vozila avtke in je blo prelepo, da bi šli domov:):)

Lepo se imejte, se beremo.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
2.4.2009 21:32:19   
onur
Živjo. Bravvvvvvvvvvvooooooooooooooo mucka user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko cartanja user posted image user posted image user posted image user posted image .
Drugač sem pa jaz moja dva popedenala. user posted image user posted image user posted image user posted image Možeka v službo, Petjo pa v posteljo. Je tam okol osme ure čist off in rabi sam še papanje in spanje. Upam, da bo noč ok, ker sedaj kar nekaj dve noči se premika, sem ter tja, vendar v spanju. Tako, da popravljaj dudo noter, pa spet noter, pa spet noter, dokler ne papca, pol je pa mir.
Še eno ?. Z mojim se meniva za na morje, gledava Rab ali Pag. Ima katera izkušnje in kaj je boljše, ali pa kakšno drugo destinacijo za otroke na Hrvaškem.

Neposredna povezava do sporočila: 2259
2.4.2009 22:06:13   
aprilčica07
onur: glede morja ti nevem kaj dosti svetovat.. mi smo hodili vedno na Hvar, šli nismo samo leta 07, ko je bil Jakob premičken, lani smo itak šli, no, letos bomo pa spet preskočili... šli bomo ali na Lošinj, ali pa v Medulin.. glede Raba in Paga pa nimam nevem kakih izkušenj, sem bla enkrat na Pagu in me je motlo to, ker ni blo nikjer nič sence (kamo Novalja), ampak je od takrat že ful let, mogoče je zdaj situacija bolša:) 

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
2.4.2009 23:40:19   
ona
MUCKA,ma bravo no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo,da je končano,zdej se bo pa druga štorja začela,ma saj bo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej se samo javim,da čestitam in letim spat...ne boste verjele,mi je na tečaju italijanščine ena sošolka rešila težave s križem,mi je naredila eno terapijo,ki se ji reče refleksna terapija in mi je samo nekaj na palcu roke masirala in mene ne več nič boli,sem prav vesela,kako ji je pa to ratalo,pa ne me vprašat!Samo,da se lahko premikam,to je taglavno!!!!

Ok,grem spat,se beremo itak še jutri...joj,kaj nista prišla lady in tast dol do nedelje,spet bo pestrouser posted image user posted image user posted image ,no kar se tiče kuhanjauser posted image user posted image user posted image
Ala,lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 2261
2.4.2009 23:45:51   
iskanje
user posted image
Evo še slikico male Nine in Tine od Mucke 25 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2262
3.4.2009 8:59:39   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: anakarin

Glede driskanja smo pogruntali, da je zarad vode. Naslednji dan  je komunalno podjetje obvestilo šole in vrtce, da otroci naj ne pijejo vode direkt iz pip, ampak prekuhano.

Še dobro, da sta otroka doma in ne v vrtcu, če en bi še mi driskaliuser posted image . Upam, da bodo kmalu poštimali.

Mucki pa iskrene čestitke ob rojstvu hčerkic, enako velja tudi za očkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Malima dvema pa veliko veliko zdravja in veselega otroštvauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
3.4.2009 8:59:49   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: iskanje

user posted image
Evo še slikico male Nine in Tine od Mucke 25 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   kako lepi punčki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
3.4.2009 9:28:55   
onur
Živjo in eno user posted image , čeprav me je kasso že prehitela. Sta pa lepi princeski od mucke, še enkrat bravo, zadaj pa novih moči ji želim za nove dogodivščine. user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi sedaj malo spimo, nato pa bomo verjetno šli malo ven. Možek tudi spi po nočni. Še jaz bi šla, ma pa mogoče kaj popoldan s Petjo.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
3.4.2009 9:32:50   
karolina*
user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke Mucka za dve prečudoviti princeski. Uživaje in se cartajte kolikor se le da! user posted image user posted image user posted image user posted image

Anakarin, če si kaj na vezi z Mucko jo lepo, lepo pozdravi! Veš, kako se kaj počuti, je šlo vse ok?

Ona, sem ti hotela predlagat kakšno masažo, pa si prej že sama rešla. Tudi kiropraktik pomaga v takih primerih.

Punce, rabim vš nasvet. Že en mesec se mi vrti u glavi. No, niti ne vrti, bl taka omotična sm, ku da sm na čolnu. Kšn nasvet kaku se tega rešit?

lp

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
3.4.2009 11:20:49   
onur
Punce, rabim vš nasvet. Že en mesec se mi vrti u glavi. No, niti ne vrti, bl taka omotična sm, ku da sm na čolnu. Kšn nasvet kaku se tega rešit?

Imaš mogoče nizek pritisk?

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
3.4.2009 11:23:47   
Anonimen
Ojla,

hvala bogu peeeeteeek in gremo muvat z boki, heheuser posted image . ONA nism mela nobene ideje, no ma samo da si rešla.

Punce,  MUCKA me je včeraj zvečer poklicala in vas lepo pozdravlja. Pravi, da je hitro opravila nalogo (v 3 urah), po naravni poti. Ata je bil zravn in tudi njemu čestitamo. Ma po sliki so prave lepotice in kr solzica mi je spolzela, ko sm jih vidla. Ma jz vedno malo pojokcam, ko vidim frišnega dojenčka, kaj čm si pomagat.
Trenutno sm sama na šihtu, ostali so na terenu. In čakam odgovor iz Koprauser posted image .

Aja KAROLINA kot je napisala ONUR, mogoče je kriv nizek pritisk. Ker je pri meni bilo tako, da sm konstanto imela aprila in novembra cel mesec nizkega in omotice. Pomaga, da ješ slano hrano (sendvič, slane palčke,...) in veliko zraaaaakaaaa.

< Sporočilo je popravil anakarin -- 3.4.2009 11:26:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 2268
3.4.2009 11:31:40   
karolina*
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Imaš mogoče nizek pritisk?

Ne, s pritiskom je vse ok, celo (pre)visok včasih. Predvidevam, da je za vse kriva psiha, ma tudi danes ko se že cel dopoldan smejim, se mi zdi kot da sem na barki user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
3.4.2009 14:30:00   
aprilčica07
mucka: kašne lepotičke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
karolina: kaj vem, meni se itak vrti skozi, ker imam prenizek pritisk, kaj bi še lahko blo vzrok vrtoglavicam pa nimam ideje..

Sem v rahli zamudi, imam barvo na glavi in si moram it počasi sprat. Da slučajno ne vstane jakob predno jst to izvedemuser posted image , bi bla znanstvena fantastika si spirat barvo z glavo in da je on zraven...user posted image

anakarin: uživaj, danes greš migat z moki, ne?

Lepo se imejte, smo na liniji in se beremo.

Neposredna povezava do sporočila: 2270
3.4.2009 14:46:24   
ona
Oj,
MUCKA,ma kakšne dve lepotički sta!!!!Mene tudi ganejo taki mičkeni dojenčki...
Zdej pa lepo počivaj in se nam čimprej pridruži!(magari bo malo težje kot prej klepetatuser posted image )
KAROLINA,ja jaz ti tudi ne znam pomagat s tem,ker nisem imela nobenega s tako izkušnjo,mogoče je pa res krivo zdej tole vreme,toliko dežja...zdej zgleda,da bo sonček in ga izkoristi za bit na zraku,drugega ti ne znam povedat!!
Kako je blo pri frizerki,zdej si vsa nova,a?
ONOUR,glede tvojih destinacij sta obe meni za ne it.Sicer nisem bila še nikjer od teh dveh krajev,no razen majhna s starši,ma kdo se spomni za takratuser posted image
Je pa PAG res samo sonce in ni sence,ker je bolj gol otok,pa niti nekega drevja ni tam.So bli eni moji kolegi lani in so bli zelo razočarani,so rekli,da tja je za it samo,če si sam brez otrok,ker res ni sence.Na Rabu pa imaš uno rajsko plažo,kjer je mivka v morju v nedogled,mivka na plaži,skratka mivke tam se ne rešiš še en cajt,ko se že domov vrneš.Mogoče kje drugje na Rabu zna bit boljše,saj sem jaz že nekaj gledala lani,ti bom najdla link,pa ti prilepim,kaj se mi zdi ok tam!
APRILČICA,ma kar sama se farbaš?Joj,meni je tole farbanje las sedmo čudo,ker si jih nisem nikoli barvala in verjetno si jih še en cajt ne bom.Jaz ko se odločim grem enkrat na leto k frizerki,takrat naredim par pramenov in to je to!Jaz vem,da nisem sposobna niti pomislit,da se grem sama pobarvatuser posted image user posted image Bravo,no!
ANAKARIN,ma glede tvoje službe,pejdi tja provat v Koper,saj mogoče se ti tam odpre kakšna druga prilika,nikoli ne veš!
TRIXI,kako ste vi?

Joj,jaz imam tukaj tasta z njegovo in končno sta doumela,da nisem jaz njihova služkinja za kuhat in si sama delata za jest...ma je rablo cajta...joj,kar ne razumem,da me tako izkoriščajo,no!Ja,sj sem sama mona,ker se preveče sekiram za druge,namesto zaseuser posted image
Ma končno so dojeli,da imajo stanovanje s kuhinjo in že če tako pogosto hodijo sem,pa naj si kaj naredijo za jest,ne da mene čakajo,kajne?

Danes sem tudi prišla v kontakt z očetom teh dveh umrlih otročičkov in sem mu dala sožalje in vso podporo pri iskanju krivcev.Je zelo prizadet,se vidi in mi je res žal za njegauser posted image
ma ste gledale trenja včeraj,ma kako se izgovarjajo,da ni res,samo jaz verjamem temu očetu,ker tako res delajo na tem centru tukaj.Jaz mu samo želim,da mu rata,da nekdo prevzame krivdo....

Nič,grem kofetkat...
A,ja sem vam rekla,da vozim tamala dva v bazen v Lipico vsako soboto?Tukaj eno društvo organizira vsako soboto plavanje oz. bolj uživanje v vodi in sta moja prav navdušena,če koga slučajno zanima?

zdej pa res user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2271
3.4.2009 14:55:14   
ona
ONOUR,evo tale hotel mi je bil zanimiv:

HOTEL PADOVA 3*
Lega: ob morju, v zalivu Prva Padova; Rab 10 minut hoda oz. prevoz s taksi barko (doplačilo).

Plaža: ob hotelu betonirana; prodnata/peščena in skalnata 10 minut hoda; do nudistične plaže z barko 20 minut vožnje.

Bazen: prenovljen notranji bazen z wellnessom in morsko vodo (zaprt julij, avgust); prenovljen zunanji bazen z morsko vodo, tudi otroški, terasa za sončenje.

Nastanitev: prenovljene sobe (klimatska naprava, sat TV, telefon, sef, mini bar), kopalnica (sušilnik za lase), balkon.

Prehrana: samopostrežna zajtrk in večerja.

Tukaj imaš pa veliko več slik o hotelih ki jih gostje pošiljajo gor:
http://www.holidaycheck.com/hotel-Travel+pictures_Hotel+Padova-ch_ub-hid_36341.html

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
3.4.2009 15:17:55   
onur
Hvala ona. Še bi te vprašala, kdo organizira kopanje v Lipici in ali je tudi za mlajše?

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
3.4.2009 18:33:21   
ona
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Hvala ona. Še bi te vprašala, kdo organizira kopanje v Lipici in ali je tudi za mlajše?

tole kopanje organizira www.poskokec.si
moja tamala ima 4 leta in je tole neka meja od 4 let naprej,ker jih imajo oni tam v bazenu 2 uri,jaz nisem zraven,jih preoblečejo in vse poštimajo,več ali manj se pa igrajo v vodi,jih ne učijo plavatuser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
3.4.2009 21:42:21   
onur
Živjo. Sem čist crknjena. user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej sem še likala, si črpala mleko, zdaj pa grem spat. Sem pa zaključla, da verjetno bom črpanje opustila, saj je kar naporno in bomo šli na umetno mleko. Mala je itak že 4,5 mesecev stara. Še malo pa bomo začeli tudi z gosto hrano.
Smo bli pa danes mi trije v vasi (Dutovljah), kjer je bila otvoritev turistično informacijskega centra. Prav zanimivo. Odkar imamo turistično društvo, se kar počasi razvijamo in se kar nekaj dogaja v zadnjem času. Bravvvvvvooooooooo. user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri gremo z mojim v NG malo v šoping za tamalo.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?