ona
|
Živjo punce! Ne morem mimo,da vas ne pregledam Čeprav se mi takoooo mudi....letim zdej v Šempeter,moram neke vzorce nest na Iskro in potem še doma do konca poštimat,ker imam jutri presojo iz LJ,ma ne bom dosti komplicirala,samo kakšno stvar moramo kar raje prikrit,da se tisti presojevalec ne zapiči glih kamor ni treba! Tale vikend je bil pa super,imeli smo se tako lepo,da se nismo že dolgo.V soboto smo bli cel dan zunaj in pometali ter skakali v listje,včeraj smo jo standardno mahnili na kosilo in potem se zmišljevali kam naj gremo in smo šli kar v Venezio Saj midva sva že bla tam,jaz že 2x.moj pa 1x ma smo rekli,da se gremo peljat z barkico...Najprej smo se zafrkavali za dobit parking in smo zalutali v eno garažno hišo,ma ko smo pol plačali parkiranje me je na rit vrglo-24€....sploh nimajo parkiranja po času,ampak enotno ceno ali si tam le 5 minut ali cel dan,svašta kako lupijo! Pol smo se šli sprehodit po teh Benetkah,otroci so ful uživali in tekali okrog,na kavo smo šli tudi in dali zanjo 3€,do unega trga nismo niti uspeli priti,ker smo bli že malo naveličani hoje,smo se pa peljali z gondolo,ma ni nič posebnega,ednio otroci so pa uživali in se smejali unemu,ki nas je vozil,ker se je kao pod vsakim mostičkom za finto udaril v glavo,da je blo slišati kot,da se je zaletel Pa ko sem aparat pozabila doma Vedno ga nosim s sabo,zdej pa ga nisem vzela in sem pol kupila unega za enkratno uporabo in upam,da bo ratalo kaj slik ven Ma v glavnem smo se imeli lepo in to je najvažnejše! Pa moj sin in moj dragi sta zadnje čase ratala taka zaveznika,da kar verjet ne morem Ful skup držita...saj je prav da je tako in,da je sin sproščen zdaj!! Kje ste pa ve kaj pohajale? ANAKARIN,ma kar ne morem verjet,imaste pa res srečo s tem zdravjem!Jaz vam želim,da se čimprej pocajtate in da boste vsi zdravi APRILČICA,lepo,da je tamali toliko prehodil brez ga nosit!Našo moramo vsake toliko dat na rame,pa bo imela kmalu 4 leta !Včeraj v Benetkah smo jo tud nosili,ma ne ful,ker ji je bilo zanimivo,drugače pa jo je treba kar nosit! LOIS,dej nam malo napiši od kje prihajaš,da se ob priliki napovemo za kafe,a? Saj sem že MID obljubila,da pridem enkrat na obisk,ma MID bomo tudi do vas prišli,ne skrbi!! Tako,zdej pa res letim,uživajte lep dan!
|