|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
9.10.2008 10:33:07   
karolina*
ONA...ma kje imaš ti špeh, dej user posted image user posted image user posted image  To je v bistvu kost, ki poteka iz lica proti konici ušesa in boli me tam čisto pri učesu, na robu obraza. Da sem spala na eni strani ne bo držali, ker to me boli na obeh straneh, tako da res ne vem kaj je. Ma si ne tipam in me pač ne boli user posted image user posted image user posted image user posted image
Sm ti tela sam povedat, da je tudi moj nečak hodu k tej psihologinji v Lucijo in je ful v redu, se ful zavzame zanj, pa tudi v šoli potem vztraja (ker potrebuje učno pomoč), da mu nudijo vse kar mu pripada, ker večina učiteljev bi najraje šla mimo tega. Lani jim je malček preveč zaupala in jih ni kontrolirala, ta malemu pa niso nudili vsega kar mu pripada, zaradi česar je potem ful težko sledil snovi in sedaj ponavlja 6. razred. Saj ga ne zagovarjam, je ful len, je pa pri njemu še pslet drugačnih okoliščin (kar krutih) o katerih pa ne bi ravno rada tukaj pisala. Če te zanima, ti bom na zs kej vč napisala, sam tolko, da lahko tej psihologinji res zaupaš!!!!
Joj, kako bi ti js rada pogala pri ISO-tu, ma ni šans, da najdem cajt še za to...Morda pa bom enkrat le prodrla na to področje.

lp

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
9.10.2008 12:32:24   
aprilčica07
Madona imam polno glavo že danes.. dobro, da gremo zdej na eno pogostitev, gre ena sodelavka v penzijo in gremo kej malga pojest in popituser posted image user posted image

karolina: ja, naš jakob rad je in se mu pač pozna.. kr naprej dela amamamamamam, obožuje kruh in krompir na sto načinov, cela mamauser posted image sem pa klicala prej še za kri in je vse ok......user posted image kot ti napisala, važno, da so zdravi:):)

glede bezgavk pa ti svetujem, da jih nehaš tipat, jst sem tudi kr naprej jakoba šlatala in tipala, pa so se mi zdel kr naprej velike.. in sem načrtno jih nehala šlatat, pol sem jih potipala spet čez par dni in je blo ok.. tako, da počaki malo, in magari v pondeljk provaj spet..

kombinacija barv je res super, si ne bi mislila, da to tako štima, ma je res super.. kar je najbolj pomembno je pa to, da se jst v tem dobro počutim:)

ona: super, da imate mir pred bivšim in da je sine ok...user posted image user posted image user posted image

Mene pa zadnje cajte grozno roke bolijo, nevem kaj je, ma boli za popiz... do dohtarja mi ni za it, ker me je malo strah, ma bo treba neki nardit, ker to je že tu mač... itak moram it dat kri za ščitnico, in bi pol še malo to povprašala kako in kej.. ah ja, mora bit za sproti...

evo, zdej šibam, se beremo kasneje.

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
9.10.2008 13:57:44   
Anonimen
Oj babe,
vsi samo na hitru reportiramo. Se vidi da se bliža konec leta in vas nekatere na šihtu preganjajo, držte se punceuser posted image
No KAROLINA glede otečenih bezgavk pelji malo h dohtorci, če le moreš. če ne pošlji jo z atijem, da malo otipa. Lahko je povezano z uhem kakor je omenjala APRILČICA, lahko je od prehlada. ta večja vem, da je mela 2x ma sm pozabla kako pa kaj smo rešli, velikokrat sm v knjigo pogledala.
ONA user posted image da maste mir od bivšega. Sobico pa naredi ta mali kot božično darilo, pa ji tam daš darilo,... Do takrat šli mim teh standardov. Nevem to mi je padlo na pamet.

Doma pa mam skoz neki. V torek sm se šetala malo na rudniku v lj s sestrično, poplodne šla k frizerki se totalno na kratko ustrižt. Včeraj "mali bataljon"user posted image peljala k frizerki. Zdej odkar je lepo vreme in toplo smo popoldneve večinoma zunaj. Zvečer popadajo k bombe na posteljo. ne spimo vsi celo noč, še zdaleč neuser posted image . Ta mali vsake toliko ropota, še vedno noče spati v svoji postelji, samo med nama, da voha mleko. Sm mu omejila iz 6 na 3 podoje na noč, čez dan nič. Ta mala pa kr neki vrešči sred noči, a tišči jo lulat ali pa je žejna. In ti bodi pameten, da jo razumeš.
Ta večjo tud jz moram preganjat, da vse postori takoj, ne pa da odlaša za zvečer. Norišnica!

grem se malo valjat na kavč dokler lahkouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil anakarin -- 9.10.2008 13:59:05 >

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
9.10.2008 21:29:59   
aprilčica07
Evo mene,

sem pršla tolko sitna iz službe, no.. so nam štimali radijatorje in smo mogli ji imet od 12 do 15 odprte, in zuanj ljubkih 20 stopinj in mi v stavbi vsi radiatorji odprti.. sem pršla domov sem bla tolk tečna in sitna, da sama sebe nism mogla prenašat.. sem šla pol malo ven z tamalim, pa malo počvekala z kolegico in tam okoli 18 sem ratala normalnauser posted image user posted image user posted image

Jakob spi, zaenkrat še v svoji posteljici, moj dela.. jst spet tle sama, hvatam če je kje kašna, da bi malo počikulale, pa ste vse pridne in ni nikjer nobene...

Roke so danes malo bolše, bomo vidli kako bo naprej..

anakarin: pr nas ni to, da je konec leta pred vrati vzrok, da imam kažin na šihtu.. itak je skozi nekaj, tokrat je pa vzrok to, da pridobivamo certifikat za kakovost in je posledično pač kažin in smo vsi sitna... je pa res, da nas je v našem oddelku definitivno premalo, da enostavno ne zmoremo več vsega kar nam naložijo, marsikašna reč gre mimo, ki ne bi smela it.. ma tako rata, če je ljudi premalo, dela pa iz minute v minuto več..

no, jutri je petek, ker me veseliuser posted image user posted image user posted image user posted image v soboto ohcet,, v nedeljo pa bomo umirali na obroke od utrujenostiuser posted image

Ala bodte lepo in se beremo.   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
9.10.2008 23:33:16   
ona
ojla,
sem jaz tukajuser posted image
APRILČICA,sem se prav nasmejala tvojemu zadnjemu postu,saj ste v službi na istem,kot sem bila jaz pred 3 leti s to razliko,da sem ta certifikat sama mogla speljat skozi,seveda ni šlo brez izobraževanja,ma nisem mela kaj,ker če to vodenje nekomu drugemu predaš,pol vse preveč stane in to imam tudi jaz iz tega certifikata kakovosti presojo,kot sem že napisala.Najprej pride iz iskre,potem pa še iz SIQ-ja iz Ljubljane in to v roku par dni,tako,da imam kar pestro!
Saj je vse poštimano,ma zmeraj se še kaj najde,pa vse moram it skozi,da ni napak v vodenju tega sistema iso!
KAROLINA,če imaš čas lahko prideš v petek 17 ali v torek 21 k mani,da si od blizu ogledaš kako to poteka.Je pa vse zjutraj in če si mogoče fraj ti kar pridi zraven!
Si me pa tako nasmejala s tisto kostjouser posted image user posted image Kaj je kaj boljše?
Ma verjetno si na obeh straneh obraza nerodno spala user posted image user posted image user posted image  se hecam,malo smeha ne škodi,kajne?
Od une stvari,ki si me spraševala,pa še vedno ne vem nič,sem vprašala očeta,pa se tud njemu ne sanja!
Ma kaj je blo tako hudo z unim fantkom,veš,da me res zanima in,ko boš na volji mi lahko na hitro napišeš,ok!

ANAKARIN,tale ideja z sobico je pa super in verjetno ne bo ratalo pred božičem!Bo pa imela darilo za božička!
Če samo pomislim,da ji tole sobico delamo že celo večnost,ko bi jo lahko že zdavnaj naredili,ker je samo malček za prebelit,niti ne vsega in naročit pohištvo,drugo je pa itak vse poštimano,samo cajta ni!
Zdej pa imate vsi lepe frizure,a?Kako je pa hčerka v šoli?Kaj jo tud ti moraš preganjat kot jaz sina?
Včasih se mi zdi,da sem skoz za njim in mu težim,samo ko sem mu predlagala,da bi sam se lotil,pa mi reče,da je bolje,da ga jaz preganjam,ker sam se ne more lotit delat naloge!Ti mulc,ti!Ma saj ne rečem,je pa priden in ni nekih problemov v šoli,samo,da se mu ne in pol je takoj noč in utrujenost!Ga moram prav pohvalit,ima že 1 petko in dve štirki,upam,da bo tako naprej,pa seveda mora kdaj pa kdaj past kakšna slaba ocena,ne bo panike!
RAGLJA,kaj je novega,kako ste?
TRIXI,kam si šla?????Mi je že čudno tole te kar nekaj časa ni tle,kaj se dogaja?

Ala,se beremo jutri,mi moj gnjavi,da naj mu še nekaj poiščem na netu!
Lahko noč!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
12.10.2008 7:49:32   
mucka25
Dobro jutro klepetulje. Se vidi, da je lepo vreme, ko se vse bolj poredko oglašamo. Tko je tud prov, še prehitro bo kakšno slabo vreme in bomo lahko noter tičali. Mi smo zdaj končno vsa jabolka obrali in stisnli za sok. Je moj celo noč dežural pri cisternah kdaj bo kuhano, zdaj je šel pa mal pančkat. Midva pa neveva kaj počet  pa sva se mal oglasila.

Greva še kaj pojest in živžav gledat. Pa pa

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
12.10.2008 15:01:47   
ona
ojla,
ja to vreme je pa naravnost čudovito!Moji so skoz zunaj,pa še lady in tast sta bila tle ćez vikend in mi otroke vozila na sprehode,jaz sem pospravljala na podstrešju,moj ima v delavnici za delat neke ponudbe!Danes imamo tudi delovno nedeljo,nosimo šaro iz sobce na podstrešje,moj je spet v delavnici,ker mu gori voda z nekimi vzorci,otroci so zunaj v listju,skratka prav super je!
Saj sploh en vem kaj naj vam napišemuser posted image
Nič,letim spit kofe,pol pa naprej z delovno nedeljouser posted image
uŽIVAJTE!

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
13.10.2008 8:09:28   
aprilčica07
Jutro

oh kolko sem jst zmatranauser posted image user posted image user posted image user posted image na ohceti je blo super, edino pripombo imam na muziko, ker je bla bolj šwoh, drugo pa vse bp. Kompanija super, vino odlično.. skratka še danes sem utrujena ko pes, pa še zob me je začel bolet, tako, da sem rahlo sitna in tečna, ma bo že.
Ob priliki bom naflikala slike v album!

Drgač pa po starem,  bo treba začet delat, ma se mi ne ljubi. Pa  bonifen je očitno začel popuščat, ker mi spet nabijauser posted image user posted image user posted image   Sej grem v četrtek k zobarju, ma do takrat je še kr dolga. Popoldan bova  sama, moj dela spet popoldan. Bova šla kej ven k kolegici, ki je imela rok v soboto, pa je še kr v enem kosu.

Zdej grem, se še kej oglasim.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
13.10.2008 8:30:53   
mucka25
Včeraj je bila res super lepa nedelja. Smo šli kar ven jest, ker se men ni dal kuhat in pol smo še mal okol pohajali, vse do večera. ANAKARIN oprost, ker smo kar tko uletel. Se bomo drugič prej najavluser posted image . Zdaj morte pa še vi mal k nam pridt.

Tako danes pa novim zmagam naproti, moram pospravtuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Fajn bodte

Neposredna povezava do sporočila: 1634
13.10.2008 21:34:47   
Anonimen
Čer
na kratko, da se oglasim. Smo vsi šmrkasti in kašljamo in nimam časa kej na dolgo pisat kaj se dogaja.
MUCKA vesela,sm bla obiska in se ne sekiraj. Mi smo tega že vajeni. prišla bom konec tedna, da se malo pocajtamo. Pa še moj bataljon, da bo še bolj pestro.

Noč

(odgovor članu mucka25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1635
14.10.2008 9:37:44   
Anonimen
Koke kako ste?
Da ulovim čas še za vas ob kafetkuuser posted image , kosilo se kuha, mali počiva v vozičku.
Ja ta mali je z nadelje na ponedeljek grozno kašljal in bil zamašen povrh, da smo celo noč dežurali. To noč smo že malo več spali, saj je mel poleg termoforček in zgleda, da mu pomaga. Sm ga pečjala še malo dohtorci ga pokazat, ker tudi tako jokal, da mu je zgleda še svečka pomagala, saj se je takoj umiril. Ta malo pa je spet nekaj upičlo na rokico, tokrat na zapestju, ima tako grdo, trdo otrdlino. In se ji nardi čudna grinta kot da bi jo vampir ugriznil. Dala sm si claretin, da se ne praska. Zdej je še moj user posted image šmrkav, ker smo v soboto betonirali zidek. MUCKA sej si vidla kako gradbišče je pri nasuser posted image .

Vidim da bo še do čet lepo vreme, potem pa dž in mraz in sranjeuser posted image . No ja tud to more bit, sej zima prihaja. Buh ved kakšna bo.

APRILČICA maš še muskofiber? No važno, da ste se meli fajn.

Grem še cunje obesit, da bomo mel kej likat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1636
14.10.2008 12:52:29   
aprilčica07
Evo mene,

anakarin: za silo sem se spravla k sebi, noge me še bolijo, ma je bolše:)user posted image no, če sem pa tako plesala, pa še moj je migal, kar mu ni lih v navadi.. ma če je malo alkota v riti, ni več problemov in zadržkovuser posted image

ma zdej je sezona virusov in podobnih reči, tako, da ni nič čudnega, da je tvoj mali bataljon prehlajen..

Drgači po starem, Jakob še zmeri ne govori, spi spet celo noč v svoji posteljici (no, dve noči), ma ga je treba pohvalituser posted image
Kaj drugega nimam za napisat, pa tudi volje nimam trenutno. Rajši zvečer, ko bom doma in bolj v miru.

čau bauuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
15.10.2008 8:19:52   
ona
Kako zdaj,vse štrajkamo?user posted image
Saj jaz tud nimam nekaj preveč časa,ma vseeno,da vas vsaj pozdravim!
Sem vam že zadnjič rekla,da imam ful dela s papirji,zato niti ne utegnem tle gor viset,no saj preberem vas,za več pa zmanjka časa!
Ma kakšno vreme imamo,a?Včeraj sem šla menjat gume na avtu v zimske in,ko sem tam čakala,sem na termometru vidla,da je kazalo 48 stopinj na soncu in sem se potem eno uro kar lepo martinčkala pri vulkanizerjuuser posted image
Popoldneve smo pa ali zunaj ali v knjigah in šoli!Moram prav pohvalit sina,ker se je sam začel tako lepo učit,pa snov  mu tudi gre,tako,da zaenkrat nimam problemov.Sem se že bala,da bojo problemčki v šoli,glede njegove psihe,ma je uredu.Zdej,ko nima stika z bivšim je prav super,uni debil pa ga tud ne klicari več....vsaj to!
Tamičkena ja pa živa ko poper,kar ne more bit na miru in ne vem od kje pobira vso to energijo!Zdaj je začela ful risat in cele dneve samo riše.Celo zunaj uživa z risanjem s kredami in ima res smisel,se ji je kar naenkrat odprlo,super!
Ok,delo kliče,uživajte še danes,ker potem bo baje dež...no malo dežja pa bo vseeno prav prišlo!
Lp 

Neposredna povezava do sporočila: 1638
15.10.2008 20:04:30   
aprilčica07
Pa kje ste vse? Ste poniknile?user posted image

No, mi smo ok, tamali je šel spat, ta velik z njim, jst pa tle čakam, če je kje katera, da kej počikulamo..

Smo razpoloženi, samo mene zob boli, jutri grem k zobotu... me je že zdej strah... grej rajši rodit, ko k zobarjuuser posted image itak vem, da bo bolelo:):):)

Sita sem ko bomba, nam je mama nardila pico in sva se najedla kot dva prašičkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Grem kr ruknit en šnopc, da bom lahko vsej dihala...

dejte se kej oglasit, no..

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
16.10.2008 8:14:33   
mucka25
Dobro jutro.

Ja vidim, da ste nekatere res super zaposlene s papirji. No še kakšen teden pa bo menda bolje.

ANAKARIN super ta vajin obisk, mormo večkrat ponovit. Je tamalga očitno vse skupaj mal zmatral in je pol hitr zaspaluser posted image . In drugače, nosek že kaj bolje? smo imel mi dans tud mal problemov z zamašenim noskom, se nikakor ni umiru, ga je moj komaj po dveh urah nošenja okol pripravu, da je nazaj zaspal.

APRILČICA jaz bi tud pizzo, no tisto k jo moja mami nardi. Une iz pizzerij mi pa sploh ne pašejo.

Lep dan vsem, pa kaj se oglaste, da vemo, če ste še živeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1640
16.10.2008 11:26:39   
lois
Ojla, punce,

res, da nisem mamica iz Krasa, sem se pa vseeno ušunjala v vaš čvek, tko, da za začetek prev vse lepo pozdravljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
16.10.2008 11:42:46   
aprilčica07
Dobrodošla pr nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lois

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
16.10.2008 11:48:31   
lois
Ojla, punce,

Najprej en lep pozvav vsem user posted image , res da nisem mamica iz Krasa, sem se pa vseeno ušunjala v vaš čvek.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
16.10.2008 11:51:56   
lois
Joj, se opravičujem, prej mi ni pokazalo, kar sem vam napisala, pa sem vam še enkrat pisala, tko da sorry user posted image , ni pa nič hudega, če vas še enkrat lepo pozdravljam, a ne ? user posted image

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
16.10.2008 12:15:32   
aprilčica07
Ne, ne, itak da ne.. ti se nam kr pridruži pr debatah, čeprav so zadnje dni vse bolj redke in šwohuser posted image

zdaj pa nam moraš povedat kaj malga o sebi:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
16.10.2008 12:24:28   
Anonimen
Evo evo evo meneuser posted image

ja imam posla, da sm celo sebe začela zanemarjat. Ja včeraj sm se po 2 mesecih rešla dlakuser posted image . Sramota! Zdej se bo treba primt kej, da še kej potelovadim, ma slabo kaže.
Ja ta mali je zdej buljše, samo še šmrka, kašljanja ni več. Moram pa pohvalit (upam, da se bo tako ržalo in trakm po mizi) da je že drugo noč spal celih 9 ur v komadu. No z malco vmes-dojenjauser posted image .
Ta mala pa s takim veseljem hodi v vrtec, to ne morte verjet. In včeraj me vzgojiteljica preseneti s tem, da ne je njihovih mlečnih izdelkov (sadne skute, močnike, pinjenec,...). Ja pač ji ne paše njihov način izdelave mlečne hrane. Doma tud ni marala močnika in ga ne je, kosmičev tud ne, razen čokolešnika. Že zdavnaj je nehala jest doma pripravljeno sadno skuto, zdej rajši poje kupljene.
Ko smo že pri hrani vam pošiljam en prispevek. Saj zdej veliko slišimo o tem, ma vseeno. Kot zgleda, bo treba vrtičkat.
http://24ur.com/novice/slovenija/rakotvorni-pesticidi-v-hrani.html

Ta večja pa je kr v redu v šoli. Sama pove učiteljici, če ji kaj ne gre. Hodi h angleščini in knjigobubam s takim veseljem. ne vem od kje to, ma lepo je videt. Tud ko dela domače naloge. če jo pustim samo in ji lajnam "z veseljem delaj, 3x preveri, ...." potem vse naredi v redu. Kljub hitri jezi in obupanju.

Ej MUCKA ja bo treba ponovit sprehode. Kje je pa KASSO? Kako je zdej z vami?

No zjutraj sm že opravila servis avta, speglala cunje, druge obesla,nardila kosilo,...Zdej pa mulc spi, potem pojemo in gremo po muleuser posted image . vreme se je že poslabšalo, neki rosi zunaj, bo treba pripravit kape, bunde, rokavice,...

A se moram pohvalit, da tudi mi gledamo 90programov hehehe.

Vidim, da se nam je še ena članica pridružila LOISuser posted image , dobrodošla med nas. Pa še kej več napiši.

(odgovor članu lois)
  Neposredna povezava do sporočila: 1646
16.10.2008 12:32:22   
Anonimen
Pa vam pošljem še eno sličico, k se mi zdi simpatična. sm jih tako ujela sred noči user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1647
16.10.2008 22:15:40   
Anonimen
Dober večer in lahko noč user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1648
17.10.2008 7:00:46   
aprilčica07
JUtro,

anakarin: sva očitno ta teden bolj kot ne same tle gor, ne? ma ni važno, moramo vztrajat, da ne propademouser posted image user posted image user posted image

ful lepa fotka.. zlati ti tvoji otročički....

evo, jst pa bla včeri cel popoldan pr zobarju, in še bom hodila.. važno, da me ni bolelo, da sem dobila anastezijouser posted image pa tudi nočć je minila super, sem spala, ker mi je rekel, da me bo mogoče bolelo, pa še tamali je spal:)_:):):)

danes je petek, pol imamo nek piknik, samo nevem kako bo, glede na vreme, tle namreč dežuje.user posted image

Smo pa imeli včeraj eno predavanje o novem plačnem sistemu in zdaj smo šele slabe volje! Ma ne bom o tem, ker se bom samo raz... in  bom takoj slabe volje.

Ala, letim na kafe, pol pa delat.

lp vsem.

Pa napište kej, no! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
17.10.2008 9:46:54   
Anonimen
dan

user posted image user posted image kako srečo imamo z otroci, z njihovim zdravjem. Včeraj popoldan je ta mala prišla iz vrtca vsa odtečena na ličkuuser posted image , tam je jamrala, da jo boli zob in boli in boli še drugo zdravn, samo ni znala povedat kaj. Doma je bila ok, jedla vse (riževo juho, burek, banano,...). Ponoči jamrala boli, boli spet. Edino kar sm jo zastopla je wc, wc. Vročino je mela cel popoldan in noč cca 38. Zdej je nima in spet lepo pojedla namaz kruha s pašteto in popila čaj. Oj joj! Upam, da jo bo minilo, kar koli je! Sm se bala, da je fasala škrlatinko. Mogoče jo še dobi, buh ved.
če nism edina na RR z bolanimi mulciuser posted image .

APRILČICA važno je, da dobiš plačo. Zdej pa misli druge pozitivne stvari.

Če ne bo nobena tipkala, bom pa sličice limalauser posted image user posted image user posted image . hecam se.

Uživajte v deževnem dnevu, bo vsaj vikend lep. Pazite se raje ceste, k so svinjske od blata in listja, in pripomorejo, da se z lahkoto drsi avto.

< Sporočilo je popravil anakarin -- 17.10.2008 9:47:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Revije za mamice, nosečnice
ksenija12

Ali kupujete revije za mamice, nosečnice itd...

da, občasno (41%)

da, naročena sem (7%)

ne (26%)

ne, prebrskam brezplačne revije,internet (25%)

Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!