ona
|
ojla, sem jaz tukaj APRILČICA,sem se prav nasmejala tvojemu zadnjemu postu,saj ste v službi na istem,kot sem bila jaz pred 3 leti s to razliko,da sem ta certifikat sama mogla speljat skozi,seveda ni šlo brez izobraževanja,ma nisem mela kaj,ker če to vodenje nekomu drugemu predaš,pol vse preveč stane in to imam tudi jaz iz tega certifikata kakovosti presojo,kot sem že napisala.Najprej pride iz iskre,potem pa še iz SIQ-ja iz Ljubljane in to v roku par dni,tako,da imam kar pestro! Saj je vse poštimano,ma zmeraj se še kaj najde,pa vse moram it skozi,da ni napak v vodenju tega sistema iso! KAROLINA,če imaš čas lahko prideš v petek 17 ali v torek 21 k mani,da si od blizu ogledaš kako to poteka.Je pa vse zjutraj in če si mogoče fraj ti kar pridi zraven! Si me pa tako nasmejala s tisto kostjo Kaj je kaj boljše? Ma verjetno si na obeh straneh obraza nerodno spala se hecam,malo smeha ne škodi,kajne? Od une stvari,ki si me spraševala,pa še vedno ne vem nič,sem vprašala očeta,pa se tud njemu ne sanja! Ma kaj je blo tako hudo z unim fantkom,veš,da me res zanima in,ko boš na volji mi lahko na hitro napišeš,ok! ANAKARIN,tale ideja z sobico je pa super in verjetno ne bo ratalo pred božičem!Bo pa imela darilo za božička! Če samo pomislim,da ji tole sobico delamo že celo večnost,ko bi jo lahko že zdavnaj naredili,ker je samo malček za prebelit,niti ne vsega in naročit pohištvo,drugo je pa itak vse poštimano,samo cajta ni! Zdej pa imate vsi lepe frizure,a?Kako je pa hčerka v šoli?Kaj jo tud ti moraš preganjat kot jaz sina? Včasih se mi zdi,da sem skoz za njim in mu težim,samo ko sem mu predlagala,da bi sam se lotil,pa mi reče,da je bolje,da ga jaz preganjam,ker sam se ne more lotit delat naloge!Ti mulc,ti!Ma saj ne rečem,je pa priden in ni nekih problemov v šoli,samo,da se mu ne in pol je takoj noč in utrujenost!Ga moram prav pohvalit,ima že 1 petko in dve štirki,upam,da bo tako naprej,pa seveda mora kdaj pa kdaj past kakšna slaba ocena,ne bo panike! RAGLJA,kaj je novega,kako ste? TRIXI,kam si šla?????Mi je že čudno tole te kar nekaj časa ni tle,kaj se dogaja? Ala,se beremo jutri,mi moj gnjavi,da naj mu še nekaj poiščem na netu! Lahko noč!
|