|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
20.6.2008 7:12:01   
aprilčica07
Jutro:):)

joj ona, sej to se bere ko telenovela.Ma je pa pomembno, da se zadeva počasi razpleta in da se bo razpletla tako kot bo za vse vas najbolše. Držim pesti, da bo čim prej vse pošlihtano.user posted image

Trixi: ja, tudi  mi polnemo cuore sportivouser posted image . Ne bom lih napisala, da je obseden z tem avtom, smo pa blizu tega stanja, če rečem, da je zaljubljen v alfo sem blizu diagnoze  ha hauser posted image   Letos gremo prvič z tem avtom (prej je bla tudi alfa ma en drug model, niti nevem kateri) in bo treba še posebej ahtat, kadar bomo pakirali. Me že kr zdej glava boli, ko pomislim, kako bo to zgledalo. Jao jao:):):)  Eroika v vrtcu? ma ku dobrouser posted image ma se moram považit, da je en njihov član, moj zavezanec tle v službi in pride kr dosti krat sem kej rihtat in takrat  si cela vrsta nas bab spočije očkeuser posted image
Karolina: kako je zdravje? kaj ste dorekli glede dopusta? Sej v najslabšem primeru izgubite 50 eur, in kupite še 1x karto.Važno, da bo tamala ok, vse drugo se že poštima, a ne?
MID: ne, ne boš živčnega fasala:):), zgleda, da je kej v zraku:). Naš sicer ponoči lepo spi, ima pa motnje čez dan. Spi zeloo malo ali pa nič in začel je zganjat tako trmo, da se mi na momente zdi, da to ni moje deteuser posted image Včasih rečem, da je kr po tatu, ne po meni:), midva oba ovna, tamali pa bikec, sej ne more bit drgače:):)

Tako, malo sem vas oblajala, zdej pa moram začet delat, ker mi gori pod nogami, če čem it na dopust drug teden.

čau čau

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
20.6.2008 8:58:21   
karolina*
Hej punce!

Zgleda da se bo res vse poštimalo tako kot je treba. Prehitro se ne bom še sicer hvalila, a stvari se obračajo na bolje. Naša pupa je imela včeraj cela dan visoko vročino. Po svečki ji je sicer padla, ko pa je svečka popustila pa spet gor. Popoldan smo ble pri pediatrinji in je dala zeleno luč za na dopust. Je rekla, da je vse samo virus, ki bo v par dnevih minil sam od sebe, le malček vneto grlo ima in eno uhce tako da ji je dala nek sirup (antibiotik) po katerem naj bi se stvar uredila. Včeraj zvečer je že postajala dobre volje, ponoči je skoraj celo noč spala, danes zjutraj pa ni imela več vročine in je že ob 7h plesala "račke"...js pa še cela zalimana user posted image user posted image user posted image . Upam, da je res vse mimo, da lahko jutri štartamo. Držte pesti.

ONA sem prav vesela, da se stvari tudi pri tebi obračajo na bolje. Saj bo tvoj bivši kmalu spoznal, da vzgajat in skrbet za otroka ni tako enostavno kot zgleda v filmih. Sinu bo hitro postalo jasno, da samo igra, saj bo bivši kmalu pokazal svoj pravi obraz, dolgo se ne bo mogel pretvarjati. Ti pa bodi močna, kot si že sama rekla, zaradi hčerke in tvojega sedanjega partnerja. Res je hudo in verjamem, da bi rada zavrtela čas naprej, ma se bo uštimalo tako kot je prav, boš vidla. Vsekakor pa mi pošlji kak sms, zdaj ko bom na dopustu, da bom vedela, kako je.

TRIXI, si pa privoščijo vaši malčki user posted image user posted image user posted image  Kar Eroico v vrtcu...Hm, js bi tudi user posted image user posted image  
Uživaj v bazenu danes...Baje bo res segrelo...Bi bil že skrajni čas.

MID težko te potolažim, ker dobro vem, kako je, če je treba milijonkrat na noč vstat in it mirit naše škratke. Ma bo minilo...Ta luna je bila zelo močna. Predvčerajšnjim so se pri pediatrinji samo od tega pogovarjali, kako močen vpliv ima tokratna luna na malčke. Vsi so nemirni, ne spijo, tečni, bolani...Tako da je edino zdravilo tukaj da mine teden. Kaj pa če jo daš k sebi v posteljo, tudi ne zaspi? Kadar je pri nas tako pestra noč, gremo midve na kavč spat...Tam se še najbolj umiri, bolj kot pri nama v postelji, ko pleza in skače po nama. Na kavču je pa hitro mir in potem spomo do jutra.

APRILČICA, če se nč več dns ne oglasim (glede na kup ki ga imam na mizi predvidevam, da mi ne bo uspelouser posted image ) ti želim, da tudi vi maksimalno uživate na dopustu, pa da bi imeli ful sončka, pa močno senco na plaži, pa ravno prav toplo morje in mrzlo pivo v hladilniku user posted image user posted image  Lepo se imejte maksimalno!!!!

Seveda vsem želim, da maksimalno uživate. Js se pa ponovno oglasim 12.07.08.
Ale babe, pridno čvekajte.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
20.6.2008 17:11:46   
ona
Najprej en lep sončen pozdrav!Sva ravnokar s hčerko prišle iz bazena,ja zdaj se jaz z njo kopam,ma imam voljouser posted image ,ko bi raje ležala na kavčuuser posted image
V glavnem sem še kar dobro,na momente me malo stisne,ma gre napreJ!Sem zjutraj govorila z sinom,da se zmeniva za jutri,da se dobiva in mi je zabičal,da bova mogla bit samo po izoli,ja pa ja!!!kdo bo meni komandiral!ma punce moje,bojo še problemi s tem otrokomuser posted image
Bomo vidli kaj bo jutri,saj po telefonu ni bil kaj preveč navdušen,da bo mogel bit z mano in upam,da bom jutri v celem dnevu kaj rešila,če se sploh še kaj dauser posted image Ne bom se pa nevem kaj trudila,ker zgleda,da vsi rabimo čas,da nam zaceli rane!Po eni strani bi mu najraje dala dve na rit,da mi je tole skuhal...res....
vam poročam jutri kako bo!
KAROLINA,samo,da ste zdravi in,da greste lepo na zaslužen dopust!Ti vsekakor javim,če bo kakšna drastična sprememba,ok!
Pa uživajte maksimalno in pustite skrbi domauser posted image
TRIXI,kako ste z bazenom?Jaz sem v našem tud imela vodo še en cajt noter,pa je še vedno dobra in za kopat,edino včeraj zvečer sem smeti pobirala ven s cedilomuser posted image sem sama sebi zgledala smešna,kot da bi v morju lovila bucke..user posted image
ga pa imamo pokritega a se je vseeno noter nabralo nekaj smeti!
Danes pa sva ga že izprovale s tamalo in je prav pasalo!
ANAKARIN;jaz sem vsekakor za vrtec,če mene vprašaš!Evo,jaz npr.bi lahko imela hčerko doma in jo šlepala v varstvo k nonam in nonotom,samo sem bila vedno prepričanja,da mora otrok v vrtec,ker od tam res dosti odnese!Edino sem pa proti dat v vrtec prav male otroke tam po enem letu,ker so še premajhni in tam do enih 2 let naj bodo doma,če je možnost,potem pa kar v vrtec!Tisti zakon pa baje pride ven septembra,kot sem brala!
APRILČICA;pri vas je tudi pestro,ni kaj!Veš,da tvojega moža pa mogoče lahko poznam,ker se spomnim enega iz žurov,ki je bil nor na alfe!A se mogoče piše na L?user posted image Ma,ti kar nagrmadi vso robo na dopust,nikoli ni preveč,boljše vzet še kaj zraven,še posebej,če se gre z avtom!
MID,veš,da sem razmišljala,da je mogoče tvoja tamala malček sitna,ker ne ve kako pritegnit tvojo pozornost,ker te malo vidi,zato se pa zdaj tako obnaša?Si mogoče pomislila tudi na to,?user posted image
Ok,zdej pa kuhat,jutri pa na morje...ja krasno morje bouser posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
20.6.2008 20:45:23   
aprilčica07
Ojla babe,

za popuser posted image , še tamali je zakuhal... brrr, zdej pa nevem ali je kej fasal, al so uha, grlo, ali je reakcija na cepljenje (a je sploh možno po 1 tednuuser posted image ), ali smo bli preveč na soncu.. skratka, sem pršla iz šihta in so mi povedali, da je najbrž vročičen. Valda me niso klicali dol, ker bi prletela takoj domov, kar pa v tem kaosu v službi ne bi blo pametno. Trenutno Jakob spi, sem mu dala svečko in bomo vidli kako bo čez noč. Sicer za ga videt, ne zgleda, da mu bi karkoli falilo, ker je živahen ko, da ne bi mel vročine. No bomo vidli, upam, da se poštima brez obiskov kašnih dohtarjev, čeprav je moj predlagal, da bi ga jutri, če ne bo bolše peljali k dežurnemu pediatru v novo gorico (mogoče spsloh ni slaba ideja, glede na to, da smo pred morjem)..

ona: ne, moj mož (koruznik) se ne piše na L, tako, da ta ne bo ta pravi.. ti želim pa veliko potrpljenja in mirnih živčkov jutri z tamalim, bodi korajžna in se bo poštimalo. boš vidla.

karolina: a si že na poti? ben, uživajte in lepo se mejte.

se bom oglasla kej  jutri ali pa v nedeljo, da bom poročala kako bo stanje z zdravjem.

čau čau

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
20.6.2008 22:30:28   
trixi
tako, mi smo malo prej prišli v hišo, zdaj, ko je spet normalno vreme, se nam je življenje preselilo ven.se pa Tamali bo zdaj, zdaj zaspal, mož štima barko za jutrišnjo tekmo, jaz sem pa tu. Potem upam, da greva še na en čvek ob svečki na teraso.
Ajej, aprilčica, a vam je karolina predala štafeto, no, vam želim, da se jutri zbudite v zdravo jutro.
Sicer pa- cuore sportivo- moj ni bil nikoli kakšen poseben alfist, ta model alfe mu je bil takrat preprosto všeč in, ker smo rabili nov avto, se je pač odločil zanj. Drugače pa- konec poletja moram jaz ta avto prodat. Mož ima namreč zdaj službenega tudi za osebno uporabo, in to takega, ki si ga je sam izbral. Mama mia, saj ne morem verjet, da obstajajo tudi taki šefi, ki znajo cenit delavca in to tudi pokazat. No, alfa pa ostane hčerki čez poletje, da bo imela prevoz za službo-počitniško delo potem pa bo ta avto samo še strošek, tako, da se ga moramo rešit. 
Ona, daj, daj, korajžno, ne zdaj popustit, mulce še prerado povleče na stranpoti, pa fant je pri teh letih za moje pojme še otrok, in se da še dosti naredit, ne bit tako črnogleda. Nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha, tudi ta se ne bo, samo malo dalj jo boste morali vsi skupaj pihat, da se pohladi. Jaz bi se kar normalno pogovarjala z njim, pa poskušala bi razjasnit stvari, zakaj, kako je do te situacije prišlo.
Mid, ma veš, da jaz bi se pa kar strinjala z ono, ko pravi, da mogoče poskuša mala pritegnit tvojo pozornost. Pusti zdaj plevel, vrt bo tudi še potem ,ko otroci zrastejo, boš takrat vrtičkala, ko ti bo dolgčas, zdaj se pa raje mali posveti. Naj rajši tašča rije pleveluser posted image
Karolina, srečno, uživajte, spomnite se še na nas, ki smo doma ostali
Anakarin, ja glasujem za vrtec

Neposredna povezava do sporočila: 1130
21.6.2008 14:08:24   
aprilčica07
Evo mene,

trixi: zgleda, da je blo tisto včeraj kr neki in da bomo šli lišo skozi:):), no, upam. Tamali je danes ok, vročine nima, živahen je za znoret, je in pije normalno, tako, da res upam, da je blo včeraj in da se to ne bo ponovilo. Trenutno spi, bomo vidli kašen se bo zbudil.

Glede šefov, pa kapo dol pred šefom od tvojga moža, takih je res zeloooo malo. Vse pohvale.

No, sej moj tudi ni bil od zmeraj alfist, ma od kar je prvič imel alfo je pa čistno nor nad temi avtiči. Sej, če priznam so tudi meni zelooo lepi.

Sem še sama, ga čakam da pride. So šli škropit trte v Brda, in glede na količino trt, in vsega ostalega sadnega drevja in oljk, bo še kr dolga.

Ma je pa vroče danes, če priznam mi prov paše, da mi malo pogreje kosti. Sej v stanovanju imamo kr hladno, tako, da ni panike, če me zakuri zunaj, šibnem notri in je:):)

Ala babe, zdej grem kej nardit, dokler mulčk spi:):)

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
21.6.2008 21:54:30   
ona
Ojla,
sem prišla domov okrog 20 in sem tako utrujena od vsega,da vidim samo posteljo!Tamičkeno sem imela danes pri mami,ker je moj delal in je tam spala 2 uri,zdej pa bomo dobri z njo do polnoči!Ona ponavadi ne spi nikoli čez dan,če pa že kdaj zaspi je potem pestro do poznega!Saj je sicer ful pridna punca in se zdaj,ko je sama kar dosti zamoti,se je kar navadila brez bratca,vsaj upam,da na njej ne bo pustilo kakšnih posledicuser posted image
Torej,jaz sem šla ob 9 v Izolo in prej,ko sem prišla sem sina poklicala in me je ves v strahu spraševal,če sem sama,potem pa je z njim prišel fotr,jaz ne vem ma kaj mislijo,da bom kaj matretirala mulca al kajuser posted image
No,potem sva šla proti Kopru malo po supernovi po trgovinah in se je delal takega frajerja,da je joj...jaz sem bila kar mirna,čeprav sem nekako hotla izvedet,kako je prišel do tega zaključka,da gre k očetu,pa ni vedel odgovora,se je kar nekaj izmikal,potem je pa rekel,da sem ga izselila iz hiše...ma sem mislila,da ga enkrat treščnemuser posted image user posted image je tako čuden,kot,da sploh ni on in sploh ni več tisti prijazen fantek,ki sem ga imela...cel cajt me je nekaj zabijal,mi grdo odgovarjal karkoli sem ga vprašala,celo je rekel,da kaj sem ga niti prišla obiskat,da bi on raje bil z očetom na plaži...pa da ni treba da ga obiskujem in tud če me nikoli več ne vidi,da mu bo najbolje!Joj,bolj ko vrtim film,kje sem jaz kaj zafrknila,bolj mi je vse čudno,saj sem se res maksimalno trudila z njim...res ne vem kaj se mu je sfrkalo v glavi...user posted image user posted image
Potem sva se tudi v avtu pogovarjala in sem samo hotla od njega izvedet zakaj se je to zgodilo,a mi ni odgovarjal....na koncu je mene zlomilo in sem se tako zjokala,da že dolgo neuser posted image On je pa kar sedel tam zraven,kot,da ga niti ne gane,sem mu vse zdirigirala koliko zajebancije je bilo zaradi njegovega očeta,pa kakšne probleme sem jaz imela ko sem bila z njim,od groženj,do psihičnega matretiranja...ma bolje da se niti ne spomnim,ker s tistim človekom se ni dalo živet,zato točno vem,kako mora zdaj vplivat na njegauser posted image
Otrok mu je čisto podrejen in kot da bi bivšega imela danes s sabo,res sin je čista kopija in zdaj sem mu dala nekako ultimat,da naj se že enkrat odloči kaj bo naredil,ker niti ni bil prepričan,če bi bil z očetom ali z mano...je rekel,da mi bo v torek povedal kaj se bo odločil,ma me prav zanima,nimam nekega upanja,da se bo dobro izteklo,no na koncu,ko sem ga peljala nazaj je bil nekako bolj sproščen,samo ne vem ali zato,ker sem ga peljala nazaj ali je mogoče še kaj možnosti,da se stvar uredi,kaj pa vemuser posted image
Sem mu pa kar rekla,da če se odloči živet pri očetu,da ne vem,če bova imela stike,če si jih sploh ne želi!Pa tudi sestrice bolje,da ne bi nikoli več videl in to ga je nekako ganilo,ker po moje ima njo rad,saj sta dosti bila skupaj,pa ljubosumja tudi ni bilo...
Nič bomo videli,kaj čem,na trepalnice se ne morem postavit,pa čeprav bo težko,če tam ostane,saj je vseeno bil vedno z mano in sem v njega vlagala ves čas in trud kar ga premorem,da bo zrastel v dobrega in poštenega fanta,tam dol pa ima edino možnost,da postane kak huligan al še kaj hujšega,saj vzgoje jo ne bo,sem sigurna!
Ma,punce moje,jaz res ne vem kaj bo iz tega,res nimam nobenega upanja več in tudi jaz moram bit močna zaradi družine,ki jo imam,zdej pa mi sin črpa še zadnjo energijouser posted image
Vam tukaj sem pa tako hvaležna,da mi stojite ob strani,saj si tega renično nisem zaslužila,pa vse to zaradi napake,ki sem jo naredila v mladostiuser posted image
pa takrat,ko sem sina zanosila,se je zgodilo po nesreči....takrat sem veliko noči prejokala,ker sem vedela,da z bivšim nimam nobene prihodnosti,a sem vseeno se odločila,da otroka pa bom imela,čeprav bo lahko hudouser posted image In zdaj tako plačujem za tole napako,da se bivši s pomočjo otroka še vedno spravlja nad manouser posted image
Ma enkrat bo že mir,vsaj upam...
Ala,grem cartat še edini sonček,ki ga imamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1132
22.6.2008 14:36:08   
Anonimen
Aloha, a vam je kjej vročeuser posted image ? Nekatere se sigurno kopate, ONA uživaj s familijo v bazenčku in napolni baterije, bo sin že prišel do spoznanja. A se bivši in njegova sestra dobro štekata, ker si parkrat napisala, da se vidve štekate?Pa njo zaprosi, če bo bla kej v kontaktu s tvojim sinom, da ga še ona malo zavede in prepriča, da se vrne na boljši položaj?!Ti pa kar vrjamem, da si ga hotela parkrat po riti, ma kaj ko se to ne izplača. Ma veš kaj , prav je tudi to, da si malo zjokala pred njim, naj vidi, da ti ni vseeno za njega.
APRILČICA IN KAROLINA pa uživajte do maximuma!!!
MID kako je zdej s tvojo škratko?
TRIXI kako je blo na moževi tekmi? A si bla zravn?
Pri nas nč kej novega, čez vikend imamo obiske (od svaka familija iz Belorusije), včeraj smo piknikovali, proti večeru smo vsi meli malo pive in vina zmešanega v glavi, se tako narežali, ko je moj šel jahat enga konja, k je bil na pašniku.
Danes pa moj šel na ribolov, ko smo prodali od tasta avto (Cliota), zdejle pa malo počivam dokler mulota spita v hladu. Meni prav paše, da zunaj kurijouser posted image , sm bla sita dežja in mraza. Saj bolj prenesem vročino kot mraz. Popoldne se tudi mi ribam pridružimo, zvečer pa spet kako plato udarimo.
Večja hči je že včeraj šla z mojo mamo v Lovran za cel teden. Al se ji godi. Sej je prav, da čimbolj izkoristi počitnice.
A pa še to, tud mali je že sprejet v vrtec. Jutri grem oddat pogodbo. Ja odločila sm se ZA vrtec. Ker "varuška" ni dobila odgovora za operacijo, sept. ima spet pregled, a decembra grem delat. Sm razmišljala tudi varianto, da bi do drugega leta do sept imela "varuška" moje, ma kaj ko neveš, če bodo takrat sprejet.
Pa še ena novica, kupli smo prikolico. Zdejle bodo belorusi notri do konca julija, mi pa gremo v začetku avgusta. Če bo katera bla na naši obali takrat, mi sporočite. Najbrž bodo postavili v kampu Ankaran.
Grem po sladoled, da si malo jezik ohladimuser posted image

< Sporočilo je popravil anakarin -- 22.6.2008 14:37:00 >

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1133
23.6.2008 15:23:41   
Anonimen
user posted image , ma kaj ni lepo sončno,nč dežja. Moram priznat, da mi vreme prav paše, zame ni še neka prehuda vročina. A kaj ko je za naše škrate že prevroče in že šmrcajo.
Dopoldne sm malemu kupla prve prave čevljičke pr Cicibanu. Najprej sm gledala po drugih štacunah, ma vam povem, da nobene niso ustrezale njegovi nogici. Na koncu sm rekla, ajd pa grem še tam pogledat. Najdli ene sandalčke od njih, odprte pri prstih in ene zaprte copate. Vse skupaj dala 17€user posted image .
Ponoči  nismo nč spali, se je mali zbujal in kihal, komaj od 3 zjutraj zaspali.
Na glavi ob robu lasička na čelu, se mu je ena trda buška naredila, zgleda kot en podkožni mazoljček, a najprej sm mislila, da ga je komar pičil. Me tako mika, da bi mu počila oz.stisnila, bom pustila, da samo mine.
Tud Ta večja na morju šmrca in se mi je danes javila, da danes in jutri ne gre plavat.
lep sončno popoldne želimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
23.6.2008 22:49:41   
trixi
vam moram hitro spisat, ker me tale RR in internet na sploh tako zauser posted image , da bom popenla. V glavnem, mi smo večino časa zunaj, še kuhamo zunaj v naši letni kuhinji, noter pridemo ko je že tema, hitro tamalga pod tuš in spat. Midva še malo poškiliva tv, jaz seveda pokontroliram kaj je tle novega in je dan okoli. V službi gre na srečo proti počitnicam, no, nekaj stvari bo treba še podelat, potem pa proooostoooo. Ma kaj, ku bom mojga čakala do pol avgusta, da začne dopust in se kam spravmo. Gremo pa zdaj sredi julija v Prekmurje, ima moj eno tekmo in bomo šli kar za cel vikend, da se še malo napohajamo. Aja, tekma, anakarin, si vprašala kako je šlo. Ga moram pohvalit, je dobil pokal.
Kje pa ste vse? Ponavadi nas je ona pokregala, če smo zabušavale, kdo nas bo pa zdaj preganjal?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
23.6.2008 23:14:06   
ona
Ojla,še jaz na hitro,ker me čaka kar nekaj dela še danes na računalniku!
Včeraj je dan minil brez večjih stresov,sva se s tamalo kopale v bazenčku in imele lepo!Moj je moral delat,ker je ime nek stroj za nastavit,ma sem že navajena,da gre tudi kakšna nedelja brez njega,smo pa bili v petek kar cel dan skupaj,soboto sem pol zabila pri sinu!Z sinom ni nič novega od sobote,sem ga včeraj klicala pa se ni javil...user posted image
Ma bo že kaj iz tega,zdaj sem dalA odvetnici,da mi ona vse rihta in se je povezala z socialno v Izoli in so tam rekli,da ga ni denarja,da ga on imauser posted image
Saj na koncu bom še kaj čudnega izvedela,kar mogoče še nisem vedela....ma bo že!

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
23.6.2008 23:17:25   
ona
Sem prehitro pritisnila potrdiuser posted image
No,danes sem šla s tamalo v Sesljan na plažo in smo prav uživale,no več pa vam napišem jutri,ker se mi kar mudi...
Ala uživajte!user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
24.6.2008 9:54:33   
ona
Ma sem smotana,kajne?
No,včeraj me je potem še klicala sestra od bivšega in sem se še z njo pogovarjala pol ure,pa dela sem mela čez glavo....ma prav mi bodi,kaj pa pohajam ćez danuser posted image
No,včeraj sva s tamičkeno se imele tako lepo na morju,ona je tako uživala in bila tako srečna v morju,da se mi je prav fajn zdelo!
Jutri gremo spet,ma vzamemo nono s sabo,da se mama lahko v miru posončiuser posted image
Včeraj mi je sestra od bivšega rekla,da že postaja gusto tam doli z sinom,tale nona ne more skrbet za njega,mulc je trmast,tako,da se mi zdi prav fajn vse skupaj!danes sem bila pri odvetnici in bo dala naprej v izvržbo,da sina dostavijo nazaj k meni,ker socialno ne dovoli na noben način,da je otrok pri temu očetu in,da oni dobro poznajo to družino in,da je bivši kar problematičen!ne vem zakaj imam občutek,da bom še kaj izvedela,kar mi je bivši zatajiluser posted image
Jaz se še kar držim zaenkrat,pa čeprav je pusto brez sinauser posted image
Bomo vidli kako se bo odvijalo,pa vam javljam.Zdaj grem v šolo ga pogledat,ker je zadnji dan,da vidim spričevalo,pa se vam še potem oglasim z novicami!
TRIXI,veš kaj si pozabla povedat,kje je GULIVERLANDIJA?
ANAKARIN,prav,da si vpisala otroka v vrtec,boš vidla,da ti ne bo žal,ker dosti odnesejo od vrtca!
Ala,laufam,oprostite še enkrat za včerajuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
24.6.2008 14:24:23   
Anonimen
Ojla, uf debata kr sameva, kje ste?
ONA prav je, da greš malo možgančke na pašo pustit (no na morje)user posted image , bolj ko boš spočita, bolj boš energije in moči imela za familijo. Zakaj imaš občutek, da ti bivši kej skriva?
MID si že začela delat? Kako je zdej s spanjem ta mičkane? Al se pripravljaš za na dopust?
Malo se javljam, malo čekiram, doma mi ta mala dva kihata in šmrcata 100na uro. Zgleda, da imam kr hladno v bajti za male, da sta se hitr prehladila odkar je vročina začela. Pa ju moram obleči še z eno dodatno majčko in dolge hlače, ko gremo ven, pa slečt.
Danes sta tud nekam tečna, mala trmari (ima tudi obdobje - to je moje), ta mali pa se je odločil, da ne bo spal. Bo, bo pa ksnu popoldne zunaj v vozičku.
user posted image Se moram prej nasmejat se. Sm danes oblekla eno krilo, k sega malo čez kolena in dam malega malo v hojico. Ma kako je takoj prišibal za mano in mi vlekel krilo. Tud če sm se usedla, se je igral s krilomuser posted image .
Nič, uživajte

< Sporočilo je popravil anakarin -- 24.6.2008 14:25:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 1139
24.6.2008 16:13:35   
trixi
user posted image aja, Gulliverlandija je v Lignanu.

Ona, daj ti meni povej, a se sploh sme s tako malim otrokom žonglirat malo sem , malo tja, a ne gre to po odločbi sodišča kje bo otrok živel? Po moje fantu sploh ni lahko in se nima niti približno fajn, upam, da ga spravijo spet tja kjer mu je mesto. 
Aja, ti, ki hodiš v Sesljan, a bi se me lahko kdaj dol dobile, jaz tudi razmišljam, da bi kakšen dan se šla s tamalim kopat na morje. Saj bazen je fajn, ampak morje je le morje.
Nič, zdaj počakam, da končajo risanke, potem pa gremo ven in nas spet ne bo noter do teme, pa danes smo lahko še bolj pozni, ker bomo jutri lahko zjutraj malo pospali.
Anakarin, no, če imate dolge hlače in maje v hiši pol vam pa ni hudega. Nam, če se prav potrudimo- imamo vse zaprto- uspe obdržati 22 stopinj. No, klime ne pogrešamo, če bi jo že imeli, bi jo montirali v kuhinjo, tako je rekel moj koruznik, tam je edini prostor, ki bi jo rabil.
Ala, gremo se kopatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
24.6.2008 21:09:55   
aprilčica07
Evo mene,

najbrž zadnjič pred dopustom:):)
jutri imamo še ene opravke in obiske napovedane, pol bomo pa začeli pakirat. Ma komaj čakam, da vidim uni zalivček doli:):)
Sicer pa našega Jakoba namakamo v bazenčki, je itak ful navdušen. Bolj sem bla v strahu jst, ker je imel vročino v petek, in me je blo malo strah, da se ne ponovi, ma zgleda bit ok. Je pa zjutraj, takoj ko smo šli ven zagledal bazenčič in še kr oblečen notriuser posted image

Ona: drži se, bodi močna že zaradi tamale pupike in moža:), se bo poštimalo.

Vse ostale, uživajte kolkor lahko in predvsem bodte zdravi.

Se oglasim, ko se vrnemo:):) če bo vse ok, pridemo domov 12 julija, do takrat pa čau čau

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
25.6.2008 14:39:46   
MID
Ejla;
no,pa da se še jaz malo oglasim.Mi je prav nerodno,ker sem se tako ulenila,ma kaj čemuser posted image V bistvu nebi glih rada rekla,da sem se ulenila,vmes prihaja vse več faktorjev(ok,je prihajalo),da se nisem mogla oglasit.
Na dopustu skoraj nisem imela časa za it na net,je blo enega ogromnega skakanja,zvečer je vedno kdo visel pri mojemu,tako,da nisem mogla sem gor,je imel človek par dni dopusto in so ga takoj zavohali,do včeraj zvečer nismo imeli poštimanega interneta,ker sva prešaltala iz siola na T2,zdaj pa zadeva lavfa.user posted image
Odkar sem zadnjič pisala,ste ve že toliko več,da sploh ne vem več katera je napisala kaj in kaj pokomentirat.user posted image
Preberem vas redno,vem,da je KAROLINA že na zasluženem počitku in da se APRILČICA že vneto odpravlja v te vode.user posted image Bravo za vas punce,ma tudi mi bomo enkrat prišli do tega.Jaz v bistvu že čez 2 tedna in 2 dni.user posted image ja,že štejem dneve.Kot otroci.user posted image
ANAKARIN praviš,da imate ful lepo hladno v hiši.Se moram pohvalit,da tudi mi.V bistvu sploh ne rabimo klime.Ja,to so pa prednosti starih hiš in njenih debelih zidov.Poleti ful lepo hladno,pozimi lepo držijo temperaturo.user posted image Ok,o slabih straneh,pa raje nebi,da moja hvala ne izvodeniuser posted image
TRIXI res vas redno berem,oprosti mi za vprašanje,ma več kot očitno sem spregledala,v čem tekmuje tvoj mož?
Kar se pa tiče letne kuhinje-kaj bi dala,da jo imam.No,mi si jo priredimo le ko kaj na hitro spečemo na roštilju za hišo.Je bilo pa to zadnji tedenhvala bogu kar parkrat in prov paše,da mi ni treba loncev mazat in posledično pomivat!user posted image
ONA kako potekajo kaj zadeve?
Ja,vam moram povedat,da se je včeraj pri meni v službi oglasila s sinom.
Moji občutki glede fanta...resnično nezainteresiran za kakršnokoli stvar,kot je že napisala ONA.Mora bit res fanj napumpan z neumnostmi svojega očeta,saj prej,ko so se tu pa tam ustavili pri meni,je vedno kakšno besedo rekel,ko sva se pogovarjali,zdaj pa je zgledalo kot da stojiva obedve pred enim tujcem.Sem ga vprašala,če bo šel na morje z mamo,pa je rekel,da bo še videl,da še ne ve.
Ma boga ONA,res,kaj te je moglo doletetuser posted image .Pa taka dobra duša kot si.
Vse bo še ok,boš vidla.Ti se drži in še malo počakaj.
Sem se s svojo prijateljico pogovarjala o tvojem primeru in ona trdi,da glede na to da si skrbnik in ti nisi naredila nobene napake,ti sodišče avtomatsko dodeli otroka in tako velja do njegovega 18-ega roj.dne.Ok,če se pri 14-ih odloči drugače,je druga.Ma prej nekako ne.S silom ili milom.Bo že (bi rekla moja mama)dal glavo na drugo taporišče(držalouser posted image  po domače) in kaj kmalu prišel do pravilnega zaključka.Če pa malo pomislim,bi ga bilo vredno pustit tam v Izoli cele počitnice,pa da vidi boga.Bi verjetno pred koncem pritekel domov.
No,pa dovolj,da ne toliko težim.
Mojadva trenutno spita,ko se bo tamala zbudila imamo plan it na Mašun malo pogledat,če bo pa tam gužva pa mogoče do grada Snežnik.Bomo vidli.Poročam...
Lep praznik še naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 1142
25.6.2008 22:35:02   
ona
Ojla,
no najprej,da moje probleme izlijem,potem pa k lepšim stvarem!
ja,v torek grem obiskat mulca v šolo in je bivši pristopil do mene,da na podlagi tega,da je socialna rekla,da ga moram jaz imet do danes,sem ga potem jaz vzela domovuser posted image tega sploh nisem planirala,ker sin pač ni hotel,da bi prišel domov,samo je bivši rekel,da ga je kao revežka prepričal.....No coment!
Potem sva šla v trgovino po zobno ščetko,saj mu nič ni dal niti za prespatuser posted image in šla obiskat MID in je res kot je že ona povedala in se z njo prav strinjam,sploh ni več tisti fant,ki je bil,kar nekaj no....še mene je jezil s takim obnašanjem kot da je on ne vem kaj...
Potem smo šli po sestrico v vrtec in je bila ful vesela,ko ga je zagledala in šele takrat,ko je njo videl se je začel bolj normalno obnašat.Doma,ko sem mojemu povedala je malček ponorel,a se je umiril,ker smo se potem vsi za mizo pogovarjali in otroku povedali,da mi na njega nismo jezni,ter mu provali razjasnit nekatere stvari,na koncu debate je vseeno rekel,da gre nazaj k očetu in mi je rekel,da pač moj ni njegov oče in,da je uni drugi njegov oče!Po eni strani se mi je kar zasmilil,samo sem mu na lep način poskusila razložit,kar sem mu že miljonkrat,da pač on ni kriv,da sva šla narazen,se pač nisem razumela z njegovim očetom,samo zgleda,da mulc po eni strani si kar močno želi bit z očetom,če se pa spomnim za nazaj sploh ni hotel hodit k njemu in zdej bodi pametenuser posted image
No,včeraj zvečer je bil kar nekako spet sproščen,pa sem mu rekla,da greva z sestrico danes v Sesljan in ,če gre z nami,pa je rekel,da gre raje v Izolo in sem samo rekla ok,pokliči fotra pa se zmeni da te pride iskat!
In danes vstanem ob 8.30,sina pa nikjer in zgleda,da ga je prišel iskat že zelo zgodaj,sin pa je šel kar brez pozdravituser posted image ne mene ne nobenga!
Mah,veste kaj, bo kar bo in je res,da kar naj bo tam še en cajt,mi vsi to govorijo,pa še jaz sem tega mnenja,pa naj prova bo potem videl,pa še eno šolo bo imel dobro!!!
baje pa da so ga tam doli kar siti in zgleda,da bi ga radi vrnili nazaj pa ne vejo kakouser posted image
Glede tega,da je meni dodeljen,ga seveda lahko takoj vrnejo nazaj oz. jaz to zahtevam,samo na tak način naj bo kar tam še nekaj cajta,imam pa jaz vse v rokah,oz sem njegov uradni skrbnik,tako,da mi nič ne morejouser posted image
Ok,dosti tega,če bo kaj novega,vam javim!
No,danes sva šle s tamalo v Sesljan,dol sva bile cel dan in to prav same in sva se imele super in oh in sploh!In jaz,sem lepo cel dan skrbela,da je tamala  v senci,ji nosila dežnik na mivko,ker je tam sonce in na koncu sem jaz tako zapaljena,da samo upam,da bo vse ok,ker nimam problemov z soncem ponavadi,sem se pa mazala z 6 faktorjem in,če je mene primlo,ki sem itak bolj temna,pol si kar mislite kakšno kora bit sonceuser posted image jaz nisem nikoli imela problemov,danes sem pa malo oz.še kar rdeča!saj me ne peče,jutri bo že bolje!user posted image
TRIXI;ti samo sporoči kdaj greš na morje in v kateri konc se daš ponavadi,pa se bomo ja najdle v Sesljanu,ok!pa jaz ti bom tudi javila kdaj še grem,verjetno šele naslednji teden,ker zdej verjetno v petek grem na en pogreb,je umrla mama od moža od moje kolegice,pa moj dragi ima  v petek rojstni dan,pa moj oče isto na isti dan kot moj dragi,tako da se nekako zmenimo kako bomo naredili fešto,pa jo vsak en danuser posted image
APRILČICA,ti pa uživaj kar se da na morju!!!!
Joj,kaj jaz grem tazadnja na dopustuser posted image Vse greste prav kmalu,mi pa šele konec julija!Kot MID ko odšetva imam jaz točno en mesec do dopustauser posted image
Zdej pa še eno vprašanje-kaj naj jaz občeme za pogreb?Al naj grem normalno v kapri hlačah al kajuser posted image user posted image Al bolje,da si dam ene črne dolge hlače in eno svetlo srajčko?je prav problem,ker kar se tiče moje poletne garderobe jo ni temne stvari v omariuser posted image menda ima le ene kapri črne hlačeuser posted image
Ala,dejte mi kakšen predlog prosim!
Že ko debatirate o stopinjah v bajti,kar ne morem verjet,da vam uspe imet nizko temperaturo...pri nas je notri 26 st,pa še klima dela ma ne ena dve...ena v kuhinji,druga čez vse sobe in zaprte škure in še vedno je 26 stopinj!dejte mi napisat kako vam rata imet hladno brez klime!user posted image
Ok,bodi dovolj za danes,grem še malo peglat...z klimo sevedauser posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
26.6.2008 8:49:45   
Anonimen
Jutro, na hitr da javim na raportuser posted image
praznik smo več al manj preživeli v bajti,  hladu. Popoldne ko je bilo notri preveč hladno, smo pa bli zunaj v senci na toplem. Včeraj je pa bla huda vročinauser posted image , žele ob 19 smo šli z muloti malo na sprehod. Okol 20 pa v Po malo na igrala pri Epicentru mulce spustili, ta stari pa na koktailuser posted image . Pivička mi te dni bolj ugaja pit kot vodo.
Ponoči sm dežurala, k so se ta mali zbujali (ta mala se je sred noči pokakala in to prvič, ta mali pa jokal tako hudo, kot da bi kej slabega sanjal), potem pa nikako nism mogla zaspat od sopare. Sm imela odprto okno samo v kuhinji, ma zgleda, da ni bilo dovolj, da sm še v spalnicah odprla. Imamo tak razpored, da so vsi prostori nekako skupaj, sobe so z dnevnim prostorom in kuhinjo ločene z vrati. Hodnik je čist na drugem koncu stanovanja, tako da je blo dovolj, da smo imeli odprto okno samo v kuhinji.
A zdej zjutraj pa tako lepo pihlja in še v senčki, v hladu pijem kavo.
ONA kako držimo hlad?Nikakor, to je stara bajta z debelimi zidovi cca pol metra. Dnevna soba pa nima okna in tam je najhladneje.
user posted image

< Sporočilo je popravil anakarin -- 26.6.2008 8:52:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 1144
26.6.2008 16:25:32   
ona
Danes sem malček zgodnja,ker se s tamalo drživa notri,klima laufa 100 na uro in menda ne gremo ven pred večerom!Saj to je še huje kot pozimi,da se niti zunaj ne da bit-pozimi se vsaj lahko oblečeš in zaviješ pa greš na zrak,zdej pa...ah kaj bi jokala,je pač poletje,kajne?user posted image
Naši tamali je zgleda ptav dolgčas bit tako notri,pa sama z mano je cel dan in ji prav manjka bratec,ma se bo morala navadit,ni kaj!
saj sploh ne vem kaj pisat!A,ja na pogreb ne grem,ker je jutri ob 18,mi pa imamo tle nekaj obiskov oz. gremo k mojemu očetu,ker praznujeta z mojim dragim rd,pa gremo kar mi jutri tja,pri nas bomo pa kaj v soboto naredili,če bo kdo prišel,ampak nič posebnega!Sem mu pa danes kupila sončna očala in samo upam,da mu bodo ok,ker sem kar dosti dala zanje!Ma vse za mojega možička,saj je res zlati človekuser posted image user posted image user posted image
potem sem mu na netu vzela še en tak pepelnik,ki ko hočeš strest pepel od cigarete baje,da začne kašljat kot star nono,upam,da bo smeha s tem user posted image user posted image ,pa mogoče bo nehal kadit,kdo veuser posted image user posted image
Očetu sem pa vzela nekaj drobnarij,nič posebnega.
No,dovolj zaenkrat,grem kaj peglat,ker bo kamlu zmanjkalo za oblečtuser posted image
Pa za vse dopustnike in za tiste ki se odpravljate:
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
27.6.2008 12:58:57   
Anonimen
Ojla
vsakič ko otroci spijo, izkoristim za tipkat. Danes se mi pa ne da niti s prstom migat, koliko me lenoba kliče.Ponoči spet nismo nč spaliuser posted image in komaj držim oči pokonci ob tej vročini. Včeraj sm hitela z odgovorom kako je pri nas hladno, pa NI več. Popoldne je bilo nevzdržno soparno. Povsod v stanovanju sm imela okoli 27 stopinj, če sm imela odprta okna in zavese spuščene. Danes pa je bolje držimo temperaturo tam 23-24 stopinj, je poznat razliko. še zdej smo v temi, kasneje bom odprla okna kjer je že senca, da kej prepiha nardim. Ja šele zvečer gremo kej na sprehod okol 19ure.
oj ONA mi gremo šele zadnji na dopust, avgusta. Če bomo sploh šli, to je zdej pitanje. je dolga štorija, je bz da nakladam. Pa tud če bi šli, se bojim, da bi v kampu bli naglasnejši ponoči. Že drugo noč je tamali jokal, nevem kaj mu je, al mu ne paše ta klima al so zobki,...user posted image Že lani ko smo bi v apartmaju, pa je ta mala skoz ponoči sračkala z jokom. Moj pravi, da bo pogledal za prenosno klimo. Koliko bo učinka, bomo videli.
A sm omenila, da bomo počitnikovali (če bomo) na naši obali? Spomin imam kot zlata ribicauser posted image Jz nism bla v nobenem kampu, razen v Ankaranu. Ma tam mi ni glih kej všeč, pa mivka je, k v rit lezeuser posted image , nevem...Zdej še na ostalem forumu RR čekiram.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1146
27.6.2008 17:48:02   
ona
Ojla,zdej čakam mojega dragega,da se zbudi pa gremo k mojemu očetu na rd,pa bomo kar tam praznovali še od mojega rd!je pa moj možiček včeraj zvečer se proval nekaj zapivat z enim našim delavcem,pa je danes kar slabuser posted image
Saj se mi revež prav malo smili,kaj pa pije,če mu škodiuser posted image
ANAKARIN;zgleda,da bova same zdej tukajuser posted image Ja,si omenila,da greste menda v prikolico v Ankaran,ma vi kar pejte pa ne sekiraj se zaradi ostalih,če se bo tamali drl ponoči,saj itak ponoči na morju ni mira,je treba pač kar pričakovat,da so tudi drugi ljudje glasniuser posted image
Pri meni je vse po starem,sin se mi ne javlja na telefon in zgleda,da bomo res čakali sodišče kaj bo naredilo.baje,da je bivši dal naprej na sodišče komu bo otrok dodeljen...ja kar naj da,bo potem spoznal pravo meneuser posted image user posted image
Zdej se grem naštimat,pa mojega zbudit,da gremo!
Uživajteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
27.6.2008 20:41:34   
MID
Hello bejbe!
Da ne bosta glih osamljeniuser posted image .
Torej;jaz sem za danes zaključila.Dopoldne v službi,popoldne sem pa ribala bajto,tako,da sem za ta vikend fertik!user posted image
Jutri moram na vso žalost v službo in to za povrh še popoldne.Ja,ni kaj,tudi mene vrsta doleti,in se ji nikakor ne morem izognit.user posted image Ja,mi je kar prav!Kot je vedno moja mama govorila-učte se,da vam bo kaj lažje v življenju.Pa je nisem poslušala,zdaj pa imam!user posted image user posted image
ANAKARIN tole z visoko temperaturo v stari bajti z debelimi zidovi,kjer bi naj bilo prijetno hladno,pa je tudi meni znanouser posted image .Sem ravno v torek zjutraj,ko sem divjala v službo pozabla v sobi zapret okna,moj ko je prišel ob pol treh iz službe itak ni videl,posledičo tudi ni zaprl oken,kar je bilo itak že prepozno,pa sva ponoči vidla boga svoga.Še dobro,da otroci takih zadev ne občutijo tako hudo kot odrasli,da je vsaj ona spala.
Jaz kar lepo zjutraj pustim dobre pol ure odprta okna na stežaj(če grem zjutraj v službo,če ne do ene 10-ih)in zaprem vse škure do zvečer.Zvečer pa spet na hitro malo razračim,pa je ok.Če ne je kot v peklu.
ONA;če je taka zadeva kot praviš,da je tvoj bivši dal vlogo za skrbništvo nad sinom,pa si res daj duška.Če ne drugo,da mu res dokažeš kdo in kaj si.Mulci so pa itak kolikor toliko prilagodljivi,da znajo hitro obrnit muziko.To,da pa dela tvoj to zgolj iz hudobije do tebe in želje da te stare,pa ne dvomim.Zatorej;zdaj imaš priliko udarit kontra!user posted image
Skratka,ti želim(ker vem da tega ne boš brala v pravem času),da danes in pa seveda tudi jutri odklopiš 100 na uro in uživaš v rojstnih dneh tebi ljubih oseb.
Za boga,pa spij še kaj,pa četudi na moje zdravjeuser posted image user posted image .
Tvojemu možeku,pa vse naj,naj,da bi bil zdrav v prvi vrsti,takoj za tem,pa da se nebi nikoli spremenil!
Sorry ONA...malo heca si pa lahko privoščimo.Sej mu ni treba pokazat...user posted image user posted image

...ma itak,da ti ne seže niti do kolen....

...ma saj veš kakšni so dedci....

....no,pa dovolj...

PRIMOŽ VSE NAJ;NAJ!!!user posted image user posted image

user posted image

P.S.Pa itak,vem,da ne boš zamerla,na fotki,saj našo KAROLINO pa ja poznaš!user posted image Aja,za vse ki je še niste videle-KAROLINA mi je poslala tole fotko na mail iz njenega trenutnega ljetnog odmora.user posted image KAROLINA super izgledaš v tem bikiniju!!!user posted image
Naslednji teden,pa čakam na fotko od APRILČICE.Vam jo vsekakor posredujem!user posted image

Ala,lepo ninajte!user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
29.6.2008 22:20:23   
ona
ojla,a vam je kaj vroče?Mi smo skor cele dneve v bajti,klima laufa 100 na uro in je še hujše kot pozimi,da se ne da zunaj biti!Ma saj je prav,tudi poletje mora bituser posted image user posted image user posted image
Rojstni dnevi so za nami,v petek smo šli k očetu,včeraj pa smo nekaj malega imeli pri nas,malo narezka,nič posebnega!Saj bi lahko kaj pekli zunaj,a se nam ne da vsega napravljat od roštilja daljeuser posted image Smo pač zelo leni kar se teh piknikov tičeuser posted image
Drugače je vse po starem,danes sem imela lady in tasta tukaj in se zadnje čase kar razumemo,ma saj je prav...od takrat ko sem ji rekla,da če lahko kaj pomaga,mi kar priskoči na pomoč,če ne ji pa kar rečem,če kaj rabim!Danes npr. mi je kar sama pomagala pometat zunaj na dvorišču in na konci je kar ona pometala,potem je bila s tamalo v bazenu,oz jo je čuvala,skratka se je kar popravila in kar poprime za delo,samo rečt ji moram!Danes pri kuhanju je tudi sodelovala,tako,da sem kar zadovoljna in upam,da bove uspele dobit en dober odnos,ker se skoz nekaj grdo gledat je res brezveze!Zdej preden so šli nazaj v LJ mi je celo rekla,da bi ona vzela tamalo za par dni k sebi in bi jo peljali v živalski vrt,pa še kam pohajat,pa sem rekla,da seveda lahko,ker tudi tamala jo ima kar rada!Pa še emni bo prav prišlo,da pobelim podstrešje!
Sem vam rekla,da je skoraj vse končano?Zdej čakam še stopnice,da nam naredijo enkrat v začetku avgusta,pa po linolej moram it,da vsaj začasno dam nekaj potleh,pa bo res končano!
Pa še to vam nisem povedala,v petek je prišla čistit ena nova gospa,ki sem jo nekako dobila po priporočilih in sem bila takoj zadovoljna z njo,je tako lepo vse spucala pri tastu in delavnico,da še jaz ne tako naredim!Samo upam,da se bo obdržala,da bo uredu,ker vse te bajte pa res sama ne utegnem pucat!user posted image
Danes sem se maloprej pogovarjala  z sinom in je kar prišel k sebi in je še vedno navdušen,da bo v Izoli,samo ko ga malo vržem na finto,kdaj pride domov pa reče,da ko bo sodišče odločilo,ker je oče rekel,da bo tam do sodišča!Tako po njegovih besedah zgleda,da se ga malo boji in kar vztraja pri njemu,čeprav mu mogoče tam ni lepo!ma pa naj potrpi,jaz sem mu rekla,da ga lahko kadarkoli pridem iskat in pride domov,pa je kar tiho!Konc koncev naj se že enkrat sam nekaj odloči,ne,da koleba kaj bi narediluser posted image
Saj bo že kaj iz tega,moram jutri klicat odvetnico kaj se dogaja!
Jaz sem se tudi žepočasi navadila,da ga ni,čeprav ni lahko,da imaš otroka celo življenje pri sebi in potem ti en da odide brez razloga,pa še tako majhen!vse razumem,če bi bil že odrastel,ko je normalno,da grejo nekam na svoje,ne pa tako majhen otrok....
Ok,ne bom dolgovezila,moram še nekaj naredit,pol pa grem mojega malo pogretuser posted image user posted image
MID,hvala za čestitke,si me pa res nasmejalauser posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
30.6.2008 7:47:58   
Anonimen
user posted image
mi smo se tudi skrivali v hiši in hvala bogu, da smo imeli dokaj frišno notri. Zjutraj in zvečer smo izkoriščali čas za sprehode, popoldne ko je bila senčka, sm dala ta mali lavoreček vode, da se je hladila in igrala. No v soboto okoli poldne pa nas preseneti ta večja. Ma kako je črna ratala, lepo barvico dobila. In kako jo je ta mala hitela objeti, jo stiskala, kaka sestrska ljubezen. Valjda da je ta mali blo dolgačas brez velike. Včeraj pa ugotovim zakaj skoz ta večja jamra, ko si da aparat v usta, da jo boli dlesen in srbi. Na obe strani zgornjih dlesni ji raste po še en zob nad zobomuser posted image , prvič vidim tako zadevo. Jutri ima zobarco in se obe bojimo kaj bo rekla. Al bo rabla kako operacijo al kaj. Ma ko sm ji omenila operacijo, se je začela jokat. jz budala jo grem pa strašit.
In cel vikend sm preživljala zobobol. Moram poklicat svojo zobarco, da vidim če ima kej ta tedn čas zame, da si varstvo porihtam. Preveč boli, hkrati spodnja in zgornja šestica, saj mi je bolečina potegnila še na uho.
ONA lepo da se z lady zdej štekate, ti ji brezskrbi povej kaj te matra, kaj rabiš, da ti pomaga. Pa še z moje strani vse naj naj za tvojega možeka. user posted image za podstrešje in da si pravo gospo dobila za pucat. Upam, da se bo s tvojim sinom ta mora končala še pred novim šolskim letom.
za vse k uživate na dopustu pa ena sličica za vasuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil anakarin -- 30.6.2008 8:00:23 >

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.