ona
|
Ojla! No, danes sem pa zelo, zelo vesela,ker je bil zadnji izpit za mano in sedaj samo čakam 7.9., ko izvem ali sem naredila ali ne, ma upam,da sem Sem si tako oddahnila,da vam povedat ne morem,se mi je prav skala odvalila Potem smo imeli prvi šolski dan za našo princeso in je minil prav lepo, so bli 2 uri v šoli, sprejem čudovit, tamala zadovoljna, tako, da upam,da ne bo težav.Jutri se pa začne zares Sine je tudi zadovljen, še posebej,ker so ga izvolili za predsednika razreda...cel dan je to vsem govoril in najprej je rekel,da mu ni prav,da je predsednik,ma potem se je videlo,da je ful vesel za to funkcijo Ma samo,da ga cenijo sošolci in se z vsemi lepo razume No, zdej pa novim zmagam naproti...ma kaj ni lepo, jaz končam,oni začnejo šolo Jutri jo mahnem na obalo,imam zobarja in potem,če bo čas si bom pa privošila malo šopinga,lepo sama, v miru....mi prav manjka,ma četudi nič ne kupim, samo,da dam malo možgane na off...popoldne peljem otroke na sladoled,gremo še z eno mojo prijateljico in sinu nov telefon nabavit, hčerki pa bom vzela kakšno malenkost za prvi dan šole,da bojo bolj pridni Se mi zdi prav,da jih malo nagradim za nazaj in naprej,ker ne pomnim kdaj sem jima sploh nazadnje kaj kupila. V soboto jo pa mahnemo na morje, menda še zadnjič,no razen,če ne bo še 30 stopinj,kar bolj dvomim,da bo, tako,da bomo izkoristili še to soboto, v nedeljo pa obvezno pohajat...ma ne bom doma,če padajo bombe Nič, toliko od mene, javte se kej,da vas lahko kaj pokomentiram
|