ona
|
Ojla! No, tako se mi dopade, da imam vsaj kaj za komentirat Sem pa na FB videla,da je Aprilčica dala gor slike iz Olimpja,ma sem pozabla kej komentirat,ker sem se prehitro odjavila.Ma kot zgleda,se imajo super in uživajo ONOUR, ma bravo za tek!!! Joj, jaz sem zmeraj tekla in sem pred kakšnim mesecom nehala,ker se mi enostavno ne da zdej poleti tečt, ma takoj,ko bo malo ohladilo grem spet v akcijo, zdej poleti vsekakor raje plavam,le če imam možnost, ma tudi tek je super. Ti pa povem, da se zdej,ko ne tečem,počutim kot en zakrnel robot in bom počasi mogla spet začet...no, samo,da šolo končam,potem bo vse drugo Pa kje vi meni o zlati maturantki...pa,ja, Bom vesela,če samo naredim z dva, ne zahtevam več, samo,da se rešim že enkrat Ma mi je pa lepo, da mislite in sočustvujete z mano MID, ti verjamem,da je super imet tako prikolico, Bomo pa kupili kar stanovanje na morju,najboljše na Krku,tam mi je všeč Ne, se ne hecam, smo se glih z lady od tasta pogovarjale,da bi onadva si kupla eno stanovanje na morju in bi tudi mi hodili tja,bi se malo izmenjavali, oni bi bli lahko pol leta dol, vmes pa mi čez vikende in dopust.Tako, da bomo še videli,za sedaj je vse v oblakih. Se pa bojim, da se bomo mi naveličali bit na enem in istem kraju,ker smo ugotovili,da nam bolj paše,če klatimo okoli in da smo največ 3 dni na istem mestu, tako,da se prav bojim kaj bo drugo leto z dopustom Še ena varianta je, da imamo zdej šanso kupit en kampre,ker ga eni znanci prodajajo,ker smo kupili večjega in je super ohranjen, tako,da me tudi ta vaianta malo mika Še prej pa seveda grem loto igrat TRIXI; sožalje tudi z moje strani...ni fajn ob taki novici Ala, peljem mulce na RD, kako fajn, bo par urc blaženega miru
|