|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
21.8.2011 22:04:02   
trixi
ojla,
no, mi pa čisto skurjeni iz ljubljane, je imel možek tekmo, pa smo bili spremljevalno- navijaška ekipa
sicer je bil ta teden že tako kratek, pa en kup obveznosti, mah, bo že.
ONA, meni so šli mravljinci samo ko sem brala dogaodek v sesljanu, tudi mi imamo izkušnjo z morja, ko je naša izginila s plaže. No, sta šli s sestrično v bistvu samo do šotora, ma meni se je zdela cela večnost prej ko sem jo našla.
onur, pridna s tekom kolesarjenjem, daš še meni malo vzpodbude?
aprilčica, šli na standup komedijo? Ste bili tle ne daleč  od nas?!? Naša mladina je tudi šla, so rekli, da je bilo super. Mi smo šli na en rd od prijateljice, tako, da na dveh koncih se ni dalo bit.
Ma kako je vroče, jaz imam neke plane, ampak ker nočem da me kdo prebere, tudi vam povem šele takrat ko bo akcijauser posted image
ala, čau, čau

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
22.8.2011 18:33:50   
ona
Oj!

Že parkrat sem hotla napisat post, ma mi nikakor ni tega okna odprlo user posted image
Joj, še internetu škodi ta vročina user posted image

No, jaz sem pridno v knjigah, ker imam prvi izpit že v četrtek.Sej boste držale pesti,ne?user posted image
Ma sedaj sem kar prepričana,da bom naredila,ker sem si dala v glavo,da moram naredit user posted image Če ne drugo, vsaj,da se rešim in imam mir potem user posted image

Drugače smo mi lepo notri v klimi,ker zunaj je pa res nevzdržno, pa kje je bilo do sedaj to poletje???Čisto vse je sfuzlano,saj je taka vrročina bolj za julij kot za sedaj....ah, nikoli nam ni prav,kajne?
V petek smo šli na morje in včeraj tudi,ker so otroci navijali in sem si prav rekla,da jim moram privoščit čofotanje, pa tudi jaz sem rabla malo bit na off in smo se imeli super.
Počasi se pripravljamo na šolo, saj gre letos tudi tamal v 1. razred in kar verjet ne morem kako hitro je prišlo...kot,da bi se včeraj rodila,zdej pa,ko jo gledam je že prav odrastla punca,...tik tak bo v puberteti user posted image Še prej pa sine, ki počasi vstopa v tole obdobje. Sicer nekih težav ne opažam, razen,da se je začel zaklepat,ko se gre tuširat user posted image Joj, kaj me še čaka user posted image

TRIXI, le kaj imaš ti za bregom,me prav zanima?
ONOUR, saj druge kot bit v hiši, ni te dni :)

Ala, se beremo, grem si skuhat kafe, čeprav je že malo pozno, ma upam,da bom lahko spala user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
22.8.2011 20:16:27   
onur
Ona, user posted image user posted image user posted image user posted image držimo pesti za v četrtek. Kaj pa imaš?

Trixi, ko bo akcija pa nam povej. Pa ti pošiljam malo volje za rekreacijo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Vroče pa je res za znoret. No, pa saj mora bit tudi nekaj od poletja, če ne zgodaj, pa bolj kasno. Midve s Petjo sva prejle prišle s kolesarjenja. Smo šle malo po okoliških vaseh. Zjutraj je šel možek sam teč, ker jaz nisem mogla, se mi je tako vrtelo, da ni šlo. Drugač pa vse po starem. Še malo, pa bomo začeli z vrtcem.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
22.8.2011 20:17:06   
onur
Aprilčica07, kako je bilo?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
22.8.2011 20:37:12   
aprilčica07
Čeeeeeeeeeeeer

smo doma. Bli na sladoledu. Zdaj se da dihat, ampak teh komarjev je pa za popiz... veliko. Grrrrr, imam noge kot hlode otečene od pikov.

Onur: blo je super truper dobro. Smo se nasmejali in nakrohotali. Res so posrečeni, vsak po svoje.   V NG itak kuri kot noro. Niti sapice ni blo. Gremo sredi tedna na hrib, tam bo vsaj malenkost bolše. SUper za kolesarjenje. A tamala sedi zadaj?

Trixi: a nam boš zaupala kaj planiraš?

Ona:  v Sesljanu ste bli?

Midva z vd možem se bova pa pobila zaradi klime. On bi na ful, jst pa sploh ne bi. In to so dnevne bitke. Ne morem mu dopovedat da je 22 stopinj lih malo premalo. In pol se kregava non stop. Pa saj bo. Samo vročina moram popustit. user posted image user posted image user posted image

Grem skuhat čaj, pol pa na en glažek in na en čik. Brez tega ni zaključka dneva.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
22.8.2011 21:46:25   
onur
A tamala sedi zadaj?

Ja. In je kar ena peza za gonit v hrib. user posted image user posted image user posted image user posted image

Klima, ti vztrajaj, pa se bo morda naveličal. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pr meni pa zaključek z brezalkoholnim pivom. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
22.8.2011 22:05:38   
ona
Ne morem brez vas user posted image
Imam nasvet APRILČICA glede klime...moj je glih tak, skozi daje na tam 22,23 stopinj in je prava ledenica v bajti in potem grem jaz lepo povišat na 24,25 in čez en čas slišiš mojega iz dnevne...ma kaj je tako soparno, kaj si ugasnila klimo?Jaz pa: seveda ne, samo zunaj je tudi vroče,pa se mu zdi,da je toplo in ga lepo odpravim user posted image
Je pa tako len,da se mu en da vstat iz kavča in it pogledat na koliko stopinj je naštimana klima user posted image user posted image
Provaj tudi ti...lepo na skrivaj dvigneš temperaturo in prej,ko bo opazil bo dolgo trajalo user posted image Vsaj upam,da ne bo prehitro opazil user posted image
Joj, ti moški, kor,da so vsi od iste mame, da ne bom preveč grdo se izrazila user posted image user posted image

ONOUR, v četrek ima slovenščino pisnouser posted image Uf, se zanašam malo na srečo, da ne bo pretežko letos user posted image
Pa mene boš tudi mogla motivirat za tek,ok!Samo,da končam, potems e lahko lotimo tekat in telovadit, zdej sem šla prav iz forme,pa sem vedno tekala user posted image Pa še 2 kila sem pridobila,joj, ne smem niti razmišljat, tako,da bom obvezno rabila vzpodbudo ali pa da se vsaj javim sem, da povem,da sem se nekaj gibala user posted image

Ala, grem v ležeče, lepo se imejte!

a,ja Aprilčica, smo bli v Sesljanu,itak, tam sem najbolj vajena hodit pa ne vem zakaj, kar me ne vleče kam drugam user posted image Ne mi rečt, da ste slučajno bli tudi vi,ker potem bom jezna user posted image

< Sporočilo je popravil ona -- 22.8.2011 22:06:51 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
22.8.2011 23:34:51   
trixi
ojla,
pha, klima, jaz imam v dnevni 25 stopinj brez klime, v kuhinji malo več-odvisno kaj koliko kuham, tle dol v podzemlju kjer je računalnik pa 24. zunaj pa osvežujočih user posted image user posted image 36. Sva s tamalim danes končno spet odkrila bazen. Ampak naslednje investicije pr hiši so: pomivalni stroj- ta ki ga imamo se je pokvaril oziroma kar pere in pere in se sploh noče ustavituser posted image , pol za zimo ena konkretna peč na drva- evo, to bom pa jaz mojemu najedala da kupimo, naslednje poletje pa klima. samo po moje jo bo moj inštaliral v kuhinjouser posted image user posted image
ona, itak da bomo držale pestiuser posted image
aprilčica, na hribu bo sigurno vsaj za kakšno stopinjo boljšeuser posted image
onur, dobra si, da v tej vročini šibaš okoli s kolesomuser posted image  
MID, berešuser posted image , napiši kaj
aja, itak da vam bom zaupala moje plane, samo prej moram možeku povedat, nočem, da slučajno tle gor prebere. saj ne, da nas bere, ma nikoli ne veš.
Jaz moram pa najdit voljo in se spravit kupit še tistih par malenkosti ki nam manjka za šolo. Najrajši pa bi spakirala kopalke, brisačo, šotor, aja, in otrokeuser posted image  in jo popihala na morjeuser posted image
čau, čau

< Sporočilo je popravil trixi -- 22.8.2011 23:35:30 >

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
22.8.2011 23:44:56   
trixi
ona, kaj ti lahko kar tukaj odgovorim, sem videla da imaš eno temo odprto. Torej, jaz sem imela priliko prelistat eno knjigo Obleka-kaj, kdaj, kako, super priročnik, avtorica je lea pisani, v knjižnici v sežani pa cobiss kaže, da imajo dva izvoda, eno sežana in eno komen in sta obe prosti za izposojo.. Mogoče, ma sigurno pride tvoji prijateljici prav.
ma, še jaz si jo bom šla iskat v knjižnico, sem tudi boj švoh v tem znanju. Ma še sreča, da niti nimam takih problemov, pri nas je kar sproščen slog, ampak ob določenih prilikah sem pa v zadregi kaj obleč.

< Sporočilo je popravil trixi -- 22.8.2011 23:47:48 >

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
23.8.2011 9:45:04   
ona
Ok TRIXI, ji bom predlagala knjigo,ker ta kolegica je res boga, je tak tip kot jaz, vse bolj na športno in se ji niti ne sanja kaj pomeni lepo se občet user posted image No, saj se zna zrihtat, ne rečem, da ne, samo prav tako bit zrihtana, pa še ni bila user posted image
Upam,da ji bo uspel dogovor za službo,ker komaj čaka it na razgovor...ji bom posredovala naslov knjige, hvala!

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
23.8.2011 20:59:35   
onur
Je bil pa ubitačen tale večer, sem prav na robu z živci. Da gremo teč z možekom, potem pa tavečja v jok in stok. Sem pop..... jo pobasala v kopalnico in kopanje. Potlej je bil en cajt mir. Pa je šla ven, pa spet ihtanje. Se mi je kar mešalo. Sedaj je z mojim v dnevni in skladata kocke.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
23.8.2011 21:07:47   
trixi
ojla,
no onur, je že bolje a ne?
Bolje tako, kot naša v ljubljani z angino, kaj če bit drugega, če jo boli grlo in ima visoko vročino. Če jutri ne bo bolje mora k dohtarci, ma, v petek pa izpit. Oh jauser posted image
Zdaj sem jaz tle v podzemlju, možek se mi zdi da kakšno barko štima, tamali pa še malo tv, potem pa banja in spat. Smo se zdaj čez poletje razvadili in gre kar pozno spat, bo treba spet v stare urnike, kako gre hitro čas, drug teden je že šolauser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
23.8.2011 22:06:51   
onur
kakšno barko štima

?????????

Tudi naša gre kasno spat, bo treba bolj zgodaj začet. Ma smo kar dolgo zunaj in se potem vse zamakne.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
24.8.2011 6:42:14   
aprilčica07
Jutro

se štimam za na šiht. Danes je sreda user posted image user posted image

Onur: pridejo taki dnevi. Saj bo bolše. Po moje tudi malčkom vročina tolče nekam. user posted image user posted image   No, naš je šel včeraj v vrtec in je blo kr ok. Danes že čaka, da odrinemo. Jih je pa v vrtcu 6, od celega vrtca. Gre še jutri, v petek bo pa spet doma. Trgatev in to.. Mene pa hrbet matra, spet. Bo treba telovadit.

Ona: madona sem brala uno temo. Meni tudi ne potegne tako oblačenje, ma je.... če je treba, pač ni druge, a ne?

Trixi: kaj štima tvoj? Pa pikapoke za pupiko.user posted image user posted image user posted image

Mi gremo pa vsak večer na sladoled. Tamala dva navdušena, meni pa tudi ni hudega.user posted image

Grem na šiht.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
24.8.2011 19:40:49   
onur
Vrooooooooočeeee. Še tamali ni in ni hotel zaspat malo zvečer. Malo prej pa je le mrknil. Možek prehlajen do fula, mi pa dela zdaj dva panoja s pluto, da bom obesila na zid in enega imela za obvestila in razne zadevščine v kabinetu, enega bom pa Petji v sobo dala, da ne bomo lepli po zidu.
Jutri me pridejo babnice iz dela pogledat. Zvečer pa verjetno mi trije pičimo do mojih, ker moj v petek dela cel dan. Gremo malo na oddih. V soboto, pa verjetno na piknik na Nanos, ker od mojga sestrična praznuje 40 let.

Neposredna povezava do sporočila: 4165
24.8.2011 22:20:11   
ona
Ja, je res vroče tokrat...še meni je,ki imam rada vročino user posted image
No, saj bo menda malček ohladilo čez vikend, ma meni je kar prav tako user posted image

Sicer grem jutri na maturo-slo, tako,da sem vas prišla samo pozdravit,ker grem spat, pa še živčna sem tako,da niti ne vem, če bom spala user posted image Nič, držite pesti,se javim,ko bom lahko,saj imam te izpite vse natrpane...v petek ang-ustno, v soboto ang pisno, v ponedeljek gpo ustno in tako dalje...bom malo odsotnauser posted image

ala, uživajte in mislite name user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
25.8.2011 22:22:49   
onur
Ona, verjamem, da je šlo danes ok skozi in bo šlo tudi v prihodnje. Ko narediš, pa častiš eno pijačo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš tamali pa je bil popoldan prav bogi. Že ponoči ni spal v redu in se skozi nekaj napinjal, pa čez dan tudi. Popoldan pa strašno jokal. Pol mu je pa temperaturo nabilo na 37,7, verjetno zaradi tega, ker ni mogel kakati (in to samo en dober dopoldan, ker drugače vsak dan), ker ko se je pokakal, je bil dobre volje in temperatura se je spustila.
Pa še malo o tavečji. Na momente nemogoča in tuli za vse solde. Zjutraj ko sva šla z mojim teč, je jokala za nama in nato pravi tašča, da je stala v trtah in vreščala "jaz sem žalostna", za piko na i, pa je šla še tamalega v voziček zbudit. Čez dan ni bilo nič boljše, le malo po popoldanskem spancu. Zvečer pa sva jo pičile s kolesom malo naokoli.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
25.8.2011 23:36:38   
trixi
ojla,
jutri pa akcija, spakiram kopalke, brisače, šotor in ostalo kramo in otroke in jo popiham na morjeuser posted image  In se dam prav na offfffff do ponedeljka. Moj gre pa z neko moško družbo v hribe- in ja, držim nos in mi ni prav in zato grem po svoje in tako dalje.
ONA, res, ko končaš, nas častiš. Madonca no, da si bomo enkrat vzele čas se dobit.
Onur, si predstavljam vašo tamalo, ampak hej, preberi podpisuser posted image  Boš vidla, kako bo lepo, ko bo večja, pa bosta skupi kofetkali, se kaj po žensko zmenili, je fino met punčko veš, samo zdaj je mogoče tudi zanjo malo težje, ko je padla s figce. Tako pri nas rečejo, ko niso več eni in edini v družini in se ne vrti ves svet okoli njih. Saj je naša ista, leta gor al dol, malo se moraš samo njej posvetit, pa je takoj boljše volje.
ala, lep vikend, čau, čau

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
26.8.2011 7:09:51   
aprilčica07
Jutro

utrujena, štufa in tečna sem. Ma bo bolše. Je petek.

Trixi: uživajte na morju! Vreme bo. Veš, da jst tudi komaj čakam, da bova z Julijo šopingirali skupaj. To delam jst z mojo mamo že zeloooo dolgo in res komaj čakam, da bom provala še z tamalo- je vsa navdušena za hodit po trgovinah. Itak, baba pač.user posted image user posted image user posted image

Ona: mislimo nate!

Onur: nekje sem brala, da deklice težje prenesejo oz se navadijo na novega družinskega člana. Ampak prej ali slej se bo navadla in bo bolše. Izpadi pa itak bojo. To spada v to obdobje.

Mi smo včeraj šli spet na sladoled, tamala dva navdušena. Danes so šli pa vsi trgat, jst pa delat, ker nimam več dosti dopusta, sem ga skurila kr precej v bolnici. user posted image

Jutri imamo piknik, ima kolegica rd. Pol pa novim zmagam naproti. Drug vikend bomo pa praznovali drugi rd od bejbe.

Grem delat.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
26.8.2011 18:14:03   
ona
Ojla!

Sem prav zadovoljna,ker sta dva izpita že za mano...včeraj slovenščina pisno....ne vem kaj naj rečem,ekr sploh nimam občutka kako mi je šlo...za moje pojme je šlo uredu,moram pa rezultate itak počakat, ma več kot 1 je sigurno user posted image user posted image Danes sem imela angleščino ustno in je tudi šlo kar tekoče,po facah komisije upam,da tudi okuser posted image
Jutri imam pisno angleščino in potem dalje drugi tedenuser posted image
Hvala,ker mislite nameuser posted image

Komentirala vas bom,ko malo zadiham,ok!

Neposredna povezava do sporočila: 4170
27.8.2011 7:59:54   
onur
Živjo. Samo na hitrco. Včeraj smo bili zvečer s tamalim na urgenci, je zakuhal. Rekla, da ni nič posebnega, naj ga opazujemo. Danes ima še vročino, bomo videli, kaj se bo izcimilo iz tega.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
27.8.2011 17:58:44   
aprilčica07
Onur: pikapoke za vašega Vida. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče je od toplote? Je zdaj bolše?

ona: Mislimo nate.

Šibam na žurko.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
27.8.2011 20:53:15   
onur
Vročina pada in narašča, je pa tudi tekoče kakal ene parkrat tako, da lahko je kaj črevesnega. Bom v ponedeljek poklicala P pa, da pridemo vsaj kri dat.

Neposredna povezava do sporočila: 4173
30.8.2011 7:13:49   
aprilčica07
Jutro

sem na šihtu. Tamala dva sta doma. Julija praznuje danes drugo svečko, vse najboljše moji mali lubici user posted image user posted image user posted image  Sicer imamo pa doma pestro. Mama ima vodo v koelnu in gre danes k kirurgu, bojo verjetno kr punktirali. Trgatev je v polnem teku.

Onur: kako je Vid?

Nič, tolko za zdaj. Treba delat.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
30.8.2011 18:25:23   
ona
ojla!

No, kaj je sedaj, ali štrajkate?user posted image
Meni je opravičeno ta teden, ostalim pa ne user posted image

Torej, jaz imam še v četrtek en izpit ustno slovenščino in potem konec vseh muk.Tudi tega izpita me niti ni strah,ker ni tako zahtevano znanje,kot pri gospodarstvu naprimer...sicer nimam prav nobenega občutka kako mi je šlo,zdej itak lahko samo upam,da ok, rezultate pa izvem šele 7.9. tako,da bomo takrat proslavljale!!

Drugače se pripravljamo na šolo,ki bo čez dva dni, tamala gre prvič in komaj čaka,sin bi pa kar imel še kakšen mesec počitnic,tako,da se kar strinjam še jaz z njimuser posted image
Zdej v petek imam zobarja zjutraj, popoldne moram malo pospravit,ker imam ko bomba doma, v soboto pa nameravamo it do Sesljana, ker je napovedano lepo vreme, za nedeljo pa sem prav rekla,da gremo vsi skupaj na izlet,namen imamo it malo do Krka in tam okoli, tako,da bomo videli sproti kam nas bo zaneslo user posted image Samo,da grem iz bajte in pozabim čimprej na te knjige user posted image

ONOUR, kako je z tamalim,jaz tudi mislim,da je od te vročine bogi, no sedaj se je že malo ohladilo,tako,da upam,da je vse ok!
APRILČICA, kaj ste že začeli trgat ali še boste? Ma boga mama, držim pesti,da bo vse uredu z njo!ja,kolena so hudič user posted image

Ala, grem malo na zrak z mulci, potem pa spet v bukve...marija,sej bom še doktor ratala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......