ona
|
ojla! No, kaj je sedaj, ali štrajkate? Meni je opravičeno ta teden, ostalim pa ne Torej, jaz imam še v četrtek en izpit ustno slovenščino in potem konec vseh muk.Tudi tega izpita me niti ni strah,ker ni tako zahtevano znanje,kot pri gospodarstvu naprimer...sicer nimam prav nobenega občutka kako mi je šlo,zdej itak lahko samo upam,da ok, rezultate pa izvem šele 7.9. tako,da bomo takrat proslavljale!! Drugače se pripravljamo na šolo,ki bo čez dva dni, tamala gre prvič in komaj čaka,sin bi pa kar imel še kakšen mesec počitnic,tako,da se kar strinjam še jaz z njim Zdej v petek imam zobarja zjutraj, popoldne moram malo pospravit,ker imam ko bomba doma, v soboto pa nameravamo it do Sesljana, ker je napovedano lepo vreme, za nedeljo pa sem prav rekla,da gremo vsi skupaj na izlet,namen imamo it malo do Krka in tam okoli, tako,da bomo videli sproti kam nas bo zaneslo Samo,da grem iz bajte in pozabim čimprej na te knjige ONOUR, kako je z tamalim,jaz tudi mislim,da je od te vročine bogi, no sedaj se je že malo ohladilo,tako,da upam,da je vse ok! APRILČICA, kaj ste že začeli trgat ali še boste? Ma boga mama, držim pesti,da bo vse uredu z njo!ja,kolena so hudič Ala, grem malo na zrak z mulci, potem pa spet v bukve...marija,sej bom še doktor ratala
|