trixi
|
ojla, ola, se splača imet velike otroke, zdaj je hči tamalga odpakirala spat- ne gledat koliko je ura. Ma smo skoraj ob devetih prišli domov iz trgovine, smo šli po malo špeže in darilca za tale dva malčka palčka, ki komaj čakam, da ju malo pocartam. Si sploh ne predstavlajm več kako je to miceno. Ojej, spanje, tle bom pa modro tiho, se ne spomnem več , tko da..za nasvet nisem primerna, lahko pa za tolažbo povem, da vse hudo enkrat mine. aprilčica, dieta ja. Če ne drugače vsaj tista "manjžri", predvsem sladkarije. Včasih mi rata, da nimam prilike cel dan kaj pametnega jest in potem si privoščim kao post, samo bi bilo dobro, ko bi se naučila tudi pit . ona, iz čebulic pa res ni problem, da kaj zraste, posadiš in čakaš, kaj bo pokukalo iz zemlje. Z bakerjem jaz nimam izkušenj. Kaj si rekla, begonije? Tle moraš pazit, ker ene begonije so samo za v senco, pa veter jim ravno ne koristi, ker so krhke, pa se rade zlomijo. No, jaz bom imela baby wing bele, poleg pa nevestice, lani so mi zelo lepo delale. To bo na vzhodni strani hiše, na zahod in jug pa belo rumeno, tam je pa več sonca, ma vseeno še ne kaj dosti, ker mi delajo senco drevesa. Ojej, a vam povem prizor iz naše spalnice včeraj zvečer? Ben, če pričakujete kakšne pikantnosti vas moram razočarat v glavnem, tuš en za drugim, jaz prva, pol hči, zadnji tata. In ta čas ko je bil moj v kopalnici se naša spravi na sredo postelje, in pol ona se tako crta pri nas in nam pravi vice in zelo se ji je klepetalo- nič takega, če ne bi bila ura že čez polnoč. Ma saj ne vem, kaj mi je bilo bolj smešno vici al ta velik otrok ki je v bistvu še vedno otrok. Mi je bilo lepo, lepo. ala, mejte se, čau
< Sporočilo je popravil trixi -- 10.4.2010 22:25:01 >
|