|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
9.4.2010 21:48:18   
onur
ONOUR,mi je žal za hčerkico,ker kar ne pride k sebi revčka....če bo nevzdržno z kozami,jo namaži s FENISTIL gelom,ki se ponavadi uporablja za pike namazat....meni so tako svetovali pediatri iz bolnice,ko jih je imela naša,ker sem prav klicala v bolnico,če lahko tamali še kako pomagam,ker je bilo nevzdržno pri njej in so res rekli da ta gel v bistvu ublaži srbenje in to je cilj pri kozicah,da ne srbi...res kar namaži s tem in une ostale cinkove monade kar v smeti vrži!ne pomaga nič,je kmalu bolje nič mazat.Pa ne na sonce hodit,ker se ne sme,dokler se res ne začnejo sušit!

Ja enkrat sem jo umila v vodi s hipermanganom, pa jo mažem s cinkovo mastjo od Avene. Pa saj se mi zdi, da jo ne srbi, ker se ne drgne in tudi popoldan je bila v redu (druge dneve bolj razdražljiva). Občasno se podrgne po eni v lasišču na čelu. Drugače pa je ok.
Jaz pa sem si danes zaželela pizze in jo tudi naredila. Pri postavitvi sestavin nanjo, mi je pomagala tamala (no sedela je zraven in delala amammmmam).

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
9.4.2010 21:52:05   
aprilčica07
onur: jst sem tudi pico delala.. sem jo nardila za dva, in celo zmazala sama, zdaj pa umiram od sitosti..user posted image user posted image fanj, da Petje koze ne preveč matrajo...
ona: pridna si, pridna..user posted image zdavje je bolše (trkam), smo skoraj zdravi...user posted image

Grem kr spat, moška sta odpeketala v dolino, midve pač ne, greva ali jutri ali v nedeljo, odvisno do vremena..user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
9.4.2010 22:32:17   
trixi
ojla,
jaz pa sem zmazala eno japko in umiram od lakote. Ma ima da oblečem une hlačeuser posted image , ker letos sem si pa malo prveč zaloge naredila čez zimo. Ostali so se pa s pomfrijem basali, dio buh, ku smrdi zdej v hiši po unem cvrtju. Aja, se verjetno še nisem pohvalila, da sem postala pridna in vsak večer tečem- hitro hodim, malega imam pa za trenerja, on šiba s kolesom jaz pa hočeš nočeš za njimuser posted image . Pa mi je škoda, da se martvam za brez veze. Aja, pa danes nisem šla tečt, ker je bilo prvič: slabo vreme, drugič: smo šli k prijateljem, ki imajo rastlinjak ,da si izberem rože. Ma sem jih pustila tam, da se še malo razrastejo. Potem smo se pa itak še zaklepetali. Letos sem si zamislila belo rumeno tja do oranžne kombinacijo. Bom videla, kaj bo. Najprej pa morajo vsi tulipani in narcise in mačehe in trobentice in marjetice in ... odcvetet, da dobim spoh mesto za na novo sadit in sejat. To pa upam, da bo enkrat po prvomajskih praznikih.
Ma jaz bi šla neki pojest, boljš da grem spat, čau

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
10.4.2010 8:20:54   
ona
Oj,
Ravnokar sem sina odložila v Sežani,ker gredo plavat v Atlantis z unimi,ki organizirajo plavanje v Lipici,zdej sem pa tukaj v dnevni prav sama in se smilim sama sebi,ker ne vem al bi si še eno kavo skuhala ali šla nazaj spat...zame je že med tednom 7 ura prezgodaj za vstatuser posted image
Sem rekla,da bom še malo kakšno knjigo pogledala oz. učbenike,da me ne boste slabo razumele...ma nimam volje,res!

TRIXI,pri meni bo tudi taka kombinacija rož,kot,da bi se zmenileuser posted image
V glavnem gledam za belo-rumene rožice...

a,ja veste,da sem naročila ene par rožic v unemu Bakkerju in sem jih včeraj dobila...zgledajo že uredu,če bo kaj iz tega bomo pa videli,sem vzela neke rumene vijolice za na balkon,ma glih 3,da vidim,če bo kaj iz tega.Potem sem naročila neke begonije in sem bla sigurna,da pridejo lepo v lončku,ma so prišle čebulice...jaz nisem bogve kaj navdušena nad temi čebulicami,ker nikoli ne veš če bo sploh kaj zrastlo....no,pustimo se presenetit,zdej so že v zemlji,vam bom javila,če bo kaj zrastlo!

No,TRIXI;si pa trmasta da daš hlače gor!Si ko jaz,ko si dam v glavo,da grem 3 kile dol,jih bom šla na vsak načinuser posted image

ONOUR,no,fajn,da tamala lepo prenaša kozice,če pa misliš,da bo ful tečna,jo pa kar z fenistilom namaži,ker ni nujno,da se srbi,samo pridejo kar tečni in ne vejo kam se dat.
Je pa dobro,ker je majhna,ker večji ko so,težje prenašajo....

Ala,grem malo v učbenike,ok!

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
10.4.2010 17:01:59   
onur
Živjo. Danes je pa res user posted image user posted image user posted image user posted image . Tamala je komaj zdaj omagala. Smo šle po kosilu spat, pa je bilo 40 minut samo dretja. Že dva dni pri možeku je to počela pri opoldanskem spancu. Ne vem kaj jo daje. Ma saj da bi jokala, ma prav ihta in da ona ne bo spala. No pa sem rekla, pa ne boš. Jo je pa sedaj zmanjkalo.
Drugač pa kaj jaz vem, danes je en tak čuden dan, pa ne vem zakaj.

Ona, v Atlantisu bodo verjetno uživali. Mi smo bili enkrat s tamalo, pa mi je bilo ok. Ej, sej učenje bo pa šlo, boš vidla.

Trixi, rožice, pri nas tašča poskrbi za to. Jaz balkona itak nimam, drugač pa tudi ona okolico uredi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Aprilčica07, tudi jaz sem se napokala s pizzo.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
10.4.2010 17:19:31   
aprilčica07
Ojla

onur: Julija tudi spi, trenutno.. sem jo zabasala v vozek in peljala malo ven, lih da mi je zaspala. drgači ne bi zdržala do večera,, da mi zaspi po 18 si pa ne dovolim več, ker je pol akcija do 22... tega pa nočem niti pod razno..user posted image
So mi znani taki cirkusi z spanjem. Jakob že en lep cajt ne spi več popoldan. Najprej so ble komedije za ga uspavat, pol je končnoo zaspal in spal cca 2 ure, in pol zvečer težil in ne in ne spat. Pa smo nardili red in ne gre več spat. Zvečer je priden in brez težav zaspi, kar je pomembno je to, da smo vsi bolj skulirani. Če je pa kašen dan utrujen, reče sam, mama gremo malo spančkat... Ampak Petja je za to še premala. Je pa tudi v tej starosti naš zganjal take reči....se spomnim, kaj je delal na smučanju.. ga moj ni zmogel uspavat, me je klical, da naj pridem iz smučišča dol, ker bo zgubil živcce (takrat je mali imel 21 mesecev).. sem prišla v apartma, moj je pil od nervoze, tamali pa tako tulil, da se opisat ne da... user posted image user posted image
ona: zihr bojo uživali... jst bla enrkat v atlantisu mi je blo ful všečno..
trixi: si na dijeti?

Grem še kaj nardit, ma ne da se mi. Sem prehlajena, pa grlo me hoče bolet, uho me itak kljuva že par dni.. ah saj bo:):)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
10.4.2010 21:47:41   
onur
onur: Julija tudi spi, trenutno.. sem jo zabasala v vozek in peljala malo ven, lih da mi je zaspala. drgači ne bi zdržala do večera,, da mi zaspi po 18 si pa ne dovolim več, ker je pol akcija do 22... tega pa nočem niti pod razno.. So mi znani taki cirkusi z spanjem. Jakob že en lep cajt ne spi več popoldan. Najprej so ble komedije za ga uspavat, pol je končnoo zaspal in spal cca 2 ure, in pol zvečer težil in ne in ne spat. Pa smo nardili red in ne gre več spat. Zvečer je priden in brez težav zaspi, kar je pomembno je to, da smo vsi bolj skulirani. Če je pa kašen dan utrujen, reče sam, mama gremo malo spančkat... Ampak Petja je za to še premala. Je pa tudi v tej starosti naš zganjal take reči....se spomnim, kaj je delal na smučanju.. ga moj ni zmogel uspavat, me je klical, da naj pridem iz smučišča dol, ker bo zgubil živcce (takrat je mali imel 21 mesecev).. sem prišla v apartma, moj je pil od nervoze, tamali pa tako tulil, da se opisat ne da...

tako voljčje tuljenje je pri nas zdaj tri dni pri opoldanskem spancu. saj ko je pri možeku po eni uri dretja zaspala, je nato spala več kot dve uri. jaz pa sem danes obupala in nismo šle spat. jo je pa itak zmanjkalo. po drugi strani jo je pa danes martrat začela duda, ker smo jo včeraj ukinili - mi je dve novi prežrla v dveh dneh. sem si rekla, da samo za dude pa ne bom delala.

Neposredna povezava do sporočila: 3332
10.4.2010 22:09:15   
sneg24
Čer!

Nagradno vprašanje: Kdaj sm se nazadnje javljala med vikendom??user posted image user posted image

Pač naneslo tako, da imam računalnik zvečer tud jz, kr drugač ob taki uri sm v ležečem položaju al na kavču al z malim v zakonski postelji al pa katerega mirim, pa še kaj bi se našlo.

ONUR za kozice sm jz vzela v lekarni POXCLIN. Je penica ki hladi in ne povzroča srbenje. Pr obema malima škrata sem to uporabljala in delovalo.

Včeraj zvečer smo mi tud pizzo sami spekli. Prejle sva pa z večjo hči pripravljale sarmice za jutri (da ne bi zdej zvečer kuhale, sej o vonja ne bi mogli spatuser posted image ), pravile v hladilnik in jutri po kavici damo kuhati.
Popoldne pa se lotim še domač kruh pečt v pečic na drva (ga fuuuul pogrešamo, toplega z evrokremom)

Zdej pa me čaka sladoled....

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
10.4.2010 22:21:43   
trixi
ojla,
ola, se splača imet velike otroke, zdaj je hči tamalga odpakirala spat- ne gledat koliko je ura. Ma smo skoraj ob devetih prišli domov iz trgovine, smo šli po malo špeže in darilca za tale dva malčka palčka, ki komaj čakam, da ju malo pocartam. Si sploh ne predstavlajm več kako je to miceno.
Ojej, spanje, tle bom pa modro tiho, se ne spomnem večuser posted image , tko da..za nasvet nisem primerna, lahko pa za tolažbo povem, da vse hudo enkrat mine.
aprilčica, dieta ja. Če ne drugače vsaj tista "manjžri", predvsem sladkarije. Včasih mi rata, da nimam prilike cel dan kaj pametnega jest in potem si privoščim kao post, samo bi bilo dobro, ko bi se naučila tudi pituser posted image .
ona, iz čebulic pa res ni problem, da kaj zraste, posadiš in čakaš, kaj bo pokukalo iz zemlje. Z bakerjem jaz nimam izkušenj. Kaj si rekla, begonije? Tle moraš pazit, ker ene begonije so samo za v senco, pa veter jim ravno ne koristi, ker so krhke, pa se rade zlomijo. No, jaz bom imela baby wing bele, poleg pa nevestice, lani so mi zelo lepo delale. To bo na vzhodni strani hiše, na zahod in jug pa belo rumeno, tam je pa več sonca, ma vseeno še ne kaj dosti, ker mi delajo senco drevesa.
Ojej, a vam povem prizor iz naše spalnice včeraj zvečer? Ben, če pričakujete kakšne pikantnostiuser posted image  vas moram razočaratuser posted image user posted image  v glavnem, tuš en za drugim, jaz prva, pol hči, zadnji tata. In ta čas ko je bil moj v kopalnici se naša spravi na sredo postelje, in pol ona se tako crta pri nas in nam pravi vice in zelo se ji je klepetalo- nič takega, če ne bi bila ura že čez polnoč. Ma saj ne vem, kaj mi je bilo bolj smešno vici al ta velik otrok ki je v bistvu še vedno otrok. Mi je bilo lepo, lepo.
ala, mejte se, čau

< Sporočilo je popravil trixi -- 10.4.2010 22:25:01 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
11.4.2010 10:53:16   
ona
Ojla,
me dejte vi mene porinit v bukve,nouser posted image
Se kar ne morem spravit učit...pišem dva izpita ta teden in ne znam prav nič...no,ko končam tle grem pogledat zvezke,okuser posted image

Evo,včeraj namesto,da bi se učila smo tekali zunaj in malo pleli gredico,malo sprehajali psa...je blo tako fajn,da ni govora,da se spravim v zvezkeuser posted image
Potem pa seveda počivanje na kavču do onemoglostiuser posted image

TRIXI,glede rož,meni je prav že počasi vseeno ali zrastejo ali ne,ker imam eno gredico zraven hrasta in tam mi itak nič ne raste...tiste begonije so pa bile za na sonce,tako,da upajmo,da bo kaj pokukaklo ven,če ne se pa ne sekiramuser posted image
Vidim,da si kar ekspert v rožicah,te bom kaj vprašala,če bom rabla,ok?
Joj,prav vidim vašo tavečjo z vami v postelji...saj pri nas je tudi tako ,se pa oba mulca spravita k nam in se pogovarjamo...je res lepo,poznam ta občutekuser posted image

ONOUR,kako so kozice,gre na boljše?
SNEG24,lepo,da se vsaj vsake tolko oglasiš!!
Nič te nisem vprašala kako je z tavečjo v šoli?Ji gre dobro?
APRILČICA,kako ste,ste še same s tamalo?

Ok,zdej pa grem res pogledat zvezke,uživajte!!!

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
11.4.2010 21:09:18   
onur
Živjo. Dan je bil preživet v redu. S Petjo sva se ganjale po hiši. Malo smo okrasile vrata od Petjine sobe - pomladanski motiv. Tašča je skuhala kosilo. Tatko pa je cel dan delal. Opoldansko spanje je šlo danes v redu skozi. Ni jokala in takoj zaspala z dojenčkom. Sedaj pa je šel tatko z njo, pa tudi joka ni slišati. Koze se počasi sušijo. Ji pa malo hrešči, kašlja. Dan je šel hitro okoli. Zvečer pa sva si z možekom privoščila pizzo in kozarček terana. Petja je sicer že prej jedla, vendar je bilo vmes ammmammmam.

Ona, ti boš izpite opravila z levo roko, četudi se ne učiš. user posted image user posted image user posted image user posted image
Trixi, fajn tale občutek, ko se veliki otroci takole cartajo.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
12.4.2010 17:38:57   
ona
Oj,
ma je cela umetnost,da pridem sem na našo debato,,,skoz nekaj spreminjajo in skoz mi nekaj šteka...pa če bi me šle kam drugam na kakšno drugo internetno stran?

Vas pa spet na hitro pozdravim,ker me čaka še en kup obveznosti.Sin je zbolel,ima gnojno angino,včeraj je zakuhal na skoraj 40 vročine,da sem ga hladila v banji...mu sploh ni prijela nobena tableta proti vročini in edino ta kopel je nekoliko pomagala.Danes je nekoliko boljše,je imel 39.2 vročine,samo upam,da bo šlo na boljše.Smo šli včeraj na urgenco in pije ospen,samo prej ko tole prime...
Ja,mora bit za sproti,ni kaj!

ONOUR,si ti faca,kako si tako gvišna za moje izpiteuser posted image
Ja,hvala,ena vzpodbuda pa je vsekakor s tole tvojo gesto,hvala!!!!
Samo,da gre tamičkeni na bolje,super!Boš videla,da bo boljše iz dneva v dan!

Zdej grem sinu pisat snov v zvezek,ker kot naročeno so danes toliko pisali v šoli,da ni za verjet¨!

Uživajte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
12.4.2010 22:37:51   
onur
Dan je bil preživet v redu. Popoldan se čebela kar ni hotela zbuditi tako, da smo jo malo podrezali, da je vstala, ker drugače ne bi imel kdo it zvečer spat. Zdaj grem še pod tuš in nato spat. Možek dela. Jutri pa bo šel en šop everčkov, ker mam registracijo avta.

Mi je bila pa tamala tako smešna danes zvečer ko smo šle spat. Sedaj smo od petka zvečer brez dude podnevi in ponoči. Gremo spat z dojenčkom, ki ima dudo. Pa drži dojenčka pri sebi in potihem govori duda, duda, duda, pol pa parkrat počuča dojenčkovo plastično dudo, mu da lupčka na usta in mu jo vtakne v usta. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ona, mora pa biti res bogi sin pri tolko vročine. Naj se čim prej pocajta. user posted image user posted image user posted image user posted image
Izpite pa boš itak naredila, saj jih vedno. user posted image user posted image user posted image user posted image

Druga internetna stran: jaz predlagam facebook - tam smo že z aprilčico07.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
12.4.2010 23:46:18   
trixi
ojla,
ojej, ona, ja mora bit za sproti, da ni dolgčas. Ma sej bo, evouser posted image user posted image user posted image  na pomoč. Da pa boš izpite naredila se pa pridružujem mnenju onuruser posted image
onur, bravo petja za dudo, ma zlata srčica mala.
OOOO, vam moram neki povedat. Sem včeraj imela priliko cartat enga tritedenskega dojenčka. In danes enega starega komaj 9 dni, kako je to mičkeno. Sreča za tako skulirane mamice, da ne komplicirajo, kako jih primeš, ne hodit na obisk, da se družinica spozna, bla, bla, bla. Meni je bilo tudi fino fajn, da so prijatelji in žlahta imeli radi moje otroke. Sicer pa vsak po svoje, nikjer ne trdim, da je edino moje mnenje pravilno. Bom pa lahko šla še kaj pocartat.
Aja, kaj vas zdaj meče da bi se selile,kam pa sploh? Meni je tle čisto fino, na facebook pa ne grem, ki mi sploh ni všeč.E ja, tudi taki obstajamouser posted image  
Ala, grem, čav, čav 

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
13.4.2010 6:47:44   
aprilčica07
Jutro,

sem zbolelauser posted image user posted image me tolko grlo boli, da komaj požiram, če ne bo bolše, jutri k dr.. Oh ja, sem prav sesuta. Pa sama z tamalima cel teden... Ma saj bo:) Samo naj sonček posije...

trixi: taka mama sem jst, nikoli nisem komlicirala glede otrok, vesela sem, da jij none obožujejo in predvsem, dovolim vsakemu male popestvat.. kaj vem, nikoli nisem kompliciramal, to mi je malo mimo.. ampak kakor si napisala, vsak po svoje, ne?
onur: bogica Petja, dudo ste ji vzeli?? user posted image user posted image hec.... saj se bo navadla, je že prav tako... ma si na bolovanju aal delaš?
ona: pridnauser posted image da imaš voljo se učituser posted image user posted image

Jst tudi predlagam, da se FB.. Dolgo nisem hotla bit gori, zdaj mi je pa super...

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
13.4.2010 7:57:50   
onur
Sicer me je aprilčica07 prehitela, vendar vam vseeno strežem s kavo.

user posted image

Noč je bila v redu. S Petjo sva dremuckale same, ker je tatko delal.

Aprilčica07, nisem na bolovanju. Je možek zrihtal, da dela nočne in nič dnevne ta teden. Ko pa je iz nočne npr. danes je tašča zrihtala, da gre delat popoldan, da jo ima do 12 ure (možek do takrat po nočni spi), nato Petja poje in pol gresta pa obadva z možekom nazaj čurit. Če pa se ne bi dalo tako pa bi itak mogla vzet bolniško. user posted image user posted image user posted image user posted image  za taščo. Sej bi jo tudi moja mama prišla pomerkat, ker jo je že, ma ima tatko bakterijsko angino (sicer že okreva) in sem rekla, da naj rajši ne hodi.

user posted image user posted image user posted image user posted image , aprilčica07, da se čim prej pozdraviš. Je pa hudič, če si bolan in še sam z otroci.

Neposredna povezava do sporočila: 3341
14.4.2010 21:33:27   
onur
Jaz pa sem danes user posted image user posted image user posted image user posted image . Smo morali dati psa uspavati, ker hrbtenica ni več zdržala. user posted image user posted image user posted image user posted image Naj počiva v miru.

Drugače pa v službi dogaja, zato se nisem mogla nič javit dopoldan. Popoldan pa je bila animacija s Petjo. Koze se lepo sušijo. Je pa sedaj dobila temenca na glavi. user posted image user posted image user posted image user posted image Edinole še kašlja, ma saj bo tudi to mimo. Pridno delamo inhalacije. Sicer pri drugih ne pusti dolgo časa, pri mami pa ve, da ni spasa. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
14.4.2010 23:05:01   
trixi
ojla,
ma danes pa definitivno ni moj dan. Sem še sama sebi tečna. Imam goro cunj za polikat, lase bi si morala pobarvat- sem že kot teta pehta, v službi ni tako kot bi želela, dež, sem rekla, da danes poskusim držat lunin post-japajade, samo še več sem žrla. Ah, saj lahko preskočite to moje jamranje, bo jutri bolje.
aprilčica si kaj bolje?
onur, ajoj, bogi kuža, ma ja, vsaj ne trpi več
ona, se učiš?
ah, grem jaz via postelja, čau

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
15.4.2010 7:29:22   
onur
Dobro jutro. Jaz pa nudim eno kavico za zbujanje.

user posted image

Danes smo pa bili zgodni pri nas. Je Petja vstala takoj po 6. uri. Zdaj ene par dni je bila bolj kasna in je vstajala ob 7. ali pa še po 7. uri. Ma ni kaj. Sem ji menjala pleničko, dala za jest in vse drugo. Tatko je prišel iz službe in bo šel spat. Nona pa bo še čebelo porihtala naprej. Upam, da se stanje naslednji teden umiri in odjadramo v vrtec.

ma danes pa definitivno ni moj dan. Sem še sama sebi tečna. Imam goro cunj za polikat, lase bi si morala pobarvat- sem že kot teta pehta, v službi ni tako kot bi želela, dež, sem rekla, da danes poskusim držat lunin post-japajade, samo še več sem žrla. Ah, saj lahko preskočite to moje jamranje, bo jutri bolje.

Boš videla, danes bo pa super dan. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
15.4.2010 8:06:36   
aprilčica07
Jutro babe,

onur: hvala za kafečke... jst ga grem zdaj spituser posted image bogi kuža...user posted image user posted image mi smo imeli to sicer z muco, ma je blo lih tako hudo... mi je kr težko, ko pomislim na to..
trixi: bo bolše.. včeraj bla luna, bli vsi sitni..user posted image user posted image user posted image

Danes ob 18 grem na masažo obraza, imam drailni bon in res komaj čakam.. jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. pa včeraj sem šla v šoping, sicer totalno nenačrtovan, pa sem si kr nakupla par novih kosov garderobe in sem zdaj zeloo dobre volje.. sem si pa prav rekla, da ne bom nič gledala za otroke, ker pol jst vedno izvisim.. pa sem si kupla eno krilo, ene hlače, par kratkih majic  in sem zdaj vsa vesela...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
15.4.2010 9:10:31   
onur
Danes ob 18 grem na masažo obraza, imam drailni bon in res komaj čakam.. jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. pa včeraj sem šla v šoping, sicer totalno nenačrtovan, pa sem si kr nakupla par novih kosov garderobe in sem zdaj zeloo dobre volje.. sem si pa prav rekla, da ne bom nič gledala za otroke, ker pol jst vedno izvisim.. pa sem si kupla eno krilo, ene hlače, par kratkih majic in sem zdaj vsa vesela...

Joj, tudi jaz moram še izkoristiti bon. Sicer sem imela samo do 1.4., vendar je rekla, da lahko porabim tudi kasneje. Mogoče grem drugi teden, ker imam od torka dalje dopust.
Paše, a ne, če si človek kaj kupi. Je takoj boljše volje. user posted image user posted image user posted image user posted image

Za psa pa je res user posted image user posted image user posted image user posted image . Še posebej je down možek, ker je bil njegov. Bomo sedaj verjetno kupili drugega, da zapolnimo praznino.

Neposredna povezava do sporočila: 3346
15.4.2010 13:27:29   
mucka25
čao bau...bi reku naš tamau.

no jaz sem zdaj prov slabe volje in sem mogla izkoristit mal miru...namest pospravljanja...da se kle oglasim. user posted image user posted image user posted image user posted image se je polomu voziček od  tamalih in zdaj ne morem nikamor ven z njimi, pa končno mal lepše vreme. smo bli prej zunaj in sred klanca pade kolo dol. Smo komaj do doma prilezli. sem prov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jezna, ker niti eno leto ni rabljen. Pa naj še kdo reče da so peg perego dobri vozički.

no konc miru. čao

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
15.4.2010 20:52:40   
ona
Ojla!
sem vas tako na hitro prebrala,da sploh ne vem kaj sem bralauser posted image
ma ne mi zamerit,sem skozi ali v branju ali pisanju,tako,da me morate razumetuser posted image
Te dni ne vem kje se me glava drži....tavečji je doma že cel teden in šele danes je brez vročine,tako,da bo še jutri doma,da se lepo pozdravi.Ja,tokrat ga je res zdelala ta angina,kaj takega pa še ne pomnim...samo,da je zdej uredu!

danes sem pisala izpit iz ekonomije in je kar šlo..pa sem se rešila še enega predmetauser posted image
Samo imam še drug tedene enega in pisno slovenščino,tako,da bo spet poln teden...da niti ne pomislim,da gremo 25.4 že v Francijo na potovanje...joj,če bi bila sama bi kar odpovedala,ker ne vem kdaj bom sploh pakirala,kaj šele razmišljala,da kam gremo...ma upajmo,da bo drugi teden kaj boljše...pa še to vreme je tako čudno,se mi zdi,da je šele danes malo topleje in pomladansko....
Evo,jutri pečem torto eni kolegici,ker je iz heca kaj naj ji kupim za darilo ratala tortauser posted image
Ji je bla zadnjič moja všeč,tako,da ji bom naredila!So pa tole kamor gremo v soboto na RD eni naši novi prijatelji s katerimi smo se kar ujeli in to vse zaradi otrok.Sta prav super par in se imamo lepo,kadar se skupaj zabavamouser posted image
No,in ne me vprašat kdaj se bom odpočilauser posted image
ONOUR,ma bogi kužauser posted image samo vseeno je boljše tako kot,da trpi!
Kako je zdravje,se zdej uredu?
APRILČICA,kaj imaš kakšno angino s tem grlom?
TRIXI,je res lepo imet že večje mulce,se strinjamuser posted image
MUCKA,kako se vam lahko voziček polomi,to je pa res neverjetno in bedno po eni strani...in pol kupuj nek dober vozičekuser posted image

Nič,ne mi zamerit,ma nimam časa....ko utegnem vas kaj več pokomentiram,ok!
Se beremouser posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
16.4.2010 7:22:50   
aprilčica07
Jutro babe,

itak naša frajla ne more prespat več kot eno noč na teden. Je takooo težila ponoči, ma sem jo pustila cvilit in je po eni uri končnoo omagala. Očitno ne pomaga drugi sistem kot ta, krut. Grozljivo je poslušat tako cviljenje, ma sem imela glavo ko škaf in sem se odločla prerezat to njeno izsiljevanje.ker boli je mislim, da ne nič, čaja sem ji dala za pit, calgel v ustka, če so mogoče zobki, vročine nima in teći, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................

Na masaži obraza, oziroma na tajskem obraznem ritualu je blo super. Tako pašeeeee malo razvajanja.

onur: kako Petja?
trixi: si bolše volje?
ona: kdaj odpotujete in kako izpiti?
mucka: mi imamo sicer PP voziček in smo zadovoljni res v nulo, je prevozil Jakoba in zdaj tamalo. Vozičk odličen, ampak nikoli ne veš kaj dobiš, očitno..:( se ga da popravit vsaj?

Grem do kopalnice na izlet, pol pa previt tamalo usrano rito:)user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
16.4.2010 8:25:31   
sneg24
Ojla,

sem totalno fuč. Je petek in štufa vsega. Bom rekla kakor ONA, da sem vas zdaj prebrala in ne vem več kaj sem bralauser posted image . Vse ste v redu vidim, ONA se pripravlja na potovanje (je sin bolje?), MUCKA ima smolo z vozičkom (meni je ena marela edino ostala doma, ker nevem komu dat), ONUR vi žalujete za kužkom. joj sem to doživela že ne samo za kužkom, tudi za mačko in zajčkom,...bo bolje. ¸APRILČICA uživala user posted image v masaži in nenapovedan šoping je na koncu najboljši. TRIXI si kaj boljše volje?user posted image
MID kako kaj z vami?
Madonca še zdej se mi vrti v glavi od pregleda. Včeraj sem imela v Izoli CT glave in nisem pričakovala tako napored pregled. Mogoče pa je bilo samo pri meni tako. Pred pregledom morajo dati iglo v žilo in med pregledom dajo v to iglo neko barvilo, da ponovno slikajo z malo boljšimmi rezultati, če je sploh kaj blo videt.
Smo hodili kot kakšni marsovci po hodniku s tistimi iglami na roki. Meni slabo ratalo, vrtelo se mi je, spotila sem se v sekundi, kot da se stuširala. Sm mislila, da mi bo glava počla. In po pregledu še cca 20min nisem smela voziti avto.
Včeraj sem bla lačna cel dan, še piknik smo meli (odprtje objekta) in na koncu kojem samo 2 čevapčiča, a bučke in melancane malo več.
Na koncu mi še izjavi ena sodelavk, da naj bi tisto barvilo bilo radioaktivno in čudno da me niso opozorili, da ne bi smela biti zraven otrok 3 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image
Na netu nikjer nič ne piše.

telefoni že zvonijo, ma se mi ne da oglašati se, šef me čaka, a ne da se mi vstati,....spi se mi....

uživajte punceuser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.