ona
|
Ojla punce! Se javljam na hitro na raport,ker me zunaj čakajo čevapčiči Je tast tukaj in smo rekli,da vržemo nekaj na roštilj,ker imamo še vedno dopust,čeprav je delavnik No,Pariz je za nami,imeli smo se dokaj lepo,ker vseeno ni tako oh in sploh kot na slikcah,je toliko umazanije,klošarjev,revežev,da si mislit ne morete....cigani dobesedno tečejo za tabo,da jim daš kakšen cent....tega pri nas nismo navajeni in mi je blo kar malo smotano vse skupaj....pa ene umazanije vsepovsod,da ne govorim o podzemni,ker je speljana pod celim Parizom....drugače je pa zelo lepo mesto in smo imeli kaj videt,smo cele dneve hodili okoli z vodičem in raziskovali muzeje,samo moraš biti res malo umetnika,da te vse to zanima En dan smo šli v Disneyland samo z podzemno in na srečo smo varno prispeli nazaj,brez se izgubit Tam je pač kot v Gardalandu,nič ekstra novega,je manjši od Gardalanda,otroci so uživali ful,samo nasplošno je vse tko drago,da glava boli....kapučin je od 3 do 5 E,pol litra vode 3€,ena kepica sladoleda od 3 do 6 €,odvisno kje...skratka res ful,ful drago napram nam!Hrana je dokaj uredu,če se znajdeš v gostilni in naročiš kaj pametnega ,ker mi smo enkrat vse skupaj pustili na krožniku in šli raje po sendvič Eiflov stolp je tako ogromen,da si mislit ne moreš,slavolok zmage isto....skratka ene glamorozne zgodovinske stavbe! To je na kratko,če vas še kaj zanima pa kar na dan z vprašanji! Prebrala vas bom jutri,ker imam še ogromno za postorit,samo danes sem oprala že 5 strojev(imam 8 kilski pralni),tako,da se vam malo sanja koliko cunj imam za prat Samo,da še na hitro voščim,ker sem preletela,da ste nekaj praznovali!Vsem vse NAJ;NAJ! ANAKARIN,tebi tudi,pa KAROLINA in sinček od APRILČICE,vse najboljše!!!!
|