|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
29.4.2010 7:19:49   
onur
Dobro jutro.

user posted image

Mi pa smo včeraj popoldne preživeli celotno zunaj. Od 16 pa do 19 ure. Malo v peskovniku, malo smo se potepale po okolici, malo risale s kredo, malo pomagale tašči presajati rožice, pa je šel dan mimo. Zvečer smo se še stuškali in švrk v šukco. Drugač pa nič kaj posebnega. V soboto se odpravljamo v Arboretum pogledat dinozavre, v nedeljo pa še ne vem kaj bomo počeli.

Kaj je vse mrknilo na naši strani? user posted image user posted image user posted image user posted image

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
29.4.2010 8:10:49   
aprilčica07
Jutro

onur: jst sem tako zasedena zadnje dni, da komaj diham.. posledica, da je lepo vreme in imam oba pač doma.. Julija je obupno živa in je je povsod polno, Jakob pa zahteva tudi svoje.. in je pač pestro, ma saj bo.. pa še danes pičimo na dopust in vse prštimat za oba, ker tam gori je mraz in rabimo od zimskega do kopalnega...user posted image user posted image pa zdaj letim še v DM po zadnje stvari, pol pa gasaaaaaaaaaaaa,,, gremo z kolegi, ki imajo dvojčke, stare 9 mesecev, si lahko predstavljaš kako se bomo imeli...user posted image user posted image user posted image

Drgači pa ja, je zatišje tle gori..... karoline ni več na spregled, MID pride vsake tolko, sneg, mucka in trixi isto, ona je sicer na dopustu in ima šolo... ti si še najbolj pridna...user posted image user posted image no, midve pa lahko kašno tudi na FB rečeva, a ne?user posted image

Grem, ker drgači ne bo nič od dneva...user posted image user posted image samo se ne bo naštimalo, a ne??

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
29.4.2010 8:28:50   
onur
ima šolo... ti si še najbolj pridna... no, midve pa lahko kašno tudi na FB rečeva, a ne?

Seveda.

Uživajte na dopustu.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
29.4.2010 17:04:43   
ona
Ojla punce!

Se javljam na hitro na raport,ker me zunaj čakajo čevapčičiuser posted image
Je tast tukaj in smo rekli,da vržemo nekaj na roštilj,ker imamo še vedno dopust,čeprav je delavnikuser posted image

No,Pariz je za nami,imeli smo se dokaj lepo,ker vseeno ni tako oh in sploh kot na slikcah,je toliko umazanije,klošarjev,revežev,da si mislit ne morete....cigani dobesedno tečejo za tabo,da jim daš kakšen cent....tega pri nas nismo navajeni in mi je blo kar malo smotano vse skupaj....pa ene umazanije vsepovsod,da ne govorim o podzemni,ker je speljana pod celim Parizom....drugače je pa zelo lepo mesto in smo imeli kaj videt,smo cele dneve hodili okoli z vodičem in raziskovali muzeje,samo moraš biti res malo umetnika,da te vse to zanimauser posted image
En dan smo šli v Disneyland samo z podzemno in na srečo smo varno prispeli nazaj,brez se izgubituser posted image
Tam je pač kot v Gardalandu,nič ekstra novega,je manjši od Gardalanda,otroci so uživali ful,samo nasplošno je vse tko drago,da glava boli....kapučin je od 3 do 5 E,pol litra vode 3€,ena kepica sladoleda od 3 do 6 €,odvisno kje...skratka res ful,ful drago napram nam!Hrana je dokaj uredu,če se znajdeš v gostilni in naročiš kaj pametnegauser posted image ,ker mi smo enkrat vse skupaj pustili na krožniku in šli raje po sendvičuser posted image
Eiflov stolp je tako ogromen,da si mislit ne moreš,slavolok zmage isto....skratka ene glamorozne zgodovinske stavbe!
To je na kratko,če vas še kaj zanima pa kar na dan z vprašanji!

Prebrala vas bom jutri,ker imam še ogromno za postorit,samo danes sem oprala že 5 strojev(imam 8 kilski pralni),tako,da se vam malo sanja koliko cunj imam za pratuser posted image

Samo,da še na hitro voščim,ker sem preletela,da ste nekaj praznovali!Vsem vse NAJ;NAJ!
ANAKARIN,tebi tudi,pa KAROLINA in sinček od APRILČICE,vse najboljše!!!!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
30.4.2010 7:37:45   
onur
Pozdravljene!

Pri nas nič kaj novega. Včeraj smo bile s tamalo tudi cel popoldan zunaj. Pa k sosedi je bilo treba it gledat koko (kokoške), pa smo se valjali po pesku, bili z vozičkom v štacuni, ... Zvečer pa švrknile v šukco same, ker je šel možek delat.

Ona, ja Pariz. Jaz sem bila par let nazaj, ker imam sorodnike tam in smo bili pri njih. Vidiš res svašta. Pa greš po ulici, pa vidiš dva vojaka s puškami, kako korakata, jao bože. Folk tolko mešan. Drugač pa imaš kaj za vidit. Podzemne pa nisem videla niti provala. Pogledat smo šli Versaj, Eiflov stolp, Noterdam, muzej voščenih lutk, Napoleonov muzej, miniaturno Francijo, Disnyland samo na kratko (en sprehod), Saint Michele, ...

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
1.5.2010 21:25:40   
onur
Mi pa smo se danes odpravili v Arboretum gledat dinozavre. Vreme je bilo super, gužva je bila, vendar se je bolj nabiralo po kosilu, ko smo jo mi že domov udarili. Petja je uživala 100 na uro. Še utrujena ni bila, ker je spala samo za gor 40 min, pol pa nič več do večera. Popoldan smo šli še jest v gostilo - itak smo jo morali lovit (je tako zvita). Pol smo šli pa še do naših, da bomo malo pospali, vendar Petja ni bila za to. Pa jo je nona pomerkala in sta mama in tata malo poležala.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
2.5.2010 14:31:20   
ona
Oj!
So vas prazniki zametli,a?user posted image
Ja,saj mi tudi več ali manj samo žremo in počivamo...pečemo na roštilju že odkar smo prišli domov in vam povem,da sem prav sita tega mesa...samo nobeden se pa ni spomnil,da bi kakšno ribo spekliuser posted image
Ja,zdej bo pa treba tekat cel teden,da zgubim dva na novo pridobljena kilograma...pa za učit se imam spet veliko,tako,da bom drug teden verjetno manj tukaj z vamiuser posted image Po eni strani komaj čakam nov delovni teden,po drugi bi pa še kakšen dan lepo pospala do deseteuser posted image
Ob priliki vam še kakšno slikco dam gor od našega Pariza,ok!
Glede slikic,je menda MID spraševala,jaz imam tudi probleme,provaj na naslovni strani izbrisat RR piškotke,če boš potem lahko lepila slikce direkt sem...jaz sem provala,ampak mi ne uspe,ker ima visto tukja naloženo in ima dokaj dober varnostni sistem ni mi teh piškotkov ne briše,ti pa provaj,lahko ti bo uspelo.Meni rata edino,če grem na računalnik od sina,da kaj gor prilepim in sem se kar sprijaznila,da ne morem več slikic lepit sem,vsaj za rojstne dneve sem jih včasih in je lepo za videt.
MID,ti tudi uživaš,kajne?Kako si kaj z službo,si potem ostala doma?
ONOUR,tele dinozavre smo tudi mi imeli namen it pogledat,ma se potem nobenemu ni dalo.Samo,da ste se imeli lepo!
SNEG in KAROLINA,ste preživele rojstne dneve?
APRILČICA,mogoče sem spregledala,kam ste šli pohajat?
TRIXI,vi tudi verjetno kje pohajate,kajne?
Ok,bodi dovolj za danes...lepo se imejte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
2.5.2010 19:18:54   
onur
pečemo na roštilju

Mi pa za praznike nič roštiljade. No imeli smo jo 27.4., ko je tašča imela rojstni dan.

Danes je bil pa tudi en dan. Smo jo misili kam udarit hodit po kosilu, pa nas je dež zmotil. Zjutraj je šel možek s Petjo pogledat konje v sosesko, mama pa je tacajt pucala po hiši. Za kosilo smo imeli vsak svojo rihto. Možek njoke z gobami in kislo smetano ter solato, jaz ribico, blitvo in pire krompir ter solato, Petja pa juhico, ribico, blitvo in pire krompir.
Popoldan smo cajt preživljali po bajti, ker je padal dež. Zdaj smo se generalno stuškali. Petja bo šla kmalu spat, jaz pa skočim po eno pizzo, da jo z možekom zmaževa.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
3.5.2010 20:37:07   
onur
Pozdravljene! Del dneva preživet v službi, drugi del pa s Petjo. Smo mogle it popoldan konje gledat, ker sta jih šla včeraj s tatkotom (ima ena kobila majhno žrebe), pa je blo treba it še danes. No pa sem jo naložila v ruzak in smo šle. In lih ko prideve domov se ulije kot . Pol je ploha pasala in smo šle še malo ven. No pa je bil dan okoli in prišel je tatko iz službe. Pojedli, se skopali, sedaj pa je šla s tatkom v mižule.
A, pa še nekaj. V vrtcu je bilo v redu, razen copat. Sem ji kupila nove za v vrtec (poletne) in jih zamenjala s starimi. Pa ji to zjutraj še pokažem in še enkrat obnovim, ko sem jo pripeljala v vrtec, vendar je rekla vzgojiteljica, da so bili copati cel dan na tapeti, da je tudi pojokala za njimi.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
3.5.2010 20:53:30   
aprilčica07
Ojla

mi smo nazaj, ful je blo lepo, ma kratko.. tako je pač:(

sicer po starem, otroci razgrajajo, jst norim, skratka vsak dan kaos.. danes sem bla v sežani, šla v kik, si vzela cajt in nakupla neki cot za otroke. za doma..:) sem razpištoljena, ker sem dobila pismo, da imamo SPET posvetovalnico v Sežani, že nevem kolikokrat so nam prestavili.. mater, sem jezna................user posted image user posted image user posted image user posted image

onur: otroci se navežejo, tudi na copatke....
ona: ste se imeli lepo.... paše a ne?

Lepo se mejte:)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
4.5.2010 7:12:29   
onur
Dobro jutro in najprej nekaj, da se malo okrepčate.

user posted image

Aprilčica07, v glavnem, da ste uživali. Ja se res navežejo na stvari, ma mi je bilo tako hecno, ko je vzgojiteljica pravila kako je bilo.
Tudi jaz moram danes poklicati v ZD, če bi se lahko jutri prišli cepit za pnevmokok, ker sem cepljenje že tolikokrat preložili. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3386
4.5.2010 10:57:48   
aprilčica07
Jutro

onur: kašen dober zajtrk, jst bi kaj takega še za kosilo in večerjo...user posted image user posted image user posted image

kašno bedno vreme je zunaj. joj kje je sonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Grem kuhat, ma se mi ne da.. otroci morajo jest..... jst pa tudi če ne, itak sem sama.. moj dela, tako, da...

Bi mogli imet 12 maja posvetovalnico, pa so mi prestavili na 21 maja, v sežani... to me res zjezi, ko kr tako šaltajo, naj rečejo, da ni zadosti otrok za komen in konc maše.. ne pa da nas nategujejo za vsako P posebej........ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
5.5.2010 7:51:26   
onur
Dobro jutro. Ste se pa načvekale. Ena kavica pa se le prileže, a ne.

user posted image  

No, včeraj smo šle ponovno gledat konje, pa naredile še en giro z ruzakom. Sem jo nosila 40 minut na ramah in so me že kar bolele. Potlej pa smo šle še en giro s triciklom. Vmes se je malo utrmila, ma je šlo. Pol pa kopanje in spanje. Možek je šel pa v nočno.

Pediater: menda gre kmalu v penzijo, vsaj tako je rekla sodelavka, ki ima zveze v ZD. Naj bi prišla ena ženska, zdaj pa ne vem, če bo to res.

Neposredna povezava do sporočila: 3388
6.5.2010 9:11:45   
ona
Oj!
Imate spet pavzo na naši debati?
Še dobro,da imamo ONOUR,ker,če ne bi prej zamrli :)

Jaz vas samo pozdravljam,ker se imam spet za učit,pa še grmet je začelo,tako,da bom izklopila računalnik!

APRILČICA,še zdej ne vem kje ste bili na dopustu?Sem firbec,ni kajuser posted image
ONOUR,kje pa imate te konje,v vasi?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
6.5.2010 10:41:31   
aprilčica07
Jutro

ona: bli na Rogli, in nam je blo res všečno, bomo še šli... fanj se učiuser posted image
onur: ja, mislim, da si edina, ki nas držiš gori....pridnauser posted image user posted image user posted image če te ne bi blo, bi nas kr zaklenili po moje... a da gre naš dr v penzijo? no, nevem kaj naj napišem na touser posted image

Sicer smo dobro, noč bla ok, sem se tudi jst naspala, kljub temu, da se je bejba zbujala, ma mi ni blo panike... sem še danes sita, sem se nažrla pice in komaj diham.. ma je bla tako dobra, pol pa se čudim kg in celulituuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grem kuhat, Jakob se igra, tamala spiuser posted image , jst imam pa že oprano glavo, podepilirane tace, nohte poštimane, zgledam za spremembo malo bolj v normalni verzijiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
7.5.2010 9:32:39   
onur
jst imam pa že oprano glavo, podepilirane tace, nohte poštimane, zgledam za spremembo malo bolj v normalni verziji
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07 

user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj ni bilo časa za javljanje. V službi se mi dogaja. Ko pa sem prišla domov, sem se samo umila in pojedla, malo pocartala Petjo, pol pa šla k ginekologu na pregled - da vzame bris, pa pogleda, če je ok. Mi je bila tako smešna ko mi reče, zdaj pa imate pripravljen teren za dojenčka.

Ona, konje imamo v vasi (jih ima ta Ivo, ki ima bencinsko v Dutovljah) in jih hodimo sedaj skoraj vsak dan gledat.

Neposredna povezava do sporočila: 3391
8.5.2010 9:12:57   
ona
Ojla!
Joj,sem prav jezna,sem že včeraj hotela kaj napisat,ma spet nisem mogla sploh prit na forumuser posted image
Skozi neke težave,no!!!
Ste pa nekaj omenjale,da debatiramo na FB,samo,če povem po pravici ga ni denarja,da se tja prijavim,ker mi ni všeč.Saj sem bla prijavljena,ma sem se odjavila,ker mi res ni bilo všečuser posted image
Upam,da bo ta RR vsaj kdaj normalno delaluser posted image

Drugače pa ne vem ali bomo ratali žabe al kaj s tem dežjem,ga je res že preveč,kaj pravite?
Pa,da se nam skoraj sredi maja prižiga centralna,je pa tudi nenormalno,no!Jo sploh še nismo izklopili na peči in je termostat naštiman na 21 stopinj in se kar prižge,ker je seveda manj kot 21 st.Za ne verjet!

V šoli sem ta teden pisala računovodstvo in priznam,da je bilo kar težko,ma upam,da je pozitivno,no verjamem,da je pozitivno,imam tak občutekuser posted image
Še ta mesec in pol drugega in potem bo kmalu konec za letosuser posted image

Saj drugega ni niti nič kaj takega da vam napišem,zdej se nekaj napravljam,da grem v Sežano v trgovino,ma se mi prav ne da...bom še videla,če bom šlauser posted image

A da gre naš Tozon v penzijo???To kar težko verjamem,ker kje bodo pa koga dobili drugega?Ma menda sem enkrat zasledila v Primorskih,da iščejo zdravnike v Sežani,so objavili na zavodu za zaposlovanje,bomo videli,mogoče pa dobijo koga še slabšega kot je on,ker itak v tem našem ZD so vsi bolj bogi...

No,kje ste pa vse ostale,da se kaj javite???
Ala,lepo se imejte pa se beremo!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
10.5.2010 10:15:38   
onur
Joj, jaz se trudim, da je ne bi kave zjutraj na tešče pila in danes sem res nekaj malega prej pojedla. Sem bila v petek na predstavitvi Nahrina (kozmetika in prehrana) in bo treba kaj spremenit, ker imam čisto porušeno ravnovesje v telesu. No, saj upam, da bo.

Drugače pa smo bili včeraj pri naših na kosilu. Bila je tudi sestra s tamalima dvema in je bilo dirkanje gor in dol, ko pa sta šla domov, pa naša v jok in hotela z njimi. Od sestre je tudi dobila crocse in je bilo cel dan samo to na sporedu, edino ko je pozabila nanje.

Vreme je pa tudi za popuser posted image . Soooooooooonnceeeeeeeee, kje si?

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
10.5.2010 22:01:14   
ona
Ojla!
Ma je eno vreme,jaz sem že tako sita tega dežja,da je jojuser posted image
baje,da bo še cel teden deževalo,samo to je pa res noro...še dobro,da se vsaj malo ustavi vmes,da gremo vsaj malo ven z psom,če ne drugega!
user posted image

pa vam en sonček prilepim!Kar ne morem verjet da mi RR spet dela kot v starih časih in ne vem kako,ampak zdej lahko komot spet slikce lepim...imam občutek,da je sin kaj skvačkal na računalniku,ker imam tudi naslovno stran googla malo drugače!ma prav super,zdej vam bom zalepila kakšno slikco od Pariza,samo,da dobim kaj časauser posted image
Imam izpite zdej skoraj vsak teden enega,danes sem dobila rezultate od računovodstva in sem pisala 4user posted image
Sem bla sigurna,da ne bo več kot 2,zato se smejim!samo sem prav štufa teh štiric,lahko bi bila kakšna druga ocena za spremembouser posted image
A,ja včeraj smo sinu zmontirali novo pisalno mizo in en predalnik,ker sem jih naročila v Lokvi od Alplesa in je takoj lepša soba.Saj pisalno je imel,samo nekje v enem kotu skupaj z omaro,zdej smo ga pa k oknu dali,da ima več svetlobe...je prav rekel,da se bo ful trudil do konca leta zdej,ko ima novo mizouser posted image Ma že itak je ful priden,tam med 4 in 5,tako,da sem lahko zadovoljna z njimuser posted image user posted image user posted image

Nič,grem nekja še spisat za predavanja dokler imam še kaj volje,pa pogledat,če vam lahko slike prilepim gor!
Uživajte,pa dejte se še ostale kaj oglasit,no!!!!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
10.5.2010 22:26:04   
ona

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=148449#imageShow][/link]

Evo,mi je uspelo eno slikco dat gor,ma kakšen napredek user posted image

Ta mi je ena izmed najlepših,ostale sem dala v album,pejte si jih pogledat,ok!
Sploh ne vem kdo lahko gleda album,ma bom provala vam poslat na zs povezavouser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
10.5.2010 22:26:42   
ona
Ja,se prehitro hvalim,je samo link prilepilouser posted image
Nič zato so pa v albumuuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
10.5.2010 22:34:09   
raglja2
Ej se me še spomnite??user posted image
Ne vem kako sem se danes spomnila na vas, pa sem porabila kar nekaj časa, da sem pogruntala pravo kombinacijo za prijavo v RR, hehehe... Takole na hitro se mi zdi, da vas je kar nekaj takih, ki že dooolgo vztrajate (število strani je lepo naraslouser posted image )
Mogoče pa še kaj pokukam gor, mi je na MONu ratalo malo dolgčas, FB mi ne potegne, ob knjigi ali TVju pa prehitro zaspim.
Torej - deteca rastejo?

raglja

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
11.5.2010 8:21:08   
aprilčica07
Jutro

ona: tudi jst hočem sonce..............to je za znoret z tem vremenom.. za se zjokat, no..user posted image user posted image bravo za izpite, pridna siuser posted image user posted image user posted image
onur: kako ste? Petja je ok? si se dogovorila za cepljenje? cel teden ga ni našega dr-ja... dela vsak drug teden, ker gre v penzijon junija in ima ful dopusta, itak..
raglja; dobrodošla!user posted image user posted image

(odgovor članu raglja2)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
11.5.2010 10:37:57   
ona
APRILČICA,ma kaj res gre naš Tozon v penzijo?????Kar verjet ne moremuser posted image user posted image
Saj mogoče komaj čakamo drugega,samo vprašanje koga dobimo.Jaz bom itak šla še s tamalo počasi k Mugoški,ma bom počakala še malo,da vidim kdo pride namesto njega!

Kaj ste dobile ZS-je?Sem vam poslala link do slik iz Pariza,si lahko pogledate!

RAGLJA,saj nekaj se te spomnim,ma niti ne vem več kam te datuser posted image
Prej si bila tudi Raglja menda?
No,saj ni važno,ti zdej lepo preberi kaj smo pisale in veselo na delo z debatouser posted image
Se hecam,ti se kar pridruži,bo bolj pestro,ker itak vsake tolko štrajkamo in forum samevauser posted image

Nič,imam delo,se vam še kaj javim potem!

Neposredna povezava do sporočila: 3399
11.5.2010 10:49:53   
ona
No,še malo sončka:(zdej moram lepit slikce za vse nazajuser posted image )
user posted image

Pa še malo občutka po poletjuuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.