trixi
|
ojla, ma neki se zatika tale rr danes, mogoče mi pa le uspe, da oddam post. onur, a zdaj imate pa pastirčka v hiši ? Mi smo tudi lani takle čas pasli, saj boš videla, teh mehurčkov bo vedno več, težko zgrešiš, razen če bo imela mala srečo in bo šla lepo skozi. Drugače pa šibaj kupit pox cliin, ena taka pena, ki olajša srbenje, pa p moraš javit, da ti vpiše v karton, da jih je prebolela. Mi nismo nič šli se kazat, ma ja, saj boš videla sproti. sneg, lepo, tebe pa tudi že kar nekaj časa ni bilo naokrog. Ah ja, bolezni, ma zdaj bo ja konec. Mononukleozo je imela tudi naša, ma je bila oni dan neka debata na to temo odprta, sem na hitro preletela, pisat pa nisem imela kaj, je le že preveč časa nazaj, sem že malo pozabila. MID, lepo te je brat po dolgem času, eko, te dolge romane sem pogrešala, to me je tudi mene povleklo sem gor čvekat. Oglasi se večkrat. ona se uči, je ne smemo motit, mucka, kaj češ, pridejo tudi take težave, moški so res z enega drugega planeta. Jaz ti sicer ne bom svetovala nasveta v stilu dejta se pogovorit, vzemita si čas, ker imam pač take izkušnje, da to ne pomaga vedno. Včasih je enostavno bolje, da si lepo tiho, si misliš svoje, narediš, da daje videz da je po njegovo v resnici si si pa sama zamislila tak scenarij. Ma ne vzet za slabo, samo tako, malo diplomacije ne škodi. Joj, sem zabluzila, ma sem trenutno tudi jaz v eni taki kaši, gužva v službi pri obeh, potem vse doma in še kaj za zraven, pa je mera polna. Nevihta. Bo že, za vsakim dežjem posije sonce. aprilčica, ste ozdraveli? Zdaj je tvoj čas, se spomnem pozimi ko si bila sitna, čisto po vremenu, ooo, da bi trajalo to sončece, vsaj tja do konca maja, potem je lahko poletje in potem spet tako naprej. Se strinjaš ala, tuš, knjiga, spat. Čau, čau
< Sporočilo je popravil trixi -- 7.4.2010 22:52:20 >
|