MID
|
Končno!Mir v bajti !Če nism prou kontjinta! Ja,obljuba dela dolg,pa da se vam malo posvetim... ONA vidim,da te je tale biznis prou sesul.Ja bi verjela,da je ogromnega letanja okrog teh papirjev.Pa kar ni hudič s temi papirji,je verjetno še večji s tem uradnim osebjem.Prit do njih je živa kalvarija.Največkrat te pošiljajo od judeža do kajfeža,kar zadevo samo še bolj upočasni.No ma v glavnem super,da ste urihtali,da imaš vsaj malo miru ,vsaj toliko,da lahko malo dol usedeš. Super,super,da se je tamala odločila za spanje v svoji sobi.Enako tudi za tvojo ANAKARIN .Mi bomo tudi zelo veseli,ko se bo sama odločila da spi v svoji postelji.Saj nekih strašnih problemov z njo glede tega nimamo.V bistvu sva si jih oz.si jih delava sama.Tamala že zaspi v svoji postelji,vendar sva midva tista krivca,ki jo vsako noč,ko se zbudi zaradi čaja raje preneseva v svojo posteljo,kot da stojiva 10 minut zraven njene,saj v naši postelji zaspi nazaj kot bi mignil.Dejstvo pa je da naju to niti najmanj ne moti.Do nadaljnega...Kaj bo pa potem,ko se bova odločila za naslednjega... ...pa ne vem kako bo.Zna se dogajat svašta,glede na to,da imava na razpolago samo eno spalnico.Bi blo verjetno najbolj pametno počasi prijet vajeti že sedaj v roke,da ne bo potem prepozno. ANAKARIN lepo,da je s tamalo že boljše.Ja je res pri tamalih je res skozi nekaj.Me je kar groza,ko se bo začelo z eno itd.stvarjo.Otroci pa žal morajo dati take in drugačne otroške bolezni skozi.Pri nas se bo verjetno začelo dogajat,ko bom jaz začela s službo.Najprej bojo na vrsti zobje,ki že kar pošteno štrajkajo-madona,no. KAROLINA a je pri vas že kakšen zunaj?Upam,da se vam zadeva z učkom čimprej popravi.Pa veš kaj;upanje umre zadnje,in optimistično glej na to.Me pa bomo držale pesti,tako,da bo ja še bolj držalo. Glede dejta-meni za enkrat odgovarja 9.11,samoda se bomo tokrat mogle zmenit,da bomo nekje v bližini ANEKARIN,da ne bo s tem bušijem kaj preveč okrog lavfala.Naj ona predlaga pozicijo če ste za to.Ja pa še to;jaz bom prišla brez tamale,me pa vaši otroci absolutno ne bojo nič motili,če bojo zraven.Moja je namreč postala obupna.V vozičku ki se ne giblje ne zdrži niti minute,da bom pa po lokalu letala za njo in ne bom mogla z vami rečt niti ene besede,pa raje ne.To je moj razlog,zakaj ne bom prišla s tamalo.Vremena,da bi bile kje zunaj pa itak ni več.Bi se pa res rada dobila z vami,pa absolutno pred ANAKARINIM PD.Tako,da ja,dajmo se zmenit. Aja;ANAKARIN hvala za obširne informacije okrog razvlažilca zraka! Nič;se beremo! Sladko noč!
|