trixi
|
MID, čestitke , pa tudi tatkotu in sestrici, lepo se cartajte jaz pa spet na domačem terenu. Dopoldne je minil v družbi likalnika, špargeta, kuhalnice in tamalega, zdej malo relaksa tu na rr, potem pa v trgovino. Ma ku se mi ne da, samo je treba, sicer smo s hrano založeni, ni pa nič sadja in zelenjave, tako, da grem samo po to. Pa kšn jogurt. Zvečer gremo pa na filmski večer k sosedom, in večerjo. Aja, moram tudi kšn sladoled kupit, da nesem s sabo, tako, namesto "filmskih vstopnic". Jutri naj bi šli na nočni pohod na trstelj, samo me neki hoče grlo polet, pa ne vem, če naj grem. Bi bilo pa dobro se malo shodit, ma ne vem, če bo dež, nimam pravih hlač, bom vsa mokra, gor ni problem, ne vem, če mi moj posodi vsaj gamaše, ma ja, bi lahko nesla novo vetrovko na sprehod, se je ljubi izkazal in mi kupil vindstoperco in felpo, neki fensi šmensi zadnjič v vidusiju v čedadu. Ha, nove cunje- taboljš motivacija aprilčica, lušni ste vsi trije, a maš barvo št. 66 od garnier, mi je tako znan odtenek karolina, lepo te je brat, mislim, ne to, da kozice, to, da se oglasiš. Ma ja, krčki, spet tisto zlajnano, saj veš, da vse mine, samo malo potrpljenja. Mogoče pa ne boste pastirčki pri vas onur, pr vas zgleda da vse šiba kot je treba, kje pa bo ribič pepe? Ala. se grem naštimat za botego, pa en avto moram nafehtat, moj je še vedno pri mehaniku, čav
< Sporočilo je popravil trixi -- 6.2.2010 15:19:39 >
|