|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
12.12.2009 15:46:13   
aprilčica07
onur: a da sem starejša?user posted image user posted image user posted image ja, saaj  semuser posted image user posted image user posted image user posted image    sam zgledam mlajša..user posted image (hec) sem pa mislila, da si ti blond, ali sem kaj pobrkala, ali si kdaj prej bla blond? v glavnem sem te imela za bjondasto....user posted image

Sicer smo se pa tudi z ono enkrat vidle pr tozonu, ma že dosti cajta nazaj.. se spomniš?

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
12.12.2009 15:58:44   
onur
onur: a da sem starejša? ja, saaj  sem    sam zgledam mlajša.. (hec) sem pa mislila, da si ti blond, ali sem kaj pobrkala, ali si kdaj prej bla blond? v glavnem sem te imela za bjondasto....

ma ne, zgledaš ful mlada. sam jaz sem si naredila svojo predstavo, še prej ko te nisem videla. ja sem bila bjondasta, vendar sem se pobarvala.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
12.12.2009 16:10:38   
aprilčica07
ma ne, zgledaš ful mlada. sam jaz sem si naredila svojo predstavo, še prej ko te nisem videla. ja sem bila bjondasta, vendar sem se pobarvala.

hvala za komplimentuser posted image user posted image user posted image user posted image

AA, vidiš, da se je meni neki svitalo, da si bla blond... škoda, da nismo kašne rekel včeri, ma sem bla fejst nervozna in hotla čimprej od tam it, da ne bi mala še bolj vreščala....user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
12.12.2009 16:13:53   
aprilčica07
Sicer sem pa danes totalno povožena od fešte od včeraj in dobro, da so otroci pridno, ker bi drgač ušla kam. Dedc je namreč šel neki fotografirat in sem obsojena na bit notri.. grr.. se bojim Julijo ven peljat, ker je bla cepljena pa tle piha, da ne bi kaj fasala, ker je bolj občutljiva po tem cepljenju....

Trenutno mlatim kafe in zraven tortico, ker nisem včeraj zadosti požrlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2929
13.12.2009 17:22:04   
ona
Oj,
jupi,torta je ratala enkratna in zelo dobra!je ni nič ostalouser posted image user posted image user posted image

Sem imela pa včeraj eno majhno nezgodico....me je moj rahlo razjezil in mi je dvignil tlak do 200 za prav brezvezno stvar...ki sploh ni omembe vredna:)
Pol sem šla pomagat rezat sir naši Ljubljančanki in sem se tako urezala v prst,da sem mogla it k zdravniku.je rekel dohtar,da ni tako hudo za šivat in so mi samo povezali kot je treba...je res grda ureznina,da si ne morem nič z desnim palcem pomagat:)
In na koncu so me še cepili proti tetanusu v desno roko,da sem res invalid na obe roki user posted image user posted image
mater in vse zaradi enega sira in mojega moža,ki me je spravil na obrate....

Dobro,saj danes je boljšeuser posted image

To je tudi vse od mene,ker ne morem preveč pisat....se beremo!

Neposredna povezava do sporočila: 2930
13.12.2009 20:04:23   
onur
živjo. me smo nazaj. smo se danes cel dan cartale pri naših. še mama je spala z malo tako, da sem se mal odpočila tudi čez noč. možek je pa danes delal. smo pa šle v Postojni v Mercator pogledat za malo za obut danes, pa nisem nič našla, sem ji pa kupla eno bundico.
jutri pa veselo na delo. jao, se stanovalci selijo v drugo stanovanje tako, da bo ludnica. se mi kar ne da it.

ona, ja maš pa pestro. sedaj pa možeku za nalogo, da se ti oddolži za vse tegobe.
aprilčica07, kakšno fešto ste imeli?

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
14.12.2009 9:02:33   
aprilčica07
Jutro

kaj vas zebe?user posted image

onur: smo imeli službeno novoletno zabavo, saj ni blo lih nevem kaj, ma meni, ki sem bolj ali manj doma, je blo vselih lepo..  muzika je bla bolj šwoh, pa itak same babe, tako da... ma sem vsaj ven šla in sem preoblekla in nisem dišala po bruhcih ali pa lulanjuuser posted image
ona: joj, joj..... kako je prst? a moraš zdaj hodit previjatuser posted image

Mi bomo pa jutri šli spet na hrib, smo v dolini, ma sem že fejst štufa, ker smo tle že 14 dni in mi je tu mač. Jsm sem seljačina in moram it spet na hrib...user posted image user posted image user posted image user posted image Pravijo, da bo snežilo, ma me prav zanima če bo res. Ker letos ne gremo smučat, bi blo fanj, da bi kaj tle zapadlo, da bi se vsaj Jakob sankal, vsaj malo...

Babe kam greste za novo leto?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
14.12.2009 17:11:28   
onur
bemti user posted image user posted image user posted image user posted image včeraj smo šle s tamalo ven, danes pa spet rdeče oko. no ker ni nič teklo ven smo šli v vrtec in tudi tam ostali. upam, da to kmalu mine.
joj, novo leto, že ne vem kako izgleda. prejšnje smo bila z možem za dve urci pri prijateljih, je tašča povarvala tamalo. letos bova pa verjetno doma, ker možek prvega po vsej verjetnosti dela dnevno. ja, no ni kaj. gremo pa za božič k sestri na kosilce, na sveti večer, bom pa verjetno kaj jaz uštimala pa še za novo leto, če bova doma.
moram počasi končat. tamala se zraven igra s sponkami, da jaz lahko kaj natipkam. se oglasim še kaj zvečer.

Neposredna povezava do sporočila: 2933
14.12.2009 17:32:29   
mucka25
tako sončen vikend mimo in danes vse belo. Si nisem mislila, da bo kar cel dan vstrajal, ko so rekli, da bo rahlo snežilouser posted image , no je pa lepa zimska idila. včeraj smo bili v piranu mal na sprehodu, je ful pihal pa smo šli pol še kar v akvarij, je lepo uštiman sam mal majhen. otroc užival sam pol celo pot nazaj tuliluser posted image ..kaj čmo smo preživel.

no moram it ker so vsi trije tečniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pošila maks

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
14.12.2009 19:28:01   
ona
Oj,
danes sem pa kar uredu,prst je dokaj dober,ni treba da ga hodim previjat,ampak ga moram imet zavitega nekaj dni,ma menda ga bom jutri odvila,ker sem totalno nemobilna s tem palcemuser posted image
da vam ne povem kako sem se včeraj stuširala....z lateks rokavico,pa še tisto sem mogla v luft držat,da ni tekla voda na roke....joj,joj

Danes je zbolel naš tavečji,je prišel že iz šole nekam čuden in se zavlekel v posteljo,ker ga je samo malo trebuh bolel,zdej je pa kar zakuhal z vročino...se bojim,da je fasal kakšno gripo,ker ga vse boli,pokašljuje in vročine ima 38 zaenkrat...bomo videli kako bo jutri z njim....

Ja,sneg je tudi nas pobelil,ampak samo za vzorec,ma dovolj da ga je tamala nabirala zunaj in se igrala....jaz ne vem kje dobi tako voljo v tistemu mrazu sneg pobirat potlehuser posted image user posted image
Ja,otroci pač...user posted image
Sem pa slišala,da bo ta teden zelo mrzel,naslednji teden pa bo kar otoplilo in začelo deževat,ma to vreme je res čudno,no!Jaz takoj podpišem za burjo in sonce kot uni dež...

APRILČICA,čez kras ga ni kajne?user posted image
ONOUR,verjetno je vašo kaj prepihalo,sklepam...upam,da se čimprej pozdravite!
MUCKA,spet ste imeli fajn izlet!Mi tudi nekaj planiramo,da gremo kam malo na sneg z otroci,ma ne vem kdaj se bo to zgodilo....

APRILČICA,ne sprašuj za novo leto!Mi nimamo pojma kaj bomo,ma najraje bi vsi bili doma,kar nimamo volje kam klatit...ne vem,zdej smo imeli ene 3 leta zapored eno mojo kolegico tukaj,ma kaj,ko nam ne ustreza kaj preveč ne ona,ne njen tip,ki sta prav čudna in zadnje čase raje kot,da se družimo z njima,sva midva z mojim pona izgovorov...saj ona je že nekako znosna,je pa tega tipa dobila pred ene 4 leti in je tako čuden tip,da se z njim sploh ne moreš pogovarjat,kaj šele za mizo sedet...če ni taprave družbe je potem tudi vzdušje klavrno in zato smo res raje sami....bomo videli,ampak dvomim,da kam gremo...

Kaj pa ostale,kako boste silvestrovale?

Nič,bodi dovolj za danes....lepo se imejte!

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
14.12.2009 20:11:05   
onur
smo pa danes mali kupili čeveljčke od superfita - goretex. superca. ma je bil cel podvig. ker sem jaz v dutovljah in moja mami blizu postojne. in ker na krasu nismo našli nič za obut, sem mamo aktivirala, da je šla pogledat malo po trgovinah v postojno. in nato najde te čeveljčke. pol pa pošiljka k meni. ker imamo zveze na železnici (očka je bivši strojevodja v pokoju, možek pa prometnik), gredo čeveljčki z vlakom na kras in jih grem na postajo v sežano. ja tudi tako je treba, se mi ni dalo z avtom cijazit gor, ker je bil sneg v postojni. in čeveljčke pomerimo ter so prav. tako, da bomo sedaj samo še račun poravnali.

mucka25, superca za izlet. ko smo bili mi dol nas je tudi prepihalo - takrat smo šli v akvarij. je v redu, vendar res majhen.
ona, pa povabi kakšno drugo frendico domov za silvestrovo. upam, da s sinekom ni kaj resnejšega in da kmalu ozdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
15.12.2009 19:49:49   
onur
babe, spet nič ne čvekate. user posted image user posted image user posted image user posted image

živjo. današnjega dne imam prav dovolj. no moram se še stuširat, pa mogoče bom še voščilnice pisala. sem jih kupila kar na delu, ker jih stanovalci izdelujejo in so mi bile lepe. možek spravlja Petjo spat. učko je danes boljše (ni več tako rdeče) - trkam. v vrtcu po 14 dneh doma ni bilo neke krize. user posted image user posted image user posted image user posted image sem prav zadovoljna. drugi teden v torek imamo v vrtcu igralno popoldne, 24.12. pa imajo dedka mraza. upam, da ne zbolimo in nam uspe to izpeljati. trkam

božično kosilce: naredila ga bo sestra, tako, da smo tja povabljeni (povabljeni smo mi, pa najin atko in mamica, pa atko in mamica od sestringa moža, pa brat o sestringa moža). bom pa jaz doma provala narediti predbožično večerjo (na božični večer). zadnjič, ko sem brskala po netu, mi je padla v oči ribica v testu. sam kaj ko ne vem, če bi se tega lotila, ker tast in tašča nista lih od rib (na večerji bi bili samo mi trije in tast in tašča, ker živimo v isti hiši, sam vsak v svojem štuku).
kaj pa ve pripravljate?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
15.12.2009 20:02:08   
aprilčica07
onur: madona, kašna logistika, da ste pršli do čeveljčkovuser posted image user posted image user posted image sicer pa važno, da so Petji prav:)user posted image

Ma kako piha pr nas, za vse unest.. br, prava zima.... tudi fanj mrzlo je zunaj, ko smo pršli iz doline ob 10 zjutraj je blo pr nas minus dve..user posted image

ona: za fantička..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
15.12.2009 20:49:59   
mucka25
joj je mraz zunaj in piha kot zmešano, smo šli pogledat otroke iz vrtca v postojno k so mel en nastop, pa smo skor zmrznili (bom morala zimsko obutev in rokavice in kape poiskat na podstrehi...še nisem) sam bilo pa je lepo. tamali dve sta očiju mal nagajale, sta štrajkali za jest, ker me ni bilo domauser posted image , kaj zdaj se sploh ne bom smela več premaknit brez njiju. smo se pa nekako tud splazli oz pirotiramo okoli po dnevni...to je Tinina domena, Nina je pa pridna in raje sedi in se tako igra na blazini. Sta si čisto kontrauser posted image .

ONA za tamalega, da ne bo kaj hujšegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onur pri treh imava midva sam željo, da bova morde kako malenkost v miru pojedlauser posted image user posted image , kakšna spešel večerja al kosilo. No bomo še vse vidli kaj bo, mi sedaj vse sproti improviziramo in to nam sedaj najbolje uspeva. Silvestroval  pa tud že nisva od kar je tamali rojen in najbrž tun nekaj let še ne bova.

Tako to vse od mene za danes, moram še pod tuš pa likat...pol bomo pa še vidli. lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2939
16.12.2009 9:32:41   
ona
Oj,
ja,spet štrajkamouser posted image user posted image Se hecam!
Včeraj sem spet imela športni dan oz. bolj plačilni dansaj veste smo bli 15 in je treba plače razdelit,položnice nafilat na inet....
Popoldne pa itak lauf s tamalo,je imela plesne vaje in zdej 22 imajo nasto,komaj čakam jih gledat,da vidim kaj so se sploh naučili.Naša pa kar vztraja s temi plesnimi in se ni še naveličalauser posted image user posted image

Sin je kot,da bi ga obrnil,včeraj je bil zdrav kot še nikoli,nobene vročine,nič slabega počutja....kar čudno napram temu kakšen je bil v ponedeljek...zgleda,da je bila kakšna slabost ali viroza za en dan.Danes je šel v šolo,ker mu je itak dolgčas doma,je kar sam hotel v šolouser posted image

ONOUR,tista ribica v testu je mogoče mišljena svinjska ribica,ker jaz večkrat tole naredim in dam v testo svinjsko meso,kliče se pa ribica....če tvoji ne marajo rib,daš lahko meso?
Tole z vlakom mi je pa znano,ker mi tako prakticiramo s tastom in večkrat da kaj na vlak v Ljubljani,če je tam gor in je skoz za mojega treba tam kaj kupovat,razno orodje za stružnice in hodim kar pogosto na vlak iskatuser posted image Je pa tudi naš tast vozil vlak,ko je še delaluser posted image

APRILČICAje mraz kajne?Ma saj,če ne piha je kr znoszno...predstavljaj si mene kako grem sedaj,ko končam pisat na sprehod s psomuser posted image user posted image Ne vem če bom prišla živa nazajuser posted image

MUCKA,zanimivoda so tudi dvojčki različni,jaz bi rekla,da si pridejo podobni,ma vidim kako je pri vas!je verjetno ena bolj živa od druge.Kako se se pa kaj s sinčkom ujele,kdo koga komandira?user posted image

Nič,grem ven,samo še korajžo,da najdem....user posted image user posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
16.12.2009 10:14:03   
onur
ONOUR,tista ribica v testu je mogoče mišljena svinjska ribica,ker jaz večkrat tole naredim in dam v testo svinjsko meso,kliče se pa ribica....če tvoji ne marajo rib,daš lahko meso?

ja pride tudi svinjska ribica (sam to pa meni ne diši). je recept prav za ribico - lososa v testu.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
16.12.2009 20:48:03   
onur
naš dan pa je bil danes natrpan. mamica v službi. pa nato ob 12.00 uleti v zdravstveni dom, ko možek pripelje čebelo za cepljenje za pnevmokok (prvo dozo smo dali skozi). mami nazaj v službo, možek pa s čebelo domov spat. ob 15.15 prišla domov. na hitro vsi trije pojemo in gremo v tuš, ker nas kliče tašča (tam dela), da bo božiček. pridemo in dobimo darilo (sem mislila, da bo še kaj, ma je bilo skoraj brez veze - čebela je samo debelo gledala božička in jelenčka, ki sta bila našemljena). nato pridemo domov, možek malo počivat (ker je šel v nočno), mami pa drevesce delat. tako, da so okraski (jaz sem jih stavila gor, čebela pa dol) in lučke gor, jutri naredimo še jaslice. sedaj skočim še pod tuš, pa malo pred tv, pa morda še kaj pojest. zadosti za danes.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
17.12.2009 10:13:03   
aprilčica07
Jutro

zaenkrat smo dobro, zdravi (trkam). Jakob nažiga neko muziko tle zraven, Julija tečnariuser posted image , mama pa se na RR sprošča. Čakam, da me lubi pokliče, je šel do Ikee, gledat za previjalne mizice in za sobice za Jakoba.

onur: ste imeli res pester danuser posted image glede ribice v testu, nimam pojma, takih mojstrovin se jst niti ne lotim, ker se mi zihr sfiži, nisem lih neka kuharca..user posted image
ona: kako tvoja noga? kako je mali?

Ma ste opazle, da čvekame le mi tri tle gori user posted image , kam so vse ostale utekle?user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
17.12.2009 21:00:14   
onur
živjo. v službi je bilo kar pestro in samo letanje sem ter tja. ko pridem domov, pojem in nato, da se bomo lotili delat jaslice (drevesce sem že včeraj naredila). da bo mož popazil malo, jaz bom pa delala. pol pa mi gre krajšat okvir (za jaslice, ker je bil prevelik), pa ga ni več kot eno uro, jaz pa čakam kot kakšna m....... user posted image user posted image user posted image user posted image ona pa z očetom šel po šinke, pol pa še solit, ... tako, da je bila čez 18.00 ko je prišel noter. jaz pa delam jaslice, mala mi pa itak vse sproti razmetava. no smo jih dokončali, vendar ne vem kolko časa bodo cele ali kdaj bodo romale drugam.
drugač pa jutri pride mami pomerkat čebelo, ker gre možek v nočno, jaz pa na novoletni žur od firme.

Neposredna povezava do sporočila: 2944
18.12.2009 9:42:32   
ona
Oj,
kako letijo tej dnevi...jaz tudi nimam kaj preveč časa zdej,ker imam veliko za postorit kar se firme tiče,pa poslovna darila razdelit...kot,da mi ni dovolj da kupujem za partnerje moramo it še v nedeljo na en rojstni dan z tamalo..
Včeraj sem imela tudi pestro,najprej pelji v Iskro,tam čakaj,da ti kdo razloži kombi,pol teči domov,skuhaj popoldne na italijanščino,skratka dan je šel kot bi mignil....

ONOUR,kam boš šla ti jutri na fešto,ker baje,da bo snežilo do morja?ma saj jaz sem takoj za sneg,ker itak je sobota in smo doma,pa otroci bojo uživali!

APRILČICA,sem opazila,da smo samo me tri gor...škoda,lahko bi še kakšna pricapljala...user posted image

Ok,grem peljat psa na sprehod,upam,da pridem cela nazaj,ker je res mrzlouser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
18.12.2009 22:28:21   
mucka25
no nisem ravno pri volji za pisat, me hu... boli zob. no na sečo me je moj prepročal, da sem klicala zobarja in grem jutri to poštimat, ker drugač bodo grozni tile prazniki. No v nedeljo pa praznujemo od tamalega dve leti. Sem prov sentimentala zadnje dni.

ANAKARIN oz SNEG vse naj naj tvojemu fantinu za dve leti. Naj bo nasmejan in vesel fant še naprej, pa predvsem zdrav. user posted image user posted image user posted image

čao čao

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
19.12.2009 8:06:54   
aprilčica07
Jutro,

imamo snegeeeeeeeeeeeeeeeecuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mrzlo je ko hudič... in burja brije...user posted image . moja fanta sta v dolini, midve pa tle gori. Grejo na neki RD od neke žlahte, meni pa z Julijo ni za hodit po gostilnah. Varstva pa nimamo, ker grejo njegovi itak na to fešto, moji pa tudi na neki žur. Tako, da če priznam, mi prav paše, da sva malo sami, ker kadar imam samo enga otročka, bilokaterega, se mi zdi, da sem na počitnicah.user posted image Da ne bo pomote, imam oba rada do lune in nazaj, ma bit le z enimi je res drgači (škoda, ker tega prej nisem vedla, bi z Jakobom bistveno bolj uživala in precej manj bi kričala nanj, ker sem bla proti koncu nosečnosti res grozna mati in me še zdaj boli srce ko pomislim)user posted image

muca: joj, zate in tvoje zobe, to je res boleče..user posted image user posted image user posted image
ona: si prišla iz sprehoda cela? a te je zeblo?user posted image
onur: vidim, da si aktivna punca in ne moreš bit pr miru, evo, jst sem lih taka.. skozi se mi more kaj dogajat, ker drgači padem kr v depresijouser posted image

Nič, grem kuhat kafe:)

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
19.12.2009 9:07:00   
ona
Ojla,
No pa imamo tudi mi sneg,zdej sem šla ven s psom in je bil prav smešen,ker se ni imel kam usest in se je kar nekaj vrtel,saj je njemu sneg verjetno sedmo čudouser posted image
Zunaj niti ni tako mrzlo,tako,da se da preživet!
Včeraj sem tudi naredila en dolg sprehod in vam povem,da je prav pasalo.Sem dokaj hitro hodila in pol kar zgine ubčutek za mraz...mi je kar všeč bilouser posted image

APRILČICA,ma dej,meni je tudi večkrat tako žal,ko kaj kričim na milce brezveze in pol vidim,da sem samo jaz živčna in oni me morajo prenašatuser posted image Te pa prav zastopim,ker nonstop z dvemi majhnimi je res za imet ene energije in,ko si samo z enim je kar nekam mirno,kajne?
V nosečnosti pa so itak hormoni pomešani,nimaš kaj!Jaz zdej,ko sta moja velika si prav vzamem čas,da sem kdaj pa kdaj samo z enim otrokom in se res splača,ti ful zaupajo,lahko se pogovorim vse živo,predvsem z sinom,ker je vseeno večji in rabi več pogovora kot tamala.

MUCKA,vas je tudi zamelo?
ONOUR?
SNEG,tudi z moje strani vse najboljše tamalemu,ki je imel menda včeraj rd(nisem prou gvišna)user posted image user posted image user posted image

Zdej se še počasi oblečemo in veselo na sneg z mulciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2948
20.12.2009 9:46:46   
aprilčica07
Jutro,

ajoooooooooooooooooooooooooj, je mraz, - 11 kaže tle pr nas...user posted image user posted image ampak je sonček, in jst grem zdaj na en dolg sprehod, da zluftam možgančke..... user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
20.12.2009 12:55:15   
onur
živjo. no pa ga imamo tudi mi na krasu. snegggggggggg user posted image user posted image user posted image user posted image mrzlo pa je ko hudič, zjutraj -16. jaz sem bila v petek na fešti od firme, prišla domov zjutraj. ma v soboto zjutraj tudi vstala. me je pa zmanjkalo potem po 12.00 uri za dve urci s tamalo in možekom.
včeraj smo bili noter, ker je snežilo in bilo grdo. malo sem počistila hišo. danes pa je sonček, vendar mraz. dopoldan smo bili na razstavi plazilcev. ko smo prišli domov, se je Petji tako spalo, da je pojedla samo župko, drugo ni šlo. bomo dali pa ko se zbudi. če bo vse posreči, gremo pa popoldan na eno igrico in sprejem dedka mraza.
tatko je bil tudi malo bolan, ga je grlo mučilo. danes je boljše.
se moram pa ta teden ali drugi kaj odpravit v štacuno, da mali še kaj kupim za obleč, predvsem kakšen bodi, ker sedanji ratavajo premajhni.
v torek sem se naročila k frizerju, vendar ne vem če bo kaj, ker baje naj bi bila poledica, jaz mam pa do frizerja en kos poti.

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?