ona
|
Oj, danes sem pa kar uredu,prst je dokaj dober,ni treba da ga hodim previjat,ampak ga moram imet zavitega nekaj dni,ma menda ga bom jutri odvila,ker sem totalno nemobilna s tem palcem da vam ne povem kako sem se včeraj stuširala....z lateks rokavico,pa še tisto sem mogla v luft držat,da ni tekla voda na roke....joj,joj Danes je zbolel naš tavečji,je prišel že iz šole nekam čuden in se zavlekel v posteljo,ker ga je samo malo trebuh bolel,zdej je pa kar zakuhal z vročino...se bojim,da je fasal kakšno gripo,ker ga vse boli,pokašljuje in vročine ima 38 zaenkrat...bomo videli kako bo jutri z njim.... Ja,sneg je tudi nas pobelil,ampak samo za vzorec,ma dovolj da ga je tamala nabirala zunaj in se igrala....jaz ne vem kje dobi tako voljo v tistemu mrazu sneg pobirat potleh Ja,otroci pač... Sem pa slišala,da bo ta teden zelo mrzel,naslednji teden pa bo kar otoplilo in začelo deževat,ma to vreme je res čudno,no!Jaz takoj podpišem za burjo in sonce kot uni dež... APRILČICA,čez kras ga ni kajne? ONOUR,verjetno je vašo kaj prepihalo,sklepam...upam,da se čimprej pozdravite! MUCKA,spet ste imeli fajn izlet!Mi tudi nekaj planiramo,da gremo kam malo na sneg z otroci,ma ne vem kdaj se bo to zgodilo.... APRILČICA,ne sprašuj za novo leto!Mi nimamo pojma kaj bomo,ma najraje bi vsi bili doma,kar nimamo volje kam klatit...ne vem,zdej smo imeli ene 3 leta zapored eno mojo kolegico tukaj,ma kaj,ko nam ne ustreza kaj preveč ne ona,ne njen tip,ki sta prav čudna in zadnje čase raje kot,da se družimo z njima,sva midva z mojim pona izgovorov...saj ona je že nekako znosna,je pa tega tipa dobila pred ene 4 leti in je tako čuden tip,da se z njim sploh ne moreš pogovarjat,kaj šele za mizo sedet...če ni taprave družbe je potem tudi vzdušje klavrno in zato smo res raje sami....bomo videli,ampak dvomim,da kam gremo... Kaj pa ostale,kako boste silvestrovale? Nič,bodi dovolj za danes....lepo se imejte!
|