|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
6.12.2009 21:52:58   
onur

evo mene na zagovor. danes zvečer sva si zmožekom privoščila pizzo zunaj in je prav pasalo. malo sem poštimala in jo nato oddala tašči, ki jo je dala spat. midva pa sva pičila ven.
drugač pa sem danes prekalkulirala in s tamalo nismo šli na čarodeja (virusi in je sedaj po tednu dni lih ozdravela, jutri pa imamo še kontrolo), ampak smo šli na en giro z njenim triciklom in bili nato še malo zunaj.
zadnjih par dni mi pa tamala spi cca. dve urci dopoldan oz. če opoldan. ploskam, ker tolko spi v kosu.
drugač pa nič kaj posebnega. jutri delat, možek gre pa s tamalo na kontrolo.

to, aprilčica07, tako se dela. tudi za svojo dušo je treba poskrbet. če boš ti zadovoljna, bodo tudi drugi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
7.12.2009 13:48:16   
onur
kje ste? user posted image user posted image user posted image user posted image

mamica na šihtu, pa sem si vzela malo cajta zase. možek je Petjo danes peljal na kontrolo. zdravje ok, moramo pa jemati antibiotik še 5 dni, ker smo ga samo 5 (čeprav nam je tako naročil - ne vem več kdo je neumen). se je pa zbudila z zalepljenimi učkami tako, da smo dobili kapljice. če bo jutri boljše z očmi, bosta šla z možekom do vrtca si ogledat predstavo, ki jo imajo. drugače pa se še pocajtamo doma. jao, ni konec teh bolezni oz. virusov.
pa še jutri delam, nato pa tri dni na dopust. jupi.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
7.12.2009 13:51:43   
mucka25
No še jaz mal na hitro poročam, kako smo preživeli ta vikend. Moram rečt, da je bil res super. V soboto smo smrečico okrasili, je tamali prov užival zraven in pomagal obešat balončke. Zvečer smo šli na miklavža v Po in potlej še doma odprli darila pri njegovih in prov fajn uživali. včeraj pa smo bili potlej pri mojih za miklavža in pol po kosilu smo jo samo mi trije s tamalim mahnili proti Lj pogledat lučke, no smo šli pa kar na grad z vspenjačo in na stolp. Je bilo prov fajn. No na stolpu se nam je potlej ena nezgodica nardila. je imel tamali sabo plišato opico in mu je padla iz rok čisto na dno stolpa, v nek jašek,  ampak smo jo rešili...varnostnik je moral mal plezat v luknouser posted image user posted image in tamali je bil potlej ful vesel, ko je dobil opico nazaj. tačas pa sta tamalidve naše čisto zmozgaleuser posted image user posted image .

Aprilčica, onur bravo za oddih brez otrok. Za naju je bilo to, da sva bila samo s tamalim, kot bi bila brez otrokuser posted image user posted image

zdaj moram pa še kuhinjo pospravt od kosila, je pravi svinjakuser posted image user posted image .  čao čao

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
7.12.2009 18:43:50   
ona
Še moja malenkost...moram priznat,da prav težko pridem do računalnika,zdej že moj mož večkrat tle visi in gleda neke stružnice,pol še mulci...ma jaz ne vem pri vseh kompjuterjih v bajti se vsi na tega v dnevni nagnetejouser posted image Ja,verjetno zato,ker je v dnevni na dosegu...

Mi smo šli včeraj na uni andrejev semenj v Gorico in sem tako zmrznila predvsem v noge,da nisem mogla kmalu do avta hodit...saj drugače je bilo ful lepo,predvsem za otroke,samo naslednjič bom dobro premislila,če bom šal ali pa dala ne vem kakšne škornje na noge....res ni prijetno takole da te zebe,ker potem sem prav sitna ratala.Pol smo šli še k eni žlahti na obisk in je blo konec nedelje.

No,miklavž je mimo,ste dobile kaj v skledo?user posted image user posted image user posted image
Jaz nič,itak,moj mož mi ponavadi reče,ma pejdi si kej sama kupit...mu nikakor ne morem dopovedat,da ni čar v temu,da si sama kupim,ma ne more in ne more razumetuser posted image user posted image

ONOUR,ja ko so otroci majhni ni nikoli konca z virusi,nimaš kaj!
Pa lepo,da sta si vzela prost večer...jaz niti ne vem več kako to zgleda,bova mogla it kaj kmalu kam pohajat,ker nisva bila že dolgo zunaj z mojim...
APRILČICA,super za žurko,ti verjamem,da ste se imele lepo,meni je ponavadi tudi fajn če grem s kakšno kolegico ven,da se imava potem fajn...
MUCKA,tudi vi ste imeli fajn izlet!Mi se tudi odpravljamo na tisti grad že celo večnost,ma bomo šli kakšen dan.
TRIXI,si končala s pletenjem?
KAROLINA,si že na porodniški?

Nič,to je vse zaenkrat,grem kaj speglat...lepo se imejte

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
7.12.2009 23:52:43   
trixi
ojla,
oooo, ta je pa nova, ne samo wiarsori, mi je napisalo,da nimam pravic nevemkaj ko sem hotela poslati kar sem natapkala malo prej. Pa pejmo še enkrat
-danes smo lenarili celo popoldne, je pašalo
-včeraj sem peljala hči v dežurno, ima ab in tablete proti  kašlju, zdaj je v lj in se uči
-na karočke nismo šli, nismo glih ljubitelji teh zadev, nas pa mikajo uni sladkani lešniki, pistači, mandolat
-oblekco sem končala, ful je ozka in zdaj lahko delam konkurenco prijateljici, ki je v dvajsetem tednu nosečnosti, bo treba res malo popazit koliko sladkega pojem
- zdej moram skončat uni pulover za hči, ki sem ga začela lani tam nekje okoli novega leta
-ala pošljem, da me ne spet ven zabriše, čau, čau 

< Sporočilo je popravil trixi -- 7.12.2009 23:53:13 >

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
8.12.2009 7:36:48   
onur
nič kaj posebnega pri nas. sem na delu še danes, nato pa tri dni dopusta. mala je doma, možek za varuha.  konec tedna gremo verjetno k našim prespat iz sobote na nedeljo, ker ima možek v Pivki novoletno fešo. mi jo imamo 18. in komaj čakam. pa z možekom sva rekla, da skočiva en dan malo do Ljubljane pogledat lučke (male s seboj ne bova vlačila, ker je prvič dolga pot, pol pa tam po mrazu gor in dol in gužva, hvala rajši ne. sva rekla, da bova šla z njo pogledat lučke v Novo Gorico, ki nam je bližje).

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
8.12.2009 7:37:50   
aprilčica07
Jutroooo,

pijem kafe in uživam v tišini, ki je še v bajtiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

povejte mi: a se boste cepile proti gripi, tej novi? jst sem vsa zmešana in nimam pojma kaj nardit, psoim za mnenja za oz proti..

onur; fanj,  da je mala bolša... nimaš kaj, ko gre v vrtec je to očlitno tako z temi boleznimi,nas to čaka drugo leto z Jakobom..
trixi: za hčerkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ona: ma še naš Jakob gre rad za računalnik, in prime miško in kao veliki fantje tam prova kaj delat...user posted image user posted image user posted image
mucka: tudi menei se zdi, da če iimam samo Jakoba ali tamalo, da sem skoraj na dopustu in imam kr naenkrat tu mač cajta..user posted image

Grem se umit, ker sem čisto vsa zaflikana od spanjauser posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
8.12.2009 13:00:52   
ona
Dan!
samo pa lije že cel dan...jaz sem prav štufa,ker ne morem it ne ven,ne z biciklom,še pes je slabe volje,ko ne more laufat okrog....baje,da bo jutri boljše,upajmo...

Danes sem pa jaz sama doma in je prav čudno...moj je šel nekaj v Lj,otroci v šoli in vrtcu....je prav lepo malo miru!

APRILČICA,jaz se verjetno ne bom cepila,ker nekako smo vsi zdravi in upamo,da ne bo hujšega,če tole gripo dobimo.Če ti po pravici povem,tudi jaz nisem pametna...ma zaenkrat se je pri nas le tast cepil,ker ima okvaro pljuč,ker je kadil celo življenje...je pa res pretiraval s cigareti,tam dve škatli na dan in to več kot 30 letuser posted image

ONOUR,ma kaj ni vam bližje Ljubljana kot Gorica?Jaz vem,da gremo raje proti Ljubljani pohajat,ker pridemo prej ko v Gorico,je ravna cesta,ni ovinkov....pa še una pot v Gorico mi je kar zoprna,ne vem mogoče ste vi bolj vajeni,da greste proti Gorici....je pa fajn zamisel,da gresta sama vidva malo pohajat!

TRIXI,dej prej,ko oddaš post si ga skopiraj,za gvišno,da te ne ven meče...ma itak je ta portal zadnje čase prav ojoj,vse počasi odpira,pa nekaj šteka....saj jaz sem že javila odgovornim naj malo poštimajo...

Ok,zdej grem še kaj naredit in se beremo!

Neposredna povezava do sporočila: 2908
8.12.2009 14:17:55   
sneg24
Ojla,

madona ta dž pa res ne neha. raje bi vidla, da snega non stop padauser posted image in da je kej od mraza no.

Itak pišem med pavzicami, pa na hitro, da se razpišem, ker me še na wc tišči in potem leti do šefa na raport.
Vidim, da ste čez vikende lepo uživale, mi smo bili doma, se niti ne spomnim več kaj smo delali. Moj spomin je ratal švoh, sem kot zlata ribica, da vsake 2 sek pozabimuser posted image .
Trenutno gledam kako teče drek po obali user posted image in mi program šteka vsake 10 min, za pop.....user posted image user posted image . Ma sem sama sebi naredila eno črto tu na firmi in to s pomočjo sodelavke, ki mi samo pomagal pri tem. Sem hotel biti fer  in porihtati ene zadeve, pa vidim, da ni posluha. No ben bom tudi jz tako in samo svoje zahtevala, če bodo hoteli imeti vse podatke in da jim vse laufa.Ni vredno se sekirat.

Doma vse ok, edino ta mali se hočem non stop crtat, ta mala še bolj ljubosumna in ta večja 2x večjo pozornost išče.
Nobenemu ni prav, da kuham a vse bi imeli da jim nardim, ni prav da pospravljam in me hkrati imeli pri igri; ni prav da spim a hkrati dežuraj, da jih kdo ne vzameuser posted image -norišnica.

Aja za miklavža sem dobila glavobol-ja v soboto zvečer, najprej začel blagi glavobol, vzamem lekadol. Čez kako uro , desna stran glave bolela, da nisem mogla gledati z desnim učkom. Hkrati me je vsakršna svetloba motla. Grem spat, čez pol ure mi je trdno zaspala desna roka in cela desna stran telesa odpovedala. Vzela še 2 lekadola in zaspala. spala sem do 7 kot ubita in kot nova.

Šefe kliče....

< Sporočilo je popravil sneg24 -- 8.12.2009 14:18:34 >

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
9.12.2009 21:04:42   
onur
živjo. jaz sem danes na dopustu. mala bo še dva dni doma, da si čisto opomore od bolezni. sicer je že zdrava, edino očke so jo martrale. danes sva šle popoldan malo ven z njenim triciklom. tatko je delal cel dan. moram pa jutri poklicat v zdravstveni dom, ker imamo v petek sistematiko in cepljenje in povedat, da je bila bolna in itak še jemlje antibiotik tako, da je ne bi cepil in da ne hodimo zastojn v zdravstveni dom.

sneg24, v službi se ne splača razdajat in portihtaj tako, da bo tebi v korist. pa doma ti želim malo miru user posted image user posted image user posted image user posted image , da se tudi ti kaj odpočiješ. verjamem pa da te muloti hočejo vsak zase.

aprilčica07, mi se ne bomo cepili proti novi gripi.

(odgovor članu sneg24)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
9.12.2009 21:07:15   
onur
ja, budala od babe, sem prehitro stisnila potrdi. user posted image user posted image user posted image user posted image

aprilčica07, še zate en članek od nove gripe.

"Namesto da poslušamo nepoučeno blebetanje raznih Borutov Miklavčičev in
podobnih nestrokovnjakov, ki nikoli niti ene sekunde v življenju niso
preučevali novega cepiva – ali kateregakoli cepiva - in njegovih uničujočih
posledic za telo, prisluhnimo raje priznanemu nevrologu, možganskemu
kirurgu in znanstveniku, ki je desetletja zdravil možganske bolezni,
tumorje in nevrodegenerativna obolenja, nastala zaradi vakcin. Priporočam
ogled video posnetka v 4 delih, kjer dr. Russell L. Blaylock (ki je sedaj v
pokoju in opravlja samo še raziskovalno delo) razloži, kako je z novo gripo
in novim cepivom v resnici: Spodaj povzemam nekaj pomembnejših informacij
iz intervjuja:

Prvi del: http://www.youtube.com/watch?v=--nWrqIspnQ
Tretji del: http://www.youtube.com/watch?v=ktcoJW6mj1U&feature=related
Drugi del: http://www.youtube.com/watch?v=nnaiubVJv8E&NR=1
Četrti del: http://www.youtube.com/watch?v=w5E2N4pliXs&feature=related

POVZETKI:
1. Nova gripa je v bistvu zelo blaga, po nobeni lastnosti niti približno
ni tako huda kot navadna gripa v preteklih letih
2. Smrtnost je nizka v primerjavi z navadno gripo, tako pri odraslih
kakor pri otrocih. Tudi nalezljivost je manjša kot pri običajni gripi
3. Stopnja hospitalizacije je izjemno nizka – skratka, nikjer nobenega
razloga za paniko
4. 51 znanstvenih študij je zelo jasno pokazalo, da otroci, mlajši od
dveh let, s cepljenjem proti gripi ne pridobijo popolnoma nobene
zaščite
5. 30-letna študija cepljenj odraslih proti gripi je tudi pokazala, da
cepljenje absolutno NE zmanjša števila hospitalizacij in tudi ne
umrljivosti od gripe – treba se je torej vprašati, ZAKAJ PROMOVIRAJO
VAKCINE?
6. Po drugi strani pa so cepiva kontaminirana z drugimi virusi, delci
mikroplazme, strupenimi dodatki in konzervansi itd. Virologi se tega
dobro zavedajo in za zaprtimi vrati burno diskutirajo o tem, ne
dopustijo pa, da bi ti podatki prodrli v laično javnost. Kajti če bi
ljudje vedeli, da cepiva povzročajo hude bolezni kot so obolenja
možganov, rak itd. TUDI ŠE 20 LET PO CEPLJENJU, pač ne bi tako hiteli
po cepivo!
7. Ljudje imajo zmotne predstave, da se v sterilni viali cepiva skriva
rešitev – in da je ta rešitev varna. V resnici pa viala vsebuje
strupene snovi … in se zato močno odsvetuje, tudi če bi bilo cepivo
učinkovito.
8. Tako zdaj vemo, da vakcina proti otroški paralizi tudi še zdaj, po
treh ali štirih generacijah povzroča možganske tumorje. Zdravniki to
vedo, pred pacienti pa se to prikriva.
9. Javnost tudi ni seznanjena, da obstaja v cepivih na kupe t.i.
prikritih virusov, ki jih je težko prepoznati in izolirati. Ti
povzročajo vrsto hudih degenerativnih možganskih obolenj. Pojav teh
obolenj je v zadnjih 20 letih dobesedno eksplodiral! Prav tako
avtoimunske bolezni, kot so astma, diabetes tipa 1 itd., vse pa je
posledica cepljenj
10. Poleg samih virusov so zelo zaskrbljujoči tudi adjuvansi,
kakršen je skvalen. Ta ima za posledico izbruh drugih avtoimunskih
bolezni – lupes, multipla skleroza, revmatoidni artritis. To so
potrdile tudi številne študije na živalih.
11. Ta najnovejša cepiva so odobrili po hitrem postopku, ne da bi
uporabili običajen pristop k preizkušanju varnosti in učinkovitosti
(ki že itak ni posebno zanesljiv …)
12. Vsi nam zagotavljajo, da so bile opravljene študije o varnosti
vakcin, ne povedo pa tega, da so bile te študije opravljene na
različici cepiv BREZ ADJUVANSOV, medtem ko ljudi pa cepijo z
različico, ki adjuvanse vsebuje.
13. Dr. Blaylock zato napoveduje še precej več smrti zaradi
cepljenja kot kdaj prej ter pojavov Guillain-Barrejeve paralize (
http://slowwwenia.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=40406), medtem ko
nosečnice izpostavljajo plod nevarnosti shizofrenije in avtizma.
Velika je tudi nevarnost še za druge nevrološke bolezni. Ker dojenčki
dobijo še druga cepiva, od katerih nekatera zatrejo delovanje
imunskega sistema (n.pr. MMR), to pri njih poveča tveganje za smrt.
14. Cepivo torej ne le da ni učinkovito, ampak ima še nevarne
stranske učinke.
15. Napovedi o visokem odstotku smrtnosti, če se ne cepimo, so
čiste blodnje in niso osnovane prav na nobenem znanstvenem dejstvu.
16. Dr. Blaylock je preveril vse znanstvene študije, ki obstajajo o
skvalenu: le tri študije trdijo, da je varen. Prvo je objavil
Novartis, ki skvalen v svojem cepivu uporablja, drugo je objavil
Tyronne, ki skvalen izdeluje, tretjo pa ameriško Ministrstvo za
obrambo. VSE ostale študije (se pravi, vse tiste, ki so bile
neodvisne), so potrdile nevarnost skvalena in dejstvo, da povzroča
hude avtoimunske bolezni
17. Gre torej za ostudno, načrtovano pobijanje ljudi, zlasti pa
imunsko ogroženih – se pravi otrok, starostnikov, nosečnic in bolnih
ljudi
18. Izdelovalci se izgovarjajo, da se skvalen nahaja v kozmetiki in
mnogih živilih, ter da zato ni nevaren. Toda velika razlika je med
tem in pa med vbrizgavanjem sintetičnega skvalena v mišico. Tak način
ustvarjanja »imunosti« je nenaraven – posledica je možgansko vnetje,
izgub spomina, izguba koordinacije gibov … To se lahko pojavi mnoga
leta pozneje. To je v znanstveni literaturi odlično dokumentirano, a
zagovorniki cepiv si še kar zakrivajo oči.

že tudi v najmanjših koncentracijah poškoduje možgane. Tam se kopiči
in ostane v možganih desetletja, pogosto tudi do konca življenja.
20. Cepiva vsebujejo tudi aluminij - prav tako strup za možgane.
Tudi aluminij se v možganih kopiči, povzroča pa vnetja,
alzheimerjevo, parkinsonovo in lou-gehrigovo bolezen.
21. ALS oz. amiotrofična lateralna skleroza je napredujoča bolezen
motoričnih (gibalnih) živčnih celic v možganski skorji. Pojav ALS se
je pri ameriških vojakih po cepljenju povečal za 200 %.
22. Če sta živo srebro in aluminij prisotna hkrati, škodljivo
delovanje drug drugega še potencirata!
23. V ZDA oblasti trdijo, da bo zaradi nove gripe umrlo nad 90.000
ljudi. To pa je popolna laž. Za navadno gripo tam letno umre ca. 1500
ljudi, nova gripa pa je, kot povedano že na začetku, milejša od
običajne.
24. Ljudje, ki živijo in se prehranjujejo zdravo ter skrbijo za
svoj imunski sistem, niso praktično v nobeni nevarnosti, da bi
zboleli za novo gripo (ali staro gripo).

NASVET DR. BLAYLOCKA: Če ste se zaradi pritiska v službi prisiljeni cepiti,
lahko blokirate sistemske reakcije, če takoj po injekciji pritisnete na
mesto vboda zelo hladno krpo, še bolje pa oblogo z ledom. Nadaljujte z
oblogami par dni. To omili tudi reakcije možganov (ker smo preprečili
sistemsko reakcijo). Še zlasti s tem pomagamo otrokom (pri vsakem
cepljenju, ne le pri tem). Pomaga tudi jemanje turmerika ali kurkume,
kvercetina in vitamina D, v kombinaciji z ribjim oljem (in še z malo
olivnega olja, zaradi boljše absorbcije). Otroci potrebujejo 2.000 IU
vitamina D na dan, odrasli pa 5.000 do 10.000 IU. Ta mešanica ne le ublaži
pretirane reakcije na virus (citokinske nevihte, več o tem preberite tule:
http://www.jana.si/aktualno/vroca-tema/Nova-gripa-ubija-tudi-mlade-in-zdrave.html
), ampak tudi pomaga tvoriti snovi, ki pobijajo viruse, bakterije, glivice
itd. Pomaga tudi jemanje multivitamina, zlasti pri starejših. Z dobrim
multivitaminom se nevarnost za smrt zaradi gripe zmanjša na manj kot
stotinko odstotka."

ona, do gorice imam iz dutovelj pol urce, do ljubljane pa eno in še malo. tako, da mi zaradi tamale v ljubljano teži predvsem vožnja, pa da vidi lučke bomo šli rajši do gorice ali pa sežane, itak ji je vseeno.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
10.12.2009 8:20:55   
aprilčica07
Jutro,

onur: hvala za članek.. sem se itak odločla, da se ne bom cepla.. sicer me še vedno malo prijemlje, da bi se, ma vse mi govori, da ne, in bolj kot razmišljam slabše je.. alora, ne grem in upam, da teh garij usranih ne fašemo..user posted image glede lučk: v Gorici jih še ni, je ena žalost letos, nevem mogoče jih bojo še naštimali, ma zanekrat je vse bolj šwoh..

Drgači smo dobro, je mraz, ampak spada k temu cajtu. user posted image Otoroci so zdravi, Jakob trmari na veliko in preizkuša do kje mati zdrži, da ga ne zmeljeuser posted image user posted image user posted image Julija pridna, trkam.. Jutri imamo psovetovalnico in spet jo moram peljat v Sežano, sem jezna ko ris. Itak sem jo vpisala k Tozonu lih zaradi tega, da jo lahko peljem v Komen, zdaj je pa že drugič, da moramo it v Sežano. Grrr, sem jezna, nevem kaj se spet grejo, no....user posted image user posted image user posted image user posted image P vse te bolezni in njo tja vozakat.. Bom spet vprašala, da če mislijo v Komnu P ukiniti, ker pol jo bom kr v Go prepisala, me prav briga... Nimam namena jo v Sežano vozit. Niti pod točko razno.user posted image user posted image user posted image

Grem poštimat deco:)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
10.12.2009 15:45:33   
mucka25
Ha ha moj trijo spi v kompletuuser posted image . Pa mi je ratalo dat en kolač pečt, ummmm omamno diši po stanovanju. Zdaj moram sam še pazit da se mi ne zapali .....se večkrat zadnje čase dogaja, da kaj pripalim al podobnouser posted image user posted image .

sem za nazaj mal brala, pa tud vse pozabla, no prot gripi se ne bomo cepli, gledam, da dovolj sadja in zelenjave pojemo in izogibamo se ZD in trgovinam. No ZD se bolj težko izognem, ker moram vsak teden s tamalima dvema na fizio, ma gledam, da noben okol nas ne skače, pa čeprav bi vsi radi pogledal dvojčke...grrrr sem pol tečna mamica. Ja pa ONUR hvala za izčrpno poročilo o cepljenju, je bilo kar poučno branje.

Sem pa dans tud tolk crknjena sem imela včer športni dan..tamali fizio in pol popoldne še s tamalim na cicitelovadbo...mamica sploh ne rabi kakšne aerobikeuser posted image user posted image user posted image . Zjutraj je tašča tamalega peljala v vrtec eno pravljico al igrco gledat, me smo se pa vozičkale po Po. smo gospoda župana srečale in mal pograjale glede nepraktičnih parkirišč za mamice z otroci...sploh če jih imaš več. No bomo vidl kaj bo ukrenu. pa eno podkupnino je tud dal...user posted image user posted image user posted image .

No šibam in pošlem, da ne zbriše, uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 2913
10.12.2009 21:32:52   
onur
Jakob trmari na veliko in preizkuša do kje mati zdrži, da ga ne zmelje
user posted image user posted image user posted image user posted image

aprilčica07, kdaj greš k Tozonu, ker midve greva tudi jutri. smo ble naročene v sredo v Komnu, pa je odpadlo.

mucka25, upam, da je kolač uspel in bil dober. ti pa dogaja in potem res ne rabiš nič aerobike. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kot sem povedala, gremo tudi mi jutri na sistematiko. Sem danes klicala, da ne bi prišle, ker je bila bolna in še jamlje antibiotik, da ne bi rada, da bi bila cepljena, pa je rekla, da vseeno pridemo in opravimo tehtanje in merjenje. Mala je postala pravi razgrajač. Sem mislila, da me bo kap včeraj. Živimo v spodnjem štuku v hiši. S taščo pri meni v kuhinji pijeva kavo, mala pa je z notnotom v dnevni sobi in se odpravi po hodniku. Potem pa tišina. Grem na hodnik in me skoraj kap, ko vidim, da so vrata od stopnišča za v zgornje stanovanje odprta. Mala pa sedi na peti štengi in se mi smeje. Ja je tast pozabil za sabo zapreti vrata. Glavno, da se ni nič zgodilo. Danes pa jo pustim v njeni sobi. Spodnji predal od previjalne mize je bil odprt in je razmetavala plenice. Skočim v kuhinjo, pridem nazaj, mala pa sedi v predalu in se mi spet smeje. Jao. Zapiram vsa vrata po hodniku, drugače zmeraj kaj ušpiči.
Danes nismo šli po čeveljčke, je rekel tatko, da gremo jutri, da bo šel tudi on.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
11.12.2009 7:35:49   
aprilčica07
onur: gremo za ob 10 30.. in bi mogle tudi bit v komnu, pa ni ratalo.. grrr, sem jezna.. ti kdaj greš?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
11.12.2009 8:20:26   
onur
onur: gremo za ob 10 30.. in bi mogle tudi bit v komnu, pa ni ratalo.. grrr, sem jezna.. ti kdaj greš?

me mamo ob 11.45

Neposredna povezava do sporočila: 2916
11.12.2009 8:39:02   
aprilčica07
onur: škoda, pol se ne bomo srečale.. ker jst mislim, da do takrat ja odpravimo... brrr, me jezijo veš, ko moramo otroke vlačit v sežano..

Nič se gremo štimat:)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
11.12.2009 13:39:51   
aprilčica07
onur: meni se zdi, da smo se danes vidle, samo jst sem bla v gužvi in sem hotla čimprej utečt od tam..... sem se načakalaaaaaaaaaauser posted image ma ko smo midve šle ven, se mi zdi, da si sedela tam pr vratih, ali se motim?

Ma z našo bejbo je vse ok, zadosti velika in zadosti težka, tudi pr cepljenju je bla pridnauser posted image Zdaj pa šibam, v dolino, pol pa na fešto. jaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2918
11.12.2009 17:28:56   
ona
Oj,
ma ste se razpisale....saj je prav tako!!!

Pri nas ni itak nič novega,trenutno delam torto za tasta,ker ima jutri rd,pa glih čakam,da se biskvit speče...upam,da se tudi meni ne bo zasmodiluser posted image
Pol mi mulci težijo ko nori,da naredimo jelko in da se jih rešim,sem jim še to obljubila ko se biskvit speče...jao meni....user posted image

APRILČICA,lepo,da je tamala kot je trebauser posted image user posted image ...glede Tozona in sežane pa niti ne začnem komentirat,ker pol bom kar živčna ratala....
ONOUR,si me nasmejala s tistim predalom,ker je naša glih tako naredila enkrat,sem isto imela plenice v predalu in je dala vse ven in se usedla noter...čaki,da se še kaj spomnim kaj je delala,da te opozorim prejuser posted image
MUCKA,ti res ne rabiš nobene telovadbe,kajne?Pa super,da ti pri vseh otrocih še biskvit uspe naredituser posted image

SNEG,kako ste vi?
KAROLINA;TRIXI;MID????

Nič mi piska ura,je pečeno...vam javim kako je torta uspela,oK!

Neposredna povezava do sporočila: 2919
11.12.2009 20:07:01   
onur
onur: meni se zdi, da smo se danes vidle, samo jst sem bla v gužvi in sem hotla čimprej utečt od tam..... sem se načakalaaaaaaaaaa ma ko smo midve šle ven, se mi zdi, da si sedela tam pr vratih, ali se motim?

sedela sem pri vratih. ma zdaj študiram, kaj si bla ti tista z oranžnimi lasmi, ko je tamičkena jokala, ko si jo oblačila? sva se pa tudi midve načakale. pa še Petja je pravi burkež. zdaj ko hodi ona veselo po čakalnici in se ustavi pred eno punčko in jo nepremično gleda, nato gre do njenega nonota in še njega nepremično gleda, ... user posted image user posted image user posted image user posted image cepile se nisva, ker sem mu rekla, da bi odložili, ker je bila bolna in še danes pije antibiotik. smo se pa zmenili, da jo cepim za pnevmokok. ima pa 77 cm in 10240 g. babura, ni kaj.
popoldan smo šli do opčin pogledat zanjo za obut, pa nismo nič dobili. tako, da bo treba kam drugam udart.
je bil pa danes avf že ob šesti uri. jao, se mi je kar mešalo, ker tako zgodaj ponavadi ne vstaja.
jutri, če nam uspe, gremo na srečkino soboto v kosovelov dom, popoldan pa k noni in nonotu v Selce in tam prespimo. možek ima v Pivki itak novoletno fešto in bo šel nato domov, ker v nedeljo dela, me se bomo pa še v nedeljo cartale.

ona, pridi še k meni kaj speč. user posted image user posted image user posted image user posted image tudi jaz moram postavit jelko, vendar moram še okraske dokončat.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
12.12.2009 6:52:59   
mucka25
Dobro jutro.

Ja mi danes šele zdaj pokonciuser posted image user posted image , običajno kakšna že pred peto zrogovili in pol na polno se crtat pa nosi okoli, komaj čakam, da shodita...no pa tudi ne, ker pol pa joj me pre joj, lovi to bando po hiš. So pa zadnje čase tud tolk tečne zvečer, ura devet oni dve še kar ulufti......groza.

Kolaček je bil super dobr, smo celega pojedli, bom vidla kako bom pri volji za pečt kakšne piškote drug teden...no če bodo morde vsi trije čez dan skupaj spali bo kar izvedljivo.

Aprilčica, onur lepo da sta vajini punci zdravi in uredu napredujeta. Aja Aprilčica kako ste pa to naračunali, da sta bila oba enako težka pri porodu.

ONA in torta uspela, smrekica stoji, no vidiš zdaj pa štirinajst dni miruuser posted image user posted image user posted image .

Bom vidla kolk se bom kaj drug teden kaj oglašala, moram še za tamalga za rojstni dan vse pripravt. Bom vidla kaj se mi bo kaj dal narest. Uživajte na polno na službenih in podobnih feštah. čao čao

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
12.12.2009 8:56:20   
aprilčica07
ma zdaj študiram, kaj si bla ti tista z oranžnimi lasmi, ko je tamičkena jokala, ko si jo oblačila?
IZVIRNO SPOROČILO: onur

ja, točno ta... user posted image Julija je bla že tečna, pa lačna, ker sem mislila, da bova prej fraj, pa bi ji takrat mogla dat jest, pa se mi tam enostavno ni dalo delat flaške, pa smo se spokale v avto in hitro domov, no v glavnem, da je vse ok.. a tudi vi ste čakale? nevem kaj je blo včeraj, saj načeloma gre hitro, ma včeraj je blo res kr ni... zdaj imamo datum za Komen, za februarja, me prav zanima če bo takrat res v Komnu..

ona: daj daj pride tudi k nam pečt, prosimuser posted image user posted image user posted image
mucka: ma dobra si, da popedenaš vse ttri mulčke:)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
12.12.2009 9:06:35   
ona
Oj,
ma kako zgodaj vse vstajateuser posted image Dejte malo mulce zdresirat,da malo pospijouser posted image user posted image
No,jaz imam srečo,da sta že velika in lepo vstaneta in gresta gledat tv...no,danes sem vstala ob 8.30 kar je že zeeeelo zgodaj zame za vikenduser posted image
Torta je uspela in je prvič mi uspelo,da lepo stoji pokonci,da se ni raznesla po celem pladnju....j vaja dela mojstra,sicer je to šele ena 5 torta,ki sem jo naredila,ma zgleda,da bo treba še vadit....še napis mi je uspel....ma jo bom poslikala pa vam pokažem!
APRILČICA,lahko kaj spečem ni problema...user posted image
ONOUR,greste v kosovelov dom?Joj,jaz sploh nisem še bila na tisti Srečki,ker mi je prav muka ob sobotah hodit kam ven...no,saj gremo ven s psom,da pa bi se mogla zrihtat in kam peljat,pa ni šansuser posted image
MUCKA,ti kar vse poštimaj drugi teden,boš že raportirala!

Ok,grem ven s psom,čeprav mi danes nekako ne diši,ker piha in je mrzlo....
Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 2923
12.12.2009 13:00:08   
onur
živjo. mala sedaj spi z možekom. jaz malo popakiram, nato pa grevi do mojih staršev.

aprilčica07, ma veš, da sem si predstavljala, da si čist drugačna. ja, domišljija dela hudiča. user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem te v mislih bolj postarala user posted image user posted image user posted image user posted image . me gremo tudi cepit naslednjič v Komen in sicer januarja. upam pa, da nam prva doza za pnevmokok rata že naslednji teden.

ona, ja bile smo v kosovelovem domu. bilo je superca in Petja izredno pridna. sedela in gledala celih 45 minut. user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ni to prvič in zadnjič.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
12.12.2009 13:00:51   
onur
a ja, pa tudi danes je bil avf ob 6 uri. ne vem kaj jo meša. je nato možek vstal z njo, mama pa si je privoščila lepotni spanec do 8.20. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?