Anonimen
|
Ojla punce. Imam par minut časa potem pa grava s Taro ven. No se že nekaj oglaša pa bom vseeno poskusila kaj napisat. N&B kar zjokala sem se ob tvoji zgodbici. Mali Niki želim čimprejšnje okrevanje. Kako lepo da znata z možem prisluhniti tako majhnemu bitjecu. Mene to še čaka. Skratka vsej družinici želim vse lepo. Pa eno veliko za srečo. Nikica kako je šlo z izpitom? Vso srečo če še čakaš rezultate . Jaz še čakam rezultate. Če sem naredila imam jutri še ustni zagovor. Smo pa pisali uro in pol in sem skoz mislila le na Taro. Bilo je ogromno za pisat, ampak od vseh misli na Taro sem šla kar prva ven, vsi osatli so prišli za mano šele nekje po 10 minutah. Trikrat nas je opozorila da je konec, ampak je morala trikrat podaljšat, ker smo še vsi pisali. Grozno. To je drugače moj zadnji izpit pred diplomo, tako da če bi ga naredila bi bilo to poletje zame eno najlepših. Konec z izpiti, mala Tara, novi izzivi... Durosh ja ta varianta s previjanjem je veliko boljša. Glede izjav v porodnišnici je tako da ena sestra ti pravi tako druga drugače in si potem ves zmeden. Jaz sem domov prišla vsa zmedena, sem pa že v porodnišnici govorila cimram da komaj čakam da grem domov, da si s Taro narediva svoj sistem, no in res sva ga. Sicer mi je veliko svetovala kolegica in babica, ampak določene stvari pa sem začela delat po svoje. Moja nič ne poliva med previjanjem. Ko se najeva jo malo nosim, da mi lepo podre kupček ali več kupčkov (tako hitro je, da ima ogromno zraka v sebi), no včasih tudi zaspi, potem pa jo lepo preoblečem. Edino kolcat se ji včasih začne. Pilivala pa mi do sedaj ni, mogoče dvakrat, ampak to zato ker prej ni podrla kupčka. Res poskusi ta sistem. Mogoče ti bo na začetku malo čudno ampak potem vama bo zlaufalo. Albuma od Tare pa ni več gor. Če pa jo želi še kakšna videt naj izrazi željo pa bom še enkrat dala gor. Ja čupko pa ima res veliko. Zdaj so ji malo izpadli, ampak so pa kar dolgi. Kopanje- tudi mi se kopamo ob devetih. S tem, da jaz jo moram že pred kopanjem malo podojit (saj veste da je moja Tara pravi požerušček ), ker drugače je jok. Potem jo dam pred kopanjem še kravce past za ene 15 min - ta čas jo pazi oči jaz pa pripravim kopel. Nato čofotanje, spet kravce, preoblačenje, vmes malo joka (se še vedno nerada oblači) in nato se fino fino podojiva. Potem jo dam spat in včasih se še enkrat zbudi in še enkrat je, potem pa je mir do dveha ali treh in naslednja runda ob sedmih zjutraj. Je kar fino jo dat spat ob desetih. No včeraj smo šli pol polnoči, ker smo ob desetih prišli šele domov zaradi mojega izpita . Ampak ni bilo problemov. Jo pa jaz kopam vse dni v tednu, razen v torek in četrtek ne. Mi je kolegica rekla da jo je kopala vsak dan prejšnje poletje (je bila lanska junijka) in je tako lepo spančkala. Pri kopanju pa uporabljam od Nivee šampon in kopel, ker ima Tara toliko laskov, da jih moram s tem umit. Zaenkrat še nismo imeli nič izpuščajev. Spanje - še to sem hotela povedat, da jaz Taro dajem spat na treebuščka in tako veliko bolje spančka. Poskusite, pa tudi zaradi krčkov in tiščanja v trebuščku ji je tako bolje. Špela jaz uporabljam Pamperske, sem pa že rekla da bi še kaj drugega probala, pa ne vem kaj, ker je toliko teh plenic. So mi pa kar fajn Pamperske, ampak rada bi videla razliko. Uporabljava pa sedaj že Pampers 2 pa so ji že majhne. Me prav zanima koliko tehta. Glede čišče jaz imam le še rumeno rjav izcedek. Me pa zelo peče, če se umijem z intimnim milom. A se ve umivate samo z vodo? Andreja dobra si res . Jaz se še z eno včasih komaj znajdem, kaj šele dva, tije, štirje. Noro. Imate najbrž res pestro. Upam, da imaš kaj pomoči. En lep pozdravček. Tara pa še spančka, zato grem še malo pospravljat. Pa hvala vsem ki ste držale pesti za izpit. Upam, da bo šlo skozi.
|