|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
7.9.2007 12:29:16   
Suzi*
user posted image user posted image  tko je. po moji domači vagi (tehtala sem se danes zjutraj) sem od začetka do zdaj pridelala 4 kile. Pri G se pa tehtaš oblečen in obut, je pokazalo, da sem od prejšnjega pregleda pridelala 3,5 kil v dveh mesecih. user posted image  No ja. Saj ni panike, samo opozorila me je zaradi mene. user posted image  
Ma ne se sekirat. Mene malo bolj nadzoruje tudi zarad možne ponovitve gestacijskega diabetesa. Ja, jest je pa itak fajn zdravo, po tisti piramidi, katero smo v šoli obdelovali, če se spomnite.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
7.9.2007 12:32:44   
Janey
No 3,5 kile je normalno al ne? Jaz sem sicer 2 do 16 tedna zredila, ampak zdaj sem pa ziher še kako dobila, tako da do 20.9 bom ziher mela 3user posted image
Punce nič se sekirat zarad kilc...pol se vse da nazaj dobit z voljo in trudom. Zdaj pa lepo ZDRAVO in pridno papcajte...če se vam zlušta kepica sladoleda...pa pojdite na sladoled. Kdaj se bomo še lahko tak basale če ne zdaj? Pol bo treba se v roke vzet...uživajte zdaj...no pretiravat ne ne user posted image user posted image

Še kr dežuje...ne vem kaj smo nareidli tukaj...jaz sem tako zaspana in utrujena...pa še učit se morem potem...grrrr

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
7.9.2007 13:25:01   
ella79
Uuuu mene tudi kile mal skrbijo. Sem ravno včeraj probavala 'stare' hlače, pa nekaterih še čez stegna gor komaj navlečem. Pa sem mislila, da mi samo trebuh raste. user posted image No, dvoje stare bodo pomoje uporabne le še kak teden, potem pa samo še nosečniške. user posted image user posted image
Med dvema pregledoma sem sedaj pridelala 3 kg, pa sem g. vprašala če je preveč, pa je rekla da še ni tko kritično. Sam skupno sam pa kar ene 5 kg. Se mi zdi, da sem kar vzhajat začela. Sploh v oprsje, pa se sploh ne pritožujem user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
7.9.2007 13:34:47   
pina-1
user posted image user posted image user posted image  suzy za pregled....
he he a zopet me ne razumeš.... he he he bo treba res na primorsko v šolo slovenščineuser posted image .

tudi jaz sem si kupila magnesol, sedaj ga bo potrebno samo še pit. Upam, da mi bo šel laže dol kot pa donat. Bom par tabletk pustila tu v službi vse ostalo pa nesem domov.

juhuuu delam samo še pol urce pol pa hitro v šoping. je prišla plača danes in je treba malo zapravljat. mogoče končno padejo kakšne nosečniške kavbojke. sem si pa danes kupila tudi ene soperge.... so ble 40% znižaneuser posted image user posted image user posted image

ah glede kilc pa je že res da grejo pol dol, ampak ne tako hitro kot pravijo... Moje so kar ostale in to kar 8 jih je ostalo, zato pa malo pazim..

Suzi sedaj bomo začeli bolj zdravouser posted image  kuhat. nič belega kruha, nič sladkega nič krompirčka
user posted image

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 7.9.2007 13:35:19 >

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
7.9.2007 13:40:57   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

torcica, a  si že delala THT? Mi znaš povedat kolko stane? So ti nardili UZ?

Pina, ga imam v torek, 11.9, mislim, da stane med 70 in 80 eur user posted image , nisem čist sigurna. Ti bom več vedela povedati drugi teden. V prvi nosečnosti je bilo 15.000 SIT. Kdaj ga imaš pa ti?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
7.9.2007 13:54:45   
pina-1
torcica jaz ga mam pa v sredo 12. takrat Zverova dela UZ. Mislim pa da je čez 20, samo ne vem ali 83 ali 85€. Tako sem vidla ko sem bla na samoplačniškem UZ na začetku nosečnosti. Sej velike razlike ni, ampak gospe hočejo točen znesek, ker nimajo drobiža in neke velike blagajne.....

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
7.9.2007 13:56:02   
Janey
Petek je...jupi jupi je....jaz pa počasi pakiram in grem...in me do srede ni...zdaj imam celo doma porihtan net, tak da vas pridem kaj pogledat user posted image
Držite mi pesi v torek.
lepo se mejte
ppap

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
7.9.2007 13:58:58   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

juhuuu delam samo še pol urce pol pa hitro v šoping. je prišla plača danes in je treba malo zapravljat. mogoče končno padejo kakšne nosečniške kavbojke.

Pina, kam pa greš kupovat nosečniške obleke? Jaz sem si v prvi nosečnosti kupila ene hlače pod stadionom v Kopru (ne vem kako se kliče trgovina), kavbojke pa v ljubljani, v kepici. Zdej bi si mogla kupit še kakšne hlače, pa ne vem, kam it...

Glede kil, jest sm od prejšnjega pregleda 5 tednov nazaj shujšala še za 0,5 kg, tko da upam, da je z otročkom vse v redu. Vam sporočim v torek, ko imam pregled. Sicer ni kaj hujšega, samo apetita nimam toliko kot prej, če pa mi kaj zapaše, pa sem hitro sita, pojem ful majhne količine. Upam, da bom končno začela uživati v hrani user posted image user posted image user posted image .

Bodite pridne, se beremo...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
7.9.2007 13:59:08   
bamby
user posted image user posted image  Punce pri nas je še vedno sonček user posted image . Kar ne morem verjet, da imate skoraj vsepovsod dež. Je sicer nekaj oblačkov, pa nič posebnega. Pa sej bo vam tudi kaj posijalo, če ne prej pa jutri prav gotovo, saj je sobota!
Kilce, kilce....mene tudi malo skrbijo. Drugi teden imam pregled, pa bom verjetno tudi jaz dobila opozorilo. Po moji vagi sem vsega skupaj pridelala 3.5 kg, morda kaka deka več. Na pregledih bomo pa itak iz meseca v mesec težje, ker bomo tudi topleje oblečene in obute.

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
7.9.2007 14:14:33   
katka37
Janey, jaz sem si včeraj kupila nogavice v trgovini od Polzele,za močnejše postave, ki so primerne tudi za nosečnice, pa še dosti cenejše so. Nisem pa jih še preskusila na lastni koži - trebuhu.

Pina, svetovna fora glede tvojega in podlaganja, sem se tako režala, da je moj prišel v kontrolo, kaj je tako smešno.

Bamby, srečnica, pri nas pa spet dežuje in mrzlo je ko user posted image . Naj le bo lepše, da bodo naše dopustnice uživale user posted image .

Naš user posted image  pa je včeraj že konkretno brcal, je starejši bratec bil presrečen, ker je čutil pod roko.

Uživajte v vikendu.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
7.9.2007 14:25:08   
Lanchy
Evo mene s pregleda. Vse je OK....sem bila pa malo kregana glede kil.Prej so sle vstrajno dol (6 kg), zdaj ko so pa slabosti mimo in se je vrnil apetit, pa so kar poskocile..zredila sem se namrec od zadnjega pregleda za 4 kg... Mi je rekla, da lahko na mesec samo 1kg pridelamuser posted image ...jst to dobim samo ce eno tortico pogledam.
Drugace je z naso bebico vse v redu, edino naj bi nasi prej se puncki, v tem casu zrasel lulcek...No bomo videli na morfologiji cez 4 tedne. Me res zelo zanima....user posted image
Lep vikend vam zelim. Mi gremo jutri na poroko, upam, da bo vreme lepo.
LP vsemuser posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
7.9.2007 14:40:50   
Anonimen
Ojla punce. user posted image  Sem vas prišla malo pozdravit user posted image user posted image user posted image . Sem ravno včeraj gledala vaše trebuščke na fotografijah. Uuu, kako že rastejo user posted image user posted image user posted image
Želim vam še naprej vse lepo.....in ne pozabite, da vas skoz čekiram user posted image

(odgovor članu Lanchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2387
7.9.2007 14:45:10   
Suzi*
Lanchy, pa saj si še vedno pri -2 kg. Jaz res ne razumem zakaj te krega. user posted image  Edino mogoče te za v naprej opozarja....tako kot mene moja.user posted image  Da naju ne bodo lastne kile prehitele. user posted image  Ker po porodu res ni tako lahko jih dol dat, kot nekatere pravijo. Tudi meni jih je nekaj ostalo še od prve user posted image .

Katka, kako super, da se že navzven čutijo gibi. user posted image  Jaz komaj čakam na to, je tako luštno!!!user posted image

hahaha, bamby, a se ni luštno zgovarjat na več obleke. user posted image user posted image  Jaz se tud na to zgovarjam, da sem imela težje čevlje gor, pa še en pulover, pa..... user posted image user posted image  

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
7.9.2007 14:46:53   
Suzi*
St. Ina. user posted image user posted image  Kako lepo te je spet brat tule gor. user posted image  Ti le čekiraj, tudi ti boš kmalu s trebuhom okrog hodila. user posted image  Samo ne pozabi nam sporočit vesele novičke, ok?!?!?! user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
7.9.2007 14:52:41   
Suzi*
Pina, glede na to, da itak spet pričakujem da me bo doletela dieta čez 2 meseca, user posted image user posted image  zdaj kar nekako ne morem, da ne bi pojedla tudi kaj takega, kar pozneje ne bom smela. Ja, lumpa sem. user posted image user posted image  Samo potem bo pa dolgčas, ko ti bom samo zdrave recepte sporočala. user posted image   Ve se boste pa o samih dobrotah tule gor pogovarjale..... user posted image user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
7.9.2007 16:10:48   
polonca78
evo še mene! danes sem imela noro gužvo, tako da sploh nisem mogla odštevat do konca delovnega dneva! še kake pol ure dela imam in sem fertik, pa se sploh ne morem pripravit do tega, da bi se malo sprostila. tok mi adrenalin šopa, da se ne morem umirit.

sem imela pregled in me je sestra prezgodaj naročila za morfologijo (sem v 19.tednu), tako da jo imam sedaj zaradi mojega dopusta 27.09.. mi je pa pregledala urin-ok, zredila sem se za 2,5kg do sedaj, poslušali srčka in je tudi ok. zmerila trebuh in je super, pa napotnico za pregled krvi-toxo in hemogram. pa sem že mislila, da bom danes videla mojo pikico, pa je nisem.

jutri dopoldne pa gremo na morje!!! vsi smo že čisto iz sebe in veseli. sicer bomo morali zapakirati tudi jakne, ampak se nobeden prav dosti ne sekira.

ve pa pridno čvekajte teh 14 dni, da bom imela dosti dela, ko pridem nazaj. sej vas bom kar malo pogrešala.user posted image uživajte!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
7.9.2007 18:05:26   
pina-1
ojla čveke...vidim da ni nikjer nobeneuser posted image .
ampak jaz zopet malo čvekam, ker moja velika pikica spi zraven mene, velik pikec pa v dnevni drnjoha....

torcica, hlače sem si kupila v ajatuaji na markovcu. Sicer niso kaj dosti poceni- 46€ ampak so mi ble pa všeč in so mi dokaj dobro stale... Sedaj so trenutno na krajšanju. MAter ti izdelovalci teh hlač, mislijo da smo vse nosečke 1,90 velike. Moram en lep kos hlaš odrezat. Majo pa gor take lepe stvari da dol paeš. Sem vidla en full lep pajacek pa ga koza nisem kupila. Bom pa šla sigurno drugi teden po ta pajac.

Suzi jaz solidarnostno grem s tabo na dieto. Ko oš ti na dieti jaz bot tudi..Tako da se ne bo počutila tako samo...

katka lepo da si se oglasla. smo te prav pogrešale..

polonca a še si tu .. še nisi opotovala.. jaz te že zdaj pogrešam... Uživaj 100 na uro.
janey ti tudi odhajaš za par dni. uživaj tudi ti.

St. ina lepo da nas čekiraš, te je lepo brati. ME tudi spremljamo kako napreduješ in kot je rekla suzi glej da nam javiš kdaj prideš zopet na ta forum čvekat.

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
7.9.2007 20:57:38   
katka37
Pina, tako pač je, da se je začel pouk in sem trenutno vsa v papirjih. Tudi meni zelo manjka, prej sem vedno najprej zjutraj prečekirala, kaj je novega na rr, zdaj pa ponavadi šele pozno popoldan, pa še takrat si kateri izmed mulcev sposodi moj računalnik, tako pač je, če sta dva, ki bi rada hkrati visela na MSN. Še dobro, da bo minilo kar nekaj časa, preden bo naš tretji malček hitel na internet.

Sicer pa še zdržim mogoče mesec ali dva, potem pa verjetno bolniška in bom imela več časa za klepet.

Se Pegica ni nič javila, nič ne vemo, kako je z njo?

Jaz bi tudi šla na dopust, nekam v tople kraje user posted image . Uživajte, punce.

Suzi, bomo vse dietirale s tabo, nič se ne boj.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
7.9.2007 21:43:08   
mlavla
danes pa se javljam bolj pozno..ravnokar sem odložila likalnik (pa bo spet za nekaj časa mir) user posted image

drugače pa z vso vnemo delam za faks...

upam, da mi oprostite, ker pa res ne uspem vsega prebrat user posted image

pa še en dnevni uspeh imam danes..nič nisem bruhala...jeee!!! user posted image upam, da bo čimevč takšnih dni..

se še kaj oglasim jutri, zdele pa šibam še cunje zložit v omaro....papa

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
7.9.2007 22:28:23   
Marusah
Joj, koliko ste načvekala danes. Sem cel dan letala okrog in nisem imela nič časa prebirat foruma. Se bom drugi teden potrudila, da vse nadoknadim. Vikend bom imela pestri...

Lepo se imejte in zaželite mi srečo - jutri se poročim!!!user posted image

Lep vikend vsem!!!

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
8.9.2007 5:48:58   
polonca78
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

01. mala_pikica,?let, 2.user posted image (?) pregled:13.09.
01. zoya24, 28let, 2.user posted image (B+) pregled:M 11.09.

02. user posted image ella79, 28let, 1.user posted image (A-) pregled:18.09.
02. user posted image
Lanchy, 27let, 1.user posted image (A+) pregled:?
02. bleščica, 29let, 2.user posted image (?) pregled: ?
03. pajkica, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31let, 2.user posted image (?) pregled:?
03.
nizy, 28let, 3. user posted image (A-) pregled:04.10.
04. brina2006, 30let, 1.user posted image (0+) pregled: 07.09.
05. itata, 29let, 1.user posted image (A+), pregled: M 24.09.
05.
srečka nosečka, 30let, 1. user posted image (A+) pregled:02.10.
05. maja80, 27let, ?.user posted image (AB-) pregled:17.09.
05. user posted image
Mbee, 24let, 1.user posted image (0) pregled: 12.09.
05. Bajsa, 25let, 1.user posted image (0) pregled:M 21.09.
05. Janey, 22let, 1.user posted image (0) pregled:?
05. polonca78, 29let, 1.user posted image (A-) pregled: M 27.09.
06. ARIANNA L.05, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
07. Shana banana, 23let, 1.user posted image (0+) pregled:M 25.09.
07.
user posted image katka37, 37let, 4. user posted image (A+) pregled:24.09.
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled:AC 03.09.
09. p@tricij@, 28let, 3.user posted image (0+) pregled:02.10.
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. user posted image misar, 25let, 1.user posted image (B+) pregled:11.09.
09. anandrej, 34let, 1.user posted image (?) pregled: 11.09.
09. Marusah, 24let, 1.user posted image (?) pregled:M 28.09.
09. Sandra, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
12. mateja j., 29let, 1.user posted image (?) pregled:?
13.
livia, 31let, 2. user posted image (?) pregled:?
13.
lillchy123, 29let,1. user posted image (0+) pregled:19.10.
14. ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image (B+) pregled:02.10.
14. user posted image mary_lou, 23let, 1.user posted image (0+) pregled:M 01.10.
15. Meti7707, 24let, 1.user posted image (AB) pregled: 06.09., M 11.10.
15. anariya, 24.et, 1.user posted image (?) pregled: 19.09.
16.
mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled:M 26.09.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled:06.09.
16.
larisa, 29let, 1. user posted image (A+) pregled:13.09.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
17. bamby, 36let, 2.user posted image (0+) pregled: 11.09.
18. Mateja81, 25let, 1.user posted image (0+) pregled:08.10.
18.
Lara76, 30let, 1. user posted image (B-) pregled: 13.09.
19. Minky, 28let, 2.user posted image (?) pregled:?
22. melanija, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. Suzi*, 31let, 2.user posted image (?) pregled:M 11.10.
22.
dolenjka, 30.let, 1. user posted image (0+) pregled:12.09.
22.
pina-1, 29let, 2. user posted image (0+) pregled:12.09.ČHT, 28.09.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
25. Kuba, 30let, 1.user posted image (?) pregled:?
26. nuka, 31 let, 3.user posted image (AB+) pregled: 19.09.
26. amaya, 29let, 1.user posted image (B+) pregled:11.09.
26. matejjana, 29let, 1.user posted image (A+) pregled: ?

27. user posted image torcica, 30let, 2.user posted image (A-) pregled:11.09., THT:11.09.
27.
mojani, 28let, 1.user posted image (0+) pregled:15.10.
29. tamala_82, 24let, 1. user posted image (?) pregled: 07.09.,
29.
BarbikaB, ?let, 2.user posted image (B+) pregled:12.09.
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled:?
? Lejči, 31let, 2.user posted image (?) pregled:?

sem bila pridna in poštimala seznam za nazaj. vsake toliko ga popravite, da ne bom umrla, ko pridem nazaj! ne vem, če veste koliko naklepetamo v enem tednu. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2396
8.9.2007 9:36:03   
MetiLu
Polonca, uživaj na dopustu, sem ti kar fovš, ker se meni ravno izteka in do porodniške najbrž ne bom nič frej  user posted image user posted image

Se moram pa pohvalit, da je včerajšnji šoping uspel 100%. Nepričakovano smo z mojo mami kupile sanjski voziček, Quinny Speedi sx, lanska kolekcija  - temno modre barve user posted image user posted image -letošnje barva mi nobena ni bila všeč, pa še 20% je bil znižan user posted image user posted image user posted image sem bila zvečer tolk evforčna, sem ga vozila gor pa dol po stanovanju, me je mel, da bi šla že kar rodit. Mami je sam rekla, da ne bom zdej z njim v štacuno hodila, pa mlek pa kruh z njim prevažala user posted image user posted image user posted image No, plus tega je pa naša mala kepica dobila en kup cunjic od babi, pa jest srečka nosečka, sem nabavila kar nekaj garderobe, da bo trebušček lahko rastel  user posted image user posted image jeeeeeee

No, zdej bi rada kupila samo še ene škornje na jahalni stil, pa sem zaključila z zapravljanjem ... ha ha ha- hecam se user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 2397
8.9.2007 9:42:12   
nizy
Suzi mene tudi čaka presejalni test za gestacijski daibetes naslednji mesec ,že prve 2user posted image  sem ga imela glih na meji tako ,da sem imela dieto in hodila vsake 14 dni na kontrole.Upam ,da bo tokrat kaj bolje user posted image user posted image .Pa še to mojega G skrbi zakaj sem  od začetka user posted image  pa do zdaj shujšala za cela 2 kg.

Neposredna povezava do sporočila: 2398
9.9.2007 10:23:48   
ella79
Se moram pa pohvalit, da je včerajšnji šoping uspel 100%

Midva sva tudi ta voziček kupila, pa sem bila tok evforična, da sva šla včerej kupiti še posteljico.user posted image
V Toys'r us sem zasledila, da je ena v akcija, pa sva letela. Že na parkirušču sva vidla tudi dva slovenca, ki sta nekaj velikega dajala v prtljažnik, sem rekla sigurno sta kupila tole posteljico. In prideva notri, ostala je samo še raztavljena (pred nama kupila unedva slovenca) . user posted image Pa naju prodajalka potolaži, da v torek dobijo še tri, tako da sva jo plačala in rezervirala. user posted image Sva bla tok vesela, da bolje da je še domov nisva pripeljala, ker pomoje sploh spat ne bi mogla. Pa še link, če katero zanima:
http://www.toysrus.at/index.php?mapid=5&produkt=6346&details=1&PHPSESSID=f3e014cd3fe7d39d4877f96243259c0f

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
9.9.2007 16:35:08   
bamby
Marusah, nisem vedela, da imaš poročni vikend user posted image user posted image . Vsekakor ti želim lep medeni teden in vso srečo naprej v življenju! Vreme ti je bilo včeraj pa itak naklonjeno user posted image .

No, mi smo včeraj tudi uživali v lepem dnevu in na srečo tudi zvečer ni bilo premrzlo. Edina nadloga, ki me je doletela je ta, da sem dobila en grozen, boleč herpes, ki se močno širi user posted image user posted image user posted image . Zdaj to skrbno mažem s prav posebno mast za to. Mi pa ne gre v glavo, kako sem ga mogla staknit, ker smo imeli ves pribor in kozarce plastične user posted image . Zdaj bo 10 dni krize. Pa še k zobozdravniku moram poklicat, da prestavim uro user posted image .

Upam, da ste uživale čez vikenduser posted image !

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?