|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
9.9.2007 17:58:42   
brina2006
Pozdravljene punce!

Vidim ,da ste vse nekam odšle, a danes ni nobene doma?
Že dolgo se nisem nič oglasila (sem bolj lena za pisanje, berem pa kar redno).
V petek se imela pregled in me je šok ,ko sem stopila na tehtnico v dveh mesecih sem se zredila za 5 kiluser posted image .
G me je samo grdo gledala ,sestra me ja pa ful nadrla ,da kaj si mislim ,da je preveč in da lahko škodujem sebi in otroku!!!user posted image .
Tako da sem še sedaj v šoku, in seveda se vse kar sem imela za vprašat  pozabila.
Drugače pa  jeuser posted image  uredu
Naslednji pregled imam čez 4 tedne ( verjatno morfologojo) saj morfologijo dela osebni G. ali pač (pomoč).
So me čisto zmešali!
Tudi uro imam čudno piše:10-10.30.
Vidim da nekatere že pridno nakupujete, jaz se kar ne morem odločiti se mi zdi še prezgodajali pa sem malo preveč vraževernauser posted image .
Ali je katera naredila kakšen seznam kaj potrebuje...?

Aja za evidenco: brina2006, 30let, 1.user posted image (0+) pregled: 05.10. Morfologija (upam)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
9.9.2007 18:13:58   
katka37
Marushah, čestitke  user posted image  , verjamem, da ste se imeli lepo, pa še vreme je bilo kar lepo.

Jaz sem bila danes kar pridna, sva z mojim naredila čistke po omarah, da bo čim več prostora in bomo potem imeli več časa samo z uživanje z user posted image . Ampak moj križ kar čuti posledice miganja, so mi obljubili zvečer masažo.

Uživajte še malo v vikendu, jutri pa z nasmehom v nov delovni teden.

Brina, ne sekiraj se, skoraj ne morem verjeti, da te je ravno nadrla. Če pa te je, pa ji povej, da stres v nosečnosti škoduje,naj se neha dreti. Marsikatera se je v nosečnosti kar precej zredila, pa je potem vse v redu.

(odgovor članu brina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
9.9.2007 18:32:20   
MetiLu
Jaz sem bila danes kar pridna, sva z mojim naredila čistke po omarah, da bo čim več prostora

Jest sem to naredila par dni nazaj, tako da ima najin malček že en velik predal v komodi čisto zase. Sej ne da je že napol poln user posted image user posted image user posted image user posted image So pa pajacki pa bodiji pa žabice pa ... tok sladki, vsak dan jih vzamem ven, pa pregledam, kaj vse že imamo, pa potem nazaj zlagam...  Pa svoje hlače, ki jih ne spravim več čez rit in seveda trebuh, sem spakirala v škatle, da mi ne delajo gužve (beri -  slabe volje, ker prvič v življenju ne morem več oblečt svoje št.) v omari user posted image user posted image user posted image
Da ne bo pomote, ful uživam v nosečniških hlačah, mam že dvoje kavbojke pa eno kiklco user posted image . Spet samo o cunjicah nakladam...

Joj, jutri moram nazaj v službo, delavnik od 8 - 16.30 user posted image user posted image user posted image pa do porodniške ne bom nič frej, razen med prazniki...

Sem vidla, da ste pisale nekaj o podlaganju nog in trebuška med spanjem, jest takega user posted image še nimam, da bi me zelo motil, je pa res, da na trebuhu ne morem več spat. Sicer pa imava sedaj Dormeo in ko sva se ga po treh dneh navadila se res dobro spi na njem.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
10.9.2007 8:29:06   
srečka nosečka
Dobro jutro

v novem delovnem tednu. Saj ne morem verjeti, da danes še vse spite. user posted image  Upam, da se kmalu pridružite, da bočas v službi hitreje minil.
Men je tako fajn, ker delam še ta teden pol pa na zaslužen dopust. Kar 14 dni si ga bova privoščila. user posted image
Zadnji dopust, ki ga bova preživela sama. Drugo leto bomo že lepša družba.

Po včerajšnjem pikniku in obilo dooobre hrane se mi zdi, da imam kar 3 kile več. upssss
Drugače pa je počutje še vedno OK, samo spet se mi dogaja, da moram vsake pol ure user posted image na WC, mehur je vedno poln.  Pa tudi user posted image se vse pogosteje "javlja".

Pa še eno provokativno vprašanje:
A imate kakšen predlog za današnjo malico in kosilo?  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
10.9.2007 8:29:53   
pina-1
dobro jutro čveke....
kje ste danes? ste še vse pod vtisom vikenda?

marushah čestitke za poroko in dobrodošla v klub poročenih.

Pri nas je vikend minil v znamneju trgatve in pucanja. Me križ kar pošteno boli danes...
Sem se pa med vikendom končno najedla zelja...joj je blo fino in danes bo spet na sporedu..juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
10.9.2007 8:42:13   
ŽogiMarogi
Jutrčko!

Danes sem ko cunja, sem včeraj mal več hodila in bila naspidirana, da sem se v posteljo vlegla vsa crknjena. Me tako bolijo ritne mišice!! user posted image  Spala bi pa zihr še kaki 2 uri.

Pa še nos  stop me spodaj in v križu boli. Da se ne bo ta maternica preveč razpotegnila user posted image

Ma vidim da ste tudi ve bolj zaspane danes, ker vas nikjer ni. Kaj ste vse na dopustu? Do mojega moram počakat še 14 dni. user posted image

Sva bila včeraj v LJ na avtomoto show-u in sva si ogledala zanimive avtiče. Smeh pa je bil, ko sem vsake toliko mojemu namesto všečnega avta, pokazala otroški voziček, v katerih so mamice imele user posted image user posted image  
Jah kaj čmo mi ni bilo pomoči.
Privoščila sva si pa eno veliko pleskavico, kasneje pa še kosilce.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
10.9.2007 8:52:27   
pina-1
srečka nosečka a ti že o hrani??????????????????
no dr pokorno javljam z idejami: zajtrk je že pospravljen ( biroš in kavica). za malico je črna žemlja in emental ter activia jogurt, za kosilo bo pa zelje, renstan krompir, njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

žogi marogi, user posted image user posted image user posted image  tudi jaz noro gledam te vozičke in pajacke in kaj vem še kaj....

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
10.9.2007 9:13:09   
katka37
Jutro!

Toliko da se javim, ob ponedeljkih pozneje začnem s službo in imam zdaj malo časa.

Tudi jaz sem se pravkar napapcala (marmelada in mleko), je prav pasalo, čeprav je bila včeraj večerja obilna. Sem spekla ob 20.30 šele krompir, zraven zelenjava v omaki in jajce na oko, njam. Groza, se bo spet začelo pri meni nočno kuhanje????!!!!?????? Uboge kile, bom kot user posted image .

Zunaj pa končno lep sončekuser posted image .
Lep začetek novega tedna, souser posted image , z nasmehom na delo, saj bo.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
10.9.2007 9:22:47   
larisa
Dobro jutro,

zdaj pa rabim malo vaše pomoči-izkušenj!!! Kar naenkrat sem dobila tako čuden filing, kot da sploh nisem noseča. da malo razložim...prej sem se slabo počutila, bila utrujena imela veeeelik apetit, prsi bolele in take znake, sedaj pa se naenkrat ne počutim več tako. energije imam več, prsi ne bolijo, v glavnem ne počutim se noseča. Tud trebušček je kar obstal, nič se ne širi!?user posted image
Mislite da je lahko res kaj narobe?? (bolečin nimam, krvavim tudi ne....)

Hvala vam za vaše izkušnje....

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
10.9.2007 9:27:41   
itata
jutro,
k smo glih pri hraniuser posted image  jaz sem imela čez vikend 3 praznovanja rojstnih dni... tko da sem itak skoz jedla. sam je bilo prav fajn.

vprašanje: a ima katera krče? sem kupila magnesol. ne vem če kej pomaga. včeri je bilo ok sicer, ampak  prejšnji teden me je pa tko desno in levo od popka gor bolelo (ampak ne skoz, sam zagrabilo in spustilo). je to zaradi razteanja maternice al kej na to temo?

drugač počutje ok. mal sem edin prehlajena. ampak ni panike. kaj bo danes za jest pa še ne vem. da vidimo kaj bodo lokalci danes ponudili. zvečer pa itak aerobikauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
10.9.2007 9:29:31   
itata
larisa: mislim, da se temu reče, da si vstopila v drugo trimesečje, ki naj bi bilo najlepše obdobje nosečnostiuser posted image  trebušček pa tud men zdej vmes mal ni rasel (tko en teden) - zdej pa spet... se širi včasih v drugo smer maternica, ne sam navzven...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
10.9.2007 10:01:26   
pina-1
larisa ne sekiraj se in bodi vesela, da je za taob hujša stran nosečnosti. sedaj uživaj, ker proti koncu bo spet okornost in utrujenost na višku.....

itata, tudi mene kar dajejo krči. Pij magnesol- 3 tablete na dan in boš vidla da ti bo pomagalo. No vsaj meni pomaga.....

evo sem tudi eno jabolko že pojedla...

sem pa ravnokar zvedla, da sem dobila eno veliko škatlo stvri za dojenčka... user posted image user posted image user posted image  in to zimskih...bom mela zdaj kaj gledat in pol hitro črtam iz seznama kar ne rabim...

aja, pa moje dete se je začelo nekaj oglašat. sicer res zelo zelo bežno ampak nekaj pa le je....user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
10.9.2007 10:12:29   
srečka nosečka
pina - bravo za "brcike"

larisa - tudi sama se že ves čas počutim "nenosečo", ker ni nobenih problemov in težav, ako da kar brez skrbi in uživaj v user posted image

moja malica je že pospravljena - francoski rogljiček, štručka z zeliščnim maslom in 2x monte user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
10.9.2007 10:17:06   
pina-1
srečka ma niso glih še taprave brce..ampak mali mehurčki se prekladajo po trebuhu....
v sredo mam pa jaz zopet UZ. Upam, da bo G dobre volje pa da pogleda tudi malo med korak, kaj naše dete skriva. Me že pošteno firbec mantra, kaj bomo meli. Pa ne da bi imela preference ampakker skozi o tej Ani govorimo doma, bi bilo lepo vedet ali je z dodatkom ali brezzuser posted image . Ampak sedaj že malo utrujam s tem.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
10.9.2007 10:54:35   
srečka nosečka
mehurčki so zakon - zdaj tudi jaz vem, kaj pomeni, da te zlata ribica boža z repkom user posted image

Naša pikica je tudi sramežljiva in do sedaj niso mogli pogledat al je user posted image  ali user posted image .  Pa mene tudi precej firbec daje. Bo potrebno počakat na oktober, ko imam spet pregled pri G. Morfologijo pa imam šele enkrat v 24 oz. 25 tednu. A ima še katera M tako pozno?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
10.9.2007 10:57:20   
itata
Pina: men je blo pa zadnjič prav hecno pri aerobiki k je vaditeljica spraševala, če že vemo kaj bomo imele... pa so vse vedle, jaz edina ne (ker se je dojenček gladk stran obrnu pri NS:). pa me je kar zagrabilo, da ne bi vprašala na morfologiji kaj bo. mi je itak vseeno, ker je prvi otrok - kar bo bo - ampak firbčna sem pa ful - po drugi strani pa ne verjamem, da lahko tko za zihr napovejo, ker poznam preveč primerov k so narobe napovedal in je bilo potem razočaranje (smo pač samo ljudje in si ne moremo pomagat, ko ti rečejo bo punčka - pa pol o punčki razmišljaš - pa si "razočaran" ker je fantek - pa ne zares razočaran, ampak sej veste kaj mislim)... tko da ne vem, če bom vprašala... bom vidla.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
10.9.2007 10:57:22   
bamby
itata, a veš, da sem jaz tudi imela v petek in nedeljo ene bolečine v trebuhu nad popkom user posted image . Sprva sem mislila, da me boli želodec, vendar sem kasneje ugotovila, da je ta le višje od mojih bolečin. In te bolečine tudi ne vem, da če bi jih lahko opredelila kot krče user posted image . Ma ne vem, kaj bi to lahko bilo. Itak grem jutri ponovno na kontrolo in bom G to omenila. Bom videla, kaj bo rekel.

Sicer pa moj herpes še vedno nesramno boli in sem vsa nesrečna zaradi tega user posted image . Upam, da bo šlo kmalu na bolje, zaenkrat pa nič ne kaže, saj se le cedi ven iz njega.
Bom pa ta teden dopoldan le sama, saj je tamali šel k noni na počitnice. Vem, malce pozno, ampak ker še ne hodi v šolo in ne v vrtec, je ravno tako vredu.  Si bom pa malo odpočila!
Zajtrkovala in malicala nisem še nič, za kosilo bo pa danes mesna lazanja. Njami!!!!!! Komaj čakam! Zdaj grem pa k tašči po stročji fižol in knedeljne ( ne vem še kakšne user posted image ).

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
10.9.2007 11:06:50   
pina-1
sej meni je za spol vseeno, ampakje težko biti ravnodušen, ko ti otrok zraven non stop o sestrici govori. Samo zaradi nje bom vprašala za spol. Kljub tenu, da bo zadovoljna tudi če bo Vid, je potrebno pri otrocih bit bolj previden.

Naša Mia je pa lepo pokazala spol, nekje v 25t. Prej pa ne. Ampak je blo res težko zgrešiti. Pravijo pa da če greš na 3D pa ga je težko skrit, tako da če ne prej bomo tam sigurno vedeli kaj bomo meli....

bamby sem pogrešala tvoje recepte. Vedno kaj tako dobrega kuhaš, čeprav imam jaz priskrbljeno kosilo za danes.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
10.9.2007 11:32:00   
lillchy123
Ojla user posted image !
Zajtr že popacala (skutina blazinica) pa malico tudi (jota)! Njami!!!!!!!!! Jst sm res čist na zelje..... user posted image
Men sta zdaj že dva G potrdila isti spol, ampak jst to bolj tko z razervo jemljem. Je še tolk majčkeno da.. tudi povedala nisva nikomur, pa mi je tud skor mal žal, da moj user posted image  ve, ker če so se zmotil bo en mali delček sekunde razočaran.. Bomo vidli, če bodo isto potrdili še na morfologiji?(8.10.)  Pa tud pol ne vem, če bova komu povedala. Saj bojo že februarja zvedli, a ne? user posted image
metuljčkov pa tudi še ni.. user posted image  Je pa buši že tolk konkreten, da me pa že sprašujejo kaj bomo zibali. user posted image  

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
10.9.2007 12:01:27   
ella79
larisa - a ni to fajn, ko sedaj dobro počutiš? Nič skrbet.
Srečka nosečka - to je pa res kar pozno za morfologijo. Men jo bo delala naslednji teden, ko bom v 21. tednu.
Aja, sem dodala v albumček slikce bušija.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
10.9.2007 12:55:53   
bamby
Pina-1, ti kar vprašaj za kakšen recept, ga rade volje delim z vami user posted image .

Sem pa pravkar nazaj od tašče, ki me je zasula z raznimi stvarmi. Mi je dala malo mladega radiča, domača jabolka za štrudelj, grozdje, paprike, feferone, stročji fižol in češpove knedeljne. In danes bodo za kosilo češpovi knedeljni namesto lazanje user posted image , pa tako sem se jo veselila. Meso in mocarello sem že pospravila v hladilnik. In listnato testo sem že vzela iz skrinje, saj bo popoldan zadišalo po štrudlju user posted image .

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
10.9.2007 13:14:26   
itata
Bamby - pol še meni povej kaj ti je rekla G, da so to za ene bolečine. danes me ni nič matralo pa včeraj tud ne, tko da me ne skrbi preveč... sam vmes 2 dni pa kr no. mogoče so magnesol tablete pomagale tko kot so punce priporočile, tko da zdej pijem 2-3 na dan vsak dan in je bolš. verjetno je to to.
Pina - a tko imaš zbrana imena Ana ali Vid? sej skor ne morem verjet kera kombinacija, ker tko je eni moji prijateljici ime in njenemu bratuuser posted image  ja to pa verjamem, da tamalo bolj matra kot tebe.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
10.9.2007 13:32:52   
pina-1
itata, to je tamala zbrala ne midva. Sej za Ano sva bla takoj navdušena tudi midva, medtem ko Vid gre mojmu malo težje dol... ampak zgleda da se je že sprijaznu, ker tudi sam reče da bo Vid če bo mel luleka.....

bamby, jaz se sicer za slivove knedle prodam, ampak danes je zelje pa mi sploh lušte nisi nardila. user posted image user posted image

punce smo pa kar štrajkat začele s čvekanjem..so nas januarčice zopet ujele in prehitele...se vidi da sta šli dve čveki na dopustuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
10.9.2007 14:07:49   
torcica
No kooooončno!!!!

Sploh nisem mogla pošiljat sporočil celo dopoldne user posted image .

Pina, tudi moja Maša nonstop govori samo o sestrici user posted image . O imenu se še dogovarjamo, smo pa za fantka tudi mi razmišljali o Vidu. Ampak vse kaže na to, da bo punčka, čeprav je na NS še zelooo prezgodaj za bolj točno določitev spola.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
10.9.2007 14:13:54   
srečka nosečka
ella79 - saj se meni tudi zdi pozno za M (24 oz. 25. teden), so mi v P rekli, da naj takrat pokličem in se naročim, ker za oktober še niso imeli plana.

Razmišljam, da se poskusim še ta teden naročit v samoplačniško za M in 3D UZ. Pa ne vem, kdaj je najbolj primeren čas za 3D, ki bi ga rada imela posnetega, a katera ve?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?