|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
6.9.2007 11:07:16   
lillchy123
Pina, ampak ne vem, če je tista v lidlu enaka. Je pa po moje prav tako ok. Jst berem knjigico navodila za uporabo dojenčka. Se nasmejim do solz, pa še koristnega je veliko. Ampak to je bolj za nas začetnice, ki še nimamo user posted image . Jo berem mojmu user posted image , da malo obnovi znanje. user posted image  Je pa drugače ena full dobra knjigica o vzgoji otroka, sam se zdaj ne spomnim naslova. Otrok od rojstva do šole, se mi zdi.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
6.9.2007 11:51:28   
pina-1
lillcy bom šla pogledat kako zgleda pod roko....

kar se poroda tiče pa tako. Jaz se v prvo nisem nič bala poroda, saj nisem vedela kaj to sploh je in kako naj bi to sploh bolelo. Vsaka ima svoj prag bolečine in mi je blo neumno poslušat druge. Tako da sem bla psihično čisto sproščena in tudi popadke sem tiste na 15 min. kar prespala... Pol so pa bili že popadki na eno minuto. Ampak ti me niso tako boleli, bolj so mi šli na žive in pritiskali so me na dol jaz pa pritiskat nisem smela... V porodno sem prišla 10 cm odprta. Ob 5:15 so mi predrli mehur in ob 6:22 je mija Mia rojena s samo dvemi potiski. Nisem pa dobila nobene stvari proti bolečinam.
Tudi v drugo grem po otročka brez protibolečinskih zadev. PRavijo da gre v drugo laže ampak če bo šlo tako hitro kot prvič bom jaz kar zadovoljna.

Punce, tiste ki boste prvič mamice, ne se obremenjevat s porodi drugih, ker vlikokrat je tudi zadeva napihnjena.... Pojdite srečne in pomirjene na porod, ker psiha veliko pripomore....

In če bi bilo tako hudo, nebi šla nobena več rodit kot enkrat...

haa malo filozofije.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
6.9.2007 12:19:53   
Suzi*
Tudi jaz imam jutri zjutraj pregled, potem pa naslednji teden gremo na dopust, na kmečki turizem v Robanov kot. Upam da se bo vreme malenkost popravilo, ne rabi bit toplo, samo da ni dežja, da bomo lahko okrog hodili.

Najboljši za pit je baje Magnesol od teh šumečk.

Ok, najprej kaj je ULITIVA?? user posted image  
Prvič sem rodila brez epiduralne, dobila sem dodatek umetnih popadkov in neko protibolečinsko zadevo (inekcija v rito), tako da sem potem tako krasno spala med vsemi popadki. Rodila sem v 4 urah (uradni čas v porodni sobi), mali je prišel ven v dveh potiskih, v prvem se je nastavila glavica, v drugem je pa cel uletel. user posted image  To pritiskanje me sploh ni nič bolelo. So me pa boleli šivi naslednje tri tedne. user posted image  Meni rodit res ni bil problem, tako da, kot je napisala, Pina, vsak porod je drugačen, ne se obremenjevat s porodi drugih, je pa res zelo zelo zelooo pomembno, da ste sproščene. Takrat se ful hitreje odpirate in porod gre hitreje.
Aja, tudi tokrat bom kar brez epiduralne rodila. Če smo preživeli prvič, bomo tudi v drugo. user posted image

Materinska šola.....ja, res naj bi se šlo tam v zadnjih mesecih user posted image . Jaz sem prvič hodila v 7. mesecu, pa je bil kar ok tajming. Pozneje je že težko sedet. user posted image  Je pa tako, da potem ko imaš bebo kar nekaj paniciraš pa ne veš kako to in ono, meni je blo res fino, da sem se lahko obrnila na kakšno sonosečko, tako da punce, če bo kakšno vprašanje iz prakse, samo vprašte!!!
Ne vem pa, če je treba pri drugem ali tretjem user posted image  spet it. user posted image  A bo katera od vas šla ponovno v šolo? Ker meni se zdi kar malo brezveze, ker je mali star šele 2,5 let.

Spim pa večinoma na boku, redko na hrbtu. Na trebuhu sem pa se odvadila spat v prvi user posted image . user posted image user posted image  Spim pa tudi jaz z  blazino in to med koleni (na boku), kaz eno mehko navadno blazinico, ko bo bauhi večji si bom pa še eno pod trebuh nabasala pa bo kot v raju. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
6.9.2007 12:23:54   
Janey
Jaz zaenkrat nič še ne razmišljam o porodu. V mb je tak tak, da če je anestezist samo v dnevni izmeni in da če je fraj ti lahko delajo epiduralno. Drugače pa po naravni poti. Sicer razmišljam da bi šla v feldbach, ampak prej se moram naućit nemško user posted image

Nekaj sem hotla napisat al vprašat al kaj pa sem zdaj pozabila...grrrr...sem jezna...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
6.9.2007 12:26:20   
Anonimen

Odg.Suzi, zanima me to glede materinske šole, saj ni obvezno al je.lp

(odgovor članu Suzi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2330
6.9.2007 12:34:25   
Suzi*
Anonimen, tako je, da nosečke niso še nobene pustil zunaj rodit, kljub temu, da ni imela materinske šole. user posted image  V bistu je to tebi v dobro, da pred rojstvom kaj koristnega izveš. Za očete, ki so prisotni je pa različno. Nekje jo zahtevajo, drugje spet očetje brez materinske sole oz. tečaja za očete samo več plačajo za prisotnost pri porodu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
6.9.2007 12:52:59   
itata
Jaz ne poznam nobene, ki bi šla večkrat v MŠ... sigurno te ne bodo zunaj pustili, ko bo čas za rodit user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
6.9.2007 13:11:56   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: itata

Jaz ne poznam nobene, ki bi šla večkrat v MŠ... sigurno te ne bodo zunaj pustili, ko bo čas za rodit user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  bom kar na recepciji rodila. user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
6.9.2007 13:21:55   
pina-1
suzi jaz ne mislim it še enkrat tam poslušat kaj ti govorijo. Sej prov ti kej pride, ampak v praksi pa stavri izpelješ tako kot je tebi najlažje. Pri nas na hribu ne zahtevajo nekih potrdil o obisku MŠ ne za mamice ne za očke. Baje po novem mora očka plačat cca 20€ za prisotnost pri porodu in to je tudi vse.

Suzi tebe si predstavljam s povštri okoli in okoliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
6.9.2007 13:29:08   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Suzi tebe si predstavljam s povštri okoli in okoliuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra. user posted image user posted image  Si tako povedala, kot bi bila kakšna kurtizana. user posted image user posted image user posted image user posted image   One so se ponavad med povštri valjale z............... no, pa ne bi zdaj o tem. user posted image user posted image user posted image
Zaenkrat je samo en pod glavo in en mali med koleni......povšter, da ne bo pomote!!!! user posted image  

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
6.9.2007 13:33:11   
larisa
Suzi, vse o Ultivi:

http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1744787

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
6.9.2007 13:38:13   
polonca78
punce, jst sem šele dobro dojela, da imam nekaj notr, ve pa že razmišljate kako boste to ven spravle.user posted image user posted image

kaj bom jaz danes dobro jedla za kosilo. big maca. user posted image mmmmmmm, kaj bo dobr. ni časa, da bi kuhala in sem našla odlično, zdravo alternativo. user posted image priznajte, da je vsaj dobra! pina, bi recept? user posted image user posted image user posted image

suzi*, vidim da sva na istem! jutri še služba, pregled pol pa dopust. saj nobena še ne ve, da grem na dopust, a ne? hahahaha....po moje ste me že prav site. user posted image user posted image kar se tiče magnesola, se pa strinjam. bolje se absorbira kot ostale šumečke.

še mal, še mal

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
6.9.2007 14:18:44   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra. user posted image user posted image  Si tako povedala, kot bi bila kakšna kurtizana. user posted image user posted image user posted image user posted image   One so se ponavad med povštri valjale z............... no, pa ne bi zdaj o tem. user posted image user posted image user posted image
Zaenkrat je samo en pod glavo in en mali med koleni......povšter, da ne bo pomote!!!! user posted image  

ma NEEEEEEEEEEEEEEEE. meni reče mož da ko začnem s povštri da se preselim na stran kjer je okno, da mu ne bo pihalo
user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
6.9.2007 14:20:16   
pina-1
polonca sploh ne vemo da greš na dopust...a res greš? nebi raje z nami ostala?

dej hitro recept že pišem.user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
6.9.2007 14:26:36   
anandrej

ma NEEEEEEEEEEEEEEEE. meni reče mož da ko začnem s povštri da se preselim na stran kjer je okno, da mu ne bo pihalo

Pa kaj mate s temi povštri. Moja ima tudi dva za pod glavo, enega med kolenoma in še enega majhnega ob strani user posted image Sploh nimam prostora za spat pa ni tak majhna postelja.  Aja pa to ni samo med nosečnostjo, da ne bo pomote user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
6.9.2007 14:33:00   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

Pa kaj mate s temi povštri. Moja ima tudi dva za pod glavo, enega med kolenoma in še enega majhnega ob strani user posted image Sploh nimam prostora za spat pa ni tak majhna postelja.  Aja pa to ni samo med nosečnostjo, da ne bo pomote user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  moški tega res ne razumete. user posted image

Ma ne, pri meni je drugače samo tist pod glavo, med nosečnostjo pa pomaga (da se sprostijo vezi al kaj, pa ne boli vse) da imamo enga med koleni in enga pod velikim trebuhom, da ne visi dol. user posted image  No, pa ko sem dojila v postli sem imela tudi te povštčke za podložit. user posted image  
Je pa tako fajn, a ni fajn mehko, če mamo povštrčke okol sebe??? user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
6.9.2007 14:39:02   
pina-1

jaz bom tudi mojmu rekla naj si podloži trebuh...mogoče mu bo pasalo, ker njemu tudi malo visiuser posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
6.9.2007 14:41:57   
srečka nosečka
user posted image user posted image user posted image

bravo pina-1 - tole pa je bilo posrečeno, sem se kar na glas zasmejala

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
6.9.2007 14:46:49   
Suzi*
user posted image user posted image user posted image  moj bi tud rabu en povšter pod trebuh. zdej meriva, kdo ma večjega in kdaj ga bom prehitela. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
6.9.2007 14:49:35   
ella79
jaz bom tudi mojmu rekla naj si podloži trebuh...mogoče mu bo pasalo, ker njemu tudi malo visi

ta je res dobra
jaz ga pa skoz sprašujem, če je moj trebušček že večji od njegovega oz. če sploh kdaj bo user posted image (sej nima velkega bušija, sam mi ga je tko fajn hecat, k men govori, če sem žogo pojedla) user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
6.9.2007 14:58:04   
ŽogiMarogi
user posted image user posted image user posted image user posted image  kok ste smešne, sem se zdaj prav nasmejala, pa sodelavka tudi, čeprav ni imela pojma zakaj, sam k je mene slišala.

Jaz še ne uporabljam pouštrčke, sam si pa ne predstavljam koko bo, namreč jaz se 100 x obrnem ponoči, kaj bom potem res prepih naredla s tem prekladanjem pouštrčkov sem pa tja. user posted image user posted image  To bo še smeha, še dobro da imava veliko posteljo.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
6.9.2007 15:03:42   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: ŽogiMarogi

user posted image user posted image user posted image user posted image  kok ste smešne, sem se zdaj prav nasmejala, pa sodelavka tudi, čeprav ni imela pojma zakaj, sam k je mene slišala.

Jaz še ne uporabljam pouštrčke, sam si pa ne predstavljam koko bo, namreč jaz se 100 x obrnem ponoči, kaj bom potem res prepih naredla s tem prekladanjem pouštrčkov sem pa tja. user posted image user posted image  To bo še smeha, še dobro da imava veliko posteljo.

žogi, s časoma postaneš zverziran in se skupi s povštri obračaš... vaja dela mojstra ne suziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
6.9.2007 15:16:12   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

user posted image user posted image user posted image user posted image  moški tega res ne razumete. user posted image

Sam res ne user posted image user posted image Js si zaenkrat še ne rabim trebuha podlagat, čez par let pa mogoče res in bom potem bolje razumel  user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
6.9.2007 15:20:55   
ŽogiMarogi
hahaha, si predstavljam, se mi kar smeje... že tko vso rjuho potegujem na mojo stran, da moj zmrzuje. Enkrat je prav tiščau in ko sem se obrnila in hotela povlečt vse za sabo, me je kar zaštopalo.  user posted image user posted image   Pa sej tko vedno pravi da mu je toplo, sem mu samo uslugo delala. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
6.9.2007 15:22:22   
pina-1
žogi se vidi kdo v vaši familiji ukažeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?