Suzi*
|
Tudi jaz imam jutri zjutraj pregled, potem pa naslednji teden gremo na dopust, na kmečki turizem v Robanov kot. Upam da se bo vreme malenkost popravilo, ne rabi bit toplo, samo da ni dežja, da bomo lahko okrog hodili. Najboljši za pit je baje Magnesol od teh šumečk. Ok, najprej kaj je ULITIVA?? Prvič sem rodila brez epiduralne, dobila sem dodatek umetnih popadkov in neko protibolečinsko zadevo (inekcija v rito), tako da sem potem tako krasno spala med vsemi popadki. Rodila sem v 4 urah (uradni čas v porodni sobi), mali je prišel ven v dveh potiskih, v prvem se je nastavila glavica, v drugem je pa cel uletel. To pritiskanje me sploh ni nič bolelo. So me pa boleli šivi naslednje tri tedne. Meni rodit res ni bil problem, tako da, kot je napisala, Pina, vsak porod je drugačen, ne se obremenjevat s porodi drugih, je pa res zelo zelo zelooo pomembno, da ste sproščene. Takrat se ful hitreje odpirate in porod gre hitreje. Aja, tudi tokrat bom kar brez epiduralne rodila. Če smo preživeli prvič, bomo tudi v drugo. Materinska šola.....ja, res naj bi se šlo tam v zadnjih mesecih . Jaz sem prvič hodila v 7. mesecu, pa je bil kar ok tajming. Pozneje je že težko sedet. Je pa tako, da potem ko imaš bebo kar nekaj paniciraš pa ne veš kako to in ono, meni je blo res fino, da sem se lahko obrnila na kakšno sonosečko, tako da punce, če bo kakšno vprašanje iz prakse, samo vprašte!!! Ne vem pa, če je treba pri drugem ali tretjem spet it. A bo katera od vas šla ponovno v šolo? Ker meni se zdi kar malo brezveze, ker je mali star šele 2,5 let. Spim pa večinoma na boku, redko na hrbtu. Na trebuhu sem pa se odvadila spat v prvi . Spim pa tudi jaz z blazino in to med koleni (na boku), kaz eno mehko navadno blazinico, ko bo bauhi večji si bom pa še eno pod trebuh nabasala pa bo kot v raju.