Suzi*
|
hahaha, pina, nič te ne razumem. Budjola, je prepisano iz embalaže, je pa tako kot je napisala bamby, pršutu podobna mesnina, prekajena oz. sušena v dimu, pa kar precej slana. Če boš dala pršut zraven, bo po moje isto. Bamby, hvala za hitro pojasnilo. Sem se vrnila s pregleda. Vprašala glede bolečin, tiščanja, krčev, izcedka.. Imela sem vaginalni pregled, imam eno vnetje, sem dobila vaginalete in kremico Daktarin, poslušale smo tudi srčka, vse je uredu in na svojem mestu. Tako da bolečine so verjetno posledica širjenja maternice. Za krče priporoča 2-3 Magnesole na dan, če pa so krči tudi v nogah, pa dodatno še kalcij. Jaz jih nimam. Rekla je tudi da naj ne dvigujem težkih stvari, če imam občutek, da me dol tišči. No, pa najbolj zanimivo, sem si kar precej kil pridelala, tako da moram zdaj pazit mal na prehrano. Ni baje nič kritičnega, samo za v naprej me je opozorila. Naslednji pregled imam 11.10., morfologijo, še prej pa moram it dat kri. To je to. Srečala sem tamalo, tudi z njo je vse ok, je imela tudi UZ, pa je vse ok. Smo šli na pijačko, tako da sem malo zabušavala glede službe. Joj, pa kje ve živite, da imate sončka???? Pri nas še kar dežuje.