|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
6.9.2007 15:22:56   
Suzi*
Anandrej, mogoče bo pa res pomagalo da sprobaš. user posted image user posted image user posted image

Pina, ja, s prakso sploh niso v napoto, se res kar s tabo obračajo, pa v spanju jih premeščaš podzavestno. user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
6.9.2007 15:26:22   
Suzi*
sem pozabila povedat, da pri nama nikol ne bi šlo, da bi imela samo en kovter. user posted image  Ker on tud skos nekej vleče in je pokrit do oči, pa med noge in pod trebuh si daje cel kovter (no, moj že ve, da paše, če si kaj kam podloži user posted image user posted image user posted image ), jaz mam pa roke obvezno ven, pa lepo mirno spim, tako da to sva takoj na začetku skužila. user posted image  Pa je ok.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
6.9.2007 19:41:35   
bamby
No, jaz že v prvič nisem imela materinske šole, pa sem ravno tako rodila. Sicer s CR, ampak namen je bil vaginalno. Itak te babica vodi skozi porod, tako da nič bat, če nimaš šole. Jaz se s tem tudi tokrat ne mislim ubadat. Rodila bom tako ali pa tako. Verjetno bo pa tudi tokrat CR, čeprav mi je G rekel, da ni nujno. Bomo videli enkrat februarja.

Imate pa sedaj prav povštromanijo user posted image user posted image user posted image . Vas je prav fajn brat user posted image ! Jaz imam samo enega pod glavo. Če bi imela še kakšnega, bi bil prav kmalu kje drugje, kot tam, kjer bi bil potreben.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
6.9.2007 20:09:48   
nizy
No, mi smo s pregleda, user posted image  lepo raste, mami ne pridobiva na teži. Z našo starejšo punco sva videli srčka , nogice ,rokice ,glavco aja pa user posted image  ji je pomahal , spola pa nismo ugotovili. G pravi ,da je vse v redu, pri naslednjem pregledu moram na presejalni test za sladkorno . Za statistiko  naslednji pregled 4.10., pa še rok nam je popravil na 3.2. in ne 1.2.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
7.9.2007 6:53:08   
Janey
Dobro jutro...
Očke še niso dovolj velike..noge še hodijo po svoje...joj ta jutranja ura...kak je fajn ko dežek kapla po oknu in si zavit v objem pod toplo odjeo...potem pa pi pi pi pi pi pa se moraš vstat user posted image user posted image  pa it v brrrrrrrrrr avto in v brrrrr pisarno...ko eskim tu sedimuser posted image

Danes so pa še zadnje letošnje jagode na meniju...jih mam za celo dopoldne, pol pa na malco..upam, da bo kaj užitnega.

lep dan vam želim, upam da ceimprej soncek pokaže.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
7.9.2007 7:12:03   
mojani
dobro jutro, čveke februarske!

jst vam po dolgem času zopet pišem čeprav sem vas brala ves čas. za pisanje  -kot tudi za likanje, pospravljanje in kuhanje in ostala hišna opravila-  pa ni in ni bilo volje.
tudi brala sem vas zaradi svoje slabosti včasih precej težko, saj ste veliko besed napisale o tej in oni hrani -filane paprike, razni siri, juhice,....-  meni je pa ob prebiranju le-tega velikokrat obrnilo želodec in sem špurala na wc. sedaj pa se mi kar sline cedijo, ko preberem besedo segedin!
danes je že 7. dan, odkar ne čutim nobene slabosti in mi tudi vonji ne delajo preglavic, pa malce manj lena sem tudi. veselim se, da bom zopet lahko začela uživati v svoji nosečnosti in klepetati z vami.

pa lep pozdravček, ker je že čas za it v službo.

aha, pa še malce spremenjeni podatki za našo evidenco:

PDP 27.2.2008, mojani, 28 let,  1.user posted image , 0+, naslednji pregled 15.10.2007

aja, pa ne  pozabite uživat danes, ko je petek, jutri ko je sobota in potem ko je nedelja saj so vsi ti dnevi prvič in zadnjič ve tem tednu,

pa pa

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
7.9.2007 7:49:22   
Suzi*
Jutro!

Sem mislila, da bo danes lepše vreme, ampak pri nas je najslabše v tem tednu, tako dež pada, blek. Mi gre na živce, ker pridem v službo in mam čist mokre hlačnice spodaj. user posted image
No, mal me gor drži, da imam čez slabo uro pregled pri G, pa me prav zanima kakšno je stanje in če me bo kregala zarad pridobljenih kilc. user posted image  Upam, da se uspeva videt s tamalo, ker imava kmalu ena za drugo pregled pri isti G. user posted image
Zajtrk je bil banana, imam še sadje, ego in cornflakes in zdenka sirček in prepečenec. Popoldne pa user posted image .

Še na hitro vam napišem kaj sem včeraj kuhala za kosilo. Sem malo eksperimentirala pri omaki za testenine in je blo zeloo dobro. Prepražila sem eno papriko na olju, narezano na male koščke, malo pozneje dodala četrt nasekljane čebule da ne porjavi preveč, potem dodala na male kockice narezano prekajeno budjolo (malo, samo za okus), ko se je pa popeklo sem pa gor stresla skuhane testenine, malo pomešala, da so se okusi znešali, potem pa prelila z vmešanima 2 jajcema in 2 žlicama kisle smetane in pokuhala, da je jajček zakrknil. Začimbe: sol, malo popra, bazilika, rdeča paprika in na koncu kar precej svežega peteršilja. Njam! bomo ziher ponovili. user posted image

Lepo tipkajte, se pa javim ko se vrnem s pregleda.

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
7.9.2007 8:21:20   
MetiLu
Jutro čveke, evo mene z dopusta. Joj kok ste naklamfale strani, kdaj bom jest to prebralauser posted image Včeraj sem imela pregled pri G in sporočam, da je vse OK. Kri je ok, voda je čista, hemoglobin je 112, je sestra rekla naj malo več rdečega mesa jem, da mi ne bo še naprej padal, sicer pa stanje sploh ni kritično. Potem mi je ginekolog pokazal, kaj jest v trebuščku sploh tipam (sama prej nisem nič razločila user posted image ), pa še srček sva poslušala in prov lepo bije user posted image . Mi je pa napisal v knjižico, da sem sedaj v 17 tednu, čeprav sem po dosedanjih izračunih v 16.-tem user posted image   Na naslenjem pregledu imam pa že morfologijo.
V glavnem, dopust je bil kratek, ampak sladek. Slabosti so izginile, pogrešam pa tisti nosečniški apetit. Od prejšnjega pregleda se nisem zredila niti za pol kile, čeprav je sedaj trebušček že očiten.  Zato si bom danes privoščila šoping, saj v službo težko hodim cel teden v istih hlačah (trenutno premorem le ene nosečniške, ostalo ne pride več v poštev). Drugače pa je tle (v slo) taka ledenica, da še zdej ne dojamem, da sem iz kopalk čez noč prešaltala na jesensko jakno.

Prov nič se mi ne lušta v ponedeljek nazaj v službo. Ampak gledam s pozitivne strani, bom imela vsaj nekaj porodniške, saj s ponedeljkom zapuščam študentski status in stopam v delavski razred user posted image user posted image user posted image

pridno delajte, grem pogledat kaj ste kej načvekale user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
7.9.2007 8:30:50   
itata
jutro,
sej ne boste verjele, da imam jaz že dva disciplinska postopka za sabo... ja tudi s tem se mora kdo ukvarjat. ni pa to glih najbolj prijeten del moje službe (če koga firbec, eni fantje naši so se stepli na službenem pikniku).
drugače dan deževen - nič kaj spodbudno. sem pa ugotovila, da so nosečniške žabe prav komotuser posted image
okol hrane pa sem glihkrat prebrala na ponudbi, da se spet kot vsak petek obeta pohan oslič in krompirjeva solata. mnjami... do takrat imam pa še pol slanika in jogurtuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
7.9.2007 8:47:32   
pina-1
dobro jutro čveke...

Kako smo kaj? upam, da ne po vremenu, kajti pri nas je vreme kislo in mrzlo... Se že veselim toplega čajčka v ki ga mam s sabo v termosu.

He he včeraj smo povštre dodobra obdelale.... no jaz novega velikega v lindlu nisem več dobila... no pa bomo se će kako znašli..

suzi tokrat si ti mene presenetila z receptom. Kaj za enega vraga je budjola?user posted image  Ampak po sestavinah za tvojo omakico sodeč je moralo bit omamno fino....
Pri nas so bile včeri hrenovke, pire in špinačka pa gora solate. Kosilo je blo njami ampak pol mi je bilo pa spet slabo, tako da mislim, da dolgo tega ne bo spet na jedilniku.

Meti dobrodošla z dopusta in me veseli, da je bilo na pregledu vse ok..... pridno rastejo ti naši februarčki ni kaj.
mojani dobrodošla nazaj, pa kaj več se nam pridruži pri čvekanju, pa bo volja do kuhanja hitro piršla. Za likanje in pospravljanje pa ne garantiramuser posted image

No še dananšnji meni: višnja je že v fazi prebave, za malico bo pa mala črna žemlja z mortadelco in ego, za kosilo pa mami kuha brodet in polento.....

Je pa tudi zelje že v hladilniku in v nedeljo se je pri nas zelje. user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
7.9.2007 8:52:30   
ŽogiMarogi
Jutrčko!

Pri nas je pa en lepi sonček, mal se bo še ogrelo, saj včeraj sem imela že 3 dolge majice na sebi.  Včeraj  sva šle z mamo v baby center tu pri nas, glih tko mal na ogled in vam povem da je pri nas prava katastrofa  če primerjam z LJ. Sem ugotovila tudi, da vozički čisto drugače zgledajo  v živo kot na sliki. user posted image   No ja kakor vsaka stvar.  TAko da sploh nimam pojma za kaj se bova odločila, eni so mi premajhni, drugi ogromni,.... Smo zbirčni ni kej.

jeee, dons sem povedala šefom in so vsi že pričakovali da bom kej takega zinila. Še en mail napišem sodelavcem pa je, čeprav se bo izvedelo predem ga bom napisala. To gre kot po tekočem traku....

zdaj pa moram šibat službeno na pot....

lep vikend

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
7.9.2007 9:26:37   
Janey
Itata kje si kupila nosečniške žabe? Jaz sem včeraj eno uro iskala neke žabe pa nisem našla nobene lepe. Bi imela ene take zele, da bi k kiklci pasale user posted image user posted image

Kak mi delate lušte s hrano, jaz pa samo jagode jem...za malco je pa nekaj na žlico...upam da kaj užitnega, ker ponavadi tu pri nas samo odmrznejo in pogrejejouser posted image
Če ne pa bo hrenovka padla user posted image
Sem mislila, da so jagode bolj nasitne...pa mi kar naprej kruli...pomoje zato kr ve take slastne recepte pišete.

Pa da še jaz priložim enga, ko smo že tolko o zelju govorili:
sestavine:
ena glava svežega zelja, 3 čebule, koriander, česen, por, piščanje prsi, tortilje
priprava:
popečeš čebulo, da postane rumenkasta in daš kor na male kocke narezane prsi, česen, nasekljan koriander, in na krogece narezan por. Dobro popečeš in dodaš narezano zelje in dinstaš nekaj časa.
potem popečeš tortilje in vanj nafilaš maso.

Dober tek user posted image

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
7.9.2007 9:33:48   
torcica
Dobro jutro, čvekice!

Jaz imam žal zadnje dneve toooooliko dela v službi, da niti ne uspem prebrati vsega, kar napišete user posted image user posted image user posted image .

No, ja, bo že, itak delam samo še dobre 3 mesece, potem pa do konca februarja uživam doma, dokler ne pride user posted image . Imam namreč še ful letošnjega dopusta...

Lep podzravček vsem skupaj!

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
7.9.2007 9:45:41   
pina-1
torcica, a  si že delala THT? Mi znaš povedat kolko stane? So ti nardili UZ?

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
7.9.2007 9:54:15   
lillchy123
Pina, se povabim v nedeljo k vam na kosilo!! user posted image user posted image user posted image
Nosečniške žabe sem jaz vidla v kepici v btc-ju, ampak so same navadne.. nobenih vzorčkov..user posted image

jst sem včeri slišala srček mojga user posted image . vs e ok! user posted image user posted image  Naslednjji pregled 19.10, vmes pa se moram naročit še na morfologijo. enkrat okrog 5. Komaj čakam.
Zdaj pa šibam delat, ker je noro, pa pridem spet med malco!!
user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
7.9.2007 10:31:54   
itata
Ugotovitve glede žab: Sem šla najprej v Maxija in imajo od Polzele navadne - ampak so čist lepe - mislim, da 20 denske kožne barve z malo lajkre (grejo na vsako kiklouser posted image ) pa po normalni ceni cca 4,5 eur. Pol sem šla pa še v Fabiani-ja in imajo še črne, antrazit sive in rjave - mislim, da so 40 denske - ampak so pa že po 9 eur... Ampak o vzorčkih žal ne duha ne sluha... Za konec sem šla pa še v Calcedinio pošpegat pa sicer nimajo nosečniških, ampak samo take z res nizkim pasom. Bi mogla probat a tiščijo al ne - to še sporočim. So pa po mojem res fajn, ker so iz mikrofibre in se ne strgajo hitr pa še 60 denske so dost tople za pozimi - barve so pa svetle, kožne (precej temne) in črne. Stanejo pa okol 8 eur. Drage so žabe k user posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
7.9.2007 10:33:16   
itata
Pa seveda user posted image  za vse dobro opravljene preglede, videne user posted image , opravljene izpite ter seveda za vse ker ste pridne lepe in sploh krasne souser posted image ... (se mi ne da nazaj gledat katera je bila na katero temo pridnauser posted image )

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
7.9.2007 10:50:34   
bamby
Uf, vse nekaj govorite o nekem dežju, pri nas pa že od jutra sonček sije, pa se mi zdi, da je tudi malce topleje, kot zadnje 3 dni. Ali me pa samo pogled na sonce greje user posted image .

Pina-1, budjola je bržola, kar ti je verjetno bolj poznano, ker vidim da si primorka. Saj veš, pršutu podobna mesnina, sušena v mrežici. Je pa suzi napisala krasen, okusen in hiter recept. Bo treba sprobat.

Mi bomo danes kar fižolovo juho imeli za kosilo

Popoldan grem pa malo k staršem na obisk, ker so sinoči prišli ravno iz morja. Jutri pa na bratrančevo praznovanje 40 let na Dolenjsko. Upam, da bo vreme zdržalo in da se bo še kaj otoplilo, saj bomo bolj na prostem (tako predvidevam).

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
7.9.2007 11:05:33   
Janey
Vi srečneži..tu v mb pa kr lije in lije in lije....
punce jaz ne vem kaj mi...jaz bi lahko zadnje dni pojedla vse kar vidim...še mojga bi lahko skuhala in pojedla..pa kar naprej sem lačna...pa jem in jem in sem še kar lačna...jau....do zdaj so kile stale...ta tedn pa so pomoje narstle user posted image  še nisem stopla na vago od ponedeljka...uf

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
7.9.2007 11:09:22   
pina-1
bamby če sem prav razumela je to pri nas ošokolouser posted image user posted image user posted image user posted image
bržola je pri nas goveji oz.telečji karmentaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

itata tvoj post mi je bil fulll dober- zadnjiuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
7.9.2007 12:00:53   
itata
pina je sej pravijo, da se dobro blago samo hvali... al se pa pač samo POhvaliuser posted image  

k smo (slučaaaaaaaaajno) glih pri hrani: jaz imam danes zvečer, v soboto popoldne in v nedelja za kosilo praznovanje rojstnih dnevov! sej ne morš verjet... lahko z gotovostjo povem, da bom veliko in dobr jedla - pa še kuhat mi ne bo treba user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
7.9.2007 12:02:05   
pina-1
uuu janey maš dobro slikico....

itata user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
7.9.2007 12:07:48   
Suzi*
hahaha, pina, nič te ne razumem. user posted image user posted image  Budjola, je prepisano iz embalaže, je pa tako kot je napisala bamby, pršutu podobna mesnina, prekajena oz. sušena v dimu, pa kar precej slana. Če boš dala pršut zraven, bo po moje isto. Bamby, hvala za hitro pojasnilo.

Sem se vrnila s pregleda. Vprašala glede bolečin, tiščanja, krčev, izcedka.. Imela sem vaginalni pregled, imam eno vnetje, sem dobila vaginalete in kremico Daktarin, poslušale smo tudi srčka, vse je uredu in na svojem mestu. Tako da bolečine so verjetno posledica širjenja maternice. Za krče priporoča 2-3 Magnesole na dan, če pa so krči tudi v nogah, pa dodatno še kalcij. Jaz jih nimam. Rekla je tudi da naj ne dvigujem težkih stvari, če imam občutek, da me dol tišči.
No, pa najbolj zanimivo, sem si kar precej kil pridelala, tako da moram zdaj pazit mal na prehrano. user posted image  Ni baje nič kritičnega, samo za v naprej me je opozorila.

Naslednji pregled imam 11.10., morfologijo, še prej pa moram it dat kri. To je to.

Srečala sem tamalo, tudi z njo je vse ok, je imela tudi UZ, pa je vse ok. user posted image  Smo šli na pijačko, tako da sem malo zabušavala glede službe. user posted image

Joj, pa kje ve živite, da imate sončka???? Pri nas še kar dežuje. user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
7.9.2007 12:11:46   
lillchy123
Za kolk kil preveč pa zatežijo G? In pol morš manj jest al bolj zdravo jest?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
7.9.2007 12:17:00   
larisa
Uh Suzi, mene tud zanima kolk kilc je to???user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?